• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2009

  Μην ξεχνάμε και το Βατοπέδι...

  Το επαναφέρουν οκτώ βουλευτές του ΠΑΣΟΚ
  .
  Μπορεί η Βουλή να έκλεισε για τις εκλογές αλλά οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, Γρηγόρης Νιώτης, Μάρκος Μπόλαρης, Θεοδώρα Τζάκρη, Γιάννης Δριβελέγκας Γιώργος Πεταλωτής, Γιώργος Παπαγεωργίου και Χρύσα Αράπογλου επαναφέρουν το θέμα της Μονής Βατοπεδίου και καταγγέλουν ότι η κυβέρνηση "ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ", μέσω νέας συμφωνίας ανταλλαγής, ΤΩΝ ΑΔΙΑΦΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, κατά τις οποίες θα επιστραφούν στη Μονή Βατοπεδίου ακόμα και τα 41.000.000 ευρώ που είχαν δεσμευθεί από τις αρμόδιες αρχές!.."
  Αναλυτικά, οι βουλευτές τονίζουν:

  Για τους κ.κ. Υπουργούς Οικονομικών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης
  ΘΕΜΑ: "Κατά παράβαση του Κανονισμού της Βουλής και σε επιβεβαίωση της ύπαρξης Κυβερνητικού συντονισμού συγκάλυψης και στη νέα σύνθεση της Κυβέρνησης Καραμνλή, αναπάντητη παραμένει ερώτηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, που αποκαλύπτει έγγραφα και μεθοδεύσεις κατά τις οποίες Η ΔΗΘΕΝ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ φέρεται να ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ", μέσω νέας συμφωνίας ανταλλαγής, ΤΩΝ ΑΔΙΑΦΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, κατά τις οποίες θα επιστραφούν στη Μονή Βατοπεδίου ακόμα και τα 41.000.000 ευρώ που είχαν δεσμευθεί από τις αρμόδιες αρχές! ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙΣΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΩΝΤΩΝ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΖΗΜΙΩΝΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΥΜΕΝΕΣΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ, ενώ προειδοποεί ότι Η ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ των δυσμενών Υπουργικών αποφάσεων και επανεξέτασης των γνωμοδοτήσεων, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΗ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ FORA!
  Με την υπ΄αριθμ. 1968/102/13-7-09 ερώτησή μας στη Βουλή ζητήσαμε απαντήσεις για συγκεκριμένα έγγραφα, μεταξύ Υπουργού, Υφυπουργού Οικονομικών, ΚΕΔ και Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, που αποκάλυπταν πως η δήθεν εξαπατηθείσα Κυβέρνηση με τους εξαπατήσαντες και σήμερα ποινικά ελεγχόμενους ως ύποπτους για συμμετοχή στις προηγούμενες μεθοδεύσεις των ανταλλαγών, δρομολόγησε νέες ύποπτες και αμαρτωλές συναλλαγές στο σκάνδαλο Βατοπεδίου κατ΄ εντολή της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου! Πολιτικές ηγεσίες και διορισμένες από την Κυβέρνηση Καραμανλή Διοικήσεις εξακολουθούσαν στα έγγραφά τους αυτά, εν έτει 2009, να αντιμετωπίζουν τη δημόσια περιουσία ως περιουσία της Μονής και έκαναν λόγο για επιστροφή στην Μονή των 41.000.000 ευρώ που είχαν δεσμευθεί από τις Αρχές, προκειμένου η Μονή να επιστρέψει στο Δημόσιο αυτά που ούτως ή άλλως του ανήκουν! Οι ερωτώντες Υπουργοί παραβιάζοντας τον κανονισμό της Βουλής δεν έδωσαν ΠΟΤΕ απάντηση σε μία μεθόδευση που αποτελεί ουσιαστικά επανάληψη του ίδιου σκανδάλου σε πιο ζημιογόνα έκδοση. .Διότι, όπως προειδοποιεί η εισήγηση της μειοψηφίας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, αυτή τη φορά η χώρα μας κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπη ακόμα και σε διεθνή fora με τα νομικά επιχειρήματα που απλόχερα χαρίζουν στη Μονή οι πρόσφατες Κυβερνητικές μεθοδεύσεις και η Κυβερνητική παράλειψή της να καταργήσει τις γνωμοδοτήσεις και τις αποφάσεις με τις οποίες υλοποιήθηκε το μείζον αυτό Κυβερνητικό σκάνδαλο.
  ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΜΑ ΘΟΛΟ ΤΟΠΙΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ....
  Στην παραπάνω ερώτησή μας είχαμε επαναλάβει τις προειδοποιήσεις μας για την ύποπτη αδράνεια της Κυβέρνησης, η οποία δημιουργεί σκόπιμα θολό τοπία ως προς την νομική κατάσταση που επικρατεί στο θέμα των επίμαχων ακινήτων, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου Βατοπεδίου, αφού:
  (α) Άφησε προκλητικά αναξιοποίητη την υπ' αριθμ. 87/2008 απόφαση του πολυμελούς Πρωτοδικείου Ροδόπης, της απόφασης δηλαδή της δίκης του 2003 που από τότε δικαίωνε το Ελληνικό Δημόσιο και που είχε καταργηθεί ανεξήγητα και παράνομα με απόφαση του τότε αρμοδίου Υφυπουργού Οικονομικών της Κυβέρνησης Καραμανλή.
  (β) δεν μερίμνησε για την επαναξέταση των δυσμενών για το συμφέρον του Δημοσίου γνωμοδοτήσεων του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου του Κράτους, ενώ διατήρησε σε ισχύ σε όλες τις Υπουργικές αποφάσεις, με τις οποίες υλοποιήθηκαν οι οργιώδεις ανταλλαγές και αρνήθηκε να θέσει οποιοδήποτε θέμα ακυρότητας των παράνομων συμβολαίων με τα οποία εκχωρήθηκαν χαριστικά στη Μονή και σε εταιρείες που συνδέονται με αυτήν ακίνητα φιλέτα τεράστιας αξίας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
  ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΗΛΩΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΟΚΤΑΜΗΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΠΡΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ
  Στην ίδια ερώτησή μας ζητήσαμε από τις συνερωτώμενες πολιτικές ηγεσίες να δικαιολογήσουν το φαινόμενο μήνες μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου και εν πλήρει γνώσει του σημερινού Υπουργού Οικονομικών, η Διοίκηση της ΚΕΔ να βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με το ίδιο το Υπουργείο και το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, μελετώντας τις προτάσεις της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου για τρίτη κατά σειρά ανταλλαγή εν μέσω της ποινικής διερεύνησης του σκανδάλου!
  Θέσαμε δε υπόψη των ερωτώντων το πρωτοφανές περιεχόμενο της υπ' αριθμ. 1846/441/19-2-9 επιστολής του τότε Προέδρου της ΚΕΔ κ. Γκράτζιου προς το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών - Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, που κοινοποιείται στους κ.κ. Υπουργούς Παπαθανασίου και Μπέζα και φέρει τον τίτλο "Διαβίβαση στοιχείων επί των προτάσεων Ι.Μ.Μ.", στην οποία:
  • τα ΔΗΜΟΣΙΑ ακίνητα ΦΙΛΕΤΑ που χαριστικά και παράνομα εκχωρήθηκαν στην Μονή μέσω του οργίου ανταλλαγών αναφέρονται ως
  "πρώην δημόσια ακίνητα, τα οποία παραμένουν μέχρι σήμερα στην κυριότητα της Ι.Μ.Μ. Βατοπεδίου"
  • Ουσιαστικά δηλαδή η Κυβέρνηση Καραμανλή και τα όργανα αυτής επιμένουν αμετανόητα, ύποπτα και ανεξήγητα να αντιμετωπίζουν τις παράνομες ανταλλαγές ως δήθεν νόμιμες και τα ακίνητα του Δημοσίου ως δήθεν περιουσία της Μονής!
  «Η Διοίκηση της ΚΕΔ γνωστοποιεί στο Υπουργείο Οικονομικών ότι βάσει Ειδικού Πληρεξουσίου η ΚΕΔ θα λειτουργεί πλέον ως πληρεξούσια της Μονής Βατοπεδίου!»
  Μάλιστα, στην ερώτησή σας αναφέραμε το συγκεκριμένο από 16/4/09 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΣΚ, το περιεχόμενο του οποίου, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε αποδεκτό, και τονίσαμε ότι, μεταξύ άλλων:
  • παραλείπει οποιαδήποτε αναφορά στην παράνομη φύση των ανταλλαγών ή έστω στην δικαστική απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ροδόπης.
  • δέχεται ως προϋπόθεση της επιστροφής των ακινήτων στο Ολυμπιακό χωριό την αποδέσμευση των διαβόητων 41 εκ ευρώ που εισέπραξε η Μονή από την πώλησή τους, ποσό που έχει δεσμευθεί στα πλαίσια της δικαστικής και διοικητικής έρευνας!
  Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΟΓΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΣ:
  Η έγγραφη εισήγηση της μειοψηφίας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, δυστυχώς, επιβεβαιώνει με τον χειρότερο τρόπο, την ανησυχία μας ότι η απροκάλυπτη και ύποπτη αυτή μεθόδευση της Κυβέρνησής σας, δημιουργεί θολό νομικό τοπίο στο θέμα των παράνομων ανταλλαγών, υπηρετώντας τα οικονομικά συμφέροντα και ενισχύοντας την υπερασπιστική γραμμή των εμπλεκόμενων, τουλάχιστον αυτών που δεν επωφελήθηκαν από την εσπευσμένη παραγραφή Καραμανλή με το αιφνίδιο και πρωτοφανές κλείσιμο της Βουλής! Χαρακτηριστικές είναι οι παρακάτω έγγραφες επισημάνσεις της μειοψηφίας, ότι:
  • δημιουργείται επικίνδυνα θολό τοπίο, αφού δεν έγινε ο επιβεβλημένος προσδιορισμός των νομικών και πραγματικών δεδομένων που θεμελιώνουν την κυριότητα του δημοσίου επί των επίμαχων εκτάσεων, της έλλειψης κυριότητας της Ι.Μ. Βατοπεδίου, την ακυρότητα των ανταλλαγών και την ακυρότητα των περαιτέρω μεταβιβάσεων.
  • η υιοθέτηση των προτάσεων της Μονής είναι εξόχως προβληματική για τα συμφέροντα του Ελληνικού Δημοσίου αφού:
  «Η Ι. Μονή .... επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να διεκδικήσεις την κυριότητα των επίμαχων ακινήτων, ενέργεια στην οποία έχει ήδη προβεί. Έτσι πλήττει κατά καίριο τρόπο το δικαίωμα κυριότητας του Δημοσίου»
  • Η αποδοχή των αιτημάτων της Μονής για την υλοποίηση και νέας αντίστροφής ανταλλαγής χωρίς να ξεκαθαρίσουν τα ζητήματα κυριότητας
  «εντάσσει κατ΄ουσία τη δράση του Δημοσίου στο πλαίσιο της υπερασπιστικής γραμμής της Ι. Μονής, των φυσικών προσώπων που την εκπροσωπούν και των δικαιοδόχων της, κατάσταση που δεν εναρμονίζεται προς την τακτική που οφείλει να ακολουθήσει το Δημόσιο για την προάσπιση των συμφερόντων του».
  • Δημιουργούνται σοβαροί κίνδυνοι από την μη κατάργηση των δυσμενών αποφάσεων και την μη επανεξέταση των δυσμενών γνωμοδοτήσεων, αφού
  «όταν θα επέλθει η χρονική απόσταση από τα πρόσφατα γεγονότα ή όταν τα υπό κρίση ζητήματα εξετασθούν σε διεθνές forum, όπου οι ρυθμίσεις της εθνικής εννόμου τάξεως αποτελούν αντικείμενο αποδείξεως, η Ι.Μ. Βατοπεδίου καθώς και οι δικαιοδόχοι της θα έχουν τη δυνατότητα να επικαλεστούν προς όφελός τους – ως αποδεικτικά στοιχεία των ισχυρισμών τους – τις δυσμενείς, για τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού γνωμοδοτήσεις των συλλογικών οργάνων της Διοίκησης , εάν και εφόσον αυτές δεν επανεξετασθούν και δεν αναδειχθεί κατά καίριο τρόπο ο εσφαλμένος χαρακτήρας τους».
  Θα αρκούσε η Κυβέρνηση σας να είχε αποδεχθεί την πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ, ώστε να καταργηθούν όλες οι σχετικές αποφάσεις απόφαση, να γίνουν όλα όσα ήταν αναγκαία για να αναδειχθεί με καίριο τρόπο ο εσφαλμένος χαρακτήρας τους και να εκλείψει η απευκταία προοπτική να συρθεί η χώρα μας σε διεθνή forα, όπως λχ το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Θα μπορούσε να εμμείνει στην ακυρότητα των συμβολαίων ανταλλαγής που αναγνωρίζεται από τη νομική θεωρία, θα μπορούσε να εμμείνει στο περιεχόμενο της υπ’ αριθμ. 87/2008 που δικαίωνε το Ελληνικό Δημόσιο (αυτή που είχε ενταφιαστεί με υπογραφή του κ. Δούκα!), θα μπορούσε να απέχει από οποιαδήποτε συναλλαγή με την Ι. Μονή Βατοπεδίου αν πρώτα η τελευταία δεν δήλωνε απερίφραστα, ότι αναγνωρίζει τα δικαιώματα κυριότητας του Δημοσίου και την έλλειψη δικής της κυριότητας επ’ αυτών! Αλλά δεν έκανε τίποτα από όλα αυτά. Αντ’ αυτού, επιμένοντας να «χαιδεύει» τα συμφέροντα που εμπλέκονται στα σκάνδαλά της και προφανώς γνωρίζουν πολλά, η Κυβέρνηση Καραμανλή έπαιξε μέχρι τέλους το παιχνίδι της Μονής και των λοιπών εμπλεκομένων, με νέους Υπουργούς να διαδέχονται τους προκατόχους τους στο τίτλο των Βατοπεδινών...
  Μετά τα παραπάνω καλείσθε:
  Να τοποθετηθείτε στο σύνολο των ερωτημάτων της υπ΄αριθμ. 1968/102/13-7-09 ερώτησή μας, αλλά και στα σαφή επιχειρήματα της μειοψηφούσας εισήγησης του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που αποκαλύπτει την ύποπτη σύμπλευση της Κυβέρνησή σας με τα εμπλεκόμενα στο σκάνδαλο Βατοπεδίου συμφέροντα και τους μεγάλους κινδύνους που δημιουργεί η Κυβέρνησή σας μελλοντικά για την πατρίδα μας, ενισχύοντας το νομικό οπλοστάσιο της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου ακόμα και στο ενδεχόμενο προσφυγής της σε διεθνή δικαιοδοτικά όργανα.
  Οι ερωτώντες και αιτούντες Βουλευτές
  Μιχάλης Καρχιμάκης
  Γρηγόρης Νιώτης
  Μάρκος Μπόλαρης
  Θεοδώρα Τζάκρη
  Γιάννης Δριβελέγκας
  Γιώργος Πεταλωτής
  Γιώργος Παπαγεωργίου
  Χρύσα Αράπογλου
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  41 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 1:44:00 μ.μ.

  ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 1:49:00 μ.μ.

  10-7-09
  Δικαιώθηκε η Ι.Μ. Βατοπαιδίου στο πρώτο δικαστήριο που έγινε μετά από μήνυση που έκανε ο πρόεδρος δημοτικού διαμερίσματος Ουρανούπολης και ο Δήμος Τρίγλιας για παράνομη ανταλλαγή
  α). της λίμνης Βιστωνίδας προς το δημόσιο(ο μηνυτής έλεγε πως η λίμνη είναι κοινόχρηστη και εκτός συναλλαγής)
  β). της έκτασης 8.800 στρεμμάτων στην Ουρανούπολη που ο μηνυτής έλεγε πως είναι αρχαιολογικός χώρος, δάσος ή δασική έκταση εκτός συναλλαγής.
  Μάλιστα ζητούσαν την ακύρωση του συμβολαίου μεταξύ Ελληνικού δημοσίου και μονής.
  Το δικαστήριο δικαίωσε την Ι.Μ. με χθεσινή απόφαση λέγοντας ότι η Βιστωνίδα δεν είναι λιμνοθάλασσα αλλά λίμνη και ακόμα και αν είναι κοινόχρηστη λίμνη ορθώς η Ι.Μ. μεταβίβασε την λίμνη στο δημόσιο γιατί έτσι προστατεύεται και η κοινοχρησία αν αυτή υπάρχει.
  Το συμβόλαιο δεν είναι άκυρο και η λίμνη ανήκε στην Ι.Μ. Βατοπεδίου που σωστά την μεταβίβασε.
  Ενώ για την έκταση στην Ουρανούπολη το δικαστήριο είπε ότι ορθώς έγινε η μεταβίβαση και τυγχάνει της προστασίας του συντάγματος και των νόμων μετά από αυτή.
  ......
  ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ, ΟΥΤΕ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ.

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 1:50:00 μ.μ.

  Πόσοι πράσινοι βαρεμένοι χωράνε σε ένα μπλόγκ;
  Είναι δικαίωμά σας να ΜΗΝ θυμάστε ότι η Σωτηροπούλου είχε πεί ότι είχαν πάει μαζί με τον Κουκουβίνο στον Παπακωνσταντίνου (βουλευτής Κοζάνης) το Σεπτέμβριο 2008.
  Είναι δικαίωμά σας να μην θυμάστε που το παραδέχθηκε στην κάμερα, αλλά είχε πεί ότι δεν θεώρησε "σημαντική" την υπόθεση γιαυτό δεν ενημέρωσε το Γιωργάκη.
  Είναι δικαίωμά σας, στα πλαίσια της κομματικής σας τύφλωσης, να σκέπτεσθε ότι γουστάρετε.
  Έτσι και αλλιώς, αυτό το ρόλο σας έχει δώσει το κόμμα, αυτόν του μή σκεπτόμενου πρόβατου.
  Τελευταία σας ζητούν όχι μόνο να μην σκέπτεσθε αλλά και να μην θυμάστε.
  Με έκπληξη βλέπω ότι το κάνετε και αυτό.
  Και σε ανώτερα.

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 1:50:00 μ.μ.

  Το έχεις πραγματικά ψάξει το Bατοπέδι ή ενημερώθηκες από τις τηλεοράσεις;
  Την επίσημη απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του κράτους για το Βατοπέδι τη γνωρίζεις;
  (Εάν όχι και τη θέλεις να στη στείλω.)
  Και ένα τελευταίο.
  Εάν συμμετείχε η Ν.Δ. σε παρατυπίες σε βάρος του Δημοσίου ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ Ο ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ;
  Που ξανακούστηκε ένας υπουργός να συμμετέχει σε διαφθορά και να το διαφημίζει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης; Εάν είχαν πάρει λεφτά κάποιοι νεοδημοκράτες ή το κόμμα της Ν.Δ. θα το έκαναν βούκινο και μάλιστα ΓΡΑΠΤΑ σε εκατοντάδες κανάλια και εφημερίδες;
  Λίγη κοινή λογική φίλε μου, οι πραγματικοί επαναστάτες ξέρουν να αμφισβητούν, οι λοιποί αρκούνται να ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ επαναστάτες.

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 1:51:00 μ.μ.

  Αν μετά από τρείς μήνες τηλεδικών και απέραντης ατεκμηρίωτης λασπολoγίας για το Βατοπέδι αυτά σας έμειναν, είναι δικαίωμά σας.
  Τώρα γιατί, ποιοί και πόσοι αμφιβάλλουν για αυτά που λέτε μάλλον δεν έχει σημασία για σας.
  Μόνο οι εντυπώσεις έχουν σημασία και οι κραυγές των ξεπουλημένων δημοσιογράφων.
  Ξεχάσατε τον Κουκουβίνο, τη Σωτηροπούλου, το Δρύ, το Φωτιάδη, τον Κολιούση και όλα τα άλλα πράσινα καλόπαιδα.
  Ξεχάσατε τους βιντεοσκοπημένους εκβιασμούς, ξεχάσατε ότι είχαν συνεννοηθεί από πριν με τον Παπακωνσταντίνου του πασόκ, ξεχάσατε το ρόλο του Κοντομηνά που είχε διορίσει τον Κουκουβίνο στον Άρη Θεσσαλονίκης.
  Όλα τα ξεχάσατε και όλοι ξέρουμε γιατί.
  Γιατί θέλετε να τα ξεχάσετε.
  Φανατικούς και θολωμένους σας θέλει το κόμμα και εσείς παραμένετε πιστοί στις βουλές τους.
  Κρίμα.

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 1:52:00 μ.μ.

  ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΛΑΣΠΗΣ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2008

  Τελικά ΤΡΙΑ πράγματα μας έμειναν από το Βατοπέδι :

  1. Ο Γιωργάκης και ο Χοντροβαγγέλας τα ήξεραν όλα από χρόνια (και δεν μιλούσαν γιατί ήταν μπλεγμένοι δύο υπουργοί του πασόκ)

  2. Κανείς νεοδημοκράτης δεν πήρε λεφτά (ακόμη και οι πασόκοι λένε ότι εάν υπάρχουν ευθύνες είναι μόνο πολιτικές), ειδικά επειδή αποδείχθηκε ότι ο Μπασιάκος είχε βγάλει ακόμη και δελτίο τύπου το 2006. Ποιος κλέφτης διαφημίζει τις κλεψιές του στις εφημερίδες και τα κανάλια;

  3. Για ένα τρίμηνο οι καναλάρχες λύσσαξαν να ρίξουν τον Καραμανλή, άλλοι επειδή κινδυνεύουν να πάνε φυλακή και άλλοι επειδή είναι υπερχρεωμένοι και χρωστάνε στο κράτος. Η μανία τους εναντίον του Καραμανλή δεν δικαιολογείται από το οικονομικό όφελος από τις διαφημίσεις. Πρώτος και καλύτερος ο υπόδικος για ΔΕΚΑ κακουργήματα Κοντομηνάς (με τον Alpha), μετά ο φαταούλας ο Μπόμπολας (με το Mega, το Έθνος, το Πρώτο Ψέμμα, την Ημερησία, κλπ), ο Λαμπράκης (με τα Νέα, το Βήμα και το Mega), ο Κυριακού (με τον Ant-1) υπόδικος και αυτός, και άλλοι ξέμπαρκοι όπως Ελευθεροτυπία, Alter, κλπ.

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 1:54:00 μ.μ.

  ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

  2001-2003:
  1.ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ με υπογραφές των υπουργών Φωτιάδη και Δρύ του πασόκ.

  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008:
  2. Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά της Interamerican για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ). Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος

  ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ + ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2008
  3. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδιοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
  4. Το Χαζογκιόργκο και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
  5. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
  6. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
  7. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
  8. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
  9. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
  10. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.

  ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008
  11. Αρχίζει η εξεταστική. Κάποια Σωτηροπούλου (υποτιθέμενη δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
  12. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
  13. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
  14. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
  15. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
  16. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
  17. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
  18. Ο μάρτυς Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 1:55:00 μ.μ.

  19. Την προηγούμενη της κατάθεσής του στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
  20. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τα προβλήματα στα νοσοκομεία.
  21. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στα προβλήματα των νοσοκομείων και την ακρίβεια (που τόχω ξανακούσει;).
  22. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που κατηγορούσε τον Καραμανλής ότι συντόνιζε την ιστορία του Βατοπεδίου).
  23. Ο Παπακωνσταντίνου ομολογεί ότι ήξερε για το βίντεο από το Σεπτέμβρη. Εάν ήταν νεοδημοκράτης ο Πάπιστας θα πήγαινε το βίντεο στη Ν.Δ. ή στο πασόκ; Και μάλιστα το golden boy του πασόκ προσπαθεί να μας πείσει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ στο πασόκ δεν είχε ενημερωθεί για το βίντεο.
  24. Η Κάνου έφερε στην Εξεταστική ιδιόχειρο σημείωμα της Σωτηροπούλου που καθοδηγούσε την Κάνου να πεί ψέμματα για τον Καραμανλή. ¨Εχει επίσης και κασέτα που η Σωτηροπούλου της έλεγε «ήλθε η ώρα να βγάλουμε λεφτά» (Σημ.: από τον Εφραίμ δεν θα έπαιρναν γιατί το θέμα είχε ήδη σκάσει στις τηλεοράσεις, άρα από ποιόν θα τα έπαιρναν τα λεφτά;). Η Σωτηροπούλου καταθέτει ότι είχε επίσης ενημερώσει ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ (όλα τα πράσινα μπουμπούκια στο κόλπο).
  25. Ο Γιωργάκης ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ πως είναι δυνατό να κατηγορεί η παλιο-νέα-δημοκρατία το δεξί του χέρι; Ερωτώμενος ο Παπακωνσταντίνου γιατί επί δίμηνο χειροκροτούσε τις κατηγορίες της Σωτηροπούλου εναντίον του Καραμανλή, παρόλο που ήξερε ότι ήταν όλα ψέμματα, λέει άλλα αντάλλων (πχ. όλο το σκυλολόι των εκβιαστών ήταν νεοδημοκράτες). Το σενάριο μπάζει εντελώς αλλά ο Γιωργάκης ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΊΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
  26. Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της μονής και των διαφόρων εμπλεκόμενων εταιριών και δεν φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ οποιαδήποτε σχέση με πολιτικό της Ν.Δ. Απογοητευμένοι οι βουλευτές του πασόκ, φωνάζουν ασυνάρτητα προς όλες τις κατευθύνσεις να ανοίξουν και άλλοι λογαριασμοί, προφανώς για εντυπώσεις στα κανάλια.
  27. Οι Σωτηροπούλου και Κουκουβίνος (που έλεγαν ότι ο Καραμανλής έχει οργανώσει το Βατοπέδι) κατηγορούνται επώνυμα ότι έκαναν πολλούς άλλους εκβιασμούς και έταζαν (έναντι χιλιάδων ευρώ) ακόμη και γραφεία ΠΡΟΠΟ σε καλόπιστους συμπολίτες τους.

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 1:55:00 μ.μ.

  28. Αποκαλύπτεται ότι ο Κουκουβίνος είχε κατέβει σαν υποψήφιος του πασόκ στις εκλογές του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι πρασινοφρουροί ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν λογαριασμούς με χρήμα προς πολιτικούς, προς απογοήτευσή τους δεν βρίσκουν τίποτε.
  29.Μια εβδομάδα πέρασε και ακόμη δεν έχει κάνει μήνυση ο Χοντροβαγγέλας στη Σωτηροπούλου, που είπε ότι τον είχε ενημερώσει από καιρό για όλα. Μάλλον δεν το έμαθε, γιαυτό δεν της έκανε μήνυση, ή μπορεί και επειδή τη λυπήθηκε γιατί είναι και καλός άνθρωπος (λές να είναι τίποτε άλλο, μπά)
  30. Πάγκαλος και Κακλαμάνης λένε ότι έφταιγαν οι υπουργοί τόσο του πασόκ όσο και της νέας δημοκρατίας (κοινώς απλώνουμε τη μανέστρα)
  31. Ο εκδότης Ρίζος παρουσιάζει γραπτό υπόμνημα που από το 2007 είχε δοθεί στο Γιωργάκη αλλά αυτός δεν είπε τίποτε γιατί είχαν εμπλακεί τουλάχιστον 5-6 υπουργοί του πασόκ στην υπόθεση. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Σγουρίδης μάλιστα είχε υπογράψει. Ο Ρίζος λέει ότι μερικοί υπουργοί της Ν.Δ. του είπαν προφορικά ότι πίσω από το Βατοπέδι είναι ο Ρουσόπουλος, (αλλά δεν τους κατονομάζει). Αυτή Δημήτρη είναι η δημοσιογραφία της λάσπης και των φθηνών εντυπώσεων, για την οποία μάλιστα επί δεκαετίες κατηγορούσες του πασόκους. Κρίμα στην υστεροφημία σου, τα σκάτωσες.
  32. Ουρλιάζουν τα κανάλια και οι εφημερίδες των αμερικανών περί δήθεν διαφωνιών μεταξύ νεοδημοκρατών υπουργών, ενώ απλά επρόκειτο για διαδικαστικές διαφορές λόγω επικάλυψης αρμοδιοτήτων των υπουργείων. Στο μεταξύ ο Κοιρανίδης (ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ) κάνει σκόνη όλα τα τσακάλια του Mega, ξεσκίζει τον Κύρτσο και το Βερύκιο και ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρξε ποτέ σκάνδαλο, απλά διαχείριση της περιουσιάς της μονής.
  33. Καταθέτουν οι πολιτικοί του πασόκ και της Ν.Δ. και φαίνεται ότι όλη την ευθύνη την έχει η ΚΕΔ. Ο Μπασιάκος εμφανίζει ένα δελτίο τύπου του 2006 (που είχε διανεμηθεί σε δεκάδες εφημερίδες και κανάλια) που έλεγε ότι λύθηκε επιτέλους το πρόβλημα της Βισθωνίδας, άρα τίποτε δεν είχε γίνει κρυφά. Εάν είχαν κλέψει νεοδημοκράτες θα το είχαν κάνει φέιγ βολάν σε όλη την Ελλάδα;
  34. Ο Ρουσόπουλος είναι άσχετος. Τον στοχοποίησε το πασόκ για να κτυπήσουν τον Καραμανλή αλλά και οι δεξιοί εκδότες γιατί δεν ενέδιδε στους εκβιασμούς τους.

  ΒΕΒΑΙΑ:
  Ο ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican καθημερινά παίζει το ιδιο επεισόδιο με τους λακέδες του, αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια (εάν το μαγνητοσκοπούσαν θα γλύτωναν πολύ κόπο και χρήμα).
  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ALPHA (Παπουτσής, Καρχιμάκης, Ρόβλιας, Πατουλίδου, κλπ), συνεπικουρούμενους από το μετανοημένο κομμουνιστή Βερύκιο, τον εξαγορασμένο εκδότη Κύρτσο και τον πονηρούλη Σρόιτερ, του Θέμου Αναστασιάδη.
  ..............
  Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠHΡΧΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΑΖΟ-ΓΚΙΟΡΓΚΟΥ KAI ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗ Ν.Δ. (μαζί και ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, καλά αυτός είναι παντός καιρού εναντίον της Ν.Δ., περιμένει τα 20 δις του 4ου πακέτου από την Ε.Ε.)

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 1:58:00 μ.μ.

  http://www.youtube.com/watch?v=GsLzzaav8y4&NR=1

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 2:02:00 μ.μ.

  1.44, NA ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΤΙΣΤΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΘΑΨΑΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΡΑΦΗΚΑΝΕ ΑΣ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΜΕ, ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ.

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 2:04:00 μ.μ.

  Μη σας θίξουμε τη περιουσία της εκκλησίας έ? Ε ρε απαλλοτροίωση που χρειάζεται!!

  Pasok poisonous είπε... 8 Σεπ 2009, 2:08:00 μ.μ.

  ΣΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ :
  ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗΣ Ή ΠΟΡΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ;
  ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
  ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΗΘΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ME THN NEA DHMOKΡΑΤΙΑ
  Ή ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ,ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.,
  ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ;


  Στις εκλογές συγκρούονται δύο αντιλήψεις για την Ελλάδα. Η μία,της Ν.Δ.,θέλει τη χώρα υποταγμένη σε μικρά και μεγάλα συμφέροντα. Η άλλη ,του ΠΑ.ΣΟ.Κ.,θέλει την Ελλάδα απελευθερωμένη να αξιοποιεί τις δυνάμεις της προς όφελος των πολιτών και κανενός άλλου.

  Στις εκλογές αυτές κρίνεται το μέλλον της χώρας. Κρίνεται το μέλλον του Έλληνα πολίτη. Η ευημερία και η ασφάλειά του. Κρίνεται το αν θα συνεχίσουμε την πορεία προς την παρακμή, την οικονομική και ηθική κρίση, την έκπτωση αξιών, ή αν θα βγούμε από το τέλμα με μια συλλογική προσπάθεια που θα συνενώσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας.

  Στην κρίσιμη αυτή επιλογή που έχουμε μπροστά μας, συγκρούονται δύο αντιλήψεις για τη χώρα και την κοινωνία μας. Η μία είναι η αντίληψη της ιδιοτέλειας, του σφετερισμού του δημόσιου πλούτου, της υποταγής του συλλογικού συμφέροντος της χώρας σε κάθε λογής πελατειακά, μικροκομματικά και αδιαφανή συμφέροντα, της παράδοσης της χώρας σε προσωποκεντρικές βλέψεις. Η άλλη είναι η πίστη στην Ελλάδα των αξιών, της αλληλεγγύης, της συνοχής, του κράτους δικαίου. Τις αντιλήψεις αυτές ενσαρκώνουν δύο διαφορετικά κόμματα και δύο πολιτικοί ηγέτες.

  Ο κ. Καραμανλής συμβιβάστηκε και συγκάλυψε τα χειρότερα φαινόμενα αδιαφάνειας και διαφθοράς στην κυβέρνηση, στο στενό του περιβάλλον.

  ''PASOK poisonous''

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 2:16:00 μ.μ.

  Στην τελευταία σελίδα στα ΝΕΑ, ΠΟΥΘΕΝΑ στο press-gr η είδηση ότι βγήκε απόφαση έκδοσης του Χριστοφοράκου στην ΕΛλάδα. Και ας μη γίνει στο τέλος.. Κατά τα άλλα η αντικειμενικότητα "παίζει" πολύ στο blog..

  http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4535101

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 2:22:00 μ.μ.

  Πρασινοφρουροί Παπαγιάννη και Καψαμπέλη, γουστάρω πολύ Βατοπέδι.
  Σας ευχαριστούμε που μας θυμήσατε που ο λιμοκοντόρος ο Παπακωνσταντίνου επί δύο μήνες ήξερε τη συνομωσία των εκβιαστών Κουκουβίνου/Σωτηροπούλου και δεν είχε πεί τίποτε σε κανέναν (λέει).
  Ούτε στο βλακογιώργο!
  Ούτε μωρά δεν τα πιστεύουν αυτά.
  Εάν ήσουν Γιώργος Παπαντρέου και μάθαινες κάτι τέτοιο για το δεξί σου χέρι θα τον κράταγες κοντά σου και στη συνέχεια;
  Άρα, τρία είναι τα συμπεράσματα.
  Πρώτο, ο Παπακωνσταντίνου όχι μόνο ήξερε αλλά, κατά πάσα πιθανότητα το είχε οργανώσει, γιαυτό και δεν τον έδιωξε ο Γιωργάκης.
  Δεύτερο, και ο Γιωργάκης ήξερε τα πάντα αλλά κάνει την πάπια για να μην θεωρηθεί συμμέτοχος στον εκβιασμό.
  Τρίτο, οι υποτιθέμενοι μάγκες οι Βενιζελικοί δεν είχαν πάρει χαμπάρι τίποτε, αλλιώς θα το είχαν διαρεύσει, προς όφελός τους βέβαια.

  ΘΑΣΟΚ: ΕΝΑΣ ΑΣΧΗΜΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ.

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 2:22:00 μ.μ.

  ΡΟΥΦΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚ poisine...ΡΟΥΦΑ ΤΑ ΟΛΑ

  ΘΑ ΖΑΛΙΣΤΕΙΤΕ... ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ
  ------------------------------------
  Δείτε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πόθεν έσχες του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ....

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...
  Εμείς τουλάχιστον δεν έχουμε ξαναδεί τόσο γεμάτο πόθεν έσχες. Θέλει ολόκληρο τόμο μόνο για τις μετοχές και τα σπίτια που κατέχει! Είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο άνθρωπος και δεν ξέρει τι έχει. Τι να σας απαριθμούμε; Δείτε τι έχει ο ...βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην
  Εύβοια
  ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ......!
  Καλή του επιτυχία τι άλλο να πούμε; Είμαστε άλαλοι και όταν συνέλθουμε τα λέμε...
  Αναρτήθηκε από troktiko στις 12:23

  ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΥΣΙΚΑ.

  ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
  --------------
  Πως την κόβετε; Είναι του ΠΑΣΟΚ - Πλούσια ή φτωχή;
  Βρε την ...φουκαριάρα
  την ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ !!

  Είναι στον τομέα παιδείας του ΠΑΣΟΚ. Έτσι όπως την βλέπετε πως την κόβεται;
  Έχει τίποτα στην άκρη ή είναι πανί με πανί;
  Η αλήθεια είναι ότι η ...
  Δραγώνα έχει ομόλογα ύψους 1,2 εκ .ευρώ και σπίτια σε Αθήνα(4), Σίφνο, Ερυθραία,Παλαιό Φάληρο,Πειραιά.
  Να μας συγχωρήσει αν ξεχάσαμε κάτι από την περιουσία της. Κάποια σπίτια είναι από κληρονομιά.
  Αναρτήθηκε από troktiko στις12:08
  -----------------
  ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΥΘΗΤΑ ΑΠΟ ..ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.
  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ !!!!
  Κ Ο Ρ Ο Ι Δ Α ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ..........

  ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 2:24:00 μ.μ.

  Ο καλύτερος μαθητής του Λαλιώτη, του Επίτιμου Προέδρου της Σχολής Λασπολογίας Ελλάδος κατηγορεί τους άλλους για διαφθορά.
  Μιχαλάκη, δεν παίρνεις καλύτερα ένα τηλέφωνο την εισαγγελέα να δείς πως πάει και η δική σου υπόθεση στη Σητεία;
  ¨Η απλά αγνωνίζεσαι με νύχια και με δόντια να έλθει ο Γιωργάκης μπας και θαφτεί το θέμα;
  26.000 στρέμματα είναι αυτά, δεν είναι παίξε γέλασε.

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 2:30:00 μ.μ.

  Ο κύριος Παπαντρέου έχει τόσα οράματα και τέτοιες νέες ιδέες που όλοι εκεί στο πασόκ έχουν πάθει την πλάκα τους!
  Κοιτάζονται μεταξύ τους και λένε: πως τα σκέπτεται αυτά, είναι το κάτι άλλο το άτομο.
  Και μετά κρύβονται στα γραφεία τους και γελάνε μέχρι δακρύων.
  Άλλοι πάλι κλαίνε πραγματικά γιατί διαφορετικά περίμεναν ότι θα εξελιχθεί το κόμμα τους και κατάντησε ο θίασος του καραγκιόζη (μού αρέσει που ακόμη το ονομάζουν κίνημα όχι κόμμα – απίστευτοι επαναστάτες ο Ραγκούσης, η Ξενογιαννακοπούλου, η Λούκα, η Καραχασάν, ο Ζαχαράτος, ο Βαλιανάτος και ο Χριστοφιλοπούλου).
  Εξαιρετικές ιδέες έχει το άτομο σου λέω, όπως αυτή για την παιδεία.
  Ειδικά στα οικονομικά να δείς πως σκίζει.
  Φαντάσου τον τώρα τι ιδέες θα έχει για να θωρακίσει την Ελλάδα από την παγκόσμια οικονομική ύφεση. Μόνο εκείνο το άλλο «παιντί» ο Παπακωνσταντίνου μπορεί να τα πιστεύει αυτά.
  Τώρα που το θυμήθηκα, αυτός ο κουραμπιές με τη γραβάτα δεν μπορεί να αλλάξει λίγο την κασέτα; Όλη μέρα μας περιγράφει πως ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ο Ελληνικός λαός, παίξε και κάτι άλλο γλυκέ μου.
  Μας έχει πρήξει τα ούμπαλα, κάθε μέρα τα ίδια λέει.
  Ούτε ασφαλιστής να ήτανε.

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 2:32:00 μ.μ.

  Πού το πάτε το παιδάκι το Τζέφρυ, ρε πρασινοφρουροί;
  Νομίζετε ότι τώρα που βελτίωσε τα ελληνικά του, μπορεί να παίξει μπάλα εναντίον του Καραμανλή;
  Δηλαδή εάν εγώ φορέσω ξανθιά περούκα αμέσως έγινα Πάρις Χίλτον;
  Σε ποιο κόσμο ζείτε ρε κακομοίρηδες;
  Ο Καραμανλής είναι άρχοντας, είναι τσαμπουκάς, είναι ίσιος, είναι μάγκας, είναι τιμονιέρης.
  Μπορεί να υπάρξει σύγκριση με το χλαμπακούτσαβλο το Γιωργάκη;
  Εάν πηγαίνανε μαζί στο σχολείο ο ένας είναι ο καλύτερος μαθητής της τάξης και ο άλλος είναι ο πιό καθυστερημένος, από το ίδρυμα βρε φίλε μου, πως να στο πώ;
  Τα δυό άκρα.
  Να διώξουμε τον Καραμανλή για να φέρουμε το κουφιοκέφαλο γιό της αμερικανο-εβραίας κυρίας τσάντ, μόνο και μόνο επειδή συμφέρει τους αμερικάνους και τους καναλάρχες;
  Είπαμε να πηγαίνουμε για καλύτερα, εάν είναι να πάμε για χειρότερα μένουμε και εδώ που είμαστε.
  Με τις μαλακίες που λέει όλη μέρα ο Γιωργάκης θα είμαστε όλοι άνεργοι του χρόνου.
  Να βγάλουμε μόνοι μας τα ματάκια μας;
  Δεν θα μπορέσουμε αυτή τη φορά.
  Την κάναμε παλιά τη μαλακία και τα πιστεύαμε τα λόγια τα μεγάλα και μας πτώχευσαν δυό φορές (το 1989 και το 2004) οι επαγγελματίες παραμυθάδες.
  Ούστ

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 2:35:00 μ.μ.

  ΌΧΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ:
  Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει στους διάφορους λαϊκιστές μεσσίες, η αλήθεια για την ανεργία είναι (άπειρα sites στο ιντερνετ για επιβεβαίωση):
  ΕΛΛΑΔΑ: ανεργία 2004: 11,2%, 2007: 7,7%, 2008: 7,1%,Β΄τρίμηνο 2009: 9,4%
  ΙΣΠΑΝΙΑ: ανεργία 2007 9,5%, 2008 12,8%, Β’ τρίμηνο 2009:18,6% (σοσιαλιστική κυβέρνηση Θαπατέρο)
  ΗΠΑ: ανεργία 2007 5,3%, 2008 8,2%, Β’ τρίμηνο 2009: 9,6% (δημοκρατική κυβέρνηση Ομπάμα)
  Τα ίδια (περίπου) είναι τα στοιχεία για ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ και ΒΡΕΤΑΝΙΑ.
  Εξαιρετικά απότομη είναι η αύξηση της ανεργίας στην Ιαπωνία που από 4,1% το 2007 έφθασε το 9,7% το Β’ εξάμηνο 2009 (είναι το υψηλότερο ποσοστό από το 1974).
  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η Ν.Δ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.
  Σύμφωνα με το Γιωργάκη, η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΓΓΙΞΕΙ η μεγαλύτερη παγκόσμια κρίση, εάν κυβερνούσε αυτός και οι απίθανοι οικονομολόγοι του (με το περίφημο αόρατο σχέδιό τους).
  Σοβαρές κουβέντες δηλαδή, όχι παίξε – γέλασε.
  Πολύ ισορροπημένο άτομο μπαγάσας ο Γιωργάκης και ξέρει τι λέει.
  Μη συζητάς!
  Γειά και χαρά σας σύντροφοι και περαστικά!
  Με τα μυαλά και τον αρχηγό που κουβαλάτε, θα σας εμπιστευθεί ο λαός όταν παγώσει η κόλαση!

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 2:45:00 μ.μ.

  Χρυσόβουλα, Φιρμάνια, Χρησικτησία, Εμπρησμοί και Οικοπεδοφάγοι.
  Η χαρά της κυβέρνησης του real estate. Δηλαδή ποιο real estate? Εδώ μιλάμε για μεσίτες στα Μεσόγεια και ακόμα παρακάτω.
  Η διαιώνιση της τουρκομπαρόκ λαμογιοκονόμας με κτηματο-παιχνίδια, με φράχτες που βγάζουν πόδια, με δάση που γίνονται καλλιέργειες και στη συνέχεια οικόπεδα με θέα, για λιμνοθάλασσες που γίνονται ιδιόκτητες λίμνες, για παραλίες που γίνονται οικοδομήσιμες, για βίλες εκτός σχεδίου πνιγμένες από το πράσινο της επιλεγμένης αναδάσωσης πάνω στο πρώην δάσος που όλως τυχαίως έγινε κάρβουνο.
  Και σ' όλα τα προηγούμενα προσθέτουμε δημόσια έργα δοσμένα σε φίλους εμπόρους σκυροδέματος (πωλείται σκυρόδεμα με το κυβικό), σε διαπλεκόμενους και εμπλεκόμενους ιδιοκτήτες χωματουργικών μηχανημάτων και σε εργολάβους που αναλαμβάνουν δρόμους με κεφάλαιο από τα διόδια που πληρώνει το βλακο-πόπολο (οδηγάει τώρα σε σκοτώστρες και πληρώνει για να δει χαρά στο μέλλον).

  ΕΛΕΟΣ: Αχ βρε τιμημένη ελληνική γη πώς σε κατάντησαν ??? Αχ βρε δόλιε λαέ ποιους βάζεις στο κεφάλι σου να σε κυβερνούν ???

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 2:57:00 μ.μ.

  Φαίνεται ότι αρκετοί γαλάζιοι βγάζουν το ψωμάκι τους γράφοντας ασυναρτησίες εδώ και προσπαθώντας να κάνουν το μαύρο, άσπρο...

  Τσάμπα κουράζεστε... όση λάσπη και να ρίξετε, το αγγούρι στις εκλογές θα το φάτε !!! Σας πήρε είδηση κάθε καλόπιστος πολίτης. Μόνο οι φανατικοί σας απέμειναν.

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 3:00:00 μ.μ.

  ΠΑΝΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ, ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΧΕΔΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ.
  Υπομονή και στα οικονομικά, έρχεται το σχέδιο του Γιωργάκη, λέει.
  Δεν το ανακοίνωνε το σχέδιο μέχρι τώρα σε κανένα για να μη του το κλέψουν.
  ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΛΕΕΙ.
  Να είστε όλοι προετοιμασμένοι.
  ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΘΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡ.
  ΘΑ για τους δημοσίους υπάλληλους.
  ΘΑ για τους ιδιωτικούς υπάλληλους.
  ΘΑ για τις νοικοκυρές.
  ΘΑ για τους ελεύθερους επαγγελματίες.
  ΘΑ για τους φοιτητές.
  ΘΑ για τα τιμημένα γηρατειά.
  ΘΑ για την υγεία.
  ΘΑ για τα σκόπια.
  ΘΑ για την τουρκία.
  ΘΑ για το κυπριακό.
  Γενικώς, ΘΑ.
  ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ;
  Απλά πράγματα.
  Μπαγάσα Γιωργάκη, ευτυχώς που είσαι και σύ εδώ να μας σώσεις.
  Να κάνεις όλα αυτά που δεν κατάφεραν ο πατέρας σου και ο Σημίτης.
  ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, Ο ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ;
  Μόνο που καλό θα είναι να μάθεις πρώτα πρόσθεση και αφαίρεση και μετά να μας μιλάς για τα οικονομικά.
  Ρε βλαμμένο αμερικανάκι, μας δούλευε ο πατέρας αλλά αυτός τουλάχιστον ήταν γλυκόλογος, παρόλο που ήταν μαέστρος της ψευτιάς.
  Εσένα ποιος λογικός άνθρωπος να σε ψηφίσει, αφού βρωμάς χαζαμάρα (αλλά και κουτοπονηριά) από χιλιόμετρα.
  Εσένα σε ψηφίζουν μόνο οι ανεγκέφαλοι αφισσοκολλητές και όσοι θέλουν να βολέψουν το μαλθακό παιδί τους στο δημόσιο.
  Άντε καλύτερα να παίξεις με τα άλλα τα πλουσιόπαιδα εκεί στα βόρεια προάστια ή στις γειτονιές της Μινεσότας στην Αμερική, που γεννήθηκες και μεγάλωσες.
  Πολύ δούλεμα, ρε παιδιά, δεν καταπίνεται με τίποτε!

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 3:04:00 μ.μ.

  8 Σεπ 2009 1:54:00 μμ
  Και εσύ ρε μαλάκα που τα θυμάσαι όλα αυτά με τόοοσες λεπτομέρειες για εξήγησέ μας απλά και ταπεινά γιατί γίνεται τόσος ντόρος με το αν θα μπουν οι βατοπεδινοί στα ψηφοδέλτια του γαμημένου κόμματός σου??? Αντε και γαμήσου λοιπόν αρχίδι και τις μαλακίες σου στους όμοιούς σου όχι σ'εμάς γιατί δεν πιάνουν.

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 3:05:00 μ.μ.

  ΣΧΕΔΙΑ.
  ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
  Οποιαδήποτε σχόλια για τα διάφορα σχέδια του Γιωργάκη (αντιμετώπιση παγκόσμιας κρίσης, πανδημίας, τρομοκρατίας, τουρκίας, πγδμ, κλπ) είναι πραγματικά ΠΕΡΙΤΤΑ.
  Μοιράζει αόριστες υποσχέσεις δεξιά και αριστερά χωρίς κανένα περιεχόμενο, συγκεκριμένη δέσμευση, θεσμική συνοχή ή οικονομική κοστολόγηση.
  Όποιος τον πιστεύει είναι είτε παντελώς ηλίθιος ή έχει περάσει πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια.
  Προσωπικά, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το άτομο αυτό είναι από άλλο πλανήτη.
  Αν γίνει πρωθυπουργός ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ.
  (στα σπίτια μας βέβαια γιατί οι περισσότεροι Έλληνες θα είμαστε άνεργοι).

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 3:06:00 μ.μ.

  ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΣΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ!!!!

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 3:07:00 μ.μ.

  ΤΖΩΝ ΑΡΧΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΝΕΣΕ ΝΕ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ???

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 3:08:00 μ.μ.

  ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΥΛΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ …ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ.
  ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ!!!
  Υ/Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΥ ΚΑΛΕ!!!!

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 3:08:00 μ.μ.

  ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
  ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ, ΒΛΑΚΑΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΩ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ, ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ - ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 3:08:00 μ.μ.

  Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΝ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΗΣ.

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 3:09:00 μ.μ.

  Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
  Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 3:13:00 μ.μ.

  ΕΥΤΗΧΩΣ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ ΚΛΠ ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΩΝ.

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 3:30:00 μ.μ.

  Χρυσόβουλα, Φιρμάνια, Χρησικτησία, Εμπρησμοί και Οικοπεδοφάγοι.
  Η χαρά της κυβέρνησης του real estate. Δηλαδή ποιο real estate? Εδώ μιλάμε για μεσίτες στα Μεσόγεια και ακόμα παρακάτω.
  Η διαιώνιση της τουρκομπαρόκ λαμογιοκονόμας με κτηματο-παιχνίδια, με φράχτες που βγάζουν πόδια, με δάση που γίνονται καλλιέργειες και στη συνέχεια οικόπεδα με θέα, για λιμνοθάλασσες που γίνονται ιδιόκτητες λίμνες, για παραλίες που γίνονται οικοδομήσιμες, για βίλες εκτός σχεδίου πνιγμένες από το πράσινο της επιλεγμένης αναδάσωσης πάνω στο πρώην δάσος που όλως τυχαίως έγινε κάρβουνο.
  Και σ' όλα τα προηγούμενα προσθέτουμε δημόσια έργα δοσμένα σε φίλους εμπόρους σκυροδέματος (πωλείται σκυρόδεμα με το κυβικό), σε διαπλεκόμενους και εμπλεκόμενους ιδιοκτήτες χωματουργικών μηχανημάτων και σε εργολάβους που αναλαμβάνουν δρόμους με κεφάλαιο από τα διόδια που πληρώνει το βλακο-πόπολο (οδηγάει τώρα σε σκοτώστρες και πληρώνει για να δει χαρά στο μέλλον).

  ΕΛΕΟΣ: Αχ βρε τιμημένη ελληνική γη πώς σε κατάντησαν ??? Αχ βρε δόλιε λαέ ποιους έβαλες στο κεφάλι σου να σε κυβερνούν ???

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 3:53:00 μ.μ.

  Εμείς το έχουμε ξαναγράψει ότι το καλύτερο επάγγελμα την σήμερον ημέραν είναι της Χριστεμπορίας.
  Ειδικά όταν είσαι αρχιρασοφόρος τότε έχεις μόνιμο κοφτήριο μπακιριών.

  Το είδαμε και με την περίπτωση του πρώην δεσπότη Αττικής, Παντελεήμωνα, που είχε καβατζάρει 1,5 δις δρχ «για τα γεράματα του».

  Η ιστορία που έρχεται τώρα στον αφρό –απ’ τα "Ευρυτανικά Νέα"- είναι εξ ίσου αποκαλυπτική.

  Ο ντόπιος δεσπότης, Νικόλαος γνώρισε έναν 36χρονο Αλβανό τον οποίον κατηγορεί τώρα ότι του μάσησε ένα τεράστιο ποσό.

  «Η υπόθεση θα δικαστεί στο Εφετείο Λαμίας, ενώ για την κοινή γνώμη της Ευρυτανίας μένει ένα αναπάντητο ερώτημα. Πώς και γιατί ο 36χρονος κατάφερε και απέσπασε 400.000! ευρώ -ένα απίστευτα μεγάλο ποσό- από τον Μητροπολίτη Καρπενησίου», καταλήγει το ρεπορτάζ της εφημερίδας.

  Εμείς δεν έχουμε τέτοια ερωτηματικά. Ξέροντας τα τροπάρια που ψέλνονται στους κύκλους του γαλονάτου κυρίως παπαδαριού υποθέτουμε βάσιμα για ποιο λόγο χαρτζιλίκωνε χοντρά ο δεσπότης τον Αλβανό και μάλλον αυτός ήταν αχόρταγος οπότε ο δεσπότης αναγκάστηκε να τον καταγγείλει.

  Αλλά ρε γμτ για να δίνει ο ρασοφόρος 400.000 ευρώπουλα για να κάνει το κέφι του –για να μην γράψουμε τίποτε άλλο- τι ποσό έχει καβατζάρει;

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 3:54:00 μ.μ.

  ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΨΙΦΙΖΩ Ν Δ

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 5:19:00 μ.μ.

  Μην ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ και μην στριμώχεστε πασόκοι...ΕΝΑΣ - ΕΝΑΣ....
  ΕΞΑΛΛΟ ..ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΤΕ και ΟΛΟΙ !!!!

  θα τα φανε οι ΑΡΧΗΛΑΜΟΓΙΟ ΣΑΣ.
  Εσείς θα την βγάλετε με ΟΡΑΜΑ
  και ΣΧΕΔΙΟ !
  Το πολύ-πολύ και με κανένα "κοινωνικό μισθό "...οπως παλιά με τον Αντρέ...
  μουχαχχααααα...χααααα..
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  -Σαν να μην πέρασε μία μέρα, απο το ΄81 !.
  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΑΙΓΜΕΝΟ
  ΒΑΡΕΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ... "ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ "
  Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

  ΑΛΛΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΟΜΟΥ Νο 13 ΕΙΝΑΙ.
  ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
  ΠΟΥ ΕΙΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
  ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ...!
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ
  ΣΚΥΛΙΑ του ΠΑΣΟΚ
  ΠΟΥ ΦΑΓΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΨΑΧΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΜΕ ΤΟΝ Παπανδρέου.
  -Επί Σημίτη. ΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ
  της Ελλάδας.
  - και τώρα σαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
  έρχονται να ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ
  της Ελλάδας.

  Θαυμάστε τοξικούς πολιτικάντηδες, που θέλουν και να ξανακυβερνήσουν.
  Πάγκαλος (το ΖΩΟΝ)
  Παπουτσής
  Διαμαντοπούλου-Μπίλντερμπεργκ (όπως λέμε Γλυκαντζη-Αρβελερ)
  Λοβέρδος (ο εκλεκτός του κοκκαλίνου)
  Ανδρουλάκης (ο μ… στην ν)
  Δαμανάκη (η σταθερή πολιτικός – μόνο στην ΝΔ δεν έχει πάει)
  Βάσω Παπανδρέου (φέρτε μυρωδάτο από Ξάνθη)
  Φώφη Γεννηματά (η …πορφυρογέννητη του ΠΑΣΟΚ)
  Και βέβαια τα νέα φυντάνια στην κλεψιά, που έχουν ίνδαλμα τον τεράστιο ΆκΗ.

  ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΣΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
  ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ. ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΟ.

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 8:00:00 μ.μ.

  Εχουνε λυσσάξει οι πληρωμένοι γραφιάδες του "κουρασμένου", και βγάζουν τόση χολή, ψέμματα, κακία, βρισιές, και χυδαιότητα!...
  Τον εαυτό τους ξεμπροστιάζουν βέβαια, γιατί ο καθένας ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΝΕΙ....
  Αν είσαι χυδαίος, χυδαιότητα θα δώσεις , κι έτσι "πάρε κόσμε" από τα γραφόμενα των νεοδημοκρατών, διαστρέβλωση, ψέμματα, βρισιές, κι ότι άλλο έχει ο μπαξές!...
  Δε βαριέσαι, πάντα αυτή ήταν η τακτική τους, τους διαφεύγει μόνο πως κι ο κόσμος αλλάζει, μαθαίνει, και καταδικάζει τους τραμπούκους και τους φασίστες!....

  Ανώνυμος είπε... 8 Σεπ 2009, 10:38:00 μ.μ.

  Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ

  Ανώνυμος είπε... 9 Σεπ 2009, 2:28:00 μ.μ.

  κολλησατε με το ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ και ολο βλακειες γραφετε. δικαιωθηκε η μονη και ακομη συνεχιζετε. πραγματικα η δημοσιογραφια στην Ελλαδα ειναι χειροτερη και απο ο φασισμο του Χιτλερ. ντροπη σας

  Ανώνυμος είπε... 9 Σεπ 2009, 8:56:00 μ.μ.

  ^ Ποιος πρότεινε την τετ-α-τετ τηλεοπτική αναμέτρηση Καραμανλή- Παπανδρέου. Ο Βενιζέλος;

  Εδώ λέμε σύντροφοι να μιλήσει καναδυό φορές και ει δυνατόν από video και σεις τον οδηγείτε στην αυτοχειρία;

  Πείτε κι ότι θα πάει στο στούντιο με ποδήλατο, να το σιγουρέψω ότι τον έχετε για καθάρισμα.


  ^ Πλέον ελπίζω μόνο στο Γιώργο. Να μου κάνει τη χάρη και να επαναφέρει Κίμωνα Κουλούρη.


  ^ Οι σύντροφοι που πανηγυρίζουν για την αποχώρηση Αλαβάνου είναι βέβαιοι ότι πρέπει να χαρούν;
  Και δεν μιλάω για τους συντρόφους στο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Προφανέστατα επίσης δεν μιλάω και για τους συντρόφους του ΛΑΟΣ.


  ^ Η αλαζονεία απαγορεύεται στο νέο ΠΑΣΟΚ γράφει σε βαρυσήμαντη ανάλυσή του στο Πρώτο Θέμα ο διευθυντής του STAR Σταμάτης Μαλέλης

  Οι Πετρούλες επιτρέπονται;

  Item Reviewed: Μην ξεχνάμε και το Βατοπέδι... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr