GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οικονομία και ...πάρτι στην ΕΡΤ κυριαρχούν

Aπό το http://greekmme.blogspot.com/ . @ΜΕ επίκεντρο τις κάλπες στην Ν.Δ. αλλά και το θρίλερ με την Οικονομία αναλώνεται ο Κυριακάτικος Τύπο...

Aπό το http://greekmme.blogspot.com/
.
@ΜΕ επίκεντρο τις κάλπες στην Ν.Δ. αλλά και το θρίλερ με την Οικονομία αναλώνεται ο Κυριακάτικος Τύπος που αυτή την φορά επισημαίνει και τις...χαμένες 100 ημέρες της νέας Κυβέρνησης σε πολλά παραπολιτικά σχόλια. Ξεκινάμε με τον 'Ελεύθερο Τύπο' της Κυριακής για πρώτη φορά που γράφει ότι 'Δημοσκόπηση της MRB για τη ΝΔ- Ανατροπές και θρίλερ στη κάλπη-7 στους 10 δεν βλέπουν διάσπααση και 500.000 δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν- Ντοκουμέντο: Ο Γ. Παπανδρέου το 99 μονιμοποιούσε τους stage και τώρα του πετάει στο δρόμο'.
@Αλλη εικόνα αποτυπώνει η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' υποστηρίζοντας ότι 'Ανοίγει όλα τα μεγάλα θέματα η Κυβέρνηση με στόχο να τα έχει κλείσει μέχρι το καλοκαίρι- Και τώρα τρέχουμε-Καταιγίδα μέτρων παρά τις αντιδράσεις και ...

τις αδυναμίες στο συντονισμό υπουργών'. Μάλλον οι πρώτες 100 μέρες πάνε χαμένες. Σε ένα πνέυμα παρόμοιο αλλά πιο αποκαλυπτικό το Έθνος' που γράφει ότι 'Θετικές και σκληρές προτάσεις υπο την πίεση του δημοσιονομικού αδιεξόδου-Καταιγίδα μέτρων σε όλα τα μέτωπα της οικονομίας-Και φόρο Ράμπο made in USA!
@Ακολουθεί το 'Βήμα' με βασικό θέμα την οικονομία γράφοντας ότι 'Σκληρές υποδείξεις στην Κυβέρνηση απο τις Βρυξέλλες-Κόψτε υπουργεία και μειώστε τα όπλα- Αλλαγές και στα ταμεία με παροχές ΙΚΑ για όλους'. Να δούμε και τον 'Ριζοσπάστη' που αναφέρει ότι 'Ολομέτωση επίθεση στα εργατικά και λαικά δικαιώματα-Στις 24 Νοέμβρη στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ δίνουμε μαζική μαχητική απάντηση'. Να δούμε τώρα τον 'Αδέσμευτο Τύπο' που πιστεύει ότι 'Γενική επιφυλακή και έκτακτα μέτρα ασφαλείας- Σε συναγερμό η ΕΛ.ΑΣ-Φόβοι για επανάληψη τρομοκρατικού χτυπήματος σε αστυνομικό τμήμα- Κρίσιμες οι ώρες της γιορτής στην επέτειο του Πολυτεχνείου'.
@Σειρά έχει η 'Απογευματινή' που υπογραμμίζει ότι 'Το σχέδιο της Κυβέρνησης για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό-Ανάλογική σύνταξη για όλους τους ασφαλισμένους-Οι 3 πυλώνες της μεταρρύθμισης που θα τεθούν στο τραπέζι του κοινωνικού διαλόγου'. Περίπου τα ίδια αποτυπώνει και η 'Βραδυνή' με κύριο θέμα 'Οι αποφάσεις για την εισοδηματική πολιτική- Οι αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις-Τα νέα δεδομένα στο ασφαλιστικό σύστημα'. Αρα και οι 2 εφημερίδες έχουν το ίδιο περίπου αποκλειστικό.
@Με τις προσφορές στα DVD και τις αποκλειστικότητες συνεχίζουμε με το 'Πρώτο Θέμα' που έχει υπέρτιτλο 'Λέει ψέμματα η νομική σύμβουλος του Πρωθυπουργού-Τα ραβσάκια Σιούτη και Χριστοφοράκου-Είχε ξεκινήσει η δικαστική έρευνα για την Siemens όταν ανέλαβε την υπεράσπιση του κατηγορουμένου- υπερασπίστηκε και τα επιχειρηματικά συμφέροντα'. Και μετά την εφημερίδα γνωστού παραθυράκια στην εφημερίδα της..σειράς μου 'Real News' που έχει κεντρικό θέμα 'Δημοσκόπηση της R αποκαλύπτει την κατέρρευση- Διαλύουν την Ν.Δ.-20 μονάδες πίσω απο το ΠΑΣΟΚ 40 μέρες μετά τις εκλογές- Σε ελεύθερη πτώση το κόμμα που έχασε 1 στους 3 ψηφοφόρους'. Υπάρχει και άρθρο του Χατζηνικολάου που γράφει 'Επιτέλους σοβαρευυτείτε'.
@Ολοκληρώνουμε σιγά σιγά με το 'Veto' που προσθέτει ότι 'Φάκελος Κρατική τηλεόραση- Το πάρτι της ζωής τους-Πολιτικοί, υψηλόμισθοι Πρόεδροι και χρυσοπληρωμένοι μυστικοσύμβουλοι έκλειναν τα μάτια σε απίθανες κομπίνες- Αμεση παρέμβαση το εισαγγελέα'. Και τέλος 'το Αρθρο' που γράφει ότι 'Απόλυτο ντέρμπι πριν την κάλπη-Σκληρό ρόκ στη Ν.Δ. -Μπροστά ο Σαμαράς στα γκάλοπ'.

3 σχόλια

  1. Ρε παιδιά,

    μην επαναλαβάνετε τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης, τα ΜΜΕ.

    Τα πράγματα είναι απλά και η πίτα είναι μια που συνεχώς μειώνεται.

    Το θέμα είναι πως, απο αυτή τη πίτα που την πληρώνουν ολο και λιγότεροι,

    ολο και περισότεροι "πεινασμένοι" θέλουν να φάνε.

    1. Πρέπει να αυξήσουμε την πίτα.

    2. Να μειώσουμε τους "πεινασμένους".

    Το πρώτο που θα έπρεπε η κυβέρνηση να κανει είναι η

    ΑΠΟΓΡΑΦΗ

    Τί τα θέλουν τα κομπιούτερ και το ίντερνετ αν δεν τα χρησιμοποιούν.

    Υπάρχουν εκατομμύρια Δημόσιοι υπάλληλοι κρυμένοι σε απίθανες τρύπες.

    Υπάρχουν απίθανοι Οργανισμοί, διευθυντικές θέσεις και επιδόματα που πρέπει να καταργηθούν.

    Τί χριεάζεται ο ΟΑΕΔ, ο ΟΕΚ, η Εργατική Εστία.
    Γιατί ακόμα υπάρχουν τα ΚΑΠΗ;

    Τί γίνεται στο ΙΚΑ, γνωρίζει κανένας;

    Τα νοσοκομεία,

    Ολες οι προηγούμενες κυβερνήσεις ξεπούλησαν τις ΔΕΚΟ ως ζημιογόνες.
    Τα νοσοκομεία είναι κερδοφόρα;

    Αυτό το ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ κατάντησε το σκάνδαλο των Βαλκανίων.

    Αμα η Ελληνική Κυβέρνηση θέλει να ασκήσει τα Διεθνιστικά της καθήκοντα, να στήσει ενα νοσοκομείο στα σύνορα και ενα στο Αιγαίο και να περιθάλπει ολους τους πάσχοντες.
    Το να κανει ομως τα νοσοκομεία κέντρα εμπορείου βρεφών και διστυχίας, καταντά σκάνδαλο.
    Δεν μπαίνει κανένας σε Δημόσιο νοσοκομείο αν δεν εχει κάρτα Υγείας.
    Η Κάρτα Ηγείας εκδίδεται μετά απο πληρωμή ή εργασία φορολογούμενη.
    Δεν είναι δυνατόν, ενας εργαζόμενος που δηλώνει 10 ημερομίσθια το μήνα να ασφαλίζει, παιδιά, γονείς, αδέλφια.
    Πώς τα βγάζει πέρα;


    Εκκλησία,
    πόσες εκκλησίες χρειαζόμαστε και πόσους παπάδες;
    Πόσες εκκλησίες γεμίζουν καθε Κυριακή;
    Αν μια εκκλησία δεν γεμίζει σημαίνει πως οι Πιστοί βαρέθηκαν, μετάνοιωσαν, δεν υπάρχουν.
    Να σταματήσει η στρατολογηση παπάδων και η μισθοδοσία των απο τον κρατικό κουρβανά.
    Οποιος θέλει "να αφιερωθεί στο Θεό", είναι εγκρατής και λιτοδίαιτος.
    Τί τον θέλει το μισθό;

    Η Τοπική αυτοδιοικηση,

    πότε θα σταματήσει η σπατάλη και η διαφθορά με διάφορες αφορμές.

    Ποδηλατόδρομοι η τελευταία.

    Επιτέλους,

    οποιος πλρηρώνει φόρους είναι τελικά ΚΟΡΟΙΔΟ.

    Αν ολοι οι φορολογούμενοι αισθάνονται έτσι,

    Η φορολογική πολιτική της κυβέρνησης θα αποτύχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά σοβαρευτείτε. Η μονιμοποίηση των καποδιστριακών επιστημόνων δεν ήταν stage αλλα στοχευμένο πρόγραμμα για το οποίο αποφάσισε ομόφωνα η ελληνική βουλή. Μάιστα ήταν το μόνο πρόγραμμα που περιλάμβανε 4,5 μήνες στα θρανία!!! Άρα αφήστε τα χαζά για το 1999...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. telionete metoys kratikodiaitoys polithesites dimosiograoys thS ERT
    To paizoun kai gomeni panathema tous e giannaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση