GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανατροπή σε μισθούς, συντάξεις, εργασιακές σχέσεις...

...τα πρώτα «δείγματα γραφής» της κυβέρνησης του ΠAΣOK . Aπό το Μ-Λ ΚΚΕ http://www.m-lkke.gr/ . Παριστάνοντας ότι κάνει πράξη τις «προεκλογι...

...τα πρώτα «δείγματα γραφής» της κυβέρνησης του ΠAΣOK
.
Aπό το Μ-Λ ΚΚΕ
http://www.m-lkke.gr/
.
Παριστάνοντας ότι κάνει πράξη τις «προεκλογικές δεσμεύσεις» της, που επιδίωκαν με παραπλανητικές αοριστολογίες και σκόπιμες ασάφειες να εξαπατήσουν τα λαϊκά στρώματα, η κυβέρνηση του ΠΑΣOΚ αποκαλύπτει πολύ γρήγορα ήδη, ακόμα και στα μάτια πολλών από εκείνους που έτρεφαν απατηλές προσδοκίες, το πραγματικό περιεχόμενο της πολιτικής της. Μιας αντιλαϊκής πολιτικής, που αναπαράγει και επιτείνει τα αδιέξοδα της ελληνικής κοινωνίας, βυθίζοντας όλο και πιο βαθιά τον εργαζόμενο λαό στη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Αυτό επιβεβαιώνει η αντιμετώπιση των χιλιάδων απασχολούμενων με stage στο Δημόσιο, αλλά και...

των λιμενεργατών που παλεύουν ενάντια στο ξεπούλημα του λιμανιού στην Κινεζική Cosco, αυτό επιβεβαιώνει η αύξηση του μισθού κατά μισό ευρώ την ημέρα, αυτό επιβεβαιώνει η αύξηση των φόρων κατά 4,5 δις ευρώ, αυτό επιβεβαιώνει η εξαγγελία χορήγησης του ψευδώνυμου επιδόματος «κοινωνικής αλληλεγγύης» που τάχα σηματοδοτεί μια... αναδιανομή του εισοδήματος στη χώρα μας υπέρ των «ασθενέστερων.
Είναι πλέον φανερό δια γυμνού οφθαλμού ότι η Κυβέρνηση, σηκώνοντας για μια ακόμη φορά τις γνωστές σκιές του φόβου της «χώρας που βρίσκεται σε οριακό σημείο», της «οικονομίας που κινδυνεύει», των «ταμείων που καταρρέουν» μαζί με το μπαμπούλα της επιτήρησης της EE, ξεκινάει την επιχείρηση ανατροπής των εργασιακών σχέσεων και ψαλιδίσματος των μισθών και των συντάξεων.
Aπέναντι στην επερχόμενη λαίλαπα, είναι βέβαιο ότι θα εκδηλωθεί γρήγορα η συσσωρευμένη λαϊκή δυσαρέσκεια, αγανάκτηση και αντίσταση. Μόνο οι ενωτικοί, μαζικοί, αποφασιστικοί αγώνες μπορούν να φρενάρουν τη νέα επέλαση και σ΄ αυτή την κατεύθυνση το Μ-Λ ΚΚΕ με όσες δυνάμεις διαθέτει θα συμβάλλει.

5 σχόλια

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΩΜΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εαν μπορουν και καταφερνουν 150-160
    πολιτικα ατομα να αρπαζουν την ψηφο
    εκατομμυριων πολιτων και να τους εξαπατουν καθε τριετια η τετραετια
    ε τοτε με συγχωρειτε παρα πολυ κατι
    δεν παει καλα με αυτους τους πολιτες και ουδολως φερουν την ευθυνη οι πολιτικοι. Την ευθυνη φερουν απολυτως αυτοι οι οποιοι
    τους ψηφιζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Γιωργάκης έλεγε προεκλογικά ότι "υπάρχουν λεφτά" και εννοούσε την τσέπη μας... Θα τα πάρει κι αυτά και θα επέλθει πλήρης ηρεμία στην οικονομία, αταραξία νεκρού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΛΑΔΟ ΠΟΥ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΣΑ Η ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ...
    Η ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ.
    150.000 ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ...
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΞΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ.
    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ...
    Η ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ Η ΕΤΑΙΡΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ...ΤΟΥΣ ΥΠΝΟΤΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΧΑΛΑΡΕΣ ΣΥΝΙΔΗΣΕΙΣ...
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.
    ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΑΠΟΣΤΕΟΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βγήκαν τα μαχαίρια ανάμεσα σε Βουλευτή του ΠαΣοΚ και τον πρώτο αναπληρωματικό του στην Αλεξανδρούπολη

    Ο πρώτος αναπληρωματικός βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ζαπάρτας υποστηρίζει με ένσταση στο Εκλογοδικείο ότι η βουλευτής του ίδιου κόμματος και ίδιας εκλογικής περιφέρειας Ελένη Τσιαούση έχει κώλυμα εκλογής. Ο αναπληρωματικός βουλευτής υποστηρίζει......ότι η βουλευτής υπέβαλε την παραίτηση της από την υπηρεσία από την οποία είχε αποσπαστεί, όχι όμως και από την υπηρεσία προς την οποία αποσπάστηκε.
    Ο πρώτος αναπληρωματικός βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ αναφέρει ακόμα ότι έχουν γίνει λάθη στην καταμέτρηση των σταυρών και θα πρέπει ο ίδιος να λάβει 13.008 σταυρούς και η Τσιαούση 11.441 σταυρούς. Να σημειωθεί ότι η Τσιαούση έχει λάβει 12.955 ψήφους και ο Ζαπάρτας 12.935.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση