GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ...

Να μου το θυμηθείτε, το ΠΑΣΟΚ θα χάσει και αυτές τις εκλογές και θα το πληρώσει ακριβά ο Γιώργος το ότι μας επεξεργάζεται. Αυτά τα τρομερά ...

Να μου το θυμηθείτε, το ΠΑΣΟΚ θα χάσει και αυτές τις εκλογές και θα το πληρώσει ακριβά ο Γιώργος το ότι μας επεξεργάζεται. Αυτά τα τρομερά ονόματα περίμενε όλη η Ελλάδα για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας; Να μου το θυμηθείτε ότι θα τους κρατάνε με το ζόρι να μην εκραγούν τα στελέχη γιατί αν έκοψε τον πρώην Πρωθυπουργό για να βάλει την Τσόκλη να σώσει την χώρα, χαθήκαμε. Ακόμη και οι δημοσιογράφοι τρώγονται να τα πουν χύμα. Τρομερός εμπαιγμός.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

29 σχόλια

  1. Δεν μας παρατάς ρε λαμόγιο με τον Σημιτάκο. Ας τον έβαζε ο Καραμανλής στο επικρατείας. Έτσι κι αλλιώς οι δεξιοί τον θαυμάζανε και τον ψηφίζανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. re pres ta gyrises me th ND.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2,5% μονο η διαφορα και το πασοκ επιασε οροφη ενω η ΝΔ εχει 20% υπολοιπο συσπειρωσης. πασοκια τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
    ΦΙΛΕ ΛΙΓΜΕΝΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ????
    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΙΓΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΣ.
    μΑΛΛΟΝ ΘΑΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΔΕΞΙΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΑΝ ΝΟΥ ΜΠΕΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣΟΥ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΜΗΤΗ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑΜΑΣ ΙΔΗ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΗΝΗΣΗ ΠΗΡΕ 1%+ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΣΗΜΗΤΗ ΣΑΣ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να που θα βρει τα λεφτά το ΠΑΣΟΚ…

    http://www.metopo.gr/phplib/resize.php?src=/images2/1420.jpg&w=180Την απάντηση στο ερώτημα που ταλανίζει τους πολίτες την έδωσε ξεκάθαρα ο Ριχάρδος Σωμερίτης στο Βήμα. Με θάρρος και σαφήνεια, ο Σωμερίτης υπό την σκέπη ενός εκτενούς άρθρου του Α. Κωβαίου με τίτλο “Που θα βρει τα λεφτά το ΠΑΣΟΚ”, δίνει τον πυλώνα εφαρμογής.

    Δεν ασκούμε Βέτο σε Σκόπια και Τουρκία για να μην προβληματίσουμε τους εταίρους μας και μας κόψουν την οικονομική στήριξη! Τόσο απλό ήταν. Συνδυάζεται άμεσα και με τον σχεδιασμό του Γεωργίου Παπανδρέου για τη νέα διακυβέρνηση.

    Προφανώς ο ΓΑΠ γνώριζε καλά την αναγκαιότητα οικονομικής στήριξης της χώρας γι’ αυτό και φρόντισε να ξεκαθαρίσει από νωρίς την αλλαγή πλεύσης στα μεγάλα μέτωπα της εξωτερικής πολιτικής. Άλλωστε το “ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο” είναι στο αίμα του”.

    Κομμένα λοιπόν τα λιμάνια και οι αγωγοί για να τα εχουμε καλά με το ΝΑΤΟ, κομμένα και τα Βέτο στην ΕΕ. Όλο το συνδικάτο ευχαριστημένο.

    Το επιχείρημα καταλυτικό: Ή λέμε ΝΑΙ ή πεινάτε. Ποιός Έλληνας θα έλεγε “Όχι”; (Στο Ανάν βεβαια ήταν μπλόφα το δίλημμα αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.)

    Μπράβο στον κύριο Σωμερίτη που ολοκλήρωσε τη στιβαρή και ειλικρινή εικόνα του ΓΑΠ, κόντρα στις επιθέσεις που δέχεται από το σύνολο των πολιτικών του αντιπάλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε γενικές γραμμές,
    ΔΕΝ μας φταίει καμιά κρίση!...

    ΚΑΜΙΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.... (Τι έχουμε, τη βαρειά αυτοκινητο-βιομηχανία? Εμάς η βαρειά μας βιομηχανία είναι...ο τουρισμός, και στην κυβέρνηση (που έχει και τα στοιχεία), λένε πως "οι αφίξεις ήταν ίδιες με πέρσι!"....
    ΑΠΛΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ , ΤΩΝ ΡΕΜΟΥΛΩΝ, ΤΗΣ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ, ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ(?)/ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΤΗ ΔΕΡΝΕΙ....

    Είναι γεγονός, πως όταν μειώνεις την ζήτηση, συρικνώνεις την οικονομία, και την οδηγείς σε ύφεση...
    Οταν μάλλιστα μειώνεις τη ζήτηση σε μια ήδη μη εύρωστη οικονομία, όταν δημιουργείς επιπλέον αρνητικό ψυχολογικό κλίμα στη αγορά,που είναι κι αυτό πολύ σημαντικό, (αφού έκαναν την "κρίση" καραμέλα, για να την έχουν ΑΛΛΟΘΙ...), απλώς στέλνεις αυτή την οικονομία κατά διαβόλου!....

    Εχει απόλυτο δίκιο ο Γιώργος Παπανδρέου, που εξαγγέλει μέτρα αναθέρμανσης της οικονομίας, με όποια μέτρα έχει στη διαθεσή του αυτή τη στιγμή, (ένα απ'αυτά είναι η έστω μικρή, και πάντως πάνω από τον πληθωρισμό, αύξηση των μισθών/συντάξεων), και δεν το κάνει για να μας ειναι...ευχάριστος, (όπως λένε οι άσχετοι και οι ΝΔληδες), αλλά γιατί αυτό ΠΡΕΠΕΙ να κάνει, για να αυξήσει τη ΖΗΤΗΣΗ, μαζί με την ενίσχυση της ρευστότητας της αγοράς, και την αλλαγή του οικονομικού/ψυχολογικού κλίματος, αν θέλουμε το ξεπέρασμα της δύσκολης οικονομικής κατάστασης, και την ΑΝΑΠΥΞΗ.
    Βέβαια ενδεχομένως και προσωρινά τα δημοσιονομικά, (οι δείκτες δηλαδή, αυτούς που μετρά ο κ. Αλμούνια, και που ...ευημερούν όταν ο κόσμος δυστυχάει!... --βλέπε πολιτική του κ. Καραμανλή--...),
    ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ λοιπόν αυτοί οι δείκτες, μπορεί και να μην είναι πολύ καλοί, και ο κ. Αλμούνια να γκρινιάξει για λίγο, ΟΜΩΣ θα βελτιωθούν σε λίγο χρόνο, μέσα από την ΑΝΑΠΤΥΞΗ της οικονομίας, και τα περισσότερα έσοδα του κράτους...

    ((Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ,--που θα επιφέρει, είπαμε, πρώτα-πρώτα η αύξηση της
    ΖΗΤΗΣΗΣ--,σημαίνει αυτόματα και περισσότερα έσοδα για τους πολίτες ΚΑΙ το κράτος,--π.χ.από τους μεγαλύτερους τζίρους της αγοράς, από τον περισσότερο αποδιδόμενο ΦΠΑ, από τη δίκαια φορολογία ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ εισοδημάτων επιχειρήσεων κλπ φορέων,κλπ,-- ΦΥΣΙΚΆ μαζί με μηχανισμούς ελέγχου.
    Η αύξηση της ζήτησης, δηλ.του χρήματος, σε μια χειμάζουσα οικονομία, σημαίνει την αναθέρμανσή της, που έχει σαν συνέπεια την αύξηση των επενδύσεων, την μείωση της ανεργίας, την εκ νέου αύξηση --αυτόματα πλέον-- της ζήτησης, και τελικά έξοδο από το τέλμα, ΠΡΟΟΔΟ και ΕΥΗΜΕΡΙΑ!...))

    Αυτά δεν τα λέω μόνο εγώ, αν και γνωρίζω λόγω σπουδών και επαγγέλματος οικονομικά, αλλά και πανεπιστημιακοί, καθώς και όσοι από τους ευρωπαίους και αμερικανούς ηγέτες, πήραν μέτρα για την "κρίση"...
    ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ βέβαια οι φωστήρες της ΝΔ, που ξέρουν οικονομικά επιπέδου πρωτοετούς φοιτητή...
    Αλλά που και ΑΝ κάποιοι ξέρουν, είναι φαίνεται υποχρεωμένοι, ΆΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.. δυστυχώς, ΑΛΛΑ!....
    (Να αφαιμάζουν δηλ. οικονομικά τους μισθωτούς/συνταξιούχους-μικρομεσαίους, και να μεταφέρουν τον πλούτο από τα μικρομεσαία στρώματα στους μεγαλοκαρχαρίες, στους κουμπάρους , στους νόμιμους και ηθικούς, στους σεμνούς και ταπεινούς, και... γενικά σε γαλάζια παιδιά!...).

    Μια λοιπόν και στη ΝΔ αυτά τα 5,5 χρόνια και ως κυβέρνηση: 1)Eκαναν όσα μπορούσαν προς την αντίθετη κατεύθυνση απ' αυτά που χρειαζόταν η οικονομία και η χώρα, (υπέρ των φίλων και των εαυτών τους βεβαίως)...
    2)Εξακολουθούν να λένε τις ίδιες παπαριές, (μετά συγχωρήσεως..) Και
    3)Φαντάζονται πως θα λύσουν το πρόβλημα της χώρας, (που οι ίδιοι βέβαια δημιούργησαν)..., με πάγωμα των μισθών, και αύξηση των φόρων.. (καύσιμα-ποτά-τσιγάρα, το...τρίπτυχο της άγνοιας και της μαλακίας..).
    Η ίσως ακόμη με έκτακτες εισφορές, και το ΕΤΑΚ?... (Α! Μάλλιστα!...)

    Μιας λοιπόν κι η κυβέρνηση αυτά έκανε κι αυτά φαντάζεται: Αναρωτηθείτε σοβαρά, γιατί τώρα ξέρετε!...
    Γίνεται έτσι? Τι λέτε?

    Εμ.... δε γίνεται έτσι!.....
    Χρειάζεται ΓΝΩΣΗ, όραμα,ενδιαφέρον!... Μα πάνω απ' όλα χρειάζεται ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ είναι ο καθρέπτης αυτού ακριβώς που περιμένει ο κάθε νοήμων Έλληνας πολίτης από τον Παπανδρέου..
    να συγκροτήσει δηλαδή μία ομάδα,επιστημονικά καταρτισμένων και μάχιμων εργασιακά ανθρώπων,που να έχουν όρεξη να δουλέψουν σκληρά,ανιδιοτελώς και κυρίως για το καλό της χώρας...
    τέρμα στα κομματικά λαμόγια,που λυμαίνονται επί χρόνια ολόκληρα τους κόπους μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΝΝΕΔΙΤΑΚΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟ ΛΑΟΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΝΔ
    ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ ΣΤΟ ΕΠΙΚΤΑΤΕΙΑΣ
    ΜΕ ΣΟΥΦΛΙΑ ΚΑΙ ΕΒΕΡΤ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ ΣΤΗ Β ΑΘΗΝΩΝ
    ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΧΙ
    ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΤΙΜΙΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΝΟΜΙΖΩ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μεγάλη κουλαμάρα και αίσχος!!! Ποία είναι η κυρία Μάγια Τσόκλη? Μια καλομάθημένη μεγαλοαστή που απέτυχε να σπουδάσει Ιατρική, απέτυχε ως σχεδιάστρια μόδας και μπήκε στην Ερτ με τις ευλογίες του μπαμπά της, όπου αντέγραψε άσχημα το lonely planet και την ανεχόμαστε για χρόνια να τη βλέπουμε να τρώει και να διασκεζάζει σε εξωτικά μέρη με τα δικά μας λεφτά γιατί μόνο αυτό μάλλον ξέρει να κάνει καλύτερα και όχι να παρουσιάζει με ταλέντο μία εκπομπή που σκοπό έχει να προβάλλει τον πολιτισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. όντως σκέτη απογοήτευση ήταν το ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ ... περίμενα από τον Παπανδρέου να πάει στο Α' Νεκροταφείο και να κάνει προσκλητήριο ... για να στελεχώσει το επικρατείας... μα να μη μαθαίνει αυτός ο άνθρωπος από τον καταλληλότερο ??? δεν είδε τι σημαίνει ανανέωση ? δεν είδε πώς στελεχώθηκε το αντίστοιχο ψηφοδέλτιο της ΝΔ? πού πας βρε Γιώργο, τι θες να μας δείξεις ??? ότι έχεις νέα πρόσωπα με περγαμηνές και εμπειρία σε καίρια θέματα - οικονομία, περιβάλλον, ανάπτυξη - ... αλλά τι ν α κάνεις κι εσύ ... σου τέλειωσαν οι υπερήλικες και θες να κυβερνήσεις με τα ανήλικα!! με απογοήτευσες και γι' αυτό σου πρέπει τιμωρία μεγάλη ... ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ έτσι για να μάθεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οι βολεμενοι του καθεστωτος πασοκ της 20ετιας πέριμενουν για να βαλουν και τους κανακαρηδες τους. ουστ τον πουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ?ΣΤΙΣ 4-10 ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΒΙΟΛΗΣ ΣΑ ΓΑΠ.ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ Ε...ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΤΗΜΠΕΗΤ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΥΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ-ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ-ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όταν κάποιοι τα ισοπεδώνουν όλα ισχυριζόμενοι πως το ψηφοδέλτιο της Επικρατείας της Ν.Δ. είναι επιτυχημένο όπως του ΠΑΣΟΚ, τότε "μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι". Αλλά τι καλύτερο για τη χώρα! Ας πάνε στο καλό οι άνθρωποι. Ό,τι κακό είχαν να κάνουν στη χώρα μας το έκαναν. "Ας τους κρίνει ο Λαός!"
    Αμήν.

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Eiste sovaroi? Poio psifodeltio tis ND? Pou pige kai to gemise o kourasmenos me genikous grammateis ipoyrgeiwn gia na tous apokatastisei? Oi ipopsifioi tou Pasok, o kathenas sto xwro tou, einai kataksiomenoi. Ti simainei "antegrapse" to Lonely Planet? Oles oi ekpompes kapoyu stirixthikan. Kanei eksairetiki douleia ston tomea tis, rotiste osous agapane ta taksidia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΤΑΛΑΙΩΡΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΤΗΝ 5.10.2009. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΛΟΥ [ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ] ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΔΟΚΤΟΡΩΝ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΣΙΓΗΣΑΝ ΑΣΠΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΤΡΟΣΚΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΙΣΜΟΥ , ΑΛΛΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΑΠ ΤΟΥΣ ΔΙΕΜΗΝΥΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΖΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙΕΣΙΓΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΙΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΞΟΜΟΛΟΥΝΤΑΙ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να δούμε μερικά ονόματα; κ.Αναγνώστη; Δεν ξέρεις ή δεν θέλεις να κάνεις ένα google πριν κολλήσεις την φωτό της (κοινωνιολόγου) Τσόκλη;

    Δε βάζετε μυαλό ρε...

    Ηλίας Μόσιαλος;
    http://www2.lse.ac.uk/LSEHealthAndSocialCare/LSEHealth/whosWho/profiles/eamossialos@lseacuk.aspx

    Εμμανουήλ Κριαράς
    http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4527814&ct=4

    κοκ
    http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/1aea9f0e-81ef-41ec-a76c-b5618c915897

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Kai epipleon: apo ta 12 atoma, monon i Tsokli einai proswpo tis TV. Oi ipoloipoi einai proswpikotites kyroys me spoudes, anagnorismenoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Άσε Στέλιο μου κοιμούνται και ονειρεύονται ... έχουν να δουν τα μάτια μας αμορφωσιά και δεξιά λαμογια χέρι χέρι ούτε η βουλή δεν θα τους χωρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕ ΠΩς ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ!!!
    ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ ΤΑ ΓΥΡΙΣΑΝ!!

    11% ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΡΑΒΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΟΥΤΕ ΣΜΟΚΙΝ....

    ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΚΑΠΟΙΩΝ....

    ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ "ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ" ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ Η΄ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ??

    ΜΑΓΙΑ....ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ,20 Σεπ 2009 9:40:00 μμ, ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ??
    ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΕΙ?
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!! ΣΑΝ ΤΟ ΙΒΙΖΑ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΝΔ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ ΜΑΖΙ?
    ΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΕΣΥ ΡΕ ΜΠΟΥΧΕΣΑ??
    ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΟΥΣΙΟ??
    ΓΡΑΨΕΤΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΩΒΑΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μια χαρά γυναίκα είναι η Τσόκλη σε αντίθεση με Σουφλιά, Σιούφα που δεν έχουν ούτε ένα ένσημο.
    Όσο για τον Μόσιαλο θα είναι ο τέλειος υπουργός Υγείας, καθώς γνωρίζει επακριβώς το αντικείμενο, σε αντίθεση με τη δική σας γλάστρα τον Αβραμόπουλο που μόνο στον Καρούζο κουστούμια ξέρει να ψωνίζει κι έχει διαλύσει πλήρως το ΕΣΥ.
    Ο ΓΑΠ έστειλε το Σημίτη σπίτι του, ενώ τον δικό σας τον κουρασμένο, τον εκβιάζε το λείψανο, αφού ο γαμπρός του ήξερε τα πάντα για το Βατοπαίδι...
    Τέλος, αυτό το νέο αστροπελέκι τον Κουμουτσάκο που τον βρήκατε στο skip; κάθε φορά που μιλάει η ΝΔ χάνει 2 μονάδες, αμα τον διώξετε κι αυτόν βάλτε τη Μαρίνα Τσιντικίδου στη θέση του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Βάλτε αμα θέλετε το Σημίτη στην πρώτη θέση μαζί με το Σουφλιά τον αυθαιρετούχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΩΝ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΩΝ ΠΑΣΟΚ
    ΤΩΝ ΧΑΣΑΠΟΣΚΥΛΩΝ και των ΟΙΚΟΝΟΜΕΝΑΚΗΔΩΝ
    ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ..

    - Κάνουν τα πάντα για να μας προστατέψουν από την λάμψη του μυαλού του Αϊνστάιν-GAP.
    - Τρελλή αβάντα με παρέμβαση ακατανόητη.
    - Κάνουν πως θίγονται κιόλας όταν πριν είκοσι χρόνια έτρεχαν πίσω από τις περιοδίες για να “τσακώσουν” μια είδηση και μια καλή κουβέντα, γλύφοντας δεξιά και αριστερά.
    - Τεμπέληδες και ανίκανοι να προσφέρουν στοιχιώδη ενημέρωση τη στιγμή που με περισπούδαστο ύφος αυτοχαρακτηρίζονται έγκυροι και αντικειμενικοί.

    ΟΙ ΚΟΠΡΟΙ. ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ .. ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
    ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΛΥΦΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ.
    Δημοσιοκάφροι γλειώδη σκουπιδοειδή
    απορρίμματα.
    φτου...ΕΜΕΤΟΣ.

    ΣΗΜ. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΑΓΓΛΟΜΑΘΕΙΣ ΦΙΛΛΕΛΗΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ! ΠΑΕΙ ΜΕ ΝΤΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΓΙΑ ΤΣΟΚΛΗ....ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΛΛΑΔΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ
    Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ
    ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΣΤΡΑΚΙΑ...
    ΜΑΓΙΑ ΘΑ ΠΑΘΑΝΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΠΙΚΑΦΑΛΗΣ ΤΟ ..ΓΙΔΙ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ !
    ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕΣΑ
    ΣΤΟ ΣΤΑΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ.

    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑΔΑ...ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΑΚΙΑ
    ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ...ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ..ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑ...
    ΚΑΙ ΜΑΓΙΑ....ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ !

    ΜΠΡΑΒΟ !
    ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ..
    ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ.
    ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ PRESS
    ΠΟΥ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΟΛΗ Η ΣΚΑΤΙΛΑ
    ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΟΥ !

    G : ΤΟ ΧΑΛΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΑΣΧΗΜΗ ΣΚΑΤΙΛΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑ.

    / OΙ ΗΛΙΘΟΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΡΩΣΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ
    ΤΟΥ.
    (ΚΕΦΑΛΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ..ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ) Νο 8.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 20 Σεπ 2009 11:15:00 μμ

    ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ!!

    ΛΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΜΕΛΟΣ ΠΑΡΑΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ???

    ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΛΟ!!

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΟΥΔΑΟΙ??
    H MHPVS EISTE UIASVTES TOY KVLOY??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση