GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάλι στο εδώλιο οι κατηγορούμενοι για τις φούσκες του 1999...

. Με την 2749/09.09.2009 απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελιοδικών Αθηνών, ύστερα από εισήγηση του Εισαγγγελέα Χαρ. Λακαφώση, ασκήθηκε Ποινική Δ...

.
Με την 2749/09.09.2009 απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελιοδικών Αθηνών, ύστερα από εισήγηση του Εισαγγγελέα Χαρ. Λακαφώση, ασκήθηκε Ποινική Δίωξη για απάτη κατ΄επάγγελμα και ξέπλυμα στους Παν. Κονταλέξη και λοιπούς υπεύθυνους για τις φούσκες του 1999. Απαγγέλθηκε επίσης κατηγορία σε μεγάλο αριθμό επενδυτών.
Γ. ΣΤΘ.

3 σχόλια

  1. ΕΠΙΚΑΦΑΛΗΣ ΤΟ ..ΓΙΔΙ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ !
    ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕΣΑ
    ΣΤΟ ΣΤΑΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ.

    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑΔΑ... ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΑΚΙΑ
    ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ...ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑ...

    ΜΠΡΑΒΟ.....
    ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ
    ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ.
    ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ PRESS
    ΠΟΥ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΟΛΗ Η ΣΚΑΤΙΛΑ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΗΜΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΥΣΚΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκικές Ληστρικές Επιδρομές ....
    ****Η αξιοπιστία του ΠΑΣΟΚ*****
    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ: Το μεγαλοστέλεχος του Πασόκ Χρήστος Παπαδόπουλος διετέλεσε ιθύνων νους και πρόεδρος της εταιρείας και παράλληλα Δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Εξελέγη με ποσοστό που υπερέβαινε το 60%!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΛΕΟΠΑΡΝΤ: Το πασόκ αγόρασε τα άρματα μάχης Λέοπαρντ 7 (ΕΠΤΑ) φορές ακριβότερα απ' ότι αγόρασε η Τουρκία (2 δις δρχ.), την ίδια επ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ: Αγορά προβληματικών γερμανικών υποβρυχίων κόστους 750 δις (τιμή πενταπλάσια του πραγματικού κόστους), που γέρνουν μέσα στη θάλασσα, ακόμη και σήμερα!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΜΟΛΟΓΩΝ: Το 2001 για να καλύψουν ένα τεράστιο χρέος 2,8 δις ευρώ έστησαν τη μεγαλύτερη κομπίνα διαχείρισης χρέους, το περίφημο «πράσινο» δομημένο ομόλογο με τις 18 τράμπες. Δομήθηκε ένα ομόλογο-τέρας ονομαστικής αξίας 6,1 δις Ευρώ και πάνω σ' αυτό "παίχτηκαν" 18 τράμπες (swaps). Το οφειλόμενο ποσό, από τους λάθος χειρισμούς από 2,8 δις Ευρώ ανήλθε στα 5,4 δις Ευρώ.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΡΙΑΔΝΗ : Το 2000 το ελληνικό δημόσιο δανείστηκε 650 εκ. €, από την off shore εταιρεία ARIADNE S. A. (ISIN:XS0121591704) με έδρα το Λουξεμβούργο, βάζοντας υποθήκη μέχρι το 2013 τα έσοδα των λαχείων. Οι μίζες που έπεσαν ξεπερνούν τα 7,5 εκ. €. Παρόλες τις συνεχείς εκκλήσεις για να δικαιολογήσει την πράξη αυτή, το πασόκ έκανε την πάπια!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΕΓΚΟΥ : Στο ΠΟΡΤΟ-ΚΑΡΡΑΣ όπου ο Σημίτης δεξιώθηκε τους Ευρωπαίους ηγέτες, χρεώθηκαν γιαούρτια 100 εκ. δραχμών (300.000 ευρώ). Ο Στέγκος καταδικάστηκε αργότερα σε 3 έτη φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο για τα αδικήματα της παράβασης χρηματιστηριακής νομοθεσίας, παραπλάνησης επενδυτικού κοινού, διασποράς ψευδών ειδήσεων και άμεσης συνέργειας στις πράξεις αυτές.

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ «ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ»: Αγορά 40 μαχητικών F16 το 1988 για να κάνει την προίκα (το κωλόσπιτο) της χοντρο-ξανθο-μπεμπούλας ο Αντρέας. Τα αγοράααμε 30 δις δρχ την στιγμή που την ίδια εποχή οι Ελβετοί τα αγόρασαν 17 δις δρχ. Ο Αντρέας έφτιαξε τότε και ειδικό νόμο για να δικαιολογήσει το πόθεν έσχες, με υποτιθέμενα δανεικά από τον Παπούλια, τον Κατσιφάρα και τον φίλο του έμπορο όπλων Halag.


    ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΩΝ: Πόλωση, παραπληροφόρηση, προβοκάτσιες, παραποιημένες φωτογραφίες όπως πχ: «ο Μητσοτάκης ήταν συνεργάτης των Ναζί» το 1985. Το πασόκ κερδίζει τις εκλογές («για ακόμη καλύτερες μέρες» / κοριτσάκι με λουλουδάκι) : Μετά την πτώση του κομμουνισμού το 1989, η ίδια η κομμουνιστική μυστική υπηρεσία Στάζι παραδέχθηκε ότι τα ψεύτικα στοιχεία τα είχε κατασκευάσει κατά παραγγελία από το πασόκ (μάλλον το Λαλιώτη.

    ***********


    *ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ: Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΚΛΑΠΗΚΕ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ. ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ, ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΕΥΡΩ (38 ΤΡΙΣ ΔΡΧ). Ενάμισι εκατομμύριο ανύποπτοι μικροεπενδυτές έχασαν τις οικονομίες τους μετά από τις άμεσες και έμμεσες προτροπές υπουργών και του ίδιου του Σημίτη. Τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων διαφήμιζαν τις μαγειρεμένες αποδόσεις του Χρηματιστηρίου, ενώ ο διορισμένος από το Σημίτη στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Σταύρος Θωμαδάκης έδινε εγκρίσεις μετοχικού κεφαλαίου σε όλους τους επιχειρηματίες, χωρίς κάν να ελέγχει τι είχαν κάνει με τα προηγούμενα λεφτά που είχαν βουτήξει. Το χρηματιστήριο έγινε μέχρι και «κόμμα» στις εκλογές του 2000, ενώ παράλληλα χρησιμοποιήθηκε ως προεκλογικό σημάδι της "ισχυρής οικονομίας" των κυβερνήσεων Σημίτη. Διαφημιστικά *σποτ προκαλούσαν* τους Έλληνες να επενδύσουν τα χρήματά τους στα σίγουρα κέρδη των εισηγμένων και τα παπαγαλάκια των μέσων παραπληροφόρησης, ανταγωνίζονταν ποιος θα σε πρωτο-παραμυθιάσει. Όταν το 2000 είχε επέλθει η καταστροφή και ρωτήθηκε ο Σημίτης τι θα γίνει με τους κατεστραμμένους, αυτός απάντησε «άς πρόσεχαν».
    Αυτό θα πεί Πασοκική αξιοπιστία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση