GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mια ειλικρινής κατάθεση για τον κ. Παντούλα...

Αδερφέ συγνώμη αλλά οφείλω να στο επισημάνω. Δεν ξέρω κατα πόσο θα μετρήσει η άποψη μου αλλά θεωρώ χρέος μου απέναντι σε αυτό που ονομάζουμε...

Αδερφέ συγνώμη αλλά οφείλω να στο επισημάνω.
Δεν ξέρω κατα πόσο θα μετρήσει η άποψη μου αλλά θεωρώ χρέος μου απέναντι σε αυτό που ονομάζουμε "δίκιο" να καταθέσω και την δική μου μαρτυρία.
Τον Παντούλα τον γνώρισα σε ένα συνέδριο για την παιδεία το καλοκαίρι στην Κάλυμνο.
Έχεις γνωρίσει ποτέ άνθρωπο που σε 5 λεπτά να βάζεις το χέρι σου στην φωτιά πως δεν πρόκειται να μιλήσεις με πιο γλυκό άνθρωπο;; Ε, εγω το έπαθα και πίστεψέ με δεν είμαι μωρόπιστος ούτε κανένας μπαγλαμάς απο τους γνωστούς.
Αφού μιλήσαμε αρκετά (λόγω του οτι...


ήταν πατριώτης μου... κατάγομαι απο Γιάννενα) πήρα αμέσως τηλέφωνο τον πατέρα μου (που έχει επαφές ακόμα με το χωριό μια και μένουμε εδω και 30τόσα χρόνια στην Ρόδο) για να μάθω περισσότερα, γιατί ο άνθρωπος μου έκανε τρομερή εντύπωση.
Η απάντηση ... χρόνια γυμνασιάρχης στο σχολείο που πήγαιναν όλα μου τα ξαδέρφια. Ο άνθρωπος άφησε εποχή. Εγώ δεν θυμάμαι ούτε τον τελευταίο μου Λυκειάρχη και εκείνα στάζουν μέλι όταν μιλάνε για αυτόν τον άνθρωπο...
Έχω διαβάσει μύριες όσες μαλακίες που έκαναν στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Θέλω να ξέρεις πως ήταν η πρώτη φορά που είπα... "τι μαλακίες είναι αυτές ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ." Και αποκλείεται γιατί απλά δεν "κολλάει" με αυτό που είδα και αντιμετώπισα... όχι ο ξυλοδαρμός που αναφέρεται... αλλά ούτε καν το αποδεκτό πλέον στην ελληνική κοινωνία μπινελίκι γνωστό και ως "φραστική επίθεση".
Αυτά... καθαρά γιατί είναι κρίμα να γ... ανθρώπους που θέλουμε άλλους 299 σαν και αυτόν στην βουλή και οποιαδήποτε εκφανση του Δημ. Βίου μας.
Και στο ξαναλέω, ήταν τέτοια η εντύπωση που μου έκανε που και σε βίντεο να το έβλεπα πάλι δεν θα το πίστευα...
Φιλικά
Θόδωρος
.

23 σχόλια

  1. Ο ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΔΙΚΑΙΟ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΟΛΚΗΣ. Ο ΣΥΝΗΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θόδωρε, το να γράφει κάποιος εκθέσεις ιδεών και μάλιστα με σκοπό να αγγίζουν το θυμικό μας είναι άνευ ουσίας.
    επί της ουσίας πάρε τηλέφωνο τον μιχάλη θόδωρε και ρώτησέ τον:
    - γιατί αντί να προβάλει τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ όταν πρωτοεκλέχτηλκε βουλευτής κυκλογορούσε και έλεγε να μην ψηφιστεί ο σημερινός πρόεδρος της δημοκρατίας γιατί;
    - γιατί δεν λέει στην συντρόφισά του τη θάλεια τη Δραγώνα να του εξηγήσει και μετά να μας εξηγήσει και μας πως αναγνωρίστηκαν οι τίτλοι σπουδών της με τους οποίους έγινε καθηγητήτρια πανεπιστημίου;
    -γιατί δεν παρεμβαίνει στο ΔΙΚΑΤΣΑ να αναγνωριστούν και οι τίτλοι όλων των παιδιών που είναι ίδιοι με τους τίλτους της κυρίας καθηγήτριας; γιατί;;;[ μα αν κάνει κάτι τέτοιο θα εξαγνιστεί το αμαρτωλό παρελθόν του ΔΙΚΑΤΣΑ και αυτό δεν συμφέρει τον κύριο μιχάλη]

    αυτά προς το παρόν γιατί και γω σε εκείνο το συνέδριο στην Κάλυμνο ρώτησα πολλά για το πως φτιάχτηκε το προγραμμα παιδείας του ΠΑΣΟΚ και απάντηση δεν πήρα...και για το ΔΙΚΑΤΣΑ ρώτησα και δεν μου είπε τίποτε ο μιχαλάκης,ίσως γιατί ήταν εκεί οι σύντροφοι και οι συντρόφισές του στο τομέα παιδείας του ΠΑΣΟΚ.
    Αυτά φίλτατε Θόδωρε και άμα λάχει πάρε ένα τηλέφωνο τον πατέρα σου να τον ρωτήσεις για το τι έγινε και δεν βγήκε βουλευτής ο σημερινός πρόεδρος της δημοκρατίας, ρώτησε τον πατέρα σου θόδωρε και θα μάθεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΟΤΑΝ Η ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΡΑΤΟΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΟΒΙΕΤ. ΖΗΤΩ Η ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟ 2 ΚΑΤΑΚΑΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΚΑΤΩ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ 4%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Πρώτο Θέμα (των Μπόμπολα και υπόδικου Θέμου) στο κυριακάτικο φύλλο του δημοσιεύει τα ραβασάκια που αντάλλασσαν ο Χριστοφοράκος και η νομική (προσωπάρχης) σύμβουλος του πρωθυπουργού κ. Σιούτη με τίτλο ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Η ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.

    Το ηθικό και νόμιμο που δεν ίσχυε και σωστά δεν ίσχυε για το Βουλγαράκη εδώ είναι κανόνας.

    Και Σταρ της τηλεόρασης η μαμά Μάργκαρετ. Ξερετε ειναι αυτη η αθεη που λεει σοκιν ανεκδοτα για την Παναγια μας. Ετοιμαζει εκπομπη στην Ελλαδα για διαιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ!

    Ελληνόπουλο 11 χρόνων ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητές του μουσουλμάνους σε σχολείο του Σίδνεϊ, γιατί έτρωγε σαλάμι την περίοδο της δικής τους νηστείας.
    Ο Αντώνης Γρηγορίου μαζί μ' έναν φίλο του αναγκάστηκαν να κλειδωθούν στη βιβλιοθήκη, για να αποφύγουν τα χειρότερα. Ήδη όμως, ο ίδιος είχε δεχθεί μια γροθιά στο μάτι και δυνατές κλωτσιές στα πόδια.
    «Μού ράγισε η καρδιά, όταν είδα το παιδί μου σ' αυτήν την κατάσταση», θα πει ο πατέρας του, Αντρέας Γρηγορίου.
    «Όταν πήγα στο σχολείο, τον είχαν εκεί που κρατούν τα άρρωστα παιδιά» .
    Το παιδί, εν τω μεταξύ, εξακολουθεί να είναι τρομοκρατημένο και να έχει εφιάλτες.
    Μετά το γεγονός ήλθαν στην επιφάνεια και άλλα παρόμοια περιστατικά, αρκετά δε παιδιά είπαν ότι φοβόντουσαν να φάνε το μεσημέρι, γιατί δέχονταν επιθέσεις αν το φαγητό τους ήταν «διαφορετικό» από των άλλων, ιδιαίτερα την περίοδο του Ραμαντάν.
    Εκπρόσωπος των μουσουλμάνων, από το Τζαμί του Κόμπουρκ, θα πει ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν έχουν καμία σχέση με εκείνα που προωθεί το Ισλάμ:
    «Θα έλεγα ότι τα λυπηρά αυτά συμβάντα είναι αποτέλεσμα της ανατροφής των παιδιών, μέσα στην οικογένεια και όχι του Ισλάμ. Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποια θαυματουργή λύση στο πρόβλημα. Για να εξαλειφθούν αυτού του είδους τα φράγματα, απαιτείται μια διαδικασία που προϋποθέτει ανοχή στα διάφορα θρησκεύματα και τους πολιτισμούς των κατοίκων αυτής της χώρας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕ.
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΑΙΝΟΥΜΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ, ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΥΣΥΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΑΓΟΚΟΣΜΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,
    ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ
    ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΤV ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ (ΟΠΟΥ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕΔΕΣ ΤΟΥ 80 ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΡΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ)
    ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΓΡΙ ΕΠ ΑΥΤΩΝ, ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΨΙΑΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ,Η ΟΤΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ Η ΜΠΑΚΟΥΝΙΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΙΑ ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ
    Κ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...
    ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΑΛΑΒΑΝΟΥ, ΜΠΙΣΤΗ,
    ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΦΩΣΤΗΡΩΝ, ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ
    ΧΟΥΝΤΙΚΟ , ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ.
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ, "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ...
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΡΕ ΤΡΟΜΠΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!
    ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΛΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!
    ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ!
    ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ 8% ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ! ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ! ΟΞΩ ΡΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ!
    ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΟΛΑ ΡΕ ΛΟΥΜΠΙΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΣΑΣ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΤΕ ΣΕ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΣΑΣ!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ....ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΓΛΕΙΦΤΕΕΕΕΕΕΣ! ΒΕΝΙΖΕΛΟΠΑΙΔΑ.ΛΑΜΟΓΙΑ!ΕΞΩ ΟΙ ΠΑΝΤΟΥΛΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ!!!!!!!ΖΗΤΩ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΑ ΡΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΙΨΙΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ.
    ΑΛΛΑ Η ΜΑΜΑΚΑΣ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ.
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βγήκαν τα μαχαίρια ανάμεσα σε Βουλευτή του ΠαΣοΚ και τον πρώτο αναπληρωματικό του στην Αλεξανδρούπολη

    Ο πρώτος αναπληρωματικός βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ζαπάρτας υποστηρίζει με ένσταση στο Εκλογοδικείο ότι η βουλευτής του ίδιου κόμματος και ίδιας εκλογικής περιφέρειας Ελένη Τσιαούση έχει κώλυμα εκλογής. Ο αναπληρωματικός βουλευτής υποστηρίζει......ότι η βουλευτής υπέβαλε την παραίτηση της από την υπηρεσία από την οποία είχε αποσπαστεί, όχι όμως και από την υπηρεσία προς την οποία αποσπάστηκε.
    Ο πρώτος αναπληρωματικός βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ αναφέρει ακόμα ότι έχουν γίνει λάθη στην καταμέτρηση των σταυρών και θα πρέπει ο ίδιος να λάβει 13.008 σταυρούς και η Τσιαούση 11.441 σταυρούς. Να σημειωθεί ότι η Τσιαούση έχει λάβει 12.955 ψήφους και ο Ζαπάρτας 12.935.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάτσε σε μια γωνιά του πλανήτη κ.Βουλευτή

    Κάποιος πρέπει να πει στην Μάγια Τσόκλη ότι δεν είναι σοβαρό να συνεχίζει να κάνει εκπομπές στο κρατικό κανάλι και να γυρίζει όλο τον πλανήτη όταν στην Ελλάδα ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει...
    οτιδήποτε όπως τον περασμένο Δεκέμβριο.
    Έχει όρεξη να κάνει ταξίδια για την εκπομπή της; Τότε τι την ήθελε την βουλή.

    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ.
    ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ
    ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΟΥΛΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΤΕ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
    ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΑΤΣΑ
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    ΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΝΑ ΑΞΙΟ ΔΣ
    ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ
    ΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ
    ΑΣ ΔΨΣΕΙ ΜΑΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΕΙΑΣ ΔΡΑΓΩΝΑ
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΕΙ Η ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προφανώς ο Παντούλας διαφέρει όχι μόνο από τους 299, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΑΠ΄ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΌΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ειμαι Ηπειρωτης,οχι Γιαννιωτης,και ασχολουμαι χρονια με την Ηπειρωτικη αποδημια της Αττικης και πολιτικα ανηκω στη Δεξια Παραταξη.
    Εχω να πω οτι ο Μιχαλης Παντουλας ειναι ενας απο τους πιο αξιολογους Ηπειρωτες Βουλευτες και κακως ο κ.Γιωργος Παπανδρεου δεν τον υπουργοποιησε.
    Ασχολειται με παθος με τα προβληματα της Ηπειρου και δεν λαμβανει καθολου υποψη του τι κομμα ψηφισαν οι Ηπειρωτες με τους οποιους συναναστρεφεται.
    Μακαρι και οι υπολοιποι Ηπειρωτες Βουλευτες,που ειτε εκλοεγονται στην Ηπειρο,ειτε ειναι Ηπειρωτικης καταγωγης,που ειναι αρκετοι,γιαυτο δεν τους αναφερω,να ειχαν το ιδιο παθος και το ιδιο ενδιαφερον με τον Μιχαλη Παντουλα.
    Τα αλλα,περι εμπλοκης του με την υπαλληλο του ΔΙΚΑΤΣΑ,ειναι μικρης σημασιας και δεν αξιζει το κοπο να αναφερθω.
    Το μεγαλο ειναι η λειτουργια του και η συμμετοχη του Παντουλα στα ζητηματα της Ηπειρου και απο αυτο κρινεται θετικα απο τους Ηπειρωτες,που ζουν στη μανα Ηπειρο,αλλα και στην Αποδημια της Ελλαδας καιτου εξωτερικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν και το κείμενο που απέστειλα είχε καθαρά προσωπικό χαρακτήρα, εν τούτοις δεν μπορώ να στερήσω το δικαίωμα στον διαχειριστή του blog να το δημοσιευσει.

    Η παρέμβαση μου απλή, ξεκάθαρη και ανθρώπινη. Ούτε τον ήξερα, ούτε ξέρω αν θα τον ξαναδώ τον κ. Παντούλα.

    Θεωρησα λοιπόν καλό να αναφέρω κάτι που είδα και έζησα και τις εντυπώσεις που αποκόμισα. Τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο.

    Ούτε υπερασπιστής κανενός είμαι, ούτε έχω τέτοιες βλέψεις. Και αο τελευταίος ζορρό που γνώρισα είναι ο Ψωμιάδης.
    Με εντυπωσίασε και με εξέπληξε ένα γεγονός και εξέφρασα ευθαρσώς την πηγή της δυσπιστίας που έχω. Υπάρχει κάτι μεμπτό σε αυτό ?

    Απο την άλλη διάβασα κάτι για βενιζελικούς κτλ. κάτι άλλα που βγάζουν χολή ειδικά απο κάτι ανώνυμους...

    Για το αν έχουν βάση οι παπαριές του κάθε μαλακίσκου ας μπει στο μπλόγκ μου να ξεστραβωθεί...
    Το οτι θα ερχόταν πάντως η εποχή να με πούν και βενιζελικο εεε αυτό δεν το έβλεπα να έρχεται...

    Για τον φίλο ανώνυμο (υποθέτω πως είναι άλλος) που αναφέρει περί εκθέσεων ιδεών, δεν έχω κανένα επιχείρημα για να ισχυριστώ κάτι αντίθετο απο αυτά που λέει ή μάλλον καταγγέλει. Δεν επιχείρησα όμως καμια απολύτως περαιτέρω προσέγγιση πέρα απο αυτής που ξεκάθαρα διαφαίνεται απο την επιστολή μου.
    Εμένα ο άνθρωπος μου φάνηκε ευγενής, χαμηλών τόνων και ηρεμότατος...και όφειλα μέσα σε αυτό τον κυκεώνα να το καταθέσω και ας το αξιολογήσει ο καθείς όπως γουστάρει κι αγαπά.

    Αυτά...

    Y.Γ. Δεν μίλησα και δεν τοποθετήθηκα ούτε υστερόβουλα ο΄ύτε με ιδιοτέλεια ΠΟΤΕ ΜΟΥ.

    Όποιος λοιπόν έμαθε να μιλάει, να αναλύει και να συναναστρέφεται με βασική αρχή πως υπάρχουν παντού πούστηδες, εχθροί, λαμόγια κτλ... και δεν επιχειρεί να μιλήσουμε και να συνεννοηθούμε σαν άνθρωποι πριν και πάνω απο όλα... θεωρείται (σχεδόν αξιωματικά) απο μέρους μου ως βασικό μέλος της κοινωνίας υπανθρώπων στην οποία αντιτάσσομαι και αντιπαλεύω σε κάθε εκφανση της ζωής μου και ειλικρινά δεν γουστάρω περαιτέρω νταλαβέρια...

    Όσοι απο την άλλη, καλή τη πίστη επιθυμούν να ανοιχτεί το οποιοδήποτε θέμα, με την οποιαδήποτε σκληρή γλώσσα, με μόνο σκοπό την αναζήτηση της όποιας αλήθειας θέμα τότε μαζί του... κι ας πούμε και καμιά μαλακία κι ας κάνουμε και κάνα λάθος... ο σκόπός να είναι ανθρώπινος κι αλήθινός κι απο όποιο δρόμο θέλετε πάμε..

    Αυτά..

    Απλά, ξεκάθαρα και όσο και αν δεν το έχετε συνηθίσει... τίμια, μάγκες..



    Φιλικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ. ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΞΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ.

    ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΒΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΟ ΣΑΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ ΕΛΛΕΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φανταστείτε τι πανηγύρια θα κάνανε οι Ντορικοί αν ο Αβραμόπουλος είχε πάει με αυτήν Τώρα Σούζυ μάλλον τσούζει, πάντως η μαμά με τα γιουβαρλάκια είναι πανέτοιμη αν η κόρη της κερδίσει την αρχηγία, να βροντοφωνάξει το θρυλικό ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ προς τους αντιπάλους της κόρης!
    Όπως το είχε ΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Βουλή μέσα όταν ο άντρας της είχε κερδίσει το Πασόκ και έγινε πρωθυπουργός ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!
    Από τις θέσεις των επισήμων στο αριστερό χέρι του προέδρου της Βουλής
    ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΝΤΟΥΛΑ
    ΠΕΡΑΣΑΝ ΗΔΗ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ
    ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΠΛ...

    ΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΦΑΛΕΛΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΛΑΡΗ?

    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΤΟ ΔΟΑΤΑΠ ΠΑΣ?
    ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ
    ΣΟΥ ΜΕΝΟΥΝ 8 ΜΕΡΕΣ
    ΜΕΤΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η κυρια Λαινα που εχει την καταγωγη της απο τη Λαρισα ειναι μια 26χρονη νηπιαγωγος που εχει την οργανικη της θεση σε παραμεθοριο νησι του Αιγαιου.
    Αντι η κυρια αυτη να ασχοληθει με τη μαθηση των νηπιων των νησιωτων Ακριτων,ζηλωσε δοξα Νατασας Καραμανλη,που απο νηπιαγωγος βρεθηκε περιεργως μεταπτυχιακος γιατρος,ελεω πρωθυπουργικου συζυγου και καθηγητικων κυκλωματων.
    Η κυρια Λαινα,προς δοξα και τιμη του Νεοδημοκρατικου ΄΄ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ" βρεθηκε,χωρις να εργασθει μετα το διορισμο της ουτε μια βδομαδα στο νησι,αποσπασμενη στο Υπουργειο Παιδειας,οπου για μεγαλο χρονικο διαστημα ΄΄ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕ΄' τον τοτε Υπουργο Ευριπιδη Στυλιανιδη,μελος του υπουργικου γραφειου διετελεσε.
    Μετα την αποχωρηση του Στυλιανιδη απο το Υπουργειο βρεθηκε,χωρις να υπογραφει Διοικητικη Πραξη στο ΔΙΚΑΤΣΑ,οπου ανελαβε ιδιαιτερα του Προεδρου,και φυσικα ασκουσε'' ΕΞΟΥΣΙΑ΄' λογω Νεοδημοκρατικης ευνοιας και ανοχης.
    Δεν πρεπει κυρια Διαμαντοπουλου μου να την στειλετε να μορφωσει τα νηπια στο ακριτικο νησι;
    Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ αυτη πρεπει να λαβει τελος και η ελλειψη σεβασμου προς τους Ελληνες πολιτες,ποσο μαλλον οταν ειναι και εκπροσωποι του Ελληνικου Κοινοβουλιοι,πρεπει να τιμωρηθει.
    Γιατι η περιπτωση της αθλιας συμπεριφορας προς τον Παντουλα απο την Λαινα δεν ειναι η μοναδικη.Βουιζουν τα γραφεια του ΔΙΚΑΤΣΑ.Ας μιλησουν καποιοι επιτελους εκει μεσα.Τι φοβουνται;
    Ποιος επιτελους ακομη και σημερα στηριζει την Λαινα;
    Εκτος και αν ειδαι και ακουσε πολλα εκει μεσα και τους κραταει ολους στο χερι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εκδήλωση για τον Νίκο Χουλιαρά

    Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος απεφάσισε να εντάξει στις πολιτιστικές της εκδηλώσεις, την παρουσίαση των λογοτεχνών της εποχής μας που κατάγονται από την Ήπειρο.Πρόκειται για σειρά εκδηλώσεων που αρχίζουν τον Νοέμβρη του 2009 και ολοκληρώνονται τον Ιούνιο του 2010 και θα πραγματοποιούνται σε αίθουσες που θα ανακοινωθούν εγκαίρως.Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, με την επιστημονική συμβολή του οποίου έχουν τεθεί τα αντικειμενικά κατά το δυνατόν κριτήρια για την επιλογή των λογοτεχνών.Προβλέπετε ένας α΄ κύκλος παρουσίασης λογοτεχνών για το Ακαδημαϊκό έτος 2009-2010. Το έργο και η προσωπικότητα κάθε λογοτέχνη θα παρουσιάζεται από ειδικούς στο θέμα επιστήμονες και καλλιτέχνες και θα συνοδεύεται από παράλληλες δραστηριότητες.Στο πρώτο κύκλο εντάσσεται η εκδήλωση για τον λογοτέχνη – εικαστικό και μουσικό Νίκο Χουλιαρά.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 19.00 στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής.Tο πρόγραμμα περιλαμβάνει:
    Χαιρετισμούς από τον Πρόεδρο της ΠΣΕ, καθηγητή Ιατρικής κ. Κώστα Αλεξίου και τον Πρύτανη Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Ιωάννη Γεροθανάση.Το Λογοτεχνικό του έργο θα παρουσιάσει η κ. Γεωργία Λαδογιάννη Επ. Καθηγήτρια Παν. Ιωαννίνων, τμήματος Φιλολογίας.Το Καλλιτεχνικό του έργο θα παρουσιάσουν οι ομότιμοι καθηγητές της ΑΣΚΤ κ.κ. Γιάννης Βαλαβανίδης & Χρόνης Μπότσογλου.Το Μουσικό του έργο θα παρουσιάσει ο κ. Νίκος Ξυδάκης, μουσικοσυνθέτης.Κείμενά του θα διαβάσει ο κ. Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ηθοποιός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα για τα Ηπειρωτικά Κληροδοτήματα: Προκλητική η στάση του Μητροπολίτη Ιωαννίνων.


    Στο ζήτημα της διαχείρισης των κληροδοτημάτων επανέρχεται η Επιτροπή Αγώνα για τα Ηπειρωτικά Κληροδοτήματα με αφορμή το υπόμνημα διαμαρτυρίας για την φορολόγηση της Εκκλησιαστικής περιουσίας, που κατέθεσε στον υπουργό Οικονομικών, ως Πρόεδρος της Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου, και υπεύθυνος επί των Οικονομικών της Εκκλησίας, ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων.

    Σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή επαναλαμβάνει ότι η διαχείριση των κληροδοτημάτων από την Μητρόπολη Ιωαννίνων είναι προκλητική ενώ εκφράζει την ελπίδα της ότι η Κυβέρνηση δε θα υποκύψει σε τέτοιες προκλήσεις.
    Αναλυτικά η ανακοίνωση της επιτροπής έχει ως εξής:

    «Ως Πρόεδρος της Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου, και υπεύθυνος επί των Οικονομικών της Εκκλησίας, ο μητροπολίτης Ιωαννίνων παραδίνοντας σχετικό υπόμνημα διαμαρτυρίας για την φορολόγηση της Εκκλησιαστικής περιουσίας, στον υπουργό των Οικονομικών, του είπε:
    "Μας αδικείτε κύριε Υπουργέ", και του παρέδωσε το υπόμνημα της Ιεράς Συνόδου, στο οποίο "τέσσερις φορές αναφέρεται ότι το σχέδιο νόμου είναι αντισυνταγματικό". Αυτό το γεγονός είναι προκλητικό.

    Και είναι προκλητικό, γιατί ο μητροπολίτης Ιωαννίνων:
    α) Με "Διοργανισμό" που "τελεί τη εγκρίσει και υπό την εποπτείαν της Α.Μ. του Σουλτάνου", διοικεί και διαχειρίζεται, χωρίς να δικαιούται, το Κληροδότημα Γ. Σταύρου, λες και έχουμε ακόμα Τουρκοκρατία.
    β) Με αντισυνταγματικά διατάγματα των φασιστικών καθεστώτων του Πάγκαλου και του Μεταξά, που επανέφεραν σε ισχύ το καθεστώς της Τουρκοκρατίας, διοικεί και διαχειρίζεται Κληροδοτήματα (όπως αυτά του Ν. Ζωσιμά και Γ. Τούλη), κατακρατεί δε (σε αντίθεση με πέντε νόμους της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας) τις σχολικές περιουσίες της πόλης των Ιωαννίνων που προέρχονται από Κληροδοτήματα, Μάλιστα σε επίσημα έγγραφά του προς θεσμικά όργανα της Πολιτείας, τις αναφέρει ότι ανήκουν "στην κυριότητα" των Αγαθοεργών, ενώ αυτές ανήκουν στο Γιαννιώτικο Λαό.
    Η Πολιτεία όμως κοιμάται. Στον ίδιο ύπνο έχουν παραδοθεί, με ελάχιστες τιμητικές εξαιρέσεις, και οι τοπικοί μας άρχοντες,
    Με ολοκληρωτική ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας του τόπου ο μητροπολίτης Ιωαννίνων διοικεί και διαχειρίζεται τεράστιες περιουσίες που ανήκουν στο Λαό των Ιωαννίνων και του Μετσόβου, αντισυνταγματικά και παράνομα. Γι' αυτό επισημαίνουμε ότι είναι προκλητικό να μιλάει για αντισυνταγματικότητα του νομοσχεδίου, τη στιγμή που οι προκάτοχοι του στη Μητρόπολη Ιωαννίνων, και ο ίδιος, δεν εφαρμόζουν το Σύνταγμα και τους νόμους.

    Να ελπίσουμε ότι η Κυβέρνηση δε θα υποκύψει σε τέτοιες προκλήσεις, τη στιγμή μάλιστα που η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας;»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. O k. Pantoulas den exei logo na paei sto DIKATSA tin stigmh pou o anipsios tou den exei anagnorisei to ptyxio. Kai eidika se mia epoxh pou to PASOK ths aksiokrateias molis eklextike. As ftiaksei to DIKATSA apo tin arxh os kyvernish na einai sosto.

    Ti einai astynomos i sdoe? As dosei eksetaseis o endiaferomenos na anagnorisei to ptyxio tou kai as paei o idios sto DIKATSA. Gia ton loipo kosmo paei o theios tous pou einai bouleyths?

    Giati den phge prin 10 mines h perish alla phge meta tis ekloges pou etyxe na parei o anipsion tou kai didaktoriko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Μιχάλης ο Παντούλας είναι σοβαρός άνθρωπος. Αυτά τα Νεοδημοκρατικά τσουτσέκια πήρανε στο λαιμό τους τη ΝΔ !!!! Με τέτοια μυαλά δεν βλέπουν εξουσία ούτε σε τριάντα χρόνια.Η δύναμη μιας άθλιας γραφειοκρατίας που περιφρονεί τον πολίτη, τον ταλαιπωρεί και διατείνεται ότι είναι και νεοφιλελεύθερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση