GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάνω από 400 γυναίκες συζήτησαν με τον Μ. Μπόλαρη...

«Η ελπίδα, η νίκη, η δημοκρατία και η ανάπτυξη είναι γένους θηλυκού!» . Το ρόλο των γυναικώ ν στον σχεδιασμό του ΠΑΣΟΚ για την αναγέννηση τη...

«Η ελπίδα, η νίκη, η δημοκρατία
και η ανάπτυξη είναι γένους θηλυκού!»
.
Το ρόλο των γυναικών στον σχεδιασμό του ΠΑΣΟΚ για την αναγέννηση της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας συζήτησε με πάνω από τετρακόσιες (400) γυναίκες, που ανταποκρίθηκαν στο χθεσινό του κάλεσμα, ο Μάρκος Μπόλαρης, βουλευτής Σερρών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες στις 8 το βράδυ στο ξενοδοχείο «Ελπίδα Resort», στην Κοιλάδα.
«Η ελπίδα, η νίκη, η δημοκρατία και η ανάπτυξη είναι γένους θηλυκού και οι γυναίκες μπορούν και πρέπει να είναι πρωταγωνίστριες στην προσπάθεια αναγέννησης του τόπου, που θα αναλάβει το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου!» Με τις φράσεις αυτές εισήγαγε την παρουσίασή του ο Σερραίος βουλευτής, ο οποίος στην συνέχεια ...

αναφέρθηκε στην αναπτυξιακή προοπτική του Νομού Σερρών.
«Ο Νομός Σερρών, παρά το ότι μονίμως αναφέρεται ως τόπος καταγωγής της πολιτικής οικογένειας Καραμανλή, είναι 51ος ανάμεσα στους 52 νομούς της χώρας σε όλους τους αναπτυξιακούς δείκτες. Αυτό συμβαίνει παρά την «προίκα» του τόπου μας: πανέμορφο και ποικίλο φυσικό περιβάλλον, εύφορος κάμπος, μεγάλος πληθυσμός, γεωπολιτική θέση στο κέντρο των Βαλκανίων, αμύθητο πολιτιστικό απόθεμα!
Χάσαμε το «τραίνο» της βιομηχανικής ανάπτυξης. Μπορούμε όμως να εκμεταλλευθούμε την νέα ευκαιρία: την προοπτική της Πράσινης Ανάπτυξης, που εισήγαγε στην ελληνική πολιτική συζήτηση το ΠΑΣΟΚ και ο Πρόεδρός του, ο Γιώργος Παπανδρέου. Αυτό σημαίνει πλήρη ανατροπή του παραγωγικού μοντέλου, με στροφή στην ποιοτική, βιολογική και πιστοποιημένη γεωργία και κτηνοτροφία, με αξιοποίηση, προστασία και προβολή του φυσικού περιβάλλοντος και του πολιτιστικού μας πλούτου, με έμφαση στην παιδεία και την καινοτομία.
Φιλοδοξούμε να γίνει ο Νομός, με τις κατάλληλες συγκοινωνιακές και επικοινωνιακές υποδομές και παραγωγικές πρωτοβουλίες, όχι μόνο το ωραιότερο, αλλά και το πλουσιότερο προάστιο της Θεσσαλονίκης, αλλά και πύλη της χώρας για την Βαλκανική ενδοχώρα.»

Στην συνέχεια ο Μάρκος Μπόλαρης επικεντρώθηκε στον ρόλο των γυναικών και στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ γι’ αυτές.
• Ενίσχυση της κοινωνικής εργασίας, στους τομείς της κοινωνικής μέριμνας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της πολιτιστικής κληρονομιάς, με τη δημιουργία θέσεων εργασίας για μακροχρόνια ανέργους που βρίσκονται πλησίον του ορίου συνταξιοδότησης, αλλά και για άνεργες μητέρες με τρία παιδιά και άνω.
• Ενθάρρυνση των γεννήσεων και καταπολέμηση της παιδικής φτώχειας με συνδυασμένα μέτρα παροχών, συστήματος φορολογικών ελαφρύνσεων, υπηρεσιών, δομών και διευκολύνσεων στους γονείς και το παιδί αυτοτελώς.
• Πλήρης κάλυψη των αναγκών φύλαξης βρεφών- νηπίων σε μία οκταετία.
• Διπλασιασμός, μέσα σε 4 χρόνια, των υφιστάμενων σήμερα βρεφονηπιακών σταθμών.
• Εφάπαξ παροχή 2.000 ευρώ για τη γέννηση κάθε παιδιού με εισοδηματικά κριτήρια.
• Δίκτυο κοινωνικής παρέμβασης σε κάθε δήμο, με εξειδικευμένες υπηρεσίες για άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων της οικογένειας.
Την εισήγηση του M. Μπόλαρη ακολούθησε μία ιδιαίτερα ζωντανή συζήτηση, με τις γυναίκες, οι οποίες έθεσαν υπ’ όψιν του τους προβληματισμούς και τις ιδέες τους, αποδεικνύοντας ότι οι ουσιαστικές πολιτικές διαδικασίες διαλόγου έχουν πάντοτε την στήριξη και την συμμετοχή των πολιτών.

9 σχόλια

  1. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ GAP για ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
    ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
    ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ.

    ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΔΟΥ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με το συναίσθημα της ύψιστης πολιτικής ευθύνης απέναντι στο μέσο Έλληνα πολίτη και προκείμενου να τελειώσουμε οριστικά και αμετάκλητα με το μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που πέρασε ποτέ την Ελλάδα τις προσεχείς ημέρες ή και ώρες και σε στιγμή που θα κρίνουμε σκόπιμο θα δημοσιεύσουμε σε όλα τα Ελληνικά και διεθνή blogs αλλά και στα σε όλα τα ειδησιογραφικά site μεγάλων εκδοτικών οίκων, τις φωτογραφίες από το Macedonia Palace με τον τρεις γενιές κοσμήματα που θα συζητήσει όλος ο πλανήτης.
    Θα δώσουμε ακόμη και το γνωστό βίντεο του γενικού γραμματέα που επιμελώς έχει κρυφτεί και όπου αποκαλύπτεται η αλήθεια για το πραγματικό προσωπείο του εν λόγω απατεώνα .
    Η ιστορία θα πρέπει να αποκατασταθεί με αποδείξεις και στοιχεία και καθένας από εμάς να έχει την υστεροφημία που του αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ GAP για ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
    ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
    ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ.

    ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΔΟΥ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΧΗ ΠΑΙΔΙΑ....
    " Πάση...ΘΕΟΥ ( Γιωργάκης)"
    ...ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΔΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι τελευταίες ημέρες της Πομπηίας...


    Σε 12 μέρες ένα καθεστώς, από τα πιο γλοιώδη και διεφθαρμένα φεύγει από τον σβέρκο του ελληνικού λαού.

    Ενα καθεστώς του οποίου ηγείτο ένας ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ-ΚΛΩΝΟΣτης οικογένειας ενός βαπτισμένου και ως ΕΘΝΑΡΧΗ που το μόνο που προσέφερε στον τόπο ήταν προδοσίες, χαφιεδιλίκια, τοκογλυφίες, απάτες με τεράστια συσώρευση πλούτου στα ταμεία της ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ των Καραμαν-ΑΛΗ.

    Ας πάνε στον αγύριστο











    Οι τελευταίες ημέρες της Πομπηίας...


    Σε 12 μέρες ένα καθεστώς, από τα πιο γλοιώδη και διεφθαρμένα φεύγει από τον σβέρκο του ελληνικού λαού.

    Ενα καθεστώς του οποίου ηγείτο ένας ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ-ΚΛΩΝΟΣτης οικογένειας ενός βαπτισμένου και ως ΕΘΝΑΡΧΗ που το μόνο που προσέφερε στον τόπο ήταν προδοσίες, χαφιεδιλίκια, τοκογλυφίες, απάτες με τεράστια συσώρευση πλούτου στα ταμεία της ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ των Καραμαν-ΑΛΗ.

    Ας πάνε στον αγύριστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατά τη διάρκεια του debate της 22/9/09, και κατά τη συζήτηση της ενότητας για το περιβάλλον κ.λ.π., ο κ. Καραμανλής επισείοντας ένα χαρτί προς τον κ. Παπανδρέου,(ΦΕΚ 27/8/09 όπως είπε,- ελπίζω συγκράτησα σωστά την ημερομηνία), τον κατηγόρησε πως εκεί μέσα υπήρχε απόφαση την οποία είχε συνυπογράψει, και βάσει της οποίας έγινε αποχαρακτηρισμός ΔΑΣΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ της ανατολικής Αττικής....
    Την οποία φεκ, "αν ήθελε, θα του την έδειχνε, έξω!...."
    Αργότερα το ίδιο βράδυ, και κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής του mega "η ώρα της κάλπης", με τον Π.Τσίμα και προσκεκλημένους, εμφανίστηκε ο κ. Παντελής Καψής, αρχισυντάκτης της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, και δήλωσε πως έψαξε, από δημοσιογραφικό ενδιαφέρον προφανώς, και βρήκε τη προαναφερόμενη ΦΕΚ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ δε επί τόπου, ότι αυτή ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ, αλλά την ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ, για κάποια θέματα ενδιαφέροντός της,(κάτι για το Δημαρχείο νομίζω), με σύμφωνία των τοπικών φορέων....
    Ωραίο debate, σεβασμός στους πολίτες και στη δεοντολογία!...
    Πολύ ωραία!...

    Ο δε εκ των προσκεκλημένων του πάνελ κ. Χατζηδάκης, "νέος άνθρωπος και πολιτικός", και υπουργός της ΝΔ, "απαντώντας" σχετικά, και εναντι των καυστικών σχολίων και μειδιαμάτων των παρευρισκομένων, είπε...:
    "Ε!... και η Ανθούσα στην ανατολική Αττική είναι.., τι να κάνουμε τώρα....?"
    Μάλλιστα, ευρηματικός ο κ. Χατζηδάκης...
    Τι να κάνουμε τώρα...?
    Μήπως να σας μαυρίζαμε, κ. Χατζηδάκη?

    Λοιπόν αυτοί είναι, θαυμάστε τους, κρίνετε και ΨΗΦΙΣΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ...ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΩΡΕ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΕΛΛΑΚΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ..ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΣΤΟ ΚΚΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΔΡ Κουτσούκος είναι εν τέλε υπαρκτό προσωπο, γιατί αραγε εξαφανίστηκε μαζί με τους άλλους Ντόκτορες που λιβάνιζαν το ΑΛΟΣ , και το ΠΑΣΟΚ κατά περίπτωση προβοκάροντας τον ΓΑΠ και πάιρνοντας γραμμή από τις παραχριστιανικές οργανώσεις.
    Μάλισυα κάποοι τσίμπισαν και προχώρησαν την προβοκάτσια επειδή ςπιδίωκαν την προβολή και μόνο αυτή αλλά ο ΓΑΠ τους έκοψε την όρεξη με την ιστορική φρράση για τα κουστούμια την οποία συμπλήρωσε η Αννούλα με την συμπληρωματική φράση για τα ταγιέρ.[...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι ψάχνεις ανώνυμε 9:25/22.9.09 σε τούτο τον τόπο περισσεύει το φιλότιμο. Απλά θυμίζουμε ΑΠΑΙΤΕ και ποιοί στα λόγια εμφανίζονται ως οι κατά τεκμήριο υποστηρικτές των ΑΤΕΙ και της διαφάνειας. Κατά τα άλλα και γω συμφωνώ , είναι ναι ή όχι υπαρκτό πρόσωπο ο Δρ Κουτσούκος, γιατί εξαφανίστηκαν οι Δρες της Διαδικτυακής προπαγάνδας και προβοκάτσιας που επιχειρούσαν όλο το καλοκαίρι μέχρι και την προκήρυξη των εκλογών...... [...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι οικολόγοι
    είναι ο
    Δούρειος Ίππος
    των σκοπιανών
    Η ψήφος σας είναι ανθελληνική.
    Προσέχτε..................

    πάσι Θεού [γιωργάκης]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση