GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΣΕΒ ζητά μέτρα κατά της ανεργίας...

Από τον ΗΜΙΑΙΜΟ . Ο ΣΕΒ ΖΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11379&subid=2&pubid=55...

Από τον ΗΜΙΑΙΜΟ
.
Ο ΣΕΒ ΖΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11379&subid=2&pubid=5518818

9 σχόλια

  1. εμ βέβαια αμα είσαι πίθηκος τί να καταλάβεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΩΛΟ;;;
    ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ..ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ,ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΕ PART TIME ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΕΝΣΗΜΑ,ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ;;;
    ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ;;;

    ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ...
    ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...ΕΛΕΟΣ...ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΧΑΣΜΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...
    ΦΩΝΑΞΤΕ ΟΣΟ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ...
    ΑΠΛΑ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ
    ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ...ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΧΑΣΜΑ
    ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...
    ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ;;;

    Για «χάσμα απόψεων και πολιτικών» έκανε λόγο το προεδρείο της ΓΣΕΕ, μετά τη συνάντησή της με τον υπουργό οικονομίας. Ο Γιάννης Παναγόπουλος χαρακτήρισε άδικη την ασκούμενη κοινωνική και οικονομική πολιτική που, όπως είπε, κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους και εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το ύψος της ανεργίας.

    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναπτύχθηκαν τα αιτήματα και οι διεκδικήσεις της ΓΣΕΕ που συμπεριλαμβάνονται στην επιστολή που εστάλη στον κ. Πρωθυπουργό ενόψει της συνάντησης του με τη Συνομοσπονδία. Επιπρόσθετα, τέθηκαν τα προβλήματα που δημιουργούνται στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων του Δημοσίου όπως Ναυπηγεία, ΕΛΒΟ, Λιπάσματα, ΕΥΑΘ, ΟΣΕ, κ.α. καθώς και των συμβασιούχων πυροσβεστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατσαπιάδες εν δράσει! Τρεχάτε να πάρετε επιδοτήσεις, δηλώνοντας κομματική ταυτότητα και 5 στρέμματα γής που αγοράσατε για ένα κομμάτι ψωμί και να ξεκινήσετε την μονάδα για να την αφήσετε στην μέση και τα υπόλοιπα να βάλετε σε λογαριασμούς στην Ελβετία!! Αφού Περισσότερα από 1 δισ. ευρώ προβλέπονται για την ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού - Εμπορίου – Υπηρεσιών.... αυτό λέει η κοινή υπουργική απόφαση που υπέγραψαν χθες οι υπουργοί κ.κ Γ. Παπαθανασίου, Κ. Χατζηδάκης και κ. Κ. Μαρκόπουλος και ορίζει την έναρξη της διαδικασίας μέσω της οποίας σύμφωνα με το κείμενο της προκήρυξης τα ποσοστά ενίσχυσης φτάνουν σε ποσοστό 65%!!! του επιχορηγούμενου -έως 300.000 ευρώ- προϋπολογισμού!...Και για ποιό λόγο? για να βοηθήσουν τον μεσαίο συνταξιούχο? που τον έχουν ξεσκίσει στην αισχροκέρδια και στους φόρους? τον άνεργο νέον? Τι έγινε με τα 28 δις στις τράπεζες λεβέντες..Ωραίοι είσαστε !! Αλλά δεν φταίτε έσεις! Εμείς φταίμε που σας ξαναεμπιστευτήκαμε πουλάκια μου ! Η ώρα σας παχύδερμα πλησιάζει!!Εχω άδικο?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταλαβαίνεις μάγκα αλλά με τα πιθήκια του ΣΕΒ που να τα βγάλεις πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΕΒ διώχνει κόσμο και ρίχνει το μπαλάκι στην κυβέρνηση που του κάνει πλάτες έχοντας στο οικονομικών έναν πρόεδρο βιομηχάνων και μια μεγαλοεπιχειρηματία στο υπουργείο Απασχόλησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΝΟΜΠΕΛ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΗΜΕΙΑΣ και SUPER ΜΑΛΑΛΙΑΣ.

    ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ (2) ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ - PRESS.

    1) ΠΡΩΤΟΝ.
    ΟΙ ΒΙΛΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΦΥΕΣ ΦΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΣΗ ΑΠΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ. ΚΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ.

    2) ΣΒΥΣΙΜΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ.
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΡ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ.
    Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΥΡΟ ΠΟΥ ΧΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.
    ΤΑ ΣΒΗΣΕΙ ΟΛΑ !

    Τώρα πάνε για το 3ο.
    για την αποκατάσταση ....
    ΤΖΑΚΟΥΖΙ - ΣΑΟΥΝΑ και ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΟ
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΙΛΑΡΑ.
    Θα τα πληρώσει ο Ελληνικός Λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι να πει και ο ΣΕΒ που στις φωτιές όλοι τους είχαν και από ένα πυροσβεστικό έξω από το σπίτι τους, και τολάνε να μιλάνε για ανεργία και άλλες παπαριές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 12.41 ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ? ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΥΛΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΓΑΛΑΖΙΑ ΡΟΜΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση