GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Οτσαλάν για το Κουρδικό...

Από το http://politikosafari.blogspot.com/ . Ο ΟΤΣΑΛΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ "ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ" ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ!!! ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ ...

Από το http://politikosafari.blogspot.com/
.
Ο ΟΤΣΑΛΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ "ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ"
ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!
ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ
Ο φυλακισμένος ηγέτης του Ρ.Κ.Κ. Αμπντουλάχ Οτσαλάν, όπως ανακοινώθηκε απο τους δικηγόρους του, προτίθεται να δημοσιοποιήσει στις 15 Αυγούστου σχέδιο επίλυσης του Κουρδικού.
Από τον "οδικό χάρτη" όπως συνηθίζεται να ονομάζεται , ξεχωρίζει η πρόταση του Κούρδου ηγέτη για τη δημιουργία Στρατηγικής Συμμαχίας Τουρκίας-Κούρδων στο πλαίσιο του "MISAK-I.MILLI"
Ο όρος αυτός μεταφράζεται στα ελληνικά ως "Εθνικός Ορκος" και αναφέρεται στο ψήφισμα του Οθωμανικού Κοινοβουλίου το 1920, με το οποίο...
περιγράφονταν τα Τουρκικά σύνορα μετά τον Α΄Παγκόσμιο Πόλεμο.
Δηλ.η έκτασή του αντιστοιχεί στα όρια της σημερινής Τουρκικής επικράτειας και περιλαμβάνει τις επαρχίες Μοσούλης και Κιρκούκ, που ανήκουν σήμερα στο Ιράκ.
Αναφέρει μάλιστα ο Οτσαλάν οτι ο τουρκικός απελευθερωτικός πόλεμος του 1920-1922, ήταν κοινή προσπάθεια Τούρκων και Κούρδων.
Κύρια στοιχεία της πρότασης:
1. Συνταγματική προστασία της κουρδικής ταυτότητας και ενσωμάτωση των στοιχείων της στην Τουρκική νομοθεσία.
2. Διδασκαλία της κουρδικής γλώσσας ... μόνον στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
3. Ελευθερία έκφρασης και πολιτική δράση των Κούρδων.
Οτι δηλαδή ζητά ως αυτονόητο μία μειονότητα στις σύγχρονες κοινωνίες, αφήνοντας στο περιθώριο τη δράση του ΡΚΚ για ανεξάρτητο Κουρδικό Κράτος!!!
ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ
Παμπόνηροι και διπλωμάτες οι Τούρκοι, ενώ ικανοποιήθηκαν πλήρως απο τις προτάσεις Οτσαλάν, δήλωσαν οτι έχουν δικό τους σχέδιο, περίπου ταυτόσημο, το οποίο θα παρουσιάσουν πριν απο τις 15 Αυγούστου.
Τούτο δε, γιατί την πρωτοβουλία των κινήσεων θέλουν να την έχουν οι ίδιοι και οχι ο Οτσαλάν, δηλώνοντας μάλιστα οτι:
"Η λύση θα προέλθει απο την ΄Αγκυρα και όχι από το Ιμραλί".
Είναι σαφές οτι ο Οτσαλάν "Οθωμανοποιήθηκε"και ο Ερντογάν διευκολύνεται ακόμα περισσότερο στην επίτευξη των στόχων του στην ευρύτερη περιοχή της Μ. Ανατολής.
Ποιoς το περίμενε...

13 σχόλια

  1. Αν πραγματικά ο χριστιανισμός είχε τις ρίζες του στον Ελληνισμό τότε θα μας δίδασκαν στο σχολείο οι χριστιανοί καθηγητές την κοσμογονία του Ησιόδου και όχι την κοσμογονία των εβραίων. Θα είχαμε για προφήτες την Πυθία και του Έλληνες μάντεις, ο ραβίνος Τζεσουά θα αναφέρετο στους Νόμους του Σόλωνος/Λυκούργου και όχι στον νόμο του Μωϋσή. Θα έλεγε «δεν ήρθα να καταργήσω τους νόμους του Λυκούργου αλλά να τους συμπληρώσω», ενώ είπε «δεν ήρθα να καταργήσω τον νόμο του Μωϋσή αλλά να τον συμπληρώσω». Οι επίσημοι σοφοί μας θα ήταν ο Ηράκλειτος, ο Θαλής και όχι ο Σαούλ-Παύλος. Και ο Τζεσουά θα ήτο υιός του Διός και όχι του Ιεχωβά.

    Αρα οι χριστιανοί προπαγανδιστές είναι φθηνοί δημαγωγοί και ψεύτες. Με τόσα οφθαλμοφανή ιουδαϊκά στοιχεία κάνουν του κόσμου τις αλχημείες για να αποδείξουν ότι η ιουδαϊκή αίρεση των Ναζωραίων έχει ρίζα Ελληνική. Αυτό ονομάζεται εξαπάτηση του Ελληνικού λαού. Προδίδουν τον Ελληνισμό, και γίνονται 5η φάλαγγα του σιωνισμού στην Ελλάδα και από πάνω έχουν το θράσος να λένε ότι εμείς είμαστε πράκτορες του σιωνισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΕΛΕΟΣ......
    ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ???
    ΚΑΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΤΟ ΑΓΚΟΥΡΙ ΑΠΟ 4,4 ΙΝΤΖΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
    ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ Η ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΑΣ ΚΩΛΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ.
    ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
    ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...Α ρε Παγκαλε φωτια που μας αναψες με τον Οτσαλαν...
    10:07:00 Αν και άσχετο με την αναρτηση, συμφωνω και επαυξανω..Ηρθανε οι κουρελιαρηδες και σβησανε το φως..Δες τι εχουνε κτισει γυρω απο την Ακροπολη..Οι βρωμιαρηδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φυσικά δεν είναι ο Οτσαλάν που "ξέραμε". Όπως ότι οι Τούρκοι δεν είναι Κούρδοι και ούτε οι Κούρδοι Τούρκοι. Όπως και αυτό εξηγεί περισσότερα:
    http://secretjews.wordpress.com/2007/03/17/mustafa-kemal-really-gay/

    Η έκταση περιλαμβάνει με λίγα λόγια τα πετρέλαια. Πιο όμως ενδιαφέρον θα βρείτε αυτό:
    http://www.leozagami.com/index.php?option=com_fireboard&Itemid=57&func=view&id=3196&catid=15#3196

    Βαθύτερα το σχέδιο είναι όντως Σιωνιστικό αλλά όχι κατά ανάγκη Εβραικό: http://www.nkusa.org/

    Καπετάν Μακρής. 28 Ιουλ 2009 10:07:00 μμ μην συγκρίνεις "πορτοκάλια με κεράσια". Φρούτα και τα δύο αλλά διαφορετικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Χριστιανισμός δεν εχει καμμια σχεση με το Ελληνικο Πνεύμα. Παραδειγμα:
    Οταν ο Οδυσσεας πηγε στον Αδη και ειδε τον Αχιλλέα , που εκανε τον βασιλια των νεκρών, τον καλοτυχισε αλλα ο Αχιλλέας ειπε"Καλλιτερα να ήμουνα στη Γη ο τελευταίος δούλος του πιό φτωχού αφεντη παρα στον Κατω κοσμο βασιλιάς"

    Αντιστοιχα Ο Παύλος λέει"Ουκ εχομεν ωδε την μένουσαν πόλιν αλλα την μέλλουσαν επιζητούμεν". Περιφρονει ετσι τηνπαρούσα ζωή, που ειναι η μονη που εχουμε, για ναπιασουμεκαλο οικοπεδο στον αλλο κοσμο.

    Και που ακούστηκε ο ερωτας, το ευγενεστερο και γλυκυτερο συναισθημα του ανθρωπου να ειναι αμαρτία επειδή το ειπε ο Γιαχβέ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι δουλειά έχει ρε μαλακα, ο Οτσαλαν με το χριστιανισμό;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η πρόταση του Οτσαλάν, πρέπει να τύχει ιδαίτερης προσοχής από τις συναρμόδιες Ελληνικές αρχές(ΥΠΕΞ-ΕΥΠ κλπ), διότι στον υπόψη "Εθνικό όρκο" αναφέρεται επίσης, ότι"τα σύνορα μας, δηλ. της Τουρκίας, στη ΘΡΑΚΗ είναι ο ποταμός ΚΑRΑ- SOY δηλ. ο ΝΕΣΤΟΣ.Εκτιμάται ότι ο Οτσαλάν, από την πολύ "περιποίηση" στη φυλακή,χρησιμοποιείται"εκών-άκων" για την υλοποίηση των γεωπολιτικών επιδιώξεων της Τουρκίας, η οποία κρίνει ότι η παρούσα Διεθνής συγκυρία την ευνοεί, για να προβάλει με αξιώσεις τις νεο-οθωμανικές διεκδικίσεις της, στον ευρύτερο γεωγραφικό της περίγυρο.Μέσα σε αυτές,διαφαίνεται η επιθυμία της,να επιστρέψει στην πλούσια σε πετρέλαιο περιοχή της ΜΟΣΟΥΛΗΣ και του ΚΙΡΚΟΥΚ. Αν λήφθει υπόψη και η παρουσία Νταβούτογλου στο τιμόνι του Τουρκικού ΥΠΕΞ,το πράγμα γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο.ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΑΙ!Αν οι επικεφαλείς σκέφτονται τα εσωκοματικά τους,οι τεχνοκράτες έχουν υποχρέωση να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.Κύριοι δημοσιογράφοι του PRESS GR (και όχι μόνο),παρακολουθήστε το θέμα ,γιατί έχει ενδιαφέρον πώς θα εξελιχθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Οτσαλάν δεν"Οθωμανοποιήθηκε τώρα, ο Οτσαλάν ήταν και είναι πράκτορας της Τουρκίας με σκοπό όταν περιφερόταν από εδώ και από εκεί να βγάλει στον αφρό κάποιους ανεγκέφαλους που θα τους χρησιμοποιεί για διάφορους σκοπούς, ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΕΊΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ!!!
    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΑΡΕΔΟΣΑΝ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ! Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με αυτά τα καινούργια δεδομένα.
    Δημιουργούνται ΔΥΟ ερωτήματα.
    1ο) ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ. EINAI ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΤΟΥΣ.
    και αν οχι...
    2ο) στο Πασόκ την ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ.
    Πως τους την δίνουν ?
    Με το Μέτρο ? Με το κιλό ?
    Με τον αριθμό των ΥΠΟΘΕΤΩΝ ?
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σημιτη προδοτη σπυριαρη καταδοτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΟΤΣΑΛΑΝ ΟΤΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ , ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ...ΕΚΛΑΙΓΕ ΣΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ''ΕΔΩΣΕ'' ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ.ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ , ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΙΟΙ ΕΙΤΑΝ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;
    1. Τον κρύβουν όσο μπορούν, για να μη φαίνονται οι μπαρούφες που πετάει.
    2. Όταν τον δείχνουν, είναι πάντοτε σε «στημένα» και ειδικά «επιλεγμένα πλάνα» με ωραίο απαλό φόντο ή να χαιρετάει τον κόσμο μπροστά στις στημένες κάμερες με το πλαστικό του αμερικάνικο χαμόγελο (αλά τζίμμυ κάρτερ)
    3. Κάνει καθημερινό φροντιστήριο να μιλάει αργά, για να συγχρονίζεται η γλώσσα του με το λειψό εγκέφαλο (για να γλυτώνει και τα σαρδάμ).
    4. Αντ’αυτού, βγάζουν καθημερινά τον εμπλεκόμενο στη συνομωσία του Βατοπεδίου και στο σκάνδαλο Μίζενς Παπακωνσταντίνου να παίζει τη γνωστή πράσινη κασέτα για το πώς αισθάνεται ο ελληνικός λαός.
    5. Όταν τον αφήνουν να κυκλοφορεί ελεύθερος ΠΡΩΤΟΝ απομακρύνουν τις κάμερες και δεύτερον τον παρακολουθούν από κοντά να μη χαθεί (όπως με το κανό στο Σχοινιά) ή να μην πάθει πάλι κανένα ατύχημα (όπως με το ποδήλατο).
    ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ.
    Εκλογές τώρα για να «σωθούμε» μια ώρα αρχίτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση