GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τους λαθρομετανάστες...

Από το http://www.ellinikiafipnisis.blogspot.com/ Σπάνε, καίνε, ρημάζουν και κλέβουν εδώ και ώρες οι λαθρομετανάστες στο κέντρο της Αθήνας. ...

Από το http://www.ellinikiafipnisis.blogspot.com/

Σπάνε, καίνε, ρημάζουν και κλέβουν εδώ και ώρες οι λαθρομετανάστες στο κέντρο της Αθήνας. Λαθρομετανάστες σε ρόλο αναρχικών εντεταλμένων που τον περασμένο Δεκέμβριο έκαναν ακριβώς τους ίδιους βανδαλισμούς εναντίων των Ελλήνων και της χώρας μας. Οι λαθρομετανάστες μόλις κήρυξαν τον πόλεμο στη χώρα η οποία τους ανέχεται. Στην χώρα την οποία ανέχεται ανθρώπους απολίτιστους, βάρβαρους, άρρωστους, με κίνδυνο εκτός της διάδοσης εξαφανισμένων μέχρι πρότινος μολυσματικών ασθενειών, την δημιουργία κράτους εν κράτη και την πληθυσμιακή αλλοίωση του έθνους μας. Αν δεν τους αρέσει να φύγουν άμεσα από την Ελλάδα. Ούτε εμείς θέλουμε να μείνουν εδώ!
Να μείνουν μόνο όσοι θέλουν να προσφέρουν στην Ελλάδα και...
να είναι νόμιμοι!! Να μείνει μόνο ο αριθμός τον οποίο χρειαζόμαστε και αντέχουμε ως κοινωνία. Έλληνες αφυπνισθείτε τώρα πριν να είναι αργά. Το σχέδιο το οποίο όλοι οι blogger, μαζί και το δικό μας ιστολόγιο, αναφέραμε τόσο καιρό, είναι σε πλήρη εξέλιξη. Τα γεγονότα του Δεκεμβρίου ήταν απλά μια προειδοποίηση για την επικείμενη επανάσταση των λαθρομεταναστών. Δυστυχώς τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ γρηγορότερα από ότι τα περιμέναμε όμως. Έλληνες ξεσηκωθείτε, χάνουμε την Ελλάδα!!

41 σχόλια

  1. Να τους μαζέψουν όλους και να τους ξαποστείλουν απο εκεί που ήρθαν.
    Άει στο διάολο πιά με τα σκουπίδια που μάζεωαν εδώ ο Σαμαράς, Τσίπρας, Αλαβάνος και λοιποί Νεοταξίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΩΝΑΞΤΕ ΡΕ ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΥΘΕΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΗΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΡΙΖΟΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΛ...ΕΣ.ΡΕ ΑΕΙΙΙΙΙΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να γινουν δυο μεγαλα στρατοπεδα συγκεντρωσης.

    Ενα εξω απο το σπιτι του τσιπρα και ενα εξω απο τον πυργο του
    αλ(α)βανου και να τους εχουμε μαντρωμενους εκει.

    ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ

    ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ αν καποιοι ψευτοκουλτουριαδηδες αργομισθοι τεμπεληδες ακροαριστεροι μας πουνε ρατσιστες. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ.

    Να διωξουμε και αυτουσ απο την χωρα. Παρασιτικα εις βαρος μας ζουν οι τεμπεληδες κουραδοκουλτουριαρηδες
    τυπου ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε αστε τις κραυγες και ας ενωθουμε
    γιατι αυτοι ολοι τους εκει πανω
    βλεπουν τη χωρα μας σαν
    τσιφλικι τους .
    αν δεν παραουμε την κατασταση στα
    χερια μας χαθηκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ.

    ΠΙΟ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ

    ΤΟ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΘΕΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. . Attribution of Greek citizenship to immigrants’ children born in Greece.

    2. Attribution of long term resident status to children who graduate from secondary level education when reaching adulthood, independent of the status (legal or not legal) of their parents.

    3. We demand the amendment of the Greek Nationality Code from the ius sanguinis principle (law of bloodline, current foundation) to a ius soli principle (law of soil) for all individuals born in Greece or for any minor who completes three years in any level of the Greek education system (and with the possibility of reaffirmation of the demand by the claimant when reaching adulthood).

    4. In any case, institution of the residence principle as a base for the acquisition of citizenship, founded not on origin or place of birth, but on the person’s special bond with the place where his domicile and work are situated.

    5. We demand both the article 27 of Greek Nationality Code and the article 14 of the Municipal Code’s amendment so as the acquisition of status as a member of the municipality will be dissociated from the acquisition of Greek nationality and will be linked with the reality of the permanent residence. The immigrants’ affiliation to their municipality should be established independently of nationality status (see the examples of Spain, Finland, Slovakia).

    6. We demand the establishment of Local Immigrants Councils with a consultative role in the municipal decision and policy making.

    7. Attribution of voting rights to municipal elections for anyone who can prove a 5-year legal residence in Greece

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «ΟΧΙ στο ΡΑΤΣΙΣΜΟ
    από την ΚΟΥΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι φοιτητές παιδιά μεταναστών ή φοιτητές από χώρες με μεταναστευτικό πληθυσμό στην Ελλάδα, αποτελούν μια ιδιαίτερη ομάδα ή οποία έχει περισσότερα προβλήματα πέρα από τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζει η παιδεία και ειδικότερα η τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα. Μερικά από αυτά είναι :

    Διαρκές καθεστώς ημιπαρανομίας. Οι άδειες παραμονής δεν εκδίδονται σε λογικά χρονικά πλαίσια με τα γνωστά αποτελέσματα (περιορισμένες και δύσκολες μετακινήσεις προς τη χώρα καταγωγής, προσαγωγή στα αστυνομικά τμήματα μέχρι να διαπιστωθεί η ισχύς της βεβαίωσης, δυσκολίες στην μίσθωση κατοικίας, στις συναλλαγές με το δημόσιο, τράπεζες κτλ).
    Από παλαιότερα έτη, και μέχρι σήμερα αρκετοί φοιτητές, παιδιά μεταναστών ή άτομα που έχουν βρεθεί στη Ελλάδα σε μικρή ηλικία, αναγκάστηκαν να κάνουν αιτήσεις άδειας παραμονής ως εργαζόμενοι διότι δεν υπήρχε δυνατότητα νομιμοποίησης ως φοιτητές. Έτσι είναι αναγκασμένοι είτε να δουλεύουν για να ασφαλίζονται (απαραίτητο για να εκδοθεί άδεια παραμονής εργαζόμενου) είτε να πληρώνουν οι ίδιοι τα ένσημα.
    Στις φοιτητικές εστίες είναι αναγκασμένοι να πληρώσουν γύρω στα 60€ το μήνα για τις ούτος οι άλλος άσχημες συνθήκες των εστιών.
    Όσοι κάνουν αιτήσεις άδειας παραμονής ως φοιτητές πρέπει να δείξουν ότι έχουν επαρκές εισόδημα, υπόλοιπο στην τράπεζα το οποίο δεν το έχουν ούτε έλληνες εργαζόμενοι όχι έλληνες φοιτητές.
    Οι φοιτητές, παιδιά μεταναστών, που έχουν φοιτήσει στα ελληνικά σχολεία, έχουν ενηλικιωθεί στην Ελλάδα, αγνοούν σχεδόν τη γλώσσα της χώρας καταγωγής και οι καθημερινές σχέσεις είναι πλήρως προσαρμοσμένες στην Ελληνική πραγματικότητα. Παρόλα αυτά το κράτος με την υπάρχουσα νομοθεσία τους αντιμετωπίζει ως «προσωρινούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η χώρα μας αποτελεί μια ίσως μοναδική διεθνή εξαίρεση: δεν δίνει πιστοποιητικό γέννησης στα παιδιά των μεταναστών/τριών που γεννιούνται στην Ελλάδα! Οι συνέπειες αυτής της άρνησης είναι πολλές και πολύ σοβαρές. Και η πρώτη από αυτές είναι ότι αυτά τα παιδιά δεν μπορούν να γραφτούν στα δημοτολόγια με αποτέλεσμα να στερούνται από τα δικαιώματα που απορρέουν από αυτή την εγγραφή. Ουσιαστικά, είναι σα να μην υπάρχουν για το ελληνικό κράτος! Ανήκουν σε μια «γκρίζα» αδιευκρίνιστη ζώνη νομιμότητας, που τα αφήνει μετέωρα, χωρίς βασικά στοιχειώδη δικαιώματα και καταδικασμένα στο περιθώριο, στον κοινωνικό αποκλεισμό.

    Το πρόβλημα είναι τεράστιο καθώς αυτά τα παιδιά δεν είναι ούτε ένα ούτε δυο. Αυτοί λοιπόν οι νέοι και νέες, που γεννιούνται, μεγαλώνουν και σπουδάζουν στη χώρα μας ακριβώς σαν όλα τα ελληνόπουλα, μεταβάλλονται εντελώς ξαφνικά σε «ξένους» στα 18 τους, τη στιγμή της ενηλικίωσής τους. Και από τη μια μέρα στην άλλη, ανακαλύπτουν τις συνέπειες της αρχικής κρατικής άρνησης να τους δώσει πιστοποιητικό γέννησης: μετατρέπονται σε οικονομικούς μετανάστες, που πρέπει να παρουσιάσουν ένσημα του εργοδότη τους για να αποκτήσουν άδεια παραμονής! Λες και διαγράφεται με μια (κρατική) μονοκοντυλιά το γεγονός ότι γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και σπούδασαν σ’αυτή τη χώρα, ότι δεν είναι οικονομικοί μετανάστες και κατά συνέπεια, δεν μπορούν να αποδείξουν ότι δεν είναι…ελέφαντες.

    Όλη αυτή η «απίθανη και όμως αληθινή» ιστορία θα ήταν για γέλια αν δεν ήταν τραγική για τις ζωές των παιδιών της δεύτερης γενιάς μεταναστών. Μετέωρα καθώς είναι και στερημένα από χαρτιά που νομιμοποιούν την ύπαρξή τους στη χώρα μας, μπορούν ανά πάσα στιγμή να απελαθούν. Να απελαθούν όμως πού; Στη χώρα καταγωγής των γονιών τους που ποτέ δεν γνώρισαν και τη γλώσσα της οποίας συνήθως δεν μιλούν; Αλλά δεν πρόκειται μόνο για αυτό. Ακόμα κι αν δεν απελαθούν, δεν μπορούν να ασκήσουν στη «νέα πατρίδα τους» κανένα από τα επαγγέλματα που σπούδασαν. Πρέπει ανυπερθέτως να βρουν αμέσως εργοδότη και ένσημα επειδή έχουν το «δικαίωμα» να είναι αποκλειστικά και μόνο…οικονομικοί μετανάστες.

    Την ώρα λοιπόν που οι φίλοι και συμμαθητές τους κάνουν σχέδια και όνειρα για το μέλλον τους, τα παιδιά της δεύτερης γενιάς βιώνουν ένα αληθινά υπαρξιακό δράμα. Εντελώς ξαφνικά, γίνονται «ξένοι» και παράνομοι, χωρίς παρόν και μέλλον, με το άγχος της ανασφάλειας να κυριαρχεί στη καθημερινή τους ζωή και να την κάνει κομμάτια και θρύψαλα. Έτσι απλά, χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο και αιτία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ: 200.000 χωρίς δικαιώματα (Ελευθεροτυπία, 30-8-08)








    Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΣΩΤΗΡΧΟΥ


    Μπορεί η ελληνική πολιτεία να τα έχει αγνοήσει για χρόνια, αλλά ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι αποφάσισε να ασχοληθεί μαζί τους, όμως όχι για να τους λύσει κανένα πρόβλημα, αλλά για να διαιωνίσει μια νεοελληνική κακοδαιμονία που διογκώνει με την απραξία της: το να είσαι παιδί μεταναστών στην Ελλάδα. Μιλάμε για περίπου 200.000 παιδιά που γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν στη χώρα μας, χωρίς κανένα δικαίωμα αφ' ότου ενηλικιωθούν.


    Η σίγουρή τους εξασφάλιση; Η μόνιμη ανασφάλεια του μετανάστη. Και για να δημιουργούμε από χέρι διαχωρισμούς στους κατοίκους αυτής της χώρας, με τα σχέδιά του το υπουργείο Εσωτερικών προτείνει να δίνεται η ιδιότητα του επί μακρόν διαμένοντος στα παιδιά μεταναστών που γεννιούνται στη χώρα μας. Καταφέρνει έτσι να αγνοεί όχι μόνο τα παιδιά μεταναστών που μεγαλώνουν εδώ, αλλά επίσης τις προτάσεις γνωμοδοτικών του οργάνων, πολιτικών κομμάτων και αντιρατσιστικών - μεταναστευτικών οργανώσεων που ζητούν να τους χορηγείται η ελληνική ιθαγένεια. Μπορεί στον τομέα της πολιτογράφησης- ιθαγένειας η Ελλάδα να πιάνει πάτο, αλλά πέρα βρέχει για την ελληνική κυβέρνηση καθώς με τα ημίμετρα που εισηγείται, συνεχίζει να παραβλέπει υπαρκτές λύσεις που εφαρμόζονται αλλού. Μέχρι πότε, αλήθεια; Από την άλλη, το μόνο που καταφέρνει είναι να ξεσηκώνει αντιδράσεις και να συνεχίζει να ρημάζει ζωές νέων ανθρώπων που μεγάλωσαν ή γεννήθηκαν εδώ στερώντας τους το μέλλον, παιδιά που δεν θα γίνουν Ελληνες ποτέ, παρά μόνο κάτοικοι της χώρας με περιορισμένα δικαιώματα.

    Νέοι που έμαθαν να ζουν με το φόβο των αρχών, αυτών που κατά τα άλλα φροντίζουν για την ασφάλεια και τα δικαιώματα των πολιτών, αφού μόνο τραυματικές εμπειρίες έχουν να διηγηθούν απο την επαφή τους με γραφειοκρατία και αστυνομία. Νέοι που έχουν αγωνιστεί για να τα καταφέρουν στη ζωή τους αλλά είναι αντιμέτωποι με ένα κράτος που τους κόβει τα φτερά και δεν τους αφήνει να πετάξουν. Μπορεί να καμαρώνουμε στη θέα παιδιών ελλήνων μεταναστών που τα καταφέρνουν στο εξωτερικό. Μήπως όμως θα'πρεπε να ντρεπόμαστε γιατί στα παιδιά τούτης της χώρας με γονείς άλλης καταγωγής αρνούμαστε το ίδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ENAR Shadow Report
    2005
    Racism in GREECE
    Andriana Mardaki, SOS Racism Greece
    Samsideen Iddrisu, Ghana Community

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. XAXAXAXXAXAXAXA
    THA SAS GAMISOUN OI MOUSOULMANOI, TA THELI O KOLOS SAS, KALA NA PATHETE, FATE TIN STON KOLO THA GYNETE OLOI MOUSOULMANOI SE LIGO, KAI META FONAZETE YIA TOUS AMERIKANOUS POU TOUS GAMANE PANTOU....KALA NA PATHETE KOLOMALAKES ELLINES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σοσιαλισμός ή ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, κύριε Παπαντρέου;

    Μαζέψτε τον, το άτομο έχει παραφρονήσει!

    Μάθατε τι είπε πριν από λίγες μέρες στο «Εθνικό Συμβούλιο» του πασόκ;

    «Θα τα’ αλλάξουμε όλα….

    Θ’ αλλάξουμε όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και την … Ευρώπη ολόκληρη»!

    Ο Γιωργάκης έγινε και υπερεθνικός τώρα.

    Στο σχέδιό του (που δεν το λέει σε κανένα ακόμη για να μην του το κλέψουνε) συμπεριελήφθη ξαφνικά και η Ευρώπη «ολόκληρη»!

    Σιγά μην τούφτανε η μικρή Ελλαδίτσα!

    Η Ευρώπη σύσσωμη αγωνιά και περιμένει πώς και πώς να τη σώσει ο Γωγάκης.

    Της Ευρώπης της τόπες ότι θέλεις να τη σώσεις βρε κοκορόμυαλε;

    Και κάτι άλλο.

    Τόκανες που τόκανες το ψυχικό, δεν σώζεις και όλο τον πλανήτη, ρε Γωγάκη, έτσι για να τους δείξεις πόσο πολύ μυαλό κουβαλάς;

    Όλοι βέβαια ξέρουμε τι κουβαλάς αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑΝ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, Η ΤΡΕΜΗ, Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, Ο ΤΣΙΜΑΣ, Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ, Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ, Η ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    Δηλαδή τι είσαστε ρε χαμένε κορμιά, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ;

    Είσαστε άνθρωποι του μόχθου που δουλεύετε σκληρά για να ζήσετε την οικογένειά σας;

    Όταν μιλάτε στα κανάλια λέτε αυτά που σκέπτεστε ή έχει προκαθορίσει από πρίν το αφεντικό σας τι θα πείτε και εσείς απλά τα διαβάζετε στο oτο-κιού;

    Όταν έχετε καλεσμένους πολιτικούς συμπεριφέρεστε το ίδιο σε όλους ή σε μερικούς δίνετε λουκουμάκι και σε άλλους ξυδάκι;

    Με ποια κριτήρια καλείτε καλεσμένους; Μήπως από ένα κόμμα καλείτε τους πιο δυνατούς και από άλλο καλείτε τους σκερβελέδες;

    Πώς γίνεται το τελευταίο τρίμηνο να βλέπουμε παντού τους νεοφασίστες του Καρατζαφέρη και σχεδόν πουθενά τον Τσίπρα;

    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΟΒΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;

    Ρε παλιάνθρωποι, ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ Η ΛΕΞΗ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.

    Είναι μία κόσμια λέξη ενός συμπαθέστατου πτηνού.

    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

    Και ξέρετε πολύ καλά γιατί.

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

    Εάν νομίζετε ότι με αυτά τα φτηνά κόλπα σας και τις μαϊμού δημοσκοπήσεις σας μπορείτε να μας επηρεάσετε, είστε γελασμένοι.

    Σύντομα θα μάθετε την πιο καλή δημοσκόπηση που υπάρχει.

    ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    Θα φάει μαύρο ο Γιωργάκης που θα βάλει και στις τσέπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εχουν βγει ολοι οι ανθελληνες ελληνες και μη και κτυπανε. Καθηστε να τσακωνεστε για τη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ζωα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ιωαννα Σωτηρχου, γαμιεσαι απο ολες τις τρυπες μουνοπανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. " Δεν χρειάζεται να διαθέτει κανείς πολύ μυαλό για να καταλάβει το ψεύδος και την υποκρισία των «νταβάδων» και των λακέδων τους.
    Δαιμονοποιούν τον «αντιρατσισμό», όπως έχουν δαιμονοποιήσει την τρομοκρατία. Τα δικά τους τρομοκρατικά κατασκευάσματα: Ιδεολογικά, πολιτικά και...

    «ομάδων κρούσης» (η πρακτική).



    Στην πρώτη γραμμή, λοιπόν, εναντίον του «ρατσισμού» οι πολυεδρικοί μηχανισμοί του πλανητικού κράτους, οι «νταβάδες», τα φερέφωνά τους και οι διεθνείς αθλητικοί μηχανισμοί: η «ποίηση» της καπιταλιστικής αχρειότητας και της εμπορικής αναισχυντίας!!!



    Και ο πλέον κρετίνος είναι σε θέση να αντιληφθεί (αν το θέλει) ότι κάτι δεν πάει καλά, κάτι βρωμάει το να ηγούνται της αντιρατσιστικής υστερίας οι κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί.



    ΟΛΟΙ αυτοί, λοιπόν, οι μακάβριοι μηχανισμοί, ξεσηκώνονται με αναθέματα και υστερικές κραυγές για το κάψιμο του Κορανίου!!!

    Και όλη η «αριστερή» επιδοτούμενη ηλιθιότητα, με οργιώδη και εμετική υποκρισία «κόπτεται» και θορυβεί για το προσβλημένο, θρησκευτικό αίσθημα των Μουσουλμάνων!!!



    Παλαιότερα χειροκροτούσαν τη βάναυση προσβολή αυτού του αισθήματος στο όνομα της «ελευθερίας της άποψης»!!!



    Σήμερα, όμως, στην Ελλάδα, υπάρχουν άλλοι σχεδιασμοί των μεγάλων αφεντικών. Σήμερα το «μουσουλμανικό στοιχείο» αποτελεί προνομιούχο «στοιχείο» για την άλωση της ελληνικής κοινωνίας και την κατασκευή των τρομοκρατικών «ταγμάτων εφόδου».



    Γι’ αυτό οι επιδοτούμενες «αριστερές» μαϊμούδες χοροπηδάνε στα κτυπήματα του ντεφιού των αφεντικών τους.

    Ουρλιάζουν, σαν ύαινες, για το «κοράνι» που ο «μπάτσος» το έκαψε!!!



    Εδώ έχουν κάνει σταχτή έθνη και λαούς και οι «ευαίσθητοι» ήταν με αυτούς που σπέρνανε το θάνατο και την καταστροφή.



    Έχουν κάνει, οι δήθεν αντιεξουσιαστικές συμμορίες, στάχτη Πανεπιστήμια, Ναούς, Μοναστήρια, έργα Τέχνης, Βιβλιοπωλεία και πολλά άλλα και οι γενίτσαροι των ΜΜΕ και οι «αριστεροί ευαίσθητοι» δεν βγάλανε άχνα. Κάποιοι μάλιστα (ΣΥΡΙΖΑ και ΣΙΑ) τα επικροτούσαν και δίνανε και το πολιτικό άλλοθι.



    Το Δεκέμβρη κατακάηκε η Αθήνα, ζήσαμε εμπρηστικές καταστροφές, τρομοκρατικούς βανδαλισμούς και ένα όργιο πλατσικολογίας και αυτοί που ωρύονται, τώρα, ΤΟΤΕ μίλαγαν για επαναστατικές εξεγέρσεις, εφάμιλλες, αν όχι και μεγαλύτερες, και αυτής της Επανάστασης του 1821!!!


    ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ…



    ΜΟΝΟ να τοποθετήσει κανείς πολιτικά τα γεγονότα θα καταλάβει, αν θέλει βεβαίως να σκεφτεί, το προβοκατόρικο παιχνίδι που παίζουν οι «νταβάδες» (ξένοι και εγχώριοι») με του αλλοδαπούς.



    Κατασκευάζουν με όλες αυτές τις τρομοκρατικές «γυμναστικές» τις αλλοδαπές ομάδες κρούσης εναντίον των αντιστάσεων της ελληνικής κοινωνίας.



    Χθες ήταν οι Αλβανοί και οι ουτσεκάδες.



    ΣΗΜΕΡΑ ο προνομιούχος «χώρος» είναι οι Πακιστανοί και οι Αφγανοί. Το μουσουλμανικό «στοιχείο».



    Οι ΛΟΓΟΙ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ.

    Μόνο οι εντελώς ηλίθιοι και ασφαλώς οι ποικίλοι και πολύχρωμοι επιδοτούμενοι δεν θέλουν να δούνε ότι η μηχανισμοί του πλανητικού ιμπεριαλισμού και τα εγχώρια πρακτορεία τους, συστηματικά, σταθερά και οργανωμένα «παίζουν το τέλος» μας…"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    oles oi koultouriarikes tempelikes poustres einai ekei mesa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χαιρόμαστε για όλα αυτά.
    Μπας και ξυπνήσουν οι Έλληνες επιτέλους....
    Δεν φταίει ο Σύριζα ούτε και οι επιδοτούμενοι αντιρατσιστές.Επάγγελμα κάνουν τα παιδιά...Αν ήταν 1967 θα ήταν υμνητές της Επαναστάσεως!!!!!
    Αυτός ο Καραγιαχμάν και ο άθλιος υπουργός Πάκης φταίνε!!Αυτή διαλύουν την Ελλάδα και όχι οι πλούσιοι: Αλέκα, Τσίπρεν και Αλ μπάνογλου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. o XAΦΙΕΣ..ΤΟΥ Καστοριάδη.
    και ο ΒΛΑΚΑΣ .. γιός του.

    "Έχει τό θράσος ό Γιώργος κι οί συντάκτες τών λόγων του,νά επικαλούνται αναφορές τού Καστοριάδη (σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα).
    Καί τούς διακρίνει τό θράσος
    κι ή ασέβεια στήν μνήμην εκλιπόντων ήρώων, διότι ό Καστοριάδης ήτο ένας από τούς διανοητές,πού είχε πέσει ΘΥΜΑ,
    μαζί μέ άλλους επτά...
    περίπου συντρόφους του (ομάδα Τροσκιστών/Ψυχικό/10τία΄30),
    μεταξύ τών όποίων κι ό αδελφός
    τού γνωστού μας Λεωνίδα Κύρκου.

    Είχαν πέσει θύμα λέω, τού ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ό όποίος άν κι ηγετικό μέλος τής γνωστής αυτής ομάδος,τούς κατέδωσε στίς τότε διωκτικές αρχές.
    Καί συνελήφθησαν απαξάπαντες,έκτός φυσικά τού ΑΝΔΡΕΑ,ό οποίος έτσι,μέ τήν αισχρή του αυτή πράξη, είχε εξαγοράσει τήν φυγήν του,πρός ΗΠΑ,όπου καί παρέμεινε μέχρι τό 1961.

    Τό ίδιο επανέλαβε καί κατά τήν περίοδο τού Παπαδόπουλου,όπου εξαγόρασε τήν φυγήν του,πάλι πρός ΗΠΑ,,κάνοντας καί τήν ΙΣΤΟΡΙΚΗ αναφορά,κατά τήν παραλαβή τού διαβατηρίου του από τόν ίδιο,προσωπικώς,τόν ΠΑΤΤΑΚΟ!!
    ""..έχετε δίκαιο διά τήν πράξιν σας (τήν επανάσταση τής 21ης).
    Ευχαριστώ διά τήν άδεια εξόδου.
    'Ο θεός νά σάς ευλογή....""!!!

    Έχετε ποτέ διερωτηθή,διατί άραγε ό Καστοριάδης,άν καί κατά τό παρελθόν σύντροφος τού ΑΝΔΡΕΑ,ΠΟΤΕ δέν θέλησε νά συναντηθή μαζί του είτε στό εξωτερικό είτε στό εσωτερικό?????
    Μέ τό θράσος τού Γιώργου καί τών συντακτών τών λόγων του,νά κάνουν αναφορές σέ γραπτά κείμενα ή μή τού Καστοριάδη,τό μόνο πού πετυχαίνουν,είναι νά προσβάλλουν καί τήν μνήμη τού Καστοριάδη καί τών υπολοίπων φυλακισθέντων συντρόφων του, αλλά καί νά προκαλούν τήν αηδία (τουλάχιστον σέ όσους γνωρίζουν)."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είμαστε υπερβολικά ανεκτικοί με όλους αυτούς που έχουν αλώσει την οντότητά μας, και συνείδηση.
    Αν σε μια αυστηρή μουσουλμανική χώρα, όπως το Ιραν ή η Υεμένη, αστυνομικός έσκιζε την Καινή διαθήκη κάποιου μετανάστη, το κράτος θα φυλάκιζε τον συγκεκριμένο μετανάστη ως αλλόθρησκο ή προβοκάτορα (αν δεχτούμε ότι μια τέτοια χώρα θα δεχόταν αλλόθρησκους μετανάστες).
    Εμείς αντίθετα τους βαβαλίζουμε, και τους φτιάχνουμε και ναούς.
    Είχε δίκιο ο Κίσιγκερ. Δεν μας νίκησαν τα όπλα. ΄νικηθήκαμε μόλις χάσαμε την εθνική μας συνείδηση. Μπουκωθήκαμε μακντόναλτς, και ξεχάσαμε τι σημαίνει Ελληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. SE LIGO THA ARXISOUN OI VIAZMOI ALLODAPON TOURISTRION APO METANASTES KATA TIN KALOKAIRINH PERIODO KI H THISFIMISI TIS ELLADAS ME APOTELESMA NA PLIGH H VARIA OPOS LEME VIOMIXANIA THS ELLADOS.IDI EXOUN PERIORISTI H SXOLIKES EKDROMES KSENON GYMNASION KI SXOLON.H ELLADA POTE DEN AITITHIKE METANASTES GIAFTO DEN EXH ERTH KANENAS NOMIMA OLOI HRTHAN PARANOMA KI META NOMIMOPIITHIKAN.H ELLADA ME 400.000 MONIMOUS ANERGOUS XORIS KANENA PORO APO TO KRATOS PREPI NA ARXISI NA KITA TA PAIDIA THS.DEN ANDEXOUME ALLO!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. SE LIGO THA ARXISOUN OI VIAZMOI ALLODAPON TOURISTRION APO METANASTES KATA TIN KALOKAIRINH PERIODO KI H THISFIMISI TIS ELLADAS ME APOTELESMA NA PLIGH H VARIA OPOS LEME VIOMIXANIA THS ELLADOS.IDI EXOUN PERIORISTI H SXOLIKES EKDROMES KSENON GYMNASION KI SXOLON.H ELLADA POTE DEN AITITHIKE METANASTES GIAFTO DEN EXH ERTH KANENAS NOMIMA OLOI HRTHAN PARANOMA KI META NOMIMOPIITHIKAN.H ELLADA ME 400.000 MONIMOUS ANERGOUS XORIS KANENA PORO APO TO KRATOS PREPI NA ARXISI NA KITA TA PAIDIA THS.DEN ANDEXOUME ALLO!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ιμε πακιστανο κε οτι κε να κανετε το ο γιο μου θα γινις προτιπουργο γιατι θα το πσιφισι ολο τομουσουλμανο τι ελαδα σε τριανα χρονα ινε 3000000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 2%.Η Ν.Δ ΧΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΧΑΡΗΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΦΤΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜ.....ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΕΠΩΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΑΜΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οι μετανάστες έρχονται όχι για να δουν την φάτσα σας ρατσιστές και εθνικιστές αλλά για να δουν ένα καλύτερο αύριο. Ο υπερπληθυσμός τους είναι ευθύνη αποκλειστικά της πολιτείας και όχι δική τους. Αν το κράτος είναι μπουρδέλο δεν φταίνε αυτοί αλλά η δική σας ψήφος. Όσο για τον μαλάκα τον Κίσιγκερ θα άλλαζε γνώμη για το ποιοι καταστρέφουν την Ελλάδα αν ζούσε εδώ μετά την μεταπολίτευση και μέχρι σήμερα. Η Ελλάδα διαλύεται λόγω των καταλληλότερων πρωθυπουργών και των επιτελείων τους. Αν θέλουμε να μιλήσουμε για χριστιανισμό στην Ελλάδα τότε μιλάμε για μια πληγή σε κατάσταση σήψης που μόνο μόλυνση έχει φέρει στην κουλτούρα του Έλληνα και δεν μιλώ μόνο για το Βατοπέδι και τα οικονομικά σκάνδαλα αλλά την γενικότερη της σχέση με την εξουσία.
    Κοντολογίς εθνικιστικά και φασιστικά γουρούνια, αν θέλετε καλύτερες συνθήκες, λιγότερους και νόμιμους μετανάστες την επόμενη φορά που θα ρίξετε την ψήφο σας στους καταλληλότερους σκεφτείτε ότι είναι καλύτερα να φύγουν οι τριακόσιοι που έχουν διαλύσει το κράτος παρά κάποιοι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Μα τι καθόμαστε και συζητάμε?...της κοντής της πούτσας οι τρίχες της φταίνε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς τον 12.07
    Σίγουρα δεν φταίνε οι μετανάστες, αλλά αυτοί που τους έφεραν.
    Το θέμα είναι ότι τις επιπτώσεις δεν θα τις ζήσει ο Σαμαράς ή ο Μητσοτάκης, η ο Παπανδρέου. Αυτοί έχουν φτιάξει τις δυνάμεις καταστολής για να τους προστατέψουν. Εμείς να δούμε πως θα τα βγάλουμε πέρα. Και να δώ ρε φίλε εσένα που δεν είσαι ρατσιστής, τι θα κάνεις όταν σε κλέψουν, χτυπήσουν, ή σου πηδήξουν τη γυναίκα. Και μη μου πείς ότι είχαμε τέτοιου είδους εγκληματικότητα πριν το 1992.
    Τέλος, στην κυριολεξία δεν τους χρειαζόμαστε. Να πάτε στα χωριά σας, και να καλλιεργείτε τη γη, αντί να κυκλοφοράτε με CAYENNE και να τρώτε σούσι. Να γίνετε μπογιατζήδες, πλακατζήδες, χτίστες, και υδραυλικοί, αντί να το παίζετε στελέχη πολυεθνικών με 700 ευρώ. Το πρωί να κυκλοφοράς με αρμάνι κουστούμι, και το βράδυ να παίζει ταμπούρλο η κοιλιά σου από την πείνα.
    Να σας δω εγώ σε λίγα χρόνια που θα είμαστε μειονότητα μέσα στον ίδιο μας τον τόπο, τι θα κάνετε μωρέ νεο-φιλελεύθεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί και οι συγγενείς τους στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΜΠΟΥΛΗΣ-ΤΖΕΦΡΥ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΥΡΙΖΑ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρσς προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν οσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΄΄ΕΛΛΗΝΕΣ΄΄ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ [ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ]. ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΟ ΠΟΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΘΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ [ΟΣΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΥΡΙΑ ΣΩΤΗΡΧΟΥ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΕ ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 12.43

    Πές'τα ρε φίλε, ν'αγιάσει το στόμα σου.
    Δεν συμφέρει τις μεγάλες δυνάμεις να υπάρχει μία ενωμένη εθνότητα στην Ελλάδα.
    Αν δεν τους αρέσει των μεταναστών μπορούν να πάνε να φύγουν. Δεν τους καλέσαμε κιόλας.
    Δουλέυουμε σαν τα σκυλιά, πλερώνουμε τους φόρους μας, το ικα, και τα άλλα σκατά, και πας σε ένα δημόσιο νοσοκομείο με λιγότερα δικαιώματα από τους ξένους. Ο ανασφάλιστος αλλοδαπός δικαιούται δωρεάν περίθαλψη. Εσύ μαλάκα Ελληνα, αν ξεχάσεις το βιβλιάριο θα πληρώσεις όλα τα κερατιάτικα, και απο πάνω σε λένε και ρατσιστή.
    Πήγα στο στρατό χάνοντας 21 μήνες από την ζωή μου και την δουλειά μου. Αφού θέλουν νομιμοποίηση βάλτε τους να πληρώσουν τον Ελληνικό στρατό ή να πάνε να υπηρετήσουν σε αντιτορπιλικό να δούνε την γλύκα.
    Δε πα να γαμηθούν λέω εγώ καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
    ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
    ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ
    ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ
    ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ
    ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ


    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ Κ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
    ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
    ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΝΕΙΑ
    ΤΗΣ ΕΞΡΕΛΙΞΗΣ
    ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Θοδωρής Χοχτούλας23 Μαΐ 2009, 1:25:00 μ.μ.

    1. Είμαι της άποψης ότι πρέπει να υπογράφουμε με το όνομά μας ότι γράφουμε (γνώμη μου)
    2. Έχω κατάστημα στην Πατησίων το οποίο και μου έσπασαν στα "Δεκεμβριανά" Υπάρχουν νέα παιδιά αλλοδαποί που σπουδάζουν ή εργάζονται -έχω πελάτες- που είναι άψογοι. Υπάρχουν όμως και κάτι μπουμπούκια....Τον τελευταίο μήνα έχουν αποθρασυνθεί τελείως. Κλέβουν στη ψύχρα τα μαγαζιά. 2 φορές τους έχω κηνυγήσει και πέταξαν στο δρόμο τα πράγματα και άλλες 3-4 μας έχουν κλέψει μικροπράγματα. Μακάρι να βουτήξω έναν.Μπροστά στην ΑΣΟΕΕ και απέναντι στον ΟΤΕ πουλάνε τη πραμάτια τους και δεν υπάρχει χώρος να περπατήσεις. Πεζοδρόμιο 4 μέτρων έχει ελεύθερο χώρο 50 πόντους.Τα "παιδιά" της ΑΣΟΕΕ έχουν κρεμάσει πανώ "Κάτω τα χέρια από τους μετανάστες ΔΗΜΟΤΟμπάτσοι Γουρούνια Δολοφόνοι."
    (Συγχαρητήρια Τσίπρα-Στρατούλη-Αλαβάνε και Σια) Ο απλός πολίτης όμως δεν έχει και πολύ υπομονή. Η ώρα που θα γίνει το μπαμ είναι κοντά. Αρκεί να σας πω ότι μέσα στο μαγαζί μου έχω αντίστοιχο υλικό για την προστασία μου....και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
    Δυστυχώς δεν υπάρχει πολιτικός (και δημοσιογράφος) με παπάρια να τους μαζέψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Nα γίνουν κέντρα υποδοχής προσφύγων και το μεγαλύτερο να γίνει οπωσδήποτε στα ΔΥΟ ΧΩΡΙΑ της Τήνου.
    Οι Τήνιοι είμαστε πολύ φιλόξενοι και θα χαρούμε.
    Πιστεύω ο έχων την πισίνα να την διαθέτει για την αναψυχή των προσφύγων και κοντά σ αυτούς να εξυπηρετηθούμε και οι γηγενείς.
    Να επαναλειτουργήσουν τα λατομεία μαρμάρου του έχοντος πισίνα και τα έσοδα να διατεθούν στους απόρους προσφύγους.
    Όλοι οι κάτοικοι της Τήνου Θα τρέφουμε χάριτας στον έχοντα πισίνα.
    Θα δοθεί η ευκαιρία οικονομικής ανάπτυξης και δεν θα περιμένουμε την οικονομική ενίσχυση από το Ιερό Ιδρυμα της Παναγίας.
    Αυτά από ένα Τήνιο, που αγαπά τον τόπο της καταγωγής και διαμονής του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ -23 Μαϊ 2009 3:35:00 πμ.


    ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ,ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Να γινουν δυο μεγαλα στρατοπεδα συγκεντρωσης.

    Ενα εξω απο το σπιτι του τσιπρα και ενα εξω απο τον πυργο του
    αλ(α)βανου και να τους εχουμε μαντρωμενους εκει.

    ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ

    ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ αν καποιοι ψευτοκουλτουριαδηδες αργομισθοι τεμπεληδες ακροαριστεροι μας πουνε ρατσιστες. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ.

    Να διωξουμε και αυτουσ απο την χωρα. Παρασιτικα εις βαρος μας ζουν οι τεμπεληδες κουραδοκουλτουριαρηδες
    τυπου ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Οι επόμενες ενέργειες των λαθρομεταναστών, η έρευνα της αστυνομίας για το Κοράνι και μία έκπληξη: η ταυτότητα του φιλήσυχου λαθρομετανάστη που έκανε την καταγγελία! Αυτή την στιγμή ομάδες λαθρομεταναστών μαζί με συμμορίες αναρχικών έχουν καταλάβει χώρους στην ΑΣΟΕΕ και στο Πολυτεχνείο και μπορείτε να καταλάβετε τί σημαίνει αυτό. Την ίδια στιγμή οι έρευνες τις αστυνομίας κρίνουν ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ τις φήμες για το σκίσιμο του Κορανίου που διέδωσε ο κύριος Κούλογλου και πλήθος ακόμα «προοδευτικών» δημοσιογράφων!

    Όσον αφορά τον Ιρακινό υπήκοο που έκανε την καταγγελία… συνελήφθη μαζί με 2 ιερόδουλες! Ζήτω ο «αντιρατσισμός»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΣΤΟΝ 23 Μαϊ 2009 2:41:00 πμ.

    Στα αρχιδια μας μαλακα.Ποιος τους καλεσε στην Ελλαδα.Μας εγιναν τσιμπουρια,και τωρα θελουν και δικαιωματα;Απο που κι ως που;Ολοι εξω απο την χωρα για να βρουμε την υγεια μας.Αφου ολοι αυτοι ειναι βαρβαροι και ξενοι με τον τοπο,τι να λεμε τωρα.Οι αρχαιοι κατι ηξεραν.Αλλα και αυτοι που τους φερνουν,μονο Ελληνες δεν ειναι,κυριολεκτικα.Ψαξτε να δειτε την καταγωγη τους.Για αυτο και τους υποθαλπουν.Παυλοπουλε και λοιποι συμμοριτες.Θα παρετε το τριτο το μακρυτερο σε αυτες τις εκλογες.Το περιβαλλον μου ηταν φιλοΝΔ.Τωρα θα σου πω τι θα παρεις εσυ και οι σκερβελεδες σας.Κανατε μια χωρα σαν την μουρη σου.Την εχεις δει στον καθρεφτη;Αν οχι,αντε να την δεις και φτυστην....υπουργικα.Δεν θα την ξαναδεις ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. τόσα χρόνια που αγοράζατε τα αντίντας και πουλάγατε μούρη ήταν καλα ε;
    τόσες δεκαετίες που ζείτε με προϊόντα που παράγονται σε όλες αυτές τις χώρες μεσα από ουσιαστικά σκλαβια, δε μιλάτε, το βουλώνετε.
    τόσους αιώνες που βλέπετε την αγγλία και την αμερική να έχουν διαλύσει αυτους τους τόπους για τα συμφέροντά τους, να έχουν γαμήσει κυριολεκτικά και μεταφορικά ολόκληρους λαούς για τα πετρέλαιά τους και δεν ξερω γω τι άλλο, δε δίνετε σημασία, αρκεί να είναι μακριά από τον κώλο σας.
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥς ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ.
    Είτε το θέλετε είτε όχι, αυτή είναι η αλήθεια. Οι φωνές του στυλ "να φύγουν" και "ο συνασπισμός ή οι αναρχικοί φταίνε" είναι γαυγίσματα ηλίθιων σκυλιών που τόσα χρόνια περιμενουν να φάνε κανα κοκκαλάκι από τα αφεντικά τους.

    Κοιτάξτε κακομοίρηδες μου να το πάρετε απόφαση και να συμβιώσετε ειρηνικά με τα πλήθη αυτά που έρχονται γιατί ούτε πίσω θα γυρίσουν ούτε άλλο πραγμα θα γίνει, εκτός αν αποφασιστεί από αυτούς που παίρνουν αυτές τις αποφάσεις. Μέχρι τότε, ο κάθε Αμπέμπε και ο κάθε Μαχμούτ θα μας παίρνουν τις δουλειες και θα γαμάνε τις κόρες μας και τις αδερφές μας, γιατί ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

    Η1Ν1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ -23 Μαϊ 2009 3:35:00 πμ.


    ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ,ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ

    23 Μαϊ 2009 2:02:00 μμ

    Ne re file otan gamiosoune tin oikogeneia sou kai meta sou kopsoun to kefali thane kala.
    Ante kolomalaka koumouna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Παυλοπουλος - Τσιπρας - Αλαβανος - Σαμαρας = Μπινέδες ανθέλληνες ίδιας εθνικότητας.

    Να μην τους ψηφίσει κανείς!





    Αργόστροφοι ή κοιμισμένοι Έλληνες, αν αδρανήσουμε κι άλλο, θα αρχίσουν να μας μαθαίνουν τον βαυβαρικό ύμνο στα σχολεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση