GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο! "Χάθηκαν" 444 φάκελοι ασθενών από το Λαϊκό Νοσοκομείο...

...και βρέθηκαν στα συρτάρια ιδιωτικής κλινικής ! Από την Σμαράγδα Κοκκόρη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί στο Λαϊκό Νοσοκομείο με...

...και βρέθηκαν στα συρτάρια ιδιωτικής κλινικής!

Από την Σμαράγδα Κοκκόρη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί στο Λαϊκό Νοσοκομείο με την "απώλεια", πριν από μερικές ημέρες, 444 φακέλων ασθενών οι οποίοι ...βρέθηκαν αργότερα στα συρτάρια ιδιωτικής κλινικής!
Η απώλεια των φακέλων προκάλεσε την επέμβαση του εισαγγελέα ο οποίος διέταξε έρευνα με την βοήθεια της αστυνομίας. Οι φάκελοι είχαν "χαθεί" από την Αιματολογική Κλινική όπου υπηρετούσε ο καθηγητής Γ. Πάγκαλης και ο οποίος πριν από λίγο καιρό συνταξιοδοτήθηκε. Η έρευνα του εισαγγελέα τελικά αποκάλυψε ότι οι φάκελοι είχαν "μεταφερθεί" από τον καθηγητή στους χώρους ιδιωτικής κλινικής και τους οποίους κατέσχεσε - ο ίδιος ο καθηγητής έδωσε την εξήγηση ότι τους πήρε μαζί τους για να διατηρήσει την επαφή με τους ασθενείς του!!!
Τα ερωτηματικά που δημιουργούνται βέβαια είναι πολλά και ...

για τους αρμόδιους του Λαϊκού Νοσοκομείου (από τη διοίκηση μέχρι τους υπαλλήλους) το οποίο αποδεικνύεται ...ξέφραγο αμπέλι, όταν τόσο εύκολα μπορούν να "εξαφανιστούν" 444 φάκελοι ασθενών.
Για την υπόθεση έχει επέμβει και ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής ο οποίος ξεκίνησε σχετική έρευνα.
Οι αποκαλύψεις ξεκίνησαν ύστερα από καταγγελίες ασθενών οι οποίοι αναζήτησαν τους φακέλους τους, αλλά δεν τους βρήκαν και προσέφυγαν στον εισαγγελέα. Το Press-gr αποκαλύπτει δύο από τις καταγγελίες αυτές που πολύ παραστατικά περιγράφουν την κατάσταση που αντιμετώπισαν όταν πήγαν στο Λαϊκό οι πολίτες. Διαβάστε (κάντε κλικ επάνω στα έγγραφα για να μεγαλώσουν) τα σχετικά ντοκουμέντα...



39 σχόλια

  1. θα τα εκλεψε αυτήν η ΣΚΡΟΦΑ Η ΚΟΚΟΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΣΤΕ πηρε συνταξη και ΜΑΖΕΨΕ και τους φακελλους
    λες και το νοσοκομειο ειναι ΔΙΚΟ του, ο μαλακο- καθηκητης!
    Ο εισαγγελεας να τον χωσει ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ
    εδω και τωρα!

    Να μην προλαβει να χαρει τη συνταξη του
    ο καριολης!
    Η σαπιλα με Ντοκτορα!
    Στα ΣΚΑΤΑ μεσα ζουμε!
    ΑΥΤΟΙ ειναι οι πλησιον μας: ΧΑΒΟΥΖΕΣ !!

    Που ειναι οι πυρηνες
    η τα κελυφη
    η οι οργισμενοι φοιτητες
    να τον πιασουν και να τον γ@μησουν ΟΡΘΙΟ;
    Σκατα στη ψυχη του ΚΑΘΗΚΗΤΗ
    αναθεμα τη μνημη του πουστη
    σιγουρα θα ηταν απο εκεινους που ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ (αν του σηκωνοταν...) θα επαιρνε μερος στα οργια, που τωρα μολις ακουστηκαν οτι γινοντουσαν σε Κρατικο Νοσοκομειο!!

    Καλυτερα ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ και ΑΝΤΡΑΣ
    σαν π.χ. τον ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ κ.α. πολλους
    παρα ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ στο νου
    αλλα ΦΙΔΙ- ΔΙΑΒΟΛΟΣ στη ψυχη, σαν το μαλακα!

    Και δυστυχως Μακρυγιαννηδες ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, γι αυτο παμε κατα διαολου
    και θα ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ αυτη τη ΚΑΤΗΦΟΡΑ!

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ
    ΦΤΟΥ και σε μενα που γραφω
    αφου τιποτα δεν θα αλλαξει

    ηλίθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΖΑΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΑΓΥΡΤΕΣ.
    ΑΘΛΙΟΙ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΙΑΒΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΙΑΝΝΗ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟ ....
    Α ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΓΥΡΤΕΣ ΛΥΜΑΙΝΕΣΤΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ.
    ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ ΟΤΑΝ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΤΕ.ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΣΟΒΑΡΟΙ ,ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΚΥΡΙΟΙ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΑΝ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΕΚΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΤΟ ΛΑΪΚΟ Π.Χ. ΓΙΑ ΛΕΜΦΩΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ,ΣΤΟΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ;
    ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΄Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ;
    Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΓΚΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΛΑΘΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ποινική δίωξη των πρυτανικών αρχών του Πολυτεχνείου, πάντως, προκαλεί αναταραχή στην ακαδημαϊκή κοινότητα, καθώς υπάρχουν και καθηγητές που θεωρούν ότι η λειτουργία της συγκεκριμένης ιστοσελίδας δεν πρέπει να υποστηρίζεται από το δίκτυο του Πολυτεχνείου.

    Βασικό επιχείρημα όσων ασκούν κριτική είναι μέσα από τα σχόλια, αλλά και τις προκηρύξεις τρομοκρατικών οργανώσεων που έχουν κατά καιρούς αναρτηθεί στο Indymedia έχουν στοχοποιηθεί και άνθρωποι.

    Στην τελευταία, μάλιστα, προκήρυξη των "Πυρήνων της Φωτιάς" -που συνηθίζουν να αποστέλλουν τις προκηρύξεις στο επίμαχο site- η οργάνωση απειλεί ευθέως τους πανεπιστημικούς που τόλμησαν να ζητήσουν τη διοργάνωση συλλαλητηρίου κατά της τρομοκρατίας.

    Μεταξύ των υποστηρικτών της άποψης για αναστολή της λειτουργίας του Indymedia μέσα από το ΕΜΠ είναι ο πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης Ιωακείμ Γρυσπολλάκης, ο οποίος σημειώνει ότι δεν τίθεται θέμα ελεύθερης έκφρασης, αφού -όπως λέει- η συγκεκριμένη ιστοσελίδα "χρησιμοποιείται για να αποστομώνει ανθρώπους που θέλουν να μιλήσουν".

    "Εκεί μέσα οργανώνονται με τα μηνύματα που στέλνονται και ανταλλάσσονται, πολλές φορές και μέσω συνθημάτων, επιθέσεις με μολότοφ κ.ά." τόνισε ο κ. Γρυσπολλάκης, ενώ ερωτηθείς πώς εξηγεί την αντίθετη στάση άλλων πρυτάνεων, την απέδωσε σε φόβο.

    Μόλις πριν από δύο ημέρες, ο πρύτανης του Μετσοβίου Πολυτεχνείου, σε εκδήλωση για το ακαδημαϊκό άσυλο, παραδέχθηκε ότι οι διοικητικές αρχές των πανεπιστημίων φοβούνται να πάρουν δραστικά μέτρα για την προστασία του ασύλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα ξεσκεπάσει άραγε η έρευνα τις ΜΙΖΕΣ από τις φαρμακευτικές εταιρείες για να παραμένουν οι ασθενείς πειραματόζωα, και να μη γίνεται σοβαρή προσπάθεια ΠΡΟΛΗΨΗΣ από την ώρα της εγκυμοσύνης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημοσιογράφοι γιουχάρουν …υπουργούς .

    Τραγελαφικές καταστάσεις συνέβησαν πριν από λίγο στη Γενική Γραμματεία Τύπου, δίπλα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

    Οι υπουργοί Λοβέρδος, Κατσέλη και Ξενογιαννακοπούλου φώναξαν από τις 10 το πρωί τους δημοσιογράφους για να τους ανακοινώσουν μέτρα για τον περιορισμό της σπατάλης στην αγορά φαρμάκου. Μόλις όμως έκαναν το… εφέ τους στις κάμερες, οι υπουργοί άρχισαν να αποχωρούν χωρίς να δεχθούν ερωτήσεις. Τότε έλαβε χώρα ένα απίστευτο σόου με γιουχαϊσματα, και έντονα φραστικά επεισόδια από δημοσιογράφους οι οποίοι ήθελαν καλύτερη ενημέρωση για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Οι υπουργοί… άφαντοι, αλλά μόλις κατάλαβαν τη γκάφα που έκαναν επέστρεψε ο Λοβέρδος και αργότερα η Κατσέλη για να κάνουν μια ενημέρωση στο πόδι. Εντονες και πάλι οι διαμαρτυρίες από τα Μέσα, το σκηνικό του γέλιου επεκτάθηκε σε όλη την αίθουσα και οι υπουργοί άκουσαν τον εξάψαλμο.

    Δύο πράγματα συμβαίνουν: Ή είχαν κάτι να κρύψουν (άλλωστε τα συμφέροντα των φαρμακοβιομηχάνων είναι τεράστια) ή η κυβέρνηση πάσχει από ενημέρωση.
    Πάντως, τα πρώτα γιουχαϊσματα δεν τα γλίτωσε…

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ..ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΗΛΑΔΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΗΛΑΔΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι ακόμα έξω ο συγκεκριμένος γιατρός?? ΝΤΡΟΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. AΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πού είναι οι μαθητές του? οι φοιτητές του? οι συναδελφοί του καθηγητές δεν τον βλέπουν να τον καμαρώσουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μεγάλη η απορία μου. ΜΑ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΛΑΪΚΟ ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΕ 440-τόσους φακέλους???? Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΥΛΑΓΑΝ ΤΣΙΛΙΕΣ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙ ΛΑΔΩΜΑ(ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ) ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ........

    ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΡΗ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και με ποιό δικαίωμα αφαίρεσε από το δημόσιο αρχείο του δημόσιου νοσοκομείου τους ιατρικούς φακέλλους?
    Τι έκανε το νοσοκομείο όταν έμαθε ότι ΔΙΚΟ του υλικό σήμερα ΛΕΙΠΕΙ από το χώρο του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είναι και συνδικαλιστής βέβαια. Θυμάμαι όταν ήμουν φοιτητής, ότι ήταν υποψήφιος πρόεδρος της ιατρικής σχολής με κολλητό του τον σημερινό πρύτανη...Θυμάμαι τον τρόπο που κυριολεκτικά έγλυφε τους φοιτητές των παρατάξεων γιά να τους πάρει την ψήφο.
    Ειναι ΠΑΣΟΚ αυτός ή ΝΔ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και να τι λέει το υπουργείο υγείας σε 444 αρρώστους που θα ζητήσουν τον φάκελλό τους? να πάνε στην ιδιωτική κλινική να τον πάρουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καλημερα.
    ειμαι συγγενης ανθρωπου που αντι να ζησει 12 μηνες εζησε 6 χρονια με αυτον γιατρο.οποιος ξερει μιλαμε ισως για τον καλυτερο αιματολογο του κοσμου.οι αμερικανοι λενε οτι ειναι ο καλυτερος της ευρωπης οποτε μπορειτε να καταλαβετε.τα κολπα ειναι μεγαλυτερα.
    διμιουργησε αυτην την κλινικη μεσα στο λαικο νοσοκομειο μονος του με δωρεες απο ασθενεις του.
    αφου εγκαινιαστηκε απο τον υφυπουργο υγειας τοτε της Ν.Δ. μετα απο κανενα εξαμηνο ο συγγενης μου τον εχασε δεν τον εβρικε στα τηλεφωνα.τελικα τον βρηκαμε σε ιδ.νοσοκομειο συνταξιοδοτημενο.
    ρωταω λοιπον.πως αφου συνταξιοδοτηθηκε πηγε σε ιδ.νοσοκομειο και δεν παρεμεινε στο λαικο;οταν λεμε οτι ηταν απο τους καλυτερους αν οχι ο καλυτερος γιατι δεν ειχε παει στους ιδιωτες νωριτερα;
    οσοι τον ειχαν γιατρο μπορουν να πουν για την σχεση του με το χρημα και που το χρησιμοποιουσε.ονειρο ζωης του η πειραματικη κλινικη στο λαικο.
    καποιος ειδα αναρωτιεται αν εινα ΠΑΣΟΚ η ΝΔ.δεν ειναι τιποτα απο τα δυο.
    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μερικοί λένε ότι ο ΠΑΓΚΑΛΗΣ ήταν ο θεός της Αιματολογίας στην ελλάδα-άλλοι στην ευρώπη ή και στον κόσμο ολόκληρο.
    Αν (λέμε αν...) ήταν τόσο σπουδαίος, δεν θα τον άφηναν αμερικανοί ή ευρωπαίοι να πάει και να γίνει σε μιά απλή ιδιωτική κλινική συνταξιούχος-συνεργαζόμενος. Θα τον μάζευαν με δελεαστικές προτάσεις-πακέτα προσφορών (οικονομικού και άλλου τύπου).
    Από αυτούς, ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ Ο ΙΚΑΝΟΣ......
    ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ, ένας μεγάλος ΔΑΣΚΑΛΟΣ της ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ έπρεπε τόσα χρόνια να έχει φτιάξει ολόκληρο ένα CLUB από καλούς μαθητές που να συνεχίζουν την δική του δουλειά. Ολοι είναι ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ από τον κόσμο. Η ΠΕΙΡΑ και η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ κάποιου πρέπει να ΜΕΝΟΥΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ στους νεώτερους. Και αυτό ΔΕΝ το έκανε ο ΠΑΓΚΑΛΗΣ....
    Τα πήρε όλα και έφυγε....
    Ρώτησαν αν είναι ΠΑΣΟΚ η ΝΔ. Απλώς έχει ένα δικό του ΚΟΜΜΑ (με ιδιότητες ώς φαίνεται μυστικής οργάνωσης...). Το Κόμμα του Πάγκαλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Mήπως κανένας ξέρει πόσα πήρε συνολικά τα τελευταία χρόνια ο Πάγκαλης από φαρμακευτικές εταιρείες ως μίζα? Λένε ότι μόνο από την εταιρεία φαρμάκων NOVARTIS πέρισυ πήρε 250.000 ευρώ που τα ΔΗΛΩΣΕ στο πανεπιστήμιο ως "δωρεά" και του έδωσαν την έγκριση να τα εισπράξει (!!!). Αυτά τα λεφτά η εταιρεία γιά την ψυχή της τα έδωσε? Μα, άν αγαπάει τόσο πολύ τους αρρώστους η NOVARTIS, τότε ΓΙΑΤΙ δεν έκανε δωρεά ΦΑΡΜΑΚΑ στο ΛΑΙΚΟ αλλά τα έδωσε μετρητά στον Πάγκαλη?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. O Πάγκαλης είχε μιά ολόκληρη λένε οργάνωση που είχα ως αποστολή να υποστηρίζει τους αρρώστους με αιματολογικά νοσήματα με βοήθεια, στήριξη, οικονομική ενίσχυση του ιατρείου κλπ. Λέγεται ότι πλήρωναν ακόμη και βοηθούς, γιατρούς κλπ. Το Νοσοκομείο, Υπουργείο κλπ, εγλύτωναν έτσι έξοδα και έκαναν "στραβά μάτια". Η οργάνωση αυτή λέγεται ΙΑΣΗ και συγκέντρωνε τα χρήματα μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Ο καθένας που ήθελε να βοηθήσει έβαζε χρήματα. Ετσι τελείως ανενόχλητα μάζεψαν 1-2 εκατομμύρια ευρώ και έχτισαν μιά ολόκληρη κλινική στο Λαϊκό. Τι απέγινε η οργάνωση εκείνη σήμερα και ποιός μαζεύει τα λεφτά της? Πού πηγαίνουν δηλαδή οι εισφορές και ποιός ελέγχει τα οικονομικά? Οι άρρωστοι εξακολουθούν να πληρώνουν? και ποιούς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ολα αυτα που λετε για λεφτα και φαρμακευτικες εταιρειες ειναι μονο συμφεροντα.δεν με απασχολουν.αν βγει καποιος ασθενης του γιατρου και τον καταγγειλει για ανεπαρκεια,χρηματισμο και αλλα ομορφα που ακουμε για τους γιατρους τοτε ισως το ξανασκεφτω.σημασια εχει ποσο θα ζουσεις αν ειχες αυτον γιατρο και ποσο αν ειχες εναν αλλο.ολα τα αλλα ειναι ασημαντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αν ο Παγκαλης είναι τόσο καλός και δυνατός επιστήμονας όσο λένε και αν ολόκληρη η αιματολογία είναι καταδικό του δημιούργημα, τότε, ίσως να δικαιούται να πάρει όταν έφυγε τους φακέλλους των αρρώστων του αν φυσικά και αυτοί ήθελαν να συνεχίσει και ως συνταξιούχος να τους παρακολουθεί. Ομως έπρεπε να το δηλώσει και σε αυτούς και στο νοσοκομείο ότι παίρνει τους φακέλλους μαζί του (βέβαια μπορούσε καλύτερα να τους αντιγράψει ώστε και να μείνει και ο αρχικός στο νοσοκομείο). Και όχι όπως τώρα να αναγκάζει τους αρρώστους να ψάχνουν τον φάκελλό τους. Ούτε να αναγκάζει το νοσοκομείο να λέει στους αρρώστους ότι χάθηκε ο φάκελλος. Τότε απλά θα τους έλεγαν ότι ο φάκελλος είναι στον κ Πάγκαλη να πάτε να τον βρήτε. Τώρα φέρθηκε σαν να ήταν ιδιοκτησία του φάκελλοι-άνθρωποι-ζωές και αυτό από ένα μεγάλο και τιμημένο άνθρωπο δεν αναμένεται όσο και αν δεν θέλει κανείς να πιστεύει ότι πολλοί γιατροί μόνον σαν εκμετάλλευση βλέπουν τον απέναντι συνάνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μιλάνε για έναν Πάγκαλη που μετακίνησε 444 φακέλλους σαν αν ήταν κανένας Ηρακλής ενώ για νάχει πάρει σύνταξη θα είναι κοντά 70 χρονών και βάλε ίσως. Πρέπει να είχε ένα συνεργείο ολόκληρο γιά να το κάνει αυτό. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΙΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τι να λέει η Μαριλίζα γιά όλα αυτά? η Φώφη? Να πηγαίνει δηλαδή στα ιδιωτικά νοσοκομεία ο κόσμος γιά το προβλημά του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τι λέει ο άλλος να μιλήσει η Μαριλίζα και η Φώφη.... Αφού δεν θέλουν ούτε μπορούν να κάνουν κάτι με την μαφία....Ο Πάγκαλης όπως λένε έχει ακόμη μέσα στο ίδιο το ΛΑΪΚΟ τους μπράβους του,γραμματείς-φαρισαίους και λοιπούς. Πήγα να πάρω τον φάκελλό μου στο Λαϊκό-Σεβαστουπόλεως και μου είπαν να τον ζητήσω από τον ίδιο αν τον θέλω. Λένε ότι οι άνθρωποί του, του στέλνουν στον Κλινική ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ που δουλεύει να ιδεί ο ίδιος τις περιπτώσεις, φυσικά με το αζημίωτο. Και αυτός πάλι, λένε πως στέλνει δικούς του αρρώστους που θέλουν τις πιό ακριβές θεραπείες να τις κάνουν στο ΛΑΪΚΟ από το συνεργείο του με έξοδα του κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. γιατί παρακαλώ να μην πάρει τους φακέλλους ο Πάγκαλης και να φύγει? σε τελική ανάλυση ΔΙΚΟ του δεν ήταν το μαγαζί? γιά ποιόν δηλαδή δούλεψε όλα αυτά τα χρόνια? γιά τους διαδόχους του? ας είναι και αυτοί τόσο δραστήριοι και θα μαζέψουν κόσμο και αυτοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. τι θα γίνει αν κάθε καθηγητής όταν πάρει σύνταξη και φύγει πάρει μαζί του και το αρχείο της κλινικής του? δικό του ήταν? ήταν δημόσιο και μάλιστα με προσωπικά δεδομένα μέσα. ποιός του είπε ότι να είναι αυτός ο φύλακας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δείτε αυτό

    http://www.poedhn.gr/upload/laiko.doc?PHPSESSID=341fbc079620925d8d8c149e1e1900e4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. δειτε αυτο

    http://pfy.gr/forum/index.php?topic=260.0

    απορια
    γιατι ΔΕΝ έγινε έλεγχος γιά αυτόν τον έρανο? με ποιό τρόπο έλέγχθηκε η συγκεντρωση τοσου χρήματος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο ΠΑΓΚΑΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΤΟΝ ΚΛΥΠΤΟΥΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΑΪΖΕΙ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ. ΓΛΥΦΕΙ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αν η πληροφορία γιά μίζα 250.000 ευρώ στπν Πάγκαλη από την NΟVARTIS είναι αληθινή όπως έτσι λέγεται και από το γραφείο του ειδικού λογαριασμού του πανεπιστημίου, τότε η ΝΟVATRIS είναι γιά την υγεία στην ελλάδα το ίδιο με την ΖΗΜΕΝΣ. Τότε, πού είναι κάποιος εισαγγελέας να τους πάει όλους εκεί μέσα στο ΛΑΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΠΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΒΛΑΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΥ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΜΟΥ?
    ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ?
    ΤΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΩ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΑΚΕΛΛΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΟΥ ΠΟΙΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ? Ο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ Η Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕ ΑΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΚΕΛΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. EGO PAIRNO STO THLEFONO TON DIOIKHTH TOY LAIKOY KYRIO HRHGOROPOULO NA ROTHSO POTE THA PARO TON GAKELLO MOY STO THLEGONO TOY GRAFEIOY TOY 210745250 KAI DEN MOU TON DINEI H GRAMMATEAS TOY. OLO LENE OTI LEIPEI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Οπως φαίνεται και από όσα συνέβησαν με το αντιγριππικό εμβόλιο στο ΛΑΙΚΟ (υπήρξε σοβαρή ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ που το Νοσοκομείο ΑΡΝΗΘΗΚΕ να την αντιμετωπίσει στα σοβαρά), ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΕΙ. Αντι το Υπουργείο να κοιτάζει πώς θα "καλύψει όπως-όπως" την τραγική εικόνα, ας ΠΑΡΕ ΜΕΤΡΑ ΔΡΑΣΤΙΚΑ. Υπάρχουν φαίνεται καθαρά πλέον, ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ εκεί... Ας τις αντιμετωπίσουν λοιπόν αποτελεσματικά και όχι με ευχολόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. xanazitisa tetarti fora apo to tilefono ton dikiti toy nosokomeiou kyrio grigoropoulo gia na tou zitiso na mou veri ton gakelo kai i grammateas tou mou eipe oti tha to metavivasei giati leipei sto ypourgeio. elpizo na min pige sto ypoygeio na valei aitisi gia na ton diorisoun kai me to pasok dikiti pali. arketa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Στο site της ΠΟΕΔΗΝ (www.poedhn.gr) υπάρχει ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΛΑΙΚΟΥ γιά τους χαμένους φακέλλους και γιά την λειτουργία του τμήματος από όπου "φυγαδεύθηκαν" οι φάκελλοι των ασθενών του προς την ιδιωτική κλινική. Είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ δημόσια ανακοίνωση γιά το σκάνδαλο (=ουδείς άλλος "γνωρίζει" το θέμα....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση