GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πίστη μέσα από το διαδίκτυο...

Ο Πάπας Βενέδικτος ζήτησε από τους πιστούς και ιδιαίτερα τους νέους να εκφράσουν την πίστη τους μέσα από το διαδίκτυο και να ενθαρρύνουν το...

Ο Πάπας Βενέδικτος ζήτησε από τους πιστούς και ιδιαίτερα τους νέους να εκφράσουν την πίστη τους μέσα από το διαδίκτυο και να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να προωθήσουν έναν «πολιτισμό του σεβασμού»...

7 σχόλια

  1. Απαράδεκτος για μια ακόμη φορά ο Λαζόπουλος με τη λυσσαλέα επίθεση που κάνει στο Γιώργο Παπανδρέου. Περνά πολύ απαλά τον ανίκανο Καραμανλή αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως το λόμπι των ομοφυλοφίλων είναι κατά πολύ πιο ισχυρό και από τη μασονία και από θρησκευτικές οργανώσεις .
    Πούστης πούστη μάτι δε βγάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΟΚ. Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NAI NA DIADOTHEI TO FAINOMAINO MAZIKHS ILITHIOTITAS POU LEGETE XRISTIANIKI PISTI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επεισόδια γίνονται αυτή την ώρα στην Αθήνα, με μια ομάδα μουσουλμάνων, αφγανών και ιρακινών κυρίως, να επιτίθενται στα ΜΑΤ έξω από τη Βουλή, με αφορμή το γνωστό περιστατικό με το δήθεν κοράνι που έσκισε ένας Αστυνομικός. Μαζί τους βέβαια, όλοι οι γνωστοί θολοκουλτουργιάριδες άπλυτοι του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν είχαν βρει ούτε μια λέξη για να καταδικάσουν τις βεβηλώσεις εκκλησιών που γίνονται από τα "συντρόφια" τους ή τις βομβιστικές επιθέσεις σε εκκλησίες λίγο πριν το Πάσχα.

    Και από κοντά, τα ...ανεξάρτητα ΜΜΕ, που όταν βλέπουν διαδηλώσεις για τις ταυτότητες ή για τα εθνικά θέματα, τις χαρακτηρίζουν "μεσαίωνα", αλλά τώρα που οι μουσουλμάνοι διαδηλώνουν, μιλάνε για "σεβασμό των θρησκειών". Δεν θα πω τίποτα άλλο, γιατί καλύτερα είναι να εκτονωθεί η κατάσταση. Δεν φταίνε όλοι οι μουσουλμάνοι γι' αυτό που γίνεται τώρα, ούτε συμμετέχουν οι πιο πολλοί από αυτούς, παρά μόνο οι γνωστοί "σκληροί" που έκαψαν και το Δεκέμβρη την Αθήνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσοχή, παιδόφιλοι (πληροφορίες για τους Καθολικούς) on line.
    http://www.youtube.com/watch?v=DgkeC5frN5Y&NR=1

    Καπετάν Μακρής. Και δεν είναι μόνο αυτοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σοσιαλισμός ή ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, κύριε Παπαντρέου;

    Μαζέψτε τον, το άτομο έχει παραφρονήσει!

    Μάθατε τι είπε πριν από λίγες μέρες στο «Εθνικό Συμβούλιο» του πασόκ;

    «Θα τα’ αλλάξουμε όλα….

    Θ’ αλλάξουμε όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και την … Ευρώπη ολόκληρη»!

    Ο Γιωργάκης έγινε και υπερεθνικός τώρα.

    Στο σχέδιό του (που δεν το λέει σε κανένα ακόμη για να μην του το κλέψουνε) συμπεριελήφθη ξαφνικά και η Ευρώπη «ολόκληρη»!

    Σιγά μην τούφτανε η μικρή Ελλαδίτσα!

    Η Ευρώπη σύσσωμη αγωνιά και περιμένει πώς και πώς να τη σώσει ο Γωγάκης.

    Της Ευρώπης της τόπες ότι θέλεις να τη σώσεις βρε κοκορόμυαλε;

    Και κάτι άλλο.

    Τόκανες που τόκανες το ψυχικό, δεν σώζεις και όλο τον πλανήτη, ρε Γωγάκη, έτσι για να τους δείξεις πόσο πολύ μυαλό κουβαλάς;

    Όλοι βέβαια ξέρουμε τι κουβαλάς αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. o XAΦΙΕΣ..ΤΟΥ Καστοριάδη.
    και ο ΒΛΑΚΑΣ .. γιός του.

    "Έχει τό θράσος ό Γιώργος κι οί συντάκτες τών λόγων του,νά επικαλούνται αναφορές τού Καστοριάδη (σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα).
    Καί τούς διακρίνει τό θράσος
    κι ή ασέβεια στήν μνήμην εκλιπόντων ήρώων, διότι ό Καστοριάδης ήτο ένας από τούς διανοητές,πού είχε πέσει ΘΥΜΑ,
    μαζί μέ άλλους επτά...
    περίπου συντρόφους του (ομάδα Τροσκιστών/Ψυχικό/10τία΄30),
    μεταξύ τών όποίων κι ό αδελφός
    τού γνωστού μας Λεωνίδα Κύρκου.

    Είχαν πέσει θύμα λέω, τού ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ό όποίος άν κι ηγετικό μέλος τής γνωστής αυτής ομάδος,τούς κατέδωσε στίς τότε διωκτικές αρχές.
    Καί συνελήφθησαν απαξάπαντες,έκτός φυσικά τού ΑΝΔΡΕΑ,ό οποίος έτσι,μέ τήν αισχρή του αυτή πράξη, είχε εξαγοράσει τήν φυγήν του,πρός ΗΠΑ,όπου καί παρέμεινε μέχρι τό 1961.

    Τό ίδιο επανέλαβε καί κατά τήν περίοδο τού Παπαδόπουλου,όπου εξαγόρασε τήν φυγήν του,πάλι πρός ΗΠΑ,,κάνοντας καί τήν ΙΣΤΟΡΙΚΗ αναφορά,κατά τήν παραλαβή τού διαβατηρίου του από τόν ίδιο,προσωπικώς,τόν ΠΑΤΤΑΚΟ!!
    ""..έχετε δίκαιο διά τήν πράξιν σας (τήν επανάσταση τής 21ης).
    Ευχαριστώ διά τήν άδεια εξόδου.
    'Ο θεός νά σάς ευλογή....""!!!

    Έχετε ποτέ διερωτηθή,διατί άραγε ό Καστοριάδης,άν καί κατά τό παρελθόν σύντροφος τού ΑΝΔΡΕΑ,ΠΟΤΕ δέν θέλησε νά συναντηθή μαζί του είτε στό εξωτερικό είτε στό εσωτερικό?????
    Μέ τό θράσος τού Γιώργου καί τών συντακτών τών λόγων του,νά κάνουν αναφορές σέ γραπτά κείμενα ή μή τού Καστοριάδη,τό μόνο πού πετυχαίνουν,είναι νά προσβάλλουν καί τήν μνήμη τού Καστοριάδη καί τών υπολοίπων φυλακισθέντων συντρόφων του, αλλά καί νά προκαλούν τήν αηδία (τουλάχιστον σέ όσους γνωρίζουν)."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση