GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσαν να λένε...

-Όλα τα σφάζουμε όλα τα μαχαιρώνουμε... Δια την αντιγραφήν Ο Ταχυδρόμος

-Όλα τα σφάζουμε όλα τα μαχαιρώνουμε...
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

14 σχόλια

  1. Θα μπορούσαν να λένε... Όλα τα σφάζουμε όλα τα μαχαιρώνουμε...και τους κλέφτες στην φυλακή τους χώνουμε…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο καταλληλότερος συνεχίζει να απειλεί την Ντόρα, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να φύγει.
    Θα αλλάξει γνώμη, μόνο αν υπάρξει μιάμιση προϋπόθεση.
    Να αισθανθεί ότι δεν είναι χρήσιμος και να μην τον θέλουν οι πολίτες.
    Το κουίζ είναι: Ποια προϋπόθεση είναι η μία και ποια η μισή;
    Νομίζω ότι αν επαληθευτούν οι δημοσκοπήσεις θα ζήσουμε φαινόμενα 2007…
    την Ντόρα να...

    τρέχει στο Ζάππειο βραδιάτικα για να αναλάβει το κόμμα,

    με τον επίτιμο να δίνει συνεχώς ευχές στον Κωστάκη.



    Εν τω μεταξύ ο Σουφλιάς, το παίζει κινέζος. Δεν είδε και προπαντός δεν άκουσε τίποτα

    για τον Τσιτουρίδη. Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτός κρυφό καμάρι.

    Ο μεγάλος όμως, το πήρε πάνω του το θέμα.

    Αλλά με τόσα βάρη που κουβαλάει πάνω του, πώς να μην πέσει;


    Μίλησε και για την πυρκαγιά που έκαψε όλη την βορειανατολική Αττική.

    Μπορεί, είπε να είχαμε προλάβει πολλές φωτιές και μια μας ξέφυγε,

    ίσως και από κακή εκτίμηση.

    Μπορεί και ίσως. Καθαρές κουβέντες. Έλα μωρέ, κάναμε και ένα λαθάκι.

    Δεν χάλασε ο κόσμος. Ο Μπαϊρακτάρης γλύτωσε, τι άλλο θέλετε; Αυτή είναι η αλήθεια.

    Και ας μιλήσουμε λίγο και για το αδύνατο σημείο του Γιωργάκη,

    που είναι η χρήση της ελληνικής γλώσσας.

    Ο master της γραμματικής Κωστάκης, ενώ συνεντευξιαζόταν με τον Λιαρέλλη,

    είπε «ο ψήφος»…

    Και όσο η ψαλίδα θα ανοίγει τόσο θα κάνει λάθη το καταλληλότερος.

    Είναι θέμα ψυχολογίας.

    Τουλάχιστον ο Γιωργάκης ξέρει την αδυναμία του

    και πλέον συλλαβίζει τις απαντήσεις του:

    «Ε-χου-με ό-ρα-μα, έ-χου-με σχέ-δι-ο»."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ !...

    Είναι άγνωστος ο αριθμός των συσκέψεων, συζητήσεων, διαβουλεύσεων και συνεννοήσεων, που προηγήθηκαν της τελικής επιλογής του κεντρικού, στρατηγικού διλλήματος των εκλογών της 4ης Οκτώβρη, το οποίο ο κ. Καραμανλής ανέλαβε και ετοιμάστηκε, κατάλληλα, για να παρουσιάσει στο λόγο του από το βήμα της φετινής ΔΕΘ. Σίγουρα έγιναν πολλές…
    Στις 5 Σεπτέμβρη 2009, ημέρα Σάββατο, ο «καταλληλότερος» έριξε στο τραπέζι, το δυνατό του χαρτί :


    Το …θάρρος του επιβραβεύτηκε και οι πολίτες κατέγραψαν στις δημοσκοπήσεις την αντίδρασή τους : το ΠΑΣΟΚ παρουσιάστηκε μπροστά, σ΄ όλες τις μετρήσεις, με μέση διαφορά, περίπου στις 5,5 ποσοστιαίες, μονάδες.

    Η πρώτη κρυάδα θεωρείται πρόσκαιρη κι αντιμετωπίζεται με …κομπρέσες αισιοδοξίας : «…θα πάει ο Γιώργος στη ΔΕΘ και θα τα κάνει θάλασσα…Θα γίνουν σιγκρίσεις και θ΄ ανακάμψουμε !...». Η τάση προς την εθελοτυφλία, αναβάλει, για λίγες ημέρες, τη βεβαιότητα για το τέλος…

    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πάει, μια εβδομάδα αργότερα, στη Θεσσαλονίκη και πηγαίνοντας στον ίδιο χώρο, βρίσκει το …ριγμένο γάντι του Καραμανλή. Φυσικά και το σηκώνει, χωρίς κανένα δισταγμό, αλλά με μιαν άλλου είδους και χαρακτήρα στρατηγική, που δεν έχει ούτε διλλήματα, ούτε ερωτηματικά… ΄Εχει, μόνο, τη σιγουριά για τη νίκη :






    Το μήνυμα «πάρτε το απόφαση» έρχεται αμέσως μετά, με τις επόμενες δημοσκοπήσεις, οι οποίες, όμως, δεν αποτυπώνουν, απλά, το άνοιγμα της ψαλίδας, αλλά ανιχνεύουν, για πρώτη φορά και συμπτώματα κατάρρευσης :


    Για την πολιτική που πρέπει να εφαρμοστεί η λαϊκή επιλογή είναι ξεκάθαρη πια, ενώ παράλληλα, ο έλληνας ψηφοφόρος, που απεχθάνεται τους …ψευτόμαγκες, τιμώρησε, πάραυτα, τον θέσαντα το δίλλημα για τον μελλοντικό πρωθυπουργό, στέλνοντας τον ψευτόμαγκα Καραμανλή στη δεύτερη θέση της καταλληλότητας και με αρκετή διαφορά, μάλιστα…

    Πρόκειται για το μαρτύριο, πλέον της νεοδημοκρατίας, η οποία διέρχεται τις χειρότερες μέρες της ιστορίας της και σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις θα υποστεί τη μεγαλύτερη ταπείνωσή της….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν τον περασμένο Ιούνιο – μετά τις ολονύκτιες αλχημείες των υπηρεσιών του Παυλόπουλου – κατακάθησε το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, με τη διαφορά στο 4,35%, οι πνιγμένοι νεοδημοκράτες πιάστηκαν από τα μαλλιά των απεχόντων και πλάσαραν τη γνωστή δικαιολογία – παρηγοριά στον άρρωστο : «…μεγάλο ποσοστό των ψηφοφόρων της Ν.Δ. προτίμησαν να διαμαρτυρηθούν μη προσερχόμενοι στην κάλπη…».




    Η θέση αυτή απετέλεσε και την κεντρική άποψη του κόμματος, το οποίο κάνοντας την εκτίμηση, πως «…οι οπαδοί αυτοί, δεν χάθηκαν…», δόμησε τη, μετέπειτα, στρατηγική του, στην επαναφορά τους, μέσω της βελτίωσης του κυβερνητικού έργου και τη λήψη μέτρων κάθαρσης στο εσωτερικό του.

    Στους δυόμισι μήνες που πέρασαν ο «καταλληλότερος» δεν …πρόκανε να κάνει τίποτα και οδηγήθηκε στις πρόωρες εκλογές, αύτανδρος !

    Στις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών, οι εταιρείες μετρούν πολλά και διάφορα πράγματα, μετρούν, λοιπόν, και την πρόθεση ψήφου αυτών, που απείχαν το περασμένο καλοκαίρι, από τις Ευρωεκλογές.



    >Το αποτέλεσμα δείχνει τη …βασιμότητα των εκτιμήσεων, που έκαναν, σύσσωμα, τα στελέχη της νεοδημοκρατίας, (ακόμα ηχούν τα τσιτάτα του Ζαγορίτη : «…το 80 με 90%, όσων απείχαν στις Ευρωεκλογές, είναι ψηφοφόροι μας !...». Δείχνει επίσης και τη ρηχότητα των οργάνων της Ν.Δ., που συμπεριέλαβαν αυτή τη θέση στα κείμενα των επίσημων αποφάσεων, που πήραν, τις μέρες του Ιουνίου και χάραξαν μια στρατηγική αντιμετώπισης της κατάστασης, η οποία χρεοκόπησε τελείως !…

    Είναι η εξέλιξη, η οποία δικαιολογεί πλήρως την παραπέρα αύξηση της διαφοράς ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. και προδικάζει το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της 4ης Οκτωβρίου 2009…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. = ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ (&) ΕΣΥ !!! = ΚΚΕ

    _________ KKE______KKE_________
    _________ KKE_____KKE_________
    _________ KKE ___KKE_________
    _________ KKE__KKE_________
    _________ KKE KKE_________
    _________ KKE__KKE_________
    _________ KKE ___KKE_________
    _________ KKE_____KKE_________
    _________ KKE______KKE_________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καρατζαφέρη άμα είσαι μάγκας ….Πήγαινε στην …ΡΟΔΟΠΗ.



    Με τον τίτλο «Ο εχθρός των Τούρκων έθεσε την υποψηφιότητά του στη Δυτική Θράκη» η τουρκική εφημερίδα Sabah φιλοξενεί στις εσωτερικές της σελίδες ανταπόκριση του Στέλιου Μπερμπεράκη από την Αθήνα, για την παρουσία του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργου Καρατζαφέρη στο ψηφοδέλτιο του νομού Ροδόπης. Η είδηση της υποψηφιότητάς του στην περιοχή μας και οι επιπτώσεις που αυτή μπορεί να έχει στο εκλογικό αποτέλεσμα, ήδη είχε σχολιαστεί από τον τοπικό και αθηναϊκό Τύπο, όπου το ερώτημα ήταν κοινό για όλους και το εξής «από πού προέκυψε το ξαφνικό ενδιαφέρον του Γ. Καρατζαφέρη για τη Θράκη;». Στην ανταπόκριση στην τουρκική εφημερίδα Sabah αναφέρεται ότι «ο Γιώργος Καρατζαφέρης, αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ., που είναι το μοναδικό άκρως εθνικιστικό κόμμα της Ελλάδας, παραμερίζοντας όσα έχει δηλώσει κατά της Τουρκίας και προκειμένου να συλλέξει ψήφους, στράφηκε προς τη δυτική Θράκη, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του σε εκλογική περιφέρεια της περιοχής, όπου και ζει «τουρκική» μειονότητα. Αυτό που ήθελε ο αρχηγός του ΛΑΟΣ το πέτυχε, αφού σε καθημερινή βάση πρωταγωνιστεί στις τουρκικές εφημερίδες.
    Πού να πατήσει όμως το πόδι του ειδικά στην ΡΟΔΟΠΗ όπου ειναι υποψήφιος. Προτιμά εκ του ασφαλούς και απο μακρυά ο ταρζάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ ΤΗΣ ΡΙΓΗΛΗΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΡΕ ΚΟΘΟΝΙΑ?????ΤΕΛΟΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝΕ ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΑΛΙΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΔΥΑΛΥΘΗΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα μπορούσαν να λένε ότι είναι ο μόνος αρχηγός που το κόμμα του έδωσε 1.000.000 ευρώ στο ταμείο της φτώχειας . Ξέρετε για το ταμείο των φτωχών που δημιούργησαν αυτοί που σήμερα ειρωνεύονται τον Καρατζαφερη .Θα μπορούσαν επίσης να λένε ότι είναι ο μόνος αρχηγός κόμματος . Που μίλησε για μείωση μισθών υπουργών ,βουλευτών και των παρατρεχάμενων τους πριν παρθούν μέτρα λιτότητας .Θα μπορούσα να πω πολλά ακόμη πριν φτάσω να ειρωνευτώ τον Καρατζαφερη που επισκέπτεται την Βαρβάκειο αγορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα ιδιωτικά κανάλια μας θεωρούν χαζούς και κακόμοιρους υπηκόους, που μας λένε τι να ψηφίσουμε.
    Εφτασαν ακόμη και σε ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ, για να μας φέρουν γιό της κυρίας τσάντ.
    ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ;
    Τόσο μακιαβέλλι;
    Το τελευταίο εξάμηνο, ιδιαίτερα, χρησιμοποιούν κάθε άμεσο ή έμμεσο τρόπο για να αναδείξουν τον Καρατζαφέρη, να κατασυκοφαντήσουν και να λοιδωρήσουν τη ΝΔ και να θάψουν το Σύριζα και το ΚΚΕ.
    ΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ;
    Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε τι παίζει;
    Νυν υπέρ πάντων Γιωργάκης;
    Κρίμα, στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία να έχουμε τον 21ο αιώνα τη "δημοκρατία" των Μπόμπολα, Λαμπράκη, Αλαφούζου και Κυριακού.
    Μεγάλο κρίμα.
    Εάν δεν καταργηθούν τα ιδιωτικά κανάλια δεν θα ξανάλθει ποτέ η πραγματική δημοκρατία την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα debates αποτελούν θεσμό στη Δυτική Ευρώπη και την Αμερική εδώ και πολλά χρόνια.
    Είναι σημαντικό ο λαός να ξέρει, έστω περίπου, τι θα του ξημερώσει, ανάλογα με την επιλογή που θα κάνει.
    Υπάρχουν υπεύθυνοι ηγέτες και υπάρχουν και πολιτικάντηδες.
    Υπάρχουν έντιμοι άνθρωποι και υπάρχουν και υποκριτές.
    Όλοι έχουν το παρελθόν τους, μεγάλο ή μικρό, καλό ή κακό.
    Υπάρχει όμως και το μέλλον.
    Είναι απαραίτητο π.χ. ο λαός να διαμορφώσει μία άποψη για το πόσο ρεαλιστικό είναι το σχέδιο προφύλαξης της οικονομίας μας από την παγκόσμια κρίση σε όλες τις χώρες του κόσμου.
    Σε περίπτωση αποτυχίας κρίνονται πάρα πολλά.
    Κρίνονται οι δουλειές μας, το βιοτικό μας επίπεδο και, σε τελική ανάλυση, όλη η ακεραιότητα του κοινωνικού ιστού.
    Συνειδητοποιούμε π.χ. ότι εάν σήμερα ήμασταν Ισπανία (που έχει επίσημη ανεργία 18%) πόσοι Έλληνες αυτή τη στιγμή δεν θα ήταν στη δουλειά τους αλλά άνεργοι στο σπίτι τους, κλαίγοντας τη μοίρα τους;
    Και τί πιέσεις μπαίνουν σε μια οικογένεια όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο;
    Τα θέματα αυτά είναι εξαιρετικά σοβαρά και καλό είναι να ξέρουμε που πηγαίνουμε, όσο γίνεται.
    Επίσης θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο εάν κάποιοι πολιτικοί άνοιγαν τα χαρτιά τους και δεν έκαναν φτηνή απαγγελία γενικών και αόριστων ευχολογίων για το μέλλον μας.
    Όλοι ξέρουμε ότι οι πολιτικοί δεν είναι και οι πιό ευθείς άνθρωποι στον κόσμο αλλά ένα ελάχιστο επίπεδο εντιμότητας θα έπρεπε να υπάρχει οπωσδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ DEBATE ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ:
    Μία από τα ίδια από το γνωστό «παραμυθά» Γιωργάκη (επονομαζόμενο και ο άνθρωπος άλλαντάλλων - άλλο τον ρωτάς και άλλο σου απαντάει).
    Σιγά μην πούμε κάτι συγκεκριμένο, μαλάκες είμαστε σαν τους νεοδημοκράτες;
    Άστους αυτούς να μιλάνε και εμείς θα τους κάνουμε κριτική.
    Εξάλλου όλοι ξέρουμε ότι λάθη δεν κάνουν μόνο οι πεθαμένοι και εμείς οι πασόκοι.
    Και είναι προφανές γιατί.
    Γιατί δεν δουλεύουμε.
    Το ότι ΣΑΣ δουλεύουμε, πάντως, δυστυχώς δεν θεωρείται επίσημη εργασία.
    Γι’ αυτό, μην μας ρωτάτε για το σχέδιό μας για την οικονομία.
    Είναι δικό μας, κατά-δικό μας και το κρατάμε για τον εαυτό μας.
    Μην ρωτάτε λεπτομέρειες, να μας έχετε εμπιστοσύνη, αλλοίμονο.
    Εμείς ΔΕΝ είμαστε για συγκεκριμένα πράγματα.
    Εμείς είμαστε για ΝΕΑ οράματα, ΝΕΕΣ ιδέες, ΝΕΑ σχέδια, ΝΕΑ προγράμματα, και πάει λέγοντας.
    Φαντασία στο φούλ.
    Εμείς έχουμε μυαλό, δεν είμαστε χειρώνακτες.
    Εμείς είμαστε για να σκεπτόμαστε μόνο.
    Τίποτε συγκεκριμένο βέβαια αλλά αυτό δεν έχει σημασία.
    Οι χαζοί ΜΟΝΟ μιλάνε συγκεκριμένα.
    Οι έξυπνοι μιλάνε αόριστα, θεσμικά, υπεράνω, conceptually, πώς να στο πω στα Ελλήνικος.
    Εάν μας ξαναρωτήσεις για αυτά τα συγκεκριμένα, πως τα είπες, θα σου κόψω την καλημέρα!
    Σε προειδοποίησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μας αξίζουν σίγουρα (και χρειαζόμαστε) καλύτερες ηγεσίες αλλά όχι κάποιες που θα κυβερνούν σαν υποχείρια ξένων δυνάμεων, όπως ο Γιωργάκης.
    Όπως από το καλό υπάρχει το καλύτερο έτσι και από το κακό υπάρχει ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
    Και μη μου πείτε ότι άς του δώσουμε την ευκαιρία να αποδείξει τον εαυτό του, διότι θα θεωρήσω ότι έχετε φιλτράρει εντελώς τη σκέψη σας.
    Ο Γιωργάκης είναι ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, τόσο σε ότι αφορά τις προσωπικές του δυνατότητες όσο και από πού παίρνει κατευθυντήριες γραμμές.
    26 χρόνια βουλευτής είναι, δεν τον μάθαμε πιά πόσο ανεπαρκής και μικρόνοος είναι;
    Χρειάζεται πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς από πού παίρνει κατευθυντήριες γραμμές ο άνθρωπος που ήθελε να δώσει το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας-Σκόπια» στους Σκοπιανούς, που είχε πεί ότι είναι πολύ καλή λύση το Σχέδιο Ανάν και που είναι εναντίον των συμφωνιών του Καραμανλή με τη Ρωσία (για το φυσικό αέριο) και την Κίνα (για τα λιμάνια);
    Κάθε φυσιολογιοκός άνθρωπος έχει καταλάβει πόσο επικίνδυνος είναι ο Γιωργάκης για την Ελλάδα.
    Από τους ανεγκέφαλους πρασινοφρουρούς (που το μόνο όνειρο της ζωής τους είναι να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι) δεν περιμένω να τα καταλαβαίνουν αυτά, προφανώς δεν θέλουν.
    ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    Αγοράζουν τις εφημερίδες των νταβατζήδων, βλέπουν τα ιδιωτικά κανάλια των νταβατζήδων και ψηφίζουν με βάση τα προσωπικά συμφέροντα των νταβατζήδων.
    Σαν πρόβατα δηλαδή, που τους λέει ο τσοπάνης που να πάνε και τι να κάνουν.
    Θα τους έλεγα περαστικά αλλά δυστυχώς είναι πολλοί.
    Η ιατρική επιστήμη δεν έχει βρεί ακόμη γιατρειά για τη βλακεία.
    Ας πάρει ο καθένας μας τις ευθύνες για τις επιλογές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ..για σου ΜΕΓΑΛΕ ΝΤΑΛΑΡΑ ..ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΠΩ..ΠΩ...ΕΜΜΕΤΟΣ !!!
    ΦΑΤΕ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΦΑΤΕ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ.

    "Σε εκδήλωση για τον Κρανιδιώτη το ζεύγος Νταλάρα
    Η Άννα Νταλάρα, νεοφώτιστη στον εκλογικό στίβο – αλλά με πλούσια δράση και πολιτική άποψη εδώ και χρόνια – αποδεικνύεται αεικίνητη. Δεν «οργώνει» μόνο την αχανή Β’ Αθήνας από άκρου εις άκρον, αλλά ξέκλεψε χρόνο και για την.. Α’ περιφέρεια! Όχι όμως για εκλογικούς λόγους...
    αλλά για τον πρώην αναπληρωτ'η υπουργό εξωτερικών Γιάννο Κρανιδιώτη
    Αναρτήθηκε από troktiko "

    ΦΑΤΕ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ. ΦΑΤΕ ΝΤΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΦΑΤΑ ΕΜΜΕΤΟ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ
    ΖΩΑ.

    ΣΗΜ. Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΧΕΖΕΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΛΑ.
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΛΑΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΑΛΗ. ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση