GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφυγε για κρουαζιέρα η Ντόρα...

Aπό τον Γιάννη Δαίδαλο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Σύμφωνα με πληροφορίες μου, λίγη ώρα μετά τη σημερινή συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ όπου επικυρώθηκαν οι αλλαγές στ...

Aπό τον Γιάννη Δαίδαλο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες μου, λίγη ώρα μετά τη σημερινή συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ όπου επικυρώθηκαν οι αλλαγές στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη αναχώρησε οικογενειακώς για ολιγοήμερη κρουαζιέρα με το σκάφος φίλου της επιχειρηματία..

18 σχόλια

  1. AISXOS EAN O MAKHS EINAI AYTOS POY EBALE TO XERAKI TOY GIA TO KLISIMO TOY TROKTIKOY..

    MIAZEI KATI SAN KINA-SAOUDIKH ARABIA-IRAN KAI OLA TA KALA KATHESTOTA POY EPSIPHRETOYN TOYS EXONTES KLP.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφου λοιπον εφυγε η ΥΠΕΞ,για κρουαζιερα , μπορουμε να καταλαβουμε τι βαρυτητα εχουν οι παραβιασεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΗΓΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ!!!
    ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΑΝΤΑΜΩΣΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΟΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει έρμα, δεν υπάρχει ειρμός, δεν υπάρχει και συνείδηση στην ομάδα που μας κυβερνά. Ένα μόνο υπάρχει:να κρατηθούν στην εξουσία με οποιοδήποτε τρόπο. Να παραμείνουν στο τιμόνι ακόμα κι αν βουλιάξουν το καράβι. "αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων" Αυτοί ήταν , αυτοί είναι και αυτοί θα μείνουν! Ρωτήστε οποιοδήποτε υπάλληλο οποιασδήποτε υπηρεσίας ,οποιουδήποτε Υπουργείου, οποιουδήποτε ΟΤΑ: Οι προσλήψεις από το παράθυρο με οποιοδήποτε τρόπο, οποιαδήποτε δικαιολογία, οποιαδήποτε μεθοδευση έγινε θεσμός! Προσλαμβάνουν με σύμβαση, προσλαμβάνουν για μόνο το λόγο της εξαγοράς της ψήφου! Πηγαίνετε σε οποιοοδήποτε υπουργείο και θα βρείτε προσληφθέντες σε τέτοιο αριθμό που δεν υπάρχουν καθίσματα για να καθήσουν. Δίνουν παρόν κι φεύγουν αφού δεν τους έχει δοθεί κανένα αντικείμενο αποασχόλησης! Δε ζητήθηκαν καν από τις υπηρεσίες προσλήψεις!Τους προσλαμβάνουν για μια οκταμηνία και τους αλλάζουν θέση για άλλη οκταμηνία και πάντα με αργόμισθα!!Μιλάμε για διασπάθηση των χρημάτων όλων μας! Μιλάμε για αύξηση του δημόσιου χρέους που θα πληρώνουμε για δεκαετίες! Μιλάμε για αγυτρέία, για καθαρή αλητεία πολιτική, για ασυνειδησία και τελικά για εσχάτη προδοσία! Αύριο πρέπει να φύγουν ! Αύριο, πριν μας χρεωκοπήσουν και πληρώνουμε το ΔΝΤ για καμια εκατοστή χρόνια!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ, ΣΤΗΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΩΝ.
    ***********************************************

    Το παζάρι των προεκλογικών παροχών της Νέας Δημοκρατίας ξεδιπλώθηκε και με τις αυγουστιάτικες συμφωνίες ρουσφετολογικών προσλήψεων 2.000 ανέργων στη ΔΕΗ.
    Επιβεβαιώθηκαν απολύτως οι ισχυρισμοί μας για την επέκταση της μετατροπής του επιδόματος ανεργίας σε επίδομα εργασίας στον ευρύτερο Δημόσιο τομέα: η όλη μεθόδευση μέσω τροπολογίας στις αρχές του χρόνου έγινε με στόχο τη δημιουργία ενός μηχανισμού προσλήψεων «από το παράθυρο», χιλιάδων νέων στο Δημόσιο τομέα χωρίς μέλλον και προοπτική.

    Η ΔΕΗ, παρά τις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες της σε προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων, με 5.500 συνταξιοδοτηθέντες εδώ και πεντέμισι χρόνια και μέσο όρο ηλικίας τα 48 χρόνια, αποφεύγει συστηματικά τις κανονικές προσλήψεις οδηγώντας τους εργαζόμενους ακόμη και σε απεργία με το συγκεκριμένο αίτημα! Η Διοίκηση, παρά τις ανακοινώσεις της για κανονικές προκηρύξεις προτιμά να συνδράμει την καταρρέουσα κυβέρνηση Καραμανλή στην απεγνωσμένη της προσπάθεια να μαζέψει ψήφους πουλώντας ελπίδα σε άνεργους νέους μέσω του Υπουργείου Απασχόλησης.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε ναι, έπρεπε να κάτσει Αθήνα να κάνει παρέα στον Δαίδαλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 8.02
    Χ Ε Σ Τ Η Κ Α Μ Ε ! ! !
    ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΡΡΕΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΣ ΚΟΥΒΕΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΑΣΚΟΣ7 Αυγ 2009, 12:42:00 π.μ.

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ ΚΥΡΙΟΙ; Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ; Ή ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΑΣ… ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ… ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΕΝΑΡΙΑ… ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με τόσα λεφτά που έχουν οι διάφοροι πολιτικοί γιατί δεν πηγαίνουν διακοπές μόνοι τους και πηγαίνουν με τα κότερα επιχειρηματιών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ AYTO ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ;
    Που το πάτε το παιδί ρε καναλάρχες;
    Δεν βλέπετε ότι είναι ανισόρροπο;
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΛΑΜΠΑΚΟΥΤΣΑΒΛΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ.
    Προσωπικά νομίζω ότι ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΙΧΛΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ.
    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΕΙ (άκουσον άκουσον) ότι ο Σερραίος δεν είναι αρκετά διεκδικητικός στα εθνικά θέματα, ξεχνώντας τις σφαλιάρες που έριξε στο συμπατριώτη του Γιωργάκη Τζώρτζ Μπούς στο θέμα των Σκοπίων στο Βουκουρέστι αλλά και στο Κυπριακό για το προδοτικό σχέδιο Ανάν (που βέβαια προωθούσε πάλι ο Γιωργάκης). ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΕΙ ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης έχουν το δικαίωμα να αυτο-ονομάζονται Τούρκοι (προφανώς θέλει να τσιμπάει τις ψήφους τους μουσουλμάνων), δίνοντας έτσι λαβή στην Τουρκία να ισχυρίζεται ότι υπάρχει Τουρκική και όχι μουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα.
    Πως μπορεί μετά ο Γιωργάκης να κατηγορεί για μειοδοσία και υποχωρητισμό τον Καραμανλή είναι κάτι που μόνο ο δικός του γογαντοτεράστιος εγκέφαλος μπορεί να συλλάβει.
    Τόν ρωτάνε μετά γιατί ευαγγελίζεται τη δωρεάν δημόσια παιδεία αλλά ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και τώρα ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.
    Η απάντησή του πάλι άλλα αντ' άλλων. Ευαγγελίζεται (λέει) την δωρεάν δημόσια παιδεία διότι έχει πάει σε πολλά διαφορετικά σχολεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό και άρα έχει εμπειρία!.
    Απίθανο επιχείρημα, ανατρίχιασα. Για το δικό του παιδί όμως, πάλι δεν απάντησε.
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.
    Πρώτο, πόσο είναι το IQ αυτού του ανθρώπου;
    Δεύτερο, πόσο είναι το IQ όσων εμπνέονται από αυτό τον άνθρωπο;
    Τρίτο, πόσο καιρό ακόμη, κύριοι Μπόμπολα, Κυριακού, Αλαφούζο και Λαμπράκη θα κρατήσει αυτό το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ που λέγεται Γιωργάκης Παπαντρέου;
    Αυτό το άλογο δεν τραβάει, ΕΙΝΑΙ ΨΟΦΙΜΙ, πώς να το κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι ασχολειστε μ΄αυτηνε,αυτή που δεν ξέρει που να τα βαλει τοσα που εχει?Ολα αυτα τα αποβρασματα της κοινωνιας επιπλεουν γιατι καποιοι τους αποδεχονται και τους ανεχονται.Οι Τουρκοι εχουν κανει κοσκινο το Αιγαιο και αυτη κανει κρουαζιερα,η πιο αχρηστη υπουργος του υπουργειο εξωφρενικων ωχ..,εννοουσα εξωτερικων των τελευταιων 50 ετων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 7 Αυγ 2009 12:42:00 πμ


    ΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έχασε τό νόημα της, η λέξη
    "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση