GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η διαθήκη του Καραμανλή στους 4 υποψηφίους‏...

Aπό τον dr.SeenG Γλυκιά μου Ντόρα , πιστεύω πως εσύ θα είσαι η διάδοχός μου, γι’αυτό και φρόντισα να σου παραδώσω το μαγαζί στην καλύτερη δυ...

Aπό τον dr.SeenG

Γλυκιά μου Ντόρα, πιστεύω πως εσύ θα είσαι η διάδοχός μου, γι’αυτό και φρόντισα να σου παραδώσω το μαγαζί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ώστε… να φρίξει ο πατέρας σου. Σου αφήνω λοιπόν τα 2.500.000 αγανακτισμένους ψηφοφόρους που είχαν την έμπνευση να με ψηφίσουν ακόμα και στις τελευταίες εκλογές (τους υπόλοιπους βρες τους μόνη σου), τρεις συνυποψήφιους τους οποίους υπεραγαπάς, (ειδικά τον Αντώνη μας), έναν μηχανισμό που επιμένει να με στηρίζει ακόμα, τον Γιώργο Βλάχο (τον δημοσιογράφο), κάτι κατάλοιπα από σκάνδαλα που έγιναν όσο έλειπες στο Βουκουρέστι και τη μεγάλη ευκαιρία να γίνεις πρωθυπουργός.
Επειδή μου παραπονέθηκες πολλές φορές πως αργούσα να...

αποσυρθώ από την αρχηγία, σου θυμίζω πως για Μητσοτάκαινα είσαι πολύ μικρή ακόμα. Σκέψου σε τι ηλικία έγινε πρωθυπουργός ο μπαμπάς σου…

Αγαπητέ Αντώνη, μπορεί να έλειπες για χρόνια από το κόμμα και για πάνω από μια δεκαετία να ήσουν εξαφανισμένος από την πολιτική ζωή του τόπου και να μην έχεις προσφέρει τίποτα, (εκτός από το να ρίξεις τον Μητσοτάκη), παρόλα αυτά αισθάνθηκα την ιερή υποχρέωση πριν αρκετό καιρό να σου προσφέρω μια υπουργική θέση, ώστε να επανέλθεις ξανά στο προσκήνιο και να συμβάλλεις κι εσύ στον υγιή ανταγωνισμό (σκίστην την σ@*&%) και την ευγενή άμιλλα που διακατέχει την παράταξή μας. Σου αφήνω λοιπόν… την Ντόρα και την αγάπη μου.

Φίλτατε Δημήτρη, μεταξύ μας, θα ήθελα εσύ να είσαι ο διάδοχός μου, πρώτον γιατί ο «τιποτισμός» σου θα επισκιάσει τον δικό μου και δεύτερον είσαι τόσο βαρετός και κενός περιεχομένου όταν μιλάς, που στα συνέδρια θα ζω και θα πεθαίνω για να βλέπω τις αντιδράσεις της Ντόρας και του μπαμπά της. Σου αφήνω λοιπόν ένα τεράστιο «τίποτα», ώστε να συνεχίσεις επάξια το έργο μου. Μπορείς.

Τεμέτερον Πανίκα, εσένα σου αφήνω κάτι σερραϊκούς ακανέδες στο ψυγείο του γραφείου μου, ένα κουτί ωτία που μου χάρισαν φίλοι ψηφοφόροι όταν πήγα στην Καλαμαριά και τη στολή του μπλε Power Ranger που φορούσε ο γιος μου πέρυσι στις απόκριες. Αν καταφέρεις να γίνεις αρχηγός, θα σταματήσουν όλοι να λένε πως η δική μου θητεία στην αρχηγία της παράταξής μας ήταν… ποντιακό ανέκδοτο.

Σας φιλώ όλους στα μούτρα
Με εκτίμηση (ναι αλήθεια)
Κώστας

(λείπω για ψάρεμα, μη με ψάξετε)

12 σχόλια

  1. Βρε βρε λύσσα κακιά με τα γαλάζια παιδιά που με τα stage γεμίσανε το δημόσιο από αρκετούς και προπαντός από αυτούς που τα διορίσανε…τα καημένα τα παιδιά και από διάφορα κανάλια που διψούν να γεμίσουν με εικόνες, από διαδηλώσεις εκ μέρους τους, να δουν την κυβέρνηση να γονατίζει ματωμένη μπροστά τους, αποκαλούνται, ΝΕΟΙ, επίτηδες επειδή η λέξη αυτή δημιουργεί συμπάθεια.
    Φαρισαίοι και Υποκριτές! Όταν αυτοί οι ΝΕΟΙ αρπούσαν τις θέσεις στο Δημόσιο αδιάντροπα που είσασταν; Δεν υπήρχαν άλλοι ΝΕΟΙ εκτός από αυτούς με τις κομματικές πλάτες;
    Ήταν λίγα τα χρήματα; Ναι αλλά με την μέθοδο της συνέντευξης ΜΑΙΜΟΥ και τα μόρια που παίρνανε, στον πρώτο ας πούμε διαγωνισμό θα ήταν μπροστά από τους άλλους κατά ΕΝΕΝΉΝΤΑ τα εκατό και εκεί ήταν το ζουμί, γι’ αυτό χτυπιόντουσαν να μπούνε έστω με τα λίγα χρήματα!
    Βρε τα αθώα πλάσματα που ένα πρωί ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ, ήρθε ένας κακός λύκος και τα άρπαξε στις δοντάρες του από το σβέρκο και τα πήγε κολοσούρνοντας μέχρι τον τόπο που θα δουλέψουν και τους είπε, ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά που δεν ήξεραν, δεν άκουσαν, δεν είδαν τίποτα, δεν πήραν χαμπάρι όταν η μαμά και ο μπαμπάς τα στέλνανε στο αρμόδιο κομματικό γραφείο να δώσουν εξετάσεις και παρουσία για να προσληφθούν παρατύπως και αδιάντροπα σε βάρος των άλλων ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά ιδίως τις παιδούλες που στόλιζαν πλείστες από αυτές με άκρως ιδιαίτερο sex apel παρουσία τα γραφεία των υπουργών, των γραμματέων, των τμηματαρχών, ( σε ένα υπουργό κατά την παράδοση του υπουργείου του, εθεάθησαν περίπου είκοσι ναι είκοσι μούνες μοντέλες άγνωστες στους υπόλοιπους εργαζόμενους μέχρι εκείνη την ώρα με πρόσληψη stage και προφανώς η μόνη δουλειά που έκαναν ήταν να το ξύνουνε και να του τα ξύνουνε.
    Κατά τα άλλα ο πρώην υπουργός θεωρεί τον εαυτό του ικανότατο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, στα κανάλια που και σήμερα βγαίνει είναι από τους υπεράνω και έντιμους!
    Βρε τα αθώα παιδιά που και μεταξύ τους βγάζανε τα μάτια τους , ποιος από αυτός και αυτές θα αρπάξει αδιάντροπα, ξετσίπωτα, και παρατύπως την όποια θέση, ποδοπατώντας κάθε έννοια δικαίου, κάθε όνειρο ενός άλλου παιδιού, κάθε φιλοδοξία ενός άλλου παιδιού ικανότερου από αυτούς,
    Βρε τα αθώα παιδάκια που τώρα που σφίξανε οι κόλοι, σφίγγονται στις καρέκλες τους μην τυχόν και τις χάσουν, αδιαφορώντας αν εκτός από αυτούς και αυτές υπάρχουν και άλλοι και άλλες, που θα ήθελαν με δίκαιο τρόπο, με καθαρό διαγωνισμό να αξιωθούν μια θέση στο δημόσιο, και γιατί στο δημόσιο, ΓΙΑΤΙ ΙΔΙΚΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΆΝΕΙ ΜΟΥΝΑ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΝΑΤΊΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ;
    ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ!
    Άρπαξες ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΩΣ μια θέση STAGE κινούμενος εν κρυπτώ, χρησιμοποιώντας την κομματική σου ταυτότητα, εις βάρος του οποιουδήποτε που θα την ήθελε και αυτός με άλλες ισότιμες διαδικασίες, προσδοκώντας μονιμότητα έστω και αν δεν προβλέπετε, από την ίδια την ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ, και τώρα σου λένε στα τσακίδια τα κομματόσκυλα του Πασόκ, που ευαγγελίζονται κανονικές, αδιάβλητες, και με διαγωνισμούς προσλήψεις μην κωλώνεις!
    Διαμαρτυρήσου! Γράψε την αντίθεση σου παντού, κατέβα στους δρόμους, βγες στα κανάλια, κάνε την παρουσία σου αισθητή, δεν είσαι όποιος όποιος, ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ!
    Δεν είσαι η πλέμπα που μπορεί και περιμένει άθλιες δημοκρατικές διαδικασίες πρόσληψης, δώστους το να το καταλάβουν ότι μια πρόσληψη στο Δημόσιο απαιτεί ευλυγισία, τσαμπουκά, πέρασμα πάνω από τα πτώματα των μοιρολατρών, που ονειρεύονται κανονικούς διαγωνισμούς, δεν είναι παίξε γέλασε, με αυτήν σου την κίνηση αποδεικνύεις ότι έχεις φαντασία, δύναμη, πρωτοβουλία, όλα δηλαδή για να είσαι ένας επιτυχημένος υπάλληλος για το καλό των συμπολιτών σου!
    Δεν σου ανανέωσαν την σύμβαση που εσύ υπέγραψες ότι θα έχει διάρκεια 5,10, 15, 20, μηνών;
    Μην κωλώνεις, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΉΣΟΥ!
    Απαίτησε να σε πάρουν ΜΟΝΙΜΟ, ΟΧΙ STAGE KAI ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ,
    Μ Ο Ν Ι Μ Ο!
    Σου κατάργησαν την ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ που μέσω αυτής και της ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ, στον επόμενο ΜΑΙΜΟΥ, διαγωνισμό θα είχες στρογγυλοκάτσει στην μονιμότητα; ΑΓΩΝΙΣΟΥ!
    Δώσε τους να καταλάβουν ότι με τους ΔΕΞΙΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ!
    Σου λένε δηλαδή ότι οι άλλοι, η πλέμπα της εργατικής τάξης εκτός STAGE ΔΗΜΟΣΙΟΥ, Η ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ; Δείξε τους εσύ αντράκι μου τα αρχίδια σου, και συ κοπελιά το μουνί σου με μια πολύ μαλακισμένη αντρική χειρονομία, και πέστους ότι εκεί έχετε γραμμένη την υπόλοιπη εργατιά!
    Μην αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους, αγωνιστήκατε, φιλήσατε κατουρημένες ποδιές για αυτή τη θέση και τώρα θα την παραδώσετε αμαχητί; Ο Χ Ι !
    Σας λένε ότι με τις συνεχείς ανανεώσεις που κάνατε δεν αφήνατε περιθώρια για άλλους εργαζόμενους να αποκτήσουν εμπειρίες; Πείτε τους ΝΑΙ ! Το κάναμε για το καλό της Ελλάδας, για το καλό της Πατρίδας μας, για το καλό της Οικογένειας, για το καλό της Εκκλησίας!
    Τώρα θα μου πείτε τι δουλειά έχουν όλα αυτά με τις απατεωνιές που κάνατε; Πέστε τα εσείς και ότι κολλήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιωργο

    το να σε βγαλουν Πρωθυπουργό
    οι Πασοκοι
    και εσυ να τους πουλησεις

    και να δουλεψεις για τους δεξιούς ΔΕΝ ειναι εξυπνο ουτε εντιμο!!

    Ασε τι κανει ο Ομπαμα...εδω δεν ειναι αμερικα!!

    Τον Μαρτη βγαινουν τα αγγούρια στην ελλάδα!!!

    ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ
    ΑΝΤΙ 5 ΝΟΕΜΒΡΗ
    ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΑΡΤΑΜΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ??

    ΠροσεΞε
    ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ Ο ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!

    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ!!

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΣ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το κολπο ειναι

    "πες 2 ονοματα που σε προτεινουν"

    εκει φαινεται το
    ΜΕΣΟΝ


    ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΡΑΒΑΣΑΚΙ ΕΓΙΝΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ.....ΜΕΣΟΝ!!

    ΑΝΤΕ

    ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ
    Η ΜΙΖΑ ΓΙΑ Γ.Γ.
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ!

    ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ??

    ΜΙΖΑ ΜΑΣΩΝΙΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΠΟΥΣΤΙΑ ΠΟΥΤΑΝΙΑ
    = ΓΓ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

    ΑΜΟΙΡΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ
    ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΤΕ
    ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΓΓ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΑΣΑΤΕ
    ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΦΕΝΤΗΖΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ??

    31 Οκτ 2009 12:51:00 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    SOS

    mETA TO

    opengov


    erxetai to

    malakasgov !!

    H MALAKIA SAS DERNEI 80.000 KAI NOMIZETE OTI ESAS EPSAXNAN GIA GENIKOUS GRAMMATEIS??


    TOYS EIXAN ...

    GIA MALAKES PSAXNOUN!!1

    31 Οκτ 2009 12:58:00 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    mizes.....

    31 Οκτ 2009 1:06:00 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Αν θελετε να γινετε Γενικοι Γραμματεις και δεν ειστε

    εβραιοι ή μασονοι....
    στήστε κώλο...πιανει!!

    31 Οκτ 2009 1:08:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε κλάμα οι Δεξιούληδες για το κόψιμο της μοριοδότησης, πριμοδότησης των στατζελάκηδων !
    Ξέρεις τι αδικία είναι να έχεις σιγουρέψει την πρόσληψη σου στο Δημόσιο κατά πενήντα τοις εκατό σε σχέση με τους βλάκες που δεν είχαν μπάρμπα στην Κορώνη και ήταν εκτός stage, και που βεβαίως δεν είχαν και καμιά ελπίδα και στην συνέντευξη μην ξεχνιόμαστε, και τώρα να έχεις να αντιμετωπίσεις το μέγα ανήθικο πρόβλημα, το τερατώδες ανοσιούργημα που σου δημιούργησε η κυβέρνηση του Πασόκ, (για όλους τους στατζελάκηδες) να διαγωνιστούν, αν εξακολουθούν να θέλουν θέση στο Δημόσιο, επί ίσοις όροις με όλους τους βλάκες και ηλίθιους που ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ STAGE ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΟΙ!
    Ακουσον άκουσον, τα γαλάζια παιδιά, τα μοσχαναθρεμμένα, τρώγοντας ομόλογα, και Βατοπέδια, που πίνανε χρόνια στην υγεία των κορόιδων, τα παιδιά που θησαύριζαν στις επιτροπές, τα παιδιά που έπαιρναν το μισθό στο σπίτι τους, να κατέβουν σε μια άθλια αίθουσα εξετάσεων, με όλη την πλέμπα, τις στρατιές των ανέργων που βρωμά το χνώτο τους από την απλησιά, που τρέμει το κατοσάγουνο τους από την πείνα, που κρατούν ένα κολόχαρτο του Μετσόβειου Πολυτεχνείου στα χέρια που δεν κάνει ούτε για να καθαρίσουν τον κόλο τους καθότι σκληρό!
    Αυτά λοιπόν τα γαλάζια παιδιά ΘΈΛΟΥΜΕ να ανακατευτούν με τον υπόκοσμο της εργατικής τάξης, τους ανθρωποφάγους με το κονσερβοκούτι στα χέρια, τους έτοιμους από καιρό και προσανατολισμένους σε μια τίμια θέση για να δουλέψουν, θέση που έχουν στο μυαλό τους να την καταλάβουν τίμια και να αναγνωρίσουν τον καλύτερο τους αν διαγωνιστούν επί ίσοις όροις, και τον μόνο που θα μεμφθούν θα είναι ο εαυτός τους και μια άτυχη στιγμή ;
    ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ! Τώρα είναι η στιγμή να δείξουμε την καλή μας καρδιά προς αυτά τα τόσο ευαίσθητα, αθώα γαλάζια παιδιά, στις πορείες που θα κάνουν και δίκαια, να μπούμε μπροστά, με τα μωρά μας κρεμασμένα στα στήθια, σαν τους Λεωφορειούχους μας το 1993, ενάντια στο ζοφερό κράτος του Πασόκ, και να φωνάξουμε προς κάθε κατεύθυνση.
    Ζήτω η Μοριοδότηση και η Συνέντευξη που δεν άφηναν πόρτα ανοιχτή παρά μόνο για τα ευγενή, αθώα γαλάζια παιδιά!
    Ζήτω ο σοφός καθηγητής Πανεπιστημίου που τα εισηγήθηκε!
    Ζήτω τα γαλάζια Αθώα Παιδιά!
    Ζήτω όποιος από τους υποψήφιους αρχηγούς της Δεξιάς μας υποστηρίξει, και μας υποσχεθεί ότι από τον τερματισμό της Σύμβασης μας επί Πασόκ και μέχρι να ξαναγίνει κυβέρνηση η Δεξιά εμείς τα παιδιά, θα προσληφθούμε καταλαμβάνοντας και την ανάλογη θέση, και θα πληρωθούμε ( ΤΟΤΕ ) για όλα τα Πέτρινα χρόνια που πέρασαν κανονικά, ως εργαζόμενοι, και με τους τόκους, και με τα διαφυγόντα κέρδη.
    ΖΗΤΩ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ , ΖΗΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαθήκες υπάρχουν και για τα δύο μεγάλα κόμματα και ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η μεγάλη πλάκα είναι ότι ο μπουχέσας έδινε και συμβουλές!!! Είπε ότι"αν δεν έχετΕ αρχηγό δεν πάει μπροστά η δουλειά" Χα χα χα. Γι΄ αυτό ρε δεν πήγε τίποτα καλά, εκτός απ΄ τα σκάνδαλα; χα χα χα.Επειδή είχαν εσένα για αρχηγό; χα χα χα.
    Η πιο μεγάλη πλάκα είναι ότι οι άλλοι από κάτω χειροκροτούσαν!!!
    Καλά η ΝΔ είχε αυτόν τον κόπανο για αρχηγό, το δράμα είναι ότι χώρα είχε αυτόν τον τύπο πρωθυπουργό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παιδια βγαλτε επι τελους καποιον αρχηγο γιατι μ αυτον που (δεν) εχετε γελοιοποιηστε. Ο ανθρωπος ειναι πραγματι μπουχεσας. Α και επειδη μας δουλεψε σαν πρωθυπουργος παρακαλω να επιστρεψει τον Μισθο που επαιρνε ως πρωθυπουργος. Ειπαμε στενοτης. Οχι μονο για τον απλο κοσμο.
    Μα ειναι πραγματι πολυ αστειος. Χα Χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O KΩΣΤΑΚΗΣ ΜΕ ΥΦΟΣ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΓΑΡΓΑΝΤΟΥΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΕΒΛΕΠΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΤΗΣ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΗΝ ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ(ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΙ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΑΡΙΟΙ ΤΗΣ ΜΙΖΕΝΣ,ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΙ) ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΥΠΟ ΠΟΙΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.
    ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ,ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΜΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ,ΧΑΣΚΟΓΕΛΟΥΣΕ ΟΜΩΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΕΡΙΖΕ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ,ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ,ΤΙΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΥΘΜΕΝΕΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ,ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΩΝ ΚΡΥΦΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΤΩΝ.
    ΠΡΩΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ Ν.Δ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ, ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΦΥΛΑΧΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΓΥΜΝΩΣΑΝ,ΤΗΝ ΞΕΥΤΕΛΗΣΑΝ ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ.
    ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΑΖΕΨΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΩ ΘΕΙΟΥ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ, ΣΕ ΝΕΑ ΕΝΤΙΜΑ ,ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ. ΕΙΘΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟ ΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΗ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ. ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ.

    1 ΜΗΝΑΣ ΑΡΠΑΚΟΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΛΑΚΙΑ.
    ΣΑΣΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑΝ ΘΙΑΣΟ ΧΩΡΙΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΜΑΕΣΤΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΟΝΟΜΑ ΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ. Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΩΝ ΑΣΠΟΝΔΥΛΩΝ ΡΕΜΒΑΣΙΣΤΩΝ ΨΕΥΤΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,

    ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση