GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπανδρέου και Θαπατέρο αποφάσισαν...

...για την ΄Αστον, μετά από πρόταση του Μπράουν για 3 πρόσωπα Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου http://ellinas-xoris-ellada.blogspot.com/ Η αποκά...

...για την ΄Αστον, μετά από πρόταση του Μπράουν για 3 πρόσωπα

Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου
http://ellinas-xoris-ellada.blogspot.com/

Η αποκάλυψη για τον αποφασιστικό ρόλο που έπαιξε ο ΄Ελληνας πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου, για την ομόφωνη επιλογή της Κάθριν ΄Αστον στο τιμόνι της εξωτερικής πολιτικής και συνάμα αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης, γίνεται από τον καλό συνάδελφο δημοσιογράφο της γνωστής και έγκυρης “El Pais”, Μιγκέλ Γκονζάλεθ, ο οποίος έζησε τα γεγονότα από κοντά. Η πρόταση γυναίκας εκ μέρους των Ευρωπαίων σοσιαλιστών έγινε από τον πρωθυπουργό της Ισπανίας, Θαπατέρο, μετά από υπόδειξη του Βρετανού ομολόγου του, Μπράουν.
Το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας παρουσιάζει τα γεγονότα ως εξής: Γκόρντον Μπράουν και Χοσέ Λούις Ροντρίγκεθ Θαπατέρο συναντώνται στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών. Ο πρώτος εξηγεί ότι...

Γαλλία και Γερμανία αποφάσισαν τον συντηρητικό Ρομπάι, ως εκ τούτου αποκλείστηκε η επιλογή του Τόνι (Μπλερ), άρα στο σοσιαλιστικό κόμμα αναλογεί η νέα θέση για την εξωτερική πολιτική και όχι μόνο. Αναφέρει στον δεύτερο τρία ονόματα Βρετανών και ζητά την βοήθεια του Θαπατέρο. Είναι οι:
*Πήτερ Μάντελσον, πρώην επίτροπος στην Ευρώπη και ένας από το βαρύ πυροβολικό του Βρετανικού Εργατικού Κόμματος, Τζοφ Χουν, πρώην υπουργός ΄Αμυνας και η Κάθριν ΄Αστον, μέχρι εκείνη τη στιγμή επίτροπος Εμπορίου, που είναι ισόβιο μέλος της βουλής των Λόρδων και το 2007 έφτασε μέχρι και πρόεδρος του σώματος.
Στη συνέχεια, Μπράουν και Θαπατέρο πηγαίνουν στην έδρα της αυστριακής αντιπροσωπείας στην Ε.Ε., όπου τους περιμένουν οι αρχηγοί του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος. Πριν την καθιερωμένη συνάντηση όλων τους, ο Ισπανός ζητά την βοήθεια του Γιώργου Παπανδρέου, με την παράκληση να συμφωνηθεί το όνομα της ΄Αστον. Ο δικός μας δέχεται, πείθοντας τον Πορτογάλο και τους υπόλοιπους. Ο παράγοντας γυναίκα επικρατεί και επιλέγεται το ασθενές φύλλο. Η βαρόνη του Απχόλαντ (της οποίας ο σύζυγος είναι πρώην δημοσιογράφος) παίρνει στα χέρια της τις τύχες της εξωτερικής πολιτικής της Ευρώπης (;). Υπάρχουν κι άλλα ντεσού, γιατί επικράτησε η βορονέσα, αλλά δεν θα σας κουράσω.

8 σχόλια

  1. ayti h gynaika einai aytistikia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οπααααααααααα !!!!!!!! να τα τα μεγαλειααααα !!!!!!!!!! ρε τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει αυτο παλι με το γιωργακη.... βρε ναι τον ηγετη των 6. το ατιμο το γονιδιο δεν μπορει να μην εκδηλωθει ειναι σαν τη ΜΑΛΑΚΙΑ .ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΤΗ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο γιωργοσ.ΠΟΙΟς ΑΚΟΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΙΒΑΝΙ ΚΑΙ ΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
    ποοοουλυ μου αρεσε...........
    αχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
    ο Γιωργάκης μας αποφάσισε !!!!!!!

    ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
    μαλάκααααααααααααααααααααααααααααα
    και μετά ενοχλείστε που σας λένε ζωα
    ΕΕ...ΖΩΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ και του πασοκ
    ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟ-ΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΙ.
    ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ

    ΟΙ ΓΥΜΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ
    ΣΤΟ ΣΟΒΑΡΟ PRESS.
    ΑΛΛΑ !!!
    Το ελαφρύ ντύσιμό (!) της είναι συμβολικό.
    1)Συμβολίζει τη γύμνια της χώρας μας στη περίθαλψη των μεταναστών. 2)Το σιθρού κορμάκι της απ`το οποίο περνάει ένα ελαφρύ αεράκι ορθώνοντας τη ρόγα, στοχεύει στο να δείξει πως η μεταναστευτική πολιτκή μας μπάζει απο παντού.
    3)Η μη ύπαρξη σουτιέν που να στηρίζει τα στήθια… συμβολίζει την μη ύπαρξη πολιτικής θέλησης που να στηρίζει το κορμό της κοινωνίας μας.
    4)Τα πιστόλια και τα λοιπά συμπαρομαρτούντα, δείχνουν και τη θέληση του υπουργείου να μη ξεχάσει την αστυνομική του και κτασταλτική του αποστολή.
    5) Το ύφος της συμβούλου είναι λάγνο, αλλά συνάμα αυστηρό. Πρόστυχο αλλά συγχρόνως επαγγελματικό. Είναι το ύφος με το οποίο θα χαρακτηριστεί η νέα αστυνομία.
    Μόνο μη τη πετύχει κανένας νταβρατισμένος Σομαλός σε καμιά σκοτεινή γωνιά… και έχουμε άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ !
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑΤΕ ΠΟΛΥ !
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ !
    ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ.
    ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
    Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ.
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαλάκα ανώνυμε 6:26 αυτό το μακρύ κι ατέλειωτο αχ είναι από το γαμήσι της 4ης Οκτωβρίου. Κάνε υπομονή ζώον και θα βγάλεις πολλές κραυγές ακόμη. Τα πρώτα 20 χρόνια θα είναι δύσκολα για σας. Μετά θα το συνηθίσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΛ ΣΑΛΕΧ
    ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ
    ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΙΓΟΥΡΗ ΠΑΣΟΚΟ
    ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΦΟΔΙΤΗ ΠΕΤΑ ΤΙΣ ΡΩΓΕΣ
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΥΠΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση