GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτιά στο Νομισματοκοπείο και στα μπατζάκια της Πυροσβεστικής...

Aπό το http://www.adena-gr.blogspot.com/ Μια βδομάδα ακινησία (λόγω σοβαρού τροχαίου έξω από το Ντυνάν), και συμβαίνουν πράγματα και θαύματα...

Aπό το http://www.adena-gr.blogspot.com/

Μια βδομάδα ακινησία (λόγω σοβαρού τροχαίου έξω από το Ντυνάν), και συμβαίνουν πράγματα και θαύματα στη Μποτσουάνα. Στη μόνη Υπηρεσία !!! που δεν κουνιέται φύλλο (μια και κάηκαν όλα το καλοκαίρι), είναι η Πυροσβεστική. Τα πάντα στον Αυτόματο πιλότο. Και ειδικά τα Πιστοποιητικά Ελέγχου Μέσων Πυρασφάλειας και ...

πυροπροστασίας στους χώρους συνάθροισης κοινού, που μάλλον εκδίδονται και αποστέλλονται τη απ-αιτήσει Υπουργου-Εργολάβου Δημοσίων Έργων.
Τρεις βδομάδες μετά την ανάρτηση του Σκοπελίτη (και εγκαινίων του Μετρό Νομισματοκοπείου), και το σύστημα συναγερμού στην περίπτωση έκτακτης ανάγκης, γράφει ότι είναι εκτός λειτουργίας σε 4 γλώσσες ,εκτός των Ελληνικών (για να γινόμαστε ρεζίλι μόνο στους ξένους). Ντροπή σας Πυράρχιδες.
Κλικ φωτό από την αποβάθρα του σταθμού (πολλά μέτρα κάτω από την επιφάνεια)!...

7 σχόλια

  1. τα κολοκαναλα μας πιπιλιζαν για αδυνατη μερκελ.

    σημερα μοκο μπομπολες.
    σε 10 μερες μοκο για το χαζογιωργο. ετσι απλα χωρις αλλα γκαιμπελικα ψεμματα.




    Τους Χριστιανιοδημοκράτες της καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ, όπως ήταν αναμενόμενο, αναδεικνύουν ως πρώτη δύναμη τα exit poll των γερμανικών ομοσπονδιακών εκλογών, με ρεκόρ αποχής.

    Φαίνεται ότι επιτυγχάνεται, αν και δύσκολα, ο διακηρυγμένος στόχος συνεργασίας με τους Φιλελεύθερους (FDP), ενώ οι μέχρι τώρα «συγκυβερνούντες» Σοσιαλδημοκράτες (SPD) καταγράφουν τα χειρότερα ποσοστά τους μεταπολεμικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι τρέχει με σας εδώ μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. « Ο Καποδίστρια, παρατηρών την φαινομένην αύξησην τής Ρωσσικής επιρροής, είχεν λόγους τινάς να επλίζη ότι δυνατόν να επετύγχανεν εις το να εκλεχθή ως κυρίαρχος ηγεμών τής Ελλάδος, εάν η Ελλάς ηδύνατο να διατηρηθή εις κατάστασιν ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ, και χωρίς μεγάλην έκτασιν ορίων»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατι βριζετε την Μποτσουανα??Εχει μικροτερο δημοσιο χρεος απο μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πως είσαι σίγουρος ότι έχει χορηγηθεί πιστοποιητικό πυρασφαλείας από την Πυροσβεστική? Και να έχει όμως αυτά πλέον δίνονται με την περίφημη «Υπεύθυνη Δήλωση» που λένε όλοι, για διευκόλυνση και ταχύτερη εξυπηρέτηση. Άρα ο καθένας μπορεί να δηλώνει ότι θέλει, αρκεί να μην φοβάται ότι θα τον πιάσουν ή να μην έχει συναίσθηση της ευθύνης. Η εύκολη κριτική πάντως είναι μεγαλύτερο πρόβλημα από την ακινησία. Σου δημιουργεί την ψευδαίσθηση της υπεροχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. sto ika na dis ti ginete se temata pirasfalias to ela na disnosokomia xoris adia pirasfaliasxoris exodoys kindinoy xamos
    hipsgr@tellas.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση