GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το θέατρο της ΝΔ και η βλαβερή ηλιθιότητά του...

Aπό τον Θύμιο Παπανικολάου http://www.resaltomag.gr/ . Είναι τόσο πληκτικό το θέατρο που παίζεται στη Ν.Δ. που σε κοιμίζει. Δεν σου κεντρίζε...

Aπό τον Θύμιο Παπανικολάου
http://www.resaltomag.gr/
.
Είναι τόσο πληκτικό το θέατρο που παίζεται στη Ν.Δ. που σε κοιμίζει. Δεν σου κεντρίζει ούτε μια χορδή ενδιαφέροντος για να γράψεις, ούτε καν το κίνητρο της περιέργειας.
Και δεν είναι μόνο η υποκρισία, η ψευτιά και η αερολογία που προκαλούν. Αυτά αποτελούν το πάγιο και σταθερό ντεκόρ τέτοιων πολιτικών θεατρικών παραστάσεων.
Αυτό που προκαλεί την ανία και την πλήξη είναι ότι...

η Ν.Δ. ούτε τέτοιου είδους παραστάσεις δεν μπορεί να τις παίξει με κάποια ζωντάνια, με κάποια εσωτερική φόρτιση.
Και αυτή η ανικανότητα των πρωταγωνιστών του θιάσου να δώσουν μια κάποια ζωντάνια και πολιτική ένταση αποτυπώνει ανέκκλητα τούτο: ότι αυτό το κόμμα είναι ξοφλημένο.
Τόσο σιδερωμένο και ανέραστο πολιτικό θέατρο, τόσο ευνουχισμένο πολιτικά και τόσο στερημένο από νεύρο, φαντασία και πνοή δεν συναντάς, ούτε στους ετοιμοθάνατους…
Μόνο σε μηχανισμούς ολοκληρωτικά νεκρούς, που δεν έχουν καμία επαφή, όχι μόνο με την κοινωνία, αλλά και με τους «οπαδούς» τους, μπορεί να υπάρξει μια τέτοια καταθλιπτική πολιτική κενότητα, μια τέτοια δραματική φτώχεια ιδεών και μια τόσο καλοαναθρεμμένη έκφραση πνευματικής ανέχειας και εσωτερικών εντάσεων.
Αυτό το κόμμα είναι τόσο μακριά από την ελληνική κοινωνία, τόσο έξω και μακριά από τα προβλήματα του ελληνικού λαού, που δεν έχει να πει τίποτα, έστω και σαν πολιτικός έμπορας. Ούτε να εμπορευτεί τις αγωνίες του λαού δεν μπορεί πλέον. Ούτε σαν πολιτικός απατεώνας δεν μπορεί πλέον να εμφανιστεί, όπως τα άλλα κόμματα. Έχει αποξενωθεί και απονεκρωθεί τελείως από την ελληνική κοινωνία.
Και όταν είσαι τόσο δραματικά αποκομμένος και αποξενωμένος δεν μπορεί να έχεις και καμία ιδέα, ούτε και την ελάχιστη ζωντάνια. Γιατί οι ιδέες, η ζωντάνια και η πολιτική πνοή, αποτελούν συνάρτηση των δεσμών και επαφών σου με τον έξω κόσμο, με την κοινωνία και το λαό.
Αυτοί της Ν.Δ. φαίνεται ότι είναι τελεσίδικα φυλακισμένοι μέσα στα στεγανά της εξουσιαστικής παχυσαρκίας και παχυδερμίας τους και δεν έχουν πάρει χαμπάρι τίποτα.
Δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού έχει γυρίζει την πλάτη στα κόμματα και το σύστημά τους.
Δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι ένα εκατομμύριο ψηφοφόροι τους, πρώρα και κύρια μούντζωσαν τους ίδιους.
Δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι αυτή η γιγάντια λαϊκή απόρριψη προς ΟΛΟΥΣ και ιδιαίτερα προς τη Ν.Δ. δεν οφείλεται σε τακτικά λάθη και εκλογικές επικοινωνιακές ατέλειες, αλλά διότι ΟΛΟΙ (και η Ν.Δ. ως κυβέρνηση περισσότερο) βρίσκονται έξω από τα μεγάλα προβλήματα του ελληνικού λαού, μακριά από τους εφιαλτικούς κινδύνους που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία.
ΟΤΑΝ βρίσκεσαι μακριά από τα ιστορικά προβλήματα και τους κινδύνους της εποχής σου, και το χειρότερο αποτελείς τον «μηχανισμό» αυτών των προβλημάτων και των κινδύνων, ΤΟΤΕ δεν έχεις να πεις ΤΙΠΟΤΑ.
Θα αραδιάζεις γενικόλογες αοριστίες και νωθρές, ρητορικές επαναλήψεις, σαν και αυτές που, οι σιδερωμένοι πρωταγωνιστές, αράδιαζαν στην Κ.Ε.
Θα μιλάς στον αέρα, με ένα λόγο-γουργουρητό, όμοιο με τη μηχανική κίνηση ενός τροχού.
ΚΑΝΕΝΑΣ από του διεκδικητές του «τίτλου» δεν είπε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ στον ελληνικό λαό.
Ξαφνικά, λες και ήρθαν από το φεγγάρι, μίλαγαν για ιδεολογικές ανασυγκροτήσεις, πολιτικές και οργανωτικές αποδομήσεις, για «αλλαγή των πάντων»!!!
ΤΟΣΑ χρόνια τι έκαναν;
Μια νοσηρά ξύλινη και φλύαρη γλώσσα, αφυδατωμένη από κάθε ιδέα και κυρίως ΕΞΩ και ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ από τις αγωνίες και τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας.
ΟΙ άνθρωποι εξαπατούν και τους εαυτούς τους. Γιατί οι «ανατροπές» και οι «αλλαγές» προϋποθέτουν ζωντανές ιδέες (ιδέες βγαλμένες μέσα από τα προβλήματα που βιώνει ζωντανά ο λαός), ΡΗΞΕΙΣ και ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ και προπαντός λαϊκά στηρίγματα.
Αλλά τι μπορεί να περιμένει κανείς από ένα κόμμα που στηρίζεται μόνο στις «ιδέες» των ισχυρών οικονομικών μηχανισμών, ντόπιων και ξένων;
Τι μπορεί να περιμένει κανείς από ένα κόμμα που δεν μπορεί να προβεί ούτε στην ελαχιστότατη ΡΗΞΗ με τον «αμερικανοτσιλιά», την ΝΤΟΡΑ;
Και προχωρεί, συντεταγμένα, να την αναδείξει στην αρχηγία του κόμματος;
Ο Ελληνικός λαός, βεβαίως, δεν είναι τόσο ηλίθιος, όσο νομίζουν όλοι αυτοί οι καλοσιδερωμένοι κύριοι. Η δική τους βλαβερή ηλιθιότητα δεν τους αφήνει να δούνε την ευφυΐα του ελληνικού λαού και το φτύσιμο που τους έκανε και, το μεγαλύτερο, που τους επιφυλάσσει στο μέλλον…

16 σχόλια

  1. Ρε έξω από το μαντρί, πασοκόμουτρα του κερατά με τις ψευτιές και τις λαμογιές σας! Πανηγύρια ολοκληρωτικά! 2 βδομάδες εξουσία είστε και ήδη είναι μπουρδέλο όλα! ΨΕΥΤΕΣ! ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! ΑΛΗΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε βρε λύσσα κακιά με τα γαλάζια παιδιά που με τα stage γεμίσανε το δημόσιο από αρκετούς και προπαντός από αυτούς που τα διορίσανε…τα καημένα τα παιδιά και από διάφορα κανάλια που διψούν να γεμίσουν με εικόνες, από διαδηλώσεις εκ μέρους τους, να δουν την κυβέρνηση να γονατίζει ματωμένη μπροστά τους, αποκαλούνται, ΝΕΟΙ, επίτηδες επειδή η λέξη αυτή δημιουργεί συμπάθεια.
    Φαρισαίοι και Υποκριτές! Όταν αυτοί οι ΝΕΟΙ αρπούσαν τις θέσεις στο Δημόσιο αδιάντροπα που είσασταν; Δεν υπήρχαν άλλοι ΝΕΟΙ εκτός από αυτούς με τις κομματικές πλάτες;
    Ήταν λίγα τα χρήματα; Ναι αλλά με την μέθοδο της συνέντευξης ΜΑΙΜΟΥ και τα μόρια που παίρνανε, στον πρώτο ας πούμε διαγωνισμό θα ήταν μπροστά από τους άλλους κατά ΕΝΕΝΉΝΤΑ τα εκατό και εκεί ήταν το ζουμί, γι’ αυτό χτυπιόντουσαν να μπούνε έστω με τα λίγα χρήματα!
    Βρε τα αθώα πλάσματα που ένα πρωί ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ, ήρθε ένας κακός λύκος και τα άρπαξε στις δοντάρες του από το σβέρκο και τα πήγε κολοσούρνοντας μέχρι τον τόπο που θα δουλέψουν και τους είπε, ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά που δεν ήξεραν, δεν άκουσαν, δεν είδαν τίποτα, δεν πήραν χαμπάρι όταν η μαμά και ο μπαμπάς τα στέλνανε στο αρμόδιο κομματικό γραφείο να δώσουν εξετάσεις και παρουσία για να προσληφθούν παρατύπως και αδιάντροπα σε βάρος των άλλων ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά ιδίως τις παιδούλες που στόλιζαν πλείστες από αυτές με άκρως ιδιαίτερο sex apel παρουσία τα γραφεία των υπουργών, των γραμματέων, των τμηματαρχών, ( σε ένα υπουργό κατά την παράδοση του υπουργείου του, εθεάθησαν περίπου είκοσι ναι είκοσι μούνες μοντέλες άγνωστες στους υπόλοιπους εργαζόμενους μέχρι εκείνη την ώρα με πρόσληψη stage και προφανώς η μόνη δουλειά που έκαναν ήταν να το ξύνουνε και να του τα ξύνουνε.
    Κατά τα άλλα ο πρώην υπουργός θεωρεί τον εαυτό του ικανότατο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, στα κανάλια που και σήμερα βγαίνει είναι από τους υπεράνω και έντιμους!
    Βρε τα αθώα παιδιά που και μεταξύ τους βγάζανε τα μάτια τους , ποιος από αυτός και αυτές θα αρπάξει αδιάντροπα, ξετσίπωτα, και παρατύπως την όποια θέση, ποδοπατώντας κάθε έννοια δικαίου, κάθε όνειρο ενός άλλου παιδιού, κάθε φιλοδοξία ενός άλλου παιδιού ικανότερου από αυτούς,
    Βρε τα αθώα παιδάκια που τώρα που σφίξανε οι κόλοι, σφίγγονται στις καρέκλες τους μην τυχόν και τις χάσουν, αδιαφορώντας αν εκτός από αυτούς και αυτές υπάρχουν και άλλοι και άλλες, που θα ήθελαν με δίκαιο τρόπο, με καθαρό διαγωνισμό να αξιωθούν μια θέση στο δημόσιο, και γιατί στο δημόσιο, ΓΙΑΤΙ ΙΔΙΚΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΆΝΕΙ ΜΟΥΝΑ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΝΑΤΊΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νεοδημοκράτες έχετε τα κότσια να καταργήσετε την οικογενειοκρατία?
    Στο χέρι σας είναι!
    Τολμήστε!
    Αν δεν ψηφίσετε οικογένεια, και αφού τελειώσει η περίοδος Γιώργου Παπανδρέου ΠΑΠΑΛΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ !!!
    Διότι μετά το Γιώργο, περίπου εφτά άντε βία οχτώ χρόνια, προφανώς όποιος και να είναι στην Νέα Δημοκρατία αρχηγός θα πάρει τις εκλογές, θα κάτσει όσο κάτσει και αυτός εφτά οχτώ χρόνια, στο Πασόκ θα έχει βγει άλλος εκτός από την οικογένεια παπανδρέου και τούμπαλιν. Έτσι μπαίνει ταφόπλακα στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ! ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ! ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ;
    ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ!
    Άρπαξες ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΩΣ μια θέση STAGE κινούμενος εν κρυπτώ, χρησιμοποιώντας την κομματική σου ταυτότητα, εις βάρος του οποιουδήποτε που θα την ήθελε και αυτός με άλλες ισότιμες διαδικασίες, προσδοκώντας μονιμότητα έστω και αν δεν προβλέπετε, από την ίδια την ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ, και τώρα σου λένε στα τσακίδια τα κομματόσκυλα του Πασόκ, που ευαγγελίζονται κανονικές, αδιάβλητες, και με διαγωνισμούς προσλήψεις μην κωλώνεις!
    Διαμαρτυρήσου! Γράψε την αντίθεση σου παντού, κατέβα στους δρόμους, βγες στα κανάλια, κάνε την παρουσία σου αισθητή, δεν είσαι όποιος όποιος, ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ!
    Δεν είσαι η πλέμπα που μπορεί και περιμένει άθλιες δημοκρατικές διαδικασίες πρόσληψης, δώστους το να το καταλάβουν ότι μια πρόσληψη στο Δημόσιο απαιτεί ευλυγισία, τσαμπουκά, πέρασμα πάνω από τα πτώματα των μοιρολατρών, που ονειρεύονται κανονικούς διαγωνισμούς, δεν είναι παίξε γέλασε, με αυτήν σου την κίνηση αποδεικνύεις ότι έχεις φαντασία, δύναμη, πρωτοβουλία, όλα δηλαδή για να είσαι ένας επιτυχημένος υπάλληλος για το καλό των συμπολιτών σου!
    Δεν σου ανανέωσαν την σύμβαση που εσύ υπέγραψες ότι θα έχει διάρκεια 5,10, 15, 20, μηνών;
    Μην κωλώνεις, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΉΣΟΥ!
    Απαίτησε να σε πάρουν ΜΟΝΙΜΟ, ΟΧΙ STAGE KAI ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ,
    Μ Ο Ν Ι Μ Ο!
    Σου κατάργησαν την ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ που μέσω αυτής και της ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ, στον επόμενο ΜΑΙΜΟΥ, διαγωνισμό θα είχες στρογγυλοκάτσει στην μονιμότητα; ΑΓΩΝΙΣΟΥ!
    Δώσε τους να καταλάβουν ότι με τους ΔΕΞΙΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ!
    Σου λένε δηλαδή ότι οι άλλοι, η πλέμπα της εργατικής τάξης εκτός STAGE ΔΗΜΟΣΙΟΥ, Η ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ; Δείξε τους εσύ αντράκι μου τα αρχίδια σου, και συ κοπελιά το μουνί σου με μια πολύ μαλακισμένη αντρική χειρονομία, και πέστους ότι εκεί έχετε γραμμένη την υπόλοιπη εργατιά!
    Μην αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους, αγωνιστήκατε, φιλήσατε κατουρημένες ποδιές για αυτή τη θέση και τώρα θα την παραδώσετε αμαχητί; Ο Χ Ι !
    Σας λένε ότι με τις συνεχείς ανανεώσεις που κάνατε δεν αφήνατε περιθώρια για άλλους εργαζόμενους να αποκτήσουν εμπειρίες; Πείτε τους ΝΑΙ ! Το κάναμε για το καλό της Ελλάδας, για το καλό της Πατρίδας μας, για το καλό της Οικογένειας, για το καλό της Εκκλησίας!
    Τώρα θα μου πείτε τι δουλειά έχουν όλα αυτά με τις απατεωνιές που κάνατε; Πέστε τα εσείς και ότι κολλήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ο Γιωργος
    δειχνει μια ειδικη
    αχαριστια σε οσους τον στηριξαν, εκτους απο τους γραμματεις του γαφειου του ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙ !!!

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ-ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ!!

    ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΙ ΑΥΤΟ...

    Η ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΕΔΕΣΕ!!

    ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΦΟΒΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. ???

    ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ 10,5 % ΔΙΑΦΟΡΑ....

    ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γλυκιά μου, Ντόρα,
    Πρώτον επειδή έβαλες το Σουφλιά και με έπεισε να κάνω εκλογές που ξέραμε όλοι πολύ καλά ότι θα τις ΧΑΣΟΥΜΕ , καθώς αν Συνεχίζαμε να Κυβερνούμε θα έπρεπε να κηρύξω στάση πληρωμών από το κράτος, έτσι μου είχατε πει, και που τις ΧΑΣΑΜΕ με μεγάλη Διαφορά που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί.
    Δεύτερον, ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΣΥ Πονηρούλα το ήξερες γιατί είχες δώσει γραμμή στους κολλητούς σου να μην ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία, αλλά να κάτσουν στο σπιτάκι τους και να περιμένουν την συντριβή που θα σε φέρει να διεκδικείς την αρχηγία, καθώς αυτή η διαφορά σε βόλευε γιατί θα με ανάγκαζε να παραιτηθώ όπως και έκανα από την αρχηγία, θα σου κάνω και εγώ ένα δωράκι, στις εκλογές που θα έχουμε στο κόμμα, και όσα σκόρδα και κρεμάσεις στις κάλπες δεν θα πιάσουν, το 'πιασες το υπονοούμενο ΝΤΟΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιωργο

    το να σε βγαλουν Πρωθυπουργό
    οι Πασοκοι
    και εσυ να τους πουλησεις

    και να δουλεψεις για τους δεξιούς ΔΕΝ ειναι εξυπνο ουτε εντιμο!!

    Ασε τι κανει ο Ομπαμα...εδω δεν ειναι αμερικα!!

    Τον Μαρτη βγαινουν τα αγγούρια στην ελλάδα!!!

    ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ
    ΑΝΤΙ 5 ΝΟΕΜΒΡΗ
    ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΑΡΤΑΜΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ??

    ΠροσεΞε
    ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ Ο ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!

    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ!!

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΣ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η μεγάλη πλάκα είναι ότι ο μπουχέσας έδινε και συμβουλές!!! Είπε ότι"αν δεν έχετΕ αρχηγό δεν πάει μπροστά η δουλειά" Χα χα χα. Γι΄ αυτό ρε δεν πήγε τίποτα καλά, εκτός απ΄ τα σκάνδαλα; χα χα χα.Επειδή είχαν εσένα για αρχηγό; χα χα χα.
    Η πιο μεγάλη πλάκα είναι ότι οι άλλοι από κάτω χειροκροτούσαν!!!
    Καλά η ΝΔ είχε αυτόν τον κόπανο για αρχηγό, το δράμα είναι ότι χώρα είχε αυτόν τον τύπο πρωθυπουργό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. OLA TA TSOGLANIA THS ΝΔ ΜΑΖΕΜΕΝΑ.ΘΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΥΡ ΘΥΜΙΟ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΟΥ. ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ. ΑΜΑ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΦΗΦΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΟ ΝΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΣΤΙΓΜΑ .Η ΝΔ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΜΗΝΗ ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ.ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΙΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΩΣ ΜΟΝΟ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΙΜΑΤΙΕΣ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.ΜΕΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;ΚΑΡΑΖΤΑΦΕΡΗΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΗ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟΝ Η ΤΗΝ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟ

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ

    ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΓΙΟΥΡΤΩΜΑ ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτο το μπουρδελο που λεγεται ΝΔ πρεπει να ανοιξει γραφεια στο μεταξουργειο να ξεχαρμανιαζουν οι Πακιστανοι και οι Αλβανοι που μας τους κουβαλησε ο αντωνακης απο το 93.
    Αφου διελυσαν το κρατος δεν αφησαν πετρα στην πετρα ψαχνουν να βρουνε αρχηγο μεσα στις κοπριες στα σκατα δηλαδη.
    Ρε δεν πατε να γινεται χιλια κομματια καηκαν τα αρ...... μας μηπως θα ξαναδειτε εξουσια παλιολαμογια που ειναι τοσο ξετσιπωτοι που ουτε να παραιτηθουν δεν θελουν οι κοπροι πρεπει να τους χωσουμε και αλλα για να ξεκουμπιστουν τα καθαρματα απο τις δημοσιες θεσεις με τις 500000 ευρω μισθους, κατεστρεψαν τον λαο μεσα σε 5 χρονια και εχουν ακομα θρασος και μιλανε για τον λαο που τον ξεσκισανε.
    Ουτε που τους αγγιξε η σφαλιαρα στις εκλογες αλλα ανθρωπους που τους φτυνεις και λενε βρεχει τι περιμενεις.
    Βγαλτε την μητσοτακαινα αρχηγο για να γυαλιζετε πολλα χρονια τα καθισματα της αντιπολιτευσης. Σας ταιριαζει η θεση, σας παει, το εχετε το θεμα.
    Παρακολουθω τα σχολια των νεοδημοκρατων που ορλιαζουν και μοιαζουν σαν κοπροσκυλα που τους πηραν το κοκκαλο θα το πιειτε ολο το ποτηρι οπως ειπε καποτε ο Ραλλης ο γιος του δοσιλογου της κατοχης του κουκουλοφορου.
    Η αγορα στεναζει καθε μερα καταστρεφεται κοσμος απο τα χρεη και απο τις αλχημειες του μεγαλου οικονομολογου αλογοσκουφη και του αλλου του παπατζη που τον κανανε με το στανιο υπουργο σε αυτον που ουτε σε δυο γαιδουρια σανο δεν μπορει να μοιρασει.
    Αλλα τι να πεις ο Παπανδρεου ειναι ευγενικος και δεν ειναι λερα σαν και εσας να σας ξεπατωσει μεχρι να πειτε τον ναυτη καντυλαναφτη και τον δεσποτη παναγιωτη.
    Αλλος επρεπε να ειναι στην θεση του.
    Επειδη μας εχετε ψυχοπλακωσει την ψυχη μας εδω και 5 χρονια και καταστρεψατε καθε προσδοκια και ονειρο τουλαχιστον βγαλτε τον ψωμιαδη αρχηγο να σκασει και κανενα γελιο το χειλι μας ουτως η αλλως τσιρκο εισαστε σας χρειαζεται ενας κλοουν ντυμενος ζορρο που ξερεις μπορει να ανεβει στο βημα της βουλης με κανενα μουλαρι. Ολα να τα περιμενεις απο τυπους που φτανουν σε αξιωματα που ποτε δεν φανταζονταν και τους ξεμυαλιζει η δημοσιοτητα και η δανεικη δοξα. Σαμαλι να του δωσεις να πουλησει στην ομονοια θα του φανε οι μυγες και μου εμφανιζεται στα καναλια σαν υπατος κριτης των παντων να το παιζει μια απο εδω και μια απο εκει και να αυτοχαρακτηριζεται ως μη αλλαζων.
    Τι να του πεις τωρα του τυχαρπαστου που ουτε και αυτος δεν ξερει τι πρεσβευει, βγαλτε τον αρχηγο να γελασει και το χειλι του καθε πικραμενου αλλωστε σε ενα γελοιο κομμα κατι σαν αυτον χρειαζεται για αρχηγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση