GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oυρές χιλιομέτρων στην υποθαλάσσια ζεύξη του Ακτίου...

Aπό το epirusgate.blogspot.com . Ουρές χιλιομέτρων σχηματίζουν τα αυτοκίνητα, τις τελευταίες ώρες στην υποθαλάσσια ζεύξη του Ακτίου, καθώς ...

Aπό το epirusgate.blogspot.com
.

Ουρές χιλιομέτρων σχηματίζουν τα αυτοκίνητα, τις τελευταίες ώρες στην υποθαλάσσια ζεύξη του Ακτίου, καθώς μεγάλος αριθμός Ηπειρωτών και Μακεδόνων επιλέγει την Λευκάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές. Κάποια στιγμή το απόγευμα οι ουρές των οχημάτων έφθαναν και τα 4 χιλιόμετρα!!! Την φωτό μας έστειλε αναγνώστης του epirusgate ο οποίος σημειώνει πως χρειάστηκε πάνω από μία ώρα, προκειμένου να περάσει το αυτοκίνητό του από την Βόνιτσα στην Πρέβεζα!

10 σχόλια

  1. Eχει και η Πρεβεζα καταπληκτικες παραλιες,πολλες απο τις οποιες ειναι ασυγκριτως καλυτερες απο τις παραλιες της Λευκαδας που βλεπουν την Αιτωλοακαρνανια.Ας μην παμε ολοι στην ΛΕΥΚΑΔΑ,ας μεινουμε στην Πρεβεζα,τα παραλια του Ιονιου ειναι τα ιδια.Εγω και η οικογενεια μου που επισκεφτηκαμε για διακοπες και τους δυο Νομους,περισυ και προπερισυ,μπορουμε ανεπιφυλακτα να πουμε οτι καλυτερα περασαμε στις παραλιες και την πολη της Πρεβεζας,παρα στη Λευκαδα,οπου διαπιστωσα τα υπερ της Πρεβεζας που ηταν περισσοτερα απο της Λευκαδας.Οι παραλιες της Πρεβεζας ηταν ατελειωτες,Παντοκρατορας,Καλαμιτσι,Μυτικας ,Μονολιθι,Νικοπολις,Καναλι,Καστροσυκια,Αγια Πελαγια,Ριζα,Αρτολιθια,Λυγια Βραχος,Λουτσα,Αλωνακι,Κερεντζα,Αμμουδια,Αηγιαννακης,Λυχνος,Παργα,Βαλτος,Σαρακηνικο,ειναι μερικες απο τις παραλιες του Νομου Πρεβεζας που δεν τις εχει η Λευκαδα.Αλλα στην Πρεβεζα μπορεις ακομη να δεις την Αρχαια Νικοπολη,την Αρχαια Κασσιωπη,το Ζαλογγο με τις Σουλιωτισσες,το Νεκρομαντειο,τις πηγες του Αχεροντα,την ομορφη Παργα με τα καστρα της,τον υδροβιοτοπο του Αμβρακικου το καστρο των Ρωγων,το Ρωμαικο υδραγωγειο στις πηγες του Λουρου στον Αγιο Γεωργιο,τα απαραμειλου φυσικου καλους δαση Λεκατσα και ΑηΒαρναβα και πολλα αλλα μερη που δεν αναφερω.ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΡΕΒΕΖΑ.θα με θυμηθειται οσοι πατε του χρονου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H Πρεβεζα ειναι BESTE σε συγκριση με την Λευκαδα.Οσοι εχουν ματια βλεπουν.ΠΡΕΒΕΖΑ και παλι ΠΡΕΒΕΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψηφιζω Πρεβεζα μια περιοχη πνιγμενη στο πρασινο με καταπληκτικες παραλιες,πεντακαθαρες και ανθρωπους που δεν τους εχει καταλαβει το μικροβιο της τουριστικης αρπαχτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειμαι Θεσσαλονικιος και φετος,λογω του οτι δοθηκε σε χρηση η Εγνατια πηγα για πρωτη φορα για διακοπες στην Ηπειρο και εμεινα σε ενοικιαζομενο δωματιο στο Βραχο Πρεβεζας.Ηταν καταπληκτικα.Απεραντες παραλιες,φθηνο φαγητο και ανθρωπινη συμπεριφορα.Μπορω να πω το μερος αυτο,απο Πρεβεζα μεχρι Σαγιαδα Θεσπρωτιας,που το περπατησα,συναγωνιζεται την Χαλκιδικη.Θα ξανα παω του χρονου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξερω τι λενε τα τουριστικα παπαγαλακια.Οι παραλιες της Ηπειρου και ειδικα η Παργα,η Πρεβεζα,η Λυγια και το Μονολιθι,ειναι καταπληκτικες.Και απο εξυπηρετηση το κατι αλλο.Στο Νομο ΠΡΕΒΕΖΑΣ θα παω του χρονου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειμαι ψαροντουφεκας και την τελευταια δεκαετια,μετα τον Δεκαπενταυγουστο πηγαινω στη Πρεβεζα για υποβρυχιο ψαρεμα,στον Παντοκρατορα ενα χωριο 5 λεπτα δρομο απο την πολη της Πρεβεζας.Ειμαι ενθουσιασμενος γιατι εχει προυποθεσεις για το χομπι μου,αλλα και τις προσφερομενες υπηρεσιες.Αλλα και η θαλασσα ειναι καταπληκτικη για την οικογενεια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρεβεζα και παλι ΠΡΕΒΕΖΑ.Η παραλια Ηπειρος ειναι καταπληκτικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγω φευγω τη ερχομενη Πεμπτη για 10ημερες διακοπες στο Καναλι Πρεβεζας.Ειναι η 3 φορα που πηγαινω εκει και ειμαι ευχαριστημενος.Το δε ενοικιαζομενο δωματιο ειναι παμφθηνο σε σχεση με αυτα που πληρωσα περυσι σε νησι των Κυκλαδων.Και απο φαγητο δεν παλευονται οι ανθρωποι,ολα ποιοτικα και σε χαμηλες τιμες.Διασκεδαση μεχρι πρωιας στο NIKOPOLIS CLAB.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΨΗΦΙΖΩ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ ΠΡΕΒΕΖΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση