GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Πάγκαλος μετέφερε χρήματα...

Aπό τον Γιάννη Παπαϊωάννου . Την ίδια ώρα, ο Θ. Πάγκαλος προβαίνει σε νέο «χτύπημα» σχετικά με το «μαύρο χρήμα» και τις χρηματοδοτήσεις των ...

Aπό τον Γιάννη Παπαϊωάννου
.
Την ίδια ώρα, ο Θ. Πάγκαλος προβαίνει σε νέο «χτύπημα» σχετικά με το «μαύρο χρήμα» και τις χρηματοδοτήσεις των κομμάτων. Ο πρώην υπουργός, υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι δεν είναι παράνομο ακόμη και το να κατέληξαν τα χρήματα τις Siemens στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα αποκάλυψε ότι και ο ίδιος έχει μεταφέρει χρήματα στο κόμμα από φίλους επιχειρηματίες.
Σημειώνεται ότι για δωροδοκία στελεχών του ΟΤΕ κατηγορείται ο Θεόδωρος Τσουκάτος, καθώς στο αναλυτικό κατηγορητήριο ο ανακριτής δεν δέχεται τον ισχυρισμό του ότι...
το 1 εκατομμύριο μάρκα πήγαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, αλλά σε στελέχη του Οργανισμού, ώστε να μην αντιδράσουν στην συμφωνία με τη Siemens, για τα ψηφιακά κέντρα. Ο κ. Τσουκάτος αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.
πηγή: www.ANT1online.gr
Σχόλια: Δεν ξέρω αν αληθεύει. Το διάβασα και το μεταφέρω.
Αν αληθεύει δεν ξέρω εάν είναι παράνομο. Ξέρω ότι δεν είναι παράνομο να έχεις και of shore. Είναι όμως ηθικό;

25 σχόλια

  1. τι να πρωτοθυμηθει κανεις για το εν λογω παχυδερμο...ιμια ,οτσαλαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλήθεια πόσους ειδικούς συμβούλους έχουν οι υπουργοί εν μέσω κρίσης; Από δέκα, είκοσι, τριάντα ο καθένας; Και ποιός τους πληρώνει; μήπως το ΠΔΕ; Και πως γεμίζει το ταμείο του ΠΔΕ; μήπως με τους φόρους τακτικούς και έκτακτους που μας επιβάλει ο κ. Παπαθανασίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑ ΤΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.
    ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΗΣΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑ ΦΑΜΕ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ?

    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΟΠΟ. ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΤΙ ΑΛΗΤΕΙΑ. ΤΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑ
    ΛΕΦΤΑ ?
    ΡΕ ΑΜΑΝ ΠΙΑ . ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ. ?

    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΣΕΤΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ !!!
    ΓΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΟΔΥΝΗ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ 70 ΧΡΟΝΩΝ
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ 10 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ. ΤΟΤΕ !
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.
    ΑΜΑΝ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάγκαλε, Κάλε του Παντός,
    Πάγκαλε, των Πάντων Κάλε!

    Σόλες Πάτοι ΠΑΝ,
    θεραπεύουν τους ΠΑΝ κάλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Πάγκαλος ή έχει το ακαταλόγιστο ή είναι λαγός του Γιωργάκη για αλλαγή στη θέση του ότι δεν πήρε χρήμα το πασόκ από τη Μίζενς.
    Ή και τα δύο.
    Εάν ο Γιωργάκης κολλήσει το μόνιμο χόμπυ του Πάγκαλου στις κωλοτούμπες, θα χάσει κάθε αξιοπιστία στην υποτιθέμενη θέλησή του για πάταξη της διαφθοράς.
    Ίδομεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάτι μου λέει ότι ο Τσουκάτος έστειλε μήνυμα στο Γιωργάκη ότι ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TON AKOUSA APO TRAGA SHMERA PRWI TON THODWRA! TA ELEGE SAN MHN TREXEI TIPOTA!
    HTAN LEEI EXODA PARASTASEWS!!!
    AXAXAXAXAXAXA RE MAS PERNANE GIA MALAKES!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι Αυστραλοί αναχαίτισαν σκάφος με λαθρομετανάστες

    Το πολεμικό ναυτικό της Αυστραλίας αναχαίτισε πλεούμενο με σχεδόν 200 επίδοξους μετανάστες την Κυριακή στα ανοικτά των βορειοδυτικών ακτών της χώρας, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μπρένταν Ο'Κόνορ.

    Πρόκειται για το 15ο σκάφος με μετανάστες που αναχαιτίζεται ή φθάνει στα παράλια της Αυστραλίας από τις αρχές του έτους. Σύμφωνα με τον Ο'Κόνορ, σκάφος του πολεμικού ναυτικού που περιπολούσε στην περιοχή εντόπισε το σκάφος με 194 επιβαίνοντες στα ανοικτά των Νήσων των Χριστουγέννων, περίπου 2.600 χλμ. από την ηπειρωτική Αυστραλία, όπου η κυβέρνηση έχει εγκαθιδρύσει κέντρο κράτησης μεταναστών.

    Οι πρόσφατες αφίξεις ώθησαν την αντιπολίτευση να κατηγορήσει την κυβέρνηση των Εργατικών ότι αντιμετωπίζει με «μαλθακότητα» το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και της προστασίας των συνόρων. Ο Ο' Κόνορ δήλωσε πως το γεγονός πως το πλεούμενο αναχαιτίστηκε καταδεικνύει ότι η πολιτική της κυβέρνησης είναι αποτελεσματική.

    «Η κυβέρνηση της Αυστραλίας είναι δεσμευμένη στη σθεναρή φύλαξη των συνόρων και είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει με τον αποτελεσματικότερο και προσήκοντα τρόπο τους λαθρέμπορους ανθρώπων», είπε.

    Δεν αποκάλυψε τις εθνικότητες των επίδοξων μεταναστών στο σκάφος. Οι περισσότεροι από όσους επέβαιναν σε πλεούμενα που αναχαιτίστηκαν εφέτος προέρχονταν από εμπόλεμες ζώνες, όπως αυτές της Σρι Λάνκα , του Αφγανιστάν και του Ιράκ .

    Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του το 2007, ο πρωθυπουργός Κέβιν Ραντ μετέβαλε εν μέρει την πολιτική που είχε ονομαστεί «Λύση του Ειρηνικού» από τον προκάτοχό του Τζων Χάουαρντ--και η οποία προέβλεπε την εξέταση των αιτημάτων υποβολής ασύλου εκτός της Αυστραλίας, σε κέντρο κράτησης στη νήσο Ναούρου



    Δεν είναι πρόταση
    ...ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ,
    ...ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΙΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!!

    Είναι η στάση της Αυστραλίας σε όσους προσπαθούν παράνομα και με την βία να μπουν στα σύνορα της με το πρόσχημα των αναξιοπαθούντων.
    Το σημαντικό είναι ότι η αντιπολίτευση κατακρίνει την κυβέρνηση όχι για τα αδιανόητα για τα ελληνικά δεδομένα μέτρα "αναχαίτισης" της βάρκας των επελαυνόντων λαθρομεταναστών, αλλά για την έλλειψη αυστηρών μέτρων εναντίον τους!

    Γέλιο, μόνο γέλιο μπορεί να μου φέρει μια τέτοια είδηση, την στιγμή που μια αμιγώς κατά 99+% χώρα μεταναστών με έκταση εκατοντάδες(?) φορές όσο η Ελλάδα και πολύ καλύτερη οικονομία και υποδομές...

    παίρνει δραστικότατα μέτρα κατά των "ήρθαμε με το έτσι θέλω και θα μας δεχτείτε όπως είμαστε" λαθρομεταναστών, χωρίς καν να τις έχουν αλλάξει τον προηγούμενο "ομογενοποιημένο" πληθυσμό έστω και και λίγο σε σχέση με την κοινωνική διάλυση κι αντικατάσταση που φέρνουν στην δική μας χώρα.

    Κι όμως προσπαθεί να διατηρήσει την ομοιογένεια και την εθνική της καθαρότητα (ευρωπαϊκή καταγωγή και χριστιανική πίστη) ακόμη και στις μόλις(!) 15 βαρκούλες το εξάμηνο, την στιγμή που στην Ελλάδα περνάνε τόσες σε μια βδομάδα...
    Και στα δικά μας η μαλθακότητα των Αυστραλών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ;

    Για το θέμα των λαθρομεταναστών


    Νόμος της φύσης και του ρεαλισμού
    Οταν γινεις εθνικη πλειοψηφια καπου, μετα εχεις τον 1ο λογο. Ρωτατε και τους Σερβους που ηταν 50% στο Κοσοβο το 1900 και με κατι απωλειες σε πολεμους, κατι εκκαθαρισεις το Β Παγκοσμιο, κατι το δημογραφικο, εγιναν το 5%. Πηγε κανεις να τους δωσει τιποτα πισω επειδη πριν το 1900 ηταν ιστορικος γι αυτους χωρους? Το τι συμβαινει το 2009 κοιταζουν ολοι.

    Η ιστορια δε γραφεται με συναισθηματισμους , αλλα με ρεαλισμο. Κατα τον ιδιο τροπο που κανεις ξενος σημερα δε συγκινειται για ελληνικες χαμενες πατριδες και φυσικα κανεις δε θα μας εδινε ηθικο ερεισμα σε διεκδικηση τους. Ή αν σε καμποσα χρονια η Τουρκια μας δημιουργησει προβλημα στη Θρακη, κανεις δε θα μας δωσει ευσημα που εμεις σταθηκαμε... ανωτεροι και δεν απαντησαμε στα γεγονοτα το 55-64 με αντιστοιχο τροπο για να εκκαθαρισουμε τη Θρακη οπως εκαναν οι Τουρκοι.

    Ο κερδισμενος τελικα ποιος ειναι σημερα? Εμεις ή οι Τουρκοι? Μαλλον οι Τουρκοι, γιατι αυτοι αυτοι ακομα σημερα παζαρευουν τη Χαλκη, ενω σε μας υπαρχουν ιεροδιδασκαλια και σε περιπτωση συγκρουσης πρεπει να φυλαμε και τα νωτα μας.

    Οι Αυστραλοι, δουλευουν απο σημερα, ακριβως για να μην ειναι αναγκασμενοι να ελπιζουν αυριο, στο ελεος και τη βοηθεια καποιου ξενου. Σε αντιθεση με μας, που μαλλον παλι θα ζηταμε βοηθεια και κανεις δε θα μας ακουει. Εμεις θα παρουμε το μεγαλοσταυρο της καλοσυνης, οταν οι διαφοροι μη εθνικιστες γειτονες που μας περιτριγυριζουν , θα αποφασισουν πως ηρθε η ωρα να επιστρεψουν στις ... αρχαιες γαιες τους ή να βαλουν ποδι σε ιστορικες γαιες για το μελλον. Γιατι ξερετe πως ειναι.

    Σε 200 χρονια, βαλκανιοι μεταναστες σημερα, θα θεωρουνται πια "ιστορικη κοινοτητα", με ο,τι συνεπαγεται αυτο σε μια ενδεχομενη εκμεταλλευση απο ξενες δυναμεις. Κανεις δε θα λεει "Μα πως, μα αυτη ηταν Ελλαδα, δεχθηκαν μεταναστες κι αντι να τους πουμε μπραβο, τωρα θελουμε να τους τεμαχισουμε"?

    Tων φρονιμων τα παιδια, πριν πεινασουν μαγειρευουν. Εμεις βεβαια, ποτε ειμασταν φρονιμοι για να γινουμε τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δευτέρα, 29 Ιούνιος 2009
    Καταγγελία για τον δήμαρχο Πειραιά


    "Ο Μεγάλος Δήμαρχος Πειραιά(Κος Παναγιώτης Φασούλας)& οι συνεργάτες του (Ο Κουμπάρος του Κος ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Γνωρίζετε γι'αυτόν από τις καταγγελίες του αρχιλαμόγιου... Μ.Τριανταφυλλόπουλου)έκαναν το εξής αμίμητο.
    Ο Δήμαρχος πειραιά πρίν 2 εβδομάδες εγκαινίασε χώρο κάτω από το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο)
    Για να μιλήσει ο μέγιστος πολιτικός έπρεπε να στηθούν μικρόφονα-και ο αντίστοιχος εξοπλισμός.
    Έγινε προσφορά 35.000€ (Ήδη αρκετά τσιμπημένη)και η απάντηση από τους συνεργάτες του ήταν η εξής
    Θα πάρεις την δουλειά με 35.000€ αλλά στην εφορία θα δηλώσεις 135.000€!!!!!!!!!!1
    Ο Νοών Νοείτο
    Άντε να χαθείτε παλιολαμόγια που έχετε κατακρεουργήσει το δημόσιο χρήμα.
    Στις επόμενες εκλογές ούτε την ψήφο των αδέσποτων"
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μη μιλάνε αυτοί που πληρώνουν στο ΚΚΕ τη δόση τους με το μήνα.
    Ξέρετε κανένα πολιτικό κόμμα να μην πουλάει κουπόνια?
    Καλά είναι να αλλάξουν αρκετά πράγματα γενικώς, αλλά αυτή τη στιγμή ισχύουν τα ίδια για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΝΑΝΕ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ Η ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ 1821 ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΕ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΑΓΚΑΛΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. The Bloopers Team είστε Η Λ Ι Θ Ι Ο Ι ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για τον Blooper (12:26)

    Σου θυμίζω αυτό που έγραψες χτες σε προηγούμενο post, για τον εισαγγελέα Σανιδά:

    «.....ο θάνατός του, θα είναι κάτι λυπηρό μεν, αναγκαίο όμως και θετικό για την ανθρωπότητα.....»

    (άρα... «προτροπή», από έναν υποτιθέμενο φιλειρηνιστή. Είσαι ο ίδιος με αυτόν που έγραψε κάτι τέτοιο;)

    Σου θυμίζω επίσης αυτό που έγραψε σήμερα κάποιος για σένα (ανακοινώνοντας και προσεχές outing) και δεν απάντησες:

    «......Ο BLOOPER ειναι Ελληνοφωνος Εβραιος γεννημενος στη Γερμανια μελος της Εβραϊκης Συναγωγης Σατανα στο Μοναχο και ειδικο σαγιανολαμογιο κατα παραγγελια των Γερμανο-Σορο-εβραιων του Ελληνικου παραρτηματος λαμογιων "Αντιφα" και λοιπων αντι-ρατσιστικων και καλα οργανωσεων....»

    Από εδώ και μπρος εγώ θα σου συνιστούσα τουμπεκί ψιλοκομένο. Αρκετά μας τα ζάλισες κ«α»λόπαιδο!.

    Η απάντηση αυτή θα συνοδεύει απο δω και μπρος κάθε ποστάρισμά σου μέχρι να εξαφανιστείς από δω πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εκεί πού έχεσε ο Κολοκοτρώνης ξεφύτρωσε ο Οτσαλάν.Πότε πολέμησε ρε τους Τούρκους ο κατσαπλιάς Οτσαλάν.Διακοπές στη Συρία έκανε.
    Πολύ καλά κανανε και τον παραδόσανε αφού καλα και ντε ήθελε Ελλάδα με κατι μαλάκες τύπου Ναξάκη,Μπαντουβά καλεντερίδη κλπ.που τον βάλανε μέσα και εν συνεχεία τον βγαλανε στην Κένυα.
    Πολύ καλά έκανε ο Σιμήτης.Εφαγε τρείς υπουργούς,τον Διοικητή της Ευπ και τους υπόλοιπους.Ποιός κάνει εξωτερική πολιτική ? Ο Ναξάκης η ο Οτσαλάν.Γιά την κατάληψη σχεδον όλων των πρεσβειών(Ελληνικό έδαφος) στην Ευρώπη από κούρδους με ότι αυτό συνεπαγεται (κωδικες,απόρρητα κλπ) εντός 3 ωρών από την παράδοση (ολοφάνερα οργανωμένο σχέδιο εκβιασμού) γιατί δεν μιλάει κανείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @1.18

    κάνω ένα μικρό διάλειμμα στην "παπαρική εγγραφή", για να σου πω ότι δεν απαντήσαμε, γιατί και αυτόν που το έγραψε, αλλά και εσένα, σας γράφουμε αμφότερους στα παπάρια μας. Δεν γίνεται να απαντάμε σε όλους τους μαλάκες, έχουμε και δουλειές.

    Και συνεχίζουμε να σας γράφουμε στα παπάρια μας, οπότε στο εξής, πάλι δεν απαντάμε σε ζουπερικές μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πανώλη Πάγκαλε τα 30 εκατομμύρια Δολάρια που παρέδωσες τον Οτσαλαν στους τούρκους τα πήρες εσύ η το ΠΑΣΟΚ.??......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Διεφθαρμένη πολιτική-κομματική Ελλάδα, το μεγαλείο σου: H ''μαύρη λίστα'' Χριστοφοράκου, που έχει τρομοκρατήσει το σάπιο πολιτικό σύστημα, περιέχει 12 υπουργούς και 157 βουλευτές ''κομμάτων εξουσίας'' (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τάδε έφη σκατομούτσουνος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Με τον Άκη
    Και το Γιάννο
    Το Λαλιώτη και τα... άλλα παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση