GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ακρόπολη, οι αρχαιότητες, τα Ελγίνεια και το νέο Μουσείο Ακρόπολης...

Σήμερα το όνειρο της Μελίνας και του Ανδρέα γίνεται πραγματικότητα. Τα Ελγίνεια ανήκουν στη γη που τα γέννησε! Aπό τον Αναστάσιο Κουτσούκο «...

Σήμερα το όνειρο της Μελίνας και του Ανδρέα γίνεται πραγματικότητα. Τα Ελγίνεια ανήκουν στη γη που τα γέννησε!

Aπό τον Αναστάσιο Κουτσούκο

«...και δέκα χιλιάδες τάλαρα να σας δώσουνε,
να μην το καταδεχτείτε να βγουν από την πατρίδα μας.
Γι' αυτά πολεμήσαμε...».
Στρατηγός Μακρυγιάννης (Απομνημονεύματα)

Στο νέο μουσείο θα μπορούν να ξεναγηθούν ταυτόχρονα 1.500 άνθρωποι.
Το νέο μουσείο με περίπου 4.000 θησαυρούς, περιμένει 2,5 εκατομμύρια επισκέπτες.
Σήμερα το όνειρο της Μελίνας και του Ανδρέα γίνεται πραγματικότητα!!
Η Ακρόπολη, φωτεινό σύμβολο του ελληνισμού και της δημοκρατίας αποδίδει με τον τελειότερο τρόπο το μεγαλείο, τη δύναμη και τον πλούτο της Αθήνας του 5ου αι. π.Χ. στην εποχή της μεγαλύτερης ακμής της, το ''χρυσό αιώνα'' του Περικλή. Από τα νεολιθικά χρόνια ο λόφος επιλέχθηκε (4000/3500-3000 π.Χ.) ως τόπος εγκατάστασης των κατοίκων της περιοχής. Κατάλοιπα εγκατάστασης της Πρώιμης και Μέσης Εποχής του Χαλκού εντοπίσθηκαν στην περιοχή του Ερεχθείου. Κατά το 13ο αι. π.Χ., ο βράχος τειχίσθηκε και...
αποτέλεσε την έδρα του τοπικού ηγεμόνα. Τμήματα αυτού του τείχους, που αναφέρεται συνήθως ως ''κυκλώπειο'', σώζονται αποσπασματικά ανάμεσα στα μεταγενέστερα μνημεία και η πορεία του μπορεί να αποκατασταθεί με σχετική ακρίβεια.
Τον 8ο αι. π.Χ. η Ακρόπολη απέκτησε για πρώτη φορά τον αποκλειστικά ιερό της χαρακτήρα με την καθιέρωση της λατρείας της Αθηνάς Πολιάδος.
Τα μνημεία της Ακρόπολης, αρμονικά συνδυασμένα με το φυσικό περιβάλλον, αποτελούν μοναδικά αριστουργήματα της αρχαίας αρχιτεκτονικής, που εκφράζουν πρωτοποριακούς συσχετισμούς ρυθμών και τάσεων της κλασικής τέχνης και επηρέασαν την πνευματική και καλλιτεχνική δημιουργία για πολλούς αιώνες αργότερα.
Ο Επαναστάτες του 1821 είχαν πλήρη συνείδηση της σημασίας των αρχαιοτήτων. Ο Στρατηγός Μακρυγιάννης που είχε αγάπη για τον αρχαίο πολιτισμό αγωνίστηκε με θάρρος, σύνεση και προνοητικότητα και τραυματίστηκε πολλές φορές σε μάχες, με αποκορύφωμα τη μάχη της Αθήνας (Ακρόπολη - Περιοχή Ηρώδειου).
Το 1941 οι Γερμανοί στρατιώτες υψώνουν τη σημαία με τη σβάστικα στην Ακρόπολη των Αθηνών και βεβηλώνουν τον ιερό βράχο. Οι κατακτητές ήθελαν μ' αυτόν τον τρόπο να δηλώσουν την υποταγή της Ελλάδας. Ωστόσο, λίγες μόνο μέρες αργότερα, στις 31 Μαΐου 1941, δυο φοιτητές, ο Μανώλης Γλέζος και ο Απόστολος Σάντας, κατέβασαν νύχτα τη μισητή σημαία από τον ιερό λόφο. Ήταν μια αντιστασιακή ενέργεια, που διαδήλωνε σ' όλη την Ευρώπη τη βούληση του ελληνικού λαού να συνεχίσει ν' αντιτάσσεται στη βία του Άξονα.
Σήμερα το όνειρο της Μελίνας και του Ανδρέα γίνεται πραγματικότητα κάτω από το Βράχο όπου γεννήθηκε αυτός ο πολιτισμός. Το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης είναι πραγματικότητα και η φήμη του κάνει το γύρο του κόσμου. Επιτέλους, τα αριστουργήματα του ιερού Βράχου βρήκαν το «χώρο» τους.
Τα περίφημα Γλυπτά του Παρθενώνα, γνωστά και ως Ελγίνεια Μάρμαρα, είναι μία μεγάλη συλλογή από μαρμάρινα γλυπτά που μεταφέρθηκαν στην Βρετανία το 1806 από τον Τόμας Μπρους, Ζ' Κόμη του Έλγιν, πρέσβη στην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Εκμεταλλευόμενος την Οθωμανική κατοχή στην ελληνική επικράτεια, κατάφερε και απέκτησε φιρμάνι από τον Οθωμανό Σουλτάνο για την αποκαθήλωσή τους από τον Παρθενώνα με σκοπό την μέτρηση και την αποτύπωσή τους σε σχέδια, και στη συνέχεια προχώρησε στην αφαίρεση και φυγάδευσή τους.
Τα γλυπτά αυτά αποθηκεύτηκαν στο Βρετανικό Μουσείο του Λονδίνου το 1816 και το 1936 τοποθετήθηκαν στην έκθεση Duveen που δημιουργήθηκε για αυτό το σκοπό (αλλά υπέστησαν μερική φθορά). Σε όλο τον πλανήτη έχουν λάβει χώρα πολλές προσπάθειες για την επιστροφή και επανένωση των γλυπτών, με σημαντικότερο το αίτημα που ανέπτυξε κατά τη δεκαετία του '80 ως Υπουργός Πολιτισμού η Μελίνα Μερκούρη. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Βρετανικό Μουσείο τον Απρίλιο του 2007, αναφέρεται ότι δεν προτίθεται να παραχωρήσει την κυριότητα των Γλυπτών του Παρθενώνα σε ελληνικό μουσείο.
Στο νέο μουσείο που είναι λουσμένο στο φυσικό Απολλώνιο φως για πρώτη φορά εκτίθενται τόσα νέα - άγνωστα αριστουργήματα...
Η ράμπα. Ο πρώτος εκθεσιακός χώρος. Περιέχει ευρήματα από τις πλαγιές της Ακρόπολης. Τάματα των Αθηναίων στα μικρά Ιερά της Αφροδίτης, του Απόλλωνα. Στο Ιερό της Αφροδίτης βλέπουμε τον κουμπαρά που δεχόταν τον οβολό των νεόνυμφων για βίον ανθόσπαρτον. Η αίθουσα των αρχαϊκών (πρώτος όροφος).Το σημαντικότερο οικοδόμημα της Ακρόπολης εκείνη την εποχή ήταν ο ναός του Εκατομπέδου. Φτιάχτηκε το 570 π.Χ. -έναν αιώνα πριν ο Ιερός Βράχος πυρποληθεί από τους Πέρσες- και διασώζονται τα αετώματά του. Θεοί και μύθοι στο ταξίδι της Ιστορίας. Αίθουσα Παρθενώνα (τρίτος όροφος). Σχεδιασμένη παράλληλα με το ναό που βρίσκεται σε απόσταση 300 μέτρων στον Ιερό Βράχο, η αίθουσα έχει τις ίδιες διαστάσεις με το σηκό του ναού. Εκτίθενται τα θαύματα της αθηναϊκής δημοκρατίας του χρυσού αιώνα. Τα αετώματα, οι μετόπες, οι λίθοι της αριστουργηματικής ζωφόρου με τις μορφές της πομπής των Παναθηναίων που σμιλεύτηκαν σε λευκό πεντελικό μάρμαρο από τα χέρια του Φειδία. Η ζωφόρος αναπτύσσεται περιμετρικά -όπως ήταν στο ναό- σε ύψος 1,5 μέτρου. Εδώ φαίνεται η λεηλασία του ΄Ελγιν, η μεγάλη κλοπή πριν από 207 χρόνια.
Ο εξώστης. Οι πέντε Καρυάτιδες περιμένουν την έκτη… που βρίσκεται στο Λονδίνο. Το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης διεκδικεί μία ακόμα παγκόσμια πρωτιά, μέσα στις τόσες πρωτιές του. Την συνεύρεση της αρχαιότητας με την ψηφιακή εποχή.
Ακόμα ένα έργο που ονειρεύτηκε η Μελίνα Μερκούρη και ο Ανδρέας Παπανδρέου γίνεται πραγματικότητα σε μια Ελλάδα που ετοιμάζεται για τις επικείμενες εκλογές όπου θα νικηθεί κατά κράτος η δεξιά!!!
Το Πασοκ σαρώνει σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς 11% με ανοδική τάση και σχηματίζει ισχυρή, αυτοδύναμη, δημοκρατική κυβέρνηση όλων των Ελλήνων!! Η αλλαγή έρχεται !!! Το παλλαϊκό ποτάμι είναι πλέον ορμητικότατο τσουνάμι και δεν γυρίζει πίσω!!! Σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη φυσάει ο ούριος άνεμος της «αλλαγής». Επιτέλους τέλος. Η Ελλάδα άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα μια για πάντα!!! Όλοι σε θέσεις εκλογικής μάχης!! ΄
Ολες οι αρχαιότητες θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους με την νέα κυβέρνηση Πασοκ!!!
Εκλογές Εδώ και Τώρα με Υπηρεσιακή διακομματική Κυβέρνηση.
Νυν υπέρ πάντων ο αγών!!!
Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας
http://www.koutsoukos-anastasios.gr

21 σχόλια

  1. Ρέ Κουτσούκο 11,5εκ. τελικά ήταν τό μήκος τής μπάμιας σου.
    Πάλι παπαριές γράφεις,μπερδεύεις τήν
    Μελίνα μέ τόν Ανδ(τ)ρέα.
    Μιά ζωή προπαγάνδα.
    ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΦΑΝΑΤΙΚΑ,έχω κερδίσει 21
    στοιχήματα γιά τήν ημερομηνία τών εκλογών.
    Τό πιό πρόσφατο ήταν τού Ραγκούση γιά
    τόν Ιούνιο.
    Ποιά είναι τώρα η ΓΡΑΜΜΗ (χειρότεροι
    από ΚΚουέδες γίνατε).
    Άντε 1 θέση στό Δημόσιο σάς περιμένει.
    Η προβιά σας είναι τό κάλλιστον καί
    η σάρκα σας τό βόλεμα.
    ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ.
    Η κατάντια σας θά είναι νά πάρετε
    θέση δημοσιογραφική-αντιπολιτευτική
    π.χ σάν τήν MEGA-Μακρή-ο οργασμός της αλλού.
    Αναστάσης.
    Υ.Γ.Ελπίζω νά διαβάζουν ΜΟΝΟ 30 ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ,νά μήν αριθμούν
    πάνω από 40,πού κάνουν φασαρία γιά 1000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Dr Koutsouko
    eisai poly dynatos!!

    Saroneis

    Oi dexioi se tremoun!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ!!

    ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ

    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΠΡΟΧΩΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και οι Εγγλέζοι, όπως συνήθως, ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειχε δικιο ο Δρ Κουτσουκος

    11% η διαφορα στις Εθνικες Εκλογες 4,5 % στις Ευρωεκλογες!!

    Δρ Κουτσουκο εισαι πολυ μπροστα απο την εποχησου
    Σε ακολουθούμε πιστα !!

    Πρασινοφρουροί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκλογές…


    ανά πάσα στιγμή (ακόμα και αύριο)!!
    Η Βουλή ανοίγει …. για να ξανακλείσει….??


    Όλοι σε θέσεις εκλογικής μάχης!!


    Καταρρέουν!!! Μόνη Ελπίδα, αυτοδύναμη κυβέρνηση Πασοκ!!
    Οι Ευρωεκλογές…
    και ο «γόρδιος δεσμός» των επικείμενων εκλογών!!
    Να εύχεται η δεξιά να μην πάνε να ψηφίσουν όσοι απείχαν…
    γιατί θα πάθει ιστορική συντριβή!!

    Εκλογές Εδώ και Τώρα !!! Πάμε σε εκλογές ανά πάσα στιγμή (ακόμα και αύριο)!!
    Συντριπτικό πλήγμα υπέστη η ΝΔ και προσπαθούν να "χρυσώσουν την ήττα"!!

    Εκλογές!! Όλοι μαζί μπορούμε να τερματίσουμε το καθεστώς της ανομίας. Να αλλάξουμε τη σχέση εξάρτησης ανάμεσα στη δικαιοσύνη και στην εκτελεστική εξουσία. Να φτιάξουμε ένα κράτος δικαίου. Να αλλάξουμε πολιτική για τον τόπο. Να βάλουμε την Ελλάδα σε μια νέα πορεία. Και μπορούμε να το πετύχουμε. Στις 7 Ιουνίου, δώσαμε ψήφο ελπίδας. Δώσαμε ψήφο εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚ και στις πολιτικές που μπορούν να μας οδηγήσουν στο μέλλον. Με τη Νίκη του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, διασφαλίζεται η σαρωτική Νίκη και η Αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές.

    Σαρώνει το Πασοκ με 4,5 % διαφορά στις ευρωεκλογές και 11% στις Εθνικές ! Αποθεώθηκε ο ηγέτης του ελληνισμού Γιώργος Παπανδρέου!! Η ΝΔ έχει χάσει την λαϊκή "δεδηλωμένη". Υπάρχει καταφανής πλέον δυσαρμονία βουλής και λαϊκής βούλησης, όπως τόνισε και ο Βαγγέλης Βενιζέλος!!

    Σχετικά με την αποτίμηση των ευρωεκλογών τονίζουμε τα εξής: Συντριπτική ήττα υπέστη η ΝΔ και προσπαθούν να "χρυσώσουν την ήττα"!! Την πραγματική διαφορά την έδειξαν μετά τις 2.30 πμ. Η αποχή είναι λογική (αλλά δεν είναι μεγάλη) για την περίπτωση ευρωεκλογών σε σύγκριση με τις προηγούμενες ευρωεκλογές (9%). Οι εκλογικοί κατάλογοι δεν έχουν εκκαθαριστεί, άρα υπάρχει πλασματική αποχή! Όσοι δεν πήγαν να ψηφίσουν ήταν στην πλειονότητα Πασοκ και αφού ήταν ΣΙΓΟΥΡΟΙ για τη ΝΙΚΗ πήγαν για μπάνιο (στα πράσινα νησιά). Η αποχή είναι και αυτή μια αρνητική ψήφος εναντίον της ΝΔ ειδικά από τους νέους!!! Σε κάποιοι νομούς και περιοχές κάποιοι/ες «δικοί μας» δεν έκαναν τον αγώνα που μπορούσαν (καλυμμένη προδοσία αλλά όχι οι «συνήθεις ύποπτοι)!! Εξαφανίζονται οι "γιαλατζί οικολόγοι" 3, 45 % με κλάματα!! Τα «μικρά κόμματα» είχαν καλή παρουσία, όπως οι «γνήσιοι οικολόγοι» Βεργή που όλοι είναι ψυχικά Πασοκ. Οι δημοκρατικοί πλέον θα βάλλονται από τους χουντο-καραμανλικούς....που βαδίζουν χερι χερι.... αλλά θα είναι και το μακροπρόθεσμο ολέθριο λάθος τους!!!!! H πραγματική διαφορά είναι 11% (όπως προείπαμε) άρα μεγάλη η διαφορά και στις Ευρωεκλογές εκφράστηκε σε 4,5%! Θα φύγει ο Κωστάκης σιγά σιγά αφού δεν είναι πλέον… ανίκητος. Κάποτε ψήφιζαν τα δένδρα τώρα και οι ξαπλώστρες!! Γελάει η Ελλάδα με τους ψευτοδημοσκόπους!! Ο κόσμος ψήφισε σοφά, χρυσή τομή Πάμε σε εκλογές ανά πάσα στιγμή!!

    Στις επικείμενες εκλογές θα σαρώσει το Πασοκ και θα πάρει ισχυρή αυτοδυναμία ο νέος πανάξιος ηγέτης του Ελληνισμού ο Γιώργος Παπανδρέου, αφού ως νέος Μεγαλέξανδρος «βγάλει το ξίφος του και κόψει τον γόρδιο δεσμό» που δε είναι τίποτα άλλο από την κατά μέτωπο αντιμετώπιση των «αντιπάλων» δηλ. της δεξιάς, των στυλοβατών της και των μορφωμάτων της μέσα και έξω από το Πασοκ (που δεν είναι «οι συνήθεις ύποπτοι» πάντα)!! Να εύχεται η δεξιά να μην πάνε να ψηφίσουν όσοι απείχαν…
    γιατί θα πάθει ιστορική συντριβή!!
    Ετοιμαζόμαστε για τις επικείμενες εκλογές όπου θα νικηθεί κατά κράτος η δεξιά!!! Το Πασοκ σαρώνει σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς 11% με ανοδική τάση και σχηματίζει ισχυρή, αυτοδύναμη, δημοκρατική κυβέρνηση όλων των Ελλήνων!! Η αλλαγή έρχεται !!! Το παλλαϊκό ποτάμι είναι πλέον ορμητικότατο τσουνάμι και δεν γυρίζει πίσω!!! Σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη φυσάει ο ούριος άνεμος της «αλλαγής». Επιτέλους τέλος. Η Ελλάδα άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα μια για πάντα!!! Όλοι σε θέσεις εκλογικής μάχης!!
    Εκλογές Εδώ και Τώρα με Υπηρεσιακή διακομματική Κυβέρνηση.
    Νυν υπέρ πάντων ο αγών!!!

    Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
    Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας
    http://www.koutsoukos-anastasios.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Dr Koutsouko
    rixe tin Dexia

    EDO KAI TORA!!

    MONO ESY O ANDREIKOS MPOREIS

    OI ALLOI FOBOUNTAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρηγιλοπουστρονια
    ο δρ κουτσουκος σας εχει ξεσκισει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μας τα έχετε κάνει τούμπανα

    με τους Καραμαν αλήτες

    Τόσο σεβασμό στα αρχαία είχαν που καταπάτησαν και οικοπεδοποίησαν τον αρχαιολογικό χώρο της Σαλαμίνας

    Η Αχίλλειος πτέρνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. MONO ME DR KOUTSOUKOS
    8A ER8OUN TA eLGINEIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ .

    ΕΙΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ , ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

    ΠΡΩΤΟ ,ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ .

    ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ,ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ .

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ .!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. SOROS

    Ο Χρηματοδότης όλων των ναζιστικών και νεοφασιστικών οργανώσεων ανά τον κόσμο.

    Βλέπε: ΟΥΤΣΕΚΑ, ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ, ΣΚΟΠΙΑ, ΛΕΠΕΝ, ΛΙΓΚΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, και γενικώς ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ..

    σίγουρα έχει δόσει ΧΕΡΙ στον ντόπιο καρακιόζη-μίμο του ΛΕΠΕΝ...






    SOROS

    Ο Χρηματοδότης όλων των ναζιστικών και νεοφασιστικών οργανώσεων ανά τον κόσμο.

    Βλέπε: ΟΥΤΣΕΚΑ, ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ, ΣΚΟΠΙΑ, ΛΕΠΕΝ, ΛΙΓΚΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, και γενικώς ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ..

    σίγουρα έχει δόσει ΧΕΡΙ στον ντόπιο καρακιόζη-μίμο του ΛΕΠΕΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σαρωνει ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    Ειναι νεος ωραιος δυναμικος με ισχυροτατη παρουσια και φωνη!!

    Τα αρθρα του εκτυπωνονται, φωτοτυπουνται και μοιραζονται ως προκυρηξη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΑ ΕΛΓΝΕΙΑ

    ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ
    ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΤΟΝ
    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ
    ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ!!!

    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΑΓΓΛΑΚΙΑ!!

    Ο ΔΡ ΣΑΝ ΓΑΛΟΤΡΑΦΕΙΣ ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ

    ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΘΑΝΑΤΟΣ

    ΑΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΑΝΔΡΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΦΩΝΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ Α ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ....
    ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!!
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΛΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ
    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
    ΒΕΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
    ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΝΗΣ
    κλπ....

    ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ !!

    ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΑΥΤΟΠΡΟΒΑΛΛΕΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΓΡΑΦΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΓΚΩΜΙΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.
    ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΞΕΡΝΑΜΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
    ΗΜΑΡΤΟΝ! ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ;
    ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ.
    ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΟΙΜΙΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΕΝΩ Η ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟ ΞΥΠΝΑΕΙ.
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. re tha pane kai papades sta egkainia?
    na kriftoyn ta agalmata na mhn ta latastrepzoyun.
    okso poustides ap;o thn paragkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΦΤΩΧΑ ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ!!

    ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΓΚΑΛΕΡΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!

    ΤΕΘΛΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

    ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΝΤΥΣΙΜΑΤΑ
    ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟ!!!

    ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ???

    ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!

    ΑΥΤΟ ΕΞΟΡΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΗΜΕΝΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ ΟΣΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΓΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!!

    ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΩΝ!!

    ΠΟΙΑ ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ???

    ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ???

    ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ!!

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ!!

    ΦΑΝΗΚΑΝ ΛΙΓΟΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ!!


    O KOΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΝΟΜΠΑΡΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ....ΤΟΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ!!

    ΤΑ ΕΛΓΙΝΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΤΩΧΑ ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ!!

    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. STA EGAINIA

    TON GIORGO
    TON EIXAN TRITH SEIRA!!

    aLLA KAI AYTOS GIATI TO DEXTHKE??

    O DR KOYTSOYKOS HTAN PIO MPROSTA!!

    PASOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Mono me Papandreoy Pro9ypourgo
    kai dr koutsouko ypoyrgo
    8a er8oyn ta elgineia kai oi Karyatides...

    Me tin ND 9a xasoume kai ayta poy exoume!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!

    ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ!!

    ΞΑΝΑΠΟΥΛΗΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΛΓΙΝΕΙΑ!!

    ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ....

    ΚΑΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΧΕ ΣΦΟΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟΥΣ ΑΛΛΛΑ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΣΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ!!

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΝ ΛΕΤΕ ΕΓΚΑΝΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ??!

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ??

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ??
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ??

    ΣΤΟΥΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΤΕΣ ΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ!

    ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΝΑΤΑΣΣΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ (ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ)ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΙΣΩ?

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ!!

    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΑΝ "ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ"...ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!
    ΔΕΝ ΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙ.."ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΙΣΩ"...

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΤΑ ΔΟΣΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ!!

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΑ ΤΑ "ΔΑΝΕΙΣΕΙ" ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΔΟΥΛΕΠΡΕΠΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ??

    ΑΝ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ??

    ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΑΚΕΛΙΟ, ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΠΑΝΩ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΗΜΕΡΑ"

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ...

    ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ.....ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ!!

    ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΣΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση