GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ...

Οι 12 υποψήφιοι του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ, όπως ανακοινώθηκαν πριν από λίγο, είναι οι εξής: 1. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΦΛΙΑΣ 2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΦΑ...

Οι 12 υποψήφιοι του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ, όπως ανακοινώθηκαν πριν από λίγο, είναι οι εξής:
1. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΦΛΙΑΣ
2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΦΑΣ
3. ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΣΟΥΜΑΝΗ-ΣΠΕΝΤΖΑ
4. ΔΙΟΝΥΣΙΑ-ΘΕΟΔΩΡΑ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ
5. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ
6. ΙΣΜΗΝΗ ΚΡΙΑΡΗ
7. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΡΓΚΟΒΑΣ
8. ΝΙΚΗ ΚΟΤΖΟΠΟΥΛΟΥ
9. ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
10. ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΛΑΤΖΑΚΟΥ-ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗ
11. ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
12. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΕΒΕΡΤ

19 σχόλια

  1. Αθήνα 18-08-2009

    Θέμα:

    «Πριν αλέκτωρ λαλήσει»

    Καταγγελία και μήνυση (πάλι) κατά της κ. Δαμανάκη Μαρίας


    Κύριε Γιώργο Παπανδρέου

    Κύριε Ραγκούση Γιάννη

    Κύριοι της Εκαπ Πασοκ

    Κυρίες Κύριοι,

    Σας αποστέλλω,


    ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ κατά της κ. Μαρίας Δαμανάκη.


    «Πριν αλέκτωρ λαλήσει» η μαφία της κ. Δαμανάκη Μαρίας μου έκανε νέα εκβιαστική αγωγή και βεβαίως η κ. Δαμανάκη Μαρία πάλι θα σας κοροιδεύει ότι «η ίδια δεν γνωρίζει τίποτα»!!


    Σας ενημερώνω για ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ κατά της κ. Μαρίας Δαμανάκη βουλευτού του Πασοκ (?) και κατά παντός υπευθύνου για σωρεία εγκληματικών πράξεων ποινικά και ηθικά κολάσιμων με αριθμ.Α.Π. Πρωτοδικείου Δ 2009 / 5356 Αθήνα 17-09-2009

    Α. Π. Εισαγγελία Αρείου Πάγου 1358/18-09-2009

    Α. Π. Γενικό Πρωτόκολλο Αρείου Πάγου Τμήμα Α1 : 7228/18-09-2009


    ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ Α΄ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ


    Ημουν στους κατ' έπιλογήν υποψήφιος για τη θέση του υποψήφιου βουλευτή Β΄ Αθήνας όπως ήμουν υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές 2007 και η ανωτέρω “συμμορία” κατάθεσε νέα αγωγή εναντίον μου με αρ. 161018/2009 – 15-09-2009 ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών όπου είναι εμφανής και ο εκβιασμός αφού ζητάνε χρήματα και οι εγκληματικές εναντίον μου πράξεις και η συκοφαντία “γράφουν παράνοια” αλλά και η επίθεση εναντίον της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ αφού δεν κάνει τα “χατήρια τους” γράφουν για την δικαιοσύνη ότι “τα δικαστήρια έχουν εφεκτικότητα” γράφουν!!!

    ΄Ολα αυτά είναι η προσπάθεια να μην είμαι υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές 4 Οκτώβρη 2009 αφού η τελική λίστα θα ανακοινωθεί την Κυριακη 20 Σεπτεμβρίου2009.


    Την αγωγή με τα ως άνω συκοφαντικά-εγκληματικά στοιχεία την παρέλαβα στις 17 Σεπτεμβρίου 2009 και καταθέτω αυτήν την μήνυση στις 18 Σεπτεμβρίου 2009. Παρακαλώ την αυτόφωρη διαδικασία.

    Επίσης παρακαλώ την άμεση (εντός της ημέρας) ενημέρωση του

    Α΄ Τμήματος του Αρείου Πάγου όπου ελέγχει την “νομιμότητα των υποψηφιών” βουλευτών να λάβει υπόψιν και αυτήν την μήνυση και αν η κ. Δαμανάκη Μαρία μπορεί μετά από τις 7 συνολικά μηνύσεις που έχω καταθέσει να είναι υποψήφια βουλευτής Πασοκ Β΄ Αθήνας.


    Πριν μερικές μέρες σας είχα αποστείλει και ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ κατά της κ. Μαρίας Δαμανάκη βουλευτού του Πασοκ (?) και κατά παντός υπευθύνου για σωρεία εγκληματικών πράξεων ποινικά και ηθικά κολάσιμων με αριθμ.. Δ2009/5009 / 28-08-2009.

    Πριν αλέκτωρ λαλήσει και αφού η κ. Δαμανάκη δε έπαθε τίποτα, η μαφία της κ. Δαμανάκη μου έκανε νέα εκβιαστική αγωγή και βεβαίως η κ. Δαμανάκη πάλι θα σας κοροιδεύει ότι «η ίδια δεν γνωρίζει τίποτα»!!

    Μετά και από αυτήν την μήνυση εναντίον της κ. Δαμανάκη το Πασοκ πρέπει να άρει την ασυλία της, να την τιμωρήσει και να εκδιωχτεί από το Πασοκ. Ακόμα δεν μπορεί να ξανα-είναι υποψήφια όχι μόνο του Πασοκ αλλά και της δεξιάς (όπου υπάγεται) γιατί θα «κοπεί» από τον ΄Αρειο Πάγο λόγω των ποινικών προβλημάτων που έχει.

    Σας παρακαλώ να με βοηθήσετε να αντιμετωπίσω την μαφία του γραφείου της κ. Μαρίας Δαμανάκη. Τα άτομα αυτά έχουν διαλύσει την οικογένεια μου γιατί προσπάθησα να υποστηρίξω την τιμή του Πρόεδρου του Πασοκ κ. Γιώργου Παπανδρέου και της συζύγου του!! Μάλλον δεν έχετε πλήρη εικόνα για την κ. Δαμανάκη και τον υπόκοσμο που έχει δίπλα της που απειλούν και εκβιάζουν όποιον θέλουν ανενόχλητοι!!
    --------------

    http://xanthi-blogs.blogspot.com/2009/09/m_19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ. Ο ΤΣΑΝΤ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΙ ΠΑΣΒΑΝΤΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η Δαμανακη μετα την
    μηνυση στον Αρειο
    Παγο δεν μπορει να ειναι υποψηφια!!

    Εχει βαλει μεσον δεξιο να μην "κοπει"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σπάει όλα τα ρεκόρ κιτρινισμού, σήμερα η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Η πιό κίτρινη εφημερίδα όλων των εποχών, σε όλο τον πλανήτη, από τότε που εφευρέθηκε η τυπογραφία.
    Η εφημερίδα που σε κάνει να αναρωτιέσαι: "μα γίνει πιό σκατά;". Κι όμως! Γινεται!

    Δεν είναι θέμα δεξιού, αριστερού, ΠΑΣΟκου, Νεοδημοκράτη, ΚΚε, κ.λ.π. οι παρατηρήσεις μου: είναι θέμα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

    Δείτε το σημερινό πρωτοσέλιδο: Πρώτος τίτλος: ΤΟ ΠΑΣΟΚ θα διαγράψει το 90%των δανείων, .....δίνει την εντύπωση ότι όταν βγει το ΠΑΣΟΚ, θα γλιτώσουμε όλοι, όλα μας τα δάνεια.

    Και δεν το κάνει αυτό, η κακή εφημερίδα, για να βοηθήσει το ΠΑΣΟΚ. Το κάνει για να το "υποτάξει", να το "δεσμεύσει". Δημιουργεί υπέρογκες προσδοκίες, για να έχει τον Γιώργο Παπανδρέου αύριο στο χέρι. Ο Γιώργος δήλωσε πάντως, πως "δεν χρωστάει σε κανένα", αλλά είναι λιγάκι δύσκολο να ξεφύγει από τις δαγκάνες του Μπόμπολα. Θέλει σχέδιο, στρατηγική και τσαμπουκά. Ο,τι λείπει δηλαδή από τον Καραμανλή, που παραδόθηκε αμαχητί και τον έλιωσαν στις φάπες οι νταβατζήδες, οι οποίοι βαρέθηκαν να τον παίρνουν στο ψιλό και θέλουν άλλο θύμα για να παίζουν. Είναι τόσο αδύναμος ο Καραμανλής, που βαρέθηκαν να παίζουν μαζί του.

    Δεύτερος τίτλος: "Οι αποκαλυπτικές υποψηφιότητες τριών γυναικών της ΝΔ". Γκεμπελίστικο δημοσίευμα, που μετακινεί το βάρος των γυναικείων υποψηφιοτήτων σε φαλλοκρατικά στερεότυπα. Οι ¨προοδευτικοί" βέβαια αρθρογράφοι, δεν θα παρατηρήσουν το χυδαίο αυτό δημοσίευμα, καθώς μπουκωμένοι από τα λεφτά των νταβατζήδων, θα γράφουν πάλι για εθνικιστές και μακεδονομάχους (το αγαπημένο θέμα κάθε αυνάνα).

    Τρίτος τίτλος: "Σάββας Τσιτουρίδης Παρηγοριά στα κορίτσια του". Ο διαμόνιος ρεπόρτερ, που ήταν στην ομιλία του Τσιτουρίδη στην Τσιμισκή, είδε τις δύο χαριτωμένες κόρες του Σάββα και επινόησε το ρεπορτάζ. Μάλιστα στη μία την ψιλοέπεφτε ο λιγδιάρης, αλλά από καμάκι, έχει τόση σχέση όση το ΚΚΕ με την ανανέωση...Ξέρασε η κοπέλα...

    Τέταρτος τίτλος: "Ποιός χάρισε το κόσμημα τάδε στη Νατάσα Καραμανλή;" Συνεχείς χυδαίες επιθέσεις -με χτυπήματα κάτω από τη μέση- σε ένα μη πολιτικό πρόσωπο, όπως η σύζυγος του πρωθυπουργού.

    Επαναλαμβάνω, ότι δεν είναι πολιτικό θέμα. Στην εφημερίδα γράφουν και πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι και υπάρχουν και άριστα θέματα.
    Μιλάω για το "στόχο" της εφημερίδας από τον εκδότη. Για το "μήνυμα" που αρέσκεται να δίνει η εφημερίδα στο εκάστοτε θύμα της και που δεν είναι άλλο από το:

    "κοίτα κύριε τάδε, εμείς είμαστε πολύ δυνατοί, μπορούμε να σε κάνουμε ρόμπα από την εφημερίδα".

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, είναι πολύ χειρότερο από την ΑΥΡΙΑΝΗ του παρελθόντος, πολύ χειρότερο από τη σκανδαλοθηρική SUN.

    Ξεχειλίζει από διάθεση εκβιασμού των πολιτικών, χτυπώντας τους σε ευαίσθητα προσωπικά - οικογενειακά θέματα κι όχι στις απόψεις και τις ιδέες. Οι οποίοι και κυρίως ο Καραμανλής, τη δέχονται αδιαμυρτύρητα. Ο σημερινός πρωθυπουργός μάλιστα σέβεται ευλαβικά τον "μαθηματικό τύπο" για την κατανομή και βάζει συνεχώς κρατική διαφήμιση στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (ΟΠΑΠ,κ.λ.π.), ενισχύοντας αυτούς που χυδαιολογούν εναντίον του και που δεν τον ..σέβονται καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΥΒΡΙΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ !!!

    Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΚΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Β ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕ ΑΛΛΟΥΣ....

    ΤΩΡΑ ΡΑΓΚΟΥΣΗ

    ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ!

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΝΑ "ΜΗΝ ΡΑΒΟΥΝ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ" ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ...

    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΤΡΑΤΕΙΑΣ!


    ΑΣ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ!!

    ΓΙΑΤΙ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ??

    ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

    20 Σεπ 2009 2:58:00 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    giati den zhtaei o Ragousis

    monos tou tin teleytaia 8esi
    epikrateias

    san ton Evert??

    20 Σεπ 2009 3:00:00 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Αφηστε τα σχολια ελευθερα!

    20 Σεπ 2009 3:01:00 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ...Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ. ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΝΕΟΛΑΙΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ...ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ ...ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ΟΙΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΓΗ ΞΑΝΑΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗ ΤΡΑΒΗΞΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΧΑΙΛ ΧΙΤΛΕΡ ΛΟΙΠΟΝ

    20 Σεπ 2009 3:01:00 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    τελευταιος
    στο επικτρατειας

    να ζητησει τωρα μονος του ο


    Ραγκουσης!!

    αν δεν το ζητησει

    θελει να τα κονομησει
    το νεο-λαμογιο!!

    20 Σεπ 2009 3:09:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mία χαρά για να πάνε άπατοι! Ο "κουρασμένος" απερχόμενος Καραμανλής δεν κατόρθωσε να επιστρατεύσει παρά μόνον βαρώνους της ΝΔ στις 2 πρώτες θέσεις, ήδη κυβερνητικά στελέχη (γ.γ. υπουργείων κλπ), κάτι καθηγητές που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους, τον (γνωστό) Αντώναρο, έναν ΟΝΝΕΔίτη κλπ! Μέχρι και η Σπυράκη παραδέχτηκε ότι "ο πρωθυπουργός διάλεξε τον ασφαλή δρόμο" (βλέπε: βαρέθηκε να ασχοληθεί σοβαρά!).

    Αντε, καλή ... συντριβή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΠΟ....ΠΟΔΗΛΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ?ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΕΝΩ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΩΡΓΑΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://valkanizater.blogspot.com/

    http://valkanizater.blogspot.com/

    http://valkanizater.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά, τον Αντώναρο τι τον ήθελε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Καραμανλης εκανε μεγαλο λαθος. Στο επικρατιας επρεπε να βαλλει το φιλαρακι του το Ζαχοπουλο. Αχ βρε μπουχεσα τι μαλακιες κανεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά, τον Αντώναρο τι τον ήθελε;

    20 Σεπ 2009 5:51:00 μμ


    Δέν του έφταναν του κόσμου οι μαλακίες που έχει κάνει ήθελε και αυτήν για να σπάσει όλα τα ρεκόρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΜΑΓΙΑ ΤΣΟΚΛΗ
    ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ?

    Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΑΓΓΛΙΚΑ??

    ΔΕΝ ΝΤΡΠΕΣΤΕ?

    ΠΑΡΕΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΤΑ @@ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΓΙΩΡΓΟ

    ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ Η ΤΣΟΚΛΗ Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ!!

    ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...

    ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙΜΑΣ!!

    Ο ΜΑΡΤΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπήκαν τώρα τα παπαγαλάκια του Καραμανλή να μας το παίξουν και εξοργισμένοι Πασόκοι
    χα χα χα
    Καλά έκανε πού έβαλε Ραγκούση και Γερουλάνο, θέλατε να ακολουθήσει το παράδειγμα του κλασσομπανιέρα να βάλει μαλάκες σάν τον Αντώναρο.
    Δέν σας έκατσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κανονικά, και σε όποια άλλη πολιτισμένη χώρα του κόσμου, αυτή η κυβέρνηση, η χειρότερη κατά την άποψή μου που πέρασε ποτέ από τον τόπο τα τελευταία τουλάχιστον 50 χρόνια,(τόσο μόνο είμαι σε θέση να θυμάμαι τα πολιτικά), θα έπαιρνε ΤΟ ΠΟΛΥ ΈΝΑ 10%!.....
    Οι δημοσκοπήσεις λένε πως θα πάρει περίπου 28%, δηλ.περίπου 7.5% κατά μέσον όρο πίσω από το πρώτο κόμμα...
    Ντροπή μας είναι!....
    -Πως θα πάρουν ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, που ψέμματα μας είπαν πως το πήραν στις ευρωεκλογές?
    -Πως θα μάθουν πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΈΚΑΝΑΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΙ?
    (αφού...τα παρέγραψαν κι όλας?)
    -Πως η κάθε κυβέρνηση που εκλέγεται
    θα σκέφτεται πως πρέπει να ενεργεί για τα συμφέροντα της χώρας και του λαού, ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΘΕΙ, και μάλλιστα άμεσα?
    -Πως θα αποδωθεί, κάποια έστω δικαιοσύνη?
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!.....
    Να μην πάρουν πάνω από 8%!....
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΠΙΚΑΦΑΛΗΣ ΤΟ ..ΓΙΔΙ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ !
    ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕΣΑ
    ΣΤΟ ΣΤΑΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ.

    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑΔΑ...ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΑΚΙΑ
    ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ...ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ..ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑ...
    ΚΑΙ ΜΑΓΙΑ....ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ !

    ΜΠΡΑΒΟ !
    ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ..
    ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ.
    ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ PRESS
    ΠΟΥ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΟΛΗ Η ΣΚΑΤΙΛΑ
    ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΟΥ !

    G : ΤΟ ΧΑΛΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΑΣΧΗΜΗ ΣΚΑΤΙΛΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑ.

    / OΙ ΗΛΙΘΟΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΡΩΣΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ
    ΤΟΥ.
    (ΚΕΦΑΛΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ..ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ) Νο 1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση