GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφημερίδεεεεεεεεεεες‏...

10 σχόλια

  1. Ρε γελεία Ν(εο) Δ(ουλικά) υποκείμενα δεν κουραστήκατε να αναρτάτε τα ίδια σχόλια???
    Ρε μαλακοδεξιοί μας έχετε πείσει πόσο καθυστερημένα ανθρωπάκια είστε.
    Ρε χαζοβιόληδες δεν είναι απαραίτητο να προσπαθήσετε άλλο για να μας αποδείξετε τη μαλάκυνση του εγκεφάλου σας.
    Σας πιστεύουμε ρεεεεε κωθωωωωωώνια.
    Ρε άχρηστοι μαζέψτε τον Κωστάκη σας, τα γουβαδάκια σας και δροοοοοοόμο!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΤΕΝΤΕΣ
    Το… κίνημα του λαού από την ίδρυσή του εώς σήμερα ακολουθεί ως πάγια τακτική του το πλασάρισμα της «πατέντας», ώστε ποντάροντας στην επιφανειακή κρίση της «κοινής γνώμης» να κερδίζει ψήφους από το ουσιώδες τίποτα… Με την στήριξη των ΜΜΕ, ζητήματα φαινομενικής ελευθερίας και πλασαρίσματος εννοιών όπως η «δημοκρατία» ή η «αλλαγή» στην κοινή γνώμη, αποτελούν την νέα δεξαμενή ψήφων για το κίνημα…

    ●1981:Πλασάρισμα του όρου «Φεμινισμός και δικαιώματα γυναικών στην Ελληνική κοινωνία», ώστε να υπάρξει μια «επανάσταση» και ένας ξεσηκωμός των γυναικείων συνειδήσεων της εποχής. Αποκλειστικός σκοπός της πατέντας οι ψήφοι των γυναικών, οι οποίες πίστεψαν σε έναν φεμινιστικό παράδεισο του ΠΑΣΟΚ, όπως τον παρουσίαζε η πρόεδρος του φεμινιστικού κινήματος Ελλάδος Μαργαρίτα Παπανδρέου. Έννοιες όπως η ελευθερία και η ισονομία των γυναικών της εποχής ταυτίστηκαν με την έννοια του φεμινισμού και του ΠΑΣΟΚ. Η πατέντα πέτυχε, και μάλιστα και με μακροπρόθεσμα οφέλη για το κίνημα, αξίζει να δουμε όμως...

    Ποια είναι η ιστορική αλήθεια περι "δικαιωμάτων των γυναικών" στην Ελλάδα
    ( Η ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ "ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΜΥΘΟΥ"):
    Τα "δικαιώματα στις γυναίκες" τα έδωσε ο Κων. Καραμανλής με το Σύνταγμα του 1975. Ως γνωστόν, το οικογενειακό μας δίκαιο περιείχε ανέκαθεν διατάξεις περί εξουσίας του άντρα μέσα στην οικογένεια. Οι διατάξεις αυτές ήταν αντίθετες στην απόλυτη διατύπωση του άρθρου 4 παρ. 2 του νέου Συντάγματος του 1975, που λέει ότι "οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις", δεν μπορούσαν όμως να καταργηθούν αμέσως χωρίς να προκληθεί κάποια κοινωνική αναταραχή (π.χ. προίκες και τα συναφή). Προβλέφθηκε λοιπόν ειδική "μεταβατική" διάταξη, όπως ονομάζεται, στο άρθρο 116 παρ. 1 του Συντάγματος, όπου ορίζεται ότι θα ισχύσουν οι διατάξεις που έδιναν υπεροχή στον άντρα για μια μεταβατική περίοδο επτά χρόνων, μέχρι δηλαδή την 31η Δεκεμβρίου 1982. Μετά θα καταργούνταν έτσι και αλλιώς, αυτοδικαίως. Το ΠΑΣΟΚ τις κατήργησε με το νόμο 1329/1983, δεν τήρησε δηλαδή την επιταγή του Συντάγματος και τις κατήργησε μετά από την ημερομηνία που επέτρεπε το Σύνταγμα Καραμανλή! Δεν ήταν συνεπώς το ΠΑΣΟΚ που "έδωσε δικαιώματα στις γυναίκες", αλλά οι κοινωνικές εξελίξεις, που οδήγησαν σε αντίστοιχες μεταρρυθμίσεις σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες και ανάγκασαν και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή να συμπεριλάβει και τη διάταξη του άρθρου 116 παρ. 1 στο Σύνταγμα.

    ●1985:ΠΑΤΕΝΤΑ "ΣΤΑΖΙ": Και διαβάζουμε απο την Βικιπαίδεια:"Μέσα στο κλίμα πόλωσης που δημιουργήθηκε τις παραμονές των εκλογών του Ιουνίου του 1985 δημοσιεύτηκαν στοιχεία, που χαρακτήριζαν τον Κ. Μητσοτάκη συνεργάτη των Ναζί. Μετά την πτώση του κομμουνισμού το 1989, αποκαλύφθηκε από τους ίδιους τους πράκτορες της Στάζι ότι τα υποτιθέμενα στοιχεία είχαν κατασκευαστεί από την ανατολικογερμανική μυστική υπηρεσία με στόχο τη σπίλωση του τότε αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας και την ήττα του στις επερχόμενες εκλογές. Τελικά τον Ιούνιο του 1985, η Νέα Δημοκρατία, υπό την ηγεσία του συγκέντρωσε ποσοστό 40,84% έναντι 45,85% του ΠΑΣΟΚ." Τα σχόλια είναι περιττά! Αξίζει μόνο να αναφέρουμε την μετέπειτα δημόσια συγνώμη του Μάκη Κουρή εκδότη της Αυριανής ο οποίος το 1985 είχε δημοσιεύσει στην εφημερίδα του εικόνα η οποία ενεφάνιζε τον Κ.Μητσοτάκη ώς συνεργάτη των ναζί. Η ουσία είναι ότι η πατέντα πέτυχε με 2 ουσιαστικά κέρδη. Πρώτον έμεινε "η ρετσινιά" στην αντίληψη μεγάλης μερίδας της κοινής γνώμης και δευτερον το ΠΑΣΟΚ κέρδισε τις εκλογές του 1985! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ LINK ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ ΕΔΩ!!!

    ●1989:Αλλαγή εκλογικού νόμου σε απλή αναλογική. Και διαβάζουμε απο την Βικιπαίδεια: "O Ανδρέας Παπανδρέου γνωρίζοντας πως θα χάσει τις εκλογές πέρασε έναν καινούργιο εκλογικό νόμο. Αντίθετα με τον παλιό, ο οποίος ενίσχυε την πολιτική σταθερότητα δίνοντας επιπλέον έδρες στο κόμμα που έπαιρνε τις περισσότερες ψήφους, ο νέος νόμος ακολούθησε το ισραηλινό παράδειγμα της καθαρής αναλογικής αντιπροσώπευσης, καθιστώντας έτσι αδύνατο για οποιοδήποτε κόμμα να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση". ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ LINK ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ ΕΔΩ!!! Σκοπός της συγκεκριμένης πατέντας να μην εκλεγεί αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ, κάτι το οποίο και έγινε, αφού ακολούθησαν 3 συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις και η ΝΔ σχημάτισε οριακά πλειοψηφία 150+1 εδρών με «δανεικό» βουλευτή τον Κατσίκη, παρόλο που συγκέντρωσε ποσοστό 47%. Με το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ ποσοστό (46,9%) το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 1993 πήρε 171!!! έδρες. Η πατέντα πέτυχε.

    ●1981-1989:Πλήρης οικονομική διάλυση της ελληνικής οικονομίας και άμεσος κίνδυνος πτώχευσης της ελληνικής οικονομίας. Υπερχρέωση όλων των ασφαλιστικών ταμείων και προσλήψεις 200.000 έκτακτων υπαλλήλων στο δημόσιο παραμονές εκλογών του 1989. Όλα τα κατορθώματα της ελληνικής οικονομίας (αναφέρονται στην σελίδα "Τα οικονομικά θαύματα Ανδρέα") επί ΠΑΣΟΚ, το κίνημα του λαού τα φόρτωσε πολύ επιτυχώς στην κυβέρνηση Μητσοτάκη 1990-1993. Όλα τα αρνητικά αποτελέσματα των πολιτικών του ΠΑΣΟΚ με πανέξυπνη πατέντα ΠΑΣΟΚ τα πλήρωσε στην συνείδηση του μέσου πολίτη η μετέπειτα κυβέρνηση ΝΔ, η οποία και αναγκάστηκε να πάρει δάνειο 700.000.000 δρχ αμέσως μόλις ανέλαβε καθήκοντα για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις.

    ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ στην ιστορία του νεοελληνικού κράτους δεν υπήρξε τόσο πτωτική κατάσταση - κατάρρευση της οικονομίας και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος όσο την περίοδο 1981-1989. Αξίζει ενδεικτικά να αναφερθεί ότι σήμερα 2005 το ελληνικό δημόσιο πληρώνει το 23% του ΑΕΠ σε ΧΡΕΟΛΥΣΙΑ τα οποία προέρχονται από δάνεια της κυβέρνησης Ανδρέα. Η πατέντα μετατόπισης ευθυνών και καταστροφικών αποτελεσμάτων της οικονομικής πολιτικής ΠΑΣΟΚ στην ΝΔ πέτυχε.

    ●1993-2004:Πατέντα ΑΣΕΠ : Δήθεν αντικειμενικότητα στις προλήψεις δημοσίου τομέα. Τι πραγματικά ισχύει:Α>Τα κριτήρια πρόσληψης άλλαζαν σε κάθε προκήρυξη ενώ παράλληλα Β>οι λίστες με τα ονόματα πήγαιναν από τα υπουργεία στον ΑΣΕΠ μόνο και μόνο για ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ και ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ενώ ο μέσος Έλληνας πολίτης πιστεύει ακόμα στην αντικειμενικότητα ΑΣΕΠ. Η πατέντα ΑΣΕΠ πέτυχε.

    ●1974-Σήμερα: Πατέντα "οι φιλελεύθεροι - αντινεοφιλελεύθεροι σοσιαλιστές" και ιδεολογικές διαστροφές: Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δέν θα μπορούσε να φανταστεί ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ότι θα έφταναν στο σημείο να ταυτίσουν τον Φιλελευθερισμό με τον Σοσιαλισμό. Στην Ελλάδα βέβαια όλα γίνονται, και επειδή ο Σοφοκλής Βενιζέλος ήταν στο ίδιο πολιτικό φορέα με τον Γεώργιο Παπανδρέου, έφτασαν οι σύντροφοι του κινήματος σήμερα να καπηλεύονται την Ελληνική ιστορία και να ταυτίζουν την Ένωση Φιλελευθέρων του Ελευθερίου Βενιζέλου με το... Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό κίνημα!!! Ιστορική παρανόηση θα μου πείτε, βλέπε... "Φιλελεύθερη Σοσιαλιστική Κρήτη". Ιστορική παρανόηση, ή έχουν "μπερδέψει τα μπούτια τους" ιδεολογικά στο "κίνημα λαού" ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τις λογικές που ακολουθούν, εάν ο Γιωργάκης πήγαινε στο ΚΚΕ, θα έβγαινε ο ριζοσπάστης να μιλάει για... "Βενιζελική αριστερή παράταξη".Η πατέντα... φιλελευθερισμού, αντιφιλελευθερισμού, σοσιαλισμού και χάσαμε τον ιδεολογικό μας μπούσουλα μπάς και πάρουμε "φιλελεύθεροσοσιαλιστικούς" ψήφους πέτυχε, στην χώρα μας όλα γίνονται. "Σύντροφος" λοιπόν κι ο... Ελευθέριος Βενιζέλος. Και εάν λάβουμε υπόψην μας ότι και ο Αρης Βελουχιώτης αποτελεί παράδειγμα διαφωτισμού για το κίνημα βάσει των ιδεολογικών του αρχών, ταυτίστηκαν ακόμα και ο Βενιζέλος με τον Βελουχιώτη. Κρατηθείτε παιδιά, στην χώρα του παραλόγου όλα γίνονται. Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!

    ●1974-Σήμερα: Πατέντα ταυτοποίησης χούντας - Νέας Δημοκρατίας. Το ΠΑΣΟΚ πάντα καλλιεργούσε αυτήν την τακτική, ώστε να περάσει έμμεσα το μήνυμα ότι η χούντα των συνταγματαρχών 1967-1974 είναι ταυτόσημη με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, χρησιμοποιώντας τον όρο «δεξιά», ενώ παράλληλα φρόντισε να καλλιεργηθεί στον κοινό μέσο νου η αντίληψη ότι «η δεξιά είναι ενάντια στο συμφέρον του λαού». Ακόμα και στην παιδεία πλάσαρε έμμεσα αυτά τα ιδεολογήματα (πχ στο βιβλίο Γεωγραφίας Γυμνασίου εκδόσεως 1982 αναφερόταν ότι η Αλβανία, όπως και οι άλλες ανατολικοευρωπαϊκές χώρες είναι μια ανεπτυγμένη βιομηχανικά χώρα). Η πατέντα ταυτοποίησης πέτυχε.

    ●1981-1989:Πατέντα αναγνώρισης «εθνικής αντίστασης». Τι το ευφυέστερο ώστε να κερδίσει μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων της ΕΔΑ (Αριστερά) ΚΚΕ. Κατηγορήθηκαν για άλλη μια φορά οι «δεξιοί» και ηρωποιήθηκαν οι αριστεροί αντάρτες, τα έργα των οποίων συνοψίζονται κυρίως στις σφαγές των Ελλήνων από το ΕΑΜ. Αφού έφτασε πλέον στο σημείο να ηρωποιηθεί και να κηρυχθεί ήρωας ο Άρης Βελουχιώτης, ο οποίος επιγραμματικά αξίζει να αναφέρουμε ότι έσφαξε ΧΙΛΙΑΔΕΣ κόσμο την περίοδο της κατοχής και έστειλε εκατοντάδες Ελληνόπουλα στο παιδομάζωμα της Ρωσίας, τα οποία και βρήκαν τραγικό θάνατο στην «γη της επαγγελίας του σοσιαλισμού - Ρωσία». Η πατέντα ΕΑΜ πέτυχε.

    ●1999:Πατέντα "διαφήμισης" χρηματιστηρίου. Πολιτικές διαφημίσεις κατα την περίοδο των ευρωεκλογών του 1999, με αναφορές στην... "Ισχυρή Ελλάδα" και την "Ισχυρή οικονομία" των κυβερνήσεων Σημίτη. Διαφημιστικά σπότ στα ΜΜΕ, τα οποία έμμεσα παρακινούσαν τους Ελληνες πολίτες να επενδύσουν στην "Ισχυρή Σοφοκλέους" (έτσι την παρουσίαζαν), και να υπερψηφίσουν το κίνημα στις ευρωεκλογές. Η πατέντα είχε επιτυχία, και το ΠΑΣΟΚ πέρασε στην αντίληψη της κοινής γνώμης της εποχής ώς ο "αναμορφωτής της Ελληνικής οικονομίας".

    ●2004-2005:Η γαλάζια πατέντα του ΠΑΣΟΚ, οι διορισμοί των «γαλάζιων παιδιών». Σκοπός της συγκεκριμένης πατέντας, να μην μπορεί η ΝΔ να κάνει διορισμούς, έτσι ώστε όποιος θέλει να διοριστεί στο δημόσιο να μπορεί μόνο μέσω ΠΑΣΟΚ. Σε συνδυασμό με τα σημερινά υψηλά επίπεδα ανεργίας (άλλο ένα πράσινο έργο) και την επιτακτική ανάγκη διορισμού των νέων, οι οποίοι βλέπουν ότι ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ στην Ελλάδα πλέον αξίζει και αμείβει (άλλο ένα πράσινο έργο) αφού το ΠΑΣΟΚ διέλυσε τον ιδιωτικό τομέα (άλλο ένα πράσινο έργο/βλέπε ΠΑΣΟΚ και ΕΡΓΑΣΙΑ), οι νέοι βλέπουν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κάθε δικαίωμα να διορίζει τους δικούς του και να «μην ανοίγει μύτη», ενώ εάν η ΝΔ προχωρήσει σε κομματικούς διορισμούς (όπως πολύ έξυπνα και ΕΜΜΕΣΑ με πατέντες τύπου ΑΣΕΠ το ΠΑΣΟΚ έκανε), τότε θα βγει πάλι το ΠΑΣΟΚ να κατηγορεί την ΝΔ για αναξιοκρατία και έλλειψη διαφάνειας στις προσλήψεις. Σκοπός της πατέντας να προσελκύσει νέους οπαδούς/ψηφοφόρους στο κίνημα, με την ελπίδα του διορισμού. Η πατέντα «τα γαλάζια παιδιά» φαίνεται να έχει επιτυχία.

    ●1981-1989: Πατέντα προεκλογικών διορισμών μεγάλης κλίμακας: Είθισται όλες οι κυβερνώσες πολιτικές παρατάξεις προεκλογικώς να προχωρούν σε διορισμούς, ωστε να διατηρήσουν ικανοποιητικά ποσοστά στις επερχόμενες εκλογές. Το ΡΕΚΟΡ διορισμών όμως, το κατέχει η παράταξη του ΠΑΣΟΚ, η οποία προχώρησε σε 180.000 (ΕΚΑΤΟΝ ΟΓΔΟΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ) προεκλογικούς διορισμούς στο δημόσιο ΜΟΝΟ την προεκλογική περίοδο του 1989!!!Η πατέντα πέτυχε, αφού το ΠΑΣΟΚ διατηρήθηκε στο 40%!

    ●1981-Σήμερα: Πατέντα "η δημοκρατική" παράταξη! Στα καλά καθούμενα, βγαίνει το ΠΑΣΟΚ και λέει,"εμείς κύριοι, είμεθα οι... δημοκρατικοί! Λές και τα άλλα κόμματα δεν είναι, είναι απο άλλη χώρα ή σε κανένα σοβιετικό προτεκτοράτο! Ας μην ξεχνάμε ότι επι Ανδρέα Παπανδρέου το ΠΑΣΟΚ ήταν η μοναδική μεγάλη Ελληνική πολιτική παράταξη, η οποία δεν ακολούθησε δημοκρατικές διαδικασίες στα εσωτερικά της! Ουτε κάν υπήρχε θέμα Αρχηγίας στο ΠΑΣΟΚ επι Ανδρέα (1974-1995), αφού ήταν ολοκληρωτικά ο "μονοκράτωρ" της παράταξης, Παραδειγματικά αναφέρουμε ότι την ίδια περίοδο η ΝΔ με δημοκρατικές διαδικασίες (ψηφοφορίες σε ανοικτά συνέδρια) είχε ψηφίσει απο το 1974 εως το 1995 5 (ΠΕΝΤΕ) αρχηγούς στην ηγεσία της! Η πατέντα πέτυχε, και σήμερα το ΠΑΣΟΚ είναι ευρέως γνωστό ώς "η δημοκρατική παράταξη"! Το απίστευτο δέ, είναι το γεγονός ότι το κίνημα επιχειρώντας να αποδείξει την "δημοκρατικότητά" του, προχώρησε στην παγκόσμια πρωτοτυπία διεξαγωγής δημοψηφίσματος για την προεδρία του τον Ιανουάριο του 2004, έχοντας ΕΝΑΝ και μόνο υποψήφιο! Με αυτή την πατέντα (η "δημοκρατική" παράταξη) το ΠΑΣΟΚ πραγματικά δείχνει πόσο χαμηλό πιστεύει ότι είναι το νοητικό επίπεδο του Ελληνικού λαού, και ίσως δεν έχει άδικο, αφού η πατέντα αυτή είχε μεγάλη επιτυχία. Βέβαια ευθύνες έχει και η Νέα Δημοκρατία, η οποία "άφησε" αυτή την πατέντα να ευοδώσει θετικά υπέρ του ΠΑΣΟΚ.

    ●Η πατέντα των κάλπικων ισολογισμών προς την κομισιόν, με λογιστικές αλχημίες-κομπίνες (αλλαγή χρονολογικών περιόδων κ.α.) ωστε να παρουσιάσει την οικονομία της Ελλάδος ώς την... ισχυρή οικονομία. Η πατέντα αποκαλύφθηκε επι ΝΔ με την "απογραφή" την οποία διενήργησε στα οικονομικά/λογιστικά του κράτους. Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι το ΠΑΣΟΚ βγήκε και απο πάνω, κατηγορώντας την ΝΔ ότι επειδή αποκάλυψε την αλήθεια στην Ευρωπαική κοινότητα έβλαψε το συμφέρον της χώρας!!! Η πατέντα αυτή πέτυχε, και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό, αφού η απογραφή του 2004 έγινε τελικά "επιχείρημα υπέρ" του ΠΑΣΟΚ στα Ελληνικά ΜΜΕ, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται...!

    ●1999-2004: Η πατέντα Ελληνοποιήσεων. Για να εισπράξει ψήφους το κίνημα έφτασε σε σημείο στις εκλογές του 2000 να Ελληνοποιήσει χιλιάδες αλλοδαπούς ωστε να το ψηφίσουν. Ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα (Φλώρινα,Πέλλα,Κιλκίς κ.α.) το ποσοστό των Αλβανών οι οποίοι Ελληνοποιήθηκαν ήταν διψήφιο όσον αφορά το εκλογικό σώμα,δηλαδή ξεπέρασε το 10%!!! Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που όλοι οι Αλβανοί,Βούλγαροι,Ρουμάνοι κ.α. είναι ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚ!!! Η πατέντα είχε αποτέλεσμα. Το κίνημα κέρδισε τις εκλογές του 2000 με διαφορά 1% (70.000 ψήφοι), και στις εκλογές του 2004 διατηρήθηκε στο 40,6%! Άλλη μια πατέντα ΠΑΣΟΚ (εις βάρος του ελληνισμού) η οποία πέτυχε!!!

    ●Πατέντα μετάλλαξης ΑΠΟ αντι-ευρωπαικό αριστερό ΣΕ φιλο-Ευρωπαικό κεντρώο κόμμα. Αμέσως μετά την κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλισμού, και την πληροφόρηση της κοινής γνώμης σχετικά με τα «αριστερά» καθεστώτα ανα τον κόσμο, το ΠΑΣΟΚ μεταλλάχθηκε από μαρξιστικό σε κεντρώο «φιλοευρωπαικό» κόμμα, αναιρώντας την πολιτική γραμμή εναντίον της ΕΟΚ την οποία ακολουθούσε από την ίδρυσή του (βλέπε σελίδα ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ). Και ποντάροντας στην λήθη της Ελληνικής κοινής γνώμης, έφτασε στο σημείο να υποστηρίζει ότι αποτελεί την πιο φιλοευρωπαική δύναμη στην Ελλάδα. Η Πατέντα πέτυχε!

    ●Πατέντα μετατόπισης ευθυνών οικονομικής κρίσης και σκανδάλων της περιόδου 1989-1990 στην ΝΔ ("Το... βρώμικο 89"): Σε συνεργασία με τα ΜΜΕ και δημοσιογραφους (Νίκος Κακαουνάκης, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, Γιώργος Τράγκας στον τότε Sky 100,4 εκπομπή "Εν Αθήναις" κ.α., Μιχάλης Γαργαλάκος στον Αθήνα 99,1 του Μάκη Κουρή κ.α.) το ΠΑΣΟΚ πέτυχε το ακατόρθωτο!!! Να μετατοπίσει όλο το πολιτικό βάρος της περιόδου 1989-1990 στην κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη, και να παρουσιάζει τα σκάνδαλα και την οικονομική κρίση της περιόδου ώς αποτέλεσμα πολιτικών της ΝΔ,η οποία "διέσυρε" με "λάσπη" και "ανυπόστατη σκανδαλολογία" τον μεγάλο ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου. Ας μην ξεχνάμε βέβαια ότι το κλίμα της εποχής σε περίπτωση καταδίκης του Ανδρέα σηματοδοτούσε αυτομάτως "νέο εμφύλιο" στην Ελλάδα, και ότι στο ειδικό δικαστήριο του περίφημου σκανδάλου Κοσκωτά, είχαμε την αθώωση του Ανδρέα Παπανδρέου λόγω αμφιβολιών με ψήφους 7 προς 6, την καταδίκη του Δημήτρη Τσοβόλα και την αθώωση του Μένιου Κουτσόγιωργα λόγω θανάτου κατα την διάρκεια της δίκης!!

    ●2004-2006 Πατέντα "οι συμβασιούχοι" : Κατα την τριετία 2001-2004 το κίνημα προχώρησε στον διορισμό 250.000 συμβασιούχων στην δημόσια διοίκηση για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους, χωρίς να το επιτρέπουν τα οικονομικά δεδομένα της εποχής. Βλέποντας ότι τα δημόσια ταμεία δεν άντεχαν στην μονιμοποίησή τους, το ΠΑΣΟΚ τους άφησε σε καθεστώς ομηρίας, και έβαλε την επόμενη κυβέρνηση να "βγάλει το φίδι απ'την τρύπα"! Σήμερα το ΠΑΣΟΚ βγαίνει και κατηγορεί την κυβέρνηση ΝΔ στο ότι δεν προχώρησε στην μονιμοποίησή τους! Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ το οποίο δεν μονιμοποίησε κανέναν και είχε τους συμβασιούχους σε καθεστώς ομηρίας είναι ο "συμπαραστάτης" των συμβασιούχων, και η ΝΔ η οποία μονιμοποιεί (και μάλιστα χωρίς να το επιτέπουν τα ταμεία του κράτους) όσους χαρακτηρίζονται απο το συμβούλιο επικρατείας ώς υπάλληλοι που καλύπτουν "πάγιες και διαρκείς ανάγκες του δημοσίου" είναι ο "εχθρός του εργαζόμενου λαού και των συμβασιούχων"! Σκοπός της πατέντας να μετατοπισθούν όλες οι ευθύνες "ομηρίας" των συμβασιούχων στην ΝΔ! Η πατέντα πέτυχε, και μάλιστα ευθύνη φέρουν και πολλά στελέχη της ΝΔ, τα οποία με δηλώσεις τους προεκλογικά έταζαν μονιμοποίηση σε όλους τους συμβασιούχους!

    ●2004-2006 Απίστευτες πατέντες-λογοπαίγνια για " τον λαουτζίκο* " (*Κατα τον χαρακτηρισμό της συζύγου του κ.Φυντανίδη): Το κίνημα προσπαθεί να αποσπάσει ψήφους ποντάροντας στο χαμηλό επίπεδο αντίληψης μεγάλου μέρους της Ελληνικής "κοινής γνώμης", ενώ παράλληλα να αποποιηθεί τις ευθύνες σχετικά με την απαράδεκτη κατάσταση της οικονομίας κατα την 20ετή διακυβέρνηση της χώρας απο αυτό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το "επιχείρημα" "Το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε για τα λάθη του το 2004", που σημαίνει δηλαδή ότι η εξουσία ούτως η άλλως του... ανήκει (???), και απλά του αφαιρέθηκε για ένα μικρό χρονικό διάστημα ώς... τιμωρία. 'Οποτε μιλήσει κανείς περι ευθυνών του κινήματος, λαμβάνει ώς απάντηση αυτό το επιχείρημα! Έτσι λοιπόν "το ΠΑΣΟΚ εξιλεώθηκε για τα λάθη του", και του "οφείλεται απο τον λαό" η νίκη στις επόμενες εκλογές!!! Λές και με την ήττα του στις εκλογές του 2004 αυτομάτως ξαναγέμισαν τα άδεια ταμεία που παρέδωσε, εξοφλήθηκαν ώς δια μαγείας τα χρέη που άφησε και επανήλθε η Ελληνική οικονομία στην κατάσταση του 1981!!! Η πατέντα, όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, έχει επιτυχία!!!

    ●Νέα πατέντα 2004-2006: Προσπάθεια "ηρωωποίησης" του Ανδρέα Παπανδρέου και εν συνεχεία τών Παπανδρέου. Με την συγκεκριμένη πατέντα ολοκληρώνεται το σχέδιο αλλαγής ηγεσίας του Φεβρουαρίου 2004! Με την συνεργασία επώνυμων δημοσιογράφων και ΜΜΕ, το κίνημα προσπαθεί να αλλιώσει την ιστορική αλήθεια της περιόδου 1989-1990 και να παρουσιάσει τον ηγέτη του κινήματος ως "θύμα" σκευωρίας η οποία στήθηκε απο τον Κ.Μητσοτάκη. Στόχος η "ηρωωποίηση" ή καλύτερα η "αγιοποίηση" του Ανδρέα Παπανδρέου, ωστε κατα πρώτον να μετατοπισθούν οι ευθύνες των "κακών ημερών λιτότητας" στις κυβερνήσεις Κ.Μητσοτάκη και Κ.Σημίτη, και εν συνεχεία να ταυτιστεί (στην συνείδηση της κοινής γνώμης) το πρόσωπο του Ανδρέα με τον Γιωργάκη Παπανδρέου, ωστε να κερδιθούν οι εκλογές του 2008!

    Η πατέντα (βάσει λογικής και ιστορίας) θα ευοδώσει θετικά για το κίνημα, το οποίο κατα πάσα πιθανότητα θα είναι ο νικητής των επομένων εκλογών!
    12:39 πμ
    Ανώνυμο said...
    A. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ...
    ►ΠΑΣΟΚ, Ελευθερίες, κατακτήσεις και... Κοινωνική απελευθέρωση" Για να προβάλει δείγματα "ελευθερίας" στην Ελληνική κοινωνία, το ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνοντας την διακυβέρνηση της χώρας το 1981 προχώρησε στην κατάργηση της μοιχείας ώς λόγου διαζυγίου. Η νομοθετική αυτή ρύθμιση, προβλήθηκε κατα κόρον απο το κίνημα ώς επίτευγμα, κοινωνική κατάκτηση, ελευθερία, κοινωνική απελευθέρωση (αυτοί οι όροι χρησιμοποιήθηκαν ευρέως, και χρησιμοποιούνται ακόμα και σήμερα απο το ΠΑΣΟΚ! Δηλαδή το να διαπράττει κάποιος/α παντρεμένος/η μοιχεία χωρίς να διατρέχει τον κίνδυνο του... διαζυγίου αποτελεί σύμφωνα με το κίνημα "κοινωνική κατάκτηση","ελευθερία" και "κοινωνική απελευθέρωση".
    Τα σχόλια δικά σας.

    ►Η προδοσία ενός λαού
    ΙΜΙΑ 31η Ιανουαρίου 1996: Τούρκοι δημοσιογράφοι αποβιβάζονται τις βραχονησίδες Ίμια και υψώνουν την τουρκική σημαία. Ενώ ελληνικό ελικόπτερο συντρίβεται μαζί με τρεις Έλληνες αξιωματικούς και το ηθικό του στρατεύματος από τα πυρά Τούρκων κομμάντος που βρίσκονται κοντά - ή πάνω - στην βραχονησίδα, η κυβέρνηση του κ. Σημίτη αποσύρει τον Ελληνικό Στόλο από το Αιγαίο, υποστέλλει την Ελληνική Σημαία από το νησί, και ευχαριστεί δημοσίως τον πρόεδρο Κλίντον. Από εκείνη την ημέρα η Ελλάς βρίσκεται σε καθεστώς μειωμένης εθνικής κυριαρχίας και το Αιγαίο σε όλο του το πλάτος - σχεδόν μέχρι την Εύβοια - μια απέραντι γκρίζα ζώνη.


    ►ΠΥΡΑΥΛΟΙ S-300

    Δεκέμβριος 1998: Η τουρκική κυβέρνηση απειλεί την Κύπρο να μην εγκαταστήσει τους ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ αντιαεροπορικούς πυραύλους S-300 στη Λευκωσία.
    Ο κ. Σημίτης αναγκάζει τον πρόεδρο της Κύπρου, κ. Κληρίδη, να υποκύψει στις τουρκικές απειλές.

    Οι πύραυλοι αντί να ενισχύσουν την άμυνα του Κυπριακού Ελληνισμού, οδηγούνται προς αποθήκευση στην 115 Π.Μ. στην Κρήτη .


    ►Προδοσία ΑΜΠΝΤΟΥΛΑΧ ΟΤΣΑΛΑΝ

    Φεβρουάριος 1999: Ο Αμπντουλάχ Οτσαλάν, ηγέτης των Κούρδων που μάχονται τον τουρκικό στρατό, παραδίδεται από την Ελληνική Κυβέρνηση και αφού απομακρύνεται από την χώρα παραδίδεται από την πρεσβεία μας στην Κένυα στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες. Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ελλάς προδίδει ένα φίλο και σύμμαχο σε μία εχθρική χώρα. Η κυβέρνηση του κ.Σημίτη με τον τότε υπουργό εξωτερικών Θεόδωρο Πάγκαλο προδίδει τον αγώνα ενός ολοκλήρου έθνους...


    ►ΠΑΣΟΚ και "δολοφονικά τυχαίες συμπτώσεις 1":
    Η δολοφονία του βουλευτή Ευρυτανίας της Ν.Δ. Παύλου Μπακογιάννη απο την 17Ν, έγινε στις 26/9/1989, 1 (MIA) ημέρα πρίν καταθέσει στο ειδικό δικαστηριο σχετικά με την εμπλοκή του Ανδρέα Παπανδρέου στο σκάνδαλο Κοσκωτά! Μα τι τυχαία σύμπτωση κι αυτή έ?
    Δέν υπονοώ τίποτα, απλά προβάλω τα ιστορικά δεδομένα της εποχής!

    ►ΠΑΣΟΚ και "δολοφονικά τυχαίες συμπτώσεις 2"
    Ο Αλέκος Παναγούλης δολοφονήθηκε μία ημέρα μετά από την τελευταία του συνέντευξη στην οποία ανέλυε τους λόγους της απόχώρησης του από την Ενωση Κέντρου/Νέες Δυνάμεις. Σε εκείνη την συνέντευξη είχε δηλώσει ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο νούμερο 1 πράκτορας των αμερικανών και πως όσο αυτός ζούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν θα γινόταν ποτέ πρωθυπουργός.
    Το απίστευτο μέγεθος της συνεχούς προσπάθειας παραποίησης της Ελληνικής ιστορίας απο τους "πράσινους μυθοπλάστες", αποτυπώνεται στο ότι σήμερα πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ παραμυθιάζουν τον κόσμο και ειδικότερα τις νέες γενιές, υποστηρίζοντας ότι ο Παναγούλης αποτελεί "ήρωικό στέλεχος του... ΠΑΣΟΚ και της αριστεράς", δολοφονημένο απο την "δεξιά"! Και διαβάζουμε απο την Βικιπαίδεια:"Στην μεταπολίτευση ο Αλέξανδρος Παναγούλης εκλέγεται βουλευτής της Β΄ Αθηνών από την Ένωση Κέντρου-Νέες Δυνάμεις (Ε.Κ.-Ν.Δ.), καθώς αρνείται να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ και με τον Ανδρέα Παπανδρέου τον οποίο παρομοίζε με φασίστα και έλεγε πως ήταν ο Έλληνας Μουσολίνι, στις εκλογές της 17ης Νοεμβρίου 1974". ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ LINK ΕΔΩ!

    ►ΠΑΣΟΚ και "εξοπλισμοί ενόπλων δυνάμεων"
    Για την άμυνα της πατρίδος μας και την εδαφική ακεραιότητα του έθνους μας, η κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ διακρίθηκαν στα εξοπλιστικά σκάνδαλα τόσο στην αγορά προβληματικών αεροσκαφών MIRAGE (το ασλησμόνητο σκάνδαλο, στο οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου έβαλε υπεύθυνο για την αγορά των αεροσκαφών τον κ. Λούβαρη, τότε πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός) όσο και προβληματικών υποβρυχίων. Τα αλησμόνητα σκάνδαλα της ΕΒΟ και των F-16, τους ρωσικούς πυραύλους τους οποίους η Ελλάδα αγόραζε 3 φορές ακριβότερα απ' ότι άλλες χώρες...Και τί να πρωτοαναφέρει κανείς εδώ... Τα άρματα μάχης Λέοπαρντ τα οποία η κυβέρνηση Σημίτη αγόρασε 7 (ΕΠΤΑ) φορές ακριβότερα απ' ότι η Τουρκία (2 δίς δρχ), ή τα 4 προβληματικά γερμανικά υποβρύχια κόστους 750.000.000.000 δρχ (750 δίς/ πενταπλάσια τιμή του πραγματικού κόστους)!

    ►ΠΑΣΟΚ, "ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ και οι ΒΙΛΕΣ των "σοσιαλιστών" εκπροσώπων του λαού"
    Να μην ξεχνάμε βέβαια και την φιλολαική πολιτική ΠΑΣΟΚ, το οποίο εφάρμοσε το λεγόμενο "Πόθεν Έσχες" για κάποιον πολίτη ο οποίος αγόραζε ένα Fiat Panda 750cc, αλλα ποτέ δεν τόλμησε να το εφαρμόσει για τα στελέχη του, πόσο μάλλον για τον πρόεδρό του και την αγορά της περιβόητης Βίλας Λουμίδη στην Εκάλη, η οποία κόστισε 1.500.000.000 δρχ για την αγορά και 700.000.000 δρχ για την ανοικοδόμηση, σύνολο 2,2 ΔΙΣ δρχ (αστρονομικό ποσό για τα δεδομένα της τότε εποχής), το "δώρο" του Ανδρέα Παπανδρέου προς την νέα του σύζυγο Δήμητρα Λιάνη!

    ►ΠΑΣΟΚ και "Ευρωπαική προοπτική":
    Κατα την επικύρωση της συνθήκης εντάξεως της Ελλάδος στην Ευρωπαική κοινότητα, το ΠΑΣΟΚ απεχώρησε της ψηφοφορίας εκδηλώνοντας την αρνητική του στάση σχετικά με την είσοδο της χώρας μας στην ΕΟΚ (ήταν εξάλλου και η επίσημη γραμμή του), ενώ ακόμα και το ΚΚΕ Εσωτερικού ψήφισε ΥΠΕΡ της ένταξης.
    ►ΠΑΣΟΚ και "παραδειγματικές" πολιτικές:
    Η δεκαετία του 80 χαρακτηρίστηκε η χαμένη δεκαετία και η Ελλάδα αποτελεί βάσει του Economist το παράδειγμα προς αποφυγήν για όλα τα νέα υπο-ένταξη κράτη-μέλη της Ευρωπαικής κοινότητας.
    ►ΠΑΣΟΚ, διαφθορά και "δωράκια":
    Ο Ανδρέας Παπανδρέου με την περιβόητη δήλωσή του : «έκανε ένα δωράκι στον εαυτό του» για τον Δημήτριο Μαυράκη της ΔΕΗ (υπεξαίρεση 500 εκ.δρχ) «νομιμοποίησε» το καθεστώς διαφθοράς στην Ελλάδα. (Βλέπε video2 Σκάνδαλα ΠΑΣΟΚ)

    ►"Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει το εθνικό μας νόμισμα"
    Κατα την περίοδο 1985-1989 η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προχώρησε σε 2 (ΔΥΟ) υποτιμήσεις της δραχμής κατα 15% στην κάθε μία. Συνολικά σημαδή υποτίμησε μέσα σε μια τετραετία την δραχμή κατα 30%!!!
    ►ΠΑΣΟΚ και "υπεύθυνες πολιτικές για τις μελλοντικές γενεές":
    Το ΠΑΣΟΚ ασκούσε «κοινωνική πολιτική» με δανεικά, και το δημόσιο χρέος έχει γιγαντωθεί από 0,8 τρις το 1981 σε 75 τρις δρχ το 2004.
    ►"Το ΠΑΣΟΚ το 2001 μας έβαλε στην ΟΝΕ"...:
    Το 1981 η Ελλάδα πληρούσε όλα τα οικονομικά κριτήρια ένταξης στην ΟΝΕ χωρίς λογιστικές αλχημείες και «πατέντες»

    ►ΠΑΣΟΚ και Δηλώσεις επιπέδου για την Ελληνική πραγματικότητα:
    ►Κώστας Σημίτης, κατα την συζήτηση στη βουλή για την κύρωση του προυπολογισμού του 2003 ((Οταν η ανεργία άγγιζε το 12% και τα Ελληνικά νοικοκυριά ήταν καταχρεωμένα στις τράπεζες απο τα δάνεια και τις οφειλές, όταν ΕΠΙΣΗΜΑ βάσει της Eurostat το 20% των Ελλήνων ζούσε ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ)):
    "Οι Έλληνες σήμερα ευημερούν. Τρανή απόδειξη ο τεράστιος αριθμός συνδρομητών της κινητής τηλεφωνίας". Η πλειοψηφία των Ελλήνων σήμερα διαθέτει κινητό τηλέφωνο!
    ►Γιώργος Παπανδρέου στην εκπομπή της ΝΕΤ 7η μέρα Φεβρουάριος 2004: "Οι σημερινοί νέοι χάρη στις προσπάθειες του ΠΑΣΟΚ δεν είναι οι νέοι της δεκαετίας του '60. 'Εχουν αλλάξει! 'Εχουν χόμπυ, ασχολίες".
    ►"Το 1981 έτος σταθμός για την Ελλάδα και την ναυτιλία":
    Με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην διακυβέρνηση της χώρας το 1981, η πλειοψηφία των Ελλήνων πλοιοκτητών άλλαξε σημαία (από Ελληνική) στα πλοία της και η Ελλάδα έχασε την πρώτη θέση ναυτικού στόλου στην Ευρώπη που κατείχε εώς τότε.
    ►ΠΑΣΟΚ και "ελευθερία έκφρασης και δημοσιοποίησης ιδεών":
    Επι ΠΑΣΟΚ και διακυβέρνησης Ανδρέα Παπανδρέου η Ελεύθερη Ραδιοφωνία και Τηλεόραση κυνηγήθηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Αμέσως μετα την ανάλυψη της εξουσιας απο το ΠΑΣΟΚ το 1981, εξαπολύθηκε το μεγαλύτερο κυνηγητό για το κλείσιμο όλων των ραδιοσταθμών, με τον τότε επικεφαλής υπουργό "εκκαθάρισης της ραδιοφωνίας" Αρκουδέα, και εκατοντάδες ραδιοερασσιτέχνες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια,όπου και καταδικάστηκαν με αυστηρές ποινές.

    Τί να πρωτοθυμηθεί κανείς, και τί να πρωτογράψει...


    ►Ο Γεώργιος Παπανδρέου υποστήριξε ρητώς ότι «αλλοίμονο σε αυτή την χώρα εάν ποτέ κυβερνηθεί από τον γιό μου Ανδρέα».
    B. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ...
    ►Γνωρίζετε ότι, οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ είχαν υποχρεωθεί 5 (ΠΕΝΤΕ) φορές απο την ΕU να διορθώσουν τα δημοσιονομικά στοιχεία και οτι η 6η (ΕΚΤΗ) κατα σειρα εντολή, ήρθε τον Απρίλιο του 2004 ;

    ►Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 1993-2004, επέβαλαν 50 (ΠΕΝΗΝΤΑ!) νέους φόρους και αύξησαν τη φορολογική επιβάρυνση από το 21,5% του ΑΕΠ το 1993 στο 26,5% του ΑΕΠ το 2000. Σπαταλήθηκαν τα χρήματα των φορολογουμένων για να διογκωθεί ο δημόσιος τομέας. Οι δαπάνες της γενικής κυβέρνησης από 29% του ΑΕΠ το 1980 έφθασαν στο 50% το 2004. Από το 1993 ως το 2004, ο δημόσιος τομέας διογκώθηκε κατά 121 χιλιάδες άτομα, κατά 25,4%. Από 476 χιλιάδες άτομα το 1993, έφθασε στα 597 χιλιάδες άτομα το 2004.

    Μήπως όμως έτσι μειώθηκε η ανεργία; Όχι. Από 2.4% που την παρέλαβε το ΠΑΣΟΚ το 1981 μας την παρέδωσε στο 8,3% το 1989, και απο 9,4% που την παρέλαβε το 1993 μας την παρέδωσε στο 11.4% το 2004!

    ►Γνωρίζετε ότι, η Ελλάδα κάθε χρόνο δανείζεται περίπου 35 δις ευρώ, εκ των οποίων το μεγαλύτερο ποσοστό πηγαίνει για την εξόφληση τόκων και χρεολυσίων δανειακών υποχρεώσεων του παρελθόντος, και πιο συγκεκριμένα της οκταετίας 1981-1989; (Κυβέρνηση Ξεν.Ζολώτα Δεκεμβριος 1989, δάνειο 700 εκατ.δρχ απο την τράπεζα της Φρανκφούρτης για να πληρωθούν τα δώρα και οι συντάξεις , μετα την καταστροφή του "Τσοβόλα δώστα όλα").

    ►Γνωρίζετε ότι, το 2002 είχαμε το ρεκόρ του 1.000.000 (ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ) απολύσεων(Ρεκόρ Ανεργίας 11,9%!!!) και οτι το 2003 έκλεισαν 143.323 επιχειρήσεις εν Ελλάδι;

    ►Γνωρίζετε ότι, οι μεγαλύτερες αυξήσεις σε καταναλωτικά είδη πρώτης ανάγκης έγιναν μεταξύ Δεκεμβρίου 2000 και Δεκεμβρίου 2003; Ξερετε οτι το καλοκαίρι του 2003 μόνο τα οπωρολαχανικά αυξήθηκαν κατα 36%;

    ►Γνωρίζετε ότι μετα το 1985 το ΠΑΣΟΚ διαχειρίστηκε τα τεράστια ποσά των κοινοτικών κονδυλίων, με τα οποία θα έπρεπε να είχε μεταμορφωθεί η Ελλάδα. Ειδικά για το Γ' ΚΠΣ, κατα τους 50 πρώτους μήνες της ζωής του, (επι ΠΑΣΟΚ), η απορροφητικότητα των πόρων σύμφωνα με τα Ευρωστατιστικά στοιχεία ήταν 21,5%. Ξέρετε οτι στους πρώτους 20 μήνες διακυβερνήσεως της Ν.Δ.(ΜΑΡ2004-ΝΟΕ2005) η απορροφητικότητα των κοινοτικών πόρων έφτασε στο 41,6% ΕΔΩ - ΣΕΛΙΔΑ 9 και εν συνεχεία τον Δεκέμβριο του 2006 στο 58% ΕΔΩ;

    ►Οι χώρες οι οποίες κυβερνήθηκαν τα τελευταία χρόνια απο «σοσιαλδημοκρατικές κυβερνήσεις» παρουσίασαν τις μεγαλύτερες οικονομικές κρίσεις, μειώσεις εισοδημάτων και αυξήσεις ανεργίας. (βλ.Γερμανία,Ισπανία).
    12:40 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λεω να σας πω μια ιστοριουλα,ετσι να περασει η ωρα
    Αλλα ιστοριουλα περα για περα αληθινη,αν με εννοειται.

    Το λοιπον που λετε καποτε "συνεστηθη" μια συμμορια
    "οικογενεια" θελετε,ωραια "οικογενεια".
    Ητανε δεν ητανε καπου στις "3 Σεπτεμβρη 1974".
    ΝΤΟΝ αυτοχρηστηκε καποιος ελληνοπολωνος
    με βαβαρυμενο παρελθον χωρις αμφιβολια
    Ανδρεας Μινεικο Παπανδρεου.
    (η συμμορια "συνεστηθη" τοτε οταν ολα
    ειχαν ησυχασει.Συνεβαλλε σαυτο ο μακαριτης
    Καραμανλης ,αρα ο ΝΤΟΝ δεν κινδυνευε
    να δικασθει για "ψευδορκια" και "ψευδη δηλωση"
    στο κρατος (τοτε εκπροσωπος του ητανε ο Παττακος)

    Το λοιπον αυτη η συμμορια,ελεεινοι ,φτωχομπινεδιαρηδες,
    τα δοντια τους βρωμαγανε απο την πεινα,ειχαν κανει
    μεγαλο τζιρο στις αποθηκες,οτι αχρηστο ζιβαγκο
    υπηρχε (με 10 δραχμες τοτε) , το αγορασανε ..

    Ειχαν ομως "τιτλους" αυτοι οι αχρειοι η μαλλον
    ενα και μοναδικο "τιτλο" : ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ!!!
    που απεδειχθη στην πορεια ιδιαιτερα χρυσοφορος!! Που λετε ,αυτη η συμμορια "Οικογενεια" "κομμα"
    η και "κινημα" οπως οι ιδιοι αυτοαποκαλουνται
    καποτε πιασαν στην .."Εξουσια" σαν "λαος"
    και τοτε το αντερο τους λαδωσε .
    Διστακτικα στην αρχη ,μην παθουν και καμμια
    "εντονη διαταραχη στον στομαχο! ενεκα ..απο νηστεια
    σε κατευθειαν να καταβροχθησουν ολοκληρο ψημενο
    αρνι ,οπως και η Εκκλησια αλλα και οι 'ειδικοι"
    συμβουλευουν..

    Μετα το 1981 ,φιλτατοι,περασε η.."νηστεια"
    Μπορουσαν αφοβα να καταξεσκισουν
    δυο αρνια τη σουβλας ,χωρις κανενα κινδυνο!!

    Και αυτο καναν!

    Εβλεπα τοτε κατι σιχαμενα υποκειμενα "υπουργους"
    "υφυπουργους" γενικους γραμματεις" "προεδρους απο
    δω προεδρους απο κει " που καταβροχθιζανε
    οχι μονο ενα αρνι στην σουβλα,θελαν και ορεκτικα,φιλτατοι.

    Οι πιο πολλοι απο δαυτους μαλιστα,χωρισανε τις συμβατικες
    τους γυναικες ,αυτες που τους δωσανε με προξενια,οταν
    τα ειχε κοψει η μαλακια και η αφραγκια και βρηκανε και γκομενες!
    και πολλοι ξαναπαντρευτηκανε για να κανουν μια "καινουργια αρχη"(μπλιαχ!)
    Kαι που λετε αγαπητοι μου "συν-μπλογγερς"...

    Ολιγον κατ ολιγον φιλτατοι,αρχισανε και τα "ταξειδακια"
    στο Εξωτερικο ,αυτοι οι αχρειοι!
    Ειχαν γινει "υπερηφανοι ανεξαρτητοι" η Ελλαδα
    ειχε αποκτησει "ισοτιμια" (μπλιαχ!) εναντι των Ευρωπαιων!

    Αυτοι που δεν ψηφισανε "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ ιδιο συνδικατο"
    μπηκανε στην ΕΟΚ! φιλτατοι!...

    Και επειδη ,τοτε δεν ειχε "υπογραφει" πληρως η ενταξη,
    και ο Εγγλεζος τους ειπε :
    "Sir,don't here, to the other gate,
    "NON-European coyntries entry"please..

    Οχι απο δω κυριε ,στη αλλη εισοδο...
    Καναν ολοκληρη μανουβρα,που δεν τους υπολογιζουν οι
    Εγγλεζοι ,και δεν τους θεωρουν "ισοτιμους" Ευρωπαιους!!

    Και ενω η συμμορια τους ειπε οτι ειμαστε "Ευρωπαιοι"!!!

    Το λοιπον ,καποτε μια αγελη απο αυτους τους
    "Ευρωπαιους"
    (το ΕΟΚ και ΝΑΤΟ ιδιο συνδικατο τοχανε ..ξεχασει ηδη)
    Που λετε φιλτατοι ,αυτη η αγελη αποφασισε να επισκεφτει τα
    αξιοθεατα του Λονδινου..

    Και να απο δω και να απο κει ,βρεθηκανε και στο
    Βρεττανικο μουσειο!!!
    (Σας συνιστω να το επισκεφτειτε).

    Το λοιπον ο τυπικος Αγγλος ξεναγος
    (This is ayto,this is to allo) καποτε μπηκανε
    και στην αιθουσα που φιλοξενει τα γλυπτα του Παρθενωνα..

    Αυτο ειναι αυτο , "this is the "marbles of Elgin"
    τα Ελγινεια η μεταφραστης,
    "they are Greek"
    Ειναι Ελληνικα ,η διερμηνεας..

    Εμειναν ξεροι! Ελληνικα ειναι??
    Πρωτη φορα τα εβλεπαν και κατα πασαν πιθανοτητα
    πρωτη φορα ακουγαν γιαυτα!!

    Το λοιπον ,το "διηγηθηκαν" στη Χαρ.Τρικουπη ,
    το ακουσαν οι προγανδιστες ...Χουυυ
    Ρε εδω εχει ψωμι η δουλεια!
    4-5 τετραετιες εχουμε στην τσεπη μας
    με αυτο το θεμα!!!

    Ειχε προηγηθει η "προβα τζενεραλε"
    Οταν ο μακαριτης Καραμανλης ειχε αποφασισει
    να στειλε κατι γλυπτα και αγαλματα της Κνωσσου
    ανα το κοσμο για να γινουν γνωστα και πεσανε
    να το φανε οι αφιονισμενοι πασοκοι της Κρητης!!

    Ηταν τοτε που ειπε :
    Δεν αισθανομαι οργη ,ΑΗΔΙΑ νοιωθω"

    συνεχιζεται..

    Να συνεχισω και να τελειωνω φιλτατοι..

    Ξαφνικα που λετε εκ του μη οντος ,μας ..προεκυψαν τα μαρμαρα του Παρθενωνα!

    Ολη η Ελλαδα παραληρουσε!
    Τα μαρμαρα ,τα μαρμαρα που ειναι δικα μας ,που τα φτιαξαν οι αρχαιοι μας προγονοι κλπ κλπ..

    Να τα παρουμε πισω,να μας τα δωσουν οι κωλο εγγλεζοι,που τοτε που τα καναν οι αρχαιοι προγονοι μας,αυτοι ηταν στα δεντρα κλπ κλπ..

    Ενορχηστρωτης και μαεστρος σε ολα αυτα ηταν βεβαιως η πασοκοσκυλια...
    Που ενω ηταν "δημοκρατικο" και "σοσιαληστικο",(μην χεσω κωμα!),υπεθαλπτε και προωθουσε τετοιες Εθνικιστικες κορωνες,..
    Οχι βεβαια γιατι αυτοι οι απατριδες αλητες ,πιστευαν σε κατι ..αρχαιους προγονους κλπ κλπ..!
    Μην παει το μυαλο σας εκει..

    Το βλεπαν σαν πηγη να αντλησουν ψηφους..

    Και μαλιστα το "εξ ουρανου μανα" οργανωθηκε και ελαβε διαστασεις "εθνικου θεματος"!

    Επι κεφαλης διορισαν την "στελλα κραταω μαχαιρι"..
    Αυτη κριθηκε .."καταλληλη" ,και σαυτο ειχαν δικιο!
    Θα γελαγε και το παρδαλο κατσικι αμα βαζαν .."υπευθυνο" κανενα κατσιφαρα,κουτσογιωργα ,κλπ υποκειμενα...
    Αυτη λοιπον ,η στελλα κραταω μαχαιρι, που λεγαμε ,υστερα απο την "εθεσεν εαυτον εκτος κινηματος" που της επεβαλλε ο ελληνοπολωνος,για κατι δηλωσεις .."αμφισβητησης" του ιδιου του προεδρου!! ητανε ο επομενος .."προεδρος" της .."επιστροφης των μαρμαρων"!

    Και ξαναμπηκε στις .."λιστες" και ξαναγινε βουλευτης ρε!!

    3-4 φορες βγηκε βουλευτης ρε.
    Σαν "ειδικη".. στην "επιστροφη των μαρμαρων"!!

    Να σημειωσω εδω,οτι οταν αρχισε αυτη η ιστορια αλλα και πολυ μετα ,βρισκομουν στην Αγγλια!

    Στην Ελλαδα ΟΛΟΙ παραληρουσαν!
    Ολοι ,οχι μονο πασοκοσκυλαιοι "οπαδα" αλλα και δημοκρατικοι ανθρωποι!
    Ποιος δεν θαθελε πισω τα μαρμαρα??
    Που τα πηρε καποιος Thomas Bruce,lord of Elgin,το 1816 απο την Ακροπολη??

    Κανεις.

    Και θα ταφερνε πισω καποια συμμορια ,που κυβερνουσε τοτε την Ελλαδα,μαλιστα η "στελλα κραταω μαχαιρι" ητανε η καλλιτερη εγγυηση!!

    Το θλιβερον ειναι οτι ΠΟΤΕ δεν εγινε επισημη προταση στην Αγγλια,για κατι τετοιο ,την επιστροφη δηλαδη!

    Το θλιβερο ειναι οτι οι πασοκοσκυλαιοι καταχωρουσαν κατι επι πληρωμη "διαφημησεις" στην "Independent","Daily news" klp σχετικα με τα μαρμαρα και το παιζαν εδω τα πασοκοσκυλαιικα ΜΜΕ σαν πρωτη ΕΙΔΗΣΗ!!!
    Ενω επιανε καποιο τετραγωνακι στην 5-6 σελιδα..

    Το τραγικο ειναι οτι ΚΑΝΕΙΣ Αγγλος δεν ξερει τιποτα επ αυτου..

    Ενω στην Ελλαδα γινοτανε χαμος,ρωτουσα κανενα Αγγλο ..τι γινεται κλπ ...
    ΚΑΝΕΙΣ δεν ηξερε τιποτα!

    Δεν ξερω αν σας φωτισα..
    Να πω παντως οτι η "επιστροφη των Μαρμαρων" εχει τοση πιθανοτητα επιτυχιας,οσο και να παρουμε πισω την Αγια Σοφια..

    Μην σας δουλευουν οι πασοκοσκυλαιοι.
    Για αντληση ψηφων το χρησιμοποιουσαν 20 χρονια !
    Ειναι απατη.

    Εξω οι βασεις? τετοια δεν λεγανε?
    Ε! λοιπον ποιες βασεις εφυγαν?
    Η Νεα Μακρη και το Ελληνικο με τα σχετικα ευτραπελα!..
    Ουτως η αλλως δεν τις "εδιωξε" κανενας πασοκος και κανενας ελληνοπολωνος μινεικο!
    Τις κατηργησαν οι ιδιοι οι Αμερικανοι,και ο ελληνοπολωνος μινεικο παπανδρεου απλα συναινεσαι!

    Οι βασεις του Ακτιου στην Πρεβεζα,και στη Σουδα,υπαρχουν οσο υπηρχαν και πριν ..
    Αμα παει καποιος στην Πρεβεζα ,δυο τρεις φορες την ημερα θα δει ενα αεροπλανο "AWAKS",να κανει περιπολιες...

    Ειπα να σας πως μια ιστοριουλα..
    Σε τιτλους γιατι δεν μας παιρνει ο χρονος αλλα και ουτε ο χωρος..
    Ετσι να περναει η ωρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραξικοπηματάκι κ. Σανιδά,
    πραξικοπηματάκι;;;
    Είναι προφανές ότι ο "επαρκής" και "ανεξάρτητος" Σανιδάς, ερμηνεύει μια εγκύκλιο ως υπερισχύουσα των νόμων και του Συντάγματος της χώρας.
    Εξ αυτού συνάγεται το ότι ο Σανιδάς προέβη σε δικαστικό πραξικόπημα, κάτι το οποίο εκτός του ότι αποτελεί παρακώλυση της δικαιοσύνης, επιπροσθέτως, ως τελεσθέν καθ' υποτροπήν, αποτελεί πράξη αξιόποινη ποινικά και πειθαρχικά.
    Η τήρηση των νόμων και του Συντάγματος δεν τίθεται στην "διακριτική ευχέρεια" των κομματικώς ευνοημένων της εκάστοτε κυβέρνησης.
    Για αυτές του τις πράξεις, επιβάλλεται ο έλεγχος του και η επαναφορά του στην τάξη αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. III. 1981-1989 - Η ΩΡΑ ΤΗΣ «ΑΛΛΑΓΗΣ»
    Τι πραγματικά έγινε λοιπόν αυτή την οκταετία; Με υπουργούς Εθνικής Οικονομίας τους κκ. Απ. Λάζαρη στην αρχή και τον κ. Γεράσιμο Αρσένη στην συνέχεια, το ΠΑΣΟΚ έδωσε πλασματικές (μή διατηρήσιμες) «μεγάλες» αυξήσεις στους μισθωτούς, οι οποίες συρρικνώθηκαν αμέσως απο τα ογκώδη μεγέθη του πληθωρισμού της εποχής, μεγέθη που ξεπερνούσαν το 20%!
    Παράλληλα κρατικοποίησε όλες σχεδόν τις προβληματικές επιχειρήσεις, και προχώρησε σε εκατοντάδες χιλιάδες πελατειακές προσλήψεις στο δημόσιο, για να ξυπνήσει μεσάνυχτα το καλοκαίρι του 1985, αμέσως μετά τις εκλογές, τον Ανδρέα ο κ. Δ. Χαλικιάς, διοικητής τότε της Τράπεζας της Ελλάδος, και να του αναγγείλει ότι έχει στο ταμείο του μόνο 200.000 δολάρια και το ισοζύγιο πληρωμών κλείνει με έλλειμμα 3,5 δισ.! «Χρεοκοπούμε, Πρόεδρε!».
    Ακούγοντας τα "νέα" ο Ανδρέας, αλλάζει άρδην πολιτική περνώντας από την πολιτική των ανεξέλεγκτων παροχών και κρατικοποιήσεων της πρώτης τετραετίας, στην πολιτική της λιτότητας αντικαθιστώντας τον κ. Γ. Αρσένη με τον κ. Κ. Σημίτη (Έναρξη Α΄ περιόδου "Σημίτειας λιτότητας"). Η λιτότητα Σημίτη 1985-1988 βαπτίστηκε απο το ΠΑΣΟΚ "Σταθεροποιητικό πρόγραμμα της οικονομίας". Έτσι, οι "ακόμα καλύτερες ημέρες" που υποσχόταν το κίνημα προεκλογικά μετασχηματίσθηκαν σε περίοδο λιτότητας, αφού η τετραετία 81-85 "τα έδωσε όλα" στην κυριολεξία.
    Απο την "σταθεροποιητική" πολιτική λιτότητας Σημίτη, ένα χρόνο πρίν τις εκλογές του 1989 ο Ανδρέας Παπανδρέου αλλάζει και πάλι τακτική στον τομέα της οικονομίας. Στην θέση του κ.Σημίτη τοποθετεί τον Δημήτριο Τσοβόλα, και ξεκινάει νέα προεκλογική περίοδο "παροχών", με αποκορύφωμα -Ιστορικό σήμα κατατεθέν- την προεκλογική του δήλωση στο Περιστέρι "Τσοβόλα δώστα όλα". Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ανεύθυνης για τις μελλοντικές γενεές πολιτικής που ακολουθήθηκε, αποτελεί το γεγονός ότι μόνο τον τελευταίο μήνα της προεκλογικής περιόδου του 1989, προχώρησε στον διορισμό 180.000 ατόμων στο δημόσιο, λαμβάνοντας παράλληλα πλήθος δανείων απο χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του εξωτερικού.
    IV. Τί άφησε πίσω της η "Αλλαγή" (1995)
    "ΤΟ ΧΡΕΟΣ"
    Τί δήλωσε ο Ανδρέας Παπανδρέου για το δημόσιο χρέος : "Το δημόσιο χρέος στην Ελλάδα είναι ένα μεγάλος λέοντας, που εάν δεν τον τιθασσεύσουμε εγκαίρως θα μας κατασπαράξει..."
    Τί έκανε :
    Απο το 23% του ΑΕΠ το 1981, στο 80% το 1989, και έπεται συνέχεια...!!!
    Πολλαπλασιαζόμενο / ανατοκιζόμενο με γεωμετρική πρόοδο τα επόμενα χρόνια, το χρέος τελικά άγγιξε τα ΤΡΙΑΝΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΣεκατομμύρια δρχ., (συσσωρευμένο δημόσιο χρέος ή χρέος του ευρύτερου δημόσιου τομέα) στις αρχές του 1995 (με την ματαίωση απο το ΠΑΣΟΚ το 1994 των ιδιωτικοποιήσεων που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν απο την κυβέρνηση 1990-1993), που σημαίνει ότι στις αρχές του 1995 κάθε ελληνική οικογένεια (τέσσερα άτομα) ήταν χρεωμένη με 12 εκατομμύρια δρχ. Δηλαδή με επιτόκιο 20%, κάθε τετραμελής οικογένεια έπρεπε να πληρώνει φόρους 2,5 εκατομμυρίων δρχ. το χρόνο, για την αποπληρωμή των τόκων που της αναλογούν.
    1995 : Το χρέος κυριολεκτικά απειλεί να μας καταβροχθίσει. Με χρέος 32 τρις δρχ. και ΑΕΠ 23 τρις δρχ. σημαίνει ότι η σχέση ΧΡΕΟΣ / ΑΕΠ είναι 139%, που σημαίνει με απλά λόγια ότι οι 'Ελληνες πρέπει να δουλεύουν πάνω από ενάμισυ χρόνο χωρίς να καταναλώνουν τίποτα. Που σημαίνει αν θέλετε ότι , η ελληνική οικονομία έχει να φτάσει σε αυτά τα χάλια από την εποχή του Παγκόσμιου Πολέμου και του Εμφυλίου, τότε που η Επιτροπή Πολεμικών Επαναρθώσεων του Παρισιού είχε υπολογίσει ότι η οικονομική καταστροφή της Ελλάδος λόγω του πολέμου αντιστοιχούσε σε αξία ΑΕΠ 18 μηνών.
    "ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ"
    'Οπως είναι γνωστό, οι προυπολογισμοί πριν από τι 1981 ήταν ισοσκελισμένοι. Το μόνο χρέος που υπήρχε πριν από το 1980 ήταν το χρέος, που δημιουργήθηκε από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.
    Κατασπαταλώντας όλους τους αναπτυξιακούς κοινοτικούς πόρους ανεξέλεγκτα "στα μπουζούκια", αυξάνοντας σχεδόν στο διπλάσιο τις δημόσιες δαπάνες και ζώντας με δανεικά την δεκαετία του 1980 φτάσαμε σήμερα να είμαστε η πιο χρεωμένη Χώρα στην Ευρώπη.
    Το τεράστιο δημόσιο χρέος της χώρας πολλαπλασιάζεται με γεωμετρική πρόοδο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το ότι την περίοδο 1990 - 1993, μόνο για τους τόκους των δανείων που έγιναν τη δεκαετία του 1980, πληρώθηκαν περίπου 7 τρις δρχ.
    "ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ"
    Αυτά είναι μερικά ακόμα αποτελέσματα της δημιουργίας των συγκοινωνούντων δοχείων της χρεοκοπίας από τη δεκαετία του 1980. (Βλέπε σελίδα ***ΠΑΣΟΚ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ*** για "ολική" εικόνα - αποτελέσματα)
    Οι προβληματικές επιχειρήσεις που κρατικοποιήθηκαν (Πειραική - Πατραική, Ναυπηγεία, Επιχειρήσεις Ο.Α.Ε.) χρέωσαν με πάνω από 1 ΤΡΙΣ την Εθνική Τράπεζα.
    Οι συνεταιριστικές οργανώσεις (ΚΥΔΕΠ, Ελαιουργική, ΑΓΡΕΞ, ΣΕΚΟΒΕ, ΣΕΒΑΘ κ.λ.π.) χρεωκόπησαν την Αγροτική Τράπεζα με πάνω από 900 δις ληξιπρόθεσμα χρέη και 400 δις επισφαλείς απαιτήσεις.
    Οι εγγυήσεις του δημοσίου και τα ελλείματα χρεωκόπησαν το δημόσιο.
    Τα ασφαλιστικά ταμεία (ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΝΑΤ), χρεωκόπησαν και αυτά την 10ετία του 1980.
    Πολλοί Δήμοι και Κοινότητες, αδυνατούσαν το 1994 και 1995 να πληρώσουν τόκους των δανείων τους από τα έσοδά τους.
    Αυτή η πολιτική οδήγησε στο φαύλο κύκλο του δανεισμού και ελλειμμάτων.
    Οι Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ από τα μέσα της 10ετίας του '80 έκαναν κάθε 5 μέρες και ένα δάνειο (62 δάνεια ετησίως).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ :

    «Είμαι 37 ετών, στην καρδιά της ελληνικής πολιτικής. Δεν ξέρω αν ο Walter σου είπε για το υπόβαθρό μου. Είμαι μισός Αμερικανός και μισός Έλληνας. Γεννημένος στο San Fransisco, είμαι μετανάστης στην Ελλάδα. Ο παππούς μου και ο πατέρας μου είναι ίσως οι πιο διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Ελλάδα από το 1900. Αυτήν την στιγμή, ο πατέρας μου είναι επικεφαλής αυτής της καταραμένης χώρας σαν πρωθυπουργός για ακόμη μία φορά. Ο αδελφός μου είναι βουλευτής με το πνεύμα της δεκαετίας του 1960. Η μητέρα μου προήδρευε και προεδρεύει σε διάφορες γυναικείες οργανώσεις. Ο γαμπρός μου 100% είναι πολιτικός για τα πανηγύρια. Περιστασιακά, και εγώ ο ίδιος στήνω μία παράσταση ως υιός του. Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με αμερικανική καρδιά.
    Νίκος Παπανδρέου.

    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ? ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ..

    ΤΕΤΟΙΟ ΡΕΖΙΛΙ ΜΙΛΑΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε γελοίο πράγμα του ΠΑΣΟΚώλου
    δεν κουράστηκες να αναρτάς
    την εγκεφαλική σου ΚΕΝΟΤΗΤΑ.
    Ρε μαλακομπούκωβο μας έχεις
    πείσει, οτι είσαι Ζώο.
    Ρε καθυστερημένο δεν είναι
    απαραίτητο να προσπαθείς να
    αποδείξεις, οτι η ΣΥΦΙΛΗ,
    σου έχει καταστρέψει ακόμα
    και το Νευρικό Σύστημα.
    Σε καταλαβαίνουμε πώς είσαι
    μεταλλαγμένο ΖΩΟ ΠΑΣΟΚ.
    Όπου ο κώλος και το στόμα
    είναι η μοναδική τρύπα που
    εχεις και για να ΧΕΖΕΙΣ και
    για να ΤΡΩΣ.
    Και δρόμο γρήγορα. Βρωμαςςςςςςςς
    Σκατίλαααααα και πράσινο Εμμετοοοό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έσκασαν μύτη και τα πρώτα ανέκδοτα για τον Σανιδά στο διαδίκτυο!
    -Πως ονομάζονται τα σκυλιά που έχει το κόμμα της ΝΔ;
    -Sunny. Από το σανιδάς...-Τι περιτύλιγμα βάζουν στο φάκελο του Βατοπεδίου;
    Sanidas-Sanidas-Σε τι εργασία ειδικεύεται ο Σανιδάς;
    Στο "παρκέ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aυτό το ΜΟΣΧΑΡΙ team (Μ.Γ.Δ)
    απο το Οντάριο του Κάναντα.
    Πως και γιατί εκφράζει ΚΑΙ
    άποψη για τα Δικαστικά πράγματα
    της χώρας μας...

    Απο ότι ξέρω το οροιοθέτημα
    μιάς αγέλης Ζώων γίνεται με τα
    ούρα και τα κόπρανά τους.
    Απο το Κάνατα, φτάνει μέχρι
    εδώ η σκατίλα και το κατούτημα του...?
    Ή λόγω της μόνιμης και ανυπόφορης
    μπώχας μέσα στην οποία ζεί.
    Αναπτύχθηκε υπέρμετρα μίλια και
    μίλα, η Οσφρησή του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θυμήθηκα σήμερα τη δήλωση του ΓΑΠ στο Χατζηνικολάου το Γενάρη, που έλεγε (πρωτοσέλιδα παρακαλώ) "ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ".
    Έχουμε τρελλαθεί ομαδικά, δεν υπάρχει περίπτωση.
    Παιδιά, ο Γιώργος λέει δεν παζαρεύω!
    Σιγά βρε γιγαντο-τεράστιε, θα σκίσεις το καλτσόν!
    Δηλαδή, με ποιόν δεν διαπραγματεύεσαι;
    Με το Μπόμπολα ή με το Λαμπράκη;
    Με τον Αλαφούζο, με τον Κυριακού ή με το Βρυώνη;
    Δηλαδή μας λές ότι με το Λάτση, το Γεράρδο, τον Παπαλεξόπουλο, το Σκλαβενίτη, το Λασκαρίδη, το Δασκαλόπουλο, το Βασιλάκη, το Mυτιληναίο και το Διβάνη, απλά μαζευόσαστε για να ρουφήξετε τη σουπίτσα σας;
    Ο ΠΙΟ ΕΞΗΡΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
    Είναι τρέλλα!
    Φού σου κάνανε πέρυσι ρε χαζούλικο, με τις δημοσκοπήσεις υπέρ του Τσίπρα και έψαχνες γωνίες να κρυφτείς, ρε Αμερικανάκι.
    Έχει πλάκα το παιντί.
    (Λειψός – ξε-λειψός αλλά το θράσος – θράσος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση