GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημόσια συγνώμη της αστυνομίας...

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ 23ΧΡΟΝΟΥ . Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου . “Σχετικά με δημοσιεύματα και φωτογραφικό ή ψηφιακό υλικό, που έχει έρθει στο φως ...

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ 23ΧΡΟΝΟΥ
.
Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου
.
“Σχετικά με δημοσιεύματα και φωτογραφικό ή ψηφιακό υλικό, που έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας, και αφορά ενέργειες ή συμπεριφορές αστυνομικών, ιδιαίτερα κατά το τριήμερο των εκδηλώσεων (04 έως 07/12) για τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου Αλέξανδρου, ανακοινώνεται ότι από τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν διαταχθεί άμεσα σε όλες τις περιπτώσεις Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις, προκειμένου να διερευνηθούν πλήρως όλα τα περιστατικά και να αποδοθούν τυχόν πειθαρχικές ευθύνες σε βάρος των υπαιτίων.
Χθες διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση από ...

τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για το περιστατικό της σύλληψης και παραπομπής στον ανακριτή 23χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη γιατί σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του βρέθηκε στην κατοχή του σακίδιο που περιείχε βόμβα μολότοφ, ενώ εκ των υστέρων διαπιστώθηκε ότι δεν ανήκε σε αυτόν. Επισημαίνεται ότι το περιστατικό της Θεσσαλονίκης είναι εξαιρετικά σοβαρό και θα διερευνηθεί σε βάθος.
Η Ελληνική Αστυνομία εκφράζει δημόσια συγνώμη στον 23χρονο για την ταλαιπωρία που υπέστη. “
============
Έτσι πρέπει.

11 σχόλια

  1. Κοφτε το δουλεμα. Αν δεν ηταν το video , ενας νεος ανθρωπος που ΔΕΝ ηταν καν διαδηλωτης θα ετρωγε 7-10 χρονια φυλακη. Η συμπεριφορα αυτη απαιτει παρεμβαση εισαγγελεα και οχι ΕΔΕ. Ειναι κακουργημα. Οσοι εμπλεκονται πρεπει να προφυλακιστουν ΑΜΕΣΑ.
    Βεβαια απο καθαρματα σαν τον Βουγια δεν περιμενω την παραμικρη ευθιξια. Για Χρυσοχοιδη ........ αει στο δ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας πείσατε με τη συγνώμη σας. Κοινωνικά ανυπόληπτοι ψάχνετε να εξιλεωθείτε. Τιμωρήθηκε ποτέ κανένας στα Υπηρεσιακά Συμβούλια για προστασία, δωροληψία, ναρκωτικά κλπ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι bloggers δε θα γίνουμε διεκπεραιωτές των δημόσιων σχέσεων του Υπουργείου «Προστασίας του Πολίτη» και του κ. Χρυσοχοΐδη.

    Το περιστατικό του φοιτητή με τις πυτζάμες είναι πάρα πολύ σοβαρό. Δε θα ξεμπερδέψουν οι υπεύθυνοι με μια συγγνώμη. Ο φοιτητής πρέπει να αποζημιωθεί για την ταλαιπωρία, την διαπόμπευση, τον ξυλοδαρμό, την εξύβρισή του, τις κατασκευασμένες κατηγορίες, την παράνομη σύλληψη του.

    Ο κ. Χρυσοχοΐδης θα πρέπει να πάει σπίτι του! Η αστυνομία δε διορθώνεται από την μια μέρα στην άλλη. Πόσα παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί; Πόσοι από τους πολίτες που έχουν συληθεί προληπτικά κατηγορούνται με παρόμοιες κατηγορίες;

    Θα πρέπει εις το εξής ο κάθε πολίτης να είναι σε θέση ν' αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας όταν θα συλλαμβάνεται προληπτικά.

    Αίσχος «κυροί»! ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΤΑΥΤΙΣΗ
    ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ
    ΜΕ ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ
    ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε.Δ.Ε. = Ενοχοι Δεν Ευρίσκονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεταξύ των άλλων που ορθώς σχολιάζονται από αναγνώστες καταθέτω την σοβαρή απορία μου πού βρίσκουν οι αστυνομικοί τις τσάντες με τις μολότωφ την κρίσιμη ώρα που ακινητοποιούν κάποιον διαδηλωτή?Μήπως έχει στηθεί εντός της αστυνομίας φάμπρικα κατασκευής μολότωφ κ.λ.π ενοχοποιητικών στοιχείων για να τα χρησιμοποιούν οι δικοί τους κουκουλοφόροι-προβοκάτορες και να σαμποτάρουν τις διαδηλώσεις?Μήπως ανθεί νέο παρακράτος?Γιατί να μην είναι εξίσου ένοχος ο αστυνομικός που κουβαλάει μια ένοχη τσάντα ? Ας αποδείξει ότι δεν είναι δική του.Νομίζω πως ο Υπουργός πρέπει να ερευνήσει και προς αυτή την κατεύθυνση.Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΥΝΤΙΝΗΣ....ΤΩΡΑ! ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΔΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ, ΝΟΜΟΜΑΘΕΙΑΣ ΚΤΛ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ...ΚΟΤΑ!!! ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥ. ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κ. Χρυσοχοϊδης έχει δηλωσει δημοσια: "Οποιος αστυνομικος πειράξει πολίτη, θα έχει να κάνει μαζί μου" . ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προληπτικές προσαγωγές τώρα...σε όσους υπάρχουν ενδείξεις πως φοροδιαφεύγουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν αφήνετε τις χαζομάρες σας φασιστάκια, δεν μασάμε. Προσπαθείτε να μας πείσετε ότι οι αστυνομικοί έχουν τις μολότωφ και στην δεδομένη στιγμή κατηγορούν άδικα αθώους.
    Άντε να χαθείτε φασισταριά.
    Το σενάριο δεν σας βγήκε και τώρα που την πάτησε βγαίνετε και λέτε τις αηδίες σας. Η πυτζάμα ήταν το άλλοθι σε περίπτωση εντοπισμού για να σερβίρετε την δήθεν αθωότητα.
    Έτσι είχε βγη και εκείνη για τα σκουπίδια και σκότωσαν τον αστυνομικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ προς Ανώνυμο 4:04:00μμ

    Η ηλιθιότητα είναι ανίκητη... Στερούμενος της εμπειρίας της, παραδίνομαι… Μας νίκησες γι’ άλλη μια φορά…

    Καληνύχτα βαθιά νυχτωμένε Ραγιά!

    -------------
    Υ.Γ.
    Η άγνοια της έννοιας του φασισμού υποδεικνύει τον ΦΑΣΙΣΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση