GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκκληση Καρατζαφέρη για τον "Ελ. Τύπο"...

...προς τα παλαιά δημοσιογραφικά στελέχη του . Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης , εκφράζοντας τη θλίψη του για το κλείσιμο του Ελεύθερου...

...προς τα παλαιά δημοσιογραφικά στελέχη του
.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης , εκφράζοντας τη θλίψη του για το κλείσιμο του Ελεύθερου Τύπου, απευθύνει έκκληση στον Δημ. Ρίζο, τον Γ. Κύρτσο «και οποιονδήποτε πονάει για μια κοινή συστράτευση για να μην χαθεί, να μην σβήσει και -πάνω απ΄ όλα- να μην πέσει σε "ξένα χέρια" η εφημερίδα μας». Και προσθέτει: «Όσοι ζήσαμε το όνειρο κοντά στο ζεύγος Βουδούρη, όσοι συνδέσαμε με τον "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ" οράματα και αγωνίες, σήμερα - 25 χρόνια μετά - θλιβόμαστε με το ξαφνικό μαντάτο του κλεισίματος της Εφημερίδας των αγώνων».

10 σχόλια

  1. Κυρία Μπακογιάννη, σας μένουν μόνο πέντε μέρες μέχρι να παραιτηθείτε.!
    Επιστολή στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια έστειλαν οι ομογενείς εκ Μακεδονίας από όλη την υφήλιο, εκφράζοντας την απόλυτη δυσαρέσκειά τους για την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να επιτρέψει στον υπουργό Εξωτερικών της πΓΔΜ να έρθει στην Κέρκυρα, για την υπουργική σύνοδο του ΟΑΣΕ, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με πτήση των "Μακεδονικών Αερογραμμών". Μάλιστα ζητούν την παρέμβασή του ανώτατου άρχοντα, ώστε να ματαιωθεί η προσγείωση του συγκεκριμένου αεροπλάνου σε ελληνικό αεροδρόμιο..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς κ. Ντόρα Μπακογιάννη
    Υπουργό Εξωτερικών
    Υπουργείο Εξωτερικών
    Αθήνα
    Αγαπητή κυρία Υπουργέ,
    Δια της παρούσης εκφράζουμε την ανησυχία και αγωνία μας για την αδράνεια της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα της αξιοποίησης της επιστολής που απευθύνουν περισσότεροι από 300 κορυφαίοι ακαδημαϊκοί από όλο τον κόσμο προς τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα προτρέποντας την κυβέρνησή του «να συμβάλει στον τερματισμό της παραχάραξης της ιστορίας από την π.Γ.Δ.Μ. και να διορθώσει τα λάθη της προηγούμενης κυβέρνησης του Τζωρτζ Μπους».
    Η απορία μας είναι εύλογη καθώς τον περασμένο Απρίλιο το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας διέθεσε ένα υπέρογκο ποσό από τον προϋπολογισμό του για καταχωρήσεις στον διεθνή Τύπο της ατυχούς και λανθασμένης κατά κοινή ομολογία διαφήμισης με τίτλο "What is in a name".
    Τώρα διαθέτετε στα χέρια σας μία επιστολή η οποία ανατρέπει τους ισχυρισμούς της π.Γ.Δ.Μ. και ενδυναμώνει τη διαπραγματευτική ικανότητα της Ελληνικής πλευράς σε μία ευνοϊκή συγκυρία πραγμάτων για τη χώρα μας.
    Ευελπιστούμε για μια θετική απάντηση ως προς την αξιοποίηση της επιστολής,
    Νίνα Γκατζούλη-Πρόεδρος Μαρία Χατζηνάκου-Γραμματεύς
    Κοινοποίηση: κ. Κάρολο Παπούλια-Πρόεδρο της Δημοκρατίας
    Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή
    Μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλακείες του Καρατζαφέρη. Εξ αιτίας της βλακείας των δεξιών έκλεισε η εφημερίδα. Είχαν στο ΔΣ, τον Έβερτ, τον αλήστου μνήμης Χριστόδουλο και μια δικηγοράκλα, όνομα και μη χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μην φοβασε προεδρα.θα παει σε καλα χερια ο λεφτερος ρυπος.στα στοιβαρα χερια του αλεξ τσιπ(ου)ρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΠΛΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ
    Ο ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΟΥ.

    Συνελήφθη τελικά ο εμπρηστής του Υμητού. Πρόκειται για τον ...., που έχει κατάστημα όπλων στην Αττική.
    Στο παρελθόν υπήρξε μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης .
    Αμέσως μετά τη φωτιά στον Υμητό οι ομοϊδεάτες του με αναρτήσεις στα blogs προσπάθησαν να εμφανίσουν σαν εμπρηστές ξένους εργάτες (Πακιστανούς).

    Αυτό υποκρύπτει συντονισμένη ενέργεια ακροδεξιών οργανώσεων προκειμένου να κατασκευάσουν κατηγορούμενους για τους εμπρησμούς και ειδικά να φορτώσουν κάθε εμπρησμό σε μετανάστες.

    Με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια. Και εκτελούν συμβόλαια καταπάτησης δασών και συνάμα κατασκευάζουν ενόχους για να εξυπηρετήσουν τις φασιστικές θεωρίες των.

    τελικά καλοί άνθρωποι και πατριώτες αυτοί οι ελληναράδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοινοποιηση επιστολης που σταλθηκε σε ΒΗΜΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ....


    Αθηναι 22 Ιουνιου 2009


    Αγαπητοι Κυριοι,

    Μετα το θριαμβευτικο ρεπορταζ της εγκυρου εφημεριδος σας για την επισκεψη Ερντογαν (ασχετα αν δεν καταφερε να ερθει, μην ασχολεισθε με τετοιες λεπτομερειες..) που ολοι μας το βρηκαμε τοσο ευστοχο και διεισδυτικο, αναμενουμε με συγκρατημενη αισιοδοξια τωρα το καινουριο σας για την επισκεψη του ELVIS (ενας ηταν αυτος..) το οποιο αισιοδοξουμε οτι θα εχει και καποια (αποκλειστικη φανταζομαι) συνεντευξη , η οποια θα μας γεμιζε εκτος απο ευχαριστες αναμνησεις και με καινουρια τρανταχτα γελια..


    Παντα τετοια παιδια...


    Μετα δεουσης τιμης

    Νικηφορος Φωκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΓΥΦΤΕ ΛΑΙΚΙΣΤΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΜΜΟΡΦΩΤΕ ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.
    ΜΟΝΟ 2 ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΟΚΟΜΜΑ ΣΟΥ
    Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΓΥΦΤΟΙ
    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑ.ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΩΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!
    ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά, μιλάμε ο Καρατζαφέρης είναι πολύ μπροστά!Ανακάλυψε τη συνομωσία! Πίσω απο το κλείσιμο του ΕΤ κρύβεται, λέει... το ΠΑΣΟΚ!!! Και μάλιστα, το κλείσιμο του ΕΤ είναι η απόδειξη οτι αυτά που λέει ο Παπανδρέου οτι δε χρωστάει σε κανένα είναι λόγια, λόγια, λόγια...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση