GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πού είναι η Χαλκιδική που αγαπήσαμε μικροί;...

Από το http://activistis.gr/ . Ως γνωστόν, σαν τη Χαλκιδική δεν έχει. Τώρα βέβαια, ποια Χαλκιδική θα με πεις. Και δίκιο θα έχεις. Για να πάρ...

Από το http://activistis.gr/
.
Ως γνωστόν, σαν τη Χαλκιδική δεν έχει. Τώρα βέβαια, ποια Χαλκιδική θα με πεις. Και δίκιο θα έχεις.
Για να πάρουμε μια ιδέα για το πως πάνε τα πράγματα φέτος, στείλαμε αυτή την Κυριακή (της μεγάλης φυγής), τον εξωτερικό ανταποκριτή μας Michael, σε γνωστή παραλία του πρώτο ποδαριού, ανάμεσα σε Καψόχωρα και Παλιούρι. Ο Michael επέλεξε στην τύχη γνωστό μπίτσι μπάρι της περιοχής, το "Ν#%^&ο". Γιατί, σύμφωνα με τα νέα ελληνικά έθιμα, παραλία χωρίς μπιτς μπαρ δεν υφίσταται.
Έχουμε και λέμε:

- Στο πάρκινγκ τουλάχιστον το 50% των αυτοκινήτων ήταν SUV, με τα Porsche Cayenne να κερδίζουν την παράσταση. Τύφλα να 'χουν το Μονακό και το Ντουμπάι.
- Για να φτάσεις στην παραλία και να ακουμπήσεις τη θάλασσα, πρέπει όπως και δήποτε, να έχεις κάνει κράτηση σε μια από τις εκατοντάδες ξαπλώστρες που καταλαμβάνουν την άμμο και μοιάζουν με ναρκοπέδιο. Αι ξαπλώστραι είναι καπαρωμένες με φιάλες ουσκίου ή βότκας, όπως στα μπουζούκια.
- Το 95% των ανδρών εμφανίζεται στην παραλία, μόνο μετά από φωτόλυση, χαλάουα ή έστω ξύρισμα. Στήθος, υποχρεωτικό. Χέρια και πόδια, προαιρετικά.
- Απαγορεύεται να εμφανίζεσαι στην παραλία, με τσάντα
φθηνότερη από 500 ευρώ (για τις κυρίες), μαγιό φθηνότερο από 100 ευρώ, γυαλιά ηλίου φθηνότερα από 150 ευρώ και πετσέτα φθηνότερη από 50 ευρώ. Οι κυρίες, απαγορεύεται αυστηρά να εμφανίζονται με το ίδιο μαγιό, back to back ΣουΚου. Οι κύριοι, απαγορεύεται αυστηρότητα, να φοράνε τα πόλο τους χωρίς σηκωμένους τους γιακάδες.
- Αι τιμαί είναι καταπληκτικαί και πολύ φιλικαί! Καφές με το 6, σοκολάτα με το 7, μπύρα με το 8, κοκτέηλε με το 10 ευρώ!!!
- Κούτσοι, στραβοί, τυφλοί, μουγγοί, και αυτό το καλοκαίρι, πίνουν μοχίτο. Η δε ποιότητα του μοχίτου, φέρνει πιο πολύ σε φρικασέ -με ρούμι αγνώστου ταυτότητας. Το πιο πιθανό είναι να ετοιμάζεται αποβραδίς σε καζάνια (όπως στο στρατό), και το μεσημέρι να σερβίρεται στους τρέντυ θαμώνες.
Οι οποίοι (θαμώνες) και το απολαμβάνουν, λικνιζόμενοι στους ήχους της Αννούλας της Βίσσης, του μεγάλου ρόκερ Χατζηγιάννη και σε ποτ-μπουρί προκάτ επιτυχιών του ανάπηρου ραδιοφώνου της πόλεως.
- Λιγότερο από το 20% των παριστάμενων στην παραλία μπαίνει στη θάλασσα. Κι από αυτούς το 90% μπαίνει και βγαίνει μέσα σε χρόνο dt. Το επίλοιπο της ώρας, οι κυρίες ή βάφονται ή κουτσομπολεύουν, οι δε κύριοι διαβάζουν αθλητικές εφημερίδες ή πασπατεύουν τη βουβωνική τους χώρα. Το κινητό (κατά προτίμηση iphone, ή έστω με touch screen) δεν το αποχωριζόμαστε, ούτε μέσα στη θάλασσα.
Όλες οι δραστηρίότητες περιστρέφονται γύρω από την βασική αρχή:
Κοίτα με να σε κοιτώ, μέχρι να φύγουμε από εδώ.
- Η καταπληκτική συνήθεια να μιλάνε όλοι με τέτοια ένταση ώστε να ακούγονται μέχρι την την Αγία Παρασκευή τα κατορθώματά τους το προηγούμενο βράδυ, το πόσο καλά περνάνε στην παραλία και το που θα πάνε το βράδυ, συνεχίζεται απτόητη.
- Απαγορεύεται να εμφανίζεσαι στην παραλία χωρίς να φέρεις, έστω και ένα, αξεσουάρ Μπέρμπερυ.
Ηθικό δίδαγμα: Η λιγούρα και η φιγούρα, ζουν και βασιλεύουν. Κάθε χρόνο και χειρότερα.
Που είναι η Χαλκιδική που αγαπήσαμε μικροί;

8 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ? ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ.

    ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    π.χ ΤΑ JET SKI ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΠΟΥ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΛΑ.
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ.
    ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΠΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΔΥΣΤΥΧΏΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΗΤΗ ΠΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΠΑΚΛΑΝΤΕΣ ΧΤΙΣΙΜΑΤΟΣ
    ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από ανθρώπους που έκανα νομάρχη τον Ψωμιάδη και δήμαρχο τον παπαγεωργόπουλο, δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο. Αργά γρήγορα τη Χαλκιδική θα την έκαναν σαν τα μούτρα τους. Καλά να πάθουν.

    Χωριάτης με wifi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΦΡΑΣΗ λουσα πουτσα γουστα λορδα,
    ειναι προσαρμοσμενη στο νεοελληνα σαν γαντι.
    Ψωφολογαει ενα μηνα στην δουλεια για να παρει ενα επωνυμο μπλουζακι κανενα παντελονι ημιμαιμου (ειναι η νεα εκφραση) για να δειξει την ομορφια του και ας εχει στην τσεπη του χαρτζιλικι για κανενα γυρο.
    Βγαινει και συνοδευει μια κοπελα ο ανδρας νεοελληνας και ξεχναει το πορτοφολι του στο σπιτι η κοιταει τα κορδονια του οταν ερχεται ο λογαριασμος κατα αλλα φοραει το ημιμαιμου επωνυμο.
    Ας με λενε κεχαινα και ας πεθαινω απο την πεινα.
    Ολα αυτα τα ωραια συμβαινουν τα σαββατοκυριακα γιατι απο δευτερα κρυβονται ολοι απο τα τηλεφωνα χωνονται στα χαρακωματα και τρεχουν στις απεργιες ζητωντας μισθους αξιοπρεπειας και οχι πεινας και αν δεν εχουν και δουλεια παιρνουν την χρυση ευκαιρια αλλα με το iphone στο χερι και καρτα 3 ευρω frog παιρνουν απεγνωσμενα τηλεφωνα μπας και βγαλουν κανενα μεροκαματο και παρουν κανενα lacostaki.
    Στο καπακι χτυπαει και κανενα δανειακι μετα τα 5 καταναλωτικα που εχει να παρει καινουργιο αυτοκινητο, πως θα εμφανιστει στα κοσμοπολιτικα κλαμπ χωρις ροδα αξιας? τωρα πως θα πληρωθει ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο εκεινο που μετραει ειναι φιγουρα και η επιδειξη μπας και ριξουμε κανενα κορμι πατριωτη.
    Στις νυχτερινες εξοδους ακολουθει την must μεθοδο ορθιος με το ποτηρι στο χερι γεματο παγακια που ανανεωνονται σε τακτα διαστηματα λογω ζεστης λικνιζοντας το κορμι κοιτωντας λαγνα γυρω του να δει τον κοιτανε και ουτε λογος για δευτερο δεν το επιτρεπει ο καβουρας στην τσεπη.
    Αμα τυχει και πεσει κανενα ματι επανω του στρεφει το κορμι του ετσι που να φαινεται η μαιμου ετικετα η σημα του επωνυμου ρουχου.
    Τωρα αν το ρεφενε βγαινει περνει κανενα μπουκαλι ασφαλως σπεσιαλ η αν ειναι κρασι κτημα και τοποθετειται ετσι που να φαινεται η ετικετα. Τα ποτα πινονται αργα ετσι ωστε το μπουκαλι να παει καμμια 3,4 ωρες ασχετα το ρεφενε αν ειναι απο 6 ατομα ο παγος κανει θραυση.
    Ασφαλως την αλλη μερα στην ακτη διηγειται με υφος το ξεσαλωμα της χθεσινης νυχτερινης εξοδου περιγραφοντας οτι δεν εκανε και οτι δεν του συνεβη.
    Τα μαιμου rolex φοσφοριζουν μεσα στην νυχτα δειχνοντας λαθος ωρα, τι σημασια εχει η ωρα στις διακοπες απο αυτη εχουμε αφθονη.
    Οι τσαντες louis τρεχα γυρευε ειναι must στις γυναικες , τις εχετε δει οταν τις αγοραζουν απο τους μαυρους εχει πολλη πλακα στην αρχη γελανε και ρωτανε τον μαυρουλη ειναι γνησια? yes yes λεει ο μαυρουλης αντε ρε που ειναι γνησια ειναι η απαντηση και με ταχυτητα ταχυδακτυλουργου την εξαφανιζει στην αλλη τσαντα που κουβαλαει και ρωταει ποσο κανει για να φυγει γρηγορα μην την παρει και κανενα κακο ματι.
    Ζωη ταχα δηθεν με πληρη κενοτητα ψευτια και υποκρισια.
    Θυμιζει τις νοικοκυρες που σκουπιζουν με ηλεκτρικη το χαλι και τα σκουπιδια που δεν τραβηξε τα πεταει απο κατω.
    Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ απλα γεμισε απο νεοκανιβαλους νεοπλουτους αεριτζηδες και ταχα δηθεν πλουσιους που ψαχνουν την πλουσια νυφη η τον πλουσιο γαμπρο φορωντας μαιμου ρουχα δηλαδη ζωη ΜΑΙΜΟΥ οπως ειναι ολα γυρω μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είχα πάει το 1994 κοντά στον Ξενία, λίγο έξω από το Πευκοχώρι, και θυμάμαι που ο πατέρας χάρηκε που ανακαλύψαμε μια άγνωστη τότε παραλία!! Ζήτημα να ήταν 20 άτομα.

    Πήγα ξανά προπέρυσι στο ίδιο μέρος και η κατάσταση ήταν απαίσια, ανυπόφορη και βρωμερή!! Πάνω από 15.000 κόσμος.

    ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο ρε παιδια πειτε τα
    Και που να γραψουμε για την "πορτα" στα μαγαζια, για τις ανυπαρκτες υποδομες του κρατους, για την αυθαιρετη δομηση, για την καταστροφη του περιβαλλοντος και χιλια δυο άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση