GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Press-gr...

...πρώτο θέμα σήμερα για τον αποκλεισμό των "λεκιασμένων" από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Ελπίζει να κλείσει την "άσχημη παρένθεση&...

...πρώτο θέμα σήμερα για τον αποκλεισμό των "λεκιασμένων" από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Ελπίζει να κλείσει την "άσχημη παρένθεση" ο Καραμανλής...
.
Από τον Γιάννη Δαίδαλο
.
Τις πληροφορίες που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα το Press-gr ότι ο Κ. Καραμανλής
κόβει τους "λεκιασμένους" από τις λίστες... (διαβάστε αναλυτικά εδώ) έχουν πρώτο θέμα σήμερα τα "Νέα". Και γράφουν ότι ο Κ. Καραμανλής σχεδιάζει «ηρωική έξοδο» από τα γαλάζια σκάνδαλα, μέσω του αποκλεισμού βουλευτών από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.
Όπως έχει προαναγγείλει το Press-gr, ο Κ. Καραμανλής αναζητά, εν όψει της εμφάνισής της στη ΔΕΘ, μια εντυπωσιακή κίνηση που θα βοηθήσει στη βελτίωση του κλίματος μέσα στη ΝΔ. Οι αλλαγές στις διοικήσεις ΔΕΚΟ ή και υπουργών έχουν προεξοφληθεί και από τις μετρήσεις φαίνεται ότι δεν...

"συγκινούν" ιδιαίτερα ούτε τους νεοδημοκράτες. Γι' αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες μας ετοιμάζεται να πει, στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης που θα δώσει στο Βελλίδειο, ότι δεν θα συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ όσοι...έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις σκανδάλων. Δηλαδή, να κάνει το αντίθετο από ο,τι πέρυσι, όταν (έχοντας δίπλα του τον Θ. Ρουσόπουλο που πρόλαβε, μετά τις ευρωεκλογές, να δηλώσει ότι "αποχωρεί" μόνος του) έδωσε πλήρη κάλυψη στους ενεχόμενους σε τέτοιες υποθέσεις - και από τότε άρχισε η μεγάλη κατρακύλα της ΝΔ. Όσοι του το εισηγούνται πιστεύουν ότι έτσι μπορεί να αρχίσει να κλείνει η αρνητική παρένθεση, που άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2008, για τη ΝΔ...
Θα το κάνει;
Διαβάστε και εδώ

24 σχόλια

  1. META AΠΟ ΤΙΤΑΝΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΙ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΑΣΑ,ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 2008 ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 70 ΔΙΣ ΕΥΡΩ,ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟ 25% ΤΟΥ ΑΕΠ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ.ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΩΤΙΑ.ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ,ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο το Μαξιμου παρηγειλαν εμβολια στην ΜΠΑΞΤΕΡ κατα του ιου της γριπης της ηττας των εκλογων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολιτικη αρπα-κολλα και ραβε-ξηλωνε.Πολιτικη Καραμανλη.Πολιτικη σπασμωδικη και ανερματιστη με σχεδιο αρτσι-μπουρτζι.Εχουν παρει την αποφαση να τα δοσουν ολα σρα λογια,εξαλλου κανενας δεν ζημιωθηκε ταζοντας.Για να μετριασουν το μεγεθος της λαικης καταδικης στις επερχομενες εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΚΟΜΗ ΣΥΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΣΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ,ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2009 ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2008,ΟΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ,ΚΟΣΤΙΖΕ ΤΟΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 140 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ 70,ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΕΥΡΩ -ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Κυβερνηση της Ν.Δ. εξαπολυει κατα των πολλων νεες κοινωνικα φοροεπιδρομες και βασιζεται στην κοινοβουλευτικη πλειοψηφια που της δινει η ψηφος του Βουλγαρακη που εδινε τηλεοπτικα μαθηματα φοροδιαφυγης με την ιδρυση OFF-SHORE εταιρειων σε φορολογικους παραδεισους.Απυθμενο θρασος και γραψιμο των Ελληνων στα αρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Κυβερνηση Καραμανλη και το Υπουργειο Εργασιας και Φανης Παλλη-Πετραλια,κοροιδευουν εν ψυχρω τους ανεργους.Οτι δηθεν τους βρισκουν δουλεια.Εστω και προεκλογικα,εστω και των 700 ευρω η των προγραμματων καταπολεμησης της ανεργιας,κλεινιντας ομως πονηρα το ματι και ταζοντας μονιμοποιηση για να τους κλεψουν τη ψηφο.Μετα οι παπαγαλοι-δημοσιγραφοι που μισθοδοτουνται απο τη Ρηγγιλης,ρωτουν αν θα τους απολυσει το ΠΑΣΟΚ.Γκεμπελιστικες μεθοδοι νεοδημοκρατικης εμπνευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΣ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΠΕΤΣΙΝΑ ΕΥΡΩ,ΜΕΧΡΙ 100.000 ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ,ΑΠΟ 18 ΜΕΧΡΙ 39 ΕΤΩΝ,ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΞΥΠΜΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΑΓΥΡΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Καρανανλης και η παρεα του δινουν επιδοτησεις στον κοσμακη απο τα κουφωματα των σπιτιων μεχρι τα υδραυλικα,κανοντας ετσι αβαντα σε εργολαβους και καρτελ,αφου την επιδοτηση την τρωει η ακριβεια και η επιχειρηματικοτητα.Απυθμενο θρασος και πολιτικη αγυρτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΕΤΕ
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΤΕ.
    ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ
    ΕΧΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ
    ΝΑ ΓΑΜΙΕΣΤΕ
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ.
    ΤΑ ΖΩΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΖΩΑ ΝΑ ΓΑΜΙΕΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΥΔΟΥ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΗΘΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ,ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ.ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΕΤΣΙΝΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ.ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΛΙΤΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΛΕΩ
    ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΝΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ
    ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ... ΤΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το μονο που χουν στο μυαλο τους Καραμανλης,Μαξιμου και Ρηγγιλης ειναι παροχες φουμαρα.Και υποσχονται αβερτα δανεια με δανεικα ομως και επιτοκια φωτια,στα μετρα των τραπεζιτων.Που αυξανουν το ελλειμα καιδιπλασιαζοντας το Δημοσιο χρεος,σε σχεση με τον Προυπολογισμο.Λεφτα δεν εχουν,λεφτα μοιραζουν.Και υποσχεσεις...για μετα το 2010,μετα τις εκλογες δηλαδη,που θαχουν παρει τον πουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΩΩΩΩ..ΠΩΩΩΩΩΩΩ
    ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΟΨΙΜΟ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟ.
    ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ.
    ΟΛΟΙ ΘΑ ΧΕΣΕΤΑΙ..
    ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ
    Π Α Ν Ι Κ Ο Υ !!!!!
    ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ.
    ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΑΡΧΙΛΕΚΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΛΑΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΝΙΨΕΙ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΠΙΛΑΤΟΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΑ ΕΙΠΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΙΜΗ ΠΡΑΞΗ ΣΟΥ ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΥΧΘΗΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μα τοσο αφελεις ειναι οι δεξιοι ψηφοφοροι.Ειναι δυνατον να στηριζουν μια κυβερνηση που απετυχε σε ολα.Αλλα θα μου πειτε,αν δεν ηταν δεξιοι πως θα στηριζαν αυτη τη κυβερνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Με τα καταιγιστικά-καταπιεστικά μέτρα που εξαγγέλει το φερέφωνό σας η ΕΡΤ, εναντίον του κάθε μισθωτού και του κάθε απλού πολίτη που ""τολμάει"" να ονειρεύεται μια καλύτερη ζωή γι αυτόν και τα παιδιά του, δεν πιστεύω να βρεθούν και πολλοί που θα ψηφίσουν ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Οπότε η επιλογή υποψηφίων δεν παίζει κανενα ρόλο. Δεν σημαίνει όμως πως θα δοθούμε αδιαπραγμάτευτα σε κάθε άλλον καταπατητή και επίορκο της βάσης.
    .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Π Α Ν Ι Κ Ο Σ Π Α Σ Ο Κ Α Κ Ι Α
    Π Α Ν Ι Κ Ο Σ....
    ΠΑΡΤΕ ΧΑΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΙΡΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το είδα και δεν κρατιόμουν από τα γέλια.

    “Με στυλ Πούτιν…..”.

    Μετά τους φταίνε οι κριτικές.
    Δεν κοιτούν να έχουν έναν μόνιμα κοντά του μπας και γλυτώσουν από τις γκάφες του?
    Τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου?
    Τη μια μοιάζει με τον “Ο”,
    την άλλη μοιάζει με τον Πούτιν, την παράλλη ότι κάνει κουμάντο με το laptop.
    Το ότι δεν τραβά την ανηφόρα το παλιάλογο είναι πασιφανές.

    Αλλά όχι και να μοιάζει με Πουτιν. Ίδιο είναι ο επιβήτορας
    και ίδιο ο ψωριάρης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τελικα στην ΝΔ εχουν βρει ενα modus vivendi οτι και να συμβαινει σ΄αυτη την χωρα φταινε οι αλλοι.
    Συνηθως φταιει το ΠΑΣΟΚ αλλοτε ο στατηγος ανεμος αλλοτε οι μισθωτοι και συνταξιουχοι με τις υψηλες απαιτησεις τους!!! αλλοτε οι κλεφτες μικρομεσαιοι και ελευθεροι επαγγελματιες.
    Καμια φορα τους φταινε τα παντα ακομα και οι ιδιοι τους οι εαυτοι ποτε ομως δεν παραδεχθκαν τα λαθη τους τις κομπινες τους τις αρπαχτες τους δηλαδη πραγματα ηλιου φαεινοτερα και εκει που περιμενεις να δεις ενα προθυπουργο με πυγμη βγαινει και με υφος 10 καρδιναλλιων τους καλυπτει!!!!!
    Ποσο οξυμορο φαινεται να βγαινει στα καναλια και στις εφημεριδες ο υπουργος οικονομιας και να λεει ουτε λιγο ουτε πολυ πως φοροδιαφευγει το συνολο του παραγωγικου κρατους και ειναι υποχρεωμενος να παρει μετρα κατα της φοροδιαφυγης ονομαζοντας αυτα φορολογικη μεταρυθμιση οταν το συνολο των φορολογικων μεταρυθμισεων που ψηφιζεται στην βουλη με νομοσχεδιο φερουν την ψηφο του κ Βουλγαρακη που αποδεδειγμενα ειχε εταιρειες off shore για να μην αποδιδει φορους στο κρατος.
    Τι σεμνοτης τι ταπεινοτης !!!
    Η κοροιδια εχει και ορια και οταν αυτο συμβαινει σε μια περιοδο που ολοι ζουνε το δικο τους μαρτυριο προκαλει οργη κι θυμο.
    Οπως καταλαβαινω τον σταυρο του μαρτυριου στην ΝΔ τον σηκωνει ο κ Παπαθανασιου ο οποιος καλειται να βγαλει τα καστανα απο την φωτια και παραλληλα να κερδισει πολιτικα οφελη γα το κομμα εξαγγελοντας παροχες χωρις αντικρυσμα.
    Αυτος χρεωνεται τον χλευασμο και την απαξιωση απο τους πολιτες καμμενο χαρτι πολιτικα δηλαδη για να στηριξει μια αναξια και χωρις προοπτικη κυβερνηση.
    Απετυχε σε ολους τους τομεις η ΝΔ και ακομα δεν εχει κανει την αυτοκριτικη της για το τις πταιει μαζευονται σε επιτροπες διαβουλευσεις και το πορισμα ? φταιει το ΠΑΣΟΚ εδω και 5,5 χρονια αυτοι κυβερνουν το ΠΑΣΟΚ φταιει αντε στην αρχη να το δεχτεις εμ συνεχως αυτη η καραμελα κουρασε και πιστευω και τους ψηφοφορους της ΝΔ.
    Ολοι ξερουμε οτι ο ανασχηματισμοι δεν αποτελουν πανακεια επιλυσης προβληματων αλλα περιοδο χαριτος στους νεοφερμενους οι οποιοι καλουνται να λειτουργησουν σε ενα προβληματικο περιβαλλον για αυτους με αμεσα θετικα αποτελεσματα.
    Μια κυβερνηση επιτυνχανει συνολικα και αποτυνχανει συνολικα.
    Οι διακριθεντες δεν αλλαζουν το αποτελεσμα ειτε ειναι θετικο ειτε ειναι αρνητικο απλα ξεχωριζουν αναλογα την περισταση θετικα η αρνητικα.
    Ολοι καταλαβαινουμε οτι οταν μια χωρα βρισκεται τελματωμενη στο μεσο του πουθενα η προσφυγη στον λαο ειναι αναγκαια ας αποφασισει αυτος τελικα που θελει να οδηγηθει και νου εχει κι εμπειρια ας την αξιοποιησει την ωρα που πρεπει κανοντας αυτο που του επιτασσει η λογικη του.
    Το να αποτυχει μια κυβερνηση στο εργο της συμβαινει παντου και πολλες φορες η εμμονη ομως σε πολιτικες που ειναι εναντια στην βουληση του λαου με προσχημα το συνταγματικο δικαιωμα της τετραετιας μονο και μονο για την παραμονη την εξουσια ειναι πραγματικα ολεθρια την στιγμη που ολα γυρω μας καταρεουν.
    ΕΚΛΟΓΕΣ κ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΟΒΕΖΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλα πιστευει κανεις οτι η κυβερνηση Καραμανλη εχει καμμια τυχη;Οτι αλχημειες και αν κανει,οσα κουνελια και αν προσπαθησει να βγαλει απο το μανικι της,το μελλον της εχει προδιαγραφει.Στο καλο και να μας γραφουν.Θα μας ειναι μια κακη αναμνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΡΡΟΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ.
    ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ
    ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΙ ΜΠΟΜΠΟΛΟΙ.
    ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ
    ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ.
    ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ.
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση