GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο! Συνομιλίες μελών της σπείρας με πολιτικά πρόσωπα...

...έχουν "καταγραφεί". Αληθεύει ή όχι; . Από τον Χρήστο Πλαταιό . Πληροφορίες που είναι δύσκολο επί του παρόντος να επιβεβαιωθού...

...έχουν "καταγραφεί". Αληθεύει ή όχι;
.
Από τον Χρήστο Πλαταιό
.
Πληροφορίες που είναι δύσκολο επί του παρόντος να επιβεβαιωθούν αναφέρουν ότι στο υλικό και τις τηλεφωνικές συνομιλίες που έχουν στα χέρια τους οι αρχές για τη "σπείρα των 16" που συνελήφθη, υπάρχουν ορισμένες "βόμβες". Δηλαδή, καταγεγραμμένες συνομιλίες ορισμένων ατόμων, από αυτά που συνελήφθησαν, με πολιτικά πρόσωπα!!!
Λέγεται μάλιστα ότι οι συνομιλίες αυτές περιλαμβάνονται στα αποσπάσματα του υλικού που κρατήθηκε "μυστικό", με το επιχείρημα ότι αφορά "προσωπικά δεδομένα".
ΑΝ αληθεύει κάτι τέτοιο θα είναι συνταρακτικό. Ο κ. Χρ. Μαρκογιαννάκης γνωρίζει σίγουρα αν κάτι τέτοιο τέτοιο ευσταθεί ή όχι.

19 σχόλια

  1. Απωλεσθη Σαγιαν, ονοματι "Ζαν".
    Ο ευρων αμοιφθησεται αν τηλεφωνησει στο Μπιρομπιτζαν.

    Χασαμε και τα εβραιο-πουστρονια του Μπλουπερισκους.
    Σε κανα χωραφι θα το κανουν παλι. Θαρθουν αυριο με λασπωμενα τα γοβακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ!!

    Αρχισε η εξαγορά των μΠλόγκερ...
    το καρφωμα μεταξυ τους στην πρωτη γραμμη


    δΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟς ΠΛΕΟΝ....ΑΦΟΥ ΘΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥς!!

    θα αποκαλυπτει ο ...διαχειριστης του μπλογκ...ποιος ειναι πισω απο την ανωνυμια και την καταγγελια με ανωνυμο σχολιο πιο κατω ειτε με "απευθειας αναφορά" στα αφεντικά....

    Αντε καλες Ρουφιανιες και εισπραξεις!!

    μΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ....ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύττα να δεις, που κάτι μου λέει ότι τα "πρόσωπα" αυτά θα είναι ΝΔ! Θα το έγραφε το blog αυτό, αν ήσαν του ΠΑΣΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΛΠ ΠΡΟΣΩΠΑ 'Η ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ 'Η ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΤΥΠΩΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΥΔΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΒΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΛΟΓΟΥΣ. ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΛΗΤΗ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΑΣΟΚΕ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
    Ο ΕΚΒΙΣΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ.

    ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ
    ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ
    ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ
    ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ.
    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραίο επάγγελμα ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ του ΠΑΣΟΚ
    -pree ..ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ.
    Να μπεί άμεσσα στα Βαρέα και Ανθυγειινά..
    ΤΟΥΣ ΔΕ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ.

    Να κάνει και επεςρώτηση στην Βουλή ο Καχριμάκης.
    Να ασφαλίζονται δωρεάν οι Αλήτες φίλοι του.

    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΡΕΠΕΣΤΕ.
    ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ ΠΑΣΟΚΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΒΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ, ΥΠΑΡΚΤΟ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ή ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.
    Τώρα που άρχισαν να βγαίνουν οι βρωμιές του Γιωργάκη και των «συντρόφων» του τα πράσινα blogs προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα.
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ BLOGGERS:
    1. Ο Τσουκάτος έχει παραδεχθεί ότι μετέφερε παράνομα λεφτά της Ζίμενς στο πασόκ. Οι ταμίες στην αρχή λέγανε ότι δεν ξέρουν τίποτε, μετά είπανε ότι μπορεί αλλά δεν θυμόμαστε. Το πασόκ παρουσίασε κάτι χειρόγραφα μπακαλο-τέφτερα που ήταν τα αρχεία του, λέει. Μας πείσατε, κύριοι, ωραία έρευνα κάνατε. Εάν ο Γιωργάκης επιμείνει ότι το πασόκ δεν έπαιρνε παράνομα λεφτά, αυτό αυτόματα σημαίνει ότι ο Τσουκάτος θα πάει μέσα. Εάν θέλει να σωθεί θα πρέπει να μιλήσει.
    2. Ο Πάγκαλος παραδέχθηκε ότι και ο ίδιος έπαιρνε μεγάλα ποσά από επιχειρηματίες και τα μετέφερε στο πασόκ, λέει όμως ότι δεν τα θεωρεί παράνομα, παρόλο που ξέρει ότι είναι. Κανένας εισαγγελέας δεν τόλμησε να επιληφθεί, προφανώς ξέρει ότι θα τον ρημάξουν στη συκοφαντία τα ιδιωτικά Γιωργοκάναλα, σαν το Σανιδά.
    3. Ο Τρεπεκλής, ο παιδικός φίλος του Γοωργάκη, έχει παραδεχθεί στον ανακριτή ότι πήρε μίζα 6,7 εκατομμύρια ευρώ για το άχρηστο C4I που μας κόστισε 255 εκατομμύρια ευρώ. Τα κανάλια και οι εφημερίδες έχουν αποσιωπήσει ΕΝΤΕΛΩΣ το θέμα, σαν να μην υπάρχει.
    4. Ο σοβαροφανής λιμοκοντόρος Παπακωνσταντίνου, που ήταν στο Δ.Σ. του ΟΤΕ και θα μπορούσε να αναδιαπραγματευθεί τη σύμβαση 8002 για τα ψηφιακά του 67 εκατομμυρίων ευρώ δεν απαντάει κάν στις ερωτήσεις που του γίνονται για το θέμα. Μέχρι πρόσφατα έκρυβε ακόμη και τη θητεία του στον ΟΤΕ, αναρωτιέμαι γιατί.
    5. Την περασμένη εβδομάδα ασκήθηκε ποινική δίωξη στον έτερο Γιώργο Παπακωνσταντίνου, πρώην Γενικό Διευθυντή του Πασόκ, για τα εκατομμύρια που χάθηκαν από το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας (διόδια), λόγω πλαστογραφιών και απάτης σε βάρος του δημοσίου. Τα κανάλια και τα πράσινα blogs έθαψαν το θέμα, εντελώς.
    6. Η πλειοψηφία των προφυλακισμένων για τη σκανδαλάρα Ζίμενς ήταν μέλη του πασόκ, που μάλιστα έβαλε συνήγορους υπεράσπισης τους γνωστούς Τσοβόλα (πρώην υπουργό πασόκ) και Ματζουράνη (πρώην Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου πασόκ). Ο Γιωργάκης όμως λέει ότι το σκάνδαλο είναι Νεοδημοκρατικό, δηλαδή ο Τσοβόλας και ο Ματζουράνης είναι κρυφο-νεοδημοκράτες;
    7. Ο Γιωργάκης προσπάθησε απεγνωσμένα να στείλει το σκάνδαλο Ζίμενς στη Βουλή για να θαφτεί στα γρήγορα, πριν προλάβουν να αποκαλυφθούν οι προσωπικές μαρτυρίες και οι κινήσεις των λογαριασμών. Αυτό και αν είναι ένδειξη ενοχής, αυτό και αν είναι απόδειξη θράσους.
    8. Όταν συνελήφθη η οικογένεια του καραβέλα, οι πασόκοι φοβήθηκαν μήπως αυτός αναγκαστεί να γυρίσει, γι’ αυτό έβαλαν τα κανάλια να λένε τις ψευτο-συναισθηματικές ανοησίες που έλεγαν (για τα κοριτσάκια με τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ). Πάλι η Ν.Δ. έφταιγε, γενικώς.
    9. Χριστοφοράκος, τι να πεί κανείς; Ο τύπος αιφνιδίασε το Ζαγοριανό και την έκανε για να δικαστεί στη Γερμανία, που είναι χαμηλές οι ποινές. Η δικαιοσύνη έστειλε δύο εντάλματα σύλληψης και Έλληνες ιδιωτικούς ντετέκτιβ που τον βρήκαν και έτσι συνελήφθη. προσπαθούμε να τον φέρουμε να δικαστεί στην Ελλάδα και το πασόκ προτείνει να του χαμηλώσουμε την ποινή για να «μιλήσει». Και πώς εμείς ξέρουμε ότι θα πεί αλήθειες, αν θα κρύψει αλήθειες, ή θα πεί ψέματα; Θα βασιζόμαστε στη μαρτυρία ενός ανθρώπου, που ξέρει πολύ καλά ότι εάν δεν πεί αυτά που πρέπει υπάρχει και «η Σέχτα»; Και νομίζω ότι οι περισσότεροι υποπτευόμαστε ποιοι είναι πίσω από τη Σέχτα (βλέπε 17 Νοέμβρη).
    10. ΟΜΩΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ. Είναι ντροπή να παίρνει τον ίδιο δρόμο που έχουν πάρει τα ιδιωτικά κανάλια και οι εφημερίδες. Δηλαδή, να χρηματοδοτείται για να λέει μισόλογα, να κρύβει αλήθειες, να συκοφαντεί και να μπερδεύει επίτηδες τα σημαντικά με τα επουσιώδη.. Οι πιο ύποπτοι μηχανισμοί παραπληροφόρησης είναι τα blogs που δεν δημοσιοποιούν σχόλια (πχ. troktiko) και αυτά που τα δημοσιοποιούν πολλές ώρες μετά (πχ, press-gr). Το άτιμο το χρήμα, βλέπεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΧΑΜΕΡΕ ΠΑΣΟΚΕ
    ΑΛΗΤΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
    ΡΟΥΦΙΑΝΟΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    Τετάρτη, 8 Ιούλιος 2009
    Ο διάλογος του Βλαστού που έθαψαν τα ΜΜΕ λόγω Καλογρίτσα

    Αυτός ο διάλογος των μελών της εγκληματικής συμμορίας γιατί θάφτηκε από τα ΜΜΕ; Λέει για ένα ένα Καλογρι(Καλογρίτσα πρέπει να εννοεί τον συνέταιρο του Τρομπούκη)που ζητάει πολλά για να ξεπλύνει τσα χρήματα.
    Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνουμε οπότε καλό θα ήταν να υπάρξει διευκρίνηση.Αν είναι αληθινό το γεγονός γιατί δεν συνέλαβαν αυτό τον"Καλογρι "που λέει ο Βλαστός;

    ΠΑΝΑΟΣ: Ολα καλά γίγαντα, όλα καλά, θα τα φτιάξουμε όλα, περιμένω τώρα να μπει το καλοκαιράκι να δούμε τι θα κάνουμε, κατάλαβες τι λέω, το ΄πιασες;

    ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Εγώ τις κάνω τις ενέργειές μου από τώρα Πανάγο, σιγά μην περιμένω το καλοκαιράκι.

    ΠΑΝΑΓΟΣ: Ε γι΄ αυτό σου λέω καλύτερα να είμαστε έτοιμοι, εντάξει; Να σου πω κάτι;

    ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Δεν περιμένω εγώ το καλοκαιράκι.

    ΒΛΑΣΤΟΣ: Να σου πω κάτι; Και ο Καλογρι δεν μπορεί να ...

    μας κάνει δουλειά... Κατάλαβες τι γίνεται;

    ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Οχι είναι ακριβός, είναι ακριβός.

    ΒΛΑΣΤΟΣ: Σώπα ρε; ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Ναι, ναι. ΠΑΝΑΓΟΣ: Πόσα σου είπε; ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Μέση μέση λέει. ΠΑΝΑΓΟΣ: Μέση; Πες του να μην τονε γα..., βρε μαλάκα, πες του δεν είναι πρόβλημα αυτά, μαλάκα, βρε μαλάκα, είμαστε μαλάκες εμείς. Μαλακίες, μαλακίες σου λέει, πολύ μεγάλες μελακίες σου λέει. Εμείς αυτό που σου ΄παμε κοίτα και αυτό που του ΄παμε κοίτα για πολύ μαγκιά ήτανε. Κατάλαβες τι γίνεται; Δεν χρειάζεται.

    ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Να πάει να γαμ..., είσαι παλαβός;

    ΒΛΑΣΤΟΣ: Θα το φτιάξουμε μόνοι μας ρε, θα σου πω μην αγχώνεσαι. ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Αφού την έχω κάνει τη σειρά για εκεί που σου είπα έξω.

    ΒΛΑΣΤΟΣ: Αυτό σου λέω, αυτό σου λέω, από εκεί κάνεις μια μαγκιά έτσι και τελείωσε. Θα πας εκεί πέρα το θέμα και τελείωσε, κατάλαβες γίγαντα;

    ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Λες, αδερφέ, εγώ από αυτό περιμένω τώρα, είσαι παλαβός;

    ΒΛΑΣΤΟΣ: Ναι, αυτό σου εξηγώ, ακούς, κάνε λίγο υπομονή στον κλήρο, με ΄χει γαμ... στον τόκο, ακούς, μέχρι και τον φίλο σου τον αρχιτοκοφλύφο τον τοκίζεις.

    ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Εγώ κούκος Πανάγο.

    Αναρτήθηκε από troktiko στις 9:39 πμ

    ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΑΣΟΚ
    ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΓΙΩΡΓΟ
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ.
    ΑΛΗΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όταν ξεχειλίζει η εμπάθεια ο άνθρωπος γίνεται γραφικός και γελοίος.
    Δεν μπορεί να δεί ούτε τα αυτονόητα.
    ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ Ε.Ε.:
    ΡΕ ΒΑΡΕΜΕΝΕ ΠΑΣΟΚΕ, ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΣΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ.
    ΚΑΛΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΟΤΙ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ, ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.
    Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΟΛΑΡΙΑ ΡΕ ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΡΩ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΑΥΤΟ;
    ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΕ ΔΟΛΑΡΙΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΕΙ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΟΤΙΜΙΑ 1,40 ΕΝΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΙΣΟΤΙΜΑ 1,65.
    …………………………………….
    ΚΟΙΤΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ 20% ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ Μ.Ο. ΤΗΣ Ε.Ε., ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ;
    ΝΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΩ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΛΕΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ 20% ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ Μ.Ο. ΤΗΣ Ε.Ε., ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ;
    ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΛΗ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ 20% ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ Μ.Ο. ΤΗΣ Ε.Ε., ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ;
    ΒΡΕ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ, ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΙΒΕΛΑ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ 20% ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ Μ.Ο. ΤΗΣ Ε.Ε., ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΜΠΟΥΜΠΗ;
    ΠΑΕΙ, ΤΟΧΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ!
    …………………………………….
    ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΣΤΟ ΠΙΚΠΑ;
    ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΕΣΥ;
    ΟΧΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.
    ΩΡΑΙΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΓΕΝΙΕΣ.
    ΑΣΧΕΤΟΙ, έ ΑΣΧΕΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΟΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΣ Ο ΤΡΟΜΠΟΥΚΑΣ

    ΑΛΑ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ...

    ΚΑΙ Η ΚΛΕΨΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

    Στα χαμηλότερα επίπεδα πέντε εβδομάδων υποχώρησε το αργό πετρέλαιο, εν μέσω εικασιών ότι τα αμερικανικά αποθέματα θα αυξηθούν, καθώς η ύφεση μειώνει τη ζήτηση στη μεγαλύτερη χώρα κατανάλωσης ενέργειας στον κόσμο. Το αργό πετρέλαιο για παράδοση Αυγούστου φθάνοντας στα 64,93 δολ. το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης (Nymex), τα χαμηλότερα ημερήσια επίπεδα από τις 29 Μαΐου.

    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΛΗΣΤΑΡΧΩΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ.

    60 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ !!!

    ΠΕΡΙΣΥ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΕΙΧΕ ΦΘΑΣΕΙ ΤΑ 149 ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΣΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΗΤΑΝ 1.3 ΜΕΣΟ ΟΡΟ.

    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 65 ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΠΑΛΙ ΣΤΟ 1,30.

    ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΑΝΑ ΛΙΤΡΟ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ 2004 ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΕΙΧΕ 59 ΔΟΛΑΡΙΑ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΔΟΣΕ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΕΙΧΕ 53 ΛΕΠΤΑ.


    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ "ΤΡΕΧΕΙ" ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    60 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ 5 ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗ !!

    ΚΛΕΦΤΕΣ, ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΜΠΟΚΛΗΣ
    ΑΣΧΕΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΝΔ
    ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΝΑ ΤΗΝ ΚΙΝΕΙ
    ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΑΠΓΙΑΝΝΗΣ
    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ
    ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ.

    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ
    ΜΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΝΗΠΙΟΥ.

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΚΛΟΥΖΩ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΩΡΑΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΚΑΤΑ.
    Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ.
    ΜΟΝΟ ΑΠΟΠΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ
    Πριν από 10 χρόνια τελείωσε το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε η Ελλάδα από καταβολής της ύπαρξής της.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε το πασοκο-καθεστώς καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Ο Παπαντωνίου έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη από το Σημίτη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Σταύρου Θωμαδάκη ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και στα περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 ο κοντο-ελιάς έλεγε στους κατεστραμένους άς πρόσεχαν και κλείνει την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισε επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές.
    Και ο χαζός λαός βέβαια έμεινε με το μουτζούρη.
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Πόση πράσινη υποκρισία, πόσο πράσινο ψέμμα, πόσο πράσινο δούλεμα.
    Δώστε στους κλέφτες να καταλάβουν ότι δεν είμαστε όλοι οι Έλληνες πρόβατα, σαν τους πληρωμένους πράσινους αφισσοκολλητές του διαδικτύου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βρε τι μαθαίνει κανείς τη σήμερον ημέρα!
    Πρώτος κολλητός του Χριστοφοράκου ο Τσίμας.
    Ποιος Τσίμας;
    Ο Παύλος Τσίμας βέβαια, εκείνη η ποντικομαμή με το γύφτικο μουστάκι που με παρτενέρ τον παμπόνηρο Οικονομέα κάνουν μόνιμη προπαγάνδα στο Mega υπέρ του Γιωργάκη από καταβολής κόσμου.
    Είδες μεταγραφές ο Μπόμπολας;
    Τα καλύτερα παλληκαράκια έχει μαζέψει στο μαγαζί.
    Τους δίνει από 400.000 στον καθένα και του κάνουν τη δουλειά.
    Σιγά το δύσκολο όταν έχεις το κατάλληλο ταλέντο (γλύψ, φτού).
    Και, όπως όλοι καταλαβαίνουμε, Ο ΤΣΙΜΑΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ.
    Και, όπως όλοι καταλαβαίνουμε, ΔΕΝ ΤΑΜΑΘΕ ΤΩΡΑ.
    Και, όπως καταλαβαίνουμε, ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ένα χρόνο τώρα που παίζει η σκανδαλάρα Ζίμενς.
    ΤΙ ΣΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΦΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ;
    Μήπως ΔΕΝ είναι δημοσιογράφος;
    Μήπως είναι άλλος ο ρόλος του σε αυτή τη ΣΑΠΙΛΑ που λέγεται "ενημέρωση" στην Ελλάδα;
    Απλές ερωτήσεις, απλών ανθρώπων, που μπορεί να μην ξέρουν το ΒΑΘΟΣ της διαπλοκής αλλά έχουν συνειδητοποιήσει το ΕΥΡΟΣ.
    Ευτυχώς που υπάρχουν τα blogs και ξεστραβωνόμαστε από το σκοτάδι που μας έχουν βουτήξει οι νταβατζήδες!
    Πεθαίνω για Γιωργάκη, σβήνω για Τζέφρυ, τρελλαίνομαι να τον ακούω και να φτιάχνομαι.
    Ευχαριστημένος τώρα κύριε Παύλο μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μας κυβερνάει η Μαφία.
    Έγινε κατανοητό, ή πρέπει να μάθετε κι άλλα για να σιγουρευτείτε?
    Ε, όσοι δεν είναι σίγουροι, ας κάνουν υπομονή.
    Και επίσης ας κατανοήσουν γιατί η αναποτελεσματική ΕΛΑΣ δεν ήταν ακούσια κατάσταση, αλλά επιλογή.
    Επίσης, ας αναρωτηθούν γιατί χρειάστηκαν οι περαιώσεις στην εφορία, η τακτοποίηση των ημιυπαίθριων και άλλα συναφή. Ποιους παράνομους τακτοποιούν και γιατί? Κι αυτοί είναι τα μικρά ψάρια. Αν τολμήσει κανείς να ψάξει σε βάθος τα δημόσια έργα θα κινδυνέψει από εγκεφαλικό.
    Γιατί δεν τολμούν να χωρίσουν το Υπουργείο Περιβάλλοντος από το Δημοσίων Έργων?
    Γιατί κρατούν την κυβέρνηση ακόμα και όταν όλοι φτύνουν?
    Γιατί διακυνδινεύουν να φτάσουν τη ΝΔ σε εκλογικό ποσοστό διάλυσης?
    "Μα είναι πολλά τα λεφτά Άρη" κατά την ελληνική ταινία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μαρκογιαννάκης!

    χαχαχαχαχα

    Αυτός πρέπει να ανέβει σε σκαμνάκι για να μου ξεκουμπώσει το φερμουάρ!
    Ανάστημα πολιτικού ανδρός, οχι αστεία.

    Μαρκογιαννάκης!

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τελικά μήπως ο Καραμανλής είναι όμηρος του υπόκοσμου που ταΐζει η ΝΔ?
    Γιατί πρέπει να εξαφανιστεί στις
    ΗΠΑ άμα χάσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΩΠΩΠΩ
    ΠΩΠΩΠΩ
    ΤΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΘΑ'ΝΑΙ ΑΥΤΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
    ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΥΤΟΙ
    ΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ
    ΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΜΙΟΣ
    ΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ
    ΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ !!!!!!!!!
    ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΥΤΟΙ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση