GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντόρα: 7-8% η διαφορά...

Τι αποκάλυψε η υπουργός Εξωτερικών για τις νέες δημοσκοπήσεις και την ψαλίδα μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ . Από τον Χρήστο Μπουκάτη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ . Σε...

Τι αποκάλυψε η υπουργός Εξωτερικών για τις νέες δημοσκοπήσεις και την ψαλίδα μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ
.
Από τον Χρήστο Μπουκάτη
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
.
Σε φιλικό της σπίτι βρέθηκε αυτές τις ημέρες η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη και αναπόφευκτα η συζήτηση είχε πολιτικό περιεχόμενο. Σύμφωνα με πληρηφορίες, η κ. Μπακογιάννη είπε ότι με βάση τα στοιχεία από τις δημοσκοπήσεις που γνωρίζει η διαφορά της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ έχει διαμορφωθεί στις 7-8 ποσοστιαίες μονάδες. Επίσης, άφησε να φανεί ότι δεν υπάρχει τρόπος να κερδίσει η ΝΔ τις εκλογές.

22 σχόλια

  1. καλά σαράντα.

    Φιλιά στον Χριστοφοράκο, και μέσω MAYO, στον Μητσοτάκουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ αποτελούν προνόμιο του εκάστοτε πρωθυπουργού. Και συνήθως προκηρύσσονται όταν ο πρωθυπουργός εκτιμά ότι μπορεί να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό του, να εκμεταλλευθεί μια ευνοϊκή συγκυρία και να πετύχει την επανεκλογή του.
    ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ δεδομένα δεν προκύπτει κάποια από αυτές τις προϋποθέσεις. Ο κ. Καραμανλής έχει χάσει προ πολλού κάθε δυνατότητα αιφνιδιασμού. Ο,τι πρωτοβουλία κι αν αναλάβει έχει προεξοφληθεί. Οι πρόωρες εκλογές που θα έκανε τον Φεβρουάριο είχαν μετατεθεί για τον Μάρτιο, μετά έγιναν «δίδυμες» με τις ευρωεκλογές, και τελικά πήγαν όλοι μαζί διακοπές.

    ΑΚΟΜΗ κι αν ήλπιζε ο κ. Καραμανλής ότι οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης θα περάσουν ξώφαλτσα και μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου θα έχουν ξεχασθεί τα πικρά μέτρα που έλαβε το οικονομικό επιτελείο του εις βάρος των πολλών, ήρθε η καταστροφή στην Αττική και εξανέμισε κάθε ελπίδα ανατροπής της διαφοράς που χωρίζει το κυβερνών κόμμα από το ΠΑΣΟΚ.

    ΤΩΡΑ δεν είναι μόνον το ΠΑΣΟΚ και ο Γ. Παπανδρέου που ζητούν εκλογές αλλά και επιφανείς παράγοντες των παραγωγικών τάξεων που θεωρούν πλέον επιβεβλημένο να δοθεί τέλος στην αβεβαιότητα που οδηγεί στην ακυβερνησία και στην πλήρη απορρύθμιση της οικονομίας και της κοινωνίας.

    ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ λόγους ακόμη και κορυφαία στελέχη του κυβερνώντος κόμματος εισηγούνται στον κ. Καραμανλή την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Λόγοι που έχουν να κάνουν με προσωπικές στρατηγικές που στοχεύουν στην επόμενη ημέρα της ήττας, εφόσον τεθεί θέμα ηγεσίας.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ μία ακόμη περίπτωση που θα δικαιολογούσε τις πρόωρες εκλογές: όταν ο πρωθυπουργός είναι πεισμένος ότι το επόμενο διάστημα, και στην περίπτωσή μας μέχρι τον Μάρτιο, η κατάσταση θα επιδεινωθεί τόσο πολύ που η προσφυγή, τώρα, στις κάλπες είναι η μοναδική διέξοδος.

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι αγανακτισμενοι συμβασιουχοι της νομαρχιας αθηνων δηλωνουν στον κουρασμενο οτι η διαφορα θα παει οχι 7-8 μοναδες αλλα 18 με τον ψευταρα τον χοντρο και τον ανικανο προκοπη τον ανεπροκοπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ελλάδα έχει βρεθεί πολλές φορές στο παρελθόν στο στόχαστρο της κριτικής των ξένων μέσων ενημέρωσης- άλλοτε δίκαια, συχνά άδικα.

    Στις πρόσφατες πυρκαγιές ωστόσο είναι ίσως η πρώτη φορά που η κυβέρνηση της Νέας Δυστυχίας του Καραμανλή προκαλεί τόσα πολλά και τόσο πολύ αρνητικά δημοσιεύματα.

    Η Ελλάδα δεν διδάχτηκε τίποτα από το 2007, δεν υπάρχει πολιτική αντιμετώπισης των πυρκαγιών που πλήττουν πια την κυβέρνηση ήταν το κοινό μοτίβο των δημοσιευμάτων.

    ΑΥΤΗ όμως είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Τα τελευταία χρόνια και πολύ περισσότερο τους τελευταίους μήνες η διεθνής αξιοπιστία της χώρας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

    ΣΤΟ επίκεντρο προφανώς βρίσκεται η οικονομική κρίση και η πολύ κακή πορεία των ελλειμμάτων και του χρέους που δύσκολα- και πάντως μόνο με επώδυνα μέτρα- θα μπορέσουμε να αποπληρώσουμε.

    ΟΜΩΣ αυτό που μετράει ακόμα περισσότερο για την αρνητική εικόνα που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση είναι η προφανής αδυναμία της να αντιδράσει και η προσπάθειά της να κρύψει το πρόβλημα κάτω από το χαλί.

    ΟΙ απανωτές διαψεύσεις των προβλέψεών της έχουν κοστίσει ακριβά στην αξιοπιστία της. Εξίσου όμως κοστίζει και αυτό το πρωτοφανές γαϊτανάκι μέτρων που ανακοινώνονται από μήνα σε μήνα χωρίς ποτέ να πείθουν ότι θα έχουν αποτέλεσμα.

    ΟΛΟΙ γνωρίζουμε το γιατί. Λειτουργώντας κάτω από τον τρόμο των δημοσκοπήσεων η κυβέρνηση έχει πια αφοσιωθεί αποκλειστικά στην προσπάθεια διαχείρισης της ήττας της.

    ΣΕ αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα που του εισηγούνται πια όλοι οι κορυφαίοι της ΝΔ. Μια ύστατη προσπάθεια να αλλάξει κάπως την εικόνα.

    ΕΠΙ της ουσίας δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Κι όσο πιο γρήγορα πάμε σε εκλογές τόσο το καλύτερο και για την οικονομία αλλά και για τη διεθνή θέση της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 11 % η διαφορά!!

    το λεει εδω και μηνες ο
    δρ Κουτσουκος και εσεις περιμενετε την καθε αγραμματη ντορα

    τωρα τι να πει η Ντορα!!

    Καλες εκλγες!!

    Βασιλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σέ τά μάς ρέ Μπουκάτη.
    Στό σπίτι περιδρόμιαζες καί σύ.
    Σύμφωνα μέ πληροφορίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με τη ΝΔ στην κυβέρνηση και με τα κατορθώματά της την τελευταία εξαετία, το πολύ που θάπρεπε να πάρει αν ήμασταν σοβαρός λαός, είναι μέχρι 7%.
    Δυστυχώς στην Ελλάδα του 2009, θα πάρει γύρω στο 32-34%, με διαφορά πράγματι από το πασοκ στα 6-8%....

    Πάρα πολύ, κύριοι, πάρα πολύ....
    Κι όταν και αν ποτέ ξαναγίνουν κυβέρνηση, θα κάνουν πάλι τα ίδια...
    Μαυρίστε τους, δώστε τους το 7% που τους αξίζει...
    Δείξτε ότι δεν είστε ραγιάδες, μαλάκες οπαδοί, μπολιασμένοι ηλίθιοι,
    αλλά σύγχρονοι πολίτες, Ελληνες που ονειρεύονται μια καλύτερη ζωή και μια καλύτερη χώρα απ' αυτή που μας "ΠΑΡΑΧΏΡΗΣΕ" η "κυβέρνηση" του κ. Καραμανλή, και που ξέρουν να αποδίδουν τα οφειλόμενα σε όλους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΛΟΝ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ


    ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΝΔ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ΣΤΟ ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΔ. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΤΟΡΑΚΙ ΤΩΡΑ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ...ΦΤΑΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΘΕΛΕΙ ΕΣΕΝΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΠΙΣΩ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΞΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΩΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕΤΑ ..ΝΤΟΡΑ ΖΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν, μετά τα τόσα δεινά που επέφερε στη χώρα αυτή η ομάδα που μας κυβερνά με επικεφαλής το χειρότερο πρωθυπουργό από της ίδρυσης του Νέου Ελληνικού Κράτους, βρεθεί έστω και ένας Έλληνας που τους εγκρίνει, τότε κάτι δε δουλεύει καλά στο μυαλό του! Είναι τέτοια και τοση η διαφθορά και ανικανότητά τους που κανένας που αγαπάει έστω και λίγο τούτη τη χώρα δε θα πρέπει να αντέξει το χέρι του να ρίξει ψήφο εμπιστοσύνης σε δαυτους!
    Και ας πάρει και τους άλλους η μπόρα αφού κανένας δε βάζει το συμφέρον της πατρίδας του πάνω από το ατομικό του! Εϊναι όλοι συνένοχοι, αφού ανέχονται τους επικίνδυνους της ομάδας και δεν τους στέλνουν στα σπίτια τους ή καλύτερα στη φυλακή!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΣΟΚ.

    Μεγαλειώδης η συγκέντρωση διαμαρτυρίας

    σήμερα στο Σύνταγμα για τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική.

    Το κάλεσμα των "Bloggers" είχε ιδιαίτερη επιτυχία.

    «Φτάνει πια!», το σύνθημα που κάνει τον γύρω του Διαδικτύου.


    Να αποδοθούν ευθύνες σε κυβερνητικά στελέχη για την εθνική καταστροφή.
    ---
    AYTA EΛΕΓΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ...

    ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΟ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΙ...ΠΟΥ ΤΡΕΜΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΣΑΝ ΨΑΡΙΑ...

    ΟΠΩΣ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΜΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η πραγματικοτητα ειναι πωσ απο τα δυο κομματα της αστικης ταξης οι δυο ικανοτεροι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ πολυ μακραν των αλλων ειναι απο το Ληστρικο και υποκριτικο ΠΑΣΟΚ ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και απο την κυνικη και διεφθαρμενη ΝΔ η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ..βεβαια οπως συνηθιζεται στο Ελλαδισταν οι μετριοτητα η ανικανοτητα και η αναξιοκρατια ειναι παντα στην κορυφη..αρκει να εχουν φαντεζι περιτυλιγμα..Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΖΑΛΑΖΑ ΛΑΜΟΓΙΑ..ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ..ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Των ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΩΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ .ΦΤΑΝΕΙ Η ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΜΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ.. ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 28 Αυγ 2009 9:23:00 μμ


    ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ,ΣΚΟΥΠΙΣΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΟΥ ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΛΕΡΩΘΕΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ..Η ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΑΣΟΚ - PRESS.
    - Είναι οξεία ιογενής μολυσματική και θανατηφόρα νόσος που προσβάλλει όλα τα ζώα και τον άνθρωπο.
    - Για να μολυνθεί ο άνθρωπος από λύσσα, πρέπει να δαγκωθεί από λυσσασμένο ζώο.
    - Ένα άγριο ζώο δεν σημαίνει ότι είναι λυσσασμένο.
    - Η πρόληψη της νόσου γίνεται με υποχρεωτικό από το νόμο ετήσιο αντιλυσσικό εμβολιασμό σε όλα τα κατοικίδια ζώα.

    - Η λύσσα είχε πρακτικά εκλείψει από την Ελλάδα.....
    ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΓΕΛΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ
    ΛΥΣΣΣΑΣΜΕΝΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΚΤΕΣ...............

    ΣΗΜ. χαρακτηριστικό παράδειγμα.
    Ο AΝΑΠΗΡΟΣ ΣΑΚΑΤΗΣ blooper..
    λυσσα στο απροχώρητο.
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ
    ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ.
    μονο η ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτά τα ανώνυμα σενάριά σας κύριε Καψαμπέλη το μόνο που κάνουν είναι να δείχνουν πόσο πορωμένοι, υποκριτές, ψεύτες και παραμυθάδες είσαστε.
    Ούτε ο πειραγμένος ο κρόγιας δεν σας πιστεύει.
    Περαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 29 Αυγ 2009 4:46:00 μμ

    Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ .

    ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ .

    ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΠΝΑΚΟ .

    ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΨΥΧΙΑΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ."
    Α!Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Καλόοο. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καποιοι βιαζονται να βγαλουν συμπερασματα... οριστε μια δημοσκοπιση στο Facebook που δειχνει διαφορετικη αποτυπωση της πραγματικοτητας...

    Ημερομηνία έναρξης δημοσκόπησης: 04 Σεπτεμβρίου 2009 - 22:00
    Αποτελέσματα

    Σύνολο ψήφων: 8560


    ΚΟΜΜΑ
    ΠΟΣΟΣΤΟ
    ΨΗΦΟΙ

    ΝΔ
    44.61%
    3819

    ΠΑΣΟΚ
    35.71%
    3057

    ΛΑΟΣ
    6.09%
    521

    ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ
    3.21%
    275

    ΚΚΕ
    2.94%
    252

    ΣΥΡΙΖΑ
    2.71%
    232

    ΑΛΛΟ
    4.72%
    404

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΛΑΜΟΓΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ 10-12%. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ Η ΚΟΡΗ Ο ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΦΑΝΩΣ Η ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΛΗΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΗΘΙΚΗΣ. Ο ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΤΟΥ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΟΥΣ ΑΧΟΡΤΑΓΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ΕΠΙΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΙΑΡΗ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΧΡΕΙΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. πασοκες και πρασινοσκουφιτσες το πανεξυπνο γιωργακη θα τον πληρωσετε
    καλα.ηδη την πρωτη μακακια την εκανε με το υπουργειο Μακεδονιας .ετσι τουπανε οι φιλοι του οι υπεταντλαντικοι να το κανει γιατι ηταν αδυνατο να το σκεφτει μονος του.Μηδεν στο πηλικιο θαναι και αυτος οπως λεει και ο ιδιος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση