GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύμα κακοκαιρίας...

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από την Τρίτη , κύμα κακοκαιρίας αναμένουμε να επηρεάσει την χώρα μας από την Παρασκευή με κύρια χαρακτηριστικά τ...

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από την Τρίτη, κύμα κακοκαιρίας αναμένουμε να επηρεάσει την χώρα μας από την Παρασκευή με κύρια χαρακτηριστικά τις πολύ ισχυρές βροχές στα Δυτικά στα Κεντρικά και Νότια διαμερίσματα της χώρας καθώς επίσης και τους θυελλώδεις νότιους ανέμους στα πελάγη. Αυτό το κύμα κακοκαιρίας θα αρχίσει να υποχωρεί από την Δευτέρα και μετά.
Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση για την Παρασκευή εδώ: http://www.meteo-news.gr/

7 σχόλια

  1. Ο γνωστός ανθέλληνας και βουλγαρόριζος Στοίδης, ιδρυτής και διαχειριστής του εμετικού boulgarmak.org βρισκεται εδώ και λίγη ώρα στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας. Στο σπίτι του στην οδό Σαρανταπόρου πίσω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Έδεσσας, βρέθηκαν όπλα, μεταξύ των οποίων και ένα τουκάρεφ, αρχαία αντικείμενα και τρείς ανθρώπινες νεκροκεφαλές... Για οτιδήποτε νεώτερο θα σας ενημερώνουμε!

    "ΣΤΟΧΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλος εποχής για τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας μετά απο την απόφαση του νέου υπουργού Προστασίας Πολίτη (πρώην Δημοσίας Τάξεως!) Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, που ζήτησε την παραίτηση του Τσιατούρα. Αφορμή στάθηκαν οι χθεσινές προσαγωγές στα Εξάρχεια, στις οποίες συγκαταλέγονταν και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (έπεσε κανείς απο τα σύννεφα;). Τα συγκεκριμένα "στελέχη" επιχείρησαν να αποτρέψουν Αστυνομικούς να προβούν σε συλλήψεις "νεαρών" που πετούσαν πέτρες σε αστυνομικές δυνάμεις! Βεβαίως για τον... αδέκαστο Χρυσοχοϊδη τέτοιες ενέργειες θεωρούνται απαράδεκτες! Και ας βγαίνει ο ίδιος σε ραδιόφωνα και εφημερίδες, αφήνοντας υπαινιγμούς για συνεργασία των άπλυτων με συγεκριμένο πολιτικό φορέα, επιχειρώντας να ρίξει στάχτη στα μάτια του λαού... Γιατί απο πίσω άλλα κάνει!

    Θα θέλαμε επίσης να μας απαντήσει ο... αδέκαστος Χρυσοχοϊδης με ποια ακριβώς ιδιότητα δέχτηκε τους περιφερόμενους κατοίκους (μέλη του συνονθυλεύματος που βάζουν τις υπογραφές τους σε επιτροπές κατοίκων ανά την Αθήνα!) για να του εκθέσουν τα προβλήματα σε περιοχές των Αθηνών, που έχουν μετατραπεί σε γκέτο λαθρομεταναστών! Μήπως επειδή μια απο τις περιφερόμενες κατέχει ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ; Μήπως επειδή ανήκουν σε πολιτικό φορέα με τον οποίο ευελπιστεί μελλοντική συνεργασία η Ιπποκράτους; Πόσο ακόμη νομίζουν ότι θα μας... επεξεργάζονται οι πρασινοκοκκινομπλέ πολιτικάντηδες; Με τους "πράσινους" δήθεν να διαφημίζουν ότι θα βάλουν τάξη στην Αθήνα και θα σπάσουν το... άβατο των Εξαρχείων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα σας νέοι κυβερνήτες μας !!

    Μια απλή ερώτηση, που δεκάδες φορές έκανα και στους προκατόχους σας.

    Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΣYΝΕΧΙΣΘΕΙ ??

    Αυτά και συγγνώμη για την ενόχληση

    ένας υπήκοος των νταβατζήδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε βρε λύσσα κακιά με τα γαλάζια παιδιά που με τα stage γεμίσανε το δημόσιο από αρκετούς και προπαντός από αυτούς που τα διορίσανε…τα καημένα τα παιδιά και από διάφορα κανάλια αποκαλούνται, ΝΕΟΙ, επίτηδες επειδή η λέξη αυτή δημιουργεί συμπάθεια.
    Βρε τα αθώα πλάσματα που ένα πρωί ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ, ήρθε ένας κακός λύκος και τα άρπαξε στις δοντάρες του από το σβέρκο και τα πήγε κολοσούρνοντας μέχρι τον τόπο που θα δουλέψουν και τους είπε, ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά που δεν ήξεραν, δεν άκουσαν, δεν είδαν, τίποτα πήραν χαμπάρι όταν η μαμά και ο μπαμπάς τα στέλνανε στο αρμόδιο κομματικό γραφείο να δώσουν εξετάσεις και παρουσία για να προσληφθούν παρατύπως και αδιάντροπα σε βάρος των άλλων ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά ιδίως τις παιδούλες που στόλιζαν πλείστες από αυτές με άκρως ιδιαίτερο sex apel παρουσία τα γραφεία των υπουργών, των γραμματέων, των τμηματαρχών, ( σε ένα υπουργό κατά την παράδοση του υπουργείου του, εθεάθησαν περίπου είκοσι ναι είκοσι μούνες μοντέλες άγνωστες στους υπόλοιπους εργαζόμενους μέχρι εκείνη την ώρα με πρόσληψη stage και προφανώς η μόνη δουλειά που έκαναν ήταν να το ξύνουνε και να του τα ξύνουνε.
    Κατά τα άλλα ο πρώην υπουργός θεωρεί τον εαυτό του ικανότατο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, στα κανάλια που και σήμερα βγαίνει είναι από τους υπεράνω και έντιμους!
    Βρε τα αθώα παιδιά που και μεταξύ τους βγάζανε τα μάτια τους , ποιος από αυτός και αυτές θα αρπάξει αδιάντροπα, ξετσίπωτα, και παρατύπως την όποια θέση, ποδοπατώντας κάθε έννοια δικαίου, κάθε όνειρο ενός άλλου παιδιού, κάθε φιλοδοξία ενός άλλου παιδιού ικανότερου από αυτούς,
    Βρε τα αθώα παιδάκια που τώρα που σφίξανε οι κόλοι, σφίγγονται στις καρέκλες τους μην τυχόν και τις χάσουν, αδιαφορώντας αν εκτός από αυτούς και αυτές υπάρχουν και άλλοι και άλλες, που θα ήθελαν με δίκαιο τρόπο, με καθαρό διαγωνισμό να αξιωθούν μια θέση στο δημόσιο, και γιατί στο δημόσιο, ΓΙΑΤΙ ΙΔΙΚΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΆΝΕΙ ΜΟΥΝΑ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΝΑΤΊΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΝΟΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ. ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΑΣ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MA ΕΧΟΥΝ NA BAΛOYN ΣΑΝ ΚΑΙ AYTHN ....χιλιάδες.
    ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΣΟ ΣΚΑΤΟ
    ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ..

    "Καταγγελία για την ανηψιά του Ραγκούση"

    "ΚΑΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ
    ΑΛΛΑ ΤΗΝ 25ΧΡΟΝΗ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ
    (ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ)
    ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΔΕΗ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ-ΕΡΓΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ...
    (Μ... Ε... ΛΕΓΕΤΑΙ
    ΤΜΗΜΑ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ 85 ΑΘΗΝΑ 2ΟΡΟΦΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ)
    ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ???

    Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΗΣ!!!!
    ΕΝΩ ΜΕΝΕΙ Β.Π. ΜΕ ΜΠΑΜΠΑ ΦΡΑΓΚΑΤΟ..(ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΑΡΟ_).
    ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙ!!!!
    ΤΑ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΙΣ???ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ..
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ...ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ"

    προσοχή τώρα...
    ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΛΟ.
    ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΤΩΡΑ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση