GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήρε στο λαιμό του και τον Βενιζέλο...

Οργή στο ΠΑΣΟΚ για την "αλληλεγγύη" προς τον εκπεσόντα "τσάρο" . Από τον Στέλιο Ζαφείρη . Ο Γιώργος Αλογοσκούφης πήρε σ...

Οργή στο ΠΑΣΟΚ για την "αλληλεγγύη"
προς τον εκπεσόντα "τσάρο"
.
Από τον Στέλιο Ζαφείρη
.

Ο Γιώργος Αλογοσκούφης πήρε στο λαιμό του και τον Ευάγγελο Βενιζέλο του ΠΑΣΟΚ. Η παρουσία του στην εκδήλωση του βιβλίου του πρώην τσάρου σχολιάζεται ως "ακατανόητη" στην οδό Ιπποκράτους όπου έσπασαν τα τηλέφωνα από αγανακτισμένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Βενιζέλος, που μάλλον ρεζιλεύτηκε, εγκαλείται ότι έδωσε πολιτικό σωσίβιο στον κ. Αλογοσκούφη ο οποίος θεωρείται -και από το ΠΑΣΟΚ- ως ο υπεύθυνος για την οικονομική κατρακύλα της χώρας τα τελευταία χρόνια στο πλαίσιο βέβαια της γενικότερης ευθύνης της κυβέρνησης υπό τον κ. Καραμανλή.
Για τους γνωρίζοντες, όμως, τους κ. Βενιζέλο και Αλογοσκούφη συνδέει μια ιδιόμορφη αλληλεγγύη.
Άλλωστε το πώς...
διέσωσε πριν από λίγο καιρό ο κ. Βενιζέλος, εν αγνοία της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, τον κ. Αλογοσκούφη από τον καταλογισμό των ευθυνών, μέσω της Βουλής, για το σκάνδαλο της εξαγοράς της "Γερμανός" δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό σε όλη του την έκταση.

9 σχόλια

  1. ΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ?? ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ, ΕΔΩ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι κακό να πάει κάποιος σε ομιλία. Τώρα και αυτό απαγορεύεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποκαλυψη:

    Ταξιδευα εχθες Θεσσαλονικη Αθηνα
    με ολυμπιακη που κλεινει
    και ταξιδευε επισης ο γνωστος ηγετης των πρασινοφρουρων Δρ Κουτσουκος μαζι με ενα μωρο που πιθανοτατα το ψαρεψε μεταξυ Δηλου Μυκονου Τηνου (πολυ παιδι απαιχτο, τυφλα να εχει ο Μπερλουσκονι).

    Ξαφνικα μπηκε μεσα το "μαθητουδι" ο Αλεξης Τσιπρας με κατι φλωρια που θελουν να παντερυτουν στην Τηλο και καθισαν απεναντι.

    Το τε ο Δρ Κουτσουκος σηκωνει το χερι του και λεει "ελα μαζι μας με το νεο Πασοκ να ριξουμε τον Καραμανλη"!!
    Ο Αλεξης ηταν ξαφνιασμενος απο την ετοιμοτητα και ανεση του Δρ Κουτσουκου (που με το ενα χερι συνομιλουσε με το μαθητουδι και με το αλλο θωπευε το ξανθια γοργονα)!!
    Ο Αλεξης κατι μουρμουρισε αλλα ειχε καταπιει την γλωσσα του!!
    Φανταστειτε τι προεδρο εχει ο Συν, για τα μπαζα!!

    Ο Αλεξης ζει?
    ρωτησε η ξανθια γοργονα τον Δρ Κουτσουκο!!

    Τι να ζει δεν το βλεπεις το παιδι οτι πνεει τα "λοισθια"?

    Ξαφνικα ακουστηκε μια φωνη " Γεια σου Αλεξη"

    Πιο πισω καθοτα Ο Δημήτρης Βερβεσός που καλυπτει αποτι ξερουμε τους δικηγορους που εχει καταγγειλει ο Δρ Κουτσουκος στον ΔΣΑ. Αυτοι οι δικηγοροι μη εχοντας δικες προσπαθουν να χωρισουν τα ανδρογυνα και τα ριχνουν σε ατελειωτη εχθρα για να καρπωνονται τα παραβολα των δικων, ενω θελουν να παντρευονται οι αδελφες!!

    Λες ο Αλεξης να ξαναπαει στην γιορτη του Προεδρου με την μαυρη αφρικανη και ο Δρ Κουτσουκος με την ξανθια γοργόνα?

    Θα δειξει
    13 Σεπτεμβρη...
    μουρμουρισε ο Δρ Κουτσουκοα στην γοργονα.....τι εννοουσε??

    Απολυμενη Αεροσυνοδος Ολυμπιακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΑΡΗΣ30 Ιουν 2009, 2:19:00 μ.μ.

    ......ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΝΙΟΤΗ ΠΟΥ 'ΛΕΓΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ.......

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ
    Πριν από 10 χρόνια τελείωσε το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε η Ελλάδα από καταβολής της ύπαρξής της.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε το πασοκο-καθεστώς καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Ο Παπαντωνίου έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη από το Σημίτη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Σταύρου Θωμαδάκη ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και στα περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 ο κοντο-ελιάς έλεγε στους κατεστραμένους άς πρόσεχαν και κλείνει την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισε επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές.
    Και ο χαζός λαός βέβαια έμεινε με το μουτζούρη.
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Πόση πράσινη υποκρισία, πόσο πράσινο ψέμμα, πόσο πράσινο δούλεμα.
    Δώστε στους κλέφτες να καταλάβουν ότι δεν είμαστε όλοι οι Έλληνες πρόβατα, σαν τους πληρωμένους πράσινους αφισσοκολλητές του διαδικτύου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 10.09 ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο Βενιζέλος, απλώς επέδειξε συναδελφική αλληλεγγύη. Μην ξεχνάμε ότι και οι δύο είναι καθηγητές πανεπιστημίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είμαι σίγουρος κ. Ζαφείρη ότι δεν άκουσες την ομιλία του Βενιζέλου και προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις από το γεγονός και μόνο. Αλήθεια μεγάλε, πληρώνεται καλά σήμερα η προβοκάτσια. Άντε ρε φουκαρά, άντε ρε σερσερή….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση