GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπάλα News

Δείτε στο Μπάλα News τις επαφές του Ολυμπιακού με τον Μάικλ Όουεν, την αναζήτηση αμυντικού του Παναθηναϊκού και τα όσα έγιναν στο Confedera...

Δείτε στο Μπάλα News τις επαφές του Ολυμπιακού με τον Μάικλ Όουεν, την αναζήτηση αμυντικού του Παναθηναϊκού και τα όσα έγιναν στο Confederations Cup... Δείτε τις τελευταίες εκπομπές του ΜπάλαTV

2 σχόλια

  1. Οι Αυστραλοί αναχαίτισαν σκάφος με λαθρομετανάστες

    Το πολεμικό ναυτικό της Αυστραλίας αναχαίτισε πλεούμενο με σχεδόν 200 επίδοξους μετανάστες την Κυριακή στα ανοικτά των βορειοδυτικών ακτών της χώρας, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μπρένταν Ο'Κόνορ.

    Πρόκειται για το 15ο σκάφος με μετανάστες που αναχαιτίζεται ή φθάνει στα παράλια της Αυστραλίας από τις αρχές του έτους. Σύμφωνα με τον Ο'Κόνορ, σκάφος του πολεμικού ναυτικού που περιπολούσε στην περιοχή εντόπισε το σκάφος με 194 επιβαίνοντες στα ανοικτά των Νήσων των Χριστουγέννων, περίπου 2.600 χλμ. από την ηπειρωτική Αυστραλία, όπου η κυβέρνηση έχει εγκαθιδρύσει κέντρο κράτησης μεταναστών.

    Οι πρόσφατες αφίξεις ώθησαν την αντιπολίτευση να κατηγορήσει την κυβέρνηση των Εργατικών ότι αντιμετωπίζει με «μαλθακότητα» το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και της προστασίας των συνόρων. Ο Ο' Κόνορ δήλωσε πως το γεγονός πως το πλεούμενο αναχαιτίστηκε καταδεικνύει ότι η πολιτική της κυβέρνησης είναι αποτελεσματική.

    «Η κυβέρνηση της Αυστραλίας είναι δεσμευμένη στη σθεναρή φύλαξη των συνόρων και είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει με τον αποτελεσματικότερο και προσήκοντα τρόπο τους λαθρέμπορους ανθρώπων», είπε.

    Δεν αποκάλυψε τις εθνικότητες των επίδοξων μεταναστών στο σκάφος. Οι περισσότεροι από όσους επέβαιναν σε πλεούμενα που αναχαιτίστηκαν εφέτος προέρχονταν από εμπόλεμες ζώνες, όπως αυτές της Σρι Λάνκα , του Αφγανιστάν και του Ιράκ .

    Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του το 2007, ο πρωθυπουργός Κέβιν Ραντ μετέβαλε εν μέρει την πολιτική που είχε ονομαστεί «Λύση του Ειρηνικού» από τον προκάτοχό του Τζων Χάουαρντ--και η οποία προέβλεπε την εξέταση των αιτημάτων υποβολής ασύλου εκτός της Αυστραλίας, σε κέντρο κράτησης στη νήσο Ναούρου



    Δεν είναι πρόταση
    ...ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ,
    ...ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΙΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!!

    Είναι η στάση της Αυστραλίας σε όσους προσπαθούν παράνομα και με την βία να μπουν στα σύνορα της με το πρόσχημα των αναξιοπαθούντων.
    Το σημαντικό είναι ότι η αντιπολίτευση κατακρίνει την κυβέρνηση όχι για τα αδιανόητα για τα ελληνικά δεδομένα μέτρα "αναχαίτισης" της βάρκας των επελαυνόντων λαθρομεταναστών, αλλά για την έλλειψη αυστηρών μέτρων εναντίον τους!

    Γέλιο, μόνο γέλιο μπορεί να μου φέρει μια τέτοια είδηση, την στιγμή που μια αμιγώς κατά 99+% χώρα μεταναστών με έκταση εκατοντάδες(?) φορές όσο η Ελλάδα και πολύ καλύτερη οικονομία και υποδομές...

    παίρνει δραστικότατα μέτρα κατά των "ήρθαμε με το έτσι θέλω και θα μας δεχτείτε όπως είμαστε" λαθρομεταναστών, χωρίς καν να τις έχουν αλλάξει τον προηγούμενο "ομογενοποιημένο" πληθυσμό έστω και και λίγο σε σχέση με την κοινωνική διάλυση κι αντικατάσταση που φέρνουν στην δική μας χώρα.

    Κι όμως προσπαθεί να διατηρήσει την ομοιογένεια και την εθνική της καθαρότητα (ευρωπαϊκή καταγωγή και χριστιανική πίστη) ακόμη και στις μόλις(!) 15 βαρκούλες το εξάμηνο, την στιγμή που στην Ελλάδα περνάνε τόσες σε μια βδομάδα...
    Και στα δικά μας η μαλθακότητα των Αυστραλών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ;

    Για το θέμα των λαθρομεταναστών


    Νόμος της φύσης και του ρεαλισμού
    Οταν γινεις εθνικη πλειοψηφια καπου, μετα εχεις τον 1ο λογο. Ρωτατε και τους Σερβους που ηταν 50% στο Κοσοβο το 1900 και με κατι απωλειες σε πολεμους, κατι εκκαθαρισεις το Β Παγκοσμιο, κατι το δημογραφικο, εγιναν το 5%. Πηγε κανεις να τους δωσει τιποτα πισω επειδη πριν το 1900 ηταν ιστορικος γι αυτους χωρους? Το τι συμβαινει το 2009 κοιταζουν ολοι.

    Η ιστορια δε γραφεται με συναισθηματισμους , αλλα με ρεαλισμο. Κατα τον ιδιο τροπο που κανεις ξενος σημερα δε συγκινειται για ελληνικες χαμενες πατριδες και φυσικα κανεις δε θα μας εδινε ηθικο ερεισμα σε διεκδικηση τους. Ή αν σε καμποσα χρονια η Τουρκια μας δημιουργησει προβλημα στη Θρακη, κανεις δε θα μας δωσει ευσημα που εμεις σταθηκαμε... ανωτεροι και δεν απαντησαμε στα γεγονοτα το 55-64 με αντιστοιχο τροπο για να εκκαθαρισουμε τη Θρακη οπως εκαναν οι Τουρκοι.

    Ο κερδισμενος τελικα ποιος ειναι σημερα? Εμεις ή οι Τουρκοι? Μαλλον οι Τουρκοι, γιατι αυτοι αυτοι ακομα σημερα παζαρευουν τη Χαλκη, ενω σε μας υπαρχουν ιεροδιδασκαλια και σε περιπτωση συγκρουσης πρεπει να φυλαμε και τα νωτα μας.

    Οι Αυστραλοι, δουλευουν απο σημερα, ακριβως για να μην ειναι αναγκασμενοι να ελπιζουν αυριο, στο ελεος και τη βοηθεια καποιου ξενου. Σε αντιθεση με μας, που μαλλον παλι θα ζηταμε βοηθεια και κανεις δε θα μας ακουει. Εμεις θα παρουμε το μεγαλοσταυρο της καλοσυνης, οταν οι διαφοροι μη εθνικιστες γειτονες που μας περιτριγυριζουν , θα αποφασισουν πως ηρθε η ωρα να επιστρεψουν στις ... αρχαιες γαιες τους ή να βαλουν ποδι σε ιστορικες γαιες για το μελλον. Γιατι ξερετe πως ειναι.

    Σε 200 χρονια, βαλκανιοι μεταναστες σημερα, θα θεωρουνται πια "ιστορικη κοινοτητα", με ο,τι συνεπαγεται αυτο σε μια ενδεχομενη εκμεταλλευση απο ξενες δυναμεις. Κανεις δε θα λεει "Μα πως, μα αυτη ηταν Ελλαδα, δεχθηκαν μεταναστες κι αντι να τους πουμε μπραβο, τωρα θελουμε να τους τεμαχισουμε"?

    Tων φρονιμων τα παιδια, πριν πεινασουν μαγειρευουν. Εμεις βεβαια, ποτε ειμασταν φρονιμοι για να γινουμε τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση