GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πύργος του Άιφελ με τα χρώματα της Τουρκίας...

Από το http://diaspora-grecque.com/ Στα πλαίσια της χρονιάς της Τουρκίας στη Γαλλία (1η Ιουλίου 2009 μέχρι το τέλος Μάρτιος 2010), ο Πύργος ...

Από το http://diaspora-grecque.com/

Στα πλαίσια της χρονιάς της Τουρκίας στη Γαλλία (1η Ιουλίου 2009 μέχρι το τέλος Μάρτιος 2010), ο Πύργος του Άιφελ θα φωτιζότανε με τα χρώματα της Τουρκίας από τις 8 έως τις 29 Οκτωβρίου 2009.
Η Κυπριακή Κοινότητα Γαλλίας ευχαριστεί εγκάρδια όλα τα άτομα που έχουν κινητοποιηθεί έντονα για να διαμαρτυρηθούν ενάντια σε αυτήν την απαράδεκτη ενέργια πού σκοπόν είχε να τιμήση την Τουρκία μια χώρα που δέν σέβεται τα ανθρωπίνα δικαιωμάτα.
Τελικά, ο Πύργος του Άιφελ φωτίστηκε με άσπρο καί κόκκινο χρώμα μόνο από τις 6 έως τις 11 Οκτωβρίου (είναι ακόμη υπερβολικά).
Οι θεατές που δεν ήταν ενήμεροι δεν καταλάβαιναν ότι πρόκειται για να τιμήσουν την Τουρκία.
Παρόλα αυτά, παραμένουμε πάντα άγρυπνοι.

4 σχόλια

  1. Ποια Τουρκια?? Τον Θρύλο τιμουσαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΔ ΧΑΝΤΟΥΜΗΔΕΣ,ΕΙΣΤΕ
    ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΒΑΛΙΣΗ ΓΥΝΑΙΚΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ
    ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΤΡΙΞΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΟΣΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΔΑΛΙΣΚΕΣ.ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ,ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ.ΠΟΙΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΦΕΛ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ.Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΠΥΓΜΗ ,ΕΙΔΑΛΩΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡ ΑΛΕΚΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ.ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΡΡΙΞΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΖΕΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ. ΝΑ ΤΑ ΨΑΛΛΕΙΣ ΣΤΝ ΝΔ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΦΕΡΜΕ.ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΔΗΘΕΝ ΣΑΝ ΕΙΔΗΣΗ,

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ!!!!! ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση