GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη: "Εδωσε" τα πρώτα ονόματα για τις μίζες ο Χριστοφοράκος...

, Από τον Στάθη Παλαιολόγο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ . Με την γερμανίδα εισαγγελέα Εφετών Μπόιμλερ-Χεσλ ζήτησε να συναντηθεί σήμερα Τρίτη ο κρατούμενος ...

,
Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
.
Με την γερμανίδα εισαγγελέα Εφετών Μπόιμλερ-Χεσλ ζήτησε να συναντηθεί σήμερα Τρίτη ο κρατούμενος σε φυλακές του Μονάχου Μιχάλης Χριστοφοράκος.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας από την Γερμανία, ο Μιχ. Χριστοφοράκος έχει αποφασίσει να "μιλήσει", όπως τον συμβούλευσαν οι Γερμανοί δικηγόροι του. (Με τους Έλληνες δικηγόρους έχει διακόψει κάθε επαφή). Και ήδη ανεπίσημα έχει "δώσει" τα πρώτα ονόματα που ενδιαφέρουν τους Γερμανούς.
Τα στοιχεία του Χριστοφοράκου αναφέρονται σε Έλληνες πολιτικούς, τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από τη ΝΔ, αλλά και...
σε στελέχη της κεντρικής διοίκησης της Siemens που είχαν σχέση με τις μίζες. Όπως έγραψε πρώτο το Press-gr (διαβάστε εδώ) τις γερμανικές αρχές δεν τις ενδιαφέρουν μόνο τα ελληνικά ονόματα. Τις ενδιαφέρουν και ονόματα από την ανώτερη διοίκηση της Siemens που είχαν εμπλοκή στις μίζες. Και αυτά πίεσαν τον κρατουμένο στις σκληρές φυλακές του Στάντελχαϊμ Μ. Χριστοφοράκο να πει, όπως και αποφάσισε να κάνει.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, όλα αυτά ενισχύουν το ενδεχόμενο να μην εκδοθεί τελικά στην Ελλάδα ο πρώην ισχυρός άνδρας της Siemens.

7 σχόλια

  1. www.bigstoneinthewater.com

    edw tha vreite ola ta onomata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ

    ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

    ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

    ΟΣΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΛΑΔΩΘΗΚΑΝ

    ΣΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΚΔΩΣΗ

    ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΚΑΙ ΣΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ

    ΑΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ

    ΕΝΩ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΑ

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

    Ε ΤΟΤΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΝΑΡΘΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ

    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΑΧΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

    ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα προσωπικώς, ουδόλως μέ ενδιαφέρει νά μάθω ονόματα πολιτικών ή κομμάτων πού τά τσίμπησαν.
    Εμένα μέ ενδιαφέρει, καίγομαι, νά μάθω ονόματα τών υπηρεσιακών "στελεχών" , πού τά τσίμπησαν, τών υπαλλήλων, τής μαρίδας, ντέ!
    Καί στή συνέχεια νά δώ νά δημεύονται κάτι βιλλάρες μέ πισίνες, καί ΟΧΙ νά μπαίνουν φυλακή οι πονηροί γιά τρία χρονάκια, καί μετά νά βγαίνουν έξω καί νά απολαμβάνουν τά κλεμμένα.

    ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ. ΜΟΝΟΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ.

    Οι πολιτικοί είναι οι πλέον αθώοι. Σοβαρώτατα. Εκτελούν μέ τό ζόρι τίς "εντολές" τού κυρίαρχου "Λαού",ντέ!

    Ακριβώς όπως ο Μαυρογυαλούρος.
    Οι Γκρούεζες καί οι "Γιωργάκηδες" οι Ιδιαίτεροι είναι τό πρόβλημα.

    Αλλά, ποιός νά ακούσει όσα εγώ λέω. Αφού ο κυρίαρχος "Λαός", θέλει δυό πολιτικούς ενόχους, ώστε οι λοιποί γύφτοι, οχυρωνόμενοι πίσω απ' αυτούς, νά απολαμβάνουν ασυλία τών δικών τους πολλαπλάσιων κλεψοδουλειών.

    Υ.Γ : Όσοι βάζουν άσχετα μέ τό θέμα σεντόνια, είναι μαλάκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φορολογούμενος30 Ιουν 2009, 12:43:00 μ.μ.

    Ωραίες οι ιστορίες για τα μπαξίσια των πολιτικών ,αλλά ο κάθε πολίτης έχει τον δικό του προσωπικό πόνο .
    Εμένα μου πονάει πολύ η φοροκαταιγίδα που έπεσε στο ήδη ισχνό βαλάντιό μου .

    Τι να είχε στο μυαλό του άραγε ο Κώστας Καραμανλής, όταν πριν από τρεις εβδομάδες έλεγε κοιτώντας μας βαθιά στα μάτια μέσα από την τηλεοπτική κάμερα: «Δεν θα βάλω νέους φόρους» κι έπειτα από μια βαθιά ανάσα πρόσθετε: «... εκτός εάν αλλάξουν οι συνθήκες»; Πόσο πολιτικό θράσος κρύβεται πίσω από ένα τέτοιο συνειδητό ψέμα απέναντι στους πολίτες που κυβερνάς; Άλλαξε κάτι τόσο δραματικά τις τελευταίες 20 ημέρες ώστε εκείνη η «τυχαία» βαθιά ανάσα να επιστρατευθεί και να οδηγήσει σε νέο χαράτσι 1,9 δισ.; Κάναμε ότι τον πιστέψαμε τότε, αν και ξέραμε ότι έλεγε ψέματα. Έκανε κι αυτός ότι πίστευε τον εαυτό του, ελπίζοντας ότι θα ξεχάσουμε πολύ γρήγορα. Δεν είχε το θάρρος να πει την αλήθεια, κι αυτό είναι χειρότερο από το να μη γνωρίζει τι να κάνει με την οικονομία. Διότι την αποτυχία μπορούμε να την δεχθούμε από έναν πρωθυπουργό. Τη μικροκομματική δειλία, όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με την ευκαιρία της γνωμοδότησης Σανιδά για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, αναφέρουμε μερικούς ομολόγους και διάφορα άλλα ομοειδή του.

    Θα μείνουν αξέχαστοι ΟΛΟΙ τους. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, γιατί η Ελλάδα και η Δημοκρατία ζουν περισσότερο από αυτά τα καθάρματα. Θα τους τιμάμε πάντα με τον δέοντα τρόπο.

    ΚΟΛΛΙΑΣ Κ., εισαγ. Αρ. Πάγου «Πρωθυπουργός»
    ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑΣ Κ. «Υπουργός» Παιδείας
    ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ Ν. «Υπουργός» Βιομηχανίας
    ΡΟΖΑΚΗΣ Α. «Υπουργός» Δικαιοσύνης
    ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ Ι. «Υπουργός» Συγκοινωνιών
    ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ Π. «Υπουργός» Δημ. Έργων

    Στην εικόνα αριστερά, ο πραξικοπηματικός εισαγγελέας που συγκάλυψε δύο τουλάχιστον μεγάλα σκάνδαλα πολιτικού χρηματισμού και διαφθοράς, ζημείωσε το δημόσιο, υπέσκαψε την δημοκρατία, εξευτέλισε την δικαιοσύνη με το δικαστικό σώμα και καταπάτησε πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματα για το δικό του προσωπικό και κομματικό όφελος.

    Ελλάς-Κομματικών-Δικαστικών

    Αξέχαστος.

    ...και ΚΑΤΩ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ!!!

    υγ:
    Χτυπήσου κάτω σα χταπόδι!
    Θα τα δημοσιεύουν τα παιδιά από Καναδά και Γερμανία.
    Χτυπήσου σα χταπόδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ
    Πριν από 10 χρόνια τελείωσε το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε η Ελλάδα από καταβολής της ύπαρξής της.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε το πασοκο-καθεστώς καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Ο Παπαντωνίου έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη από το Σημίτη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Σταύρου Θωμαδάκη ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και στα περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 ο κοντο-ελιάς έλεγε στους κατεστραμένους άς πρόσεχαν και κλείνει την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισε επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές.
    Και ο χαζός λαός βέβαια έμεινε με το μουτζούρη.
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Το ξέρουμε ότι μας θεωρούν χαζούς αλλά την τελευταία λέξη θα την πούμε εμείς, όχι αυτοί με τους καναλο-νταβατζήδες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΓΚΑΛΟΦΟΥΣΚΕΣ !...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση