Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 14 Ιουλίου 2009

  Αυξημένα έως και 30% τα ασφάλιστρα αυτοκινήτου...

  Aπό το http://www.asfalisinet.gr/
  .
  Βαθιά το χέρι στην τσέπη πρέπει να βάλουν οι καταναλωτές, που ανανεώνουν τα ασφαλιστήρια συμβόλαια ή πρωτοασφαλίζουν τα αυτοκίνητα τους, καθώς με την εφαρμογή των νέων κατώτατων υποχρεωτικών ορίων αστικής ευθύνης οι εταιρίες έχουν αναπροσαρμόσει τα τιμολόγια τους και ήδη οι αυξήσεις στα ετήσια συμβόλαια φθάνουν το 30% και στα εξαμηνιαία το 10-15%.
  Οι μεγαλύτερες αυξήσεις σημειώνονται στις εταιρίες που είχαν χαμηλά ή μειωμένα ασφάλιστρα και τώρα κάτω από την εφαρμογή των νέων ορίων υποχρεωτικής ασφάλισης αστικής ευθύνης, αλλά και των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν στα αποθεματικά τους ,αναγκάζονται να αυξήσουν σημαντικά.
  Πιο μετριασμένες είναι οι αυξήσεις που γίνονται στις...
  εταιρίες που θεωρούνται και οι μεγάλοι παίκτες της αγοράς που και με το παλαιό καθεστώς υποχρεωτικής ασφαλιστικής κάλυψης είχαν σχετικά υψηλότερη τιμολόγηση, δηλαδή το πραγματικό ασφάλιστρο όπως υποστηρίζουν στελέχη τους.
  Τη ίδια στιγμή οι καταναλωτές συνεχίζουν να είναι «εγκλωβισμένοι» καθώς πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον δύο με τρείς μήνες ακόμη ώστε να γνωρίζουν την πραγματική θέση των ασφαλιστικών εταιριών από πλευράς φερεγγυότητας, μετά την προσφυγή αρκετών (γύρω στις 15) στην εφαρμογή ρύθμισης για τμηματική καταβολή των ανοιγμάτων που παρουσιάζουν στα αποθεματικά τους για το 2008
  Κι αυτό γιατί όσες από αυτές δεν ανταποκριθούν ενδέχεται να αντιμετωπίσουν στην καλύτερη των περιπτώσεων τσουχτερά πρόστιμα, ενώ είναι ανοικτό και το ενδεχόμενο να υπάρξουν και ομαδικά λουκέτα.
  Στο μεταξύ μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ των εταιριών και της Επιτροπής Εποπτείας της Ιδιωτικής Ασφάλισης . Συγκεκριμένα οι μεγάλοι πολυεθνικοί παίχτες κατηγορούν την αρχή ότι δεν διαχώρισε τις εταιρίες που έχουν προσφύγει σε ρυθμίσεις των ανοιγμάτων στα αποθεματικά τους, από αυτές που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις φερεγγυότητας. Από την άλλη πλευρά οι εταιρίες που είχαν οικονομικά ανοίγματα δείχνουν ικανοποιημένες γιατί δεν διαχωρίστηκαν από τις υπόλοιπες, κάτι που θα είχε άμεσες επιπτώσεις στα οικονομικά τους από απώλειες στα χαρτοφυλάκιά τους ,καθώς αρκετοί ασφαλισμένοι τους θα διάλεγαν πιο σίγουρες εταιρίες.
  Τώρα μένει ,επισημαίνουν παράγοντες της αγοράς, να αποδειχθεί σύντομα αν οι χειρισμοί της Εποπτικής Αρχής αλλά οι πολιτικές παρεμβάσεις που υπήρξαν ήταν υπέρ της αγοράς ή σε βάρος των ασφαλισμένων και του υγιούς ανταγωνισμού.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  7 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 14 Ιουλ 2009, 11:43:00 μ.μ.

  ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΟΙ ΣΚΑΤΟΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΚΑΤΟΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ

  Ανώνυμος είπε... 14 Ιουλ 2009, 11:58:00 μ.μ.

  http://www.youtube.com/watch?v=YVn0cHEN2C8

  Ανώνυμος είπε... 15 Ιουλ 2009, 7:06:00 π.μ.

  ΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ 50% ;

  ΜΗΠΩΣ Η ΚΛΕΨΙΑ ;

  Ανώνυμος είπε... 15 Ιουλ 2009, 9:06:00 π.μ.

  ΔΕΞΙΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΝΑΡΤΑΤΕ.
  ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 4,4 ΙΝΤΖΕΣ, ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΙΔΕΣ.

  Ανώνυμος είπε... 15 Ιουλ 2009, 10:30:00 π.μ.

  ΔΗΛΑΔΗ τώρα εξήγησέ μας Καψαμπέλη.

  "...Η δουλειά που γίνεται είναι μοιρασμένη και εμπλέκονται πολλοί τομείς, επικοινωνίας κυρίως, το γραφείο του προέδρου υπό την Τίνα Μπιρμπίλη, ο Γιώργος Πετρουλάκης, που παρέχει τις γνώσεις και την τεχνική επιμέλεια, αλλά και άλλοι τομείς και πολλά άλλα στελέχη.
  Όλοι εργάζονται σ' έναν οργανωτικό σκελετό κάθετα και οριζόντια, ώστε η ενημέρωση να παρέχεται σε χρόνο dt..."
  ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

  ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ .....η
  Μπιρμπίλη η Τίνα και ο Πετρουλάκης, κρίνουν
  πόσα και πότε θα πάρεις εσύ και οι άλλοι, αναλόγως την δουλειά-προπαγάνδα !

  Και δεν μας λες ρε αδελφέ.
  Αυτή η Μπιρμπίλη ..καλό μουνί ?
  Ή είναι απο αυτές τις γνωστές Παλιοπατσαβούρες του πασοκ ?
  Και αυτός ο Πετρουλάκης ...κανονικός ¨η Λούγκρα του κερατά ?

  ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.
  ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΩΤΟΒΡΙΣΟΥΜΕ.
  ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ. ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΝΤΕΜΕΚ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
  ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ 30.000 ΕΥΡΩ. ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ?
  Ή
  ΑΥΤΑ: ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΠΑΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
  ΚΑΙ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΛΑΔΟΞΙΝΟ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ ?

  ΟΥ....ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΛΕΡΕΣ ΠΑΣΟΚ..
  ΚΩΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ.

  Ανώνυμος είπε... 15 Ιουλ 2009, 10:43:00 π.μ.

  περνάει στο ντούκου η ανακριση για τα ομόλογα. Ολα δείχνουν ότι θα την πληρώσουν ο Παπαμαρκακης και ο Αγάπιος. Κάποιοι άλλοι θα τη γλυτώσουν αλλα ακόμα και αυτή η τροπή δείχνει ότι ο εγκέφαλος και η εκτέλση του σχεδιου ειχε βαθυ μπλε νεοδημοκρατικο χρωμα

  Ανώνυμος είπε... 15 Ιουλ 2009, 1:08:00 μ.μ.

  ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
  ΑΝ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΣΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΧΕΣΤΡΑ ΣΟΥ.
  ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

  ΕΜΕΙΣ.
  ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

  Item Reviewed: Αυξημένα έως και 30% τα ασφάλιστρα αυτοκινήτου... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr