GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απύθμενη κλειστοφοβία της ΝΔ‏...

Από τον Πέτρο Σεκερτζή . Θλίβομαι ιδιαίτερα γιατί πληροφορούμαι ότι τελικά για την ανάδειξη νέου αρχηγού της Ν.Δ θα ψηφίσουν μόνο τα εγγεγρ...

Από τον Πέτρο Σεκερτζή
.
Θλίβομαι ιδιαίτερα γιατί πληροφορούμαι ότι τελικά για την ανάδειξη νέου αρχηγού της Ν.Δ θα ψηφίσουν μόνο τα εγγεγραμένα μέλη του κόμματος και όχι και οι φίλοι. Θλίβομαι επειδή για για ακόμη μία φορά επικρατούν οι συντηριτικές αντιλήψεις στην Ν.Δ έναντι των προοδευτικών. Με αυτό τον τρόπο διαφαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι η Ν.Δ παρά τις όποιες παλαιότερες εξαγγελίες περί μεσαίου χώρου και τα συναφή παραμένει κατά βάση ένα συντηρητικό κόμμα.
Τα κόμματα αγαπητοί κύριοι και...

κυρίες της Ν.Δ. δεν είναι κλειστά πολιτικά club όπου αποφασίζουν μόνο οι κομματικοί μουτζαχεντίν, αλλά θα πρέπει επιτέλους να μετασχηματιστούν σε ευρύτερες κοινωνικές οργανώσεις οι οποίες θα πρέπει να βρίσκονται σε μία διαλεκτική επικοινωνίας με τα ευρύτερα στρώματα τις κοινωνίας και να αφουγκράζονται τους πόθους και τα βάσανα του απλού πολίτη. Αυτές οι κλειστοφοβικές πρακτικές δεν βοηθούν την ανανέωση ούτε την προοπτική της Ν.Δ. Εύχομαι να το καταλάβουν έστω και αυτή την έσχατη στιγμή. Ο τόπος χρειάζεται μία δυνατή αξιωματική Αντιπολίτευση.

13 σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ;

    ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΕ !!!


    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΙΚΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΔ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε σαχλαμάρα, ποιοί είναι οι φίλοι? Στο ΠΑΣΟΚ ψήφισαν ότβα ήταν μοναδικός υποψήφιοος ο Γιώργος. Τώρα να σου έλθουν ψηφοφόροι άλλων κομμάτων και να βγάλουν τον ...Ψωμιάδη! Και να διαλυθεί η ΝΔ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχουμε δει κάποια μικρά ζωάκια να προσπαθούν να αγγίξουν ένα Βόα και συνεχώς τολμούν αλλά όλο οπισθοχωρούν ταχύτατα.Θέλουν να τον δαγκώσουν μα τρέμουν από φόβο μην τ αρπάξει.
    Την ίδια εικόνα μου δίνουν και οι υποψήφιοι της αρχηγίας της Ν.Δ. Βλέπουν μπροστά τους αυτό το τέρας τον Ελληνικό Λαό και τον φοβούνται! Τον φοβούνται γιατί τον βλέπουν σα λεία όπως τα ζωάκια με το Βόα! Και το ότι τον βλέπουν σα λεία φάνηκε κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης αυτού του λοού. Τον ξεκοκκάλισαν για τα καλά, και είναι φυσικό τώρα να τον βλέπουν ως εκδικητή!
    Και όταν τελικά κάποιος γίνει αρχηγός η Ν.Δ. θα τραβήξει για διάλυση. Ο κίνδυνος θα γίνει φανερός γρήγορα, αλλά θα αποσοβείται συστηματικά. Όμως θα διαρρέει πάντα πως το Καραμανλαίικο κόμμα κινδυνεύει, όπως επί των προηγούμενων αρχηγών, οπότε θα έλθει το σενάριο δήθεν φυσικά: ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ! Έτσι θα έλθει ο Καραμανλάκος για να τραβήξει το σπαθί του ως Μέγας Αλέξανδρος, θα δώσει μια στο Γόρδιο Δεσμό και όλοι οι παλιοί θα πεταχτούν στο δρόμο!! Νάτος λοιπόν πάλι ο Μικρός Θα το παίξει μεγάλος για να αποδείξει τάχα πως την πρώτη φορά την έπαθε από αυτούς που ξωπέταξε και τώρα καθαρός και αμόλυντος, αποφασιστικός και έμπειρος θα σώσει τη χώρα!!!
    Με αυτό το πλευρό να κοιμούνται!
    Ο Ελληνικός Λαός σταμάτησε το χόρτο!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ απολύτως με αυτό το άρθρο. Η "αυτιστική" λογική της ΝΔ βέβαια, συνάδει και με την όλη πολιτική συμπεριφορά της όσο ήταν κυβέρνηση. Όσοι δεν ήταν γαλάζιοι ήταν παιδιά ενός κατώτερου Θεού.
    Η δε δυσωδία των σκανδάλων ακόμα μας ασφυκτιά όλους.
    Για το προκείμενο: (κάτι που δεν έχω ακούσει να προβάλλει ΚΑΝΕΙΣ)
    Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος που δεν είναι ΝΔ/κράτης να μην έχει λόγο για το ποιον θα προτιμούσε για πρωθυπουργό στην περίπτωση που θα κυβερνούσε πάλι αυτό το κόμμα. (φτύνω τον κόρφο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΟΙ ΣΤΗ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε βρε λύσσα κακιά με τα γαλάζια παιδιά που με τα stage γεμίσανε το δημόσιο από αρκετούς και προπαντός από αυτούς που τα διορίσανε…τα καημένα τα παιδιά και από διάφορα κανάλια που διψούν να γεμίσουν με εικόνες, από διαδηλώσεις εκ μέρους τους, να δουν την κυβέρνηση να γονατίζει ματωμένη μπροστά τους, αποκαλούνται, ΝΕΟΙ, επίτηδες επειδή η λέξη αυτή δημιουργεί συμπάθεια.
    Φαρισαίοι και Υποκριτές! Όταν αυτοί οι ΝΕΟΙ αρπούσαν τις θέσεις στο Δημόσιο αδιάντροπα που είσασταν; Δεν υπήρχαν άλλοι ΝΕΟΙ εκτός από αυτούς με τις κομματικές πλάτες;
    Ήταν λίγα τα χρήματα; Ναι αλλά με την μέθοδο της συνέντευξης ΜΑΙΜΟΥ και τα μόρια που παίρνανε, στον πρώτο ας πούμε διαγωνισμό θα ήταν μπροστά από τους άλλους κατά ΕΝΕΝΉΝΤΑ τα εκατό και εκεί ήταν το ζουμί, γι’ αυτό χτυπιόντουσαν να μπούνε έστω με τα λίγα χρήματα!
    Βρε τα αθώα πλάσματα που ένα πρωί ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ, ήρθε ένας κακός λύκος και τα άρπαξε στις δοντάρες του από το σβέρκο και τα πήγε κολοσούρνοντας μέχρι τον τόπο που θα δουλέψουν και τους είπε, ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά που δεν ήξεραν, δεν άκουσαν, δεν είδαν τίποτα, δεν πήραν χαμπάρι όταν η μαμά και ο μπαμπάς τα στέλνανε στο αρμόδιο κομματικό γραφείο να δώσουν εξετάσεις και παρουσία για να προσληφθούν παρατύπως και αδιάντροπα σε βάρος των άλλων ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά ιδίως τις παιδούλες που στόλιζαν πλείστες από αυτές με άκρως ιδιαίτερο sex apel παρουσία τα γραφεία των υπουργών, των γραμματέων, των τμηματαρχών, ( σε ένα υπουργό κατά την παράδοση του υπουργείου του, εθεάθησαν περίπου είκοσι ναι είκοσι μούνες μοντέλες άγνωστες στους υπόλοιπους εργαζόμενους μέχρι εκείνη την ώρα με πρόσληψη stage και προφανώς η μόνη δουλειά που έκαναν ήταν να το ξύνουνε και να του τα ξύνουνε.
    Κατά τα άλλα ο πρώην υπουργός θεωρεί τον εαυτό του ικανότατο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, στα κανάλια που και σήμερα βγαίνει είναι από τους υπεράνω και έντιμους!
    Βρε τα αθώα παιδιά που και μεταξύ τους βγάζανε τα μάτια τους , ποιος από αυτός και αυτές θα αρπάξει αδιάντροπα, ξετσίπωτα, και παρατύπως την όποια θέση, ποδοπατώντας κάθε έννοια δικαίου, κάθε όνειρο ενός άλλου παιδιού, κάθε φιλοδοξία ενός άλλου παιδιού ικανότερου από αυτούς,
    Βρε τα αθώα παιδάκια που τώρα που σφίξανε οι κόλοι, σφίγγονται στις καρέκλες τους μην τυχόν και τις χάσουν, αδιαφορώντας αν εκτός από αυτούς και αυτές υπάρχουν και άλλοι και άλλες, που θα ήθελαν με δίκαιο τρόπο, με καθαρό διαγωνισμό να αξιωθούν μια θέση στο δημόσιο, και γιατί στο δημόσιο, ΓΙΑΤΙ ΙΔΙΚΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΆΝΕΙ ΜΟΥΝΑ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΝΑΤΊΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νεοδημοκράτες έχετε τα κότσια να καταργήσετε την οικογενειοκρατία?
    Στο χέρι σας είναι!
    Τολμήστε!
    Αν δεν ψηφίσετε οικογένεια, και αφού τελειώσει η περίοδος Γιώργου Παπανδρέου ΠΑΠΑΛΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ !!!
    Διότι μετά το Γιώργο, περίπου εφτά άντε βία οχτώ χρόνια, προφανώς όποιος και να είναι στην Νέα Δημοκρατία αρχηγός θα πάρει τις εκλογές, θα κάτσει όσο κάτσει και αυτός εφτά οχτώ χρόνια, στο Πασόκ θα έχει βγει άλλος εκτός από την οικογένεια παπανδρέου και τούμπαλιν. Έτσι μπαίνει ταφόπλακα στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ! ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ! ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ;
    ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ!
    Άρπαξες ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΩΣ μια θέση STAGE κινούμενος εν κρυπτώ, χρησιμοποιώντας την κομματική σου ταυτότητα, εις βάρος του οποιουδήποτε που θα την ήθελε και αυτός με άλλες ισότιμες διαδικασίες, προσδοκώντας μονιμότητα έστω και αν δεν προβλέπετε, από την ίδια την ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ, και τώρα σου λένε στα τσακίδια τα κομματόσκυλα του Πασόκ, που ευαγγελίζονται κανονικές, αδιάβλητες, και με διαγωνισμούς προσλήψεις μην κωλώνεις!
    Διαμαρτυρήσου! Γράψε την αντίθεση σου παντού, κατέβα στους δρόμους, βγες στα κανάλια, κάνε την παρουσία σου αισθητή, δεν είσαι όποιος όποιος, ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ!
    Δεν είσαι η πλέμπα που μπορεί και περιμένει άθλιες δημοκρατικές διαδικασίες πρόσληψης, δώστους το να το καταλάβουν ότι μια πρόσληψη στο Δημόσιο απαιτεί ευλυγισία, τσαμπουκά, πέρασμα πάνω από τα πτώματα των μοιρολατρών, που ονειρεύονται κανονικούς διαγωνισμούς, δεν είναι παίξε γέλασε, με αυτήν σου την κίνηση αποδεικνύεις ότι έχεις φαντασία, δύναμη, πρωτοβουλία, όλα δηλαδή για να είσαι ένας επιτυχημένος υπάλληλος για το καλό των συμπολιτών σου!
    Δεν σου ανανέωσαν την σύμβαση που εσύ υπέγραψες ότι θα έχει διάρκεια 5,10, 15, 20, μηνών;
    Μην κωλώνεις, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΉΣΟΥ!
    Απαίτησε να σε πάρουν ΜΟΝΙΜΟ, ΟΧΙ STAGE KAI ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ,
    Μ Ο Ν Ι Μ Ο!
    Σου κατάργησαν την ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ που μέσω αυτής και της ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ, στον επόμενο ΜΑΙΜΟΥ, διαγωνισμό θα είχες στρογγυλοκάτσει στην μονιμότητα; ΑΓΩΝΙΣΟΥ!
    Δώσε τους να καταλάβουν ότι με τους ΔΕΞΙΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ!
    Σου λένε δηλαδή ότι οι άλλοι, η πλέμπα της εργατικής τάξης εκτός STAGE ΔΗΜΟΣΙΟΥ, Η ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ; Δείξε τους εσύ αντράκι μου τα αρχίδια σου, και συ κοπελιά το μουνί σου με μια πολύ μαλακισμένη αντρική χειρονομία, και πέστους ότι εκεί έχετε γραμμένη την υπόλοιπη εργατιά!
    Μην αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους, αγωνιστήκατε, φιλήσατε κατουρημένες ποδιές για αυτή τη θέση και τώρα θα την παραδώσετε αμαχητί; Ο Χ Ι !
    Σας λένε ότι με τις συνεχείς ανανεώσεις που κάνατε δεν αφήνατε περιθώρια για άλλους εργαζόμενους να αποκτήσουν εμπειρίες; Πείτε τους ΝΑΙ ! Το κάναμε για το καλό της Ελλάδας, για το καλό της Πατρίδας μας, για το καλό της Οικογένειας, για το καλό της Εκκλησίας!
    Τώρα θα μου πείτε τι δουλειά έχουν όλα αυτά με τις απατεωνιές που κάνατε; Πέστε τα εσείς και ότι κολλήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΛΕΙΣΤΗ ΕΦΤΑΦΡΑΓΙΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ !

    ΘΥΜΙΖΕΙ ΧΥΤΡΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ... ΧΩΡΙΣ ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ...

    ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ...ΕΚΡΗΞΗ...

    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ-ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ-ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟ Η ΤΟΥ "ΖΟΡΟ" ???.........
    ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ !!!

    ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ::: ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ !!!
    ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η μεγάλη πλάκα είναι ότι ο μπουχέσας έδινε και συμβουλές!!! Είπε ότι"αν δεν έχετΕ αρχηγό δεν πάει μπροστά η δουλειά" Χα χα χα. Γι΄ αυτό ρε δεν πήγε τίποτα καλά, εκτός απ΄ τα σκάνδαλα; χα χα χα.Επειδή είχαν εσένα για αρχηγό; χα χα χα.
    Η πιο μεγάλη πλάκα είναι ότι οι άλλοι από κάτω χειροκροτούσαν!!!
    Καλά η ΝΔ είχε αυτόν τον κόπανο για αρχηγό, το δράμα είναι ότι χώρα είχε αυτόν τον τύπο πρωθυπουργό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 2007 ΛΟΓΩ ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΗ ΣΤΟ ΛΑΟ .Η ΝΔ ΘΑ ΚΙΝΗΘΗ ΠΡΟΣ ΔΕΞΙΑ ΤΕΡΜΑ ΗΜΠΟΥΡΔΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΕΗΤΗ 5ΧΡΟΝΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ;ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΒΡΟΜΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΑΛΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ.ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν μπορώ να καταλάβω τη άποψη πως φταίη η οικογενειοκρατία γα τα δεινά της χώρας. Πόσοι πρόεδροι πέρασαν από τη Ν.Δ; Μόνο τρεις έγιναν Πρωθυπουργοί. Οι δύο από το σόι του ιδρυτή του κόμματος και ο άλος από την άλλη άκρη της χώρας. Φσικό είναι οι άνθρωποι που ακολουθούν γενεολογικά να ενδιαφέρονται για την πολιτική. Φυσικό είναι πάλι όσοι κατάφεραν να γίνουν πρωθυπουγροί να άφησαν μια κάποια παράδοση πρωθυπουργικής συμπεριφοράς στην οικογένεια και ένα ονομα καλό ή κακό για τους πολλούς. Αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε ως τώρα η απόλυτη πλειοψηφία στις εκλογές της Ελλάδας σπάνια επιτεύχθηκε από τα κόμματα. Ποια λοιπόν οικογενειοκρατεία; Ο Καρατζαφέρης ψαρεύει από τη φυσική δυσαρέσκεια των πολιτών μιλώντας μόνιμα για οικογενειοκρατία και για τζάκια. Τζάκι ήταν ο πρώτος Καραμανλής; Ήταν ο γιος ενός δάσκαλου. Το ίδιο και ο Παπανδρέου ο γιος ενός παπά. Ο Σημίτης τίνος ήτανε; Μάθαμε ποιος ήταν ο πατέρας του εκτός της αντιστασιακής του δράσης; Του Έβερτ ο Πατέρας ήταν τζάκι. Του Ράλλη ο πατέρας ήταν τζάκι του Αβέρωφ ο πτέρας ήταν τζάκι. Δεν έγιναν πρωθυπουργοί. Έγιναν κι άλλοι πρωθυπουργοί μετά τον 2ο παγκόσμιο, αλλά μικρής διάρκειας. Τελικά η Ελλάδα δεν έχει μεγάλη παράδοση σήμερα από τζάκια που διατηρούν για πολύ τις υψηλές πολιτικές θέσεις. Ας σταματήσει λοιπόν αυτό το παραμύθι που βολεύει τον τυχοδιωκτισμό της πολιτικής.

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι ευθύνες της καταρευσης είναι ευδιακριτες.
    Η ανικανότητα, η αναποτελεσματικότητα, αλλά κυρίως η διαφθορά των υπουργων ηταν οι βασικες αιτιες της πανωλεθριας.
    Οι υπολογοι εχουν συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο και κατακριταια διαδρομη. Οι ευθηνες βαραίνουν πρωτα τον μικρονοο τ. πρόεδρο Κωστακη, δεύτερον την ηγετική ομάδα της Ντορας με τα συν αυτής ντορακια και για-σιουφακια, τρίτον όλους τους βουλευτές που σιώπησαν.
    H απολογια επι του βηματος του συνεδρειου σε τούτη τη φάση πρέπει να είναι απόλυτα ειλικρινής.
    Το συνεδρειο πρεπει και επιβαλεται να ειναι απόλυτα ανοικτό. Να ψηφισουν τα μελη και οι φιλοι χωρις υποπτους αποκλεισμούς. Χωρίς κανενα φόβο για το παρον, με γνωση του παρελθωντος και ευθηνη για το μελλον να χαραξουν πορεια επιτελους οι αθωοι οπαδοι .
    Κυριες και κυριοι κυβερνησαντες αν η αλαζονια η αρχομανια και η διαπλοκη συνεχιστει η κοινή γνώμη θα σας διαγραψει οριστικά από τον χάρτη του πολιτικού συστήματος.
    Αφηστε ανηπερεαστα τους οπαδους να επιλεξουν νεα στελεχη ,ηθικα ,αξια και ικανα.
    Φτανει πια η αναξιοκρατια,η οικογενοιοκρατια ,η φαυλοκρατια.
    Εμπρος για μια ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση