GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Welcome guys ...3-0!

Από το http://redduckling.blogspot.com/ . Τιμούρ άσε και εσύ τα μπλοκάκια και βγες να μας πεις την γνώμη σου! Γιατί όλοι οι νοήμονες ποδοσφα...

Από το http://redduckling.blogspot.com/
.
Τιμούρ άσε και εσύ τα μπλοκάκια και βγες να μας πεις την γνώμη σου! Γιατί όλοι οι νοήμονες ποδοσφαιρόφιλοι ξέρουμε ότι 4-4-2 με τρεις επιθετικούς δεν βγαίνει η χρονιά! Γιατί οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν θέλουνε να βλέπουμε την κάθε Σλόβαν (έστω και Αυγουστιάτικα) να έχει περισσότερες τελικές προσπάθειες και περισσότερα κόρνερ στο Καραϊσκάκη! Γιατί όπως λογικά θα σημείωσες σήμερα και εσύ στο …μπλοκάκι σου, 4-5-1 στην Ευρώπη και στα ελληνικά ντέρμπι δεν βγαίνει με αυτούς τους επιθετικούς!
Δεν βγήκε πέρσυ, γιατί να βγει φέτος;; Δεν σκοράραμε εκτός σε Ουκρανία, Τουρκία, δεν...

σκοράραμε στα ντέρμπι με ΠΑΟ, δεν σκοράραμε στο α’ ημίχρονο του τελικού του κυπέλλου και αποκλειστήκαμε εύκολα από την …Σεντ Ετιέν!
4-5-1 με Ντιόγο μπροστά ΔΕΝ υπάρχει! Το παλικάρι δεν είναι φουνταριστός πώς να το κάνουμε;; 4-5-1 με Μήτρογλου υπάρχει μόνο στα φιλικά του Ιουλίου! 4-5-1 με Ντάρμπισαιρ... Το άλλο με τον Τοτό;;
Η ομάδα φωνάζει: Θέλει φουνταριστό κλάσης!! Θέλει πχ Μοριέντες! (ώπα συγνώμη που έγραψα όνομα αν και ευτυχώς πήρε μεταγραφή…)
Θέλει φυσικά και ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ!! Όχι τον Λεονάρντο(!!) ή τον δεξιοπόδαρο Ζαϊρί…
Μπορεί από αυτό το blog να πειράζω τον αιώνιο με αναρτήσεις για τον Σισέ και τον Λέτο, αλλά αυτή τη στιγμή ο αιώνιος έχει αυτούς τους δύο παίχτες που λείπουν από το παζλ της δικιάς μας 11αδας!
Ολυμπιακός είμαι αλλά όχι τυφλός! Χαίρομαι που η σφαλιάρα ήρθε σε φιλικό στις 9 Αυγούστου γιατί υπάρχει ακόμα χρόνος για να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις!
Το ποδόσφαιρο δεν είναι πυρηνική φυσική… Είναι πολύ απλό άθλημα! Και επειδή ούτε ο Τιμούρ είναι τυφλός, περιμένω άμεσα να ζητήσει να καλυφθούν τα κενά που βγάζουν μάτια! Αλλιώς δεν αξίζει να κάθεται στον ερυθρόλευκο πάγκο…

2 σχόλια

  1. Ακόμα ασχολείστε με τις ελληνικές σκατό-ομάδες ;

    Πάρτε το χαμπάρι φίλοι μου -αν και γεράσατε,μυαλό δεν βάλατε- δεν υπάρχει ελληνικό πρωτάθλημα.
    ...και αν υπάρχει είναι για κλάματα.

    Έχω να πατήσω σε ποδοσφαιρικό αγώνα από το 1994 στην ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί οι εκφωνητές του χθεσινού αγώνα Τοτεναμ - Ολυμπιακού ήταν τόσο εκνευριστικοί που κόντευα να σπάσω την τηλεόραση από τα νεύρα μου. Είχαν επιδοθεί σε ένα αγώνα γνώσεων του Αγγλικού ποδοσφαίρου με μια ματαιόδοξη επίμονη, και ενώ ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη Αυτοί συνέχιζαν να εξυμνούν αλά Διακογιαννη τις αρετές του κάθε ποδοσφαιριστή της Τοτεναμ, άπου ήρθε ποσά λεφτά πήρε αν είναι ευτυχισμένος ο προπονητής τους τι δουλεία κάνει ο πατέρας τους, αν η μανά τους έχει περίπτερο στο Λίβερπουλ αυτή η γνωστή υπερτιμημένη ξενομανία, Και για τον Ολυμπιακό τίποτα λες και δεν υπήρχε στο γήπεδο. Πήρα τηλέφωνο στη ΝΕΤ με συνδέσανε.... με το αθλητικό τμήμα και αφού περίμενα κανένα τέταρτο απηύδησα και το έκλεισα.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση