GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aς πούμε ναι στην πρόκληση του μέλλοντος...

Του Κώστα Αγοραστού άρθρο αποκλειστικά για το PRESS-GR Tο επίπεδο διαλόγου στο πρόσφατο Συνέδριο του κόμματος, αποτελεί την καλύτερη απάντησ...

Του Κώστα Αγοραστού
άρθρο αποκλειστικά
για το PRESS-GR

Tο επίπεδο διαλόγου στο πρόσφατο Συνέδριο του κόμματος, αποτελεί την καλύτερη απάντηση στις κασσάνδρες που προέβλεπαν είτε μία υποτονική και ανούσια διαδικασία, είτε μία στείρα αντιπαράθεση άνευ ουσίας προς χάριν εντυπώσεων ή προσωπικών επιδιώξεων.
Βεβαίως και ταρακουνηθήκαμε από την μεγάλη ήττα του Οκτωβρίου. Οτιδήποτε άλλο θα ήταν ένδειξη πολιτικού ιδρυματισμού.
Αφουγκραζόμαστε τους πολίτες για να κατανοήσουμε καλύτερα τις επιλογές τους και κυρίως για να αποκωδικοποιήσουμε τις αγωνίες και τις ανάγκες τους. Αυτό είναι το ύψιστο χρέος ενός ιστορικού κόμματος σαν τη Νέα Δημοκρατία, με σταθερή αναφορά στην κοινωνία.
Προσωπικά προσυπογράφω κάθε κριτική φωνή, ακόμη και τις πιο αιχμηρές, για τις συμπεριφορές που κλόνισαν την εμπιστοσύνη των πολιτών και θόλωσαν το όραμα της Νέας Δημοκρατίας.
Και φυσικά, συμφωνώ απολύτως ότι τα πικρά παθήματα πρέπει να γίνουν σκληρά μαθήματα για την επόμενη ημέρα, η οποία, ήδη ανατέλλει και είναι στο χέρι μας να την κάνουμε πιο φωτεινή και ελπιδοφόρα για τις εκατοντάδες χιλιάδες των πολιτών που κατʼ επανάληψη μας εμπιστεύτηκαν, είτε μας ψήφισαν, είτε όχι στο παρελθόν.
Κι έρχομαι στην ουσία του διακυβεύματος της επόμενης ημέρας.
Ένα μεγάλο κόμμα σαν τη Νέα Δημοκρατία, με ιστορία και διαρκή και συνεχή σύνδεση με την κοινωνία, δεν μπορεί και...

δεν δικαιούται να περιορίσει τον εαυτό του σε στενά όρια.
Οφείλουμε στην ιστορία μας, αλλά προπάντων στους πολίτες, να οικοδομήσουμε και πάλι τις πλατιές κοινωνικές συμμαχίες με όλες τις ομάδες του πληθυσμού, μικρές και μεγάλες, που σύντομα θα αναζητήσουν ένα πιο στέρεο και ρεαλιστικό όραμα. Και προς τα δεξιά, και προς το κέντρο αλλά και προς τους πολίτες που σήμερα απορρίπτουν την πολιτική, γιατί νοιώθουν απογοήτευση και όχι γιατί αδιαφορούν για τα αποτελέσματά της.
Μπορεί, άραγε, κανείς να μην συμφωνήσει ότι ο νέος που ζει στο χωριό της Ευρυτανίας ή στα ορεινά της Λάρισας έχει λιγότερες ευκαιρίες από τον συνομήλικό του σε κάποιο αστικό κέντρου;
Υπάρχει κάποιος που θα διαφωνήσει με την ανάγκη στήριξης των παραγωγικών αγροτών και των μικρών ή μεσαίων επιχειρήσεων;
Δεν είναι αυτονόητο ότι θα οφείλουμε να εξαντλήσουμε τις προσπάθειες για να πάψουν οι νέοι μας να αισθάνονται στο περιθώριο και να ατενίζουν το μέλλον με το βλέμμα γεμάτο αγωνία και με την πικρή γεύση μιας γενικευμένης αδικίας?
Σε αυτά τα προβλήματα πρέπει να απαντήσουμε. Τόσο σε επίπεδο ιδεών και προγραμμάτων, όσο και σε επίπεδο πολιτικής στρατηγικής και κοινωνικών συμμαχιών.
Αρκεί να μην εξαντληθούμε και πάλι σε κάποιες κινήσεις τακτικής, επιδιώκοντας μια συγκυριακή και μόνο εκλογική νίκη.
Νέα ιδεολογία δεν χρειαζόμαστε. Ο κοινωνικός φιλελευθερισμός αντέχει στον χρόνο και στην αντιπαράθεση με οποιαδήποτε άλλη ιδεολογία. Γιʼ αυτό και παραμένει κυρίαρχος στην Ευρώπη.
Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μεράκι, όρεξη για δουλειά, και ήθος στην άσκηση, σήμερα της αντιπολίτευσης, και αύριο στη διαχείριση της εξουσίας.
Στις 29 Νοεμβρίου δεν ψηφίζουμε μόνο τον επόμενο αρχηγό της ΝΔ, αλλά τον δυνάμει πρωθυπουργό της χώρας. Ψηφίζουμε τον πολιτικό που μπορεί να συνθέσει και να ενώσει. Που διαθέτει τα εχέγγυα, προσωπικά και πολιτικά, για να πετύχει την αμφίπλευρη διεύρυνση της παράταξής μας. Που βλέπει την άκρη του δρόμου και όχι την πρώτη στροφή. Που έχει αποδείξει ότι υπηρετεί με σθένος και εντιμότητα τις αρχές, τις αξίες και την πολιτική αυτής της παράταξης, από οποιοδήποτε πόστο. Με σεβασμό στους κανόνες του παιχνιδιού, με ωριμότητα αλλά και φρεσκάδα ιδεών και απόψεων. Στοιχεία που προσωπικά πιστεύω ότι διαθέτει η Ντόρα Μπακογιάννη.
Η επιστροφή ενός κόμματος στην εξουσία είναι η κατάκτηση της πολιτικής ηγεμονίας δηλαδή να πείσει ότι διαθέτει σχέδιο καλύτερο και αποτελεσματικότερο από το κυβερνητικό.
Πρέπει να αποφασίσουμε με αυστηρά κριτήρια συνδεδεμένα με το μέλλον της παράταξης και ιδίως με το μέλλον του τόπου.
Ήδη, το ΠΑΣΟΚ αρχίζει, συντομότερα απ΄ ό,τι οι περισσότεροι ανέμεναν, να διαψεύδει τον νέο εαυτό που επιχείρησε να αναδείξει στις εκλογές και κυρίως, να κλονίζει όσους πίστεψαν ότι αυτό που ακούγεται πιο ευχάριστο, μπορεί να αποδειχθεί κι αληθινό.
Η έλλειψη στοιχειώδους προετοιμασίας για τη διακυβέρνηση της χώρας, είναι παραπάνω από ορατή.
Το ίδιο και η αδυναμία να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που το ίδιο καλλιέργησε με τον ανεύθυνο προεκλογικό του λαϊκισμό. Συμπεριφέρεται σαν να μην έχει κατανοήσει πόσο εύθραυστη είναι η υπομονή των πολιτών. Η ώρα της κρίσης θα έρθει πολύ γρηγορότερα απ΄ ό,τι κάποιοι ήλπιζαν.
Και τότε, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε και πάλι την εμπιστοσύνη των πολιτών.
Η επόμενη σελίδα στην ιστορία της παράταξης πρέπει να γεμίσει από πράξεις και συμβολισμούς συλλογικότητας, αξιοκρατίας και αλληλεγγύης.
Μόνο όταν εμείς πείσουμε ότι ωριμάσαμε, ότι μάθαμε από τα λάθη, τις ανεπάρκειες και τις παραλείψεις μας, θα συγχρονίσουμε και πάλι τον βηματισμό μας με την κοινωνία.
Ας απορρίψουμε, λοιπόν, τις νοοτροπίες που μας οδηγούν χωρίς επιστροφή στο περιθώριο της πολιτικής ζωής.
Ας απορρίψουμε το άκομψο και στημένο παιχνίδι της λάσπης και των μαχαιρωμάτων.
Ας πούμε ένα μεγάλο όχι στην φοβική περιχαράκωση και στην επιστροφή στο χθες... Ένα όχι στις κορώνες και τους άσφαιρους εντυπωσιασμούς.
Ένα όχι στην ασπόνδυλη πολιτική άτολμη ρητορεία.
Ας πούμε ένα μεγάλο ναι στην πρόκληση του μέλλοντος.
Ας σεβαστούμε τους πολίτες που μας τίμησαν κάτω από δύσκολες συνθήκες.
Ένα μεγάλο ναι στη σύνθεση, στη συλλογικότητα, στα νέα ρεύματα σκέψης.
Σε καιρούς μεταβατικούς σαν αυτόν που σήμερα διανύουμε, ο δυναμισμός, η τόλμη, η δομημένη και στέρεη πολιτική πρόταση, είναι η μόνη πηγή έμπνευσης και ελπίδας...
Ας μεταγγίσουμε στον νέο μας αρχηγό την αστείρευτη δύναμη αυτής της παράταξης για να ανταποκριθεί στο δύσκολο έργο του.
Με την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή μας στη διαδικασία για την ανάδειξή του.

21 σχόλια

  1. ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗ.ΕΣΥ ΛΕΓΕΣΑΙ ΑΝΤΡΟΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ.ΣΑΣ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΡΙΖΕΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΧ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΝΝΕΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ Αγοραστός κατέπεσε του βουλευτικού του αξιώματος την 4η Οκτωβρίου 2009 αλλά οι φοιτητές και οι φοιτήτριές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας όπου είναι καθηγητής ΔΕΝ τον έχου δει στα αμφιθέατρα!!!
    Ο πρώην Πρύτανης και τώρα πλέον πρώην Περιφερειάρχης κ Τσιότρας έχει παρουσιαστεί στο Ίδρυμα.
    Την ΑΠΟΥΣΙΑ του τέως βουλευτή Αγοραστού την καλύπτει η κ Ντόρα Μπακογιάννη που θέλει να την κάνει Αρχηγό της ΝΔ ή ο ομοϊδεατής και συντοπίτης του Αντιπρύτανης και ο επίσης ομοϊδεάτης του Πρύτανης του Παν Μακ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΙΑ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΟΙ ΨΩΛΛΕΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥΣ

    ΣΤΑ ΜΕΡΙΑ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επανίδρυση του κράτους!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα τι λες βρε Κώστα? Να εκλέξουμε τη Μπακογιάννη και να χάσουμε το κελεπούρι το Σαμαρά? Τον ηγέτη που θα διευρύνει την παράταξη?Με Σαμαρά θα ψηφίζουν ΝΔ όχι μόνο όλοι οι Έλληνες,αλλά για πάρτη του και μόνο θα παίρνουν την υπηκοότητα για να τον ψηφίσουν και οι Βούλγαροι, οι Σέρβοι, οι Κροάτες,οι Δανοί, οι Σουηδοί και μερικοί απ τη Μάλτα! Για τόσο μεγάλου εκτοπίσματος πολιτικό μιλάμε!Δεν έχουμε λες ανάγκη ιδεολογίας!Θου Κύριε! Δεν έχεις διδαχτεί τίποτα απ την περίφημη "διάχυση" που τόσο παραστατικά με το περίφημο "ξετύλιγμα" των χεριών διδάσκει αυτός ο μέγας διανοητής του 20ου και 21ου αιώνα?Μπορείς να φανταστείς την ύπαρξή σου δίχως "υπέρβαση", "ανάταση", "διάσταση" (πολιτικός είναι ο τύπος ή ο Ορέστης Μακρής ως γυμναστής της Βουγιουκλάκη?)Μπορείς να αναπνεύσεις έστω και 1 γραμμάριο αέρος (κοπανιστού)δίχως Μιχαλολιάκο,Μανώλη και Τάκη Μηλιάδη ως συστατικά πορδής άρτι εκτοξευθείσας να αιωρούνται εντός του γραμμαρίου αυτού? Να χάσει ο Νεοδημοκράτης αυτό το θίασο που τόσο έντονα και απλόχερα του προτείνουν οι έγκυρες και παραδοσιακά παραταξιακές εφημερίδες "ΤΑ ΝΕΑ" η "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" το "VETO" το "ΒΗΜΑ" και φυσικά η παγκοσμίου εγκυρότητος "ΤΟ ΚΑΡΦΙ" του έγκριτου κου Κακαουνάκη?!
    Ε λοιπόν όχι κε Αγοραστέ! Όλοι εμείς οι καθαρόαιμοι ψηφίζουμε Ιούδα Ισκαριώτ......εεεε Αντώνη Σαμαρά ήθελα να πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν υποψιαστώ...
    -πως είσαι ο σαβουρώνων και τσεπώνων τα νεοδημοκρατικά ψηφοδέλτια μαζί με τραγάκη και πατριανάκου...
    -τρέχε να κρύβεσαι απο τα πολλά που σούχουν μαζεμένα...δε σε θέλουν πια (δις)...
    -εκτός αν ξεμπροστιάζεσαι σήμερα για να δώσεις στίγμα ντοροφροσύνης
    -μπας και προλάβεις να διασωθείς...
    -εξαργυρώνοντας την εκδούλευση που τους πρόσφερες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ειστε παχύδερμα. τίποτα δεν σας αγγίζει παρά μόνο η απώλεια της καρέκλας.
    το συνέδριο του οικου ανοχής σας δεν απασχολέι την κοινωνία γιατί οτι είχατε να δείξετε σαν πολιτική δύναμη το έχετε ήδη πράξει.
    αντίο νδούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.ΞΑΜΟΛΥΣΕΤΕ ΤΑ ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΙΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝΕ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΝ ΑΝΤΡΟΓΥΝΑΙΚΑ.ΒΡΕ ΟΥΣΤ.Ο ΓΛΥΦΤΗΣ ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΟΥ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ.ΜΕ ΠΟΣΑ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗΣ .ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΓΕΡΟΡΑΜΟΛΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟ ΜΟΣΧΟΝΑ.ΚΟΠΡΙΤΕΣ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΟΔΗΜΟΣ ΣΑΣ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΣΤ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟ .ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΓΑΜΠΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΑΠΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕΙ,ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ .ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΟΥ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΟΥΣΤ.ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ.ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΗΡΘΡΕ ΣΤΗΝ ΟΠΗ ΣΑΣ ΤΟ ΑΥΓΟ ,ΕΥΚΟΛΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ .ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΩ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ποινική δίωξη των πρυτανικών αρχών του Πολυτεχνείου, πάντως, προκαλεί αναταραχή στην ακαδημαϊκή κοινότητα, καθώς υπάρχουν και καθηγητές που θεωρούν ότι η λειτουργία της συγκεκριμένης ιστοσελίδας δεν πρέπει να υποστηρίζεται από το δίκτυο του Πολυτεχνείου.

    Βασικό επιχείρημα όσων ασκούν κριτική είναι μέσα από τα σχόλια, αλλά και τις προκηρύξεις τρομοκρατικών οργανώσεων που έχουν κατά καιρούς αναρτηθεί στο Indymedia έχουν στοχοποιηθεί και άνθρωποι.

    Στην τελευταία, μάλιστα, προκήρυξη των "Πυρήνων της Φωτιάς" -που συνηθίζουν να αποστέλλουν τις προκηρύξεις στο επίμαχο site- η οργάνωση απειλεί ευθέως τους πανεπιστημικούς που τόλμησαν να ζητήσουν τη διοργάνωση συλλαλητηρίου κατά της τρομοκρατίας.

    Μεταξύ των υποστηρικτών της άποψης για αναστολή της λειτουργίας του Indymedia μέσα από το ΕΜΠ είναι ο πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης Ιωακείμ Γρυσπολλάκης, ο οποίος σημειώνει ότι δεν τίθεται θέμα ελεύθερης έκφρασης, αφού -όπως λέει- η συγκεκριμένη ιστοσελίδα "χρησιμοποιείται για να αποστομώνει ανθρώπους που θέλουν να μιλήσουν".

    "Εκεί μέσα οργανώνονται με τα μηνύματα που στέλνονται και ανταλλάσσονται, πολλές φορές και μέσω συνθημάτων, επιθέσεις με μολότοφ κ.ά." τόνισε ο κ. Γρυσπολλάκης, ενώ ερωτηθείς πώς εξηγεί την αντίθετη στάση άλλων πρυτάνεων, την απέδωσε σε φόβο.

    Μόλις πριν από δύο ημέρες, ο πρύτανης του Μετσοβίου Πολυτεχνείου, σε εκδήλωση για το ακαδημαϊκό άσυλο, παραδέχθηκε ότι οι διοικητικές αρχές των πανεπιστημίων φοβούνται να πάρουν δραστικά μέτρα για την προστασία του ασύλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΣΤΟ ΚΥΡΙΕ..ΚΑΘΗΓΗΤΑ,
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΡΤΕ ΣΟΥ Η ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ.

    ΚΑΜΙΑ ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ,ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ;

    ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΜΩΣ,
    ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΥ ΠΑΤΩΣΕ ΑΣΧΗΜΑ.

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΓΟΡΑΣΤΕ
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.
    ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΣΤΥΛ 100 ΣΤΑΡ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ!!! ΑΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ. Η ΦΩΤΟ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ . ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ... ΤΙ ΦΩΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έπρεπε νά διαβάσω καί τήν 12η σειρά
    τής ανάρτησης,γιά νά αντιληφθώ ότι
    τό κόμμα τής αναφοράς είναι η ΝΔ.
    Έκτός άν έπρεπε νά γνωρίζω a priori τόν Κο Αγοραστό.
    Στά πολιτικά είμαι μετεξεταστέος,
    έτσι δέν παρακολουθώ ποιά κόμματα
    συνεδριάζονται.
    Πάντως αφορμή γιά νά γράψω,είναι
    η προφανής κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας,
    πού ξεδιάντροπα διαπράττεται.
    Τό υψιπετές αυτό βλέμμα,μέχρι τό
    καλοκαίρι ανήκε στόν Κο Τατούλη.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα χαρτακια με τη Φεβρωνία δεν τα έχουμε ξεχάσει κύριε Αγοραστέ, γιαυτό εξακολουθείτε να είστε αναξιόπιστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με πέτρες και ξύλα επιτέθηκαν σε πεζή περιπολία της Αστυνομίας άγνωστοι, πριν από λίγη ώρα στα Εξάρχεια.

    Ομάδα νεαρών πλησίασε την πεζή περιπολία των πέντε αστυνομικών στη συμβολή των οδών Καλλιδρομίου και Ζωοδόχου Πηγής. Οι νεαροί άρχισαν να πετούν ξύλα και πέτρες εναντίον τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία νεαρή ειδική φρουρός στην προσπάθειά της να καλυφθεί.

    Αυτή την ώρα, η κοπέλα μεταφέρεται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

    Αμέσως μετά την επίθεση στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.


    ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ?

    ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ...ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ.

    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και μετα συγχωρήσεως που επεμβαίνω κυρ πρώην, ποιός σε ρώτησε για να μας πείς ότι προτιμάς την Νδόρα κούβελου Μπακγιάννη Μητσοτάκη;
    Εσύ θες την Νδόρα και φώ θέλω τον Αντώνη!
    Τι σε κάνει εσένα ειδικό και μας υποκείμενα της γνώμης σου
    Ήσουν βουλευτής αγαπητέ, αλλά οι Λαρισσαίοι επέλεξαν να πάς σπιτάκι σου! Το πολύ πολύ, άντε, να ψήσεις την μαμά σου και την γυναίκα σου!
    Και πολύ σου πέφτει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κυριε Αγοραστέ, από μπλα μπλα χορτασαμε...
    Ο καθενας απο τους δυο υποψηφιους λέει"Ψηφιστε εμένα γιατί ειμαι πιο΄καταλληλος να νικησω το ΠΑΣΟΚ και να ελθει πάλι το Κομμα μας πάνω"

    Και εγω που δεν περιμενω τιποτα από κανεναν ρωτάω " Να ελθει για να κάνει τί??"

    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ κυριέ μου..Τι προτεινει ο καθενας τους για το έλλειμα??Για το ασφαλιστικό??Για το ότι ειμαστε οι χειροτεροι στην Ευρωπη στη διαφάνεια και τη διαφθορά??Για τα παιδια μας που ήλθαν 137 επί συνολου 140 (στον ΟΟΣΑ )στην κατανόηση κειμενου??

    Αυτα λοιπόν ..Οσο για τοποιός θα βγεί..Tout con ferait l' affaire"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @11.20

    ευχαριστούμε πολύ κ. Χατζατζάρη. Δεν έχεις "δελτίο" στις 11?
    Στραβομάρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΣΑΝ....Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ....ΜΕΧΡΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ....ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...ΜΗΝ ΔΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ....ΥΠΟΥΡΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ....ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση