GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διακόπηκε ο αποκλεισμός της Εγνατίας - "θα επανέλθουμε" λένε οι εργαζόμενοι...

Από το http://epirusgate.blogspot.com/ . Ελεύθερα κινούνται τα οχήματα στην Εγνατία οδό από σήμερα το απόγευμα, καθώς ο οδικός άξονας δόθηκ...

Από το http://epirusgate.blogspot.com/
.
Ελεύθερα κινούνται τα οχήματα στην Εγνατία οδό από σήμερα το απόγευμα, καθώς ο οδικός άξονας δόθηκε στην κυκλοφορία από τους εργαζόμενους που τον είχαν αποκλείσει από το πρωί, διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός πως παραμένουν απλήρωτοι για 3,5 μήνες. Η Εγνατία οδός ήταν αποκλεισμένη από το πρωί στον κόμβο Παναγιάς και προς τις δύο κατευθύνσεις, δηλαδή και προς τα Γρεβενά αλλά και προς τα Γιάννενα και οι εργαζόμενοι προειδοποιούν πως θα συνεχίσουν τις επόμενες ημέρες τις κινητοποιήσεις τους.

4 σχόλια

  1. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ

    Ανελέητες διώξεις κατά των "φοροφυγάδων" - μικρομεσαίων επιχειρήσεων εξήγγειλε από αρχές Ιουλίου η Κυβέρνηση.

    Κλιμάκια ελεγκτών θα εισβάλλουν σε επιχειρήσεις - "φοροφυγάδων, δια την μη-απόδοση του ΦΠΑ".

    Ταυτόχρονο καθημερινά δεκάδες μικροεπαγγελματίες κλείνονται στη φυλακή για "χρέη" στο ΤΕΒΕ, στο Δημόσιο, κ.λπ.

    Από τη μεριά τους οι Τράπεζες με τη συνεργασία της Κυβέρνησης στέρεψαν την αγορά από ρευστό, στραγγαλίζοντας ΟΛΟΥΣ τους μικρομεσαίους.

    Ο τζίρος έχει πέσει σε ιστορικά χαμηλά. Πολλοί μικροεπαγγελματίες δεν βγάζουν ούτε τα τρέχοντα έξοδα, ούτε τα τσιγάρα τους. Αλλά και δεν μπορούν ούτε να τα κλείσουν τα ρημάδια τα μαγαζιά, λόγω της απίστευτης γραφειοκρατίας και των απαιτήσεων του κράτους.

    Τι λύση μένει ;; Δεκάδες είναι αυτοί που από την αρχή του χρόνου έχουν βάλει τέρμα στη ζωή τους, μη αντέχοντας το μαρτύριο. Η Κυβέρνηση κάνει πως δεν βλέπει, κάνει πως δεν ακούει. Και εξαπολύει έναν ακόμα διωγμό, απάνθρωπο και ανελέητο.

    Πόσοι θα αντέξουμε ;; Πώς θα αντιμετωπίσουμε τα συνεργεία των εφοριακών-ελεγκτών :: Ποιό θα είναι το τέλος μας ;;;

    ένας μικρομεσαίος στη δίνη της κατάθλιψης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Τελικά ο Βενιζέλος είναι όρθιος ή καθιστός μαλάκ... ή και τα δύο»

    Μύλος έχει γίνει η ΝΔ σύμφωνα με τα ΜΜΕ... όπου ναναι η πολυκατοικία καταρρέει και ο Βελόπουλος με τον Καρατζαφέρη έχουν απλώσει σαν πυροσβέστες το πανί για να πιάσουν τον Μανώλη που ετοιμάζεται να πηδήξει απ΄το μπαλκόνι... αντίθετα στο ΠΑΣΟΚ όλα δουλεύουν ρολόι και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα... απλά κάτι έγινε και όπως μας πληροφορεί η Μακρή «κανείς δεν αισθάνθηκε βολικά» αλλά δεν τρέχει και τίποτα...

    Σήμερα το πρωί, ανήμερα των γενεθλίων του Γιωργάκη, είχε κανονιστεί η συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του κόμματος στο γραφείο του πρώτου...

    Όταν οι κ.κ Πάγκαλος , Βενιζέλος , Ραγκούσης κι Αθανασάκης έφτασαν στον προθάλαμο του γραφείου του Παπανδρέου , η γραμματέας τους ενημέρωσε ότι θα χρειαστεί να περιμένουν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα καθώς ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δέχθηκε την τελευταία στιγμή μια τηλεφωνική κλήση .

    Χωρίς εμφανή αιτία , ο Β.Βενιζέλος "βγήκε" από τα ρούχα του και άρχισε να φωνάζει έξαλλος στη γραμματέα λέγοντας "μας περνάτε για ζώα" κτλ .
    «Είναι απαράδεκτο, είναι προσβλητικό και δεν θα το ξαναεπιτρέψω! Τι είμαστε, θέαμα για ζωολογικό κήπο;», έλεγε εκνευρισμένα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αφήνοντας προσωρινά άφωνο μέχρι και τον Πάγκαλο.

    Ο Γιώργος Παπακωσταντίνου έτρεξε να κλείσει την πόρτα, οι δημοσιογράφοι διώχθηκαν κακήν κακώς και η γραμματέας του κ. Παπανδρέου πήγε στο καπνιστήριο για να ηρεμήσει.

    Η αντίδραση του Βενιζέλου προκάλεσε την έκρηξη του Θεόδωρου Πάγκαλου ο οποίος τον... παρότρυνε να μείνει στη θέση του λέγοντας...

    ΕΞΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ16 Ιουν 2009, 11:23:00 μ.μ.

    ΒΛΑΚΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ!!!

    16-06-2009

    Τον Αύγουστο του 2007 και ενώ οι φλόγες κατέστρεφαν την Πελοπόννησο, αλλά και άλλες περιοχές της Πατρίδας μας με ολέθρια αποτελέσματα:

    • Δεκάδες συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους.
    • Εκατοντάδες κατοικίες, βιοτεχνίες, εργοστάσια, αποθήκες καταστράφηκαν ολοσχερώς από τις φλόγες.
    • Χιλιάδες κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες εξαφανίστηκαν.
    • Εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα ελαιώνων, αμπελώνων, οπωρώνων, και εκατομμύρια στρέμματα δάσους αφανίστηκαν.
    • Πολλές δεκάδες χωριά και οικισμών διαγράφηκαν από το χάρτη.

    Κάποιος «κύριος» ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ που είχε τοποθετήσει ο «καταλληλότερος» (sic) Υπουργό Διμόσιας Τάξης, εκτίοντας σύμφωνα με δήλωσή του ποινή, και επικαλούμενος το «στρατηγό» άνεμο και τις ασύμμετρες απειλές, προσπαθούσε να μας πείσει ότι δεν πάθαμε και τίποτα.

    Σήμερα ο «καταλληλότερος» (sic) έχει τοποθετήσει Αναπληρωτή Υπουργό Δημόσιας Τάξης τον «κύριο» ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ πρώην εισαγγελέα την περίοδο της χούντας.

    Ο εν λόγω «κύριος» αφού απέτυχε παταγωδώς να διασφαλίσει την ευταξία και να προστατεύσει τις περιουσίες των πολιτών στα γεγονότα του περασμένου Δεκέμβρη στο σύνολο των πόλεων της χώρας.

    Ο εν λόγω «κύριος» όχι μόνο απέτυχε παταγωδώς να διασφαλίσει την ευταξία στις πρόσφατες αγροτικές διεκδικήσεις, αλλά διέταξε και τις δυνάμεις των ΜΑΤ, αναίτια, να βιαιοπραγήσουν κατά των συμπατριωτών του και του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

    Ο εν λόγω «κύριος», περιχαρής, μας ανακοίνωσε στις 14-06-2009 ότι μετά από πολύμηνες, επίπονες και κοπιαστικές διαπραγματεύσεις με τον «στρατηγό» καιρό, συμφώνησαν σε παράταση των βροχοπτώσεων, για του λόγου το αληθές υπέγραψαν από κοινού και τη σχετική συμφωνία.

    Μετά την «τεράστια επιτυχία» του με τον «στρατηγό» καιρό ο εν λόγω «κύριος» (συγνώμη βλάκας ήθελα να γράψω) ενεργώντας φυσικά κατ΄ εντολή του «καταλληλότερου» (sic), αποφάσισε να μεταφέρει για αργότερα την υπογραφή των συμβάσεων με τις εταιρίες που διαθέτουν πυροσβεστικά ελικόπτερα και να μην προχωρήσει στις ανανεώσεις των συμβάσεων των εποχικών Δασοπυροσβεστών.

    Ο «στρατηγός» καιρός αφού διαπίστωσε, ότι ο εν λόγω «κύριος» και οι προϊστάμενοί του είναι παντελώς βλάκες, αθέτησε την «υπογραφή» του και σταμάτησε τις βροχοπτώσεις.

    Την επομένη των δηλώσεων του Βλακογιαννάκη οι φωτιές έκαναν την εμφάνισή τους στην Αττική, την Κάρπαθο και την Εύβοια με οδυνηρές καταστροφές.

    Δυστυχώς όμως για τη χώρα ο «καταλληλότερος» (sic) και τα «σαΐνια» του που μας κυβερνούν δεν διδάχτηκαν τίποτα από τον μαύρο Αύγουστο του 2007.

    Είναι και βλάκες και ανίκανοι.

    Τελικά είναι επικίνδυνοι.


    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση