GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το άνοιγμα των λογαριασμών...

...θα γίνει σε ...έναν χρόνο; . Από τον Άκη Σκαρφή . Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα Παυλίδη καθώς αύριο συνεδριάζει πάλι, μετά τις διακ...

...θα γίνει σε ...έναν χρόνο;
.
Από τον Άκη Σκαρφή
.
Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα Παυλίδη καθώς αύριο συνεδριάζει πάλι, μετά τις διακοπές του Πάσχα, η προανακριτική επιτροπή. Ένα κρίσιμο σημείο αφορά το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών που αποφασίστηκε για τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Θα προλάβει όμως αυτό να γίνει άμεσα;
Ηδη ο πρόεδρος της Επιτροπής Τάσος Νεράντζης είχε πει, την περασμένη εβδομάδα, ενώπιον των μελών της επιτροπής ότι "αυτές οι διαδικασίες κρατάνε κοντά ένα χρόνο". Για να δούμε τι θα γίνει, τι θα δείξουν -και πότε- οι λογαριασμοί αυτοί...

46 σχόλια

  1. Αυτα λεει ο καθε Νερατζης και δινει τροφη στουσ χουντικους!!

    Μονοι σας βγαζετε τα ματια σας
    Σοβαρα οι λογαριασμοι θελουν ενα χρόνο?
    Σε μια ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ!!

    ΑΥΤΑ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΊ ΤΗς ΜΗΛΙΏΝΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ...

    1. Παρατηρήθηκε τις ημέρες των εορτών μία φιλότιμη προσπάθεια από κυβερνητικούς κύκλους να ανορθωθεί το κουρασμένο προφίλ του σημερινού πρωθυπουργού. Στο πλαίσιο αυτό, διοχετεύτηκε η πληροφορία ότι ο κ. Καραμανλής εξετάζει το ενδεχόμενο να ανακοινώσει τη μη συμπερίληψη στα ψηφοδέλτια του κόμματός του εκείνων των στελεχών της κυβέρνησής του που μπλέχτηκαν στα σκάνδαλα.

    2. Ωραίο σχέδιο. Υπάρχει όμως μία παράμετρος που καλό είναι να μην αγνοούν: Οι Έλληνες έχουν μνήμη. Ρωτούν πολύ απλά:

    - Ο κ. Καραμανλής δεν ήταν που στις 16 Δεκεμβρίου είχε καλύψει πλήρως π.χ. όλους τους «Βατοπεδινούς» υπουργούς του, μιλώντας γενικά και αόριστα για αντικειμενικές πολιτικές ευθύνες και λέγοντας «δικό μου ήταν το λάθος»; «Είναι σαφές ότι τα πράγματα είχαν διαστάσεις σοβαρότερες από ό,τι αρχικά εκτιμήσαμε! Οφείλω να πω -και το λέω ευθέως- ότι υποτίμησα και εγώ το θέμα. Δεν είδα έγκαιρα τις διαστάσεις του. Δεν είχα πλήρη εικόνα, όταν κλήθηκα για πρώτη φορά να τοποθετηθώ. Το λάθος αυτό δεν το χρεώνω σε κανέναν άλλον. Δικό μου ήταν» (Κ. Καραμανλής, 16/12/2008).

    3. Αν λοιπόν «το λάθος» ήταν δικό του και δεν το χρεώνει σε κανέναν άλλο, πώς θα πει τώρα ότι το λάθος ήταν δικό τους; Ή μήπως σκέφτεται να ανακοινώσει ότι δεν θα συμμετάσχει και ο ίδιος στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.;

    4. Τα επικοινωνιακά παιχνιδάκια έχουν ένα όριο. Και αυτό το έχουν ξεπεράσει προ πολλού ο σημερινός πρωθυπουργός και οι συν αυτώ. Η ιστορία θα γράψει ότι ο κ. Καραμανλής, για να προστατεύσει τους κ.κ Ρουσόπουλο, Βουλγαράκη και τους υπόλοιπους, έφτασε στο σημείο να διατάξει την πρωτοφανή αποχώρηση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, δύο φορές, από τη Βουλή.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέρουμε ότι οι πράσινοι κάφροι δεν μπορούν να καταπιούν ότι επί ΝΔ οποιαδήποτε υπόνοια διάπραξης διαφθοράς πηγαίνει στη δικαιοσύνη αλλά έτσι είναι η ζωή.
    Δεν έχουν όλοι οι πρωθυπουργοί τις ίδιες ηθικές αρχές.
    Καταλυτική είναι η σύγκριση με αυτά που γίνονταν επί πασόκ. Πολύ μάσα, ατέλειωτη.
    Και νάτανε μόνο ότι αυτά δεν βγαίνανε κάν στη φόρα, ιδιαίτερα στα κανάλια;
    Μόνο το ότι ο Σημίτης άλλαξε το νόμο για τους δημόσιους υπάλληλους και την "απιστία προς την υπηρεσία" τη μετέτρεψε από κακούργημα σε πλημμέλημα ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.
    Στρατηγικά προμελετημένο το σχέδιο.
    Το μόνο αστείο της υπόθεσης είναι ότι τώρα αυτοί που έκαναν στην Ελλάδα τη διαφθορά - κουλτούρα κατηγορούν, με τη μαρτυρία μάλιστα ενός εφοπλιστή, ότι ένας πρώην γαλάζιος υπουργός πήρε 100.000 ευρώ.
    Σιγά τα ωά, βδομαδιάτικο τάχανε αυτά οι πράσινοι επαγγελματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΔΕΣ «ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ» ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ;

    Ο Τρεπεκλής, αντιπρόσωπος της SAIC στην χώρα μας ήταν σύμβουλος του Αντρέα Παπανδρέου και επίσης είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη.

    Ποιου Γιωργάκη;

    Του δικού μας Γιωργάκη, του ίδιου που κατηγορεί τον Παυλίδη ότι πήρε μίζα 100,000 ευρώ (κρίμα ξεφτιλίστηκαν και οι μίζες επί ΝΔ).

    Για την υπόθεση της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Tρεπεκλής είχε λάβει (όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στον ανακριτή) ως αμοιβή διαμεσολάβησης το ποσόν των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ (δυόμιση δισεκατομμυρίων δραχμών) για το αμαρτωλό C4I .

    Το σύστημα ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ.

    Βέβαια η μίζα, μίζα.

    ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΑ !!!

    Μίζα, όχι παίξε γέλασε.

    Μίζα που να αξίζει τον κόπο.

    Μίζα σοσιαλιστική.

    Όχι σαν τους άλλους μαλάκες που βουτήξανε το σουσάμι από το κουλούρι και τους καθίζουν στο πολιτικό σκαμνί για διάρρηξη τράπεζας.

    Φαντάσου κάθαρση που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Γιωργάκης.

    Θα γίνει η Ελλαδίτσα όπως έγινε η Κωνσταντινούπολη μετά την Άλωση.

    Είδες οι παιδικοί φίλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ότι ψέματα και να λέτε κύριοι καψαμπέλη και παπαγιάννη ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    Η Πέμπτη είναι μόλις μεθαύριο.
    Και ξέρετε πολύ καλά τί θα γίνει την Πέμπτη.
    Αρχίστε να γράφετε από τώρα τα ψευτοσενάριά σας και τις χαζοδικαιολογίες σας για το Γιωργάκη και την παρέα του.
    Τα παραμύθια όμως τελείωσαν.
    Οι τραπεζικοί λογαριασμοί δεν είναι εντυπώσεις ούτε ψευδεπίγραφοι βερμπαλισμοί.
    Οι τραπεζικοί λογαριασμοί διακίνησαν λεφτά που ανήκουν σε πρόσωπα.
    Οι λογαριασμοί γέμισαν λεφτά, πολλά λεφτά.
    Θα κλάψουν μανούλες στις ευρωεκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λαμόγια κωλυσιεργείτε,
    (όποιος δε θέλει να πάει στο μύλο πέντε μέρες κοσκινίζει )

    Είστε ένα τσούρμο πλιατσικολόγων που ελέω Σημίτη καβαλικέψατε στο σβέρκο μας.

    -Μας κατακλέψατε σεμνά και ταπεινά
    -Μας κάνατε φτωχότερους με την δήθεν πάταξη της ακρίβειας
    -Μας ξευτιλίσατε με την δήθεν μηδενική ανοχή στη διαφθορά
    -Μας ξεγελάσατε με την δήθεν επανίδρυση του κράτους
    -Μας γεράσατε πρόωρα περιμένοντας έξοδο από την επιτήρηση
    -Μας νομίσατε για μακάκες και πως αφού μας τουμπάρατε δις έχετε την εντύπωση ότι είστε αναντικατάστατοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλοι οι συκοφάντες, υβριστές, λασπολόγοι, και κάθε είδους λαμόγιο, έχουν συνασπιστεί για να κτυπήσουν τη μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη που είναι το ΠΑΣΟΚ.

    Ότι και να κάνετε προδότες, συκοφάντες, υβριστές, λασπολόγοι,παπαγαλάκια του ρουσόπουλου και βοθρολύματα της ρηγίλλης, ο λαός σας παίρνει χαμπάρι κάθε μέρα και όσο περνάει ο καιρός, αν έχετε λίγο φιλότιμο, δεν θα ξέρετε που να κρυφθείτε.

    H κυβέρνηση της κομματικοκρατίας, της διαφθοράς, της λαμογιάς, των σκανδάλων και της πλήρους ανυπαρξίας κάθε είδους προγραμματισμού για την εξυπηρέτηση του πολίτη και του εθνικού συμφέροντος, προσπαθεί να σκαρφιστεί πάλι κάτι για να αποσείσει τις ευθύνες της και την εγκληματική ανικανότητα της.

    Μήπως φταίει το ΠΑΣΟΚ;!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όποιος δεν γνωρίζει το παρελθόν του να μαθαίνει από τα λάθη του και να τα διορθώνει, δεν μπορεί στο μέλλον να πορευθεί με επιτυχία. Για αυτό σας παραθέτω ορισμένα ιστορικά γεγονότα:

    H ρουφιανιά, η συκοφαντία, ο δοσιλογισμός, η παραπληροφόρηση, το ψέμα, το πλιάτσικο του τόπου ανέκαθεν ήταν τα προσόντα της δεξιάς . Με το παραπλανητικό σύνθημα, “ψηφίστε μας και θα σας φέρουμε τα παιδιά σας πίσω”, «πτωχή πλην τιμία Ελλάς»αφού καπηλεύτηκαν τη κούραση του λαού από τους συνεχείς πολέμους κέρδισαν τις εκλογές (Λαϊκό κόμμα λεγόταν τότε)συνεπικουρούμενοι από φιλοβασιλικούς ακροδεξιούς και ακροαριστερούς το 1920 και έκαναν πρωθυπουργό το Γούναρη( τον κρέμασε ο Πλαστήρας μαζί με τους άλλους 5 στο Γουδί). Έτσι κατόρθωσαν να κερδίσουν το μεγαλύτερο πολιτικό μετά το 1821 τον Ελευθέριο Βενιζέλο , αυτόν που δημιούργησε την Ελλάδα των 2 Ηπείρων και των 5 θαλασσών. Βέβαια όχι μόνο δεν σταμάτησαν το πόλεμο αλλά οδήγησαν τη χώρα στη μεγαλύτερη καταστροφή και στον ακρωτηριασμό της.

    Μετέπειτα είχαμε φασιστικές δικτατορίες ( Μεταξάς, Παπαδόπουλος) προδοσία και διαμελισμό της Κύπρου, χωρισμό των Ελλήνων σε εθνικόφρονες και μιάσματα όλα έργα των δεξιών ακροδεξιών και των βασιλοφρόνων.

    Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας με τον άλλο τον αρχιαποστάτη το τυμβωρύχο που είχε μαζέψει όλα τα αρχαία και που αναγκάστηκε να τα «δωρίσει» ( για να περισωθούν τα προσχήματα και να μη πάει φυλακή). Που παίρνει τρεις συντάξεις αλλά ήθελε να φτιάξει το ασφαλιστικό. Δηλαδή να μη παίρνει κανένας σύνταξη παρά μόνο οι κουμπάροι. Που ήθελε να μικρύνει το Δημόσιο γιατί έλεγε ότι ήταν ζημιογόνο. Αλλά όλους τους δικούς του τους έχει τακτοποιήσει στο Δημόσιο. Που ήθελε να πουλήσει ολόκληρο τον ΟΤΕ 450 εκατ δολλάρια. Τον Ιούλιο 2007 το κράτος μόνο από το 5,3% του ΟΤΕ εισέπραξε 840 εκατ δολλάρια ή 600 εκατ ευρώ.

    Αυτά τα μεγάλα επιτεύγματα μήπως σας θυμίζoυν άλλα σύγχρονα έργα της δεξιάς; αναξιοκρατία, διαφθορά, μίζες, κουμπάροι, ομόλογα, υποκλοπές, Πακιστανοί, αναψυκτήρια, μονές και μοναστήρια, βαρθολομαίοι, ζαχόπουλοι, μαγγίνες, βουλγαράκηδες, ρουσόπουλους κλπ;

    Έλληνες ξυπνήστε, ρημάζουν το τόπο οι δεξιοί και τα δεκανίκια τους. Μόνο η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ,μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη κρίση και ο Γιώργος Παπανδρέου να καθαρίσει τη κόπρο του Αυγεία που έχει συσσωρεύσει στη χώρα η δεξιά μάστιγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ένα χρόνο κρατάνε οι ενέργειες για το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών όταν δεν θέλεις να ανοίξουν ή να κάνεις δια των "αρμοδίων" τα μαγειρέματα που σου χρειάζονται.. από εκεί και πέρα η κατάσταση μόνο με μπουρδέλο μπορεί να συγκριθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ...

    1. Παρατηρήθηκε τις ημέρες των εορτών μία φιλότιμη προσπάθεια από κυβερνητικούς κύκλους να ανορθωθεί το κουρασμένο προφίλ του σημερινού πρωθυπουργού. Στο πλαίσιο αυτό, διοχετεύτηκε η πληροφορία ότι ο κ. Καραμανλής εξετάζει το ενδεχόμενο να ανακοινώσει τη μη συμπερίληψη στα ψηφοδέλτια του κόμματός του εκείνων των στελεχών της κυβέρνησής του που μπλέχτηκαν στα σκάνδαλα.

    2. Ωραίο σχέδιο. Υπάρχει όμως μία παράμετρος που καλό είναι να μην αγνοούν: Οι Έλληνες έχουν μνήμη. Ρωτούν πολύ απλά:

    - Ο κ. Καραμανλής δεν ήταν που στις 16 Δεκεμβρίου είχε καλύψει πλήρως π.χ. όλους τους «Βατοπεδινούς» υπουργούς του, μιλώντας γενικά και αόριστα για αντικειμενικές πολιτικές ευθύνες και λέγοντας «δικό μου ήταν το λάθος»; «Είναι σαφές ότι τα πράγματα είχαν διαστάσεις σοβαρότερες από ό,τι αρχικά εκτιμήσαμε! Οφείλω να πω -και το λέω ευθέως- ότι υποτίμησα και εγώ το θέμα. Δεν είδα έγκαιρα τις διαστάσεις του. Δεν είχα πλήρη εικόνα, όταν κλήθηκα για πρώτη φορά να τοποθετηθώ. Το λάθος αυτό δεν το χρεώνω σε κανέναν άλλον. Δικό μου ήταν» (Κ. Καραμανλής, 16/12/2008).

    3. Αν λοιπόν «το λάθος» ήταν δικό του και δεν το χρεώνει σε κανέναν άλλο, πώς θα πει τώρα ότι το λάθος ήταν δικό τους; Ή μήπως σκέφτεται να ανακοινώσει ότι δεν θα συμμετάσχει και ο ίδιος στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.;

    4. Τα επικοινωνιακά παιχνιδάκια έχουν ένα όριο. Και αυτό το έχουν ξεπεράσει προ πολλού ο σημερινός πρωθυπουργός και οι συν αυτώ. Η ιστορία θα γράψει ότι ο κ. Καραμανλής, για να προστατεύσει τους κ.κ Ρουσόπουλο, Βουλγαράκη και τους υπόλοιπους, έφτασε στο σημείο να διατάξει την πρωτοφανή αποχώρηση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, δύο φορές, από τη Βουλή.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εργοστάσιο διασποράς ψεμάτων και λάσπης το press του απατεώνα Παπαγιάννη και του ψυχασθενή του Καψαμπέλη.
    Τι μας λέτε ρε κατσαπλιάδες δηλαδή;
    Νάρθει καλύτερα ο Γιωργάκης με τους πρωταθλητές του, έτσι;
    Έχει εξαιρετική ομάδα και δοκιμασμένη, ειδικά στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
    Ποιόν να πρωτοθυμηθείς;
    Tον Πάχτα, τη Βασούλα, τον Παπαντωνίου, το Χριστοδουλάκη, το Λαλιώτη, τον Παπουτσή, το Βερελή, το Μαντέλη, τον Τσοχατζόπουλο, το Ρέππα, το Σκανδαλίδη, τον Τσουκάτο, τη Δαμανάκη, ποιόν να πρωτοθυμηθείς;
    Έτοιμη και ρονταρισμένη είναι η μαφιόζικη κομπανία να μας γλυτώσει, για άλλη μια φορά, από τη διαφθορά.
    Δεν ντρέπεσαι Γιωργάκη να λές τέτοια πράγματα;
    Μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου;
    Οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις του Μπόμπολα, του Αλαφούζου, του Λαμπράκη και του Κυριακού σας έχουν φουσκώσει τα μυαλά και έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.
    Σύντομα θα προσγειωθείτε πάλι εκεί που σας αξίζει.
    Στα σκατά της ανυποληψίας και της φαιδρότητας.
    Γελοίοι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επειδή φαίνεται ότι μερικοί άνθρωποι έχουν επιλέξει να ζούν στον δικό τους κόσμο του ονείρου και της φαντασίας κύριοι έχω να πώ τα εξής:
    Έχουμε 2009, όχι 1979.
    Σας πιστέψαμε, σας φέραμε, σας λουστήκαμε και σας σιχαθήκαμε.
    Είτε θέλετε να το πιστέψετε είτε όχι Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ.
    Ότι και να κάνουν οι καναλάρχες που προσπαθούν να τον αναστήσουν με νύχια και με δόντια δεν θα το καταφέρουν.
    Σε ότι αφορά τους ίδιους τους οπαδούς του πασόκ να προσέξουν γιατί εάν δεν σοβαρευτούν λίγο, σε λίγα χρόνια το κόμμα τους θα είναι σαν το ΚΚΕ.
    ΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρέ σύ ντεμέκ Δόκτωρα,έγραψες:
    //////////////////////////////////////
    Δώστε το χέρι και στις άλλες δημοκρατικές δυνάμεις.
    /////////////////////////////////////
    Καί πού στής μάνας σου βαδίζει τό 11%? επί πλέον?
    Σάλτα καί γαμήσου,αφού πιστεύεις ότι
    όλοι είναι υποχείρια σου.
    Αυτοδυναμία θέλεις.
    Γράφτηκε.(Καί λίγα είπα).
    ///////////////////////////////////
    Ξανάγράφει ο/Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας .......
    Καλάαααα ακόμα δέν τόν είδαμε Βολευτή τόν ονοματίσαμε.
    Κουτσούκε,άν σταματήσεις νά γράφεις
    γιά τήν Γαλλική Αναγέννηση καί ειδικά
    γιά τό 1821,μπορεί νά σέ υποστηρίξω.
    Μέ 1α,100 desibell κλανιά.
    Αριβίστα,μακρυά από μάς.
    Τό πρασινόχορτο τελεί σέ εμπάργκο.
    Βλάκα ούτε 1α μερίδα χόρτα έφαγες,
    καί τό παίζεις πράσινος.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ..ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ..ΜΑΝΤΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΩΓΩΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ..ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ..ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΥΨΗ,,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ,,,ΠΑΛΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ..ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΠΙΑ? ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ..ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ..ΑΥΤΟΙ ΕΝΑΝ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ..ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ..ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΙΣΕΨΕΙ ΚΑΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ ΣΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ..ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ-ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ..ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΙΟΥΝΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ,ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΟΥΤΕ 20%.
    ΠΑΛΙΟ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΗΣΑΣΤΕ Η ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΤΑΝ ΞΕΜΥΤΑΤΕ ΤΑ ΔΙΑΛΑΤΕ ΟΛΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. KRIMAS ΠΟΥ Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.ΟΡΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς τους κατοίκους των
    Παραμεθορίων νησιών Αγαθονήσου
    κ . λ . π .
    Πολίτες Έλληνες όπως καταλαβαίνετε
    η πολιτεία σας έγραψε στα αρχίδιατης .
    Τι θα κάνετε ;;;;;;
    Θα σας έρθουν οι λαθρομετανάστες στα σπίτια σας.
    Να τους ταΐσετε και να πηδήξουν τις γυναίκες σας ,
    τις κόρες σας να σας κλέψουν να σας κωλύσουν
    ανίατες αρρώστιες ;;;;;
    Η να αμυνθείτε ;;;;;;;;;
    Πάρτε τα όπλα σας πηγαίνετε στις παράλιες
    Και μόλις έρχονται τα λεφούσια οι λαθρομετανάστες ,
    η πράκτορες με διατεταγμένη υπηρεσία,

    ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗΝ

    Η ΜΟΝΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καταστρέψαμε τα νησιά, τους ανθρώπους τους και τις υποδομές τους για να... χτίσουμε το γαμώσπιτο μιας κόρης μας.

    Νέα Δημοκρατία,
    Γαμώσπιτα
    για τα πνευματικά παιδιά και τις κόρες μας.
    Χτίζουμε ΣΗΜΕΡΑ,
    τα μπουρδέλα του ΑΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 21 - 4 – 1967
    Χρόνια πολλά σε όλους τους
    Καθαρούς Έλληνες
    Σε αυτούς που οραματίζονται
    Μια Νέα Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν υπάρχει σήμερα ένας
    Αξιωματικός να φορεί παντελόνια
    Οι επαναστάτες και οι ήρωες
    Τι έγιναν ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα μάθατε;

    Απογοητεύθηκε που δεν μπορεί να μάθει ποδήλατο και άλλαξε σπόρ ο μπούφος.

    Τόριξε στο κανό.

    Ναι στο κανό, στη θάλασσα κανονικά.

    Να τι έκανε στην Ύδρα πασχαλιάτικα.

    Προσπαθούσε να μάθει κανό.

    Επικίνδυνα αυτά τα σπόρ Γιωργάκη, ακόμη και για κανονικούς ανθρώπους, πόσο μάλλον για κουφιοκεφαλάκηδες.

    Δεν προσπαθούσες πρώτα αγόρι μου το παιγνίδι στην μπανιέρα με τα παπάκια σου και τα καραβάκια σου, όπως σε έβαζε μικρούλη η μάμι;

    Τι τους έχει πιάσει αυτούς τους βουτυρομπεμπέδες των βορείων προαστίων και των αμερικανικών κολλεγίων που νομίζουν ότι απογαλακτίστηκαν μόνο και μόνο επειδή έκοψαν το πρωϊνό κουάκερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΦΡΟΥΣ .
    ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ . ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΩΡΕ ΑΓΧΟΣ ΟΙ ΧΑΖΟΠΑΣΟΚΟΙ
    18ΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ?

    TI BIAZEΣΤΕ ? ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ?
    ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΑΝ.
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΙΩΝΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙΤΕ.
    ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ. ΑΥΤΟΙ ΧΕΣΑΝ ΨΗΛΑ
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΣΑΣ
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΤΙΠΟΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. tha arxisoun kai ta organa twra me thn siemens kai teleiwmo den tha exoume.
    re mhn tsakwneste.twra prepei na doulepsoume oloi mazi gia thn ellada.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Για Τσουκάτο πηγαίνατε Αλεξία σας προέκυψε πουλάκια μου.
    Και πούσε ακόμα θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα
    Γιαυτό κουκουλώστε τα όλα μπας και χάσετε με μονοψήφιο αριθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. προς κυριο μακη τριανταφυλλοπουλο
    ποιος σου εχει δωσει το δικαιωμα κυριε να αποκαλεις το 99% των ελληνων ρατσιστες ποιος σου εχει δωσει το δικαιωμα να εκπροσωπεις τον ελληνικο λαο, ποιος νομιζεις οτι εισαι η δικη σου λογικη λεει οτι ο ελληνας ειναι ρατσιστης ομως η κοινη λογικη ο κοινος νους λεει ακριβως το αντιθετο λεει δηλαδη οτι ενας λαος που εχει φιλοξενησει μεσα στο σπιτι του φιλιπινεζες που εχουν μεγαλωσει χιλιαδες ελληνοπουλα πως γινεται οι ελληνες να ειναι ρατσιστες οταν στα εξοχικα του ειχαμε και ακομα εχουμε ινδους και στα εργοστασια και στις βιοτεχνιες μας να εχουμε πακιστανους πως ειναι δυνατον να εχουμε ρωσιδες για να φυλανε τους γεροντους και τις γεροντισες πως ειναι δυνατον να δεχομαστε τους χαμογελαστους μαυρους στα καφε και στα καφενεια μας να μας πουλανε τα cd's τους ειναι δυνατον ολα αυτα να δειχνουν ενα ρατσιστη λαο??? ο ελληνας μονο με μια φαρα (γιατι περι φαρας προκειται) εχει προβλημα για εκεινους που ονειρευονται μια μεγαλη πατριδα ασφαλως βεβαια εις βαρος της δικης μας (αλλιως δεν γινετε) και αν θες να μαθεις (αν και ειμαι σιγουρος οτι ξερεις) ακομα περισσοτερα για αυτα τα σκυλια να ρωτησεις γεροντους σημερα που πολεμησαν στα δικα τους χωματα το 40 και οταν τραυματισμενοι, πεινασμενοι η διψασμενοι ζηταγαν ενα ποτηρι νερο, στη καλυτερη για τους ελληνες περιπτωση ηταν να τους καταδωσουν στους ιταλογερμανους η να τους κακοποιησουν με τον δικο τους τροπο εξου και η δηλωση τους χοτζα οτι ''αν ποτε αμολυθουν αυτοι εξω θα συντελεστει ενα απο τα μεγαλυτερα εγκληματα κατα της ανθρωποτητας'' και αφου εσυ οπως διαλαλεις οτι αφουγκραζεσαι τη κοινωνια (το αλλο με το τοτο το ξερεις) αφου δεν μπορεις να συμμεριστεις το 99% των ελλημνων τουλαχιστον σεβασου εκεινους τους γεροντους η ακομα σεβασου αυτους που ακομα και σημερα εκαναν και κανουν ακομα το σταυρο τους η τις εκλογες τους μεσα σε κλιμα τρομοκρατιας και δολοφονικων χτυπηματων (μιλω για τους ελληνες που ζουν ακομα εκει) αλλα επειδη σου ειναι δυσκολο ολα αυτα ρωτα πολυ απλα τους σερβους για το τι εστι αλβανος....αυτοι κατι παραπανω ξερουν....επειδη λοιπον πιστευω οτι δεν ειναι δυνατον να εισαι τοσο ανοητος ουτε τοσο παλιανθρωπος μαλλον εχεις βρει καποιον τροπο να κονομας κανοντας τον αντιραστιστη τι στιγμη που ο μεγαλυτερος ρατσιστης εισαι εσυ και το χειριστο ειδος ραστισμου ειναι οχι ο φυλετικος αλλα ο κοινωνικος κανοντας μας καθημερινη επιδειξη πλουτισμου πουλωντας μας ''δημοκρτατια''
    ''κυριε'' τριανταφυλοπουλε αν θελεις να αγαπας τους αλβανους να τους αγαπας στη δικη σου γειτονια και οχι στη δικη μου, ειναι ακρως ραστιστικο να μην μπορει η δικη μου γυναικα να βγει μετα τη δυση τους ηλιου εξω ενω η δικη σου να μπορει ειναι απιστευτα υποκριτικο και βρωμικο να μπορει το δικο σου παιδι να παιξει στη γειτονια του ενω το δικο μου να μην μπορει ουτε να το διανοηθει ειναι ανεντιμο να μου υποδηκνυεις πως πρεπει να νοιωθω για τους τρομοκρατες της καθημερινοτητας μου ειναι χυδαιο να μου λες πως πρεπει να αισθανομαι τι στιγμη που το διαμερισμα που εχω απο το 1978 στο κεντρο της πολης της ευρωπαικης αθηνας!! να εχει 30 χρονια μετα μικροτερη αγοραστικη αξια απο την ημερα που το αγορασαμε, ειναι προδοσια να κανεις τον δημοκρατη και τον προοδευτικο στη δικη μου γκετοποιημενη γειτονια, για τολμα να στελεις τη δικη σου γυναικα μολις σουρουπωσει να περπατησει στη δικη μου γειτονια για στειλε τη νταντα που σου φυλαει τα παιδια να παιξουν στη δικη μου γειτονια για ελα να κανεις μια βολτα εσυ ο ιδιος (σιγα μην αφησεις το d cappo) και υστερα να παριστανεις τον ...προοδευτικο εδω θα μου πεις οτι παριστανεις τον αριστερο σιγα μη κολοσεις να παριστανεις τον προοδευτικο! ξερεις τι σημαινει να εχουμε βαλει στα χωρια μας σιδερα λες και ειναι φυλακισμενοι οι παππουδες μας μεσα στα ιδια τους τα σπιτια που αντι τα χωρια μας να μας θυμιζουν τη αγνοτητα των παιδικων μας χρονων θυμιζουν κατεργα !!! ειναι ντροπη και καταφορη αδικια αυτο που κανεις να πηγεινεις κοντρα στη πλειοψηφεια των ελληνων πολιτων αλλα ειπαμε εδω τη δυναμη την εχει το 5 τοις εκατο και οχι το 95 τοις εκατο!!!! ξερεις τι ειναι να γυρναει η γυναικα σου απο τη δουλια στις εξι η ωρα το απογευμα και αν τυχον δεν βρει να παρκαρει στην οδο αχαρνων και βρει σε μεσα δρομους (στη κολαση δηλαδη) να πρεπει να χτυπησω στη διπλανη και αν ειμαι τυχερος και ειναι μεσα να αφησω τα παιδια για εικοσι λεπτα, να βαλω κατι προχειρο επανω μου και να παω να τη παρω απο το σημειο που εχει παρκαρει το αμαξι κατοπιν συννενοησης με τα κινητα !!! αν αυτο δεν ειναι διασμος της ελευθεριας μας τοτε τι ειναι βρε ανθρωπιδιο??? ξερεις πως αισθανεσαι οταν περνας με τη συζυγο σου με 2 παιδια το ενα 7-8 μηνων και να πρεπει να κανεις κυκλο γυρω απο τα παρκαρισμενα οχηματα γιατι αυτους που εσυ ονομαζεις συμπολιτες μου δεν μαζευουν τα ποδαρια τους να περασει το καροτσι με το μωρο!!!!! και σε κοιτανε απειλητικα κιολας.....
    ο ελληνας ουτε ηταν ουτε ειναι ρατσιστης απλως φοβαται και σιχαινεται μια μονο συκγεκριμενη φαρα τους αλβανους (και καποιες αλλες μικρες ομαδες αλλων αλλοδαπων κακοποιων) αυτη ειναι η αληθεια ''κυριε αγωνιστα του πολυτεχνειου'' που τολμας να μου λες πως πρεπει να νοιωθω για τους βιαστες της ελευθεριας μου που εχει το θρασος να μου λες οτι πρεπει να αισθανομαι οπως εσυ θελεις για τους δικους σου φτηνους λογους ντροπη σου να αποκαλεις το 99 τοις εκατο των ελληνων ρατσιστες
    αλλα τι να περιμενει κανεις απο καποιον σαν εσενα που εδω μας λες τι μια οτι εισαι απο το αιγιο την αλλη μας λες οτι εισαι μακεδονας και την αλλη ποντιος ...οχι ανθρωπος διχως πατριδα
    εισαι μονο αλλα χωρις μπεσσα χωρις αξιοπρεπεια που το μονο που αγαπας ειναι το χρημα και τιποτα αλλο
    καλη σου νυχτα ταρζαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. μπραβο μαλακες συναχιστε να μαλωνετε μεταξυ σας για το ποιος ειναι λιγοτερο κλεφτης και απατεωνας λες και η κλεψια και απατεωνια εχουν κλεψομετρο !!!
    κατι τετοιους καραγκιοζηδες σαν εσας βλεπουν και οι χαραμοφαηδες που μας κυβερνουν και τριβουν τα χερια τους ξυπνατεεεεε μαλακεεεεεες
    τι αλλο πρεπει να σας κανουν για να καταλαβετε οτι σας εμπαιζουν σας μεταχειριζονται σας ζωα σας αποκαλουν απλους πολιτες λες και υπαρχουν απλοι και....συνθετοι πολιτες σας κανουν καθημερινη επιδειξη πλουτισμου και εσεις καθεστε και μαλωνετε για το ποιος εχει αρπαξει τα λιγοτερα εχουν χρεωσει εως και τα δισεγγονα μας για να ζουν αυτοι μεσα στη χλιδη σας πουλανε δημοκρατια αυτοι που καθε μερα καταπατανε τους νομους που οι ιδοι εχουν βγαλει στα μετρα τους!!!!! σκεψου να ισχυαν οι ιδιοι νομοι που ισχυουν για τον πολιτη
    δεν ειναι δυνατον το 99 τοις εκατο των ελληνων να πιστευει οτι οι πολιτικοι ειναι κλεφτες και την ημερα των εκλογων να τους ψηφιζει το 90 τοις εκατο !!!!!!!! αυτο ειναι αρρωστο ειναι νοσηρο ειναι σκετη τρελλα δεν ειναι δυνατον να ξερεις οτι σε κλεβει ο ρουσοπουλος και ο τσουκατος και εσυ να τους ξαναψηφιζεις!!!!! για αυτα και αλλα πολλα ξυπνατε μαλακες και αφηστε τις μιζερες διαπιστωσεις και τα αλλα χαριτωμενα και σταματηστε να τους ψηφιζετε δηλαδη να τους κανετε πλουσιοτερους εκεινους και φτωχοτερους εμας αφου ο μονος λογος που θελουν να κατεβουν στη πολιτικη ειναι η κονομα για αυτο και χαλανε σε προεκλογικες εκστρατεις ακατονταδες χιλιαδες ευρω
    τουλαχιστον για αυτες τις μαλακιες που λετε τα παιρνετε κονοματε η ειστε απλως τσαμπα μαλακες γιατι αν τα παιρνετε ενταξει ειστε απλως ξερασματα των καιρων μας εαν οχι και ειστε τσαμπα μαλακες τοτε ειστε επικυνδινοι για τη κοινωνια μας
    καλη σας νυχτα μαλακες και συνεχιστε να μαλωνετε καντε οτι ακριβως θελουν κ οι κοπριτες οι πολιτικαντηδες που ψηφιζετε
    Υ.Σ. κανονικα σε κατι τετοιους γελοιους σαν εσας θα επρεπε να σας παρουν τα εκλογικα βιβλιαρια...... ε ρε και να υπηρχε ποιοτικη ψηφος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. εμεις οι ελληνες η μαλλον οι νεοελληνες εχουμε οτι ακριβως μας αξιζει, τους πολιτικους, τους δημοσιογραφους, τη παιδεια, τα νοσοκομεια, τους δρομους τα παντα
    ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥς ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. να ενας χαρακτηστικος τυπος μαλακα ο 9:59:00 αυτος τωρα τι πιστευετε οτι τα παιρνει η οτι ειναι απλα βλαμμενος??? οτι και να ειναι παντως η ουσια ειναι οτι κανει το ιδιο κακο στο τοπο και στη κοινωνια ΨΗΦΙΖΕΙ
    αυτος η πιστευει οτι το πασοκ θα σωσει το τοπο και αν του κανεις την πιο απλη ερωτηση θα σου απαντησει με ενα σωρο μαλακιες εκτος απο την ουσια....ρε φιλε μου γιατι το πασοκ δεν μας εσωσε 20 χρονια και θα μας σωσει τωρα??? η μονη διαφορα φιλε....σοσιαληστη
    ειναι οτι οι μεν ''σεμνοι και ταπεινοι'' ειναι φτωχομπινεδες και βλακες ενω οι ...σοσλιαΛΗΣΤΕΣ εχουν κανει την αρπα επιστημη ....
    βοηθειααααα ερχονται τα παιδια του πολυτεχνειου.....οι σοσιαληστες προσοχη τα πορτοφολια σας.....οτι μας εχει απομεινει απο τους αδεξιους κλεφτες θα μας το παρουν οι....σοσιαληστες οτι γλυτωσαμε απο τους ''γιους των ταχυδρομων'' θα μας τα παρουν ''τα παιδια του πολυτεχνειου''
    ρε κατι μαλακες που υπαρχουν ακομα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. δηλαδη ο Σιμητης ο Λαλιωτης και ο Τσουκατος ειναι....σοσιαληστες????
    χαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. τωρα που σε ξεκαθαρισαμε οτι εισαι μαλακας φιλε μου σοσιαληστη πες μας και ποιον βουλευτη θα ψηφισεις για να καταλαβουμε και το μεγεθος της μαλακιας που σε δερνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ρε γελεία Ν(εο) Δ(ουλικά) υποκείμενα δεν κουραστήκατε να αναρτάτε τα ίδια σχόλια???
    Ρε μαλακοδεξιοί μας έχετε πείσει πόσο καθυστερημένα ανθρωπάκια είστε.
    Ρε χαζοβιόληδες δεν είναι απαραίτητο να προσπαθήσετε άλλο για να μας αποδείξετε τη μαλάκυνση του εγκεφάλου σας.
    Σας πιστεύουμε ρεεεεε κωθωωωωωώνια.
    Ρε άχρηστοι μαζέψτε τον Κωστάκη σας, τα γουβαδάκια σας και δροοοοοοόμο!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΓΙΩΡΓΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΗΜΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. συμφωνω αλλα εκανε ενα μεγαλο λαθος ο αειμνηστος Γ. Παπαδοπουλος
    ενα τεραστιο λαθος που το πληρωνουμε και θα το πληρωσουνε και οι επομενες γενιες
    δεν τους εκλεισε φυλακη για εσχατη προδοσιο ολα αυτα τα ρεμαλια που με προσχημα τη δημοκρατια λεηλατησαν και συνεχιζουν να λεηλατουν το τοπο
    τοτε εκαναν τους....αντιστασιακους απο το...Παριση ετρωγαν τις ψαρουκλες τους και τα χαβιαρια τους και οταν εφυγε η ...κακια χουντα ηρθαν να εξαργυρωσουν τον....αγωνα τους εναντια στη κακια χουντα ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΑΝ ΣΕ ΕΞΕΥΤΙΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ
    Υ.Σ. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ....ΠΑΡΙΣΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ.....ΑΥΤΟΕΞΙΡΙΣΤΟΥΣ
    ρε τι τραβαμε με δαυτους που μας καροιδευουν 42 χρονια και 1 ημερα ακριβως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τιμη και δοξα στη Δαμανκη (τη καλυτερη πελατισα της louis vuitton) στον Μπιστη στον Ανδρουλακη στον Κουναλακη στον Σαββοπουλο στον Μικρουτσικο στον Σιφουνακη στον Τσουρα στον Λαλιωτη (χαχαχα) στον Τσοχατζοπουλο στον Φλωριδη και σε εκατονταδες αλλους ...''αγωνιστες''
    ουστ ρεμαλια παλιανθρωποι που τολματε να πιανετε στο στομα σας το πολυτιμοτερο αγαθο μετα την υγεια, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ???
    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. εχθες στην ολυμπια οδο που την προπληρωνει ο πολιτης και κονομαει ο μπομπολας μαζευτηκανε χιλιαδες ''κουκουλοφοροι'' που κρναραμε διατι μας ειχανε πανω απο 2 ωρες στα διοδια ρε τι ''κουκουλοφοροι'' ειμαστε σα δε ντρεπομαστε να κορναρουμε και να ενοχλουμε τη ηρεμια του κυριου μπομπολα δεν φτανει που μας εκανε τη μεγιστη τιμη και μας αφησε να περασουμε απο το δρομο του εχουμε το θρασος να κορναρουμε κιολας...
    μην στεναχωριεσαι κυριε μπομπολα και συγνωμη που λερωσαμε το δρομο σας ετσι κ αλλιως ολη η ελλαδα σου ανηκει κανε μας οτι θελεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ διόρισε σήμερα άλλους 13.979 γαλάζιους . Σύνολο τριμήνου 67.727

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΘΗΝΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ
    ερημωσατε τα χωρια διαλυσατε τις πολεις και τολαμτε και μιλατε για δημοκρατια ρεμαλια πολιτικοι της κονομας, που το μονο που σας ενδιαφερει ειναι η τσεπη σας και πως θα γινετε μελη της λεσχης bilderberg, γεμισατε την ...ολυμπιακη και ευρωπαικη αθηνα με ξυπολητους και δολοφονους διαλυσατε τα χωρια μας που αντι να μας θυμιζουν την αγνοτητα των παιδικων μας χρονων θυμιζουν φυλακες που δεν τολμαμε οχι να κοιμηθουμε στις αυλες αλλα να ξυπναμε μεσα στη νυχτα για να δουμε αν εχουμε κλειδωσει καλα την πορτα παμε για 2-3 μερες το πασχα και αλλες τοσες το καλοκαιρι και δεν αφηνουμε τα παιδια μας να πανε στη πλατεια του χωριου μας μονα τους!!!! αν ειναι δυνατον και να εχουμε κατι αποβρασματα της κοινωνιας τριανταφυλλοπουλους και χατζηνικολαου και αλλα τετοια κατακαθια και να σου κανουν μαθηματα δημοκρατιας απο την εκαλη πλαισιωμενοι απο αστυνομικους κανουν τους ''δημοκρατες'' και τους αντιρατσιστες αγαπανε τους αλβανους και τους αλλους ξυπολητους στη δικη μου γειτονια και στο δικο μου χωριο....αν θελετε ''κυριοι' να τους αγαπατε να τους αγαπατε στη δικη σας γειτονια και στο δικο σας χωριο και οχι στη δικη μου γειτονια και στο δικο μου χωριο
    δεν φτανει που εχετε τσακισει οικονομικα τους συνταξιουχους γεροντους μας με τους φορους και τις συνταξεις πεινας που θα επρεπε να τους δινετε τα πενταπλασια που στεκονται ακομα εκει και φυλανε τις ακρες τις χωρας μας εσεις του εξουθενωνετε τους βασανιζετε τρομοκρατωντας τους την καθημερινοτητα και βιαζοντες τους την αξιοπρεπεια με τους πιο ανεντιμους τροπους που μολις τολμησουν να διαμαρτυρηθουν για τους δολοφονους που εχετε μπασει στο τοπο μας εχετε τα εγκαθετα παπαγαλακια να μας αγριοκοιταν απο το γυαλι λεγοντας μας.....ρατσιστες....ξερεις τι σημαινει να μην μπορει το παιδι μου να παιξει στη γειτονια που μεγαλωνει ξερει τι ειναι να σε παιρνει η γυναικα σου τηλεφωνο και να σου λεει ''ελα να με παρεις παρκαρα μακρια το αμαξι'' και εσυ να πρεπει να ντυνεσαι, με βροχη η μες το λιοπυρι, να χτυπας στη γειτονισα να σου κρατησει λιγο τα παιδια μεχρι να πας να παρεις τη συζυγο σου που εχει παρκαρει στο επομενο τετραγωνο, αν αυτο δεν ειναι βιασμος της καθημερηνοτητας τοτε ποιο ειναι ακου ραστιστες οι ελληνες απο που και ως που βρε καθαρματα ειναι ρατσιστης ο ελληνας επειδει θελει να ζησει τη φτωχεια τους και τη πεινα τους με ασφαλεια οπως ακριβως ετιτασει το συνταγμα ...οτι ο ελληνας πολιτης δεν πρεπει να αισθανεται φοβο????
    αισχος και παλι αισχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. τα χωρια σε ολη την ευρωπη στην αμερικη και σε ολο το δυτικο κοσμο ευδοκιμουν, υπαρχουν, εχουν ζωη εκτος απο τα δικα μας χωρια που ερημωσαν και τους μονους που βλεπεις ειναι αλβανους που παρακαλας να μην εχει ερθει η δικη σου ωρα να σε κλεψουν και οταν ερθει κ εκεινη η ωρα θα εισαι ευχαριστημενος αν δεν σε σκοτωσουν και μετα σου λενε αλλαξε ο κοσμος ναι αλλαξε ο κοσμος ο υπολοιπος ομως και οχι ο δικος μας και αλλαξε προς το καλυτερο σε περιπτωσεις βιοτικου πειπεδου εμεις καναμε οτι ειναι δυνατον να διαλυσουμε τα χωρια μας
    τι κριμα ποιος δεν θα ηθελε να πηγαινει στο τοπο τους να περναει λιγες μερες ξεκουρασης και ανεμελιας χωρις να αισθανεται το φοβο που εχει στην αθηνα μας εκαναν ετσι ωστε να μην μπορουμε να αισθανομαστε πουθενα ακομα και στα χωρια μας ανετα κ υστερα αναρωτιομαστε μα πως ειναι δυνατον να εκαναν ενα τετοιο εγκλημα ειναι δυνατον να ειναι τοσο αχρηστοι ολοι αυτοι που καταντησαν το τοπο μας ενα απεραντο οικο ανοχης και μαλιστα χωρις νομους χωρις κανονες εστω ολοι αυτοι που κυβερνουν αυτο το τοπο δεν μπορει να ειναι τοσο αχρηστοι ουτε τοσο αδιαφοροι ενταξει αυτοι θελουν να κονομαν μονο αφου εχετε σιγουρες τις ψηφους σας ο κοσμος σας ξαναψηφιζει τοσες δεκαετιες δεν εχει ουτε την κοινη λογικη ο ελληνας να σας στειλει στο διαολο για ολα αυτα που εχετε κανει, εσεις γιατι τον τσαλαπατατε ετσι αφηστε και τον κοσμακη να ζησει εστω λιγο καλα μεσα στα βασανα του αφηστε τον να παει στο χωριο του να απολαυσει τις μυρωδιες αφηστε τον να χαρει τους γεροντες γονεις του τις δυο τρεις φορες το χρονο που παει και τους βλεπει ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 21 Απρ 2009 11:50:00 μμ
    Ανασταση

    Χρονια Πολλα για τη γιορτη σου!!

    Και το 11% λιγο ειναι!!

    Ολοι ενωμενοι εναντιον της δεξιας!!
    Εκτος αν θελετε τον Καραμανλη για παντα και ντρεπεστε να το πειτε...οπως η Παπαρηγα!!
    Τα υπολοιπα δεν αρνοζουν σε καποιον που ερει το ιδιο ονομα με τον Δρ ....που ειναι ευπρεπεις στις εκφρασεις του!!

    Μακης Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. χριστος ανεστη σε ολους
    ειχα παει στα καλαβρυτα αχαιας για τρεις μερες το πασχα την πρωτη μερα το μεγαλο σαββατο πηγαμε με την οικογενοια μου (εγω η συζυγος και τα 2 μας παιδια) να κανουμε την φανταστικη διαδρομη με το οδωντοτο τρενακι μαθαμε μαλιστα οτι τη συγκεκριμενη διαδρομη την εχουν καταταξει στις δεκα πιο ομορφες διαδρομες τρενου σε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Χριστος ανεστη σε ολους
    Ειχα παει στα Καλαβρυτα Αχαιας για τρεις μερες το πασχα την πρωτη μερα το μεγαλο σαββατο πηγαμε με την οικογενοια μου (εγω η συζυγος και τα 2 μας παιδια) να κανουμε την φανταστικη διαδρομη με το οδωντοτο τρενακι μαθαμε μαλιστα οτι τη συγκεκριμενη διαδρομη την εχουν καταταξει στις δεκα πιο ομορφες διαδρομες τρενου σε ολοκληρο το κοσμο
    ξεκιναμε λοιπον και παμε στον Ο.Σ.Ε. απεναντι απο τη κεντρικη πλατεια, μαλλον ειχαν την ιδια ιδεα εκατονταδες αλλοι εκδρομεις, χαμος απο κοσμο, ρωταμε λοιπον τι εγινε και μας απαντανε οι υπευθυνοι οτι το τρενακι δεν λειτουργει γιατι εκαναν....λαθος στη παραγγελεια και τους εφεραν απο την ελβετια τρενακι με μεγαλυτερες ροδες απο τις ραγες !!!!! μετα το πρωτο σοκ και τα γιουχαισματα του κοσμου μας επιασαν τα γελια ομαδικως, οταν αρχισαμε να ρωταμε καποιοι ποιος η ποιοι ειναι οι αρμοδιοι που εκαναν αυτο το λαθος, οι υπαλληλοι αρχισαν να αναμασανε τα λογια τους ενω στην αρχη συμετειχαν στα γελια μαζι μας.
    Ρωτω λοιπον ποιοι ειναι οι υπευθυνοι που εκαναν αυτο το λαθος που δεν μου πολυμοιαζει με λαθος αλλα με καποια ακομα κομπινα, πρεπει να μαθουμε το ονοματα τους γιατι ειναι επικυνδινοι για το κοινωνικο συνολο μπορει να εκαναν ενα παρομοιο λαθος με τα φρενα η με κατι σχετικο με την λειτουργεια του τρενου
    δεν τους αρεσε το γραφικο τρενακι θελαν να παρουν καινουριο ελβετικο και αντε και το πηραν, εκαναν λαθος?? στο μετρημα στις ραγες???? ειναι δυνατον??? να μαθουμε το ονομα τους ποιος ευθυνεται που χαθηκαν τοσες χιλιαδες εκατονταδες ευρω το χειμωνα, τις μερες του πασχα και θα χαθουν και αλλα τοσο το καλοκαιρι?????
    να ξερει ο κοσμος τα ονοματα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 5:09,
    Χρόνια πολλά Μάκη,Θωμά...πού κάνεις
    καί μαθήματα πολιτικού πολιτισμού.
    Τραγούδα παραπέρα,στούς απόφοιτους
    νηπιαγωγείου,καί γιά τήν φανατίλα,
    δέν βρέθηκε ακόμα γιατριά.
    Βαμένε,εεεεε βαμένε.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ο νεράτσης είπε οτι συνήθως αυτά τα πράγματα κρατάνε ένα χρόνο δεν είπε πόσο θα κρατήσει το συγκεκριμένο πράγμα, καθώς ο άνθρωπος είναι πιό αργός και απο το ριπλέϋ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση