GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπράβο στην Φωτεινή Πιπιλή...

Καταγγέλλει το διακομματικό βόλεμα με μονιμοποιήσεις των κολλητών, στα μουλωχτά, στη Βουλή. Τι γράφει σε επιστολή της στον πρωθυπουργό Γιώργ...

Καταγγέλλει το διακομματικό βόλεμα με μονιμοποιήσεις των κολλητών, στα μουλωχτά, στη Βουλή. Τι γράφει σε επιστολή της στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Ολόκληρο το κείμενο

Επιστολή καταγγελία προς τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου κατέθεσε χθες, αμέσως μετά την ορκομωσία, η βουλευτής της Α’ Αθηνών με τη ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή.
Όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή της, με την επιστολή καταγγέλλει τη, για μία ακόμα φορά σκανδαλώδη, διακομματική, ρουσφετολογική τακτοποίηση συγγενικών και άλλων προσώπων σε θέσεις μονίμων υπαλλήλων της Βουλής ακριβώς την ημέρα προκήρυξης των εκλογών!
Η Φ. Πιπιλή σχολιάζει αρνητικά το γεγονός ότι με διακομματική συναίνεση, μονιμοποιήθηκαν χωρίς καμιά διαδικασία, άτομα του στενού περιβάλλοντος αντιπροέδρων της Βουλής από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. (Γ. Σούρλας, Ελ. Παπαδημητρίου, Αν. Νεράτζης, Φ. Πετσάλνικος, Ι. Δραγασάκης) σημειώνοντας μάλιστα ότι οι μονιμοποιήσεις αυτές έγιναν και από τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη καθώς και άλλων πρώην αξιωματούχων .
Η Φ. Πιπιλή τονίζει στον πρωθυπουργό ότι σύμφωνα με ολοσέλιδο, ενυπόγραφο δημοσίευμα στην εφημερίδα «Καθημερινή» 29-9, είχε και ο ίδιος ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καταθέσει πρόταση στον π. Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Σιούφα για μονιμοποίηση σε οργανικές θέσεις, υπαλλήλων του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Η βουλευτής ζητάει από τον πρωθυπουργό:
α. τον επανέλεγχο της νομιμότητας της απόφασης
β. τη δημόσια καταδίκη ανάλογων διαχρονικά αποφάσεων -3 φορές- επί κυβερνήσεων ΠΑ.ΣΟ.Κ.
γ. την εφεξής -με νόμο- απαγόρευση μελλοντικών.

Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής είναι το εξής:
Προς τον Πρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Γιώργο Παπανδρέου...

Σας έχω ακούσει επανειλημμένως να διακηρύσσετε την πίστη σας στο πολιτικό ήθος. Επειδή θέλω να πιστεύω ότι το εννοείτε, αναμένοντας να το αποδείξετε στην πράξη, σας θέτω υπ’ όψιν μια σκανδαλώδη διακομματική τακτοποίηση «εκλεκτών» σε θέση μονίμου στη Βουλή των Ελλήνων.
Στη δίνη του προεκλογικού αγώνα, με ολοσέλιδο δημοσίευμα η εφημερίδα «Καθημερινή» το Σάββατο 26.09.09 με την υπογραφή του έγκριτου κοινοβουλευτικού συντάκτη Φ. Καλλιαγκόπουλου, καταγγέλει:
Διορισμοί – εξπρές στη Βουλή προ των εκλογών. Σκάνδαλο ρουσφετολογικών προσλήψεων μετακλητών υπαλλήλων με διακομματική συναίνεση και «συντεχνιακή σιωπή».
Ειδικότερα όπως προκύπτει και από ΦΕΚ της τελευταίας ημέρας πρίν το κλείσιμο της Βουλής (Αρ.387/4.09.09) αλλά και από ΦΕΚ που αναφέρονται στις 3 πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου -σύμφωνα με το δημοσίευμα- σχεδόν το σύνολο των αντιπροέδρων της Βουλής από Ν.Δ., ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (Γ.Σούρλας, Ελ.Παπαδημητρίου, Αν.Νεράτζης, Φ.Πετσάλνικος, Ι.Δραγασάκης) καθώς και εν ενεργεία ή απόμαχοι αξιωματούχοι π.χ. ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής κα. Μπενάκη αλλά και εσείς προσωπικά ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προχωρήσατε, μετά από πρότασή σας στον τότε Πρόεδρο της Βουλής κ. Δημήτριο Σιούφα, στη μονιμοποίηση των «εκλεκτών» σας εν μια νυκτί!
Μόλις δύο χρόνια ήμουν βουλευτής (2007-2009) και βίωσα αυτή την απαράδεκτη και ανήθικη τακτική της «συντεχνίας των 300» στην οποία αντέδρασα πρώτη και μόνη -αρχικά- σε περιπτώσεις που έπεσαν στην αντίληψή μου όπως π.χ στην επίσης σκανδαλώδη «Ρύθμιση υπηρεσιακής κατάστασης πρώην Βουλευτών» που τακτοποιούσε σε θέση Διευθυντών όλους τους πρώην Βουλευτές, Ευρωβουλευτές, Νομάρχες, Δημάρχους κτλ.
Κύριε Πρόεδρε
Αγανακτώ όταν με τέτοιου είδους πολιτικές συμπεριφορές μπαίνουμε και οι «300 στο ίδιο τσουβάλι». Είμαστε πολλοί όσοι παραμένουμε σταθεροί στις αξίες που προσδοκούν να τηρήσουμε πιστά οι Πολίτες.
Με αυτό το σκεπτικό ζητώ :
α. τον επανέλεγχο της νομιμότητας της απόφασης
β. τη δημόσια καταδίκη ανάλογων διαχρονικά σκανδαλωδών αποφάσεων, οι οποίες ελήφθησαν 3 φορές επί κυβερνήσεων ΠΑ.ΣΟ.Κ. από τον τότε Πρόεδρο κ. Απόστολο Κακλαμάνη
γ. την εφεξής - με νομοθετική ρύθμιση- απαγόρευση μελλοντικών. Οριστικώς και αμετακλήτως!
Μετά τιμής
Φωτεινή Πιπιλή

21 σχόλια

  1. Σας έμπλεξα σχεδόν σε πόλεμο ο πούστης, αλλά στ' αρχίδια μου.
    Τι θα μου κάνετε δηλαδή;;;

    Χαίρετε,
    είμαι ο προδότης Λιμανάκης,
    Μπουλγκαράκης, Μπουλγκαράκης.

    Μπράβο και στην Τούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για τον παγκαλο θα λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ME TA MAT SHMERA TI EGINE.

    ΡΕ ΚΟΨΟΜΠΕΛΗ,,,ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αρχηγός του σοσιαλεπώνυμου «κινήματος» ΌΡΙΣΕ για υπουργό της πρώην «Εθνικής» παιδείας, ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ των Ελλήνων, μια Εβραία το θρήσκευμα άρα και Ισραηλίτισσα... ΓΙΑΤΙ...;

    Η ΚΥΡΊΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΑΝΉΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΉ ΤΗΣ ΙΣΡΑΙΛΗΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ;
    ...ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΤΕ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΤΑΝ;
    ...ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΡΗΣΚΗ .....ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ... ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΤΗΣ; ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ; ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ;

    Κάλερ-Χριστοφιλοπούλου, Παρασκευή

    Η γνωστή – κατά ΠΑΣΟΚ – Εύη Χριστοφιλοπούλου, ονομάζεται Κάλερ-Χριστοφιλοπούλου, Παρασκευή.

    Σε πολλούς ιστότοπους μπαίνει ένα ερώτημα: Γιατί η συντρόφισσα έχει «απαρνηθεί»-απαλείψει το πατρικό της όνομα;

    Αναζητήσαμε την αλήθεια και πραγματικά στην ιστοσελίδα της στο ΠΑΣΟΚ, η συντρόφισσα αποκρύπτει το πατρικό της όνομα.

    Δεν το κατανοούμε!

    Κι όμως, σύμφωνα με τους νόμους της πατρίδας μας, ειδικότερα το 1983 θεσπίζονται από την κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου οι μεγάλες αλλαγές στο Οικογενειακό Δίκαιο, η γυναίκες ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ κρατούν το πατρικό τους όνομα.

    Δεν κατανοούμε εκ νέου την απόκρυψη, ή πιθανή απαίτηση αλλαγής του πατρικού επωνύμου με δικαστική απόφαση.

    Γιατί κάποιος δεν θέλει το πατρικό του όνομα;

    Επίσης, όταν η κυρία Κάλερ-Χριστοφιλοπούλου, Παρασκευή σπούδαζε στο Λονδίνο και ήταν στέλεχος, με ενεργή δράση και ρόλο, στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, δεν είχε πρόβλημα με το επώνυμό της (Κάλερ).

    Για του λόγου το αληθές, μία εκ των πολλών δημοσιεύσεων της, με το πραγματικό της όνομα, βρίσκεται ΕΔΩ.

    Βασικά, δεν μας απασχολεί πως ένα στέλεχος της δεξιάς έχει καθήκοντα σκιώδους υπουργού σε ένα σοσιαλιστικό κόμμα. Αυτό είναι σήμερα ένα συνηθισμένο φαινόμενο, ακόμη και στα ανώτερα καθοδηγητικά (επαγγελματικά) στελέχη του λαϊκού κινήματος που ίδρυσε ο ηγέτης Ανδρέας Παπανδρέου.

    Παραμένει, όμως, απορία μας γιατί ένα στέλεχος του σημερινού ΠΑΣΟΚ να ντρέπεται για το πατρικό του επώνυμο!

    ΠΗΓΗ: prasinosblogger.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτά να τα πείτε κα Πιπιλή σ' αυτούς που εξακολουθούν και πάνε και ψηφίζουν και στέλνουν στη Βουλή τους ίδιους και τους ίδιους μια ζωή. Κανονικά θα έπρεπε να μην πάει κανένας να έχουμε 50% αποχή και πάνω έτσι ώστε να νομιμοποιούμαστε να κατεβαίνουμε στους δρόμους και να διαδηλώνουμε. Αντί να κάνουμε εμείς ο λαός αντιπολιτευση δίνουμε στα κόμματα το προνόμιο αυτό με την ψήφο μας. Τι περιμένουμε λοιπόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νεοελληνες με παιδεια!!!κατα τ αλλα σιγουρα εχετε για ολους ..."ραμματα για τη γουνα" και διεκδικητε μια θεση στον ...ηλιο με φασαριες...και τα δακρυγονα σας ενοχλουν και τι θα γινει ξερεται βρε τα παιδια που ασχολουντε με τη ..."γερασε ο διαολος κι εγινε καλογηρος" Πιπιλη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. E!!! ki O XRISTOYLHS EBRAIOS EINAI STAMATHSTE TH "KARAMELA" ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σχολια που βριζουν παρουσιαζεις αλλα οχι ο.κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @15 Οκτ 2009 4:07:00 μμ

    καλύτερα εβραία από ένα αποβλακωμένο χριστιανικό πρόβατο που φιλάει χρωματιστά ξυλα, ασπάζεται τα χερια από ρασοφόρα κοπρόσκυλα, προσκυνάει ιερές ζώνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. - ΘΕΕ ΜΟΥ ! ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΒΛΗΜΑ !

    “Είμαστε αντεξουσιαστές στην εξουσία: το εννοούσα και το εννοώ.”

    Σοβαρα ε; Πως με πολιτες γονατισμενους για εξακριβωση στοιχειων; Με βομβαρδισμους γειτονικης χωρας το 1999.Με παραδοση μαχομενου αυτονομιστη στην χωρα που τον καταδιωκει.Δεν μπορω να συνεχισω αλλο δακρυσα… Φιλια Γιωργο αντεξουσιαστη.

    - Μήπως πιστεύει και εις την λαοκρατίαν ?

    * Παπατζίδικες παρόλες.
    Κανένας γνήσιος αντιεξουσιαστής δεν επιδιώκει ανάληψη εξουσίας.
    Σαν τον παππού του : “και εις την Λαοκρατίαν πιστεύομεν”.

    “Παπαντρέα – Παπατζή
    Χίτης έγινες και ‘συ”.
    Πάντα επίκαιρο το σύνθημα του 1945.

    Ο ΠΟΡΔΥΠΟΥΡΓΟΣ......... ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΗ ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Φυγαδεύτηκε ο Λοβέρδος από το Εργασίας"

    Τις εξόδους του υπουργείου Εργασίας έκλεισαν οι διαδηλωτές της
    Ναυπηγοεπισκευαστικής εμποδίζοντας την έξοδο του υπουργού που θα
    πήγαινε στη ΓΣΕΕ όπου έχει συνάντηση. Οι διαδηλωτές δεν έμειναν
    ικανοποιημένοι απο τις απαντήσεις του υπουργού στα αιτηματά...
    τους.
    Ωστόσο ο υπουργός κατάφερε να απομακρυνθεί απο κρυφή έξοδο του
    υπουργείου

    ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.
    ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙA ΠΟΥ ΤΑΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΟ
    ΤΟ ΑΛΗΤΙΚΟ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. α ρε πιπιλη τωρα θυμιθηκες να ξεκινησεις την επανασταση σου , θα μας πεις με τους σταυρους μαιμου που πηρες την εδρα την προηγουμενη φορα και μετα να ηθικολογεις.
    αυτά δεν τα λεμε εμεις ο τριανταφυλλοπουλος τα λεει
    δυο τινα μπορεί να συμβαίνουν
    ή να ειναι αληθεια οποτε δεν δικαιουσε να ομιλεις
    ή να ειναι συκοφαντιες ,τοτε γιατι δεν διεκδικησες την τιμη σου στα δικαστηρια
    βεβαια και ο μακης το σταματησε το θεμα οπως παντα και για καθε θεμα
    ΠΙΠΙΛΗ παψε να εισαι τιμητης των παντων εσεις οι αδισταχτοι που χαριν της δεξιας προδοσατε τον αντωνη τριτση στο δημο επειδη πιστεψε ο αιθεοβαμβονας επαναστατης οτι θα έκανε ότι του απαγορευσαν οι συντοφοι του στα θεματα της εκκλησιαστικης περιουσιας , της πολεοδομικης ανασυγκροτησης της χωρας, και τοσα αλλα .και δεν πρεπεινα ξεχναμε οτι και αλλοι στενοι συνεργατε του αντωνη χαριν των συμφεροντων και της "προσωπικής πολιτικης" εδωσαν και δινουν ΤΟ ΠΑΡΟΝ διασωσης της δεξιας ιδεολογίας και της επικρατησης της ρεμουλας που εχει οδηγησει στην απαξια την ζωη αυτου του τοπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν είναι ότι εντάξει, έγιναν οι εκλογές και έφυγαν οι άχρηστοι από την κυβέρνηση πάει και τελείωσε, αλλά πρέπει τώρα η νέα κυβέρνηση να τρέχει να επαναδιαπραγματεύεται με καλύτερους όρους και γενικά άφησαν καμμένη γή πίσω τους οι άτιμοι.
    Και μετά να τους ακούς να λένε ότι δεν δίνουν καμία περίοδο χάριτος!
    Τι να πεί κανείς. Προετοιμάζουν τώρα την Ντόρα να σώσει κάποτε το Ελληνικό Έθνος!Βρε δεν ξάς τ' αρχίδια σου που έλεγε και ένας φίλος μου από τον Τύρναβο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η Τούλα Ανδρέου του "Ενόπλων", αφού πρώτα προεκλογικά υπερψήφισε την μονιμοποίηση των υπαλλήλων της βουλής -όχι μόνον εκείνων που είχαν προσληφθεί, αλλά και εκείνων που θα προσλαμβάνονταν(!!!)- και δεσμεύοντας την επόμενη κυβέρνηση, τώρα σκούζει ηθικολογώντας.

    τα χουντικά σκουπίδια της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η Τούλα Ανδρέου της χούντας και του "Ενόπλων", αφού πρώτα προεκλογικά υπερψήφισε την μονιμοποίηση των υπαλλήλων της βουλής -όχι μόνον εκείνων που είχαν προσληφθεί, αλλά και εκείνων που θα προσλαμβάνονταν(!!!)- και δεσμεύοντας την επόμενη κυβέρνηση, τώρα σκούζει ηθικολογώντας.

    τα χουντικά σκουπίδια της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΙΠΙΛΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΘΝΙΚΕ ΜΕΙΟΔΟΤΗ ΣΕ ΓΑΜΩ

    ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΛΕΙΟΔΟΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 30 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΦΡΕΓΑΤΑ Η ΕΛΣΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΛΟ ΑΚΟΜΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΕΨΑΧΝΕ. ΟΥΣΤ... ΠΑΛΙΟ ΚΟΥΡΑΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Υπάρχουν κάποιοι βουλευτές που επειδή δεν βόλεψαν τα δικά τους παιδιά στο σύστημα χαλάνε και τους υπόλοιπους συκοφαντώντας τους. Λες ο μεγάλος με 30 χρόνια βουλευτιλίκι να μην ξέρει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση