GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξώδικο για τη διάλυση των ΕΛΤΑ...

Από την «Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών» (Π.Ο.Σ.Τ.) . ΕΞΩΔΙΚΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Κ Α Τ Α 1. της ανώνυμης εταιρί...

Από την «Πανελλήνια Ομοσπονδία
Σωματείων Ταχυδρομικών» (Π.Ο.Σ.Τ.)
.
ΕΞΩΔΙΚΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Κ Α Τ Α
1. της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «Ελληνικά Ταχυδρομεία – ΕΛ.ΤΑ Α.Ε.», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Απελλού 1, όπως νόμιμα εκπροσωπείται,
2. του Προέδρου του Δ.Σ. της εταιρίας Άγγελου Μπρατάκου ατομικά
3. του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρίας Στ. Μαύρου ατομικά και
των λοιπών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας ατομικά:
4. Καμινάρη Αντώνιου,
5. Αγγελίδη Νικολάου,
6. Ναλμπάντη Κων/νου,
7. Μανσούδη Κων/νου,
8. Καραμανλή Άννας,
9. Κολόκα Κων/νου,
10. Καρτσιώτου Ιφιγένειας,

11. Θωμόπουλο Νίκου,
12. Θωμά Φίλιππου
,

Κύριοι
Από την αρχή του χρόνου έχουμε επισημάνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΕΛΤΑ και τα οποία συνεχώς επιδεινώνονται από την πολιτική που ασκεί Κυβέρνηση και Διοίκηση.
Μέχρι σήμερα όχι μόνο δεν έχουν ληφθεί οι απαραίτητες αποφάσεις που θα σταματούν μια φθίνουσα πορεία που οδηγεί στα ελλείμματα τη διάλυση και...

τη συρρίκνωση αλλά ούτε η υπάρχουσα κατάσταση έχει καταγραφεί για να αποτελέσει σημείο αναφοράς των αποφάσεων και των πολιτικών.
Η καταγραφή ελλειμμάτων της τάξης των 8,6 εκ € για το πρώτο εξάμηνο του 2009, δεν έχει απασχολήσει τη Διοίκηση και την Κυβέρνηση.
Η συνεχιζόμενη μείωση των εσόδων και η διόγκωση του καταγραφόμενου ελλείμματος δεν συγκινεί κανέναν.
Η υποβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών δεν προβληματίζει καθόλου Διοίκηση και Κυβέρνηση.
Η αποδιοργάνωση των υπηρεσιών, η απομόνωση και η περιθωριοποίηση του υπηρεσιακού ιστού, η παντελής έλλειψη διοικητικού συντονισμού, κατευθύνσεων και επίλυσης προβλημάτων οδηγούν τον ΕΛΤΑ στη διάλυση και έχουν φέρει τους εργαζόμενους σε απόγνωση.
Καθημερινά η κατάσταση σε όλα τα επίπεδα χειροτερεύει, η Διοίκηση και η Κυβέρνηση αδιαφορούν και απουσιάζουν προκλητικά από τον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι σε κάθε υπηρεσιακή λειτουργία για να διατηρήσουν τον ΕΛΤΑ σε ένα ανεκτό επίπεδο λειτουργίας, για να αποτρέψουν την πλήρη κατάρρευση του Ταχυδρομείου.
Σε αυτό το περιβάλλον Κυβέρνηση και Διοίκηση αντιμετωπίζουν και διαχειρίζονται τα ζητήματα του ΕΛΤΑ χωρίς στρατηγική, χωρίς σχεδιασμό, με αποσπασματικά και σπασμωδικά μέτρα και αντικρουόμενες αποφάσεις.
Εξαντλούν τη δράση τους σε αποφάσεις για ρουσφετολογικές προσλήψεις 200 εργαζομένων, Δικηγόρων, «Συμβούλων» και Συνεργατών, σε παράνομες και αντικανονικές ρουσφετολογικές μεταθέσεις, αποκαλύπτοντας την πρόθεση τους να εκμεταλλευτούν τον ΕΛΤΑ για μικροκομματικές, ρουσφετολογικές και εκλογικές πελατειακές ανάγκες.
Διαχειρίζονται τα οικονομικά του ΕΛΤΑ με διαδικασίες που δεν απέχουν από τη διασπάθιση δημόσιου χρήματος.
Η συμπεριφορά, η πρακτική και η πολιτική Κυβέρνησης και Διοίκησης χαρακτηρίζονται από μια σπουδή που αδιαφορεί για τη νομιμότητα των αποφάσεων αλλά και για το κόστος που σωρεύουν στον ΕΛΤΑ με αυτές τις αποφάσεις.
Από την εγκατάσταση της νέας Διοίκησης η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής, αντοχής και νομιμότητας. Ο ΕΛΤΑ αντιμετωπίζεται σαν κομματικό λάφυρο, τα πάντα κινούνται στο πλαίσιο υποστήριξης πελατειακών σχέσεων, το Ταχυδρομείο μετατρέπεται σε εργαλείο εξυπηρέτησης κομματικών σκοπιμοτήτων.
Κύριοι
Σας έχουμε ενημερώσει και έχουμε παρουσιάσει τα προβλήματα του ΕΛΤΑ και τις θέσεις των εργαζομένων τόσο αναλυτικά που σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί κανένας να επικαλεστεί άγνοια.
Με Εξώδικα, έγγραφα, ανακοινώσεις, παραστάσεις, Απεργιακές κινητοποιήσεις και πορείες έχουμε διεκδικήσει λύσεις στα προβλήματα, έχουμε απαιτήσει το σεβασμό στη νομιμότητα, υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα του ΕΛΤΑ και των εργαζομένων.
Η Διοίκηση αντί να αναλογιστεί και να αναλάβει τις ευθύνες της και να εφαρμόσει πολιτικές που υπηρετούν το Δημόσιο Ταχυδρομείο, ασχολείται με ζητήματα που δημιουργούν αντί να λύνουν προβλήματα.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ταχυδρομείου το ΔΣ ΕΛΤΑ συνεδριάζει κατεπανάληψη εκτάκτως τον μήνα Αύγουστο για να επιλύσει «σοβαρά και επείγοντα» προβλήματα.
Οι ρουσφετολογικές προσλήψεις προσωπικού, Δικηγόρων και συμβούλων, οι χορηγίες και οι διαφημιστικές δαπάνες δεν είναι επείγοντα θέματα.
Αντίθετα είναι ζητήματα που πυροδοτούν αντιδράσεις και υπονομεύουν το μέλλον του ΕΛΤΑ.
Πυροδοτεί αντιδράσεις ακόμη και η μεθόδευση να αιφνιδιάσουν και να αποκλείσουν τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στο ΔΣ ΕΛΤΑ που απηχεί και εκφράζει ταυτόσημες θέσεις με την ΠΟΣΤ, όταν ενώ υπήρξε η ενημέρωση του προγραμματισμού για συνεδρίαση του ΔΣ ΕΛΤΑ στις 27-08-2009, ξαφνικά και χωρίς να υπάρχει έκτακτο γεγονός καλούν σε συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο στις 11 και 18-08-2009.
Οι ρουσφετολογικές ανάγκες, οι απαιτήσεις, οι οδηγίες και οι εντολές δεν μπορούσαν να περιμένουν, είχαν επείγοντα χαρακτήρα, ήθελαν να προλάβουν τις εξελίξεις!!!
Ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΛΤΑ έχουν τεράστιες ευθύνες για αυτή την υποβάθμιση της λειτουργίας του Διοικητικού Συμβουλίου.
Κύριοι
Το πρόβλημα του ΕΛΤΑ δεν είναι επικοινωνιακό, δεν αντιμετωπίζεται και δεν επιλύεται με επικοινωνιακές τεχνικές.
Πολύ περισσότερο όταν το οικονομικό, πολιτικό, κοινωνικό και επιχειρησιακό περιβάλλον είναι στη δίνη μιας κρίσης, οι επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο διαμορφώνουν στρατηγική αντιμετώπισης της και επανεξετάζουν κατά πρώτον τα διαφημιστικά κονδύλια.
Η διαφημιστική προβολή των επιχειρήσεων γίνεται στοχευμένα, με πλήρη αξιοποίηση όλων των μέσων, και με οικονομικοτεχνικά κριτήρια.
Αυτή τη στιγμή στον ΕΛΤΑ δεν είναι πρώτη προτεραιότητα η διαφημιστική προβολή.
Δεν είναι σε καμία περίπτωση επείγουσα η απόφαση για την ανανέωση της σύμβασης για την διαφημιστική προβολή, ώστε να απαιτείται έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ ΕΛΤΑ.
Τα ποσά που δεσμεύονται για τη διαφήμιση είναι τεράστια ακόμη και για το μέγεθος του ΕΛΤΑ και διαμορφώνουν ασφυκτικές οικονομικές συνθήκες για το Ταχυδρομείο.
Έχουν ήδη μέχρι σήμερα διατεθεί αρκετά μεγάλα ποσά για τη διαφήμιση και βέβαια δεν έχει γίνει όχι μόνο σχεδιασμός αλλά ούτε και απολογισμός των ποσών και των αποτελεσμάτων αυτής της πολυδάπανης διαφημιστικής προβολής.
Για το αναποτελεσματικό του σχεδιασμού και της υλοποίησης της διαφημιστικής προβολής του ΕΛΤΑ, καταγράφουμε ότι δεν έχει αξιοποιηθεί στο παραμικρό το τεράστιο δίκτυο του ΕΛΤΑ που όμως προσφέρεται στους πελάτες του Ταχυδρομείου για τη διαφημιστική τους προβολή!!!!
Ίσως το ΔΣ ΕΛΤΑ να μην γνωρίζει ότι υπάρχει και το «διαφημιστικό ταχυδρομείο».
Το ΔΣ ΕΛΤΑ όμως, ο Πρόεδρος του, ο Διευθύνων Σύμβουλος και τα μέλη του γνωρίζουν ότι ο στόχος των διαφημιστικών δαπανών είναι η κάλυψη των προεκλογικών αναγκών του Υπουργού και της Διοίκησης.
Το γνωρίζουν, το έχουμε καταγγείλει, συνεχίζουν όμως εγκληματικά να αδιαφορούν.
Κύριοι
Οι συνθήκες δεν επιτρέπουν αποφάσεις, πρακτικές και πολιτικές που υπηρετούν σκοπιμότητες και βλάπτουν τα συμφέροντα του ΕΛΤΑ.
Σας επισημαίνουμε για άλλη μια φορά τις ευθύνες των οργάνων διοίκησης, ευθύνες συλλογικές και ατομικές που σύμφωνα με τις αποφάσεις των συνδικαλιστικών μας οργάνων θα αναζητηθούν και θα καταλογιστούν με πολιτικές, συνδικαλιστικές, κινηματικές και νομικές διαδικασίες.
Σας καλούμε να μην δεσμεύσετε τον ΕΛΤΑ σε ένα πολυέξοδο, αναποτελεσματικό, ανεπίκαιρο και ασχεδίαστο διαφημιστικό πρόγραμμα που δεν θα υπηρετεί τα συμφέροντα του Ταχυδρομείου.
Σας καλούμε να σεβαστείτε το Θεσμικό Πλαίσιο, τις ΣΣΕ και τον Κανονισμό Μεταθετότητας και να σταματήσετε άμεσα τις παράνομες και ρουσφετολογικές μετακινήσεις προσωπικού. Επισημαίνουμε τις συλλογικές και ατομικές σας ευθύνες, ευθύνες που δεν συγκαλύπτονται, δεν παραγράφονται και με προσφυγή στη δικαιοσύνη θα καταλογιστούν.
Σας καλούμε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας με πλήρη σεβασμό στη νομιμότητα, υπηρετώντας τα συμφέροντα του ΕΛΤΑ.
Σας καλούμε να κατανοήσετε σε όλη τη διάσταση ότι διαχειρίζεστε Δημόσια Περιουσία και έναν Οργανισμό με σημαντική κοινωνική και αναπτυξιακή αποστολή.
Με τη ρητή επιφύλαξη κάθε δικαιώματός μας,
αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα σε όσους αυτή απευθύνεται, για γνωστοποίηση και τις νόμιμες συνέπειες και τη στοιχειοθέτηση ατομικής ευθύνης του καθενός, αντιγράφοντάς την ολόκληρη στην έκθεση επίδοσης που θα συντάξει.
Για την Εκτελεστική Επιτροπή
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΗΛΙΑΣ ΜΠΑΚΕΛΛΑΣ

77 σχόλια

  1. ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΔΙΑ
    ΙΝΦΟΤΕ(ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ)-ΕΛΤΑ-ΠΟΣΤΙΝΣΟΥΡΑΝΣ-ΣΤΑΡ ΤΣΑΝΝΕΛ-Τ.Τ-ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-ACS(ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ).ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ?
    ΑΝΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΝΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΑΛΑΖΟΥΜΕ Η ΣΤΟΝ(ΒΑΖΟΥΜΕ)....ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΝ-ΛΑΟΣ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ "ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ" ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ!!!!.
    ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΗΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικα φιλτατοι δεν ειναι οι "bloopers" που χρειαζονται κασαρι..

    Ασε και αυτοι φτωχομπινεδες ειναι!
    Για κανενα αρπαχτο ψαχνουν τα πουστρακια!!
    Αμα τους κανεις μια ετσι ,χωνονται στις τρυπες τους..

    Αυτοι που θελουν καμουτσικι μεχρι να παρακαλανε να πεθανουνε ειναι κατι .."αναλυτες" "σχολιαστες" υπουλα τομαρια (πληρωμενα η μη) που αναρτουν ..'σχολια" οι μπινεδες!!

    Ναι! ναι οι μπινεδες,ειναι .."σχολιαστες" !!

    Να φερ ειπειν:
    σταθη παλαιολογο,
    γιαννη δαιδαλο
    γιοργο κρογια
    χριστο λουτραδη
    ταχυδρομο και μερικα ακομα τζογλανια ..

    Θυμαμαι ενα παλιο πλατανο στο χωριο μου !!
    Ο παππους μου μου ελεγε κατι για τους ναζι .τοχαν κρεμαλα οι πουστηδες..

    Ο πλατανος υπαρχει ακομα..

    Ποιος ξερει ,ισως η φυση τον κρατησε ακομα ζωντανο,για καποιο λογο..
    Γιατι αραγε??
    Κατι θα ξερει η μητερα φυση...

    Τι λενε και τα αποπανω τζογλανια??
    Τζαμπα τον κρατησε εν ζωη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Filaraki ta alania ta exoun kanei gia alli mia fora skata....
    I valitses einai polles kai pane porta porta gia poion na protoftasoune
    ta 8ekatommyria siga ta avga
    Na do tora tous taxidromous na trexoun na pane to porta-porta(a auto omos einai alli ipiresia Alla tin exoume gia frourio sto kastro ton kifinon tou elta Einai diko mas to porta porta kai den tou axizei tetia apaxia apo tous volemenous tap-otetzides dimmosious ipalilous pou variounte kai na anapnefsoune...Koroida i Efkeria Xathike Tora...(MIG=OLYMPIC.ELTA=ACS?,MIG?,SINDIKALISTES NA SAS DO TORA TI THA KANETE ITAN KAKOS O VARDINOGIANIS E?
    VGALTE TORA TA KASTANA APO TIN FOTIA XORIS PROSLIPSEIS 6MHNA,8MHNA,EPISTROFI
    STELEXON ELTA....TREXTE PODARAKIA MOU(KALA MIN MOU PATHETE KAI TIPOTA...)KAI OPOS EIPAME TAXIDROME STIN PORTA APO EDO & STO EXIS OXI EIDOPOIISH ETSI?
    GIA NA SAS DO TAXIDROMOI MAGKES POU SAS PIRE O KAIMOS GIA TO DOOR2DOOR.
    NA VGEITAI STIN GIRAAAAA NA DITE POS EINAI PALI NA PERPATAME KAI LIGO...
    KAI PALI BRAVO TA XANAKATAFERATE NAI TA KANETE OLLA KOLO
    TO GORGON K XARI EXI ME TO KALO SAKATEPSETE KAI TON ELTA KAI OU TO KATHEXIS...NOUMERA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΚΩΝΟΜΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ

    ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ

    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ

    ΜΕΓΑΛΕ

    ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΖΗΤΑ ΤΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΤΑ.ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ.ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ 400.000 ΕΥΡΩ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ,ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ,Ο ΠΑΜΘΡΑΚΙΚΟΣ ΜΕ 200.000 ΕΥΡΩ.ΓΚΟΥΒΑΡΝΤΑΣ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟ 2009 ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΕΛΛΕΙΜΑ 8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ,ΑΠΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ 12ΕΤΙΑ.ΤΟ Δ.Σ.-ΕΛΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ,ΠΑΡΟΤΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΟΙ 2 ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ,ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΥΡΟΥ,ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΕΚΕΙ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΜΕ ΠΟΣΟ 400.000ΕΥΡΩ.ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΤΑ,ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΕΝΟΤΗΤΑΣ.ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΛΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ.ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΤΟ ΧΟΡΗΓΟ ΜΕ ΞΕΝΑ ΜΙΤΖΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΩΝ; ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ
    ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ-ΕΛΤΑ
    ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ(ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ)ΜΙΖΕΣ?
    ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ?(ACS,GENIKI,SPEEDEX)
    AUTA TA LIGA KAI O NOON NOITO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ (ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ) ΟΙ ΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ.
    Ότι και να λένε οι πασόκοι και ο Χριστοφοράκος οι τραπεζικοί λογαριασμοί άλλα λένε.
    ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, λέει ο αργόστροφος γιός της κυρίας τσάντ.
    Τώρα ποιος τον πιστεύει είναι μια άλλη υπόθεση.
    Γιωργάκη πές αλεύρι, η Siemens σας γυρεύει.
    Για τον Τσουκάτο λές εμείς δεν ξέρουμε τίποτε.
    Τάφαγε μόνος του τα λεφτά που έδωσε η Ζίμενς, Γιωργάκη;
    Την έκανε και ο κολλητός σου ο Χριστοφοράκος αλλά δεν θα το χαρεί και πολύ. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ Ο ΣΚΑΡΠΕΛΗΣ.
    Εξάλλου εσύ Giorgakis έχεις και άλλον ακόμη πιο κολλητό στην ιστορία. Τον παιδικό σου φίλο τον Τρεπεκλή που έχει ήδη ομολογήσει ότι πήρε τα 6,5 εκατομμύρια μίζα για το C4I, αλλά ήταν «νόμιμη» λέει.
    Καλά.
    Να δούμε τι θα πεί και ο εισαγγελέας που έχει διασταυρώσει τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών.
    Αλλά ξέχασα, ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ αυτά που έγραφαν οι ταμίες σας χειρόγραφα, πάνω σε μπακαλόχαρτα.
    Ντροπή, ξεφτίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΜΝΗΣΙΑΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (η αποθέωση της υποκρισίας του χαζογιώργου);
    Μετά από 20 χρόνια και πέντε κυβερνήσεις ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ;
    Ακόμη και μετά την παραδοχή του Τσουκάτου, ακόμα και σήμερα, δεν μας λέει ο Γιωργάκης που πήγαν τα εκατοντάδες εκατομμύρια της Ζίμενς.
    Απίστευτο, δεν ξέρει κανείς τίποτε!
    Ο Γιωργάκης συμμετείχε ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ στα υπουργικά συμβούλια του Σημίτη.
    ΗΞΕΡΕ να χρηματοδοτεί 220 Μ.Κ.Ο. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ τίποτε για τα εκατοντάδες εκατομμύρια των «ωφέλιμων πληρωμών» της Siemens, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.
    Ο Σημίτης ΗΞΕΡΕ να σκορπίζει ΑΠΊΘΑΝΑ κομματικά λεφτά στις εκλογές,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ποιός έδινε τα εκατομμύρια, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.
    Ο Τσουκάτος ΗΞΕΡΕ ότι τα παράνομα λεφτά έρχονταν από τη Μίζενς,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ με ποιό αντάλλαγμα έδινε τα λεφτά η εταιρία, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.
    Ο Παπακωνσταντίνου ΗΞΕΡΕ τα πάντα για τον ΟΤΕ (σαν μέλος του ΔΣ), ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ότι μπορεί να επαναδιαπραγματευθεί τις συμβάσεις με τη Ζίμενς, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.
    Ο εξαφανισμένος Μαντέλης ΗΞΕΡΕ να υπογράφει τις αμαρτωλές συμβάσεις, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ότι η Ζίμενς χρηματοδοτούσε το κόμμα του, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΣΙΠΑ ;
    ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ;
    Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ SIEMENS ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΟΥ ΟΣOI ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΝΤΡΟΠΗ.
    Πλάκα έχει που οι κάθε λογής πληρωμένοι δημοσιογραφίσκοι κατηγορούσαν τον φτωχομπινέ παυλίδη για τα 100 χιλιάρικα.
    Ξεφτιλίστηκε ακόμη και η διαφθορά επί ΝΔ.
    Εκλογές τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Διευθυνων συμβουλος των ΕΛΤΑ Σταματης Μαυρος,πρων προεδρος της ΟΝΝΕΔ-ειναι το μοναδικο προσον αν δει καποιος το βιογραφικο του,που μεχρι προσφατα ασχολουνταν με το να νοικιαζει δωματια στην πατριδα του την Αμοργο-παρελαβε τα ΕΛΤΑ,ως τσιφλικι του και να τον χρησιμοποιησει εφαλτηριο του καταληψης βουλευτικης εδρας στις Κυκλαδες.Ετσι προγραμματισε και αρχισε να διοργανωνει μια σειρα εκδηλωσεων-φιεστων στα Κυκλδονησια,με δαπανες πληρωμενες απο τα ΕΛΤΑ.Ηδη διεξηγαγε μια φιεστα,με το προσχημα του εκσυγρονισμου του ταχυδρομειου Μηλου,εκσυγχρονισμος που ειχε υλοποιηθει εδω και 2 χρονια,με καλεσμενους εκατονταδες Κυκλαδιτες που τους δεξιωθηκε με λεφτα των ΕΛΤΑ.Οι επομενες προγραμματισμενες φιεστες για το επομενο διμηνο ειναι διαδοχικα στην Ανδρο στις 22-08-2009,οπου εχουν προσκληθει και θα φιλοξενηθουν 3.000 ατομα,στην Αμοργο,στην Συρο,στην Σαντορινη, στην Ναξο και την Μυκονο.Ολα πληρωμενα απο τα ΕΛΤΑ,για την προσωπικη προβολη του και με το προσκημα προβολης των κρατικων Ταχυδρομειων.Αν δεν λεγεται αυτο διασπαθηση χρηματων των ΕΛΤΑ,πως αλλιως λεγεται;Αλλα ποιος θα του βαλει φρενο,οταν στο κολπο ειναι και ο ΥΜΕ Στυλιανιδης,για τον οποιο διοργανωνει με χρηματα των ΕΛΤΑ,αναλογες εκδηλωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι ανθρωποι ειναι,οτι φανε,οτι πιουνε και οτι ταισουν τους φιλους τους.Κυριοι Στυλιανιδη,Μπρατακο και Μαυρο,με ξενα λεφτα,μπορω να γινω και εγω χορηγος και καλος Σαμαριτης και φιλανθρωπος και φιλεσπλαχνος και να ενισχυσω οικονομικα τον προεδρο της ποδοσφαιρικης ομαδας του Δημου μου.Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ θα κανει Πανηγυρι και θα πινουν στην υγεια των κοροιδων,ενω τα ΕΛΤΑ μνημοσυνο με χρηματα που πληρωνουν τα ιδια. Ντοπη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν εξυπηρετουνται μεσω ΕΛΤΑ ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ και ο ΜΑΥΡΟΣ, αλλα και ο Γενικος Γραμματεας του ΥΜΕ,Αδαμοπουλος.Κατοπιν δικης του επιθυμιας και εντολης εγιναν 3 παρανομες προσληψεις δικηγορων με παγια αντιμισθια στα ΕΛΤΑ.Ο ανθρωπος αυτος δηλωνει οτι θα ειναι ο επομενος Προεδρος του Δικηγορικου Συλλογου Αθηνας,γιαυτο με ατομικες εξυπηρετησεις ενισχυει τον εκλογικο μηχανισμο του.Παροτι οι οργανικες θεσεις των δικηγορων,15 τον αριθμο ηταν κατεχομενες δοθηκε εντολη να τροποποιηθει με φαιδρα επιχειρηματα,το οργανογραμμα,να αυξηθουν οι θεσεις για να προσληφθουν οι δικοι του.Και χωρις καμμια διαδικασια που οριζουν οι Νομοι 1649/86 αρθρο 11 και 1868/89 αρθρο 18 παρ.1,προχωρησε με αποφαση του Διοικητικου Συμβουλιου ΕΛΤΑ στις προσληψεις.Χωρις δηλαδη να γινει προκηρυξη θεσεων καταθεση δικαιολογητικων και αξιολογηση των υποψηφιων απο 5μελη επιτροπη στην οποια συμμετεχει δικαστικος και 2 μελη του Δ.Σ. του Δικηγορικου Συλλογου Αθηνας.Ετσι γουσταρε ο Αδαμοπουλος,ετσι εκανε.Αλλα τι κανει ο Δικηγορικος Συλλογος; Η αγυρτια σε ολο της το μεγαλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΟΤΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ.ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΕΛΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟ,ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΠΟΛΥΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ,ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 'Η ΖΗΜΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΟΔΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΝΤΟΜΟΣ ΣΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΞΟΔΕΥΕΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΑ ΕΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.ΔΥΔΤΥΧΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΤΑ,ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ.ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.
    ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ,ΑΔΕΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ.
    ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΓΟΥΝ ΤΑ ΕΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΥΡΟΥ.
    ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΣΤΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ.
    ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΕΙΔΑΝ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΩΚΟΥΝ.
    ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΘΡΑΣΥ-ΒΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τελικά, τα ούφο υπάρχουν.
    Πρόκειται για κάμποσους βλαμένους οπαδούς του πασόκ που δεν θέλουν να δούν ότι ο γάϊδαρος δεν πετάει.
    Θα μου πείς, πόσο μυαλά να κουβαλάνε όσοι πιστεύουν το πιό χαζοβιόλη βουλευτή της Βουλής (που μάλιστα τυχαίνει να είναι και ο πιό υποκριτής).
    Και σε ανώτερα στους πράσινους αφισσοκολλητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σημερινή είδηση:
    Άδειες έτοιμες, με σφραγίδες κανονικά και την υπογραφή του Νομάρχη. Το μόνο που έλειπε ήταν το όνομα του αλλοδαπού.

    ...το συμπληρώσουν αυτοί που πραγματοποίησαν τη μεγάλη κλοπή από τη Νομαρχία Καβάλας.

    3.000 άδειες που βεβαίως θα μοσχοπουλήσουν..

    Καλά, αυτοί στη Νομαρχία ντιπ καταντιπ μαλάκες είναι; Εχουν εκ των προτέρων υπογραμμένα και σφραγισμένα τέτοια έγγραφα;
    ΄Η είναι ηλίθιοι ή η υπόθεση είναι λαμογιά με πολύ χρήμα.
    Ο εισαγγελέας ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι σειρά έχει τώρα απο τον εθνικό πλούτο για να πουλήσετε ρε ανίκανοι;
    Τον Παρθενώνα,τις στήλες του Ολυμπίου Διός,τον Εθνικό κήπο ή το Καλλιμάρμαρο;
    Aν τελειώσουν τα εκατομμύρια ευρώ απο την προηγούμενη "επιδρομή", αυτά έχουν απομείνει για να πουλήσετε..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ
    ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΟΤΙ ΟΛΕΣ Η ΙΔΙΟΤΙΚΕΣ COURIER ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΑΝΤ/ΝΑ ΚΑΤΟ ΑΠΟ 0,50 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΗ ΚΙΛΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 0,50 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΛΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ACS,ΓΕΝΙΚΗ,SPEEDEX ΚΛΠ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 0,50.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΕΤΤ?
    ΜΕ ΤΑ ΚΤΕΛ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ?
    ΜΕ ΤΟΥ ΙΔΙΩΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΩΤΑΞΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ Η COURIER?ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 0,50 ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ COURIER?
    ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΞΗΠΥΡΕΤΕΙ ΟΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΙΔΙΟΤΙΚΕΣ COURIER ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΙΔΩΤΙΚΗ COURIER ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ-ΔΥΣΠΡΟΣΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ? ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΙΔΙΟΤΙΚΟΠΟΙΘΕΙ Ο ΕΛΤΑ.
    ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ? ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΗΟΥΧΟΙ?ΤΑ ΝΗΣΙΑ?
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?
    ΕΝΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΕ ΣΥ ΜΑΥΡΕ

    ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΤΑ ΛΥΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ ΠΟΥ ΤΑ ΤΑΙΖΕ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΕΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

    ΜΕ ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

    ΒΓΑΛΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

    ΒΓΑΛΕ ΠΟΣΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΣΤ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΦΙΕΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

    ΞΩΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΑΠΟ 10 ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΣΕΕ
    ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ

    ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ

    ΜΑΥΡΕ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΔΑΚΗΤΕΣ ΜΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπορει η ΠΟΣΤ να μας πει ,ποσες προσληψεις ειδικων συνεργατων-συμβουλων εκανε απο την μερα που πηγε στα ΕΛΤΑ ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΥΡΟΣ,ποσοι απο αυτους που προσληφθηκαν ειναι απο τις Κυκλαδες και ποσα περνει στο χερι καθενας απο τους προσληφθεντες;Ακομη μπορει να μας πει ποσοι ειναι οι διαφοροι,γιατι οι εργαζομενοι εχουν χασει τον αριθμο,παρατρεχαμενοι στο χωρο των ΕΛΤΑ που υποτιθεται συνδραμουν το εργο της Διοικησης με οποιδηποτε μορφη απασχολησης,που μισθοδοτουνται απο τα ΕΛΤΑ και ποση ειναι συνολικα η ετησια δαπανη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτο ειναι απυθνενο θρασος.Μολις ο Ευριπιδης Στυλιανιδης ανελαβε Υπουργος Μεταφορων και Επικοινωνιων,αντικατεστησε ολα τα Διοικητικα Συμβουλια των εποπτευομενων Κρατικων Φορεων και ΔΕΚΟ,της αρμοδιοτητας του.Εκει,και σε ολα τα Δ.Σ.,τοποθετησε μελη,πολιτικους του φιλους,μονιμους κατοικους Νομου ΡΟΔΟΠΗΣ.Δηλαδη ο Στυλιανιδης ασκει πολιτικη ας πουμε στις ΔΕΚΟ ,π,χ. στον ΟΣΕ και τις θυγατρικες επιχειρησεις του,στον ΗΛΠΑΠ,στον ΗΣΑΠ,στην ΕΘΕΛ,στα ΕΛΤΑ και τις θυγατρικες τους,κλπ, με ανθρωπους που μενουν στη ΚΟΜΟΤΗΝΗ και παρευρισκονται στις συνεδριασεις του Δ.Σ.Οι ανθρωποι αυτοι,οσες καλες προθεσεις και αν εχουν,που σιγουρα εχουν,ειναι μακρυα απο τις εδρες των φορεων που υποτιθεται ασκουν διοικηση,εχουν αδυναμια προσβασης στην ενημερωση και πανω απο ολα τοποθετηθηκαν εκει για να υλοποιουν τις επιλογες του Υπουργου και να περνουν αποφασεις με ελλειπη ενημερωση.Αλλα πανω απο ολα τα μελη αυτα των Δ.Σ,στοιχιζουν σε καθε φορεα πολλα χρηματα,γιατι ,εκτος απο τις παγιες αποζημιωσεις που λαμβανουν ως μελη των Δ.Σ.,τους πληρωνουν τα αεροπορικα εισιτηρια πηγαινε-ελα στη Θρακη,ξενοδοχεια,διατροφη στην Αθηνα,και λοιπα μικροεξοδα.Αν θεωρησουμε ως δεδομενο οτι καθε Δ.Σ.καθε φορεα συνεδριαζει 4 φορες το μηνα,ευκολα μπορουμε να εκτιμησουμε την οικονομικη αιμοραγια καθε φορεα και καθε ΔΕΚΟ.Εν ολιγοις πληρωνει ο κοσμακης την πολιτικη Στυλιανιδη και πληρωνει τις προσδοκιες επανεκλογης του.Βεβαια σεμνα και ταπεινα πληρωνουμε τους κουμπαρους του καταλληλοτερου πρωθυπουργου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η Νομικη Υπηρεσια των ΕΛΤΑ απασχολει σημερα,η,αν θελετε υποαπασχολει 15 δικηγορους.Το ευρος του αντικειμενου για τους δικηγορους αυτους,που δικαζουν μονο στην Αθηνα,γιατι στην επαρχια,τις υποθεσεις αυτες τις αναλαμβανουν δικηγοροι με το κομματι,μαζι με γνωμοδοτησεις απαιτουσε 5-6 το πολυ.Σεμνα και ταπεινα τα τελευταια χρονια εγιναν 15 τον αριθμο. Ανεξαρτητα αν χρειαζονται,η δεν χεειαζονται οι προσληψεις των εγιναν νομοτυπο,οτι δηλαδη οριζουν οι νομοι1649/86 αρθρο 11 και 1868/89 αρθρο 18 παρ.1,και με την παρουσια του Δικηγορικου Συλλογου Αθηνας που αξιολογησε τις αιτησεις παρουσια Δικαστου και υστερα απο προκηρυξη των θεσεων
    Πριν λιγο καιρο προσεληφθησαν στα ΕΛΤΑ,κατοπιν εντολης του ΥΜΕ, 3 ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ αυθαιρετα,με αποφση του Δ.Σ. ΕΛΤΑ,και χωρις να γινει η προβλεπομενη διαδικασια που οριζει η Νομοθεσια.Οι δικηγοροι αυτοι που δεχθηκαν,αν και υπηρετες του νομου υποτιθεται,να οπροσληφθουν παρανομα και χωρις να τηρηθει η προβλεπομενη απο τη νομοθεσια διαδικασια ειναι,ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΑΛΑΝΟΣ του ΑΡΗ,Σολωνος 99 ΑΘΗΝΑ,η ΖΩΗ ΜΠΕΣΛΕΜΕ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ,Δροσοπυλου 2 ΑΘΗΝΑ,και η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΟΚΟΛΑΙΔΟΥ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Μανου 16 ΧΑΛΑΝΔΡΙ.Δημοσιοποιω τα ονοματα τους για να τα δουν οι συναδελφοι τους,για να τους ξερουν,και αν κανεις εχει τσιπα να παραιτηθει.
    Σεμνοτης και ταπεινοτης σε ολο το μεγαλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΣΕ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΦΟΒΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ.ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΛΗΣΤΕΙΑΣ.ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΚΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ. ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ,ΟΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 200.000 ΕΥΡΩ,ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΛΗΣΤΕΙΕΣ,ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΖΩΩΝ,ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.ΤΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ;ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΤΑ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ;ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΕΣΟΔΑ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.ΝΑ ΤΑ ΔΩΡΙΖΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΧΡΗΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΕΙΔΩΣ ΔΩΡΙΖΕΙ.ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΟΙΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛΤΑ,ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. SIGA TOYS ERGAZOMENOYS

    OI PERISOTEROI EINAI TEMPELIDES KAI XAFIEDES STOYS ERGATOPATERES

    OLOI STON KEADA

    POYSE MHTSOTAKH NA FAEI H MIGA SIDERO KAI TO KOYNOYPI ATSALI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χεστηκαν Στυλιανιδης,Αδαμοπουλος και Μαυρος για τα ΕΛΤΑ.Αυτοι το αργοτερο μεχρι τιν ερχομενο Φλεβαρη ειναι στις θεσεις αυτες,γιατι γνωριζουν οτι η Ν.Δ.οδευει ταχεως στην αντιπολιτευση.Γιαυτο ειναι οτι φαμε,οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο κωλος μας.Θα χρησιμοποιησουν το Ταχυδρομειο για ιδιο οφελος με καθε τροπο,και δρν τους ενδιαφερει να ξοδευουν με ξενα χρηματα.Δεν χρειαζεται πολυ μυαλο για να καταλαβουν οι εργαζομενοι τους σκοπους τους και να αντιδρασουν αναλογα για να περιφρουρησουν το συμφερον της επιχειρησης και τη διασφαλιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κυριε Σταματη Μαυρο.Ποσο θα στοιχισει η φιεστα σου για την παρουσιαση της φιλοτελικης σειρας ΦΑΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ που διοργανωνεις για προσωπικη σου στις 21-08-2009 στην Ανδρο΄; ΣΥΜΦΩΝΑ με τις εκτιμησεις καποιων που γνωριζουν μιλουν για πανω απο 100.000 ευρω με τοσους που εχεις καλεσμενους.Θα γινει το ελα να δεις.Μεγαλεια και θεαμα.Μεχρι και πυροτεχνηματα παρηγγειλες για να φωτισουν τον Ουρανο της Ανδρου.Οχι κοροιδο θα ησουν αν δεν το εκανες με χρηματα των ΕΛΤΑ.Πρεπει ο λαος να φαει αρτο και θεαματα για να εκλεγεις βουλευτης Κυκλαδβν.Και επι τη ευκαιρια ποσο κοστισε η φιεστα που διοργανωσες για τα εγκαινια,εστω και καθυστερημενα του Ταχυδρομειου ΜΗΛΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ειναι τραγικο τα ευρισκομενα στο οριο της ελλειματικοτητας ΕΛΤΑ να γινονται χορηγοι του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ με 200.000 ευρω,γιατι ειναι η ομαδα του ΥΜΕ Στυλιανιδη-ολοι θυμουνται μια μερα μετα τη δολοφονια του Γρηγοροπουλου στα Εξαρχεια,ο Ευριπιδης Στυλιανιδης,Υπουργος Παιδειας τοτε,παρακολουθουσε μακαρια και σαν να μην εχει συμβει κατι,στο ΟΑΚΑ τον ποδοσφαιρικο αγωνα Παναθηναικου-Πανθρακικου-και γιατι ετσι πιστευει οτι θα πεσει τους οπαδους του Πανθρακικου,ομαδα της Ροδοπης που πολιτευεται οτι θα τον ψηφισουν.Αγυρτια σε ολο της το μεγαλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αληθεια οι συνδικαλιστες της ΔΑΚΕ-ΕΛΤΑ τι λενε για τη χορηγεια των 200.000 ευρω στον Πανθρακικο Κομοτινης; Καταδικαζουν την ενεργεια αυτη της διοικησης των ΕΛΤΑ; Αν την καταδικαζουν μια ανακοινωση δεν θα εβλαπτε.Αν δεν την καταδικαζουν θα θελαμε να μαθουμε τους λογους.Επειδη εχουν το αισθημα της αυτοπροστασιας και φυλαγονται απο τις κακοτοπιες ειμαι σιγουρος οτι καταδικαζουν τετοιες ενεργειες που προκαλουν τον ταχυδρομικο κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΠΩΣ ΟΙ 2 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝΕΙ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ.ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ 3ΕΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 2 ΕΔΡΕΣ.ΑΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΜΑΥΡΟΣ. ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. TO MONO POU XEROUN OI SYNERGATES TOY KYRIOU STYLIANIDI EINAI NA KHNYGANE NEODHMOKRATES .....POU DEN EINAI TOY KYKLOU TOYS ,LES KAI H NEA DHMOKRATIA EINAI TSIFLIKI TOYS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Και η Ξανθη ομαδα της Θρακης ειναι.ΑΚΡΙΤΕΣ και εμεις.Πρεπει να μας επιχορηγησουν και εμας με αλλα 200.000 ευρω,για να μην πρακαλαμε τον καθε κατσαπλια στη γυρα,για 5-10 ευρω και να του λεμε και ευχαριστω.Αυτο ειναι το δικαιο και οχι μονο για παρτη σας κυριε Στυλιανιδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 200 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΥΡΩ.ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ.ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ.ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΚΗΜΑΤΙΚΟΣ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. drO ΜΠΑΓΑΣΑΣ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΜΕΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΠΞΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΥΜΕ ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ,ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ Η ΓΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ.ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ενω τα ΕΛΤΑ απο οικονομικης αποψης πανε κατα διαολου,ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΥΡΟΣ την προβολη του σκεπτεται,μεσω της διαφιμησης των ΕΛΤΑ.Και αποφασισε να ανανεωσει μια παλαιοτερη συμβαση με την εταιρεια MC CANN ERICKSON ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ αντι συνολικου τιμηματος 2.150.000 ευρω. Μια πραξη περα για περα χαρηστικη στη συγκεκριμενη εταιρεια,εν μεσω οικονομικης κρισης.Τα ΕΛΤΑ αυτη την περιοδο με ελλειμα που τρεχει στα 8,6 εκαττομυρια ευρω για το τρεχον ετος,πρεπει να προβει σε περιστολη δαπανων,και οι πρωτες δαπανες που επρεπε να περισταλουν ειναι της διαφημισης,οπως κανουν ολες οι σοβαρες εταιρειες,ιδιωτικες και κρατικες.Αντι για αυτο προβαινει σε αναθεση του εργου της διαφημισης ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ.
    Η ελλειψη διαφημιστικου προιοντος εχει ριξει τις τιμες που προσφερουν οι διαφημιστικες εταιρειες περισσοτερο απο το μισο,σε σχεση με τις τιμες του 2007,οπως λεει η αγορα.
    Αντι ο Μαυρος να προβει σε διαγωνισμο,για την επιτευξη ευνοικοτερου αποτελεσματος,προεβει,βασει της παλιας συμβασης,σε διαπραγματευσεις.
    Η παλια αναδοχος εταιρεια προσεφερε αρχικα εκπτωση 10% στις τιμες του 2007,και μεταγενεστερα αυξησε την εκπτωση στο 20% της παλιας τιμης.
    Με δεδομενο το τοπιο της διαφημιστικης αγορας δημιουργουνται ευλογες αποριες για τη μεθοδευση αυτη.Και επειδη οι καιροι ειναι πονηροι και η γυναικα του Καισαρα πρεπει να φαινεται οτι ειναι τιμια,ανεξαρτητα απο το αν χρειαζεται διαφημιση ο ΕΛΤΑ,που δεν χρειαζεται σε χαλεπους οικονομικους καιρους,πρεπει να μην προχωρησει η συμφωνια και να γινει ανοιχτος μειδοτικος διαγωνισμος.
    Οποιαδηποτε αλλη διαδικασια,και με τις κακες εντυπωσεις της νεας διοικησης που εχουν αποκομισει οι εργαζομενοι,ειναι εκ του πονηρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Διέθεσε λοιπόν η νεόκοπη και νεοφώτιστη διοίκηση των ΕΛΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΙΚΟΎ ΕΓΚΆΘΕΤΟΥ Σταματη Μαύρου το ποσό των 200.000,00 € πουλων για την ενίσχυση του Πανθρακικού προς χάριν του κουμπάρου του κουρασμένου πρωθυπουργού εποπτευοντος ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ για ολίγους ακόμη μήνες.
    Δεν υπάρχουν εισαγγελείς σ' αυτήν τη χωρα να εξετάσουν την καραμπινάτη λαμογιά των κομησαριων της αρπαχτης σε βάρος του δημοσίου κορβανά και υπερ της ψηφοθηρικής βουλημίας του ΥΠΟΥΡΓΟΥ με χρηματα των ΕΛΛΗΝΩΝ.
    Καθευδουν γαρ καθοτι ίδαν τους βατοπεδινούς αρπάζοντες δημόσιαν περιουσίαν και επραξαν τα ελλάσσονα για τα μάτια του κοσμάκη.
    Αυτο ειναι παρωνυχίδα κατ αυτους.
    ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΝΟΟΤΠΟΠΊΑΝ διαμοιράζοντας κονδύλια στον πάσα ενα μπάς και πάρουν ξανά την εξουσίαν βιάζοντας συνειδήσεις.
    Δεν εμεινεν τίποτα πλέον όρθιο σ αυτη τη δύσμοιρη πατρίδα.
    Οι νενεκοι διαμοιράζουν τα ιμάτια της, κομπορυμονούντες αθλίως.
    Το τρέχον ελλειμα μετά την σοβαρή διοίκηση Ταπρατζή, σήμερα ανέρχεται στα ΕΛΤΑ ΣΤΑ 8, 50 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ €
    κι ο κ Μαύρος χτενίζεται.
    Οι φιεστες δίνουν και παίρνουν στις κυκλάδες μπάς και δει τη ΒΟΥΛΗ των Ελλήνων ο νεόκοπος διευθύνων Σύμβουλός των ΕΛΤΑ.
    Ευγε κουρασμένε .
    Ευγε ταπεινέ και σεμνέ
    Πλησιάζει το τελικό τέλος στο φαγοπότι, τα δεξιά κομματόσκυλα ας πάρουν τα κατακάθια απο τον πυθμένα του δημοσίου κορβανά, έχουν γνώση οι φύλακες του εθνους.
    Έρχονται καιροί ου μενετοί και η ψειρού περιμένει πολλά ταπεινά λαμόγια.
    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ
    Ο ΓΑΠ έρχεται δυνατά και σίγουρα να σαρώσει με τη δύναμη του λαού το συρφετό της λαμογαίας αυλαρίας του κουρασμένου.

    ΕΥΘΥΔΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΑ ΠΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΛΟ ΚΑΙ ΔΡΑΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ.ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΤΑ.
    ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΜΕ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΥΡΩ ΣΩΡΡΕΥΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ Ο ΤΑΠΡΑΝΤΖΗΣ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ,ΑΝΕΣΤΗΣΑΝ ΤΑ ΕΛΤΑ.ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΣΕ ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΑ ΕΝΑ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ,ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ.ΑΥΤΟΣ ΕΝΕΤΑΞΕ ΤΑ ΕΛΤΑ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟ Α' ΚΑΙ ΤΟ Β' ΚΑΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3ΟΟ ΕΚΑΤΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΑ ΕΛΤΑ.ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΕΝΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 8 ΧΡΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2004,ΤΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.
    ΕΓΙΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ,ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ
    ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΤΑ ΕΛΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ,ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ 3 ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΑΝΕΓΕΘΗΣΑΝ 3 ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΟΜΒΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ,ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΥΧΡΟΝΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΣΑΘΗΚΕ ΟΛΟΣ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩΝ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΦΟΡΤΗΓΑ,
    ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΤΑΧ.ΓΡΑΦΕΙΑ.
    ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ.ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.
    ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΧΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΔΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΕΜΠΕΔΩΘΗΚΕ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
    ΤΑ ΕΛΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 10% ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ΄.
    ΙΔΡΥΣΕ 4 ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΣ,ΜΕ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΤΙΣ ΕΛΤΑ-ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Α.Ε.ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΤΑ Η ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΑΥΤΗ ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΨΕΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ.ΑΠΟ ΤΟ 1998 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2008 Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΗΤΑΝ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΕΡΔΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ 2009 ΛΟΓΩ ΚΑΚΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΤΟΧΩΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΛΛΕΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΕΤΟΣ 8,6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗΣ,ΠΟΥ ΔΙΑΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ 2004 ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΔΡΑΙΝΑΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟ 2001 ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΤΑΠΡΑΝΤΖΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΤΗ ΡΟΤΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΠΑΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ ΑΝΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΑΡΧΟΥΣΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΗΓΓΙΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΑΚΕ-ΕΛΤΑ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΟΙΩΝΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ,ΠΑΡΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ.
    ΤΑΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΦΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ.
    ΑΥΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΔΡΑΙΝΑΚΗ,ΓΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΑΖΟΥΝ,ΛΟΓΩ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προσλαμβανουν δικηγορους στα ΕΛΤΑ.Καλα κανουν.ΜΠΟΡΕΙ να τους χρειαστουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Mε το μονο που ασχολειται ο Σταματης Μαυρος στα ΕΛΤΑ ειναι η προσωπικη του προβολη και οι Δημοσιες Σχεσεις του.Μολις πατησε το ποδι του στα ΕΛΤΑ,η πρωτη του ενεργεια ηταν να προσλαβει και αλλο ενα δημοσιογραφο,με μοναδικο αντικειμενο τη προβολη του.Μπορει καθενας να διαπιστωσει στα εντυπα,αλλα και στα ΜΜΕ αυξημενη ενασχοληση των δημοσιγραφων και των δημοσιευματων με τα ΕΛΤΑ και τον ΜΑΥΡΟ.Εχει κατορθωσει ο μπαγασας οτι καλο εχει γινει τα τελευταια χρονια να το παρουσιαζει ως δικο του εργο,παροτι εχει μονο δυο μηνες στο Ταχυδρομειο.Δεν ειναι απυθμενο το θρασος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...400 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΤΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ..ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ.ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑΡΑ ΟΛΕ-ΟΛΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κυριε ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΥΡΟ.Αληθευει οτι απασχολειται εκτος των μονιμων δημοσιογραφων των ΕΛΤΑ και 4-5 επιπλεον με Δελτιο Παροχης Υπηρεσιων και με χρηματα φυσικα που πληρωνει η επιχειρηση για να καλλιεργησουν θετικο κλιμα στον Τυπο ενοψει υποψηφιοτητας σου για Βουλευτης στο ΝΟΜΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Διέθεσε λοιπόν η νεόκοπη και νεοφώτιστη διοίκηση των ΕΛΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΙΚΟΎ ΕΓΚΆΘΕΤΟΥ Σταματη Μαύρου το ποσό των 200.000,00 € πουλων για την ενίσχυση του Πανθρακικού προς χάριν του κουμπάρου του κουρασμένου πρωθυπουργού εποπτευοντος ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ για ολίγους ακόμη μήνες.
    Δεν υπάρχουν εισαγγελείς σ' αυτήν τη χωρα να εξετάσουν την καραμπινάτη λαμογιά των κομησαριων της αρπαχτης σε βάρος του δημοσίου κορβανά και υπερ της ψηφοθηρικής βουλημίας του ΥΠΟΥΡΓΟΥ με χρηματα των ΕΛΛΗΝΩΝ.
    Καθευδουν γαρ καθοτι οίδαν τους βατοπεδινούς αρπάζοντες δημόσιαν περιουσίαν και ουδέν επραξαν.
    Αυτο ειναι παρωνυχίδα κατ αυτους
    ΌΜΩς ΑΛΛΑΞΑΝ ΝΟΟΤΠΟΠΊΑΝ διαμοιράζοντας κονδύλια στον πάσα ενα μπάς και πάρουν ξανά την εξουσίαν βιάζοντας συνειδήσεις.
    Δεν εμεινεν τίποτα πλέον όρθιο σ αυτη τη δύσμοιρη πατρίδα.
    Οι νενεκοι διαμοιράζουν τα ιμάτια της κομπορυμονούντες αθλίως.
    Το τρέχον ελλειμα μετά την σοβαρή διοίκηση Τάπρατζή σήμερα ανέρχεται στα ΕΛΤΑ ΣΤΑ 8 .5 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ €
    κι ο κ Μαύρος χτενίζεται.
    Οι φιεστες δίνουν και παίρνουν στις κυκλάδες μπάς και δει τη ΒΟΥΛΗ των Ελλήνων ο νεοκοπος διευθύνων Σύμβουλός.
    Ευγε κουρασμένε .
    Ευγε ταπεινέ και σεμνέ
    Πλησιάζει το τελικό τέλος στο φαγοπότι τα δεξιά κομματόσκυλα ας πάρουν τα κατακάθια απο τον πυθμένα του δημοσίου κορβανά, έχουν γνώση οι φύλακες του εθνους
    Έρχονται καιροί ου μενετοί και η ψειρού περιμένει πολλά ταπεινά λαμόγια.
    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ
    Ο ΓΑΠ έρχεται δυνατά και σίγουρα να σαρώσει με τη δύναμη του λαού το συρφετό της λαμογαίας αυλαρίας του κουρασμένου.
    ΕΥΘΥΔΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ενω οι κενες οργανικες θεσεις ξεπερνουν τις 2.500, και τα ΕΛΤΑ εχουν αμεση αναγκη προσληψεων Διανομεων και Υπαλληλων Θυριδων Συναλλαγης, ο Σταματης Μαυρος μεθοδευει προσληψη 200 πτυχιουχων ΑΕΙ απο τα παραθυρα με τη γνωστη μεθοδο της συνεντευξης.Γραφει στα παλια του τα παπουτσια τις αλλες αναγκες σε προσωπικο,υποσχομενος οτι θα γινουν και αυτες στο μελλον,γιατι εκει δεν υπαρχει δυνατοτητα παρεμβασης με διαδικασια συνεντευξης και θα επιλεγουν αυτοι με το μεγαλυτερο βαθμο απολυτηριου και την εμπειρια στο ταχυδρομικο εργο.
    Πρωτο καθηκον η ικανοποιηση των ''δικων μας παιδιων'' και μετα εχι ο Θεος.Προφανως ειναι και αυτος ενας νεος τροπος διοικησης που σπουδαζεις στην ΟΝΝΕΔ και τη Ρηγγιλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΣΤΥΛΙΑΝΝΙΔΗ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΔΡΝ ΞΕΧΝΑ ΟΤΙ ΞΟΔΕΨΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ 30.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΣΕ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΑΠΟ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ,ΟΤΑΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΛΑΙΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΩΝ ''4 ΕΠΟΧΩΝ'' ΜΕ ΔΑΠΑΝΗ 2.500 ΕΥΡΩ ΤΗ ΒΡΑΔΥΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ,ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΥΠΡΕΠΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΔΩΡΕΑΝ Ο ΟΜΟΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΓΑΛΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Α ρε μαυρε ΜΑΥΡΕ μου τι σε περιμενει.Δεν σε συμβουλεψαν καλα και δεν ξερεις με τι παοδια τα εβαλες.Οι πρασινοι συνδικαλιστες δεν καταλαβαινουν τιποτε.Αλλα και οι γαλαζιοι μην αυταπατασαι οτι θα σε βοηθησουν.Την παρτη τους κοιταζουν και ειναι ουρα των πρασινων.Σε περιπτωση συγκρουσης θα ειναι απεναντι σου με το δικαιολογητικο οτι αυτο ειναι το συμφερον των ΕΛΤΑ.Μαυρο φιδι που σε εφαγε.Θα σε αρχισουν στις μηνυσεις για κακοδιοικηση και κακοδιαχειρηση και θα ταλαιπωρεισαι χρονια.Κουλαρισε λοιπον και προσεχε τη διαχειρηση σου,γιατι δεν σε βλεπω καλα.Μολις δε πεσει η Ν.Δ. θα βαλουν ορκωτους λογιστες στα ΕΛΤΑ και θα κανουν φυλλο-φτερο τα παραστατικα των δαπανων σου.Προβλεπω να εχεις ασχημα ξεμπερδεματα.Α ρε μαυρε ΜΑΥΡΕ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δίκαιου αόριστου χρόνου ανακοινώσε «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», Συγκεκριμένα αναφέρει ότι θα προσλάβει σαράντα (40) άτομα με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου, για την κάλυψη αναγκών της, σε εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό.

    Οι προσλήψεις θα διενεργηθούν με τη διαδικασία της επιλογής, που θα γίνει στα Κεντρικά γραφεία της Εταιρίας από Ειδική Επιτροπή Επιλογής.Σύμφωνα με την προκήρυξη, στηνΑττική θα προσληφθούν 35 υπάλληλοι, στην Πάτρα 3 και από ένας στο Ηράκλειο και στη Θεσσαλονίκη.

    Οι προκηρυσσόμενες θέσεις είναι: 3 για τη Διεύθυνση Πυρός, 8 για τις Αποζημιώσεις Αυτοκινήτων, 3 για τις Αναλήψεις Αυτοκινήτων, 4 για τις τεχνικές Ασφαλίσεις- ΜεταφορέςΣκάφη, 1 για τις Αγροτικές Ασφαλίσεις, 2 για τις Ομαδικές Ασφαλίσεις Ζωής, 1 για τις Αντασφαλίσεις, 2 για το marketing, 3 για την Αναλογιστική, 1 για τις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες, 1 για τον Εσωτερικό Έλεγχο, 3 για τις Πωλήσεις, 3 για τις Περιφερειακές Μονάδες Αττικής, 3 για την Περιφερειακή Μονάδα Πάτρας, 1 για την Περιφερειακή Μονάδα Ηρακλείου και 1 για την Περιφερειακή Μονάδα Θεσσαλονίκης.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την αναλυτική προκήρυξη από τη Λ. Συγγρού 163 ή από τον διαδικτυακό τόπο www. ateinsurance. gr στην ενότητα «Ανακοινώσεις- Νέα». Η αποστολή όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών θα πρέπει να γίνει μέχρι 18.09.2009 στην διεύθυνση: ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Τ.Θ. 76140 - Τ.Κ. 17110.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ευτυχως που το συνδικατο καταλαβε εγκαιρα το ρολο του Μαυρου στα ΕΛΤΑ και πηρε αμεσως θεση.ΑΥΤΟ ισως τον φοβισει και θα γλυτωσει το Ταχυδρομειο απο τα χειροτερα.Αυτος δεν πηγε για να φιαξει,αυτος πηγε για να εκμεταλευτει τα ΕΛΤΑ.Τον νοιαζει μονο η εκλογη του και τιποτε αλλο,και αυτο πρεπει να μπει καλα στο μυαλο των εργαζομενων,ανεξαρτητως πολιτικων πεποιθησεων.Ας ρωτησουν και καποιους της σειρας του στην ΟΝΝΕΔ,για να μαθουν απο πρωτο χερι, τι εστι Μαυρος και ποσο φιλοδοξος ειναι,αλλα με δουλεια αλλων και οχι τη δικη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΕΣΟΔΑ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.ΝΑ ΤΑ ΔΩΡΙΖΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΧΡΗΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΕΙΔΩΣ ΔΩΡΙΖΕΙ.ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΟΙΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛΤΑ,ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΟΤΑΝ ΤΟ 1997 ΕΦΥΓΕ ΚΑΚΗΝ-ΚΑΚΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΤΑ Ο ΤΟΤΕ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΗ ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΛΟΙ ΑΝΑΦΩΝΗΣΑΝ ''ΚΑΥΜΕΝΕ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΕ ΤΙ ΣΟΥΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ''.ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ; ΚΑΥΜΕΝΕ ΜΑΥΡΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΟΥΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ποσους τελικα συμβουλους και συνεργατες εχουν προσληφθει στα ΕΛΤΑ επι ημερων ΜΑΥΡΟΥ γιατι εχουμε χασει το μετρημα.ΜΕΧΡΙ και μονιμο κατοικου Ανδρου προσελαβε ως φοροτεχνικο Συμβουλο,που ειναι εξαφανισμενος.Μια προσληψη που δεν ηταν απαραιτητη,γιατι ο ανθρωπος ειναι ενας νεαρος λογιστακος που τωρα μαθαινει λογιστικα,οπως λενε οι Ανδριωτες.Και ολοι αυτοι οι συμβουλοι και συνεργατες ειναι υψηλα αμειβομενοι.Βρε τι κανει η καψα για το βουλευτιλικι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. TI EINAI AYTOI BΡΕ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΕΛΤΑ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ.ΣΑΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ποσους τελικα συμβουλους και συνεργατες εχουν προσληφθει στα ΕΛΤΑ επι ημερων ΜΑΥΡΟΥ γιατι εχουμε χασει το μετρημα.ΜΕΧΡΙ και μονιμο κατοικου Ανδρου προσελαβε ως φοροτεχνικο Συμβουλο,που ειναι εξαφανισμενος.Μια προσληψη που δεν ηταν απαραιτητη,γιατι ο ανθρωπος ειναι ενας νεαρος λογιστακος που τωρα μαθαινει λογιστικα,οπως λενε οι Ανδριωτες.Και ολοι αυτοι οι συμβουλοι και συνεργατες ειναι υψηλα αμειβομενοι.Βρε τι κανει η καψα για το βουλευτιλικι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΛΤΑ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΡΑΤΑΚΟΣ,ΕΝΑΣ ΝΟΥΝΕΧΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΠΩΣ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΥΤΑ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΤΟ ΦΙΝΤΑΝΙ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΡΑΤΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. "Μια ερώτηση για τον κυρ Εκπρόσωπο"
    του ΓΕΛΟΙΟΥ και ΗΛΙΘΙΟΥ Πασόκ.

    "Το ΠΑΣΟΚ δεν πήρε χρήματα από τη Siemens, όταν ταμίας ήταν ο Κώστας Γείτονας, δήλωσε ο κύριος Παπακωνσταντίνου. Απείλησε μάλιστα και με αποκαλύψεις για στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που συγχνωτίζοντο με τον κύριο Χριστοφοράκο σε κοινωνικές εκδηλώσεις.
    - Ερχόμαστε λοιπόν εμείς οι βλάχοι και αγράμματοι για να ρωτήσουμε:...
    1. Έστω ότι ο κύριος Γείτονας τα είχε πάρει. Αφού εκείνη την περίοδο ήταν βουλευτής, έχει ήδη παραγραφεί το αδίκημα.
    2. Έστω ότι και η κυρία Μπακογιάννη που εντέχνως φωτογραφίζετε, τα είχε πάρει και αυτή. Πάλι παραγράφεται το αδίκημα διότι ήταν βουλευτής την επίμαχη περίοδο.
    3. Εάν κάποια από τα μέλη των ΔΣ (1998-2003 του ΟΤΕ) που υπερψήφισαν τις ελεεινές συμβάσεις κατά παράβαση του προϋπολογισμού του 1997 ζημιώνοντας το δημόσιο για κάποιες εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ, ΔΕΝ ήταν ΤΟΤΕ βουλευτές, τι γίνεται κύριε εκπρόσωπε;

    - ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ....χαχα..χεχχσσ..χιιι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΕΣΟΔΑ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.ΝΑ ΤΑ ΔΩΡΙΖΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΧΡΗΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΕΙΔΩΣ ΔΩΡΙΖΕΙ.ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΟΙΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛΤΑ,ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Γυρισα απο διακοπες χθες Τριτη και βρηκα ολες τις επιστολες και τα εντυπα που διανεμονται απο τα ΕΛΤΑ στην πυλωτη της πολυκατοικιας που μενω,ολης της γειτονιας.Δειγμα διαλυσης των ΕΛΤΑ.Ο ταχυδρομος εχει συνταξιοδοτηθει και στη θεση του εχει προσληφθει ενα κοριτσακι,εποχιακος υπαλληλος,που σε ανυποπτο χρονο μου ειπε οτι δεν την ενδιαφερει η δουλεια του Ταχυδρομου,αλλα την κανει προσωρινα γιατι ενας βουλευτης της Ν.Δ. της υποσχεθηκε οτι θα την προσλαβουν μονιμη,για εσωτερικο εργο ΕΛΤΑ.Της ειπε απο οτι καταλαβαινω ψεμματα.Και απο την αλλη μερια με τετοιες λογικες και πρακτικες υποβαθμιζεται η ταχυδρομικη εηυπηρετηση.Τα διαλυσανε τα κρατικα Ταχυδρομεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΚΑΙ ΚΑΛΑ
    ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΝ ΠΑΛΑΒΗ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΟΕΟ.
    ΟΛΟΙ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ
    ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ......
    ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΛΟ COPY PASTE ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΟΥΣΙΤΣΕΣ.
    ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΤΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ....
    DIG DEEPER AND YOU FIND THE ANSWER...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΥΓΥΡΙΑ...
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...
    ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΣΚΟΠΙΜΑ
    (ΜΗΠΩΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ)ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΤΑ ΕΛΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΩΝ -ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΥ-ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ-ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟΖΗΜΙΟΣΕΩΝ-ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ-ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΑΝΕΙΩΝ.
    ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ COURIER Ι ΙΝΤΕΡΑΤΤΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΠΙΝΤΕΞ-ΓΕΝΙΚΗ-ACS ΑΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΤΤ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΤΑ-ΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΗΜΑ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.ΟΛΕΣ Η ΙΔΙΟΤΙΚΕΣ COURIER ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΑΝΤ/ΝΑ ΚΑΤΟ ΑΠΟ 0,50 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΗ ΚΙΛΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 0,50 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΛΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ACS,ΓΕΝΙΚΗ,SPEEDEX ΚΛΠ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 0,50.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΕΤΤ?
    ΜΕ ΤΑ ΚΤΕΛ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ?
    ΜΕ ΤΟΥ ΙΔΙΩΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΩΤΑΞΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ Η COURIER?ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 0,50 ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ COURIER?
    ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΞΗΠΥΡΕΤΕΙ ΟΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΙΔΙΟΤΙΚΕΣ COURIER ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΙΔΩΤΙΚΗ COURIER ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ-ΔΥΣΠΡΟΣΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ?
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Προς Ανωνυμο 10.41'00.Υπονοουμενα αφηνεις για τη θυγατρικη,προφανως των ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.Αν σε μεταφραζω καλα μιλας για σκανδαλα η κατι τετοιο.Αν εχεις κατι συγκεκριμενο,γραψε και θα προβληματιστουμε για να ψαξουμε ολοι οσοι ενδιαφερονται για το συμφερον των ΕΛΤΑ.Αναμενουμε περισσοτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. κ Στυλιανίδη , κ Μαύρο,
    Από τα αμπελοχώραφα του μπαμπά σας μπορείτε να χαρίζετε λεφτά σε ΠΑΕ και αλλες οργανώσεις και ομάδες των Εκλογικών σας περιφερειών.
    Οχι κύριοι από τα ΕΛΤΑ τα οποία δεν είναι τσιφλίκι σας.
    Ηδη διασπαθήσατε 400.000 € στη Θράκη και ο θεός ξέρει πόσα στις Κυκλάδες.
    Είστε ηθικά πολιτικά και νομικά υπόλογοι για αυτές τις χαριστικές σας πράξεις τις οποίες περιβάλατε με τύπο οιωνεί λεοντίων εις βάρος της επιχείρησης συμβάσεων προβολής της επιχείρησης.
    Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο εισηγητής Δ/νων Σύμβουλος νεόκοπος μάνατζερ μετά από ενδελεχή έλεγχο θα λογοδοτήσουν για πράξεις απιστίας περί την υπηρεσία.
    Ας γνωρίζει ο νεόπροσληφθής Μάνατζερ ότι ο κουρασμένος απέρχεται αποτυχυμένος σύντομα.
    Γιαυτό κοντά τα χέρια απο μια επιχείρηση που ήταν πρότυπο κερδοφορίας και ταίζει 10.000 οικογένειες.
    Δεν είστε στην ΟΝΝΕΔ κ Μαύρο διοικείτε μια μεγάλη κρατική εταιρία και την καταβαραθρώνετε με πράξεις και παραλήψεις σας.
    Οι εργαζόμενοι θα σας δείξουν το δρόμο στα ΕΛΤΑ αν δεν αλλαξετε ρώτα θα λογοδοτήσετε στην ωρα που πρέπει.
    Ουδεν κρυπτόν υπό τον ήλιον κυριοι.
    Αλλα ειναι ακατανόητη η συναίνεση του κ προέδρου του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΎ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ Α. Μπρατάκου, που όντως αν και κομματικός θεωρώ οτι είναι και έμπειρος και μειλίχειος ανθρωπος.
    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥ 6 ΜΗΝΟΥ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΚΥΡΙΟΙ.
    Ο ΓΑΠ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΦΕΙΣΘΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ, ΗΔΗ ΕΙΣΤΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ
    ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;
    ΕΥΘΥΔΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ

    ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΕΛΤΑ

    ΟΛΟ COPY PASTE ΕΙΣΑΙ

    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ Η ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα,μαυρη και στα λαγκαδια.Αυτη δυστυχως ειναι η ψυχολογια των εργαζομενων των ΕΛΤΑ,σε ολους τους εγασιακους χωρους.Απογοητευση και αδιαφορια.Οτι καλο ειχε στηθει μεχρι προσφατα,βημα-βημα,καταφερε με αυτα που κανει,και γκρεμισε ο ΜΑΥΡΟΣ.Μπηκε σαν ταυρος σε υαλοπωλειο με μια ιδιοκτησιακη αντιληψη,ξοδευοντας κυρια σε προσωπικες δημοσιες σχεσεις του,χωρις μετρο,χωρις να γινει οραμα και προπτικες για του αυριο.Οι εγαζομενοι βλεπουν οτι και οικονομικα δεν παει καλα η επιχειρηση,αφου το τρεχον ελλειμα σημερα ειναι 8,6 εκαττομυρια ευρω,οταν την προηγουμενη 12ετια η επιχειρηση ηταν καθε χρονο πλεονασματικη,δημιουργωντας ετσι ανασφαλεια και αβεβαιοτητα για το αυριο.Δυστυχως οι εγαζομενοι δεν βλεπουν ενα επικεφαλης,να προσπαθει να λυσει προβληματα,αλλα ενα ανθρωπο που χρησιμοποιει τον ΕΛΤΑ για την δικη του ανελιξη και εκλογη του για βουλευτης των Κυκλαδων.
    Το ζητημα πλεον εκτος απο επιχειρησιακο καθισταται και πολιτικο,και εχει σχεση με τι επιλογες κανει η κυβερνηση στις διοικησεις κρατικων φορεψν.
    Για τα ΕΛΤΑ,μετα απο 15 χρονια,που υπηρχε επιλογη με τεχνοδιοικητικα κριτηρια για τη θεση του Διευθυνοντος Συμβουλου,επανηλθε η ξεχασμενη εποχη επιλογης πολιτικων προσωπων,χωρις καμμια εμπειρια και προηγουμενο ασκησης διοικησης.Επανηλθε η εποχη των αληστου μνημης Ριζου,Καλαιτζακη και Παπαθανασιου που το περασμα τους απο τα ΕΛΤΑ,καταγραφηκε ως παραδειγμα αποφυγης ασκησης τετοιας μορφης διοικησης.
    Αν και το περασμα του Μαυρου απο τα ΕΛΤΑ,θα ειναι συντομο,γιατι την ανοιξη θα αποχωρησει με τη Ν.Δ.,μετα την εκλογικη ηττα της και την ανοδο στην εξουσια του ΠΑΣΟΚ,ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ οτι η συντομη διευλευση του θα καταγραφει αρνητικα.
    Σεμνα και ταπεινα στα πλαισια επανιδρυσης του κρατους που κατα κορο,πριν το 2004,εξηγγειλαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΣΑΝ ΜΗ ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ,ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ,ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.

    ΕΑΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΔΩΡΟ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ .


    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΑΘΜΟ ,ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΩΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ .


    ΓΙ 'ΑΥΤΟ , ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. TA 200.000 EYRΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΤΑ ΠΗΓΕ ΜΗΠΩΣ Ο ΓΙΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ?????ΜΑΛ@Κ@Σ ΑΥΤΟΙ ΤΡΩΝΕ!!!! ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ,ΔΕΞΙΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ Κ.Λ.Π.ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ
    ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΙΜΗΤΕΣ ΓΙΑ 200.ΟΟΟ € ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΙΑ 1.300.000€
    ΜΟΥΓΚΑ

    ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕ ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΣΤΙς ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    ΜΑΥΡΕ ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΕΙΣ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΣΟΒΡΑΚΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Το οτι ο Μαυρος συμπεριφερεται ως ιδιοκτητης των ΕΛΤΑ το γνωριζουν ολοι οι ταχυδρομικοι,και παρα πολλοι αναγνωστες του ΡRESS-GR το γραφουν παραπανω.Με αυτο ομως που λιγο ασχολειται το Συνδικατο του χωρου ειναι οι προκλητικες ρουσφετολογικες μεταθεσεις.
    Πολιτικα δρν ανηκω σε κομμα εξουσιας,και παντοτε ψηφιζω αριστερα κομματα.
    Ειμαι αγροτικος Διανομεας σε Ταχυδρομειο της Δυτικης Ελλαδας.Στο γραφειο μας,λογω μιας ρουσφετολογικης διευθετησης ηλθε υπεραριθμος πριν 18 περιπου μηνες συναδελφος διανομεας,και υποαπασχολειται,για τα ματια του κοσμου δηλαδη,σε εσωτερικη εργασια.Πριν λιγες μερες ηλθε και αλλος υπεραριθμος διανομεας και δεν ξερει ο προισταμενος τι να τον κανει.Και αυτο γινεται τη στιγμη που υπαρχει ελλειψη μονιμου προσωπικου κατα 2.500,και αναπληρωνονται με φτηνο και ανεκπαιδευτο προσωπικο μειωμενης και εποχικης απασχολησης.Και τα Ταχυδρομεια της ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.Και πολλοι Ταχυδρομοι δεν μπορουν να παρουν την κανονικη τους ετησια αδεια,με ολα τα αρνητικα επακολουθα για την αποδοση τους,αλλα και οικονομικη επιβαρυνση για τα ΕΛΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ,που καθε χρονο πληρωνει πολλες χιλιαδε ευρω για μη ληψη κανονικης αδειας.
    Ρωτησα τον νεομετατιθεντα συναδελφο γιατι ηλθε αν και υπεραριθμος,και μου απαντησε με μια ιδιοκτησιακη αντιληψη οτι το κομμα του ειναι πανω και πρεπει μα εξυπηρετηθει,εστω και σε βαρος των συναδελφων και της επιχειρησης.
    Αυτο δεν με ενοχλησε γιατι γνωριζω την αντιληψη τψν δεξιων ψηφοφορων,οτι ιδεολογια τους ειναι το βολεμα και τιποτε αλλο.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΗΚΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ-ΒΟΛΕΜΑΤΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΩΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ.Δειγμα της αντιληψης της Διοικησης ΜΑΥΡΟΥ,για το συμφερον,αλλα και πρεπον, της επιχειρησης,
    Ως συμπερασμα εχω να πω,οτι δεν υπαρχει απο τη Διοικηση του Μαυρου σεβασμος προς τα ΕΛΤΑ,και οτι δεν τον νοιαζει πως παει αυτο το μαγαζι που δινει ψωμι σε 11.500 οικογενειες ταχυδρομικων.ΝΤΡΟΠΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΟΤΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ.ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΕΛΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟ,ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΠΟΛΥΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ,ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 'Η ΖΗΜΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΟΔΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΝΤΟΜΟΣ ΣΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΞΟΔΕΥΕΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Για να δουμε τι αλλο θα δουν τα ματια μας με αυτη την περιπτωσαρα τον Μαυρο.Α ρε ταλαιπωροι ταχυδρομικοι τι σας ελαχε να παθαιτε.Σεμνα και ταπεινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΠΕ ΚΟΡΔΕΛΕΣ.ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΚΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ,Ο ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ,Ο ΔΟΥΚΑΣ -ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ-Ο ΚΟΝΤΟΣ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ,ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΦΡΕΜΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ- ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΣΥΝΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΟΛΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΛΥΣΑΞΕ ΟΤΑΝ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΔΡΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ.ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ Ο ΘΕΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΤΟΜΙΝΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΕΔΡΩΝ ΒΡΕΘΗΚΕ Η Ν.Δ. ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2004 ΜΙΑ ΕΔΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΗΛΑΔΗ,ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΝΕΙ Ο ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ.Ο ΘΕΙΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΡΙΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ,ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΑΝΗΨΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΝΗΘΕΙ.ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΣΟΥ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ

    ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ COPY PASTE ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ
    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ

    ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ

    ΓΛΥΦΤΕΣ - ΛΑΜΟΓΙΑ - ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ - ΧΑΧΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΕΓΩ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Προσλαμβανουν δικηγορους στα ΕΛΤΑ.Καλα κανουν.ΜΠΟΡΕΙ να τους χρειαστουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΕΠΟΧΙΚΗ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ.ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΜΗΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΨΕΥΔΕΣΘΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΝΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ.ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΑΘΩΑ ΤΑΧΑ ΡΩΤΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΛΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ.ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ 'Η ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Η ΜΟΙΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ,ΟΠΩΣ ΤΟ 1993 ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ,
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΙΣ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ,ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΤΟ 1992 ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ,ΠΟΥ ΧΑΡΑΧΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Προς Ανωνυμο των 10.34.00.
    Προφανως σε ενοχλει η αγωνια που βγαζουν οι πολιτες και οι Ταχυδρομικοι με τις μαρτυριες τους για τη διαχειριση και το μελλον των ΕΛΤΑ.
    Για αυτο τα βλεπεις ολα COPY PASTE.Δεν πειραζει,τη δουλεια σου κανεις.Αλλα αν δεις τις αναρτησεις,χωρις κομματικη εμπαθεια,τοτε θα διαπυστωσεις το μεγεθος της τραγικοτητας,για μια επιχειρηση που μεχρι και περισυ ηταν οικονομικα αυταρχης και σημερα βουλιαζει λογω προσωπικων επιλογων του ΥΜΕ και του Διευθυνοντος Συμβουλου Σταματη Μαυρου.
    Οι πολιτες αγωνιουν για να διασωθει το κρατικο ταχυδρομειο που κυριολεκτικα βουλιαζει,και εσυ πρεπει να συνδραμεις και οχι να εφευρισκεις διαφορες δικαιολογιες προς τον εαυτο σου,κρυβομενος πισω απο το δακτυλο σου,για να μην αντιμετωπιζεις την πραγματικοτητα.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ,ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΦΥΣΙΚΑ,για ανυπαρκτους αναγνωστες του ΡRESS-GR,εγω που παρακολουθω πολλα BLOGG,το ιδιο φανταζομαι κανεις και εσυ,εχω να σου πω,οτι ολα γραφουν,οτι στις μετρησεις,αυτο που κατακρινεις για στημενη διαδικασια αναγνωστων ερχεται δευτερο μετα το ΤΡΟΚΤΙΚΟ.
    Αυτα...
    Ενας Ταχυδρομικος Διανομεας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση