GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάψευση για το Διακοπτό...

Aπό το http://papaioannou.wordpress.com/ Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Σημερινή της Αχαΐας», με τίτλο «Οφειλόμενη εξήγηση» (κάντε κλι...

Aπό το http://papaioannou.wordpress.com/

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Σημερινή της Αχαΐας», με τίτλο «Οφειλόμενη εξήγηση» (κάντε κλικ επάνω για να μεγαλώσει) διορθώνει όσα έγραφε τις προάλλες (Τι έκανε την Κυριακή των πυρκαγιών ο Γιώργος;) και υποστηρίζει τώρα ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν βρέθηκε στο Διακοπτό, την ημέρα των πυρκαγιών, ούτε κολύμπησε εκεί.
«Το αληθές είναι ότι βρέθηκε πράγματι στο Διακοπτό, αλλά όχι τις επίμαχες ημέρες, αλλά λίγες ημέρες πριν», προσθέτει και σημειώνει ότι «από σύγχυση» έγραφε άλλα την προηγούμενη φορά.
Σχόλιο: Όπως ήταν αναμενόμενο και...

όπως ζητήσαμε μέσα απο το blog η είδηση διαψεύστηκε. Ενώ είναι σαφές οτι στο συγκεκριμενο Θέμα επικράτησε μπάχαλο αφού ο ALPHA λέει: Ο Γιώργος Παπανδρέου αναχώρησε εσπευσμένα από την Επίδαυρο και βρέθηκε στον Διόνυσο όπου ενημερώθηκε για την εξέλιξη των επιχειρήσεων πυρόσβεσης.
Η Eλευθεροτυπία επιμένει: Σύσκεψη στο Καστρί Από το Καστρί και όχι από την Επίδαυρο, όπως μεταδόθηκε από διάφορα μπλογκ, μετέβη στα καμένα ο Γ. Παπανδρέου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε αποφασίσει να αφιερώσει το Σαββατοκύριακο στην προετοιμασία της παρουσίας του στη ΔΕΘ, αλλά υποχρεώθηκε να αλλάξει το πρόγραμμά του. Μπορούμε και καλύτερα δηλαδή από αυτό νομίζω.

5 σχόλια

  1. Γιατι ρε Καψωκολη δεν ανεβαζεις τα σχολια μου;
    Σ' εχει απειληση το ΚΙΣ του Μπλουπεροπουστρονιου με τη τσιροταρισμενη πουτσα στο στομα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελλάδα έχει βρεθεί πολλές φορές στο παρελθόν στο στόχαστρο της κριτικής των ξένων μέσων ενημέρωσης- άλλοτε δίκαια, συχνά άδικα.

    Στις πρόσφατες πυρκαγιές ωστόσο είναι ίσως η πρώτη φορά που η κυβέρνηση της Νέας Δυστυχίας του Καραμανλή προκαλεί τόσα πολλά και τόσο πολύ αρνητικά δημοσιεύματα.

    Η Ελλάδα δεν διδάχτηκε τίποτα από το 2007, δεν υπάρχει πολιτική αντιμετώπισης των πυρκαγιών που πλήττουν πια την κυβέρνηση ήταν το κοινό μοτίβο των δημοσιευμάτων.

    ΑΥΤΗ όμως είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Τα τελευταία χρόνια και πολύ περισσότερο τους τελευταίους μήνες η διεθνής αξιοπιστία της χώρας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

    ΣΤΟ επίκεντρο προφανώς βρίσκεται η οικονομική κρίση και η πολύ κακή πορεία των ελλειμμάτων και του χρέους που δύσκολα- και πάντως μόνο με επώδυνα μέτρα- θα μπορέσουμε να αποπληρώσουμε.

    ΟΜΩΣ αυτό που μετράει ακόμα περισσότερο για την αρνητική εικόνα που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση είναι η προφανής αδυναμία της να αντιδράσει και η προσπάθειά της να κρύψει το πρόβλημα κάτω από το χαλί.

    ΟΙ απανωτές διαψεύσεις των προβλέψεών της έχουν κοστίσει ακριβά στην αξιοπιστία της. Εξίσου όμως κοστίζει και αυτό το πρωτοφανές γαϊτανάκι μέτρων που ανακοινώνονται από μήνα σε μήνα χωρίς ποτέ να πείθουν ότι θα έχουν αποτέλεσμα.

    ΟΛΟΙ γνωρίζουμε το γιατί. Λειτουργώντας κάτω από τον τρόμο των δημοσκοπήσεων η κυβέρνηση έχει πια αφοσιωθεί αποκλειστικά στην προσπάθεια διαχείρισης της ήττας της.

    ΣΕ αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα που του εισηγούνται πια όλοι οι κορυφαίοι της ΝΔ. Μια ύστατη προσπάθεια να αλλάξει κάπως την εικόνα.

    ΕΠΙ της ουσίας δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Κι όσο πιο γρήγορα πάμε σε εκλογές τόσο το καλύτερο και για την οικονομία αλλά και για τη διεθνή θέση της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είτε Ετσι, είτε αλλιώς...
    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ
    ΤΟΝ ΜΠΙΝΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    Ολο οι άλλοι μιλάνε για αυτόν.
    Αυτός είναι ΑΝΔΡΙΚΕΙΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ..Η ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΑΣΟΚ - PRESS.
    - Είναι οξεία ιογενής μολυσματική και θανατηφόρα νόσος που προσβάλλει όλα τα ζώα και τον άνθρωπο.
    - Για να μολυνθεί ο άνθρωπος από λύσσα, πρέπει να δαγκωθεί από λυσσασμένο ζώο.
    - Ένα άγριο ζώο δεν σημαίνει ότι είναι λυσσασμένο.
    - Η πρόληψη της νόσου γίνεται με υποχρεωτικό από το νόμο ετήσιο αντιλυσσικό εμβολιασμό σε όλα τα κατοικίδια ζώα.

    - Η λύσσα είχε πρακτικά εκλείψει από την Ελλάδα.....
    ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΓΕΛΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ
    ΛΥΣΣΣΑΣΜΕΝΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΚΤΕΣ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση