GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η γρίπη των χοίρων: Το «όπλο» της γενοκτονίας των λαών...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου http://www.resaltomag.gr/ . Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο τρομοκρατικό, νεοταξικό «όπλο» πανικού και εξόντωσης τ...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου
http://www.resaltomag.gr/
.
Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο τρομοκρατικό, νεοταξικό «όπλο» πανικού και εξόντωσης των λαών: Στη «γρίπη των χοίρων» και στη δικτατορία των εμβολιασμών. Απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα η Ελλάδα έχει επιλεχτεί, μία από τις χώρες «πειραματόζωα». Μία από τις χώρες που θα επιβληθεί δικτατορικά ο εμβολιασμός, δηλαδή η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ μας.
Η επίθεση εναντίον της χώρας μας έχει πάρει διαστάσεις «πανδημίας». Συνδυασμένη και πολυεδρική: Από το άνοιγμα όλων των «εθνικών μετώπων», τον λαθρομεταναστευτικό εφιάλτη και τα «τάγματα εφόδου» του πλανητικού φασισμού, μέχρι την ολοκληρωτική κατεδάφιση των ιστορικών και πολιτισμικών μας κατακτήσεων. Μέχρι την πλήρη αποδόμηση της Σκέψης, της Ιστορίας και της Τέχνης.
Σε όλα τα παραπάνω τα εφιαλτικά προστίθεται τώρα και...

το νέο τρομοκρατικό όπλο της πανδημίας και των εμβολιασμών: Η νεοταξική δικτατορία του τρόμου και της γενοκτονίας μας. Πρέπει να αντιδράσουμε όλοι και να μην υποταχθούμε σε αυτό τον τρόμο, στη γενοκτονία μας.
Επειδή το ζήτημα είναι πάρα πολύ σοβαρό θα φτιάξουμε ένα «φάκελο» συλλογής κειμένων πάνω σε αυτήν την απάτη της «γρίπης» και στον εφιάλτη των εμβολιασμών. Θα παρθούνε και συγκεκριμένες πρακτικές πρωτοβουλίες ενημέρωσης και αγώνα…
Αρχίζουμε με τα παρακάτω:
Το παραμύθι της "ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ": Η Βιομηχανία Τρόμου http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3344
Θέμα: πανδημία κέρδους http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3548
«Γρίπη των Χοίρων» τα Δικτατορικά Μέτρα της ΝΤΠ; http://www.patari.org/forum/viewtopic.php?t=662

16 σχόλια

  1. Κυριε Θυμιο εσεις και η οικογένειά σας μην εμβολιασθείτε...Οταν εμεις οι υπόλοιποι θα εχουμε πάει να συναντησουμε τους προγονους μας, εσεις και μερικοι αλλοι "φωτισμένοι" Θα μεινετε πίσω για μαγιά...
    Επικοινωνειτε συχνά με το Αγιο Πνεύμα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TROKTIKO

    Άντε γεια. Είμαστε στον αέρα όπως παλιά...
    Σε λίγο περισσότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο την Αμερική σας γράφω εδω κανείς δεν μιλάει για γρίπη ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. <>
    ΘυμιοοΟΟοου
    του βρηκις του γαιδουρρρρ ωρε;


    ------> τσου


    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανενας πασοκοσκυλαιας να μην εμβολιασθει..

    Να τους αφησουν να ψοφησουν να ξεβρωμισει η Ελλαδα μας...

    Και να δοθει αδεια αν εντοπισθει καποιο πασοκοσκυλαιικο σκυλι να εχει συμπτωματα της γριππης να καιγεται δημοσια δαπανη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7 Αυγ 2009 12:25:00 πμ


    ΕΣΑΣ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ,ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ .


    ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ/ΕΣ. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΥΠΟ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΓΡΙΠΗ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΥΣΤΕΡΑ ΩΣ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΩΣ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ. ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΕΙΧΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ "ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΙΑ" ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΓΧΟΣ, ΣΤΡΕΣ Κ.Α. ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΕΜΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΩΝ ΛΟΓΗΣ ΛΟΓΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΜΦΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΑΛΛΑΖΑΝ ΔΕΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΟΙ "ΦΤΩΧΟΙ" ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. ΕΦΟΣΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΤΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΡΑΣΜΟ; ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΚΩΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ. ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΩΣΤΕ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΘΕΛΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ, ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΚΟΥΠΙΔΟΣΑΒΟΥΡΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα σοβαρά είμαστε με τα καλά μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χαχαχαχα

    α ρε θύμιου, πουτέ δεν θα γίνς άνθρωψ!

    ΥΓ:

    η παπαριά που διαβάσατε προέρχεται από αναδημοσίευση του skinious. Του γνωστού skinious. Του "αριστερού" skinious ντε! Της αριστερής χρυσής αυγής.

    α ρε θύμιου, είσ' στόκους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 7 Αυγ 2009 11:25:00 πμ


    ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΝΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι μίζες από 12 εκατομμύρια εμβόλια είναι πολλές. Εις υγείαν των φορολογουμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΤΟΥ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠ`ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ 7 Αυγ 2009 7:42:00 πμ - 7 Αυγ 2009 1:40:00 μμ


    δεξιο βλακομουτρο που γραφεις εδω μεσα ο,τι ασχετη μαλακια σού ερθει στο μαραμενο κατω κεφαλι σου (γιατι πανω κεφαλι αποκλειεται να εχεις), ποσα σε πληρωνει το κομμα ρε αχρηστο παρασιτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μόλις γύρισα από Πράγα-Βερολίνο.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ, ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ.
    Εμείς οι Ελληνάρες είχαμε πάρει και μάσκες μαζί και ντρεπόμασταν να τις βγάλουμε από το σακβουαγιάζ!!
    Μας δουλεύουν ρέεεεε!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ. ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ: http://www.greektube.org/content/view/27992/2/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΝΑΣ...ΕΝΑΣ...ΡΕ...ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ....ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ......

    Ελεύθερος με όρους ο άλλοτε γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ
    Ελεύθερος με την καταβολή εγγύησης 20 χιλιάδων ευρώ αφέθηκε ο τέως γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ι. Παπακωνσταντίνου, μετά την απολογία του για το σκέλος της υπόθεσης των ομολόγων που αφορά στο Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας την περίοδο 2003-04.

    Στην απολογία του ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή ο κ. Παπακωνσταντίνου κατέθεσε στοιχεία και έγγραφα για την επίμαχη περίοδο, που -σύμφωνα με τον δικηγόρο του- «αποδεικνύουν ότι οι κατηγορίες στερούνται βασιμότητας».

    Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κ. Παπακωνσταντίνου φέρεται να ζημίωσε το ασφαλιστικό Ταμείο με 1,4 εκατ. ευρώ με την αγορά ομολόγου.

    Είναι το τρίτο πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που περνάει την πόρτα της Ευελπίδων μετά τον Θ. Τσουκάτο και τον πρώην διευθυντή του ΟΤΕ Γ. Σκαρπέλη και την καταβολή χρηματικής εγγύησης από τον Τσουκάτο.

    Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου ήταν από χρόνια κοντά στον κ. Γ. Παπανδρέου και είχε πρωταγωνιστήσει στο σκάνδαλο Κοσκωτά: Πρωταγωνιστής και στο «σκάνδαλο Κοσκωτά», ο ΓΔ του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση