GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Τώρα μπορούμε όσα ελπίσαμε»...

Από την Μαίρη Ακριβοπούλου . Η υποψήφια βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης , Μαίρη Ακριβοπούλου σήμερα πραγματοποίησε περιοδεία στην περιοχή της Νεάπ...

Από την Μαίρη Ακριβοπούλου
.
Η υποψήφια βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Μαίρη Ακριβοπούλου σήμερα πραγματοποίησε περιοδεία στην περιοχή της Νεάπολης. Στις 15:30 παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Europe1 στην εκπομπή «Βήμα στην Κεντρική Μακεδονία» και το δημοσιογράφο Ερυθρόπουλο Κοσμά. Η κ. Ακριβοπούλου παρουσίασε τη δράση της. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως θέλει να δουλέψει για τον πολιτισμό που αποτελεί το βασικό προϊόν της χώρας μας.
Η Μαίρη Ακριβοπούλου ανέφερε πως η πολιτική δεν είναι επάγγελμα. Για να ασχοληθεί κάποιος με την πολιτική πρέπει να προέρχεται ο ίδιος ο πολιτικός από την αγορά εργασίας για να αντιληφθεί από την εμπειρία του τα προβλήματα που υπάρχουν σε κάθε χώρο.
Η υποψήφια βουλευτής κατηγόρησε την κυβέρνηση και...

τις πολιτικές της ενώ επανέλαβε πως το ΠΑΣΟΚ διαθέτει ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Ανέφερε επίσης πως στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει πολυφωνία και είναι ένα δημοκρατικό κόμμα.
Η υποψήφια βουλευτής επικεντρώθηκε στα προβλήματα που κυριαρχούν στη Θεσσαλονίκη. Μεταξύ άλλων ανέφερε το συγκοινωνιακό, την υποθαλάσσια αρτηρία, το μετρό, τα αδέσποτα, το περιβάλλον, τον πολιτισμό και τον τουρισμό.
Η Μαίρη Ακριβοπούλου έκλεισε λέγοντας: «Η φωνή μου στη Βουλή εφόσον οι συμπολίτες μου, μου κάνουν την τιμή να με στείλουν εκεί θα είναι κριτική, δυνατή και ωφέλιμη».
Στις 18:00 η υποψήφια βουλευτής πραγματοποίησε περιοδεία με κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στα ΚΑΠΗ Νεάπολης.
Στις 20:30 παραβρέθηκε στην ομιλία του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης στο Πάρκο της Κρήτης, όπου παρακολούθησε το debate Κ. Καραμανλή και Γ. Παπανδρέου.

8 σχόλια

  1. Με το συναίσθημα της ύψιστης πολιτικής ευθύνης απέναντι στο μέσο Έλληνα πολίτη και προκείμενου να τελειώσουμε οριστικά και αμετάκλητα με το μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που πέρασε ποτέ την Ελλάδα τις προσεχείς ημέρες ή και ώρες και σε στιγμή που θα κρίνουμε σκόπιμο θα δημοσιεύσουμε σε όλα τα Ελληνικά και διεθνή blogs αλλά και στα σε όλα τα ειδησιογραφικά site μεγάλων εκδοτικών οίκων, τις φωτογραφίες από το Macedonia Palace με τον τρεις γενιές κοσμήματα που θα συζητήσει όλος ο πλανήτης.
    Θα δώσουμε ακόμη και το γνωστό βίντεο του γενικού γραμματέα που επιμελώς έχει κρυφτεί και όπου αποκαλύπτεται η αλήθεια για το πραγματικό προσωπείο του εν λόγω απατεώνα .
    Η ιστορία θα πρέπει να αποκατασταθεί με αποδείξεις και στοιχεία και καθένας από εμάς να έχει την υστεροφημία που του αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ GAP για ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
    ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
    ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ.

    ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΔΟΥ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΧΗ ΠΑΙΔΙΑ....
    " Πάση...ΘΕΟΥ ( Γιωργάκης)"
    ...ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΔΟ !

    ###@@@@@@@@@ ***** ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚΟΥΣ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.
    .....ας πρόσεχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανονικά, και σε όποια άλλη πολιτισμένη χώρα του κόσμου, αυτή η κυβέρνηση, η χειρότερη κατά την άποψή μου που πέρασε ποτέ από τον τόπο τα τελευταία τουλάχιστον 50 χρόνια,(τόσο μόνο είμαι σε θέση να θυμάμαι τα πολιτικά), θα έπαιρνε ΤΟ ΠΟΛΥ ΈΝΑ 10%!.....
    Οι δημοσιευμένες δημοσκοπήσεις λένε πως θα πάρει περίπου 28%, δηλ.περίπου 7.5% κατά μέσον όρο πίσω από το πρώτο κόμμα...
    Ντροπή μας είναι!....
    -Πως θα πάρουν ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, που ψέμματα μας είπαν πως το πήραν στις ευρωεκλογές?
    -Πως θα μάθουν πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΈΚΑΝΑΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΙ?
    (αφού...τα παρέγραψαν κι όλας?)
    -Πως η κάθε κυβέρνηση που εκλέγεται
    θα σκέφτεται πως πρέπει να ενεργεί για τα συμφέροντα της χώρας και του λαού, ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΘΕΙ, και μάλλιστα άμεσα?
    -Πως θα αποδωθεί, κάποια έστω δικαιοσύνη?
    -Πως θα αλλάξει κάτι, όταν οι κ.κ. της ΝΔ, (του κ. Καραμανλή συμπεριλαμβανομένου), ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ?
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2004?

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!.....
    Να μην πάρουν πάνω από 8%!....
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανωνυμε 9:35, ανατριχιασαμε. Τι ετοιμαζετε παλι, καμια ιστοριουλα τυπου Μητσοτακη με τους Γερμανους? Ασε, μην φας, εχουμε γλαροσουπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατά τη διάρκεια του debate της 22/9/09, και κατά τη συζήτηση της ενότητας για το περιβάλλον κ.λ.π., ο κ. Καραμανλής επισείοντας ένα χαρτί προς τον κ. Παπανδρέου,(ΦΕΚ 27/8/09 όπως είπε,- ελπίζω συγκράτησα σωστά την ημερομηνία), τον κατηγόρησε πως εκεί μέσα υπήρχε απόφαση την οποία είχε συνυπογράψει, και βάσει της οποίας έγινε αποχαρακτηρισμός ΔΑΣΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ της ανατολικής Αττικής....
    Την οποία φεκ, "αν ήθελε, θα του την έδειχνε, έξω!...."
    Αργότερα το ίδιο βράδυ, και κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής του mega "η ώρα της κάλπης", με τον Π.Τσίμα και προσκεκλημένους, εμφανίστηκε ο κ. Παντελής Καψής, αρχισυντάκτης της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, και δήλωσε πως έψαξε, από δημοσιογραφικό ενδιαφέρον προφανώς, και βρήκε τη προαναφερόμενη ΦΕΚ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ δε επί τόπου, ότι αυτή ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ, αλλά την ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ, για κάποια θέματα ενδιαφέροντός της,(κάτι για το Δημαρχείο νομίζω), με σύμφωνία των τοπικών φορέων....
    Ωραίο debate, σεβασμός στους πολίτες και στη δεοντολογία!...
    Πολύ ωραία!...

    Ο δε εκ των προσκεκλημένων του πάνελ κ. Χατζηδάκης, "νέος άνθρωπος και πολιτικός", και υπουργός της ΝΔ, "απαντώντας" σχετικά, και εναντι των καυστικών σχολίων και μειδιαμάτων των παρευρισκομένων, είπε...:
    "Ε!... και η Ανθούσα στην ανατολική Αττική είναι.., τι να κάνουμε τώρα....?"
    Μάλλιστα, ευρηματικός ο κ. Χατζηδάκης...
    Τι να κάνουμε τώρα...?
    Μήπως να σας μαυρίζαμε, κ. Χατζηδάκη?

    Λοιπόν αυτοί είναι, θαυμάστε τους, κρίνετε και ΨΗΦΙΣΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενοεις τον "Βουδα" η τον "Ιουδα" ;
    Ποτε,ανωνυμε των 9:35:00 ;Δωσε σημα τουλαχιστον με κωδικα,
    Λεωνιδας ( Ομαδα Ε )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ...ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΩΡΕ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΕΛΛΑΚΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ..ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΣΤΟ ΚΚΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση