GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσοχή όταν αγοράζετε γάλα...

Aπό το http://miss24gr.blogspot.com/ Ξέρετε ότι αν το γάλα στη χάρτινη συσκευασία δεν πουληθεί στην καθορισμένη χρονική διάρκεια επιστρέφει ...

Aπό το http://miss24gr.blogspot.com/

Ξέρετε ότι αν το γάλα στη χάρτινη συσκευασία δεν πουληθεί στην καθορισμένη χρονική διάρκεια επιστρέφει στη βιομηχανία για να ανα-παστεριωθεί και να ξαναγυρίσει στο σουπερμάρκετ; Απίστευτο; Ο νόμος επιτρέπει στις μεγάλες βιομηχανίες να επαναλάβουν τη διαδικασία έως 5 φορές, κάτι που αφήνει το γάλα χωρίς γεύση και τελικά χωρίς ποιότητα και διατροφική αξία...Όταν το γάλα φτάνει στο σουπερμάρκετ για την πώληση, φέρει έναν αριθμό στο κάτω μέρος της συσκευασίας του. Αυτό το νούμερο είναι από το 1 έως το 5.
Αρκεί να αγοράζετε γάλα που φέρει έως τον αριθμό 3, δηλαδή γάλα που έχει ανα-παστεριωθεί 2 φορές. Μην αγοράζετε...

γάλα με αριθμό 4 ή 5 γιατί η ποιότητά του έχει καταστραφεί. Αν αγοράζετε κασόνι με μπουκάλια γάλα, ο ίδιος αριθμός αναγράφεται στο κάτω μέρος του, 1 έως 5. Αν έχει τον αριθμό 1 σημαίνει ότι βγαίνει από το εργοστάσιο για πρώτη φορά, αλλά αν έχει τον αριθμό 4 σημαίνει ότι έχει ήδη γυρίσει πίσω στη βιομηχανία 3 φορές.
Την επόμενη φορά που θα αγοράσετε γάλα, κοιτάξτε στον πάτο του μπουκαλιού. Μην αγοράσετε γάλατα με αριθμό 4 ή 5, ούτε ακόμα και με 3, αν είστε λεπτομερείς στις αγορές σας.

12 σχόλια

  1. To ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ της ΔΕΛΤΑ δεν έχει αυτό που περιγράφεις στη συσκευασία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΕΠΙΝΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΤΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΛΕΜΦΩΜΑΤΑ.
    ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΟΡΜΟΝΩΝ ΠΑΧΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΙΩΤΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτη η πληροφορια κυκλοφορησε πρινα παο 1,5 χρονο περιπου, με αποτελεσμα οι Ελληνικες εταιρειες να παψουν να αναγραφουν τον συγκεκεριμενο κωδικο στα κουττια τους. Θα τον βρειτε μονο στα εισαγομενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μηπως καποιος φορεας πρεπει να ελεγχει ουσιαστικα τι αγοραζουμε απο τα σουπερ μαρκετ?Η απλη δαιμαινοποιηση του τσιγαρου απο μονη της δεν λυνει το προβλημα.Για την σωματικη και πνευματικη υγεια του κοσμου ευθυνονται πολλα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ ΜΟΥΦΑ!

    Σβήστε το post
    και διαβάστε αυτό εδώ!

    http://bloggingreece.blogspot.com/2008/02/more.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σταματήστε τη διάδοση hoax και λοιπών βλακειών. Παλιά ιστορία που έχει εισαχθεί από βλό(α)κερς του εξωτερικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ ΦΟΡΕΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ. ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ. ΤΟ 1986 ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟΥΔΑΤΟ ΣΑΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ. ΛΟΙΠΟΝ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΑΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΣΕ ΕΙΔΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ. ΠΩΣ ? ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ π.χ. ΛΗΓΜΕΝΩΝ ΚΟΝΣΕΡΒΩΝ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ, ΞΑΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ? Η ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ? ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν θες να πινεις αληθινό γαλα πηγαινε να μεινεις στο χωριο να εχεις την κατσικουλα απεξω απο το σπιτι σου.
    Θες με 1 ευρω να σηκωθει ο αγροτης να αρμεξει να ερθει το φορτηγό να το πάρει να το πακεταρει να το πάει στο γαλακτοπωλειο και να πας να το αγοράσεις - και αν δεν πας μια μερα να το πεταξει γιατι ξινισε! Ε δε γινονται αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην είστε αφελείς.. Αυτού του είδους οι "ειδήσεις" είναι συνήθως, HOAXES. Δηλαδή "μπαρούφες" με σχετική αληθοφάνεια. HOAXES είναι και άλλες γνωστές "ειδήσεις" όπως τα πλαστικά στην κατάψυξη που κάνουν καρκίνο, το παιδάκι που πεθαίνει και αν προωθήσεις το email σε άλλους 1000, θα πάρει από την AOL 1cent η οικογένεια.. ΕΛΕΟΣ, λες και η AOL μπορεί να δει τι προωθούμε εμείς στο email.. :P

    ΑΣΦΑΛΩΣ και ΔΕΝ ισχύει το δημοσιευμένα.. Να προσέχουμε τι πιστεύουμε..

    Διαβάστε
    http://en.wikipedia.org/wiki/Hoax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλα, οτι μαλακια σου στελνουν την δημοσιευεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι, αν ανασυσκευάζουν το γάλα, θα το γράψουν και στην συσκευασία. Λογικό ακούγεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση