GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελλάδα γιατί πληγώνεις τα παιδιά σου;...

Aπό το http://mkka.blogspot.com/ . Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ...... ομοιάζει με τον μυθικό Κρόνο, που έτρωγε τα παιδιά του... Στη σύγχρονη Ελλάδα τ...

Aπό το http://mkka.blogspot.com/
.
Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ......
ομοιάζει με τον μυθικό Κρόνο, που έτρωγε τα παιδιά του...
Στη σύγχρονη Ελλάδα τα αληθινά προσόντα και τα εξαιρετικά χαρίσματα μια προσωπικότητος δεν έχουν ιδιαίτερη αξία. Μόνο μ΄αυτά ΔΕΝ μπορείς να εύρεις μια θέση εργασίας! Στη Ελλάδα σήμερα, για για να επιτύχης μια αξιοπρεπή διαβίωση, πρέπει να διαθέτεις μερικά ἀλλα ......ξεχωριστά προσόντα. Πρέπει π.χ. να είσαι ενεργό μέλος σε ένα πολιτικό κόμμα, να έχεις προϋπηρεσία αφισσοκολητού, να έχεις κάποιο "μπάρμπα στην Κορώνη", να μπορείς να σκύβεις μέχρι το έδαφος, να κολακεύεις τους ισχυρούς, να είσαι ρουφιάνος κλλ. Αν μάλιστα είσαι γυναίκα, να πουλάς το κορμάκι σου, γενικώς να πουλάς έρωτα! Αλλοιῶς να είσαι καλός ποδοσφαιριστής , καλός τραγουδιστής, καλός ηθοποιός. Τέλος, μπορείς ακόμη να βολευθής αν είσαι είτε ......λίγος, είτε .........παληάνθρωπος! Κι αν δεν είσαι τίποτε από όλα αυτά, τουλάχιστον, πρέπει να είσαι άνθρωπος του Κόμματος! Αν δεν είσαι άνθρωπος του Κόμματος, που κέρδισε τις εκλογές, δεν μπορείς να γίνεις ή...

να παραμείνεις Πρόεδρος των Ανωτάτων Δικαστηρίων, Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων, Αρχηγός της Αστυνομίας, Πρόεδρος των ΔΕΚΟ, Διοικητής Τραπέζης κλπ. Δεν υπάρχουν κριτήρια αξιωσύνης, αλλά κριτήρια δουλοφροσύνης!
Για τούς άξιους ΔΕΝ υπάρχει χώρος στη Χώρα μας.
Αντιθέτως, ἐκτoς Ελλάδος, οι άξιοι είναι περιζήτητοι καί διαπρέπουν! Αναγνωρίζονται οι αξίες! Εκεί αναρριχάσαι μόνο με την αξία σου! Δεν έχεις ανάγκην από δεκανίκια!
Θέλετε αποδείξεις;
Ας αφήσουμε τους πολιτικούς, όπου βασιλευει τό "ρουσφέτι" και ας έλθουμε στην πνευματική αφρόκρεμα της Κοινωνίας μας, δηλ. στούς Πανεπιστημιακούς Καθηγητές. Πρό ετών ο παγκοσμίου κύρους Πανεπιστημιακός Καθηγητή κ. Να θέλησε να ἐλθει και να εγκατασταθή στην Ελλάδα. Για να πραγματοποιήσει την επιθυμία του ἐπρεπε να εκλεγή Καθηγητής σ΄ένα Πανεπιστήμιο της Χώρας μας. Υπέβαλε λοιπόν υποψηφιότητα, όπως ο Νόμος ορίζει. Πλήν ὀμως οι συνάδελφοί του Πανεπιστημιακοί Καθηγηταί στην Ελλάδα καταψήφισαν την υποψηφιότητά του. Δεν τον έκριναν ἀξιο!
Εκ παραλλήλου ἐχει καταγγελθή, ότι Καθηγητής του Πανεπιστημίου των Αθηνών εξέλεξε την σύζυγό του Καθηγήτρια στην ίδια Σχολή, κι έπειτα και την κόρη τους! Δεν γνωρίζω , ἀν η καταγγελία είναι αληθινή, δείχνει όμως το εύρος του προβλήματος.
Σήμερα λοιπόν αναδεικνύουμε το πρόβλημα αυτό. Αφορμή μας έδωσε η κραυγή αγωνίας ενός ξενητευμένου αδελφού μας. "Σας σιχάθηκε η ψυχή μου" είπε πρός τους Βουλευτές! Βαρειά κουβέντα!
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ & ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

16 σχόλια

  1. Ανάμεσα στα τόσα κακώς κείμενα ταΐζουμε και τόσα κοπρόσκυλα με ράσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ή χουντικός τράγος Αμβρόσιε... και χουντικός τράγος περνάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10Ο..ντάδες Αναρτήσεις..
    1000..λάδες ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-PRESS. ΕTΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ
    ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ TΣΙΜΠΟΥΚΙΑ.
    ΑΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ.

    Ξανά στο νοσοκομείο ο Χριστοφοράκος
    Στο Καρδιολογικό Κέντρο του Μονάχου εισήλθε ξανά χθες ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, ο οποίος παρουσίασε ισχυρή ταχυπαλμία.
    -------------------------------- Ήταν την ίδια περίπου ώρα, που η Εισαγγελία του Μονάχου εισηγείτο την έκδοση του πρώην διευθυντικού στελέχους της Siemens στην Ελλάδα.
    -----------------------------------
    Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος είχε υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις στις 20 Ιουλίου στο ιατρείο των φυλακών όπου κρατείται και μια μέρα αργότερα διακομίστηκε στην κλινική Χάρλαχινγκ.
    ----------------------------------
    Χθες, η Εισαγγελία του Μονάχου παρέδωσε στο Εφετείο την εισήγησή της, η οποία -σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Εισαγγελίας Αλφονς Ομπερμάγερ- «ευθυγραμμίζεται πλήρως με το αίτημα των ελληνικών αρχών».
    --------------------------------
    Η τελική απόφαση για το αν θα εκδοθεί ο άλλοτε πανίσχυρος άνδρας της Siemens στην Ελλάδα, αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες, από το Εφετείο του Μονάχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. =



    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ;

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


    Το αεροδρόμιο της Ικαρίας κόστισε (έστω και πριν από 10 χρόνια) 8 εκατομμύρια ευρώ.


    Και ο ποδηλατόδρομος του Δήμου Βριλλησίων, που εγκαινίασε σήμερα ο Στυλιανίδης, έχει μήκος 2500 μέτρα και κόστισε... 1 εκατομμύριο ευρώ.

    Μπορεί κάποιος να μου πει αν σε αυτη τη στενή λωρίδα ασφάλτου πρόκειται να προσγειωθούν αεροπλάνα ή, απλά, το κόστος κατασκευής "απογειώθηκε", χωρίς να πάρει άδεια από τον Πύργο Ελέγχου;

    Γειά σου εργολάβε (και λοιποί) και σε καλή μεριά!!!



    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα τα λες παπα-Αμβροσιε.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ομως το ιδιο γινεται και στην Ελλαδικη Εκκλησια.Εξελιξη εχουν μονο οι αρεστοι στο ΙΕΡΑΤΕΙΟ.Το οποιο λειτουργει με ιδιοτελεια τις περισοτερες φορες και αξιους και ικανους ιερωμενους και λαικους τους εχει στο περιθωριο.Διορθωστε λοιπον τα του οικου σας και μετα προχωρειστε σε συμβουλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟ. ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ, ΤΗΝ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

    ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΑΡΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ 300 .... ΚΑΙ ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑΪΖΕΙΣ ΑΧΡΕΙΕ ΚΑΙ ΣΚΩΛΗΚΟΒΡΩΤΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ, ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΙΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΩΡΑ. ΟΤΑΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ; ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΤΕΙ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΥΛΟΓΟ ΕΡΩΤΗΜΑ , ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.



    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ .


    ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΘΛΗΜΑ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΧΟΜΠI ΜΕΡΙΚΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 8.32
    Την φωτογραφια του μπουλη με τον χριστοφορακο και την μητσοτακαινα ξεχασες να βαλεις στο σχολιο σου ετσι για να το κανεις πιο πειστικο.
    Η φωτογραφια ειναι στην αρχικη σελιδα του press διπλα απο τα αρθρα χαμογελανε τα καλοπαιδα.
    Τωρα ποιος θα κανει τσιμπουκια μαλλον σε βρισκω μπουκωμενο ακομα απο τις ευρωεκλογες.
    Ετοιμασου για το hard core το οριστικο ξεπατωμα ερχεται το κολαντερο σας θα βγει εξω.
    Κρατα και τα μουνοπανα γιατι θα σου χρειαστουν να σκουπισεις το αιμα και το σκατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @9:38:00 πμ
    Πως απόκτησε η εκκλησια την περιουσια της; Από δωρεές των τούρκων σουλτάνων για την προσφορα του χριστιανικού ιερατείου στην διατήρηση του ραγιαδισμού στο χριστιανικό ποίμνιο. Η μήπως για τα κρυφά σχολεια των μοναχών που ήσαν τόσο κρυφά που στην τουρκοκρατία κανένας δεν τα ήξερε και ανακαλύφτηκαν μετά την απελευθέρωση. Το ότι μιλάω ελληνικά μονο στους κοπρίτες με τα ράσα και συνεργάτες των τούρκων δεν το οφείλω. Η μήπως χρωστούν και άραβες που και αυτοί υπόδουλοι των τούρκων το ότι μιλάνε την γλώσσα τους και όχι τουρκικα στα καθίκια με τα ράσα. Απλώς οι τούρκοι κατακτητές δεν επεδίωξαν απλώς να επιβάλουν την γλώσσα τους στους υποταγμένους.
    Φωτιά και τσεκούρι στα ρασοφόρα κοπρόσκυλα και στις εκκλησιες τους. Στα σκατά τα ιερά τους μπιχλιμπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 5 Αυγ 2009 2:27:00 μμ

    Ρε αθλιε εβραιε μη ξεσπαθωνης ετσι.
    Τραβα καμμια μαλακια μπας και ξενερωσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @2:27:00 μμ
    Εβραίος είναι αυτός που προσκυνούν τα χριστιανικά πρόβατα. Εσύ μαλακια τραβάς για να ξενερώσεις; και να έχεις την σχετική εμπειρία στα αρχίδια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-PRESS
    EΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ
    ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΖΩΗ
    ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΣΑΣ.
    Αποφράξεις
    Απολυμάνσεις
    Καθαρισμοί (βόθρων - αποχετευτικών δικτύων)
    Βιολογικοί Καθαρισμοί
    Οικολογικές λύσεις αποβλήτων
    Εκκενώσεις Βόθρων
    Έλεγχος αγωγών με κάμερα.
    ΣΥΝΤΟΜA ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
    YΠΟΝΟΜΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ PRESS.
    "O AXOΡΤΑΓΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση