GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο! Κατόπιν εορτής τα ΕΛΤΑ...

...μοίρασαν τις προσκλήσεις της Προεδρίας της Δημοκρατίας για τη γιορτή της Δημοκρατίας! . Από το http://www.kentri.gr/ . Και με χελώνα θα έ...

...μοίρασαν τις προσκλήσεις της Προεδρίας της Δημοκρατίας για τη γιορτή της Δημοκρατίας!
.
.
Και με χελώνα θα έφθανε πιο γρήγορα μια πρόσκληση από την Προεδρία της Δημοκρατίας στη διεύθυνσή μας στην Πάτρα. 20 ημέρες χρειάστηκαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία να μας την επιδώσουν.
Ο φάκελος φέρει σφραγίδα του ταχυδρομικού γραφείου των ΕΛΤΑ στο Προεδρικό Μέγαρο με ημερομηνία 15 Ιουλίου και σε μας επιδόθηκε μόλις σήμερα.
Η πρόσκληση ήταν για την εκδήλωση της 24 Ιουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο για την συμπλήρωση 35 χρόνων από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας έκανε την τιμή να μας αποστείλει προσωπική πρόσκληση να παραστούμε στην εκδήλωση. Δεν κατέστη όμως δυνατόν να παρευρεθούμε, όχι γιατί ...

σνομπάραμε τον Πρόεδρο και την εκδήλωση, αλλά γιατί δεν είχαμε πρόσκληση. Αν και η πρόσκληση ταχυδρομήθηκε και μάλιστα EXPRESS, 9 ημέρες πριν την εκδήλωση, έφθασε 11 ημέρες αργότερα.
Αν τα ΕΛΤΑ χρειάζονται κοντά τρεις βδομάδες να μοιράσουν την EXPRESS αλληλογραφία από την Αθήνα στην Πάτρα, φαντασθείτε σε πόσο χρόνο μοιράζουν την απλή αλληλογραφία στην ευρύτερη περιφέρεια.

16 σχόλια

  1. Δεν περισευει χρονος για το ενο Διευθυνοντα Συμβουλο των ΕΛΤΑ Σταματη ΜΑΥΡΟ,πρωην προεδρο της ΟΝΝΕΔ,να αχοληθει με τη διακινηση της αλληλογραφιας και το σημαντικο εργο του κρατικου Ταχυδρομειου. Απο τη πρωτη μερα που ηλθε στην επιχειρηση διαπιστωσε οτι βρηκε μια χρυσοφορα κοττα για να αναλαβει την προβολη του για υποψηφιος βουλευτης στις ΚΥΚΛΑΔΕΣ. Ετσι σχεδιασε,οργανωσε και αρχισε να εκτελει μια σειρα φιεστων,σε Ταχυδρομικα Γραφεια στα Κυκλαδονησια,αρχης γενομενης απο τη ΜΗΛΟ-επονται ΑΝΔΡΟΣ,ΑΜΟΡΓΟΣ,ΣΥΡΟΣ,ΜΥΚΟΝΟΣ,ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ,ΝΑΞΟΣ,ΠΑΡΟΣ-με δαπανες φυσικα των ατυχων ΕΛΤΑ,για προβολη ταχα του εργου του κρατικου Ταχυδρομειου,ενω στην ουσια για την προσωπικη του προβολη και ενδειξης κατοχης της εξουσιας,σε μερη που στις προηγουμενες εκλογες ως υποψηφιος βουλευτης της ΝΔ πατωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ.ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΕΛΤΑ,ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΙΝΩ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ.ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ 200 ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ.ΓΝΩΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΣΕΙ 2ΟΟ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ,ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΛΕ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΩΝ ΕΛΤΑ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ...ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΗΘΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΤΑ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ.ROOM TO LEFTE...δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ, ΣΤΗΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΩΝ.
    ***********************************************

    Το παζάρι των προεκλογικών παροχών της Νέας Δημοκρατίας ξεδιπλώθηκε και με τις αυγουστιάτικες συμφωνίες ρουσφετολογικών προσλήψεων 2.000 ανέργων στη ΔΕΗ.
    Επιβεβαιώθηκαν απολύτως οι ισχυρισμοί μας για την επέκταση της μετατροπής του επιδόματος ανεργίας σε επίδομα εργασίας στον ευρύτερο Δημόσιο τομέα: η όλη μεθόδευση μέσω τροπολογίας στις αρχές του χρόνου έγινε με στόχο τη δημιουργία ενός μηχανισμού προσλήψεων «από το παράθυρο», χιλιάδων νέων στο Δημόσιο τομέα χωρίς μέλλον και προοπτική.

    Η ΔΕΗ, παρά τις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες της σε προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων, με 5.500 συνταξιοδοτηθέντες εδώ και πεντέμισι χρόνια και μέσο όρο ηλικίας τα 48 χρόνια, αποφεύγει συστηματικά τις κανονικές προσλήψεις οδηγώντας τους εργαζόμενους ακόμη και σε απεργία με το συγκεκριμένο αίτημα! Η Διοίκηση, παρά τις ανακοινώσεις της για κανονικές προκηρύξεις προτιμά να συνδράμει την καταρρέουσα κυβέρνηση Καραμανλή στην απεγνωσμένη της προσπάθεια να μαζέψει ψήφους πουλώντας ελπίδα σε άνεργους νέους μέσω του Υπουργείου Απασχόλησης.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριοι της Διοικησης των ΕΛΤΑ.Αισθανθηκα εκτος τοπου και χρονου οταν προχθες εξω απο τα Δικαστηρια της ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ σε φιλικη συζητηση αναφερθηκε απο παρευρισκομενο δικηγορο,οτι προσληφθηκε με παγια αντιμισθια στα ΕΛΤΑ.Σε ερωτηση μου για το ποτε δημοσιευτηκε η σχετικη προκηρυξη και τι οριζε,μου απαντησε με δοση ειρωνιας οτι αυτα γινονταν σε αλλες εποχες και οτι η προσληψη του εγινε,μαζι με αλλες δυο,απο το Δ.Σ. των ΕΛΤΑ και μετα απο τροποποιηση του Οργανογραματος γιατι δεν υπηρχαν θεσεις. Αν αυτα που ειπωθηκαν ανταποκρινονται στη πραγματικοτητα,τοτε εχουμε προσληψεις Δικηγορων κατα παραβαση των Νομων 1649/86 αρθρο 11 και 1868/89 αρθρο 18,που οριζουν πως γινονται οι προσληψεις δικηγορων στο Δημοσιο και τις ΔΕΚΟ. Πρεπει αμεσα να ακυρωθει η αποφαση προσληψεων των 3 Δικηγορων,να εφαρμοσθει η νομοθεσια,να προκηρυχθουν οι θεσεις και να συσταθει η 5μελης επιτροπη που θα αξιολογησει τους ενδιαφερομενους. Ειδαλως θα μας οδηγησει στη Δικαιοσυνη για ακυρωση και επιδικαση σε αλλους δικηγορους των θεσεων. Αληθεια ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑΣ εχει πληροφορηθει το γεγονος και τι μετρα προκειται να παρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΙ ΑΡΓΗΣΑΝ.ΕΔΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΑΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ?

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΗΓΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.

    ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝΕ.

    ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ. ΠΗΔΗΞΑΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ
    ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ
    ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

    ΝΕΑΡΟΙ MΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

    ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝ ΦΑΝΑΤΙΣΤΟΥΝ ΝΑ...ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΟΥΝ

    Π.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ AYTO ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ;
    Που το πάτε το παιδί ρε καναλάρχες;
    Δεν βλέπετε ότι είναι ανισόρροπο;
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΛΑΜΠΑΚΟΥΤΣΑΒΛΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ.
    Προσωπικά νομίζω ότι ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΙΧΛΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ.
    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΕΙ (άκουσον άκουσον) ότι ο Σερραίος δεν είναι αρκετά διεκδικητικός στα εθνικά θέματα, ξεχνώντας τις σφαλιάρες που έριξε στο συμπατριώτη του Γιωργάκη Τζώρτζ Μπούς στο θέμα των Σκοπίων στο Βουκουρέστι αλλά και στο Κυπριακό για το προδοτικό σχέδιο Ανάν (που βέβαια προωθούσε πάλι ο Γιωργάκης). ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΕΙ ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης έχουν το δικαίωμα να αυτο-ονομάζονται Τούρκοι (προφανώς θέλει να τσιμπάει τις ψήφους τους μουσουλμάνων), δίνοντας έτσι λαβή στην Τουρκία να ισχυρίζεται ότι υπάρχει Τουρκική και όχι μουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα.
    Πως μπορεί μετά ο Γιωργάκης να κατηγορεί για μειοδοσία και υποχωρητισμό τον Καραμανλή είναι κάτι που μόνο ο δικός του γογαντοτεράστιος εγκέφαλος μπορεί να συλλάβει.
    Τόν ρωτάνε μετά γιατί ευαγγελίζεται τη δωρεάν δημόσια παιδεία αλλά ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και τώρα ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.
    Η απάντησή του πάλι άλλα αντ' άλλων. Ευαγγελίζεται (λέει) την δωρεάν δημόσια παιδεία διότι έχει πάει σε πολλά διαφορετικά σχολεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό και άρα έχει εμπειρία!.
    Απίθανο επιχείρημα, ανατρίχιασα. Για το δικό του παιδί όμως, πάλι δεν απάντησε.
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.
    Πρώτο, πόσο είναι το IQ αυτού του ανθρώπου;
    Δεύτερο, πόσο είναι το IQ όσων εμπνέονται από αυτό τον άνθρωπο;
    Τρίτο, πόσο καιρό ακόμη, κύριοι Μπόμπολα, Κυριακού, Αλαφούζο και Λαμπράκη θα κρατήσει αυτό το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ που λέγεται Γιωργάκης Παπαντρέου;
    Αυτό το άλογο δεν τραβάει, ΕΙΝΑΙ ΨΟΦΙΜΙ, πώς να το κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το εκλεισαν το Ταχυδρομειο πατριωτ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΜΠΡΑΤΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ.ΚΟΥΜΑΝΤΟ,ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΝΕΙ Ο Γ.Γ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΚΗΝ-ΚΑΚΩΣ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ ΩΣ ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ,ΕΙΧΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΕ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ.ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΔΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΙΑ ΠΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΤΑ ΕΛΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΡΗΓΓΙΛΗΣ.ΠΡΟΒΛΕΨΗ.ΘΑ ΓΙΜΟΥΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΕΚΕΙ.ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ Η Ν.Δ.ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΕΛΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ.ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειναι αξιο αποριας πως οι δυο βουλευτες της Ν.Δ. στις Κυκλαδες αποδεχθηκαν χωρις ουσιαστικη αντιδραση την τοποθετηση ενος συνυποψηφιου τους στις τελευταιες βουλευτικες εκλογες,στη θεση του κουμανταδορου στα ΕΛΤΑ.Προφανως τον εχουν υποτιμησει και δεν γνωριζουν οτι το Ταχυδρομειο ειναι καλο μαγαζι για να εκλεγεις βουλευτης.Ο Μαυρος το καταλαβε αμεσως,προφανως μπορει και να του το σφυριξαν και αρχισε να το εκμεταλευεται απο τη πρωτη στιγμη.Εξαλου γιαυτο παρατησε την ομορφη Αμοργο και ηλθε στο λεκανοπεδιο.Αρχισε λοιπον να διοργανωνει εκδηλωσεις,με χρηματα φυσικα των ΕΛΤΑ στα Κυκλαδονησια και σιγουρα θα εκμεταλευτει την επιχειρηση,για την εκλογη του.Με δεδομενο οτι στις επομενες εκλογες θα ειναι το ΠΑΣΟΚ κυβερνηση,η Ν.Δ. στις Κυκλαδες απο 2 βουλευτες που εχει σημερα θα εκλεξει 1.Προβλεπεται οτι κανεις απο τους σημερινους δεν θα ειναι στη ΒΟΥΛΗ.Με τις υγειες τους και την αφελεια τους.... Ενας ΝΔκρατης ψηφοφορος Κυκλαδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΙΣ 3 ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΤΙΣ ΥΠΕΒΑΛΕ Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΜΕ,ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΙ.ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΑΣ.ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΤΑ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΤΑ ΤΟΥ ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΥΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ... Ο ΘΡΑΣΥ-ΒΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΤΑΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ; ΓΙ' ΑΥΤΌ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ. ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΕΛΤΑ.
    ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
    ΟΙ ΚΥΚΛΑΔΙΩΤΕΣ.
    ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΩΡΕ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ....ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.
    ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ
    ΘΑ ΚΑΑΑΑΑΑΘΘΘΘΟΟΟΟΟΝΝΝΤΤΤΤΑΑΑΑΑΙΙΙΙ
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙ
    ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.
    ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ !
    ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..
    ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ !
    ΑΚΟΥ ΑΝΕΚΔΟΤΟ :
    "ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση