GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tο 2010 η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΑΕΚ...

Δυσαρεστημένος ο Κοζώνης . Από το http://www.dikisports.blogspot.com/ Εντονη δυσαρέσκεια προκάλεσε στην πλευρά Κοζώνη η κίνηση της ΑΕΚ να αν...

Δυσαρεστημένος ο Κοζώνης
.
Από το http://www.dikisports.blogspot.com/

Εντονη δυσαρέσκεια προκάλεσε στην πλευρά Κοζώνη η κίνηση της ΑΕΚ να ανακοινώσει τη Γ.Σ της ΠΑΕ για τις 7 Δεκεμβρίου με θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, διότι ήταν μία ενέργεια που δεν έγινε ύστερα από συνεννόηση και των δύο πλευρών!
Σε ραντεβού που πραγματοποιήθηκε χθες, όπου το «παρών» έδωσαν ο Νίκος Θανόπουλος, ο οικονομικός διευθυντής Μιχάλης Δημηράκης και ο νομικός σύμβουλος Χάρης Γρηγορίου, ενώ την πλευρά Κοζώνη εκπροσώπησαν ο Χρήστος Παπαδημητρίου και ο νομικός σύμβουλος Νίκος Μαυρομάτης, αποφασίσθηκε η είσοδος του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία στην ΠΑΕ και η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου να πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου.
Το επιτελείο του επιχειρηματία από το Σικάγο εκτιμά ότι...

δεν επαρκεί ο χρόνος μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου για να ρυθμιστούν όλες οι απαραίτητες εκκρεμότητες για την είσοδο του Κοζώνη στην ΠΑΕ ΑΕΚ και η δικαιολογία που προέβαλαν οι ιθύνοντες της Ενωσης για τη «βιασύνη» τους ήταν ότι έγινε λανθασμένη εκτίμηση από τους λογιστές της εταιρείας, οι οποίοι θέλησαν να μην συμπέσει η ετήσια Γ.Σ. με τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Πάντως, οι συνεργάτες του Κοζώνη υποστηρίζουν πως αν ο έλεγχος ολοκληρωθεί μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου τότε ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας θα ξεκινήσει τη χρηματοδότηση! Από εκεί και πέρα την Τρίτη ή την Τετάρτη αναμένεται να υπογραφεί το κείμενο του προσυμφώνου, ενώ οι υπογραφές αναμένεται να «πέσουν» σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη, με επικρατέστερο το Λονδίνο.
Αποκάλυψη-σοκ για την ΑΕΚ αύριο στη "ΔΙΚΗ": Μια μεγάλη αποκάλυψη για τα οικονoμικά της ΠΑΕ ΑΕΚ και οι αγώνες μπαράζ της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των ανδρών με την αντίστοιχη της Ουκρανίας για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010, θα συζητηθούν στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY "Η ΔΙΚΗ" αύριο, στις 23.00.
Καλεσμένοι θα είναι οι πρώην ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και πρώην ομοσπονδιακοί προπονητές, Νίκος Χρηστίδης και Ανδρέας Σταματιάδης,ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Γιάννης Αμοιρίδης και ο δημοσιογράφος Μπάμπης Κατσούλης.Επίσης θα παρέμβει στην εκπομπή ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Δημήτρης Χατζηχρήστος.

1 σχόλιο

  1. Koskota syneheia:
    Apo pou kai ws pou mas vrethike o Charalambos Kozonis me lefta vre paidia? O vichas, to chrima kai o erwtas den kryvontai...na min trelathoume deladi...Den erhetai kanenas demosiografos ex Athenwn sto Chicago na to psaxei to thema ligo?
    O adelfos tou kati ehei, ergolavos einai, alla ochi gia AEK kai tetoia. Epipleon, rotiste kai kanenan ypergolavo pou ehei synergastei mazi tou kai akomi perimenei na plirwthei!
    To vrwmiko to chrima ki an xe-pleneis, tin AEK sou chalas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση