GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αριθμόλεξο‏...

. 1.878.696 πράσινοι συγκρατούμενοι 1.655.461 μπλε συγκρατούμενοι 428.209 κόκκινοι συγκρατούμενοι 377.901 λοιπά χρώματα συγκρατούμενοι 366.5...

.

1.878.696 πράσινοι συγκρατούμενοι
1.655.461 μπλε συγκρατούμενοι
428.209 κόκκινοι συγκρατούμενοι
377.901 λοιπά χρώματα συγκρατούμενοι
366.562 λευκοί ως το κόκκαλο συγκρατούμενοι
240.865 πολύχρωμοι συγκρατούμενοι
178.952 οικολογικοί συγκρατούμενοι (σ.τ.μ. η ιδιότητά τους είναι άσχετη με οτιδήποτε άλλο anyway:P)
______________________
5.126.646 κρατούμενους
vs
4.614.273 ,
οι οποίοι αν μη τι άλλο δεν έχουν την ίδια κάψα να μπουν κάτω από το tag του κράτους, ενός κράτους που από την πρώτη στιγμή που έρχεται σε επαφή με τους πολίτες του (μπανάλ όρος όντως, το συγκρατούμενοι είναι καλύτερο, ε;ε;), τους ξεκαθαρίζει ότι έχει ως κύριο μέλημά του την εξερεύνηση της δυνατότητας για πρωκτική επαφή μαζί τους και έπειτα να γίνουν κι αυτοί με τη σειρά τους συγκρατούμενοι των υπολοίπων που δοκίμασαν και τους άρεσε και καλά..
Πάντως μιας και οι αριθμοί καταφέρνουν σιγά σιγά να έρχονται στα ίσα τους, καλό θα ήταν και οι λέξεις με τη σειρά τους να απαιτήσουν ανάλογη και αναλογικότερη μεταχείριση! Γιατί αν τρομάζουν σε κάτι πραγματικά όλοι αυτοί ,που θαρρούν πως τους δίνετε εντολή με το τωρινό εκλογικό σύστημα να διαχειρίζονται το μέλλον μας κατά "πλειοψηφία", είναι οι αριθμοί αυτοί καθέ αυτοί να πάρουν σάρκα και οστά.
K.M.

6 σχόλια

  1. Ο Τρεπεκλής, ο παιδικός φίλος του Γιωργάκη, έχει και Αμερικάνικο διαβατήριο, το ξέρει αυτό ο ανακριτής Ζαγοριανός;

    Του έχει γίνει απαγόρευση εξόδου από τη χώρα;

    Εάν όχι, να γίνει άμεσα αλλιώς πάλι τα κανάλια θα λένε ότι ήταν και αυτός δεξιός, όπως λέγανε ξεδιάντροπα οι πληρωμένοι υπάλληλοι του Μπόμπολα, του Λαμπράκη, του Κυριακού και του Αλαφούζου για το Χριστοφοράκο και τον Καραβέλα!

    Εκεί που μας χρωστάγανε ζητάνε και το βόδι, δεν βλέπει ο Καραμανλής ότι το θράσος τους δεν έχει όριο;

    Τι περιμένει πιά, οι Δόν Κιχώτες δεν κάνουν για ηγέτες.

    Ξεσκεπάστε τους απατεώνες του Γιωργάκη, εδώ και τώρα!

    Όσοι έκλεψαν στην ψειρού, όποιοι και να είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://ekloges-prev.singularlogic.eu/v2007/pages/index.html

    Το 2007 ψηφισαν 7300000 περιπου αρα η αποχη το 2009 ηταν περιπου 2 εκατομμυρια ψηφοφοροι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη."

    Φίλος ο ένας, κουμπάρος ο άλλος, χίτης και ταγματασφαλίτης ο άλλος, ακροδεξιός και δεξιός ο έτερος καπαδόκης κατά τα άλλα το σκάνδαλο είναι πράσινο.

    Βρε δεν πάτε στο διάολο κοπρόσκυλα δεξιοί και ακροδεξιοί που θα μιλήσετε εσείς για τη μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ.

    Εσείς οι προδότες, τα λαμόγια, οι απατεώνες, , οι σκευωροί οι συκοφάντες, τα λαμόγια και οι κλέφτες

    Εάν θέλατε πραγματικά να αποκαλυφθούν οι κλέφτες, γιατί όταν 3 φορές που ο Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ πρότεινε τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής η δεξιά συμμορία την απέρριψε στη Βουλή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ότι αφορά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών η δική μου γνώμη είναι η εξής:
    1.Υπό τον ανηλεή βομβαρδισμό της παραπληροφόρησης των καναλαρχών 1,500.000 απογοητευμένοι νεοδημοκράτες πήγαν για μπάνιο ή έκατσαν σπιτάκι τους εν μέσω καύσωνα. Κάποιοι λίγοι (γύρω στους 70.000) τσίμπησαν στην υπερ του Καρατζαφύρερ προπαγάνδα των καναλιών το τελευταίο τρίμηνο. Να μην ξεχνάμε ότι η άνοδος του Λαός είναι σχεδόν ισοδύναμη με τη διαφορά Ν.Δ.-Πασόκ.
    2.Το πασόκ απέτυχε οικτρά να πείσει σαν βιώσιμη εναλλακτική. Το πασόκ είχε επίσης αποχή τουλάχιστον 500.000 ψηφοφόρων του και προφανώς είναι πολύ μακριά από οποιαδήποτε σκέψη αυτοδυναμίας. Τελευταία του ελπίδα είναι η προσάρτηση του Σύριζα μέχρι το Μάρτη. Οι καναλάρχες τραβάνε τα μαλλιά τους, είναι σαν τον πατέρα που κάνει εντατικό φροντιστήριο στο μπουμπούνα γιό του επί 8 μήνες για να μπορέσει να πάρει 12.
    3.Δυναμική η γενικότερη πορεία του ΚΚΕ, παρά τον ξύλινο λόγο και την απαρχαιωμένη πολιτική φιλοσοφία, ένα κλάμπ φανατικών που γίνονται όλο και πιό γραφικοί, προϊόντος του χρόνου.
    4.Ο Λαός του Καρατζαφέρη, παρά τις ασυναρτησίες και τις εμμονές του κατάφερε να είναι ο μοναδικός κερδισμένος των Ευρωεκλογών. Η βοήθεια των καναλαρχών ήταν καταλυτική, διότι τα νεαρά στελέχη του δεν τα είδε το σπίτι τους το τελευταίο τρίμηνο. Είχαν φέρει ράντζα και κοιμόντουσαν μέσα στα κανάλια.
    5.Οι τυχοδιωκτικές θέσεις τόσο του Αλαβάνου αλλά περισσότερο του Τσίπρα προοιωνίζουν ότι δεν θα υπάρχει για πολύ ακόμη, όσους δεν καταβροχθίσει το πασόκ θα τους φάει το μαύρο σκοτάδι. Η χαριστική βολή ήταν η απίστευτη θέση του "παιντιού" ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να δεχθεί άλλο το Σύμφωνο Σταθερότητας. Έχει καβαλήσει καλάμι και προφανώς αγνοεί ότι η Ελλάδα αντιπροσωπεύει μόνο το 1,5% του ΑΕΠ της ΕΕ.
    6.Οι Οικολόγοι είναι μία ψήφος διαμαρτυρίας κάποιων αγαθών συμπολιτών μας που αγνοούν πολλά (και όχι μόνο τις θέσεις του Τρεμόπουλου στα εθνικά θέματα).
    Περαστικά σε όλους (με εξαίρεση τον Καρατζαφέρη).
    Κάτι μου λέει ότι σε ένα χρόνο το πολιτικό τοπίο θα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ από το σημερινό, σε κάθε περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το original post δημοσιεύθηκε εδώ:)

    http://todaxtylo.wordpress.com/2009/06/09/elections-2009/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ (λερωμενα) ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ , τους επιασε πυρετος τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΑΔΕΣ και τα ΜΠΟΥΝΤΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΝΔ...

    Κανενα μηνυμα δεν πηραν (ΕΥΤΥΧΩΣ) ο δρομος ειναι ανοιχτος , ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 7,2 θα εινβαι ενα αστειο ποσοστο με αυτο που θα σου δωσει ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ... εκει θα κλαψει Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ και τα πουλημενα πολιτικα ΤΖΑΚΙΑ...

    ΗΔΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΤΑ ΕΚΑΤΟ... γραφτο και θα με θυμηθεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση